Ett stycke ren Amanda Carle




haha det här är såååå mig. 

Love it





Varje gång jag åker till mamma och Stockholm höjs min kärlek till denna stad. Skulle absolut kunna tänka mig bo här! Ett tag, någon gång. Först ska jag ta studenten, vara med om den bästa tiden i livet, resa och bara va.

Stockholm





vilken äckligt lång dag det har varit idag.  Jag gick upp sju (!!!) för att börja resan mot Mammi och Stockholm. Det gick förbannat bra och dagen har varit fylld med en massa bebismys och bus, shopping och så har jag fixat mina naglar. Vanligtvis går jag med världens fulaste naglar, gör ingenting med dom. Men nu ni blev det ändring på torpet. Vi får se hur länge jag står ut, håller på att bli galen. 

åh!






alltså åh! Barcelona 2011, vilken resa. Trots att vi bodde på världens sunkigaste ställe, åt äckligaste frukosten, var på tråkiga saker som vi var tvingade till, så hade vi det så sjukligt gött. Och vilken jäkla stad! Dit ska jag igen - punkt slut. Godnattis

en dos med kärlek



en aning pinsamt är ju det här, men just nu sitter jag på tåget mot Sis och vet ni vad jag lyssnar på? Jo Lasse stefanz. Jag har drabbats av någon slags torsbytörgssjukan. Det är någonting jag borde ha hållit för mig själv, men man ska bra ärlig mot sig själv och jag tror det är så att det finns en liten Torsbyslor inom mig, sorgligt nog. Det är ingenting jag är stolt över som ni säkert förstår. Men så är det. Men imorgon åker jag till Stockholm och då hoppas jag den gamla mandis återkommer med lite dunkadunka i hörlurarna istället. 

Nu bytte det låt till folköl och dunkadunka, nu har det definitivt gått för långt så nu håller jag käften och byter spelningalista ifrån Torsbyfylla till Digster Dancefloor eller något sånt. Godnatt. 

men hur fin!!!





här mina vänner har ni Olle, blir alldeles pirrig i kroppen när jag kollar på dom här bilderna. Blir alldeles pirrig när jag tänker på honom också för den delen. 
Vet ni vad? Snart har vi haft varandra i ett år, känns så sjukt. Med risk för att låta som en kärring, men faaaaasen vad tiden flyger iväg. Sjukt 

-


  

Godmorgon på er. Det är en trött Amanda som skriver det här, jag har nämligen jobbat i natt och det känns idag vill jag lova. Men är inte speciellt bitter för det för 1. Det är slut på OS idag och jag får tillbaka tvn och SF-kanalen hehe. 2. Jag har två roliga jobb. 3. På tisdag åker jag, Sis och Alicia till Mammi och det ska bli så förbannat gött. 4. Vi har lov och det kan vara världens bästa känsla. Tack för mig.

Här har ni




Två dödshot och jag känner mig tvungen att blogga. Det är svårt att blogga på beställning. Men ska försöka göra mitt bästa. Det har varit en bra vecka hittills, Erica har varit på besök, Olle har varit på långbesök och lägenheten är ju som sagt himla mysig nu. Jag har även kommit underfund med att jag är väldigt bortskämd på matfronten, om jag ska laga mat så blir matkassen äckligt dyr, därför lagar jag inte så ofta mat. Vem gjorde mig såhär bortskämd när det gäller mat?!

Jag har även kommit på att jag är väldigt sugen på att ta fram akvarellfärgen och måla lite. Jag kanske har tagit tag lite i mitt liv den här vecka, känns skönt och fantastiskt. 

Ännu mera lycka




Bästa


 

Med hjälp av finaste och bästa vänner så har jag nu en fin lägenhet igen. Blommor, nytt soffbord, en sänghimmel, fina saker av Sofie så är det finare än någonsin. Tänk att så lite kan göra mig så glad hörreni

perfekt allahjärtansdag



träffa Mammi, myst med min favorit nummer 1, fått rosor av min favorit nummer 2, spelat bowling, ätit tacos, varit på en fin konsert och nu ska jag kramas 

Puss




Idag har varit en bra dag. Jag är äntligen frisk i magen hehe, jag har har ätit scones, kvarg och god frukost. Jag vaknade på det allra bästa sättet och min Erica har tagit körkort! Wiie, så idag har det verkligen varit en bra dag. 

-




jag får tråkigt direkt jag kommer hem nuförtiden, för det enda som visas är sport, sport, sport. Och där har jag ingenting att säga till om. Så jag har kollat igenom alla säsongen av solsidan istället och fem svenska filmer. Men för att det skulle gå i uppfyllelse var jag tvungen åka till Olle, han har nämligen inte så mycket att säga till om han. Nu mår jag lite illa för jag inte vet vad jag ska kolla på, nu när solsidan är slut.
Solsidan är mitt liv. På riktigt. 

Gu sö vacker






Med en påfågel på huvudet och klädd i en svart bröllopsklänning, så har Vickan en ny profilbild. Grattis. 

Blä




Ursäkta frånvaron igen. Kul att ni kollar in i hopp om att jag skulle ha tagit tag i mitt bloggliv. Jag har en massa annat att ta tag i i mitt riktiga liv, så har inte orkat det här helt enkelt. Så mycket svårare än så är det inte. 

Jag har ett körigt liv just nu, allt är upp och ner och mitt i all skit så är jag fruktansvärt glad att jag har världens bästa människor som gör allt lite lättare. 
På fredag är det alla hjärtans dag och då ska jag försöka ha en superdag, för det är jag värd. Ni med! Så ge er älskling lite extra kärlek är ni snälla. Jag ska försöka ge alla mina älsklingar lite extra kärlek då, för då mår jag bra.

fina fina vän






Igår hade vi äntligen vår bröllopsvisning som vi har planerat i cirka 40 år. Jag är så nöjd med min brud! Originell och cool. Äckligt nöjd över resultatet och så stolt över min fina vän. 

galet

Det är många saker jag tycker otroligt jävla felvrängda i vår värld, i vårt samhälle. En sak är det här med träning, som har blivit heeeeelt ursäkta mig, men jääävligt sjuk. Går man in på instagram så ser man överallt att folk gillar och kommentera tjejer som är smala som jag vetefasen vad och har sjukaste musklerna. Jag mår inte alls bra av det där, jag mår inte bra av att se det och jag får inte sjukaste motivationen av det. Däremot mår jag lite illa av det. 

Häromdagen hörde jag en pt här i vår lilla by säga "alltså det där med långpromenader kan ni skippa, det ger ingenting". Jag tror inte jag kunde dölja min frustration när jag hörde det. Nej, jag får inte magrutor och världens squatsröv av det, men det är väl förfan bättre än ingenting? Jag får frisk luft, jag förbränner och jag mår bra av det. Så det ger väl en massa kan jag tycka. 

Det är liksom inte konstigt att tjejer får ätstörningar. Att de inte kan äta en Gorbys med samvete, att de alla dagar i veckan måste förbränna dubbelt så mycket än vad de stoppar i sig. 

Jag har själv varit helt sjuk när det gällde träning, välmående, mat och allt det där. Det är många år sen nu och jag är så jäkla glad att jag hann komma ur det innan det tog över mig helt. Jag var 172cm och vägde 54 kilo, det är sjukt många kilo mindre än vad jag väger nu, men jag mår så himla mycket bättre nu än då. Jag minns att jag tänkte "om jag springer så ligger jag på minus, då kan jag äta om jag vill det, men om jag inte springer eller tränar så ligger jag på plus och om jag äter då, är det plusplus." Hör ni vad sjukt? Det är inte friskt överhuvudtaget. Men det är ju så, att man väljer själv att börja träna och äta mindre, men efter ett tag är det inte en själv som tänker, för klokare än så är jag ju. 

Det är därför jag mår lite illa av allt det här, det här med att inte kunna äta det man känner för, det här att alltid jämföra sig själv med alla andra. Nu ska ni inte tro att jag vill att ni ska bli soffpotatisar, för nej det mår jag också illa av. Däremot vill jag att ni ska träna för att ni mår BRA av det, äta det ni vill för att ni mår BRA av det. Och man kan ju faktiskt äta en pizza ibland, för att må bra av det också, men inte varje dag helt klart, inte hälsosamt någonstans. Men det är inte ett dugg hälsosamt att tacka nej till allting heller, vi lever bara en gång ni vet. 

Så, jag gillar verkligen att gå långpromenader. Och nej jag får ingen megafit kropp av det, men jag mår bra av det and thats it. Tack för mig. 




RSS 2.0