Hjärtesorg

Sitter och tittar på gamla bilder. Det skulle jag aldrig ha gjort. Varje gång sitter jag framför datorn,helt förstörd. Hjärtesorg.
Jag blir så deprimerad. Jag var en helt annan person då. Många kilo mer av Amanda var det då, men kanske var det mer att älska? Jag kände mig mer älskad då. Varför tog jag inte vara på tiden? Om jag hade vetat hur det skulle vara 8 månader senare, skulle jag ta vara på tiden då? Skulle jag njuta? Jag njöt då, men inte tillräckligt. Då hade jag två kompisar till och en kompis till som råkade vara en kille.  Alltså tre kompisar jag kunde lita på.
Jag menar inte att jag har det dåligt nu. Jag borde vara nöjd med mig själv. Jag har kompisar. Jag har kompisar jag kan lita på. Fler än vad jag tror. Men jag vågar inte släppa in dom. Kanske är jag rädd att mista dom? 
Och någon killkompis vill jag inte ha. Det slutar bara med svek. Om man ska bli kär måste den äkta komma till mig. Jag ska inte bli låtsaskär igen. Det är dumt.
Jag mår okej. Jag mår alltid bättre med en promenad och ett blogginlägg. Bloggen lyssnar, bloggen blir läst, bloggen tröstar. Min bästa vän är en blogg?
Kanske jag blir känd på det?
Nu får ni se en liten del av mitt förra liv.

  
  







21:43

Nyss sett färdigt på let's dance. Det blev naturgodis med också. Danserna idag var bra.
Men sista var ju bäst. Vilken man Morgan är alltså. Blir så chockad. Han dansa så himla vackert.
Det kan man inte tro när man ser honom. Han är helt otrolig den mannen!




Imorron ska jag spela match. I torsdags är jag spelade gick det så jävla dåligt. Förlåt hur jag uttrycker mig.
Blir bara så sur på mig själv ibland.
Men imorgon ska jag ta nya tag.
Efter det kanske det bli Sörmark med mina favoritkompisar <3

Godnatt, nu ska jag ge mig in i min skönhetssömn.


God Fredag!

Nu har jag gjort om min blogg lite, inte något personligt. Det har jag inte orkat med.
Idag är det den goaste dagen. Hela helgen framför sig. Man kan sitta uppe hur länge man vill, dock gör jag inte det. Jag är en verkligen inte en kväll och nattvarelse. Inte en morgonvarelse heller.
Jag slutade två och hade verkligen bestämt mig för att ta en långpromenad med kameran när jag kom hem. Men jag satte mig framför den jävla datorn. Och strävade med bloggens design. Klockan tre satte jag på mig varma mysiskläder och gick ut. Kameran var med som vanligt. Fick några riktigt fina bilder. De får ni se någon annan dag. Orkar inte nu.
Jag var ute i en timme cirkus. Kallt och skönt var det. Och så himla skönt att komma in och dricka kaffe.
Idag provade vi en tacogratäng. Om jag tyckte om den vet jag inte. Men jag tvingade mamma att göra ngt annat än pasta och tacos. Fast det blev ju tacos ändå, men en lite konstigare.
Nu vill jag att det ska bli mars. Då ska jag och Vickan till Stockholm. Jag slår vad om att det kommer bli superkul!
Jag älskar stockholm. Jätte mysig stad och jag älskar att shoppa. Som alla säkert vet!
Nej, nu ska jag se på let's dance. Har ändå inget bättre för mig.



Vill ha! Kanske blir Stockholm :)

Blåmärken Hej!

Frilufsdag idag då. Mina förväntningar var sådär eftersom jag har testat på curling förut, dock var jag 2 år mindre, svagare, sämre balans och en dåligare hall. Så nja, så ivrig var jag inte. Sist fick jag inte ens iväg denna lätta sten.
Bussen gick ca halv nio. Jag var uppe redan vid halv 7 så jag var pigg och alert. Förvånat märkte vi att det var 50 stycken som skulle med. Vi som trodde att vi skulle vara näst inpå ensamma. Jag hade trevligt påväg dit. Mer än så var de inte.
Vi var vid curlingen någongång vid tio. Vi delade in oss och vi kom med alla nior. Haha.
Det var ngn som skulle berätta allt för oss. Sen började spelet. Vet inte hur många gånger jag ramlade, fick skrattanfall åt mig själv, skrek sopa och var en sopa själv. Jag lyckades få in den lätta stenen i boet några gånger, men tror ni inte de knuffade bort den?
Det var iallafall roligare än förra gången trots alla blåmärken jag kommer få imorron  och en enorm träningsvärk. Använde muskler jag inte ens visste att jag hade. Konstigt.
Vi slutade tolv och bussen gick inte förren TVÅ. Vi hade ingen lust att dra till stan och de närmaste som fanns var Rusta? Nje. Inte min favorit affär. Så mina tjejer och jag bestämde oss för att fika i två timmar i omklädningsrummet.
Fikade blev till sanning eller konka. Som i sin tur blev till bara konka. Den som vågade göra en sak fick ett tuggummi. Det var inte de lättaste och roligaste sakerna man skulle göra. Jag skämdes över hur konstiga saker vi höll på med.
Nu ska jag inte säga i detalj vad som hände nej.
Vi skrattade endel här också.
Väl i bussen fick jag skrattanfall igen. Några gånger. Föratt jag och Johanna är lättroade. Vi skrattade åt allt.
Trötta kan det också kallas.
När vi var i torsby så stannade bussen och jag och Emma gick tillsammans hem. Kul att prata med henne. Lätt att prata med. Vi har en hel del gemensamt.
Sen spelade jag bowling och fy.
Mer behöver jag inte säga.
Vilka jävla långa inlägg jag får till.
Hoppas ni inte tröttnar.
Ge mig värme tack!

Ge mig Egypten tack!

HereIam

Idag är det veckans drygaste dag. Jag är helt ärlig. Man har lektioner packat och slutar fyra, men eftersom det är min positiva vecka gick även veckans drygaste dag bra :) Hemkunskapen gjorde vi en soppa jag inte tyckte om. Den var som gröt. Men mina och Johannas scones blev bra! Jag kanske inte är så dålig bakerska trots allt.
Som sagt packat med lektioner var det men det gick det med. Jajjemän.
Svenskan läste jag världens konstigaste bok. En tjej har köpt ett par svindyra stövlar och har inget att betala med? Så hon visar upp sig för desperata män. Usch vad äcklig, men pengar fick hon. Det är ingen metod jag skulle prova om jag hade ont om pengar. Trust me!
Jag åt mkt mat när jag kom hem så jag tror jag ökade en storlek. Mina 36 byxor blev trånga. Usch. Hopas det bara är som jag kände mig. Jag har varit lat det vet jag, men inte kan jag gå upp en hel storlek på byxorna? Nej.
Trots det åkte jag och mamma till systrarna. Hittade världenssötaste klänning. Jag tror jag har hittat min kärlek i livet. Till min lycka tyckte mamma också om den och det blev köp. Jag kommer verkligen använda den till våren vill jag lova! Bild kommer ngn dag.
Det blev med lite mer i kassen.
Sen var det t-by liga som stod på schemat. Mabs skulle vi spela mot. De har inte förlorat på hela tiden. Så jag och mamma bestämde oss för att göra det och det gjorde vi. Är vi inte bra så säg? Jag spelade. Njaa.
Imorron ska jag och mina två älskade tjejer till karlstad på curling. Jag har gjort en rejäl matsäck så jag ökar en storlek till. Haha. Sitter här och klagar så äter jag bara mer. Men det är ju mat och det måste man ha. Så jaja.
Nu blir det tv och idag har jag INGA läxor. :D


Jag borde...

Hej Tisdag. Vad bra denna vecka är. Okej, det har varit två dagar av den, men det flyter på ovanligt bra. Jag har en positiv vecka. Pluggar direkt efter skolan. Så slipper jag läxorna på kvällen. Jag är inte så dum trots allt. Geografin blev jag galen på, så den sket jag i. Ska ta ett nytt försök på det senare. Fast jag inte skulle ha några läxor på kvällen så blev det så idag.
Jag är inte bra på jordens inre kärna och all sån skit. Blääh.
Ja, usch.
Efter den äckliga geografin tog jag min bästa kompis med mig på en promenad. Den var lika tyst som alltid. Men jag gillar att den inte säger ngt utan bara lyssnar. Den tar också väldigt bra foton. Det blev några foton, men jag har inte orkat gjort ngt med dom än. Jag är en lat person. Det är mkt här i livet jag borde göra, men tänker. Sen, imorron, jag hinner.
Ibland tar jag tag i saker. Ibland.
Jag borde tex. Skriva färdigt min story, jag borde gå ut och gå mycket mer än vad jag gör. Eftersom jag vill stanna i den vikt jag var efter jag var sjuk. Det går inte så bra. De fyra kilorna var lätta att gå ner, men dessvärre lika lätt att gå upp igen.
Jag är stolt att inte har ätit godis på sju månader. Dock åt jag i Egypten. Och på jul. Jag är på min idealvikt nu. Säger man så? Inte för mkt och inte för lite för min längd. Ja, nu fick ni veta det.
Ikväll ska jag se på Top model 11. Hela min familj blir galna när jag ser på det. Okej, jag kan erkänna att jag är lite väl nörd i sådana program och filmer. Men jag älskar det, älskar mode, kläder hår och allt sånt. Gud vad jag är tjejig. Men jag är tjej. Så det är inge fel på mig iaf.



Dagens outfit.
Leggins- Gina.
Jacka- Everest
Skjorta- Only
Halsduk- mamma

A

Made my day

Måndagar är oftast inte bra, men idag var den det :)
Vi var sju trötta ungjävlar i klassen idag. Förlåt hur jag uttrycker mig, men vi är mest kända som det. Vet dock inte varför. Okej, jo det gör jag. Kan det vara för vi, endel, spränger smällare i soptunnan, mobbar ut killar, gör sönder lampor och allt sånt skit? Kanske kan vara det, men i det hela är vi en bra klass. Jag tycker om dom. Kan knappt tro att jag skriver det själv. Skrämmande.  Vi KAN faktiskt vara duktiga små ungjävlar också. Om vi har en bra dag. Som idag. Alla bråkstakar var sjuka men. Haha.
Vi hade tillslut no provet. Det var inte svårt allt. Jag är tydligen duktig på kvinnokroppen och allt det som hör till.
Att vi fick sluta halv fyra idag gjorde min dag. Verkligen.
Gick hem och åt och sen vidare till bowlingahallen, tränade. Slutade dock efter en fåtal minuter.
Nu sitter jag här. Borde ta tag i läxorna. Jo, så får det bli.



Dagen outfit.

Näbbstövlar - mammas från 80- talet kanske?
Högmidja byxa- Only
Body- Gina
Sjal- Egypten

Söndag

Idag var jag på världens bästa film. Måste vara detta århundrades bästa film. Titanic ligger dock strået över.
Filmen var så fin. Skådespelarna var så fina. Hugh var snygg! Mkt bra film iaf.
Färgade mig gjorde jag också. Resultatet blev sådär. Här får ni några bilder.

- Hatar mina profilbilder.


Satte mig med provet och en kopp te sen :)

Bowling

Idag är det lördag och varje gång jag vaknar på en lördag är jag glad :D
Kanske för man har två hela dagar ledigt. Kan vara så.
Iaf så stod det bowling på schemat såklart. Samlingen var ett och jag var laddad trots att jag inte har tränat på länge.
Jag drog mig upp till hallen iaf i snövädret. Tio i ett var vi påväg mot säffle. Och vi hade bestämt att detta skulle vi ta!
Vi har inte vunnit mot detta lag på en hel säsong. Så nja. Lite osäker var man.
Snön övergick till snö allt längre ner vi kom.
15.20 var matchen igång.
Träningen kändes, nej.
Spelet i första serien blev, JA!
Spelade super :D 237 eller ngt.
Länge sen det kändes så bra. Efter första serien ledde vi med 5-0. Vi var glada och förväntansfulla må jag säga.
Dock hängde vi inte med i andra serien. Inte jag heller. Sänkte mig endel. Men totalen stod på 398 eller ngt så jag var ändå glad.
Det blev fjärde serien och vi var tvungen att ta minst en poäng. Men alla började dåligt så nej. Vi blev lite nere.
Men vi tog igen och vann! 11-9 till oss :D Muy bien.
Min total blev 750 och jag är mkt nöjd. Vila ger färdighet tydligen. Haha.
När jag kom hem vid åtta ringde Johanna och fråga om jag skulle med ut med henne och grabbarnabus.
Klart jag ville. Mysigt hade vi denna kväll igen.
Vi tände facklor och gick till skogen och hade mysigt. Pratade, skratta och hade mysigt.
Imorron står bowling på schemat igen. Bio och färga mitt hår.

Nej, nu ska jag ta mig en kopp te och se på film.



Förlåt min dubbelhaka, men var sugen på en sommarbild när jag var som lyckligast.

Vad händer?

Jag såg på kvällsöppet med Ekdal för ngn dag sen, blev lite smått irreterad över att de satt och kritisera smala modeller,eller ja. Smala tjejer överhuvudtaget. Jag menar såna verkligen smala tjejer. Men raka höftet bla.
De är smalt byggda. De kan absolut inte göra ngt åt det. Enligt dom var inte det en riktig kvinna?
De tyckte alltså att smaltbyggda tjejer inte var lika kvinnliga som en kurvig tjej?
Men det tkr jag är konstigt eftersom det blir sånt himla liv av kurviga modeller / tjejer också.
Då tkr alla att de är för stora, att de borde banta. För min del tkr jag att det inte spelar ngn roll om man är kurvig eller smalt byggd. Man är som man är. Jag tex. Kan inte göra ngt åt att jag har kurvor. Jag är byggd så & kommer alltid vara breaxlad och ha ganska stora höfter. Men man kan inte göra ngt åt det. 
Och därför blir jag sur över att folk sitter och kritiserar folk över huvudtaget.
Om jag fick bestämma skulle det sättas stopp för det.
Alla är lika fina. Sluta med att kritisera folks kroppar.


   

Båda dessa tjejer är snygga trots olika former.

Fridaylove

Igår bestämde jag mig att dra mig till skolan imorgon. idag. Så jag gjorde det. Eftersom det har gått 48 timmar kan ingen säga ngt.
Kändes som det precis hade varit helg men fem lektioner gick fort och sen var det helg. Igen. Konstigt.
Spanskan var jag trött och fattade inte värst mkt. Men tog med mig boken hem. Så ska försöka att sätta mig och förstå. Hur det nu kommer gå. Spanska är kul en dag och kul en annan dag, beror på vad A-C hittar på. Det är likt engelska och jag har väldigt lätt att blanda ihop de språken. Las&los & el& la. Massa saker att tänka på, men som sagt, det är ganska kul.
Sen var det förberedelser inför noprovet på måndag. Sexuallkunskap. Och jag kan inte alls mkt :s. Plugga hela helgen.
Idrotten var så meningslös idag så jag vet vad jag skulle göra.
Anna hade blivit av med sin mobil igår i skåpe. I skåpet i gympasalen lägger man värdesakerna så inga ska ta dom. Men tror ni inte att Anna blev av med mobilen sin igår? Och ingen vågade säga vem det var och vi skulle inte få ngn idrott innan mobilen var framme. Men ingen sa ngt på hela lektionen så det blev ingen idrott för oss idag. Och stackarn har inte fått tillbaka sin mobil än.
Bild sen var det helg!
Jobbig skolvecka jag har haft :p
Jag har tränat på provet och bakat scones när jag kom hem. Dock blev dom hårda.
Jag måst vara usel på bakning, eftersom det inte är första gångn de blir hårda.
Ikväll ska jag äta hårda scones och se på blondinbella & Laila dansa.


Har faktiskt börjat tycka att stentvättade jeans är rätt snyggt. Dock kanske inte i denna färg.

Happy?

Nu sitter jag här igen, efter en inget mer än okej dag.
Jag mår bättre och försöker att komma i bättringsvägen och jag tror jag lyckas? Fast har fortfarande inte fått in ngt i min stackars mun. Jo, nu ska jag inte ljuga. Nyponsoppa har jag druckit och två extra. Men jag klagar fortfarande inte.
På schemat har det stått Miami Ink 10.00-11.50
oc. Vilken tid jag känner för.
Och en Astrids Lindgrens film 14.40. Jag vet vad ni tänker.
Att jag är en barnunge som ser på typ Madicken?
Men jag tkr faktiskt de filmerna är söta. Och har jag inge annat att göra, så varför inte?
Jag hoppas jag snart ska slippa att se Madicken som dagens höjdpunkt och faktiskt skaffa mig ett liv snart. Jag har kommit in i ngt stadium nu som jag helt ogillar. Men när jag orkar ska jag ta tag i det.
Och det blir visst så när man har drabbats av Vinterkräksjukan. För det är väl det man kallar de?

Nu vet ni hur mina spännande dagar ser ut.

A

No good day

Jag har inte skrivit här på några dagar pga att jag är sjuk.
Det började med feber på måndagsmorgon. Inget spc hände denna dag, sov såg på tv. Om&om igen.
Men det blev lit värre. Magen vändes ut och in klockan tre inatt. Ja, ni fattar vad som hände. Spydde. Mer och mer.
Ofräscht.
Så idag har jag sovit sovit, vänt ut och in på magen ett x-antal gånger. Och druckit cola.
Har inte ätit ngt. Har inte varit hungrig men jag tvingade inte i mig för jag visste vilka konsekvenser det skulle leda till.
Nu orkar jag äntligen sitta upp utan att spy.
Blir hemma imorron med.
Men jag KLAGAR inte.

Wildlife

Vilken vild dag jag har haft idag. Väldigt kul, mysigt, spännade & överaskannade stavas det så?
Iallafall. Vi spelade match idag och det gick bra&dåligt. Resultadet slutade omkring 690 någonting.
Jag vaknade sjuk så jag är okej nöjd.
Vid tre far jag och Johanna till våra killkompisar i Sörmark city!
Vi hade bestämt träff hos Lars för senare ta oss till storön, riktigt hur vi skulle komma dit hade jag ingen aning om?
När vi väl kom till Lars hus var de inte där! Och det svarade inte i telefon, gissa om vi blev irreterade?
Vi bestämde oss iaf för att gå ner till isen eftersom vi hörde crossljud.
Och där var dom. Vi vägrade totalt att åka cross till storön. Så vi valde att traska by our feets. Ursäkta att jag är då dålig på stavning och engelska, chansar lite ibland så.
3 km rakt ut på isen traska jag och Johanna, trötta och kalla. Men vi kunde ha fått åka cross, men vi valde att inte göra det så det var bara att bita ihop. Och det var ganska skönt trots allt. Killarna var långt före oss. De var nog en timme eller ngt på ön medan vi traskade, men vi var rädda att det skulle braka. :s Men det gjorde det inte och vi kom fram efter lite slit, mörkret hade kommit.
När jag och Johanna kom till stugan höll jag ärligt på och dö av glädje. Tror det var glädje, för det var massa pirr i magen när jag såg vad de hade gjort.
De hade tänt hundra ljus säkert. Och städat i den lilla stugan mitt på ön och ingen el eller ngt. De hade huggit ved och varit hur söta som helst. Riktiga gentlemän säger jag bara!
De hade lagat korv och köttbullar åt oss. Jag blev kär i den studen tror jag. Vi satt där och värmde oss, åt och pratade om allt mellan himmel och jord och jag kände mig lyckligare än på länge.
Efter ett tag bestämde vi oss för faktiskt sätta oss bakom våra killkompisar på crossen ta ett djupt andetag och faktiskt åka in till land. Jag ska vara ärlig, jag var livrädd hela vägen lång. För det mesta. Att isen skulle braka, mörkret, halkan. Ja, det mesta. Men bakom Johan kunde jag nog faktiskt vara trygg. Vi klarade oss. Helskinnad.
Vi fortsatte färden mot Johan. Det mörkt, inga gatulampor, halka, kallt och vi hade massa arga människor bakom och framför oss. Johan såg ingenting och vi tvingas stanna ett x antal gånger. För att prata med Johanna och Lars, vi kom på hur vi skulle göra. :D Vi tog en liten ficklampa och satte fast på styret och vi kom finally fram till Johan.
Även nu var vi helskinnade.
Vi tittade senare på film och åkte isbil.
Turen med isbilden var livsfarlig, men killarna vet vad de gör och det lugnade ner mig lite.
Sen åkte vi hem och jag har sovit ett tag eftersom jag har feber och har haft det mesta del av dagen. Men jag drog mig iaf iväg till sörmark och det är ingenting jag ångrar.

Tack mina söta kompisar för en toppen eftermiddag. Har dock inte haft med mig kameran :s

A

Träna, äta, sova.

Detta inlägg är från igår. Orkade bara inte sätta mig och skriva när klockan var halv ett.
Dagen var muy bien igår- idag?
Ja, ni fattar. I fredags hursomhelst.
Vi började med styrelsemöte på morgonen, jag var lättad av slippa spanskan, men tror ni inte att den var inställd? Jaja.  Vi pratade om ganska mkt eftersom vi inte hade ngt möte i december så tiden rann iväg. Efter det var det no, vi såg på ngn film som repeterade allt minst tio gånger och det gjorde mig trött och inte så värst intresserad, men fattade mesta del av filmen.
Matte nästa. Var duktig och gjorde färdigt diangnosen och började på rödkurs.
Lunch- vi åt lite mat och hade sällskap av Saga, Olivia & Mathilda. Trevligt.
Idrotten var najs, vi gjorde en eld och vips var denna lektion slut, bild och vips så var denna skoldag och även denna skolvecka klar. Det var skönt, har dock varit en lat vecka och snart börjar allvaret med massa prov som väntar på oss. Bara att bita ihop och köra.
Jag och Johanna bestämde oss för att äta på kinan. Det var gott och fett.
Vi gick till bowlinghallen där Linus väntade på mig, Johanna far hem och vi började träna.
Han hjälpte mig med mkt och det behövdes sannerligen.
Ut med bollen i andra steget, gå rakt, släpp rakt, axlarna framåt och inte vinklade till höger, ha längre arm som han tjatade om en hel del gånger.
Massa saker i huvudet. Men jag är/ var tacksam för hjälpen, den somsagt behövdes. Så nu ska jag träna på allt detta och hoppas på resultat framöver. Tack!
Det blev Vargnatta. Det var mkt folk och i två-tre timmar satt vi på knä ihop trängda längst fram, benen somnade och det värkte i alla ben i kroppen.
Vi bestämde oss för att tränga oss ut ur folkmassan och bege oss till läktaren där vi hittade tre platser. Lycka!
Det kändes mkt bättre och allt var bra. Kul med så många tby lag.
Lite innan tolv eller ngt hämtade mig Linus vid bowlinghallen. Jag hade en mkt bra tajming eftersom han just hade kommit hem från samma ställe han skulle hämta mig! Mkt bra.
Det blev bok, te och sova sen.


likeIam

Förlåt! Nu har jag inte uppdaterad bloggen på väldigt lääänge. Dethar inte blivit av, mest för att skolan tar så mkt av tiden. Efter skolan hinner jag inte med så mkt, har spelat matcher nu ett par dagar & varit med Johanna. Så det har inte blivit att jag har satt mig vid datorn. Men nu gör jag :p
Idag har det varit en lat dag i skolan. Vi började med svenska. Fast rektorn kom & skulle prata med oss i 5minuter men ngt var visst allvarligt & det drog ut till 50 minuter. Jag tittade på klockan hela tiden & var grymt ointresserad eftersom jag inte har med saken att göra. Sen blev det resurs & so. Inget spc med det. Tiden gick snabbt när man har roligt? Men saken är den att jag inte hade roligt med tiden gick hur snabbt som helst ändå? Alltså är det så att ordspråket ljuger? Fast det är klart, mesta del av gångerna stämmer det. Vad jag skriver ointressanta saker? Förlåt.
Sen blev det lunch och jag orkade inte att äta, lukten av pannkakor får mig att må illa, bara tanken på dessa äckliga mjöliga kakorna får mig att tappa matlusten & så förblev det - ingen mat.
Vi hade no sen. Sexuallkunskap med Peter Stolpe. Det var som vanligt. Fjant, skrik, omogna ungar med också endel skratt.
Idrott nästa & det var inte spc jobbigt, tvärtom. Vi pratade, sen gick vi en promenad & se sluta vi. Ja, snabbt & enkelt.
Föredrar att sluta tidigt, men jag är väl som alla andra människor så ja.
Nu tkr jag att jag inte behöver skriva mer & det gör jag inte heller.

A


saturday

Vaknade åtta, pigg och alert? Nää.  Men var tvungen att gå upp då, skulle spela match. Match ja, hade ingen lust. Var bara trött och ville sova. Men det sluta bra trots allt. A-laget vann som tur var & jag fick ihop ett okej resultat. :p
Jag hade absolut ingen lust till att stanna kvar i bowlinghallen så jag gick hem. Det blev lite lugn&ro och senare vidare till det dagliga besöket til skidtunneln, jag och mamma utnyttjar varje minut av fribiljetterna och det går bara lättare och lättare. Men dock är det slut imorron. Påtal om imorron. Det ska regna och vara fem plusgrader. Det suger!
Sen jag kom hem har det inte hänt mkt. Gossipgirl och mat och nu är jag så social här.
Har inget intressant att skriva.

A




Back.

Idag började skolan, var inge promblem att gå upp imorse. Var vaken fem och kunde inte somna om, gött! :s  Gjorde mig iordning och grejs.
Skolan var okej, hade fyra lektioner vilket var vääldigt skönt.
Julskinkerace - hej! Hur kul tror ni det är att springa i en halvtimme bara rakt upp och ner? Visst, jag stanna några gånger och hämtade andan. Men seriös, konditionen är inte på topp nu kan jag säga! Visserligen tränat skidor rätt mkt, men konditionen är alltid bättre på sommaren, man orkar liksom mer då, man orkar att gå ut och springa. Det var iallafall döjobbigt.
När jag kom hem blev jag helt död, tror jag hade feber ett tag. Har haft ont i huvudet och varit kall, varm, kall och varm. Frossa. Så jag sket i träningen och log och sov i soffan istället.
imorron ska jag kanske åka skidor om jag mår bättre och gå på tre lektioner i skolan. På kvällen blir det typ som vanligt antar jag. Förövrigt är jag redan trött på skola, föredrar lov.

Jag är trött på längtan, jag är så himla trött på att sakna ngn varje minut som går. Jag orkar inte att hoppas på att det ska bli A&J kvällar igen. Prata med dig, gråta, skratta. Ja, allt det där jag behöver just nu. Ni har nog hört det tusen gånger att jag saknar Julia, men det är verkligen jättejobbigt, tänker alltid på hur det skuolle vara om hon var här, vad mkt gladare och piggare jag skulle va. Nu har jag förvandlas till ngn jag själv inte vet vem det är. Vem ska kunna prata vett i mig nu? Känner mig ensam. Bara det jag vill säga.

A

The day before school.

It's suck! Imorron ärre skola & då är det dags att gå upp tre timmar tidigare än vad jag är van med. Sluta fyra mesta del av veckan, göra läxor, springa från v3 till 17. Tappa bort nycklarna, vilket jag är väldigt bra på. Lite för bra på skulle jag säga.  På en termin har jag tappat bort nycklarna 6 gånger. Dock har jag hittat dom. Hade ingen extranyckel när skolan startade heller. Så får vara glad över att jag inte har behövt klippa upp det.
Skolan är kultråkigJobbigspännandemysig grej. Lite allt möjligt. Beror dock på vilken dag det är, mån-ons är jobbig och allt  är allmänt jobbigt. tors-fre är super för slutar två båda dagarna. Har bytt ifrån fyra till två på fredagarna. Dock ingen håltimme och sovmorgon. Men det går.
Pia sa till oss innan lovet att vi måste se på engelska filmer utan svensktext, sjunga låtar på eng, skriva sms på eng. Läsa och allt sånt. För att inte komma bort från engelskan, om jag ska vara ärlig. Har jag inte gjort något av dom, mer än vad jag brukar? Man hör ju ständigt engelska. Låtar&Filmer hör man ju på nästan varje dag så jag har helt enkelt skitit i att läsa på engelska och sånt? Har bara levt som jag brukar. Vi har ju lov.

Eftersom jag inte orkade med att skriva igår ska jag ta en sammanfattning nu.
Först såg jag på oc. Sen åkte jag skidor inne, sen åkte jag och mamma ute. Sen spela jag bowling, för alla som bryr sig gick det skit. Jag har alla förutsättnigar - stavas? som helst i världen att bli bra på bowling. Jag kan träna hur många timmar som helst hur mkt som helst utan att behöva tänka på kostnaden, men jag tar inte chansen? Konstigt säger jag bara, kanske inte har det riktiga goet! Så ärre nog. Men hursomhelst så spelade jag och det är på god väg.
Sen var jag hemma och gjorde ingenting. Sen somnade jag. Så, nu vet ni vad jag gjorde igår.

Idag har jag varit vaken sen halv 8. Såg på tv och drack kaffe i min ensamhet. Ingen var vaken. Men det är skönt att vara uppe ensam när det är mörkt. Vid elva drog jag och mamma till tby, rean väntade på oss. Blev en lång skjorta till mig och lite annat till mamma.
Åker snart till skidtunneln vilket jag skriver ganska många gånger. Sen vet jag inte?

Skulle vilja att statisktiken ökar lite på min blogg :p

Bye




Förövrigt var det såhär fint igår.

I´m a stupid girl.

It happens again!  Trycker bort en jävla långt inlägg, ibland tror jag att jag håller på att bli ett riktigt stor pucko! Fy fan.

Ahja, iallafall. Ännu ett skidtunnel besök idag :d Börjar bli lite bättre och har mer lust till det och ibland tkr jag tillochmed att det är kul, kan knappt tro det själv, fast ja. det är klart. Det är ju bara roligast i nerförsbackarna. :p Efter några varv i skitunneln blev det några varv ute. Tkr det är riktigt skönt. Sen blev det en efterlängtat varm dusch och bastu. Hur skönt som helst var det. Det känns så bra efter man har rört på sig, det kanske inte år så jätte kul under tiden, me efter. Det känns ju skönare när man har gjort ngt än när man har sett på tv hela dagen? Så mitt motto är typ såhär när det gäller motion. " Tänk på hur skönt det känns efteråt" Tkr det är rätt bra!

Pratade med Vickan i telefon idag också, vi kanske drar till Estocolmo i mars. Får se om jag har bowling eller så. Ja, bowlingen jah. Har inte tränat på måånga dagar och känner ingen större lust till det heller. Bowlingen är som mitt humör. Som en bergochdalbana. Kul ibland, dödstråkigt en annan. Ja. Så är det. Humöret är ja som sagt som en bergochdalbana. Men det är väl så det är i tonåren. Tkr tonåren har en viss charm på ngt vis. Alla vuxna/ föräldrar säger så här nästan jämt " ååh nej, nu kommer ungarna snart in i tonåren, kommer vara så jobbigt och blablabla" Ja, men såhär är det ju. Mkt händer hos oss, vi växer som person. Vi mognar, bli mer vuxen. Så är det, ni har också varit med om det. Ni borde förstå hur det är. Men jag tkr inte det är jobbigt, tkr tvärtom. Det är ganska spännande och intressant. Man märker ju att man förändras. Ja, som jag sa. Blir mer vuxen. I tonåren vill man testa nya saker. Det är spännande och väldigt kul.
Långt inlägg det blev trots att jag raderade allt jag skrev först.

Sköt om er.
Puss


No good

Ännu en skidåkningsdag. Det var skönt, efteråt. :p Har inget att skriva. Är inte direkt på topphumör. Jag tänker på så mkt så jag har liksom inte tid med att ta vara på lovdagarna. Kanske låter konsigt? Men har ju inte direkt varit med kompisar hela lovet? Inte en enda dag, fikade med Lisa men det var allt.

Linus spelar i stockholm nu. Sitter och tittar på scoringen. Hoppas det går bra för honom. :)
Intressant detta inlägg var. :s Men somsagt är inte på humör till att skriva och vet inte vad jag ska skriva heller.

Puss

Skidtunneln- hej!

Idag har jag varit duktig och åkt skidor. Jag som har tävlat i denna jobbiga sport, hur klarade jag av det? Men har dock inte stått på ett par längdskidor på kanske 2 år? Men allt var tusen gånger lättare när man var liten.
Men några varv blev det, fast det var jobbigt så var det faktiskt väldigt kul, så det blir att åka imorgon med. Om jag orkar vill säga. Tror Amanda börjar på att bli sjuk, har varit fastklistrad framför tvn hela kvällen känns det som, men så farligt kanske det inte är.
Jag har lite ångest över att det är skola om några få dagar, har inte gjort ngt under lovet, men det kanske det loven är till för, att vila upp sig, ja för ngt annat kan man ju inte säga att jag har gjort, haha.
Ikväll har det snöat, lika mysigt som alltid. Tkr det ska vara snö på vintern. Men det vill väl alla?
Har egentligen inget att skriva om hörni, men det blev ett kort inlägg trots allt  :p

Ha de bra!
Puss



Fix me.

Jag blir så arg på mig själv. Hade nyss skrivit ett jäääättelångt inlägg. Då jag sen trycker bort det utan att spara. Åå vad jag hatar mig själv i vissa tillfällen.
Får ta och skriva om, men icke allt.

Idag har jag varit ovanligt aktiv. Jag har varit ute på en långpromenad med det bästa sällskap man kan ha, dock säger den inte så mkt. Men i vissa sammanhang är det bra. Som idag, idag är en sån dag jag behöver tänka. Och det gör man bäst när man är ensam. Ni som inte hänger med så pratar jag om kameran.

Efter ca en och halv timme tog jag en smörgås och en latte med Lisa. Lisa och latten var efterlängtande. Har saknat Lisa. Märks att vi har mkt att prata om. Vi pratade hur länge som helst om allt mellan himmel och jord.
När vi var mindre, umgicks vi varje dag och vi sov över hos varandra titt som tätt, vilket jag älskade. Men nu får vi vara glada om vi träffas en varannan månad? För det är ju ungefär så det är.
Efter ett tag tog vi på oss ytterkläderna och traskade ut i det kalla vädret. Men måste tillägga att jag faktiskt älskar det kalla vädret, för mig får det gärna vara tio minusgrader ett tag till, man mår bra av det. Eller jag mår bra av det. För kan väl förstå att många tycker att det är ett elände.
Så för mig gjorde det susen att ta en långpromenad i det vädret, så friskt och skönt. Och dessutom så blir det ännu skönare att gå i sen. :) Smart jag är!

Sitter här och lyssnar på mina favortilåtar, ni kan ju ta och lyssna på dom, ni kommer inte bli besvikna.
Paparazzi- Lady Gaga
Pokerface- Lady Gaga.
Fix you- Coldplay

Mina absolut favoritlåtar.

tack för mig ännu en gång.


RSS 2.0