Blabla




 

Några snabba Pics från förra helgen och under veckan. Fryksdalsdansen var rolig, är dock sliten än men det är sånt man får ta när man härjar jämt och ständigt. 

Jahapp vad har jag haft för mig denna vecka då? Jo min vapendragare har fyllt år, så vi firade henne i tisdags. Tösabiten bjöd oss på 3rätters och givetvis massa vin. Sen har det varit jobb jobb jobb. Känner bara för att ligga i min älskade säng under helgen, men det blir inget vilande denna helg heller, för imorgon är det dags för bröllop och jobb! Det ska faktiskt bli roligt, se hur norskar sköter ett bröllop, kan ju inte bli annat än intressant. 

Förövrigt så gnälls det på att jag 1. Bloggar för lite och 2. Att jag gör för lite med hedersinlägg till personer. 
Mina svar till det är 1. Jag har ett mycket hektiskt liv och ganska ointressant också för den delen, därav lite bloggning. 2. Jag är inte gullig och kärleksfull av mig, därav inga gullegull inlägg till er mina vänner. Så är det med det. 

Haha fräschast




Såhär ser man ut efter 2 dagars festande i Sunne, jävligt fräsch och jävligt glad. Det har varit en bra helg, nu ska jag försöka samla energi till helgen då det är bröllop. 

❤️





Hon accepterar mina barnsliga sidor, mina utbrott när jag blir arg och ör hungrig, står ut med mig när jag är rastlös och munnen går i ett. En sån där bästis helt enkelt, hihihi. 

Haha Gud är så övertrött, godnatt. 


Myz






Vi åkte alltså till brevika för grillbuffé! Ja det var gott som ni ser och ja det vad mycket trevligt. 

Nu ligger jag och funderar på vilken serie jag ska bocka av den här gången, förra veckan bockade jag av mitt älskade Pip-Larsson! Asså Gud vilken serie, älskar den. Och Vera med flera har jag också sett och Saltkråkan givetvis. Haha ni hör, vilken jävla 20 åring jag är. Kommer aldrig växa ifrån det där, det är nog bara för min blivande man att acceptera det. 

Tisdag




Förutom att jag blev väckt inatt 03.42 av någon idiot som ringde så är jag på ganska bra humör denna jobbdag. 
Full rulle med bokningar hela dagen, löshårsfix som är det bästa jag vet och slutar i rimlig tid idag, så därför ska jag mysa med Emma och mandis har jag tänkt. En bättre tisdag faktiskt. Jobb är livet, haha undrar hur många som säger så egentligen. Är inne i ett bra flow just nu. 

Ett stycke helg








Den här helgen blev lika bra som alla andra festhelger. Gud vad roligt jag har hela tiden, helt sjukt. Jag jobbade alltså igår, shoppade lite innan jag åkte hem, sen drog vi till Olivia och tillslut åkte bilen mot Malung. Det var mycket roligt och idag har jag som i vanlig ordning sovit hela dagen. Precis som alla andra söndagar i princip. Haha nu fortsätter vi en jobbvecka till och ser fram emot fryksdalsdansen. 

Ja

Äh kör på en sån här lista igen eftersom jag alltid förlorar mina skrivkunskaper direkt jag har tänkt att blogga. Japp. 

Vad gör dig glad?  Människor gör mig glad. 

Vad gör dig arg? Människor gör mig ganska arg också när jag tänker efter. 

När känner du dig som lyckligast? Kanske när jag vaknar upp och känner mig sådär riktigt jävla bra, dom dagarna är de bästa dagarna. 

Vad är dina svagheter? Att jag är rastlös, pratar för mycket, att jag har kort stubin och att jag blir deppig och känner mig värdelös när jag blir ensam. 

Vad är du rädd för? Att vara ensam, men jag jobbar på det. Sen är jag jävligt rädd för ormar och vägpirater haha. Har redan planerat vad jag ska göra in i minsta detalj om en vägpirat kommer. 

Vad ska en bra vän ha för egenskaper enligt dig? Den ska bara finnas där, man ska kunna skratta tills man får ont i magen, man ska kunna prata om allt, man ska kunna gråta på deras axel och man ska kunna vara galna tillsammans. 

Har du någon sån vän? Ja det har jag ett dussin. Tack och lov. 

Vad är det konstigaste med dig? Har endel konstiga sidor, samt konstiga perioder. Ibland får jag för mig att sova upp och ner för att jag ska vara mer redo ifall någon kommer in i mitt rum och försöker kidnappa mig. Jag kan ej sova med öppet fönster för jag får för mig att grannen ska ha en orm som rymmer in till mig. Ja bland annat. 

Vad gör du om 10 år? Ingen aning eftersom jag inte ens vet vad jag ska göra imorgon. Jag planerar inte saker, jag gör bara. Det är det allra bästa med mig. 

Har du någon dröm? Nej inga större drömmar, vet bara att jag vill bo i ett hus helst på landet vid en sjö, med en häst. Haha. 

Har du några mål? Mål har jag många, ett av dom är väl förknippat med förra frågan, att skaffa häst. Det är någon dum idé jag har kommit på nu på senare tid och jag är helt insnöad i det just nu. 

Hur många barn vill du ha? Ingen aning, barnfrågan har jag inte tänkt på och tänker inte göra det heller på ett tag. Även det har väl sin tid antar jag. 

Hur ser den perfekta dagen ut? Jag ska vakna upp efter en lång sovmorgon, dricka kaffe och äta äggröra. Sen vill jag till ett tivoli för där trivs jag som allra bäst. Haha ni hör själva, inte redo för barnfrågan. Sen äter jag räkor och dricker vin.

Har du blivit sårad någon gång? Massa gånger, men det är ju inte så relevant just nu. 

Vad ska du göra nu? Sova, för imorgon ska jag jobba och det ska bli kul. Sen ska jag nog åka till Malung och dansa. 

Tack å hej




Drömmen




Snart ska jag på bröllop! Och idag köpte jag denna fina klänning, blev kär direkt och vad roligt att jag ska få använda något annat än svart, jättekul:) 

Så den första augusti ska jag på norskt bröllop, det är nämligen min chef som gifter sig och jag har fått äran att fixa hår också. Kan verkligen inte bli bättre. 

Sjukaste






I fredags var jag barnvakt och chaufför, såg på Johan Falk och herremingud vilken film!!! Älskade den från första sekund. 

I lördags var vi på pusta! Roligaste jag har varit med om, det var den absolut sjukaste festen jag har varit med om. Den slutade klockan 6 på morgonen, då hade jag hunnit med att gått över en mil, grinat, legat och vilat i en koja uppe i ett träd, cyklat ner i ett dike och skrattat ihjäl mig. Absolut sjukaste natten i mitt liv. Haha okej nu behöver vi inte gå in på ännu mer detaljer. Rolig helg iaf. 

Unge i världsklass




Älskade lilla unge, skulle kunna skriva en hel roman om hur mycket jag älskar henne. Våran lilla glädjespridare! 

Jaha ja, nu är jag tillbaka på jobbet återigen. Och hör här, jag tycker det är sååå skönt! Att ha semester är typ det bästa som finns, men fasen vad gött det är att jobba ändå. Har ju haft världens bästa semestervecka denna gången också, så jag är mer än nöjd. 

Bildbomb






















Nu är jag hemma från semestern! Vilka dagar vi har haft, älskar kusten och älskar Liseberg. Jag var verkligen världens gladaste människa under den dagen, finns ingen som älskar karuseller så mycket som jag gör. Vi var så jäkla blöta hela dagen men det sket vi fullständigt i, så otroligt kul. Äh bilderna får tala för sig själv, lyckad semester blev det iallafall. 

Lite allt möjlig skit











Det finns några härliga sommarbilder från förra sommaren i min kamerarulle på 3796 bilder. Hittills leder denna sommar över den förra och får jag som jag vill, så kommer den fortsätta på precis samma sätt som den har börjat, så jag är nöjd. 

Alltså måste då klaga över en sak och det är över den jäkla hettan som är i mitt rum på natten. Jag har testat allt, att duscha innan jag lägger mig, att sova med lakan istället för täcke, att sova naken, att ha fönstret helt öppet, att ha en vattenspruta bredvid mig så jag kan svalka mig, sova i soffan, sova i solstolen ute och ingenting funderar. Så inatt provar jag frysen, det ska funka har jag hört. 

Bästa





Ni får helt enkelt printa bilden, zooma in och ta in varje ord som står. Detta är så jag som det bara kan bli, tragiskt nog får jag väl säga. 

Men det kanske finns bra killar ändå. 

Livets helg del 2









Det perfekta sommarlivet fortsätter. En heldag i Sunne med bad, tårta och lek, sen häng på mormors altan med Mammi och mormor❤️ Sen drog jag och hämta favoriterna för en fisketur i sörmark. Jag hatar fiskar och jag hatar mask, så jag satt mest och njöt av solnedgången och fixade lite bloggvirke i form av dom där bilderna ni ser där uppe. Jag berättade för mina töser att målet med den här semesterveckan är att bli lite mer harmonisk och mindre rastlös. Haha det får vi se hur det går med. Men jag älskar det här, jag är glad i livet för att citera Emma. Vi avslutade natten med ett nattdopp i bara trosor. Klart man inte kan göra något annat än att älska livet när det är såhär. Herregud nu måste jag sova, får inte vända på dygnet såhär mycket, det kommer gå illa. 

Godnatt, livets vecka fortsätter imorgon. 


Förjävla underbart












Kan det bli mer sommar än såhär? Grillat, vin, sol och skratt och mys till klockan blev 3 på natten. Det var en sån fin kväll, sån som man kommer tänka på när man tänker tillbaka på sommaren 2015. 

Nu ska jag iväg på kalas hos den bästa familjen i Sunne där jag äntligen ska få träffa världens bästa unge igen. Och ikväll blir det fiske hela natten lång. Det går verkligen ingen nöd på mig inte. 

Så värd det




Min favoritplats på sommaren, i solstolen med musik i öronen. Här ska jag ligga hela helgen och njuta av att jag inte är i höljes. Nu har jag semester också, det ska jag fira med vin och grillat ikväll. 

RSS 2.0