yeah




Ja jag fick några hatmejl och hatsms faktiskt och det får jag väl tacka för då antar jag.
Jag blir aldrig något bättre på detta med bloggningen men herregud vad mycket annat jag håller på med. Jag är mitt under flyttningen, mamma har varit på besök och jag umgås och fikar dagarna med fina vänner. Och så dejtar jag sex and the city lite. Det är helt okej att dejta dom.

Henrik sover som en liten treåring i mitt knä och jag antar att hans baktanke med det var att jag skulle tvingas få ta disken.

you dont have to go

Jag är så extremt jäkla medveten om att min bloggning är sämre än någonsin. Vad har jag för argument då? Jaao, igår fick jag och henrik nycklarna till vår lägenhet, så jag är 1) väldigt extremt lycklig och exalterad 2) jag har mycket skit att göra 3) jag prioriterar mat på vedugnen och häng med människor jag älskar före 4) jag är för cool för det här med andra ord.

Så ni förstår väl själva antar jag, eller så gör ni inte det och då får ni skriva hatmejl till mig om ni mår bättre av det.


ja

Jaha, så Loreen vann igår eller? Ja det kan man läsa på facebook och det är liksom omöjligt att missa. Men det är grymt tycker jag, trots att jag inte är intresserad av sådant för fem. Men det är ju skitsamma.
Det är alltså nu man ska vara stolt svensk? Är förövrigt lite lik henne på dessa bilder.



helt okej

Det är helt okej varmt nuförtiden, men det har väl ingen råkat missa antar jag. Så låt mig prata om något annat, som typ kolsnäs igår. Jag förstår aldrig att jag går in på kolsnäs varje gång och slänger ut en massa pengar på ingenting. Så tänkte jag även igår men guess what, det blev otroligt roligt.
Så spontana utgångar är ju de bästa.

Vad har jag gjort idag då? Behöver jag ens säga det eller? Nej tänkte väl det.



-----





Jag ser ut som en uppsvullen tomat just för tillfället, men det är skönt. Jag har aldrig sett mig såhär ful, så varje gång jag tittar mig själv så skrattar jag.
Men i vilket fall som helst så är det en väldigt bra dag. Jag har hunnit med mycket, jag gick upp tidigare än skoldagarna för att fixa hår och sen har jag enbart stekt i solen. Har även hunnit med en räkpicknick och nu är jag väldigt sugen på kolsnäs ändå.

Så folk har något att skratta åt liksom..

don't look back in anger




Igår tog jag årets första dopp i Vänern. Jag hoppade även på kungens mage och blev för 3 minuter ett väldigt litet barn igen och det var jävligt skönt. Jag och henrik hade en väldigt fin kväll och det var vi värda, så himla värda.

Och idag har jag enbart glidit runt. Varit modell och ätit förbannad god mat med broder. Och imorgon ska jag agera frisör och sola, det är helt okej nu.

miss

Jag är i torsby igen. Det är första helgen på väldigt väldigt väldigt otroligt länge som jag och henrik spenderar en helg ifrån varandra, tror det var i juli förra året.
Och det kan vara väldigt skönt det där, att bara vara själv. Jag har sovit någon timme i mitt kalla alldeles underbara rum på Kollsberg, jag har även sovit i solstolen ett tag och ätit naturgodis med pappa. Så det är skönt och det är skönt att sakna.


the thing

Alla har alltid pratat om serier, serier som Oth, gossip girl, grey's, californication och blablabla. Jag har alltid skakat i huvudet och haft min mun i viloläge när detta har varit samtalsämnet. Den enda serien jag har följt slaviskt är O.C och inte till en måttlig mängd. Nejnej, utan jag har gått igenom alla säsonger 9 gånger.

Men sen i somras har jag börjat kolla på alla dessa väldiga serier och ja, 'the thing' som alla pratar om - förstår jag nu. Och det är ju bra, för då har jag någonting att prata om också. Så nu kanske även jag kan få lite vänner. Jippi.


*

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag är glad eller ledsen, lycklig eller olycklig, arg eller lugn. Jag borde vara så himla glad för allting, glad och lycklig. Men jag är inte det. Någonting, någonstans gör att jag drar mig tillbaka.
Jag var ute och gick en långpromenad i finafina karlstad och jag kom på mig själv, varför skuttar jag inte fram? Varför är jag inte så glad som jag borde och vill vara, jag är ju så himla värd det. Vi alla är just så jävla värda det.
Hopplöst, jag lägger mig och sover med Sex and the city.





buhu

Jag har fått ett och annat slag i magen för att jag är en sån usel bloggare numera. Jag tackar och tar emot slagen, för det är ju bara ett tecken på att ni älskar mig.
Jaha annars då amanda maria carle? Nej mena maria amanda carle. Jo då, idag har jag haft nationella matte och ja.....vi pratar inge mer om det. Sommaren är även här och hälsar på och jag sitter i torsby och njuter av kvällssolen, så det är ganska bra med mig ändå.

Tänkte även bojkotta kolsnäs till helgen, så alla ni som är intresserad av att hänga med forever alone-mandis för en myskväll eller nått, kan väl bara höra av sig.



<3

Älskar dig Carlisen! <3


sunday



Jag är nog tamejfasen tröttare nu än innan långledigheten. Men det gör ingenting för jag har mått otroligt gött under dessa dagar och då är det liksom värt allting. Så nu är jag nästan redo att jobba på dessa veckor som är kvar, för det är det också värt.

Ge mig ett sommarjobb nu, så är allting bra. tackåhej, det obligatoriska söndagsmyset nu.

*








förra året var mitt värsta och samtidigt mitt bästa år någonsin. Det hände så mycket, både tråkiga och roliga saker. Så det kanske är därför jag inte känner mig riktig nöjd detta år, det händer för lite och jag lär mig för lite.
Jag tittar faktiskt tillbaka på förra året med glädje, trots allt.

confused




ibland har jag väldigt svårt att skriva, fast jag har så mycket i trams i skallen som måste komma ut. Men det går liksom inte. Jag kan inte och därför skiter jag i det.
Confused helt enkelt och det är väl tillåtet och kanske väldigt bra att vara ibland. Kanske ska stänga av skallen ett tag nu, japp det låter bra. Kinamat och gossip nu med ericisen, kan jag må väldigt gött av.

skulle behöva återuppliva detta

Det var länge sen jag var själv själv. Alltså då jag måste tvinga mina tankar att tänka för det finns ingenting annat jag kan tvinga dom till. Men det är bra, för mitt huvud måste tänka nu.
Jag behöver spendera lite tid med mig själv och göra sånt som jag alltid har gjort förut men av något dumt trams inte gör längre. Ikväll skulle jag kunna ta över en Melissa Horn konsert, små deppiga fjortislåtar skulle nog göra susen.

Men glass och harry gör mig glad. Glass har gjort mig glad i flera dagar nu, flera år kanske. Äh hela mitt liv också.






-

Även om jag har Bonnie Tyler's holding up for a hero spelas i öronen så är näthinnan skör. Den låten får alltid mina tankar att flyga till dansande på borden, men inte idag. Idag är jag bara en liten flicka som är väldigt vek.
En liten flicka som behöver vara med sina riktiga vänner och sitt riktiga jag. Hon har liksom tappat bort sig själv.
Så nu behöver jag lite nostalgi och lite gott, typ en bulle.




burning





Karlstad är inte allt för soligt, men det luktar sommar och det duger för mig just nu. Jag får ändå bara ångest av fint väder här i karlstad, eftersom jag inte har någon balkong eller någonstans att ta vägen, eller ja ni fattar.
Behöver ett sommarjobb också, annars typ..gråter jag. Ja det gör jag tamejfan. Jag lägger mig under kudden och gråter.

-




har liksom inte så mycket till ord idag

Ensam en lördagkväll





japp

födelsedag

Jag kommer förmodligen vara mätt tills jag fyller 45 efter denna helg. Men det är ju ingenting jag klagar över liksom. Min födelsedag var iallafall väldigt mysig och även denna lördag, en jävla massa firande och det kommer fortsätta ett tag nu
Erica har nyss varit här och gett mig ballonger och även en massa annat roligt, haha älskar den bruden alltså.
Så jag är väldigt lycklig, väldigt väldigt. Fast ingenting kommer aldrig slå förra årets födelsedag, that's it.


doddiii världen så go

Igår såg jag 'en sång för martin'. Jaha tänker ni, vad fan är det för tramsfilm? Och ja jag erkänner att jag också trodde det efter 5 minuter in i filmen, men sen. Jävlar vad fast jag blev. Den var egentligen inte så bra, men ändå grät jag för den var så hemsk. Jag blev alldeles kluven. Då vet ni det och ni förstår väl själva att detta var ett försök att få er att kolla på den. Förstod ni inte det så är ni ju inte ens värda att se den.

Imorgon fyller jag tydligen år också, det var på tiden tycker jag. Tårta är ju inte så gott, men mat är. Så det hoppas jag bannemej att jag får imorgon.




great day

Åh förstår ni vilken lättnad det är att ligga här i min sjukt välkomnande säng och veta att jag har gjort klart min muntliga redovisning. Jag hade högre puls innan jag gick upp än jag troligtvis skulle ha under ett marathonlopp.
Men hör och häpna, det gick toppen. Så trots spöregnet så har jag haft en bra torsdag. Och det var ju gött.


image description

ahja life is good man

Vilken jobbig dag. Jag vaknade efter alldeles för få timmars sömn inatt, tittade ut och det jag såg var..regn. Jag som i två dagars sjukdom planerat mitt klädval för idag, så utomordentligt. Idag skulle jag minsann ha långklänning. Tror ni att jag hade någon slags lust att ha på mig det idag? Nej. Men jag hade då tamejfan inget val, jag hade inga andra torra kläder. Så här har jag gått idag och skakat av kyla.
Senare under dagen fick jag den glada och underbart roliga nyheten att  vi skulle sluta 4 istället för 2. Ja jippi.
Plus att min kära skinnväst var slut, som jag har suktat efter den. Ja, så ni förstår väl själva att det är en hård dag.

Ett plus var ju att jag fick massage av världens bästa pojke iallafall. Och en smoothie. Så det kanske inte går någon nöd på mig iallafall, ching ching. Nu måste jag göra klart min underbara Torsby-powerpoint!



whihohohoh

Idag har jag verkligen varit en riktig husmor tillsammans med min olivia. Jävlar vad vi har tvättat! Jag har tvättat mer idag än vad jag har gjort under hela året i karlstad, ja tamejfan det tror jag. Plus att vi har städat och plockat. Känns vemodigt och bra på samma gång. I think you know what I mean yeah.
Och nu sitter jag och försöker sätta ihop en fin powerpoint till mitt fina tal på torsdag. Om det går bra? Ja förfan, det är ju torsby jag ska prata om, klart det är fina grejer.



längtan




Jag längtar efter så mycket. Jag längtar efter att få flytta, det kommer bli det roligaste och sorgligaste. Kommer bli så tråkigt, tomt, sorligt och hemskt att flytta från min camilla. Men samtidigt så kommer jag få flytta ihop med min kärlek och allting kommer bli så mycket lättare.
Jag längtar efter en balkong, att få komma ut. Och sommaren, givetvis. Vem gör inte liksom?

Cool dag

Idag är rejält med drag i lilla by, det har tagit oss en halvtimme att komma till OK. Märkligt eftersom det vanligtvis tar 3 minuter. Bilkö i Torsby liksom, vilket trams.


whooop whooop

Idag vaknade jag utan röst. Det har inte varit en allt för lätt dag i skolan kan jag lova, när jag inte fick fram knappt något ljud. Så det verkar som helgen kommer bli hemmamysig, det var väl på tiden det också. Och fan vad skönt.
Lallalla. Nä, Torsby nu!


image description

hur skönt??









Detta har varit min dag, tänkte bara göra er avundsjuka. Nu ska jag se på film och sova jävligt skönt.

oh I've heard you were a wild ones




Idag mår jag så jävla bra. Poolhäng hos fröken richter med finaste flickorna, shortsväder och nu ska jag möta upp olivisen för en picknick i fina fina karlstad. Ja, tänkte bara säger att jag är high on life. Bye

gud så gött

Jag ligger just i detta nu i henriks sköna och underbara säng. Det har varit en skön dag idag, spelat fia med knuff på en filt och bara mått gött. Det var vi så värda!
Valborg var en bra kväll som gjorde mig väldigt väldigt väldigt trött. Men det var så värt det, dans, musik, god mat, galenskaper och en massa skratt. Långhelgen i sin helhet varit otroligt skön, en riktig mathelg har det varit också. Jävlar vad god mat jag har ätit, så nu är jag liksom redo för några dagar med studentmat igen.



RSS 2.0