GÄSTBLOGG!!

Hejsan alla, sitter här med carles händer i mitt hår, dvs hon gör iordning mig. Hon drar och sliter så man kan tro att clipsen ska lossna och ta med sig håret som egentligen sitter fast på mitt huvud, men det ska nog gå bra, haha. Ska snart knalla upp till Emms, blir där ikväll med favoritbrudsen! Kan inte bli något annat än succé. 



En bild på min älskling!
Ha en bra kväll allihopa, för det ska jag ha! PUSS

FIA


you can't take it away from me



Nu är det endast en dag kvar på min praovecka och det måste jag erkänna att det är vääääldigt tråkigt. För, jag har haft det väldigt roligt under dessa dagar. Visst, jag har inte fått gjort så jättemycket, men ändå. När jag väl ha fått gjort något, har jag verkligen avgudat yrket.
Så idag fick jag hjälpa till att permanenta och såklart var det kulkul. Så, lite tråkigt att det är slut imorgon..
Men samtidigt är det ju VALBORG!! yeeh

juuuni





Åhja, herregud. Denna bild var en favorit för nja, 2 år sen. Jag hade nyss fått min kompaktkamera och var en mycket stolt ägare av min lilla rosa.
Detta var nog i början av juni och jag minns verkligen känslan av att det strax var sommarlov, det var underbart.
Så snälla, låt maj gå i en jävla fart.

shopping nu igen..



Ånej, jag skulle aldrig klicka fram till Nelly.com, jag hittade nämligen en massa finfina saker. Borde jag klicka hem lite? ABSOLUT INTE!! Vill jag? Ja, lite för mycket. Ska jag? Hehe, troligtvis.
Fan också.

musiiiik



Några låtar som spelas ur mina högtalare en dag som denna, eller ja. Det har dom gjort ett tag men.

You know me - Robbie Williams. Gammal men ändå så bra, så är det.
Advertising Space - Robbie Williams. Ännu bättre helt enkelt.
Ambitions - Donkeyboy. ÅHÅÅ för denna låt.
Superman - Five for Fighting. Lyssna själva.


Seså, lyssna själva och njut!!

new



Nejmen vet ni vilken blogg jag kikar in på varje dag nuförtiden? Jo, Maria Montazami har börjat blogga och det är faktiskt riktigt roligt att läsa den. Eller ja, hon skriver väl inte så mycket (vilken kanske är en himla tur, hehe) utan jag går mest in för att se på bilder ifrån där hon bor. Det är ju nästan to die for, åh vad fint. Och hennes hus är också sådär sjukt fint. Ojooj, lyxliv.

Så nu funderar jag på, ska man kanske bli Hollywoodfru?

summmmmer



Där var man inte så lite brun inte. Jag-vill-ha-sommarlov-nu!!! Vem vill inte förresten? Det är ju självklart, ni vet först vaknar man och möts av en blå himmel och en stor sol, sen packar man för en heldag på stranden med en massa glassätning och musik. Sen åker man hem och känner sig snygg när man har fått en bränna, sen på med sommarklänningen och sen iväg igen. På grillning, myggbett och långa varma kvällar.

Jag menar, vem vill inte ha sommarlov nu?

I just need to feel real love



Snart är det dags med en kväll med de jag trivs som bäst med, de jag kan skratta med, de jag är mig själv med och de jag njuter varje minut med. Jag tror jag behöver det, väldigt mycket.
För just nu trivs jag inte riktigt med mig själv, känner mig tjock, ful och allmänt dålig. Vet inte vad detta kan bero på, för det är inte den perioden på månaden heller. Så egentligen ska jag inte känna mig så, men jag gör det ändå. En dålig period helt enkelt, som de flesta går igenom då och då. Men det är så sjukt jobbigt, man känner sig obekväm hela tiden, drar lite i t-shirten som sitter tight (iaf som man själv tycker) mot magen (som man tycker hänger ut alldeles för mycket), känner sig uppsvälld, fet i håret och hur mycket man än sminkar sig, så känner man sig ful.
Jag hatar denna period, alldeles för mycket. Så mycket att jag gräver ner mig under täcket och aldrig vill gå upp. Så det ska jag göra ikväll, med en stor kopp vaniljte och se på O.C.

Äckliga må-dåligt-period försvinn!!

tisdag




Såja, ännu en dag av praoveckan är avklarad. Om jag har lärt mig något nytt? Nja, inget speciellt.
Om jag har haft roligt? Från och till. Det roligaste jag har gjort idag är att föna en kund och det gick ju great.
Imorgon är det onsdag och jag är ledig!! Så otroligt skönt, då blir det en lång sovmorgon och förhoppningsvis en massa bloggning.

tonight, yyeh.



Det har varit en intressant dag kan jag mycket väl säga. Första praodagen hos en frisör, det började med att vika handdukar, jippi tänkte jag då. Fast sen blev det sjukt långtråkigt, då jag endast satt och lyssna på tanter som skvallrade. Så då gick jag och lunchade med Fia.
Efter lunchen blev det däremot riktigt kul, då jag för första gången klippte en tjej!! Okej, det var bara Emma och Erica men ändå, nu är dom klippt iaf. Och det var riktigt roligt.

Bilden är tagen ifrån Fia, jag gillar den. Vi ser totalt galna ut måste jag medge. Och att jag ser gravid ut, hehe.

history



Jag har haft en mycketmycket fin lördag faktiskt. Som började med en rejäl sovmorgon och sen kaffe framför O.C. Så med andra ord kunde inte dagen ha börjat bättre. Sen blev det glass med Fia&Emma snutt.
Har även hunnit med att skratta hur mycket som helst, varit på en finfin promenad och ätit en massa vindruvor.
Yeeh, vilken fin lördag.

feeling down



Fredag - helg.
Helg - antagligen vara med gosbrudar.
Amanda - glad.
Ikväll - jobb.
Jobb - ingen lust alls, jag kan inte fejka trevlighet därför är det värdelöst att ha mig som servitris. Eftersom jag inte är trevlig.
Nu - gå och koka världens godaste kaffe. Yeeeh sa jag!

hejhejhoney





Såja, från Örebro är dessa tagna. Mycket fint måste jag säga. Snart är det dags igen och det ska bli mycket roligt.

Yeeh, jag ska strax gå på ett friskispass och herregud vad jag hellre vill ut och springa. Men nej, går nog på ett pass ändå, eftersom det var jävligt länge sen.
Gilla att det är fredag imorgon!! ♥

brills




Nästan så jag måste ha dessa!! Om det hade varit mörkare glas på dom, hade dom åkt ner i shoppingbagen. Men nej, jag SKA hitta mina perfekta solbrillor.

snygg!

http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/030807/11056__ben_l.jpg


Ibland älskar jag min engelsklärare, ibland alltså. Och det är när hon väljer att visa O.C för oss. Ja, jag har sett alla avsnitt ungefär...alldeles sjukt många gånger? Men ändå, I just love it!
En av anledningarna, varför jag älskar O.C är att det finns en snygging med och jag pratar inte om Sandy Cohen nu, inte heller Luke (som för den delen också är snygg!) utan Ryan!! Herregud. Ah, ni ser väl själva.

Så jag har kommit fram till att Inga-Lill också tycker att Ryan är rätt snygg.

you are




Snart är det dags att på panik över att man inte har några skolavslutningskläder, så-är-det-alltid! Iaf för mig, så nu har jag börjat leta redan nu efter den perfekta klänningen!! För ja, jag kör nog på klänning iår igen. Och ett par perfekta klackar, eftersom jag inte har några och så. Hehe.

don't you know



Ingen bloggning på några dagar och det är rätt skönt faktiskt. Har liksom inte haft så mycket att blogga om, så då är det bara onödigt.
Jag är så otroligt trött nu förtiden, orkar nästan ingenting och speciellt inte att träna. Så jag har helt enkelt tagit det ganska lugnt med både Friskis och gymmet. Har gjort andra saker, som att skratta, skoja, varit busig och såna saker som man ska göra när man går på Frykenskolan. För jag menar, vi är ju såååå coola. Hehe.

gaaa



Vill göra något kul, eller förändra någonting, göra något drastiskt, eller nej jag vet inte. Känns som det är mycket tårar och ont i magen nu, folk är ledsna och vet inte riktigt hur dom ska ta sig ur det onda. Jag vet inte heller, ingenting just nu. Jag är inne i en såndär downperiod just nu. Känns som om ingenting är roligt längre, det är liksom inga glada miner eller höga skratt. Fast jag vet att det vänder snart, herregud jag har ju en massa roligt framför mig. Men jag behöver det nunununu!!
Det behöver hända något roligt, något som får oss att skratta och må bra. Det får vara slut på de tråkiga, gråa och ledsna sakerna nu, varken jag eller någon annan orkar med dom längre. Förra veckan var det fullt med såna, ledsna saker alltså. Alldeles för mycket..

Så nu får jag väl helt enkelt göra något åt det, cykla till Fia kanske. Kanske får skratta lite då, är inte alls omöjligt faktiskt. Inte alls.

wih



Tack vare inställda lektioner traskade jag hem nästan 3 timmar tidigare än vanligtvis en måndag. Det var både skönt och välbehövligt. Så jag tog med mig kameran ut på en promenad och det var ju på tiden kan man säga.
Inatt ska jag sova hos Fia hade vi tänkt, så jag borde nog packa snart, fyfan för att packa.

123



Nej jag har inte brutit ett ben, inte heller har min hund dött eller att min mobil har blivit stulen. Jag har bara haft ett annat liv än bloggen. Och det är nog ganska bra tror jag.
Jag gillar att blogga, jag gillar att skriva av mig, det är liksom skönt på något sätt. Och att såpass många läser denna strunt, för jag bloggar liksom om precis det jag själv vill och om jag ska vara ärlig, struntar jag i om ni inte gillar det jag skriver. För det spelar liksom ingen roll, jag bloggar för min egen skull. Så det är ganska skönt.

hey



Gammal bild, men det är det enda jag har just nu. Får nog ta och fota lite nytt snart. Våren är för fin alltså, det är nog min favoritårstid I guess.
Åååh, vet ni vad jag kom och tänka på nu? Jo, att jag bara ha EN vecka kvar i skolan, sen är det prao och sen är det valborg och herregud vad bra det ska bli!! Och sen är det liksom redan maj, min favoritmånad. Då är det inte många dagar kvar till konfirmation och HERREGUD vad skönt! Sen min och Maschels födelsedag och sen Göteborg.
Ohåå, lätt allt känns nu helt plötsligt.

hemskt!!!



Igår hände något obehagligt, något väldigt obehagligt. Jag var ute på min numera dagliga promenadstur, jag hade Ingrid Michaelsons - Everybody i örat, en mycket bra låt, solen i ögat och jag njöt verkligen.
Men vet ni vad som händer då? Jag ser något svart, lång, smal och sliskig sak några meter framför mig. Tänker inte mer på det, fortsätter att gå lugnt, tills jag sen inser att det är en orm!!
Så jag skriker högt, hoppar runt och skriker lite till. Efter några sekunder lugnar jag ner mig och känner att jag är tvungen att gå fram och titta på äcklet. (?!). Då ser jag att den var en pinne, en pinne!!! Då börjar jag skratta istället och inser hur dum jag egentligen är. En pinne hade skrämt livet ur mig, EN PINNE!


Vilken otroligt skräckupplevelse det var, tänk er själva. Man ser en orm, får hjärtattack typ och sen inser att det bara var en pinne. Herregud.
Och vilken passande bild jag valde. Hehe

small crime



Titta så sötsöt kompis jag har!!

Ooops, klockan är snart ett och jag vaknade alldeles nyss, inte så jättebra eftersom jag egentligen skulle upp och se på en match. Visserligen är dom inte klara än, men det är ju inte jag heller. Så nej, det är kört.
Ibland älskar jag mig själv, väldigt mycket.


a big problem



Nu ska jag förklara en ganska viktig sak, nämligen hur det är att leva utan överläpp. Ah, ni ser väl själva, jag har absolut ingen överläpp. Bilden är ju tagen för nästan två år sen, men inte har något överläpp växt på mig inte.
Jag menar, allt annat växer ju, SÅ VARFÖR VÄXER INTE ÖVERLÄPPEN?!
Och inte nog med det, jag är också underbett. Herregud, efter tre tandställningar borde jag väl bli som man ska vara? Men nää, det verkar inte funka på mig.
Så med världens minsta överläpp och underbett ska jag nu gå ut och gå med mig själv och mobilen.

oooh no

http://img.unt.se/Article_Images/468_4940_h468.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_UH76GvjQxNg/Sw-RA42UM9I/AAAAAAAACIE/2HWOrCKJzHc/s640/bonde-roger_199764w.jpg



Ååååååhnej! Nu har jag läst något förskräckligt, visserligen läste jag det på en skvallertidning. Men ändå, det är för tragiskt.
Det stod att Ensam mamma söker Helana har lämnat sin snygging (ni vet tjugoåringen som var the reason att jag tittade på programmet, snyyyyygg) och vet ni varför? Nu till det tragiska.
För att hon har träffat Bonde söker fru Roger!!!! Ooooh no. Alltså, skvallertidningar är ju inte de man ska lita på, men vadfan. Han var ju liksom världens segaste och tråkigaste människan jag har sett i tvrutan.

Vilken tur att det var en skvallertidning.






götelaborg




Den fjortonde maj är jag och mammi påväg till Göteborg, det blir ett spännande äventyr. Dels för att vi två ska dit, bara vi två liksom!! Äh, vi var ju till Egypten ensamma och det gick ju toppen.
Men, så här är det. Vi måste ju komma till Göteborg också, vi kan ju liksom inte flyga (vilket är vääääldigt synd just nu) och tåg nej. Så mamma måste köra dit i sin lilla nyckelpiga-mopedbil-epatraktor!!! Det ska bli rätt roligt faktiskt, vi kommer bli arga på varandra, det vet jag ju redan. Så det är väl dags att börja förbereda sig redan nu.

Som sagt, spännande.

now



Nää, vad har hänt med mig? Jag har fått någon slags jag-måste-köpa-ny-nagellack-sjukan. Obehagligt. Har aldrig haft den förut och nu har jag den i en rejäl dos. Jag har liksom köpt 5 stycken på en vecka? Gaaaah.
Jag var nyss och köpte den otroligt finfina gröna. Otroligt fin, ska nog gifta mig med den. Aah.

dagens vettjaaa



Dagens fundering: Kan man önska sig ett par klackskor i konfirmationspresent? Har nämligen sett ett par alldeles underbara, som jag nästan borde ha.

Dagens gaah!: Att fiabruden var sjuk, att jag är för kass för att göra kullebyttor. Aj!

Dagens halleujahmoment: När jag sparka till Erika i ansiktet, hahha. Förlåt, men det var ganska kul!!

Dagens herregud vad tragiskt: När jag insåg att jag verkligen ser ut att vara från typ Turkiet. Jag är svensk, jag vill se svensk ut och JA JAG ÄR SVENSK!!

Dagens bästa: Funderar och funderar vad det kan vara. Jo, det måste vara när jag drack kaffe förut och förstod att jag är bäst i min familj på att just, brygga kaffe.

Dagens sämsta: När jag insåg att jag har tröttnat på stekt ägg, alltså måste jag komma på något annat jag kan äta om dagarna, middag och sånt är ju inte direkt min grej. Smörgås däremot.

Dagens måste: Inga!! Och det är ju för underbart :D Okej, fan nu kom jag på en. Matteläxan.. Gaah. Ett glas oboy till, så går det nog lätt. Aaaha.

yeehh



Ibland får jag liksom för mig att klippa av mig håret och färga mig tillbaka till brunett. Bara för jag är så trött på allt hår som är ivägen och för att jag hatar att ha utväxt. Men jag vet ju själv att jag aldrig i livet skulle göra det. Så det är inget som kommer hända. Men däremot måste jag klippa topparna alldeles för snart.

Påtal om hår, det fick bli att praoa hos en frisör. Yeeh

monsoon



Nästa vecka åker mamma och sis till London, för att göra, ah sånt man brukar göra i London antar jag? Det är liksom lite fuskigt, för London har bra shopping och eftersom det är mitt största intresse så borde ju jag få följa med, men nej. Linus ska antagligen kvala någonstans. Så då var det ju meningen att pappa och jag skulle vara själva och då brukar det bli ganska lugnt i huset. Det blir oftast som jag vill också, hihi. Jag får bestämma maten, alltså blir det oftast grillad kyckling och potatissallad.
Men vet ni vad? PAPPA VANN EN RESA TILL USA TYP FÖRRA VECKAN OCH HAN ÅKER PÅ FREDAG NÄSTA VECKA!!!! Alltså vilken jävla gubbtur han har, vadfaaaaan. Han vann ju nyss några tusen och nu vinner han en resa till USA?!?! Så då blir ju jag liksom ensam hemma, fan. Men, då kan jag ju liksom ha världens fest här hemma, riva ner stället, förstöra porslin och ja vara precis som jaaaag vill. Toppen.
Jävla tur asså.

Fina saker att minnas från vinterhalvåret.



December 09. Finfina månad, det var även det fina startades. Bowling bowling och bowling var det denna månad. Jag levde mer eller mindre i bowlinghallen. And I just love it.



Kvällen i november då jag skrattade så sjukligt mycket, jag har aaaaaldrig varit med om något så roligt. Jag trivdes med allt då, toppen var det.



Nähmen, ännu en vinterbild. Det var också en väldigt fin dag, jag gick luciatåg, jag skrattade, jag njöt av de sista dagarna av året och jag var en liten tomte med lockigt hår. Efter luciatåget gick vi och tog en lååååång fika på wiener.


Julafton var en mycket fin dag, det var kallt, det var snö och jag hade kommit in i den åldern då klapparna inte var det viktigaste. Utan jag njöt av att ha familjen samlad, faktiskt så är det sant. Det var no problems liksom. På kvällen gick jag på en finfin midnattsmässa, trots att jag hatar att gå till kyrkan, så var det väldigt väldigt fint.



Jag kan väl inte göra något annat än att skriva nyår 09-10 i mitt hjärta. Det var en sån kväll man alltid kommer minnas tror jag. Halv fem på morgonen gick jag hem med en trött Vickan med onda fötter som sällskap. Fast jag var mest intresserad av att sms:a på vägen hem, hihih.





love it's all




För exakt två månader var jag påväg hem från Stockholm. Jag hade haft tre dagar i huvudstaden full med saker som jag älskar, jag var glad, så otroligt glad, jag var förväntansfull och hade fjärilar i magen.
Jag kände mig stolt, jag kände mig redo för att ta nästa steg, jag kände mig så jävla pirrig.
På tre sekunder förvandlades det och pang så försvann precis allt! Allt. Det gjorde så fruktansvärt ont att läsa dedär orden, jag vågade liksom inte tro på dom. Jag läste om dom, flera gånger.
Sen förstod jag, sen förstod jag liksom att jag inte dög längre, jag var inte nog bra. Då gjorde det ännu ondare, det var som en kniv stack mig. Sen byggde jag upp en mur runt omkring mig, det var inte mig det var fel på, det var han. Men sen förstördes muren, revs ner och då var det mig det var fel på igen.
Jag har aldrig varit med om något som gjorde så jävla ont, det var inte som något annat i kärleksväg. Jag hade ju varit världens gladaste i två månader och helt plötsligt fanns ingenting. Alla kommer någongång utsättas för denna känsla, att va den som blir lämnad. Man går alltid runt med en liten gnutta hopp om att det ska bli bra, att man ska få ett meddelande på mobilen med hans namn, där det står att han vill ha mig tillbaka. Fast ändå, så vet man att det inte kommer hända. Men man kan liksom inte göra något åt känslor, det finns inga möjligheter, det går inte.
Alltid när jag blir sårad av någon händer någonting i mig, besvikelsen, sorgen förvandlas till hat. Eller, jag låtsas iaf att jag hatar honom. Jag låtsas vara arg på honom och det är så fel. Men, jag gör det ändå. Vill knappt hälsa, vill inte se på honom, det går bara inte! Fast jag vet själv att jag blir så bara för att visa att jag har gått vidare och för att visa att jag har ont..
Det gör faktiskt väldigt ont att se andra gå igenom detta också, man vill säga att det kommer bli bra, för det kommer det liksom. Men när man själv sitter där, vill man inte höra att det kommer bli bra, för det känns inte så då. Ingenting kommer bli bra, ingenting är roligt längre och ingenting kan få mig att bli som jag var innan. Det känns som hur mycket choklad man än äter och hur mycket man än gråter så kommer det aldrig bli bra. Aldrig.
Fast, det blir ju bra tillslut. Och kärlek är ju så att när det är bra, så är det så sjukt bra. Man går runt med fjärilar i magen, man älskar livet och man är lyckligaste i världen. Ingenting slår den känslan, det är dom fina stunderna man får försöka minnas och tänka tillbaka på.

För kärlek är fint, ibland.

soul



Idag har jag ätit årets första mjukglass idag, alltså är våren här på riktigt. Så nu sitter jag och funderar på om det kan bli bättre en onsdag? Vi har ju liksom underbart väder, jag har ätit glass med finfina tjejer med solglasögon och nu sitter jag och dricke kaffe och lyssnar på musik. Och sen ska jag ut och springa, jättekul verkligen.


Gaaaah



Okej, Torsby är väl fint på sitt sätt. Jag trivs här, det är litet, alla känner alla och minsta lilla grejen man gör, blir så mycket större och sen vet precis alla om det. Men, jag gillar det ändå på något konstigt sätt.
Men, nu till saken. Stället är ju helt omöjligt att skaffa praoplats på, jag vill inte vara på Pekås eller en pizzeria. Nejnejnej. Jag vill ju ta chansen att vara någonstans där jag kan få lära mig saker och kanske på en inblick i något yrke.
Men nej, det är liksom nästan omöjligt. Det finns ju inte så mycket att välja mellan precis.
Jag skulle aldrig klara av dagis, inget tålamod!! Sjukhuset skulle jag aaaaaldrig klara av, svimmar när jag ser mitt eget blod. heh. Pizzerior, vem vill praoa på en pizzeria? Nej, ingen. Konsum, skulle nog få panik efter första dagen. Då återstår det bara de ynka affärerna som finns och om jag ska vara ärlig så intresserar det inte mig heller.

Jag är ju intresserad av fotografering, så då fick jag den brilljanta idèn att vara vid Yderstig, men vet ni vad? Han tar inte emot praoelever, g-r-y-m-t.
Frisör är ju det jag vill bli, så det får nog bli en frisör trots allt. Jag ville ju testa något annat, men. Frisör blir nog toppen, hoppas nu att jag hittar någon som tar emot en sån som mig.

street



Jag hatar att vakna upp på morgonen och känna mig alldeles tom. Det gjorde jag idag, huvudet sprängdes nästan och mina ben bar mig inte. Så, jag stannade hemma. Jag har inte varit borta en enda skoldag sen i höstas, så jag gav mig själv lite "ta-hand-om-mig-själv-dag". Jag skulle ändå bara gnälla och vilja hem om jag hade gått.
Att tröstdricka oboy brukar göra susen när jag känner mig dålig, något annat får jag liksom inte i mig.

Men, jag är redan trött på att vara hemma. Sånt är liksom inte kul!! Gaah.

GRATTIS!!!!



Ahaha, jag är väldigt fin på denna bild, noot. Men, vad gör man inte för sin lilla Emms som fyller år idag? Grattis hörru, du är grymt bra. Och det säger jag inte bara, du är det.

Sängen var det ja!!

lilii



Gaaaaaah!!! Vart har min motivation tagit vägen? Friskis har blivit tråkigt, springa är tråkigt, gym är tråkigt. Eller okej, riktigt så illa är det inte. Men Friskis är i vilket fall väldigt tråkigt, så jag ska trappa ner på det nu ett tag. Det ger ändå inte, så mycket? Så nääääh, nu blir det att springa och gym.

Såja, nu är jag redo för att lägga mig i min sköna säng och se på film, om det gillas? Om det gör!!!


112





Finns nog inget som är så roligt som att titta på gamla bilder när man har tråkigt. Detta är för ett år sen, herreherregud.
Det var en fin tid även då, fast inget att jämnföra mot nu.

what do you want from me



Jag tror alla är överens om att vädret nu är u-n-d-e-r-b-a-r-t. Att sitta ute i linne på skolgården är ju det man har längtat efter under alla tråkiga vintermånader.
Allt känns helt plötsligt så lätt och jag har en massa saker att se fram emot. Med ett leende på läpparna går jag nu ut i solen, med en kaffekopp. Herregud vad jag mår bra.

whatcha



Nejmen vilken underbar bloggerska jag har varit under den senaste veckan. Toppen.
Jag känner mig alldeles sprattlig i kroppen, är sjukt glad trots att skolan börjar imorgon. Det är ju för bra. Känner mig taggad, våren är ju liksom äntligen här nu. På riktigt.

Oslo del 2







Såja, några fler bilder från Oslo.

Nu är jag hemma igen, efter lite bowling. Min bowling i fredags är jag inte nöjd med, men jaja. Och igår var jag ju som sagt på bowlinggala, det var rätt okej faktiskt. Mer än så är det liksom inte.
Nu laddar jag för ännu mera bowling, denna gång final i Torsby. Jippi, not.

osloo







Lite oredigerade oslobilder! Great är det ja. Att jag ser ut som en liten skitunge på mellersta bilden, det bjuder jag på. Lite lik Lilla My är jag ju också, men glasögonen gillar jag som fan. Såja.
Sova var det ja.

so



Såja, nu är jag hemma efter ett par jävligt bra dagar i Oslo tillsammans med bästa. Vi har tillbringat extremt många timmar åt shopping, vilket jag inte är förvånad över. Vi har även gjort andra såna roliga saker man gör i storstäder. Mer om det berättar jag om någon annan dag, för nu borde jag sova. Eftersom imorgon är jag på resande fot igen, kommer hem på söndag denna gång.

Yeeh

into the blue



Jag har suttit och mumsat på nachochips och guacamole, så jävla gött!! Testa testa testa.
Och nu sitter jag och tittar ut och vet ni vad jag ser? ATT DET NÄSTAN INTE ÄR NÅGON SNÖ KVAR. Det är ju så sjukt skönt så ojojoj. Varmt är det också, så varmt så man kan sitta ute i endast en tunn cardigan. Jippi.

never be the same



Min finfina knokk klocka. Nu vet jag inte varför jag slänger in ett blogginlägg, kanske för att jag har tråkigt, kanske för att jag inte kommer blogga på jättelänge eller kanske bara för att vara snäll. Ingen aning faktiskt, lite av varje antar jag. För egentligen har jag inget vettigt att skriva.
Mer än att jag lyssnar på en finfin låt. Nämligen If We Ever Meet Again - Timbaland & Katy Perry.
Den borde ni lyssna på vettja.

Wonderfull vettja



Jag har packat klart!! Underbart ungefär, jag gjorde det lätt för mig och packade med hela garderoben!!
Packa är inte min grej riktigt..

Jag är så förväntansfull, jag har så sjukt många saker denna vecka att se fram emot.  Och det börjar i eftermiddag då vi åker till Oslo då, väl i Oslo ska vi shoppa, hitta praoplats, skratta, fota, beundras av Petras garderob, dricka latte ( iaf jag, ehhe), fika, sitta på en massa uteseveingar med solbrillor och ja njuta som fan av livet.
Vi åker förhoppningsvis på torsdag och på fredag är jag iväg igen. Denna gång till Örebro, där jag ska tävla. Wish me luck!! Sen vidare till Kristinehamn och sova över där. Och på lördag ska jag på bowlinggala, vilket kommer bli amazing skulle jag tro!! Thihih. Då ska finkläderna på igen, håret ska fixas och finsminket ska på. Givetvis klackarn också. Eheh, jag blir 1.83 i mina favoriter just nu!!! HAHAHAA. Lång, heeeeej!!

09









Bilder från april förra året, det var en fin månad minns jag. Fotade mycket, hade fina kvällar, Julia var här och ja det var en fin månad helt enkelt.
Jag är säker på att april detta år kommer bli ännu bättre, den har ju liksom börjat helt perfekt!! Jag är toppenglad just nu och längtar fruktansvärt mycket till kommande vecka.

telephone




Nähmen sötNilsson herself.

Vädret är ju toppen nu alltså, det känns verkligen att våren är här och jag tror alla är lika glada över det!!
Jag kunde verkligen inte sitta inne när det är så finfint väder, så jag och mammi gick ut på en promenix / jogging.
Det var otroligt skönt faktiskt, jag har varit ur balans nu ett tag. Känner mig ful, tjock och äcklig, det är inte skönt. Så nu får det bli uppehåll med all skit, så är det.

things about meeee



Nu ska jag skriva ner några saker ni kanske inte visste om mig, endel saker vet jag knappt själv..

Som att för några dagar sen började jag lyssna på Tokio Hotel och det är ganska sjukt, för jag har verkligen hatat dom förut. Men Monsoon är verkligen superbra. Det trodde jag aldrig om mig själv...

Älskar stekt ägg, ehehe. Det är ganska pinsamt att erkänna, men jag äter det sjukt mycket. För några veckor sen åt jag stekt ägg istället för mat, duktigt.

Hatar Pannkakor och husmanskost. Jag.kan.verkligen.inte.äta.det.

Hade aldrig sett Sunes Jul innan tjejkvällen i Torsdags, ehehe.

Är lite allergisk mot flickor i 9 års åldern som går med stövlar med klack som inte syns, men som ändå klackar när de går och när de har små fula väskor på axlarna. Och när de dessutom sminkar sig sådär överdrivet mycket, coolt? Nä inte ett dugg. De som står emot det är däremot coola. Heja er!!!

Visste inte vem Justin Bieber var förens typ förra veckan. Nu vet jag att han är en liten kille som sjunger som en tjej ungefär och nej jag tycker INTE han är snygg..

Kan inte förstå dom som tycker att Jacob i New Moon är snygg, nejnejnej. Inte Amandas stil för fem öre, blää.

Men jag pratade med värmlands snyggaste i fredags och då svimmade jag nästan. Ja det gjorde jag, det är nästan sant.

Har funderat över varför jag bloggar så mycket och varför jag överhuvudtaget bloggar. Och jag har inte hittat ett bra svar ännu, jag kommer nog inte sluta blogga på en låååååång tid.

Nu kommer jag inte på mera saker, så nu ska jag dricka kaffe och kanske börja packa. Kanske alltstå.


she



Ojojoj vilket ansiktsuttryck, menmen.
Som jag trodde igår, jag fick en oerhört tråkig lördagkväll. Att sitta hem alldeles själv är inte så rockigt, det är skönt i en timme och sen får jag så jävla tråkigt så bläää.
Så jag la mig tidigt och drömde finfint. Och idag vaknade jag av att solen sken och det är ju underbart iallafall.

dagens



Ja jag hittade kläder att ha på mig, det fick bli en vårfin klänning och strumpbyxor och självklart converse och skinnjacka.
Nä, nu ska jag gå och kika på körslaget eftersom Hjalmar är med, jag är en stolt torsbybo tack vare honom!! Heja honom.

hey





'

Såja, lite bilder från idag. Jag har nyss kommit hem ifrån sis. Det bästa med denna dag är att nu känns det verkligen som vår och det är så sjukt skönt.
Ikväll blir det nog lugnt, kan vara rätt skönt det också ibland, fast jag kommer antagligen ha tråkigt.
Men imorgon ska jag packa, för på måndag åker vi till OSLO!!!

påskis



Nä, nu är jag nästan redo för att åka till sis. Denna bild är tagen på julafton, det känns inte alls länge sen. Men det är sjukt länge sen egentligen.
Åh, min nyårsklänning. Den är ju en favorit, synd bara att man inte kan använda den allt för ofta.
Ah, som ni ser så är inte jag och Ida så värst lika, även om endel säger det, så kan jag inte hålla med. Nejnej.

Glad Påsk sötnosar!! ♥

nu måste vi dra



Ännu en outfit från förra helgen. Bara för jag inte har någon inspiration just nu, så jag tittar runt på olika bloggar och mina egna outfits. Om det går bra? Njaaaa. Jag har mycket kläder just nu, men ändå. Hehee.
Just nu springer jag runt och letar kläder till sen, då vi ska till syster på påskmiddag, trevligt.

last




Igår hade jag en såndär jättebra långfredag som jag kommer minnas for a long time. Ja, hade iaf en jättebra bowlingdag igår.
Och idag är det påskafton. Jag vet inte vad jag tycker om påsken faktiskt, jag tycker inte den är så speciellt mysig, men jag har inget emot den heller. Det som jag gillar påsken för är ju såklart att man är ledig ifrån skolan, påskmusten (såklart) och givetvis bowlingen på långfredan. Det är ungefär det jag gillar med påsken, annars är det väl inte så speciellt.

make me glorious



Nu kommer några saker som är typiska våra tjejkvällar.

♥ Vi dricker omkring 3-4 stycken fanta exotic, vi kan dricka hur mycket som helst och det är den enda drickan vi köper, för alla älskar den.
♥ Eftersom alla utom 2 stycken har en systemkamera så blir det väääääldigt mycket foton och man har inget annat val än att dra till med en pose.
♥ Att feta oss med riktigt mycket godis, chips, glass och ja jag vet inte allt. Alla äter och ingen orkar bry sig om några jävla " jag äter inte godis för det är inte lördag". Och det gillas.
♥ Vi pratar om allt och då menar jag verkligen allt och det är nog det bästa med allt. Att man kan säga allt till varandra, utan att någon utanför vårat lilla gäng vet om det.
♥ Vi är ganska barnsliga, igår tittade vi på Sunes Jul. Ganska grymt.
♥ Alltid och då menar jag verkligen alltid, vi ska försöka se en film, så pratar vi igenom hela filmen och i slutet har ingen en aning om vad filmen handlade om. Det är också rätt grymt faktiskt.
♥ Vi skrattar åt dumma saker.


Såja, nu fick ni en liten inblick om hur våra tjejkvällar är. Förutom att de är grymma, älskbara och bäst då förstås. Men det vet man liksom redan.

fånga mig



Denna bild är tagen när jag var sådär alldeles jättefnittrig, förväntansfull och ja ni vet. Allt var så perfekt, felfritt och åååh. Sen gick det fort, så blev det tvärtom.
Men det är fint att man kan titta tillbaka och minnas det fina. För det var det verkligen, fint alltså.
Nu känns det bra ändå, jag är glad och lycklig. Fast på ett annat sätt liksom. Lika men ändå olika. Ni faaaaattar!!

yeeeh



Här var det folk ja! Jaja, iaf. Igår kväll hade jag en mycket mysig kväll med finbrudarna. Kom hem runt kvart i ett och var då utlåst. Hehe. Jätteroligt.
Nu sitter jag här och är rätt lättad över att jag vann första matchen i bowlingen, så nu laddar jag med påskägg och hög musik till nästa match. Som kommer blir riktigt spännande, men jag ska ta den!! Såja. Positiv var det ja!!

it's my life



En såndär finfin bild från danspalatset. Jag vet inte, men jag kan aldrig bli bra på gruppbild alltså, jävligt störande. Ah, nu är jag iaf hemma från den lilla shoppingturen. Och ja, jag fick med mig lite hem of course.
Bland annat twilight som jag kan se hur många gånger som helst. Sen en väska som Amanda Carle förälskade sig i direkt, den var extremt stor, vit och gulddetaljer. Åååh.
Sen även lite träningskläder som mammi var snäll och köpte åt mig. Grymt.
Nu ska jag snart gå upp och träna lite bowling, sen åka till Fiaälskling och sen blir det myyyys med bästa flickorna i världen.

love



Mina fina tjejer som jag ska träffa ikväll!! Det ska bli himla skönt att träffas igen, feta mig med en pizza ska jag göra nu.
Nu skulle jag kunna ligga i min säng och sova, för jag är sjukanmäld idag. Jag totalvägrar att åka skidor när det spöregnar. Så jag åker och småhandlar i Charlottenberg istället, det gillas.
Och imorgon är det tävling, tagga tagga tagga Amanda Caaaaarle!

RSS 2.0