☺️

Hur jäkla härligt är inte detta då? Älskar verkligen våren. Nu ska jag ladda för Valborg, jobb, min födelsedag och förhoppningsvis en resa till solen. Jag är verkligen så värd det. Jaaaaa allihopa, det är jag. 

Såklart jag provar
Att jag är sjuk nog att prova den där grejen som är överallt på de sociala medierna just nu, är jag väl inte speciellt förvånad över. Att jag såg ut att ha ännu mera underbett än vad jag redan har, var väl däremot inget jag räknade med. Ingenting jag tänker prova igen, men jag gav mina vänner ett gott skratt när jag satt och sög in läpparna i en ljuslykta, så ja, full pott Amanda. Bra val att prova det där idiotiska. 

Hhööhöhö
Jag är precis lika glad för det fina vädret som alla andra. Jag tror inte jag behöver förklara mer om hur skönt det har varit med värme, tror ni har märkt det själva så vi lämnar vädersnacket där. 

Har i vilket fall haft en bra vecka och snart tar jag helg, vilket alltid är lika skönt. Jag har suttit vid solväggen, ätit årets första mjukglass, spenderat många timmar med mina vänner som i vanlig ordning, hittat en biltjuv som sprang ifrån poliserna (hahaha allt händer i Torsby på kvällarna) spelat en hel del kort, suttit i kvällssolen och mått gött samt badat med Harryvovve. Bra vecka med andra ord och ska ha en ännu bättre helg. 

👏
I helgen var det dags för ännu en födelsedag och denna gång var det Norlings tur. Det var en trevlig kväll, med fina tjejer. Jag älskar verkligen att fira folk och snart är det min tuuuur. Can't wait. 

Nu ska jag ut i solen, för det gör mig förbannat glad. 

sliten
Jag tror inte jag är ensam om att ha en dålig period just nu, det är liksom slut på energi. Bägaren har verkligen runnit över just nu och jag har verkligen varit en tickande bomb under veckan. Jag hatar att vara en tickande bomb och jag hatar ännu mer att inte veta vad man ska göra för att det ska bli bättre. 

Som min bästa kompanjon Erica säger "gör som carle, kom ner till botten och vänd lika fort tillbaka till toppen". Att det egentligen handlade om kortspel var ju en annan femma. Men jag vet att det vänder lika fort, ska bara stå ut med att vara nere på en dålig nivå ett tag, så vet jag att jag kommer upp lika fort tillbaka. 

We love the 90's


Sånt här gör jag på jobbet i Norge, love it. 

Nytt igen
Nu har jag lila/rosa/någonting/whatever hår, så nu får vi se hur länge jag kan ha detta innan jag tröttnar.

Inte säker på om jag skulle klara det utan er

Jag är så otroligt tacksam över att jag har såna människor i mitt liv. På riktigt, varje dag umgås jag med dom, varje dag ger dom mig så sjukt mycket energi trots att jag egentligen bara vill gräva ner mig. Även fast jag har dåliga dagar, så blir det färgglatt direkt jag får en dos av mina dom.

Torsby blir ju rätt härligt ändå, tack vare alla dom. Tacksam helt enkelt, inser det bara mer och mer för varje dag. 

Min påsk
Vilken härlig påsk jag hade, det gick i festens tecken kan man väl lugnt säga. Men jag hann även med lite familjemiddagar, häng i lekparken, ganska många timmar kortspel, ganska många timmar i bil, jävligt många skratt, tacos och tacos. Jag och Erica var även på en härlig picknick, som vi trodde skulle vara varm, men som var allt annat än varm, som ni ser på bilderna ovan.  Det var en fin ledighet helt enkelt, tror jag verkligen behövde det. 

Påtal om tacos, jag har nu gått in i en utmaning mot mina vänner som gillar att leka med tanken att jag är envis, så jag har nu börjat med tacosdieten. 31 dagar ska jag äta tacos, japp. 1. Ja jag är sjuk i huvudet 2. Ja jag kommer klara det. 3. Jag är rolig. 

RSS 2.0