ooooooh minnen vavava

 
 
 
jag har varit med om mycket fint jag.
 
 
 
 
 

*

 
 
 
 
jag överlevde denna helg, det kanske ni inte trodde eftersom jag var så äckligt bitter. Men min erica räddade mig, vi drog till flisa istället. Ja det var oväntat. Det var helt okej där borta i bröt. Jag gick och la mig senare än vad jag brukar gå upp när jag jobbar och ja då kanske ni förstår själva när jag gick upp. Bra. Fint. Undrar om jag kommer somna ikväll. Hoppas jag inte gör det, för då kan jag kolla på Alla vi barn i Bullerbyn som jag laddade hem nyss. Va? Vad sa ni? Hur gammal jag är? 18. Japp.
 
 
 
 
 

åh mina pärlor

kan inte sluta att längta tillbaka till det där


Jun. 28, 2013

Hej på er. Okej ni får jättegärna kalla mig töntigast i världen nu men det här med att ni lägger upp bilder från bråvalla och dittan och dattan hela tiden, it huuuuurts. Så jag slutade gilla bråvalla på facebook häromdagen, det känns lite bättre i hjärtat. Men vad ska jag göra med er jävlar som instagramar därifrån då? Ska jag sluta följa er och börja följa er på måndag igen? Nej så gör man inte, men samtidigt skulle jag kunna sträcka mig så långt. Hihu.

Ja som sagt, ni får jättegärna kalla mig töntigast i världen, den smällen kan jag ta. Och jag vill bara förtydliga att jag också skulle ha instagramat så in i om jag var där, men eftersom jag inte är det nu (@/kr/)/)&@@) så är det er som är där det är fel på. Hihi japp. Bra jag är så mogen. Ska nog äta något gott idag som tröst. Jaaa.


Jun. 26, 2013

några saker som gör mig lite halvbitter.

1. Jag ska egentligen vara på Bråvalla just nuuuu och vara galen och lullig. Är jag det? Nej.
2. Bråvalla är lika med Avicii, får jag se honom nu? Neeeej.
3. Jag är sjuk, faktiskt jättesjuk och det är alltså anledningen till varför jag inte är där.
4. Skoja bara, anledningen är att jag ska flytta ur min lägenhet under helgen. Ja det var ju bra tajming. Gaaah.

Så nu är jag klar. Jag har många saker att vara glad för också. Typ att jag är ledig i typ en vecka nu, tänkte därför åka till mammi. Det har jag dock inte berättat för henne än men ja. Kanske för jag kom på det för cirka 2 minuter sen. Sen är jag ju ledig, just det, det sa jag. Ledig ledig ledig ledig alltså, himla skönt. Hiho godnatt. Nu ska mandis vara tyyyyyyst


Midsommar

Jag borde ha något återkommande alarm på min mobil som påminner mig om att blogga. Det här är ju skamligt Amanda förfan.

Jaha och nu då? Eeheem har jag berättat om midsommar? Nej? Men då gör jag det. Den var lång den dagen, men jag märkte inte av att natten var så ljus som den borde ha varit. Ahja, jag kollade på alla korkade människor som utsatte sig själva och sprang Borejoggen när det fanns noll syre i luften. Sen åt jag mat, och glass. Och jordgubbar. Och mat igen. Ja det var ganska gott har jag för mig. Ja det var det nog. Sen var jag bitter ett tag på mitt rum, ja jag var lite som en trotsig tonåring som övervägde att stanna hemma. Men mina vänner, det gjorde jag inte.

Kvällens höjdpunkt var att träffa alla blöta och fina människor som jag inte har träffat på jääääättelänge. Och att dansa på torsbytörg i spöregn var också rätt sköj. Sen gick jag och la mig med lockar i håret och smink överallt, lycklig var jag. Och jätteful. Japp. Sen gick jag upp 2 timmar senare. Förresten så var nog det midsommarens största höjdpunkt.


hårt

 
 
 
haha jag är så värdelös. Jag har använt plånbok i en 9 dagar och jag har tappat bort den 2 gånger. Jag har även spillt såpbubblor och en kopp kaffe på min mobil, tappat headsetet i en kaffekopp och blivit dödssjuk. Ja, så jag är värd att sova nu. Imorgon är jag ledig också, ursäkta mig men fyfan vad gött. 
 
 
 
 
 

Jun. 22, 2013

Hej på er. Har jag försvunnit? Glömt bort denna framgångsrika blogg? Hamnat på sjukhus? Nej. Jag har bara ett väldigt hektiskt liv. Jag har helt enkelt inte kastat en enda tanke på bloggen på snart en vecka. Okej 4dagar kanske det är but still.

Ja men ja jag mår bra för det vet jag ju att ni undrar. Och ja jag hade en bra midsommar med världens finaste krans. Jag somnade dock typ två timmar innan jag skulle upp imorse, bra jättebra. Så då åkte jag och fia till Kil för bröllopsfix. Askul. Askul förresten, det säger man inte. Skitkul var det däremot. Förlåt. Nu ska jag sova, ska bli skönt. Godnatt


slut på sömmerlööve nu ni

 
 
hej goddagens tjaaa. Jag är hemma ifrån Stockholm med några blåmärken och en förkylning rikare. Känns bra att jag gick plus på någonting liksom. Men det var värt varenda liten peng och varenda litet blåmärke.
 
Jaha annars då? Jaa imorgon börjar jag jobba. 05.30 ska amanda carle vara på plats för att fixa i ordning frukost. Det är inte okej, jag gick liksom och la mig en timme tidigare inatt, imorse (?) ah whatever. Ja, så godnatt då mina vänner.

Älsklingar

Bästa och jobbigaste helgen på väldigt länge. Jag är så glad för allting, fantastiskt. Sofie och sofia jag älskar er! Nu kommer jag vara halvdöd tills på fredag. Japp.


Jun. 15, 2013

Summerburst är så jävla sjukt och galet så ni fattar inte. Roligaste jag har gjort. Alesso igår var ju fasen guden. Ja nu taggar vi om för dag två


On our way

Sjukligt taggade och glada


gamla pics

Some pics från förr i tiden, såååå sugen på att börja igen. Lär nog göra det. Ja.


Jun. 13, 2013

Jahhapp idag var jag uppe med tuppen för att göra två uppsättningar på två fina flickor. Så det gjorde jag och nu har jag packat. Känns skönt att åka iväg, galet taggad trots regnet. Med mina älsklingar blir allt bra. Japp, jaaara.


Jun. 12, 2013

Nu har jag tydligen sommarlov, känns sjukt. Firade in det med solnedgång ännu en gång, det var mysigt och lyckligt.

Imorgon ska jag fixa ännu lite mer hår och sen åker jag till karlstad och sen vidare till Stockholm!!! Woooo


dä va föll på tia

 
 
 
 
 
 
har för första gången på cirkus 2 år stått bakom kameran igen. Ringrostig som bara den hejhej.
 
 

Men jag lever på en puss nu, via fjärrkontroll

Om jag skulle förklara hur jag mår nu, så kan jag inte det. Livet är bra och tråkigt på en och samma gång.


Prom 2013

En nöjd och trött mandis är det som skriver, så trött så att jag inte orkar skriva mer


Jun. 09, 2013

Hej tja hallådär tjenaaaa. Just nu åker jag förbi Liseberg, ser alldeles förtjusande ut, vill åka karusellisar. Jaha vad har jag gjort under dessa dagar då? Skit i det ni.

Nej förlåt, det var inte bra skrivet. Jag är alltså påväg ifrån årets obligatoriska tur till Ullared. Det har varit en bra shoppingresa, jag är inte så fattig som jag trodde att jag skulle bli. Bra jobbat mandis, duktig. Jaha, ja, mm.


Jun. 06, 2013

Jag har haft en bra dag trots allt. Ja det har jag.


enbart en vecka kvar nu

 
 
 
Det kommer bli galet, svettigt, sjukt, roligt, underbart å wiiiie. Kolla klippet och ni förstår vad jag menar. Där ska jag stå och hoppa och vara lite hög på glädje och kärlek. Sjukt taggad helt enkelt.

Den här bloggen innehåller inga dagens outfit vanligtvis

Så njut! Såhär ser jag ut idag, ganska somrig och ganska ful.


hatar fortfarande rubriker

 
 
Jag kan knappt tro det själv, men idag gjorde jag klart min sista grej som jag har kvar i skolan. Och jag känner mig så löjligt duktig. Känner mig även otroligt duktig för att jag kom upp i tid idag också, "jaha bra gjort Amanda.... " tänker ni nu. Och jaaaa, det är bra gjort för på senaste tiden har jag försovit mig precis varenda liten dag. Små saker kan göra så mycket i min vardag. Det är ju fantastiskt. Överträffade mig själv kan man säga.

Jun. 04, 2013

Bättre dag idag. Blivit blondare, gjort balfrisyr, klippt och färgat, ätit ute med min favorit, ute och traskat genom fina karlstad och blabla en massa mer. Så det är fint med mig faktiskt. Har ont i mitt öga, det är jag dock inte förtjänt av.

Imorgon är vi typ lediga sen ska jag hem. Wiie


Jun. 03, 2013

Obehagliga känslor i kroppen idag, borde inte ha det, borde vara så sprallig och glad. Orkar inte.

Tydligt och bra inlägg. Ska dricka Amanda zero och lyssna på kent nu.


Jun. 02, 2013

Jävlar i havet vilken dag. Det brukar inte hända att jag går upp ur sängen klockan 16.45 en söndag, men idag hände det. Eller ja, typ iaf. Fruktansvärt, skäms.

Annars då? Hade en kul kväll igår, som ni kanske förstår blev ganska sen. Men det var det värt tamejfan. Orkar inte skriva mer


böhö

 
 
 
hej på er. Igår hade jag en fin fredag, jag sov, myste, åkte bil runtrunt i torsby vilket var otroligt roligt, sen sov jag igen och vaknade igen. Då kollade jag på Breaking Dawn, älskar den filmen. Älskar Twilight överhuvudtaget, skittöntigt är det. När jag kollade breaking dawn var klockan alltså mitt i natten, alldeles alldeles för sent med tanke på att jag skulle upp och jobba idag. Men ja, jag kom upp i tid och var allmänt lycklig över att tjäna pengar. Duktig är vad jag är, nu ska jag träffa mina kära för att skratta och vara galen ikväll. Blir kul det.

RSS 2.0