Nämen ett inlägg idag igen
Mitt bästa tidsfördriv när jag är själv är nog att kolla igenom min egna blogg. Haha vad är jag för människa egentligen? Ja den frågan ställer jag till mig själv ett antal gånger när jag bläddrar från månad till månad. 

Har iaf kommit fram till att jag var en mycket roligare person med rött hår, med lila, rosa och blått också. Så nu ska jag fundera några månader om det är dags igen. Eller om jag ska fortsätta vara normal ett tag till. Det återstår att se, förändra mitt hår har jag ju gjort ett antal gånger förut och spontant blir det varje gång. Men nog om hår. 

Nu är jag hemma i Sverige igen efter min jobbvecka i Norge. Det är lika skönt varje gång jag kommer hem, även fast jag trivs så jäkla bra där borta så blir det ändå inte samma sak som att va hemma. Så idag har jag utnyttjad det faktum att jag inte har några vänner för idag, så jag har varit väldigt effektiv. Jag tänkte ta det lugnt i solstolen hela kvällen idag nämligen, men det gick 15 min så kröp det i stackars kroppen, varför föddes jag som världens rastlösaste person? Jag måste verkligen ha någonting att göra heeeela tiden annars blir jag verkligen galen, så för att förhindra det så åkte jag och målade min älskade bänk, skyltade om i salongen och gjorde såna vuxengrejer som är skittråkiga. 

Ja men det är alltid lika intressanta inlägg jag får till här, men hallå! 2 inlägg på 2 dagar har inte hänt på flera år. 

Godnatt

Min semestervecka var ju en 10poängare på alla sätt och vis, jag hade det sååååå bra! En alldeles för  måndagsfylla uppe i skogen, Liseberg, Stockholm som innehöll god mat, shopping och gröna Lund med Emma och Erica, kvällsdopp med mera. Ja jag kunde inte ha fått en bättre vecka. 

Nu har jag dock jobbat en vecka och klagar egentligen inte över det heller, jag är på ett sång jäkla bra humör om dagen så jag vettefan vad som har hänt. Kanske börjar på att känna mig väldigt väldigt extremt nöjd med tillvaron. Det har jag iofs gjort länge men nu klaffar det liksom rätt hela tiden. Om en vecka flyttar jag ut från pappi till ett litet hus på landet. Hur det känns? Ja det känns stort för lilla mandis. Och otroligt skönt att få pyssla med småsaker om kvällarna. Kanske jag börjar bli ordentligt vuxen helt enkelt. Det är stort för att vara mig det. 

Så nu lägger jag all min dyrbara fritid på att måla möbler, sitta på instagram och hitta inspiration, gör listor på vad jag behöver köpa, hur jag ska göra iordning uteplatsen osv. Så det går verkligen ingen nöd på mig, men min blogg skriker på hjälp däremot. Jag har alldeles för intressant liv så jag har aldrig tid helt enkelt, haha ja vi skyller på det iaf. Ska bli bättre mina vänner, jag lovar. 

Älskar livetVärldens bästa liv och världens bästa sommar. Är så löjligt tacksam över allting hela tiden. Nu ska jag sova för imorgon ska jag gå upp klockan 6 för att hinna med tåget till Stockholm, lycka till Amanda. 

RSS 2.0