Fixning



Nu har jag nyss duschat, ska låta mitt hår självtorka, sen ska jag använda min nya vågtång som jag fick i julklapp av mammsen. Sen ska jag sminka mig och sätta på nyårsblåsan. Ikväll ska jag fira in det nya året med världens bästa brudar. Puss!

Gott nytt år alla underbara!

Black



Jag var ute och fotade för någon dag sen, jag har varit usel på att fota ett par veckor nu. Har liksom ingen fantasi och har jag det, så är det någonting som hindrar mig. Men nu har jag endel nya bilder.
Ja ni. Imorgon är det nyår, vilket jag hoppas och tror kommer bli mysigt. Ska fira med brudsen. Och spela bowling på förmiddagen. Bara att hålla tummarna på att de 1200 kronorna följer med mig hem.

Klockren



Haha, jag tycker denna Ica reklam är så himla rolig! Haha, det måste ni erkänna?


Just nu funderar jag på att kanske packa in mig själv i ett varmt paket och gå ut och gå. Är ju trots all - 22 grader. Sa jag kallt? Kallt.

New things





Igår blev det shopping i Karlstad. Eftersom jag är så mycket för accessoarer, så är jag tvungen att visa två av mina köp. Självklart kommer de ifrån H&M. Jag gillar deras smycken, är fullkomligt såld när jag kommer till deras accessoar-avdelning.


Himla kul att statistiken ökar, trots att jag är en dålig bloggerska just nu.

Nytt!



Vad fick jag med i julklapp? Jo, jag fick dessa älsklingar. Jag har länge velat ha en sån. Och nu fick jag tre!
Kan inte bli bättre faktiskt.


Jag och Emms var ute på en skön promenad i det vackra vädret förut. Det var skönt kan jag lova. Imorgon blir det nog en shoppingtur till Karlstad. Wiho.

Like you bby



Under gårdagen gick jag upp halv fem, för att åka till Halmstad och se på bror när han spelade SM. Se åkte vi hem igen. Vi åkte cirka 90 mil (!) på en dag. Men på något konstigt sätt, var det värt all bilåkning. Konstigt nog.
Idag blir det en lugn dag, men en promenad alldeles strax och träning ikväll. Åh, så underbart skönt det ska bli.

Göteborg!





Vet ni vart jag vill?  Jo, till Göteborg. Jag älskar det stället, bra shopping, fin stad och såklart så gillar jag Liseberg. Jag som fullkomligt älskar att åka karuseller. Dock inte höjdskräcken, som ni ser att jag sitter i tillsammans med bror och Johanna. Jag funderar alltid på varför jag utsätter mig för såna saker, när jag sitter högst upp. Usch.
I maj, var vi där. Då vann vi ganska mycket choklad, som ni ser på bilden. Jag som inte ens är förtjust i choklad.

Tips




Tips från mig idag! Denna fick jag i julklapp och åh vad jag gillar den. Den ger volym och jag skulle tro att den är lite värmeskyddande också, för det är de flerst Bed head. Men, använd värmeskyddande ändå.
Men det bästa är att det luktar så himla gott! Ni borde testa denna.

M



Idag har jag haft en riktig latdag, om man inte räknar med promenaden tidigare idag. Jag har ätit julmat och massa choklad. Usch. Och sett tre filmer! Det ni. Men det har även varit skönt.
Ikväll blir det fortsatt lugnt, datorn är min bästa vän dessa dagar. Puss!

Juldag



Jag är otroligt mätt, prinskorv och sallad gör susen. Dagen till ära, gick jag och mamma ut på en otroligt skön promenix. Som både var välbehövlig och väldigt uppfriskande. Så jag kan äta skummtomtar och dricka julmust med gott samvete. Jag har även beundrat mina nya klockor, provat världens finaste klänning, som jag fick av min bror (!) och Johanna. Jag har även hunnit med 3 avsnitt av Mysteriet på Greveholm ♥. Och sen ska jag testa min nya vågtång.


Christmas



Vacker bild. Haha. Jag har haft världens mysigaste julafton, har ätit massa mat och godis samtidigt som kalle anka stod på i bakgrunden. Jag hade faktiskt lika gärna kunnat sett Anna Ankas jul. Ha-ha.
Men tradionell som man är, så fick Kalle anka skymma tv rutan.
Massa julklappar fick jag, som jag är så himla nöjd över. Ni lär få se bilder, JA!

Ha en fortsatt fin jul! ♥

!



Uppesittarkväll med familjen minus sis. Mycket mysigt. Granen är klädd, klapparna ligger så fint under granen, jag äter tomtar och har massa pirr i magen. Som när man var liten. Åh, älskar dagen innan julafton.

One day left





Igår var jag med finaste Emms och fia. Ni är så bra och jag har alltid roligt med er, puss för det!
Vi gjorde ett så fint pepparkakshus som ni ser på bilden. Två pepparkakshus på två dagar, rätt bra gjort.
Nu har jag precis varit och fixat de sista julklapparna. Så skööööönt. Och imorgon är det julafton! Åh ♥

2 days left



Nu ni kära läsare. Det är endast två dagar kvar till julafton, hur mysigt är inte det? Det kommer antagligen bli en vit jul iår också. Kan inte bli så mycket bättre.
Igår var jag ju hos sis, kom nyss hem. Vi fick ihop ett pepparkakshus efter mycket krångel. Knäck, nougatkrisp och snickers gjorde vi också. Det blev ett lyckat julbak kan jag lova.

Klappisar



Såja, nu är julklapparna inslagna och jag är nöjd över köpen. Har dock ett par stycken kvar. Det får jag fixa imorgon eller på onsdag. Strax kommer sis, vi åker med bussen till Sunne och sen blir det julbak. Och ett pepparkakshus ska vi också få till, undra hur det kommer gå. Kameran kommer nog få följa med också.

Winter



Hej mitt vinterland!
Igår var jag i Karlstad, spelade bowling och handlade julklappisar. Bara en kvar, så himla skönt.
Och idag har jag varit i bowlinghallen och tittat på en spännande bowlingtävling.
Imorgon blir det julbak med sis.

Holiday



Denna bild är nog den finaste jag har sett idag, åh så fin. Nicole är så grymt snygg! Hela bilden är grym.

Ja, nu är det jullov, som vi har väntat. Och dagen kunde faktiskt inte ha blivit bättre. Iskallt, strålande solsken, fin fika med de bästa, bowling hela kvällen och slutligen har jag äntligen fått mina betyg för denna termin. Och jag är otroligt nöjd.
Imorgon blir det bowling, jag ska spela DM, wich me luck.

Feelings




Idag har varit utan att överdriva, en toppen dag! Vädret har varit så himla fint, jag har ätit minst tjugo knäck och ja det är bara en vecka till julafton och självklart är jag glad för att det är endast en dag kvar till jullov!
Jag njuta av de första timmarna på jullovet med en latte med tre av de bästa som finns.

One week



Jag är bara tvungen att lägga upp en lite juligare bild, eftersom det endast är en vecka kvar till julafton! Längtar jag? JA!
Bara ett problem i det hela, jag har fortfarande bara köpt en julklapp. Vilket känns sådär.
Nä, nu ska jag bege mig till skolan!

Fråga





Jag har fått några frågor och jag antar att några undrar. Det är ju att jag lägger ut massa bilder på min blogg, jag älskar att stå bakom kameran. Det är det jag älskar att göra, att redigera i photoshop är också en sak jag kan göra hur länge som helst. Men, jag tycker också om att stå framför kameran ibland och ja jag visar endel bilder på mig själv också. Vem tar dom? Jo, oftast min mamma. Hon köpte en D90 för ett par månader sen, så hon gillar också att fota. Hon är duktig, men hon har ingen aning hur man använder photoshop. Så, redigerar bilderna gör jag själv.

<3



Detta är min fina Johanna. Jag har många glada, roliga, fina kompisar och du är verkligen en av dom. Du är alltid glad och jag lovar, det smittar av sig. Jag blir jämt glad när du är i närheten!

Jag har haft en skön sovmorgon, jag vaknade upp och såg att det har kommit MER snö! Åhå, det gillas kan jag lova. Idag har vi bara tre lektioner, så efter skolan beger jag mig till gymmet och tränar. Skööönt.

Wonder



Under mitt endagars- uppehåll har det lagt sig ett vitt duntäck på backen, det har hunnit bli kallt, det har kommit en julkänsla som kallas okej i min kropp och jag har hunnit bli så grymt besviken. Det sista behöver vi egentligen inte gå in på. Men det andra, snö är mysigt, jul är mysigt och att det är kallt är också mysigt.
Bilden jag visar tog mamma på mig i söndags, då det var så kallt och man blev rosig om kinderna. Åh, underbart.

Ice



Jag & mammi har nyss varit ute och fotat. Frost, kallt och sol, kan det bli så mycket bättre denna luciaförmiddag? Nix, inte vad jag vet. En smakprov får ni, kommer fler sen!
Nu ska jag se på Robinson och sen är det lucia i kyrkan, myyyys!

Nix




JA! Man kan säga att tvillingarna Olsen är dösnygga. Deras hår, deras kläder, deras allt. Jag har kört på deras filmer maraton under helgen. Bäst är nog En galen dag i New York.
Har ni sett några filmer av M-K & Ashley?

Grattis!




Grattis världens bästa skåning! Jag saknar dig, så himla mycket!

Jag har jätteont i huvudet, så jag funderar gå ut och ta en promenad. För min huvudvärk måste försvinna, för jag jag ska jobba ikväll.

BÄÄÄST!

Är det bara jag som älskar vinnarlåten när CALLE sjöng den? Åh, så bra.


Glader







Min dag har varit himla bra och mysig. Den började med en försovning, men det gjorde inte så mycket. Det har varit lucia i skolan, jag var tomte och Emma var min fotograf. Det är en sån stämning att stå och sjunga i en kör. Jag älskar det! Åh. Speciellt när man är så många som vi var idag. Himla roligt.
Jag fick även att jag får Vg i idrott. Happy.
Mys med Emma har jag även hunnit med! Nu blir det idolfinal. Woho!

Bowling



En bowlingbild får ni inte se allt för ofta. Det är ju faktiskt så att jag spelar endel bowling. Jag skulle aldrig tävla i bowling om inte min pappa fick för sig att starta en hall för ett par år sen. Det kan jag lova.
Om man inte spelar bowling, tycker man antagligen att bowling är en pensionärs - sport. Men jag lovar, det är det verkligen inte! Himla kul och verkligen en sport för alla!

Bild på brorsan btw.

Kvällsinlägg



Nu har jag precis sett färdigt på Bonde söker fru. Och nu sitter jag här, istället för att plugga matte. Duktigt Amanda. Imorgon är det torsdag, vilket jag inte ser fram emot. Jag hatar torsdagar, har massa lektioner och två träningar på kvällen. Stressigt kan jag lova! Usch usch.

Godnatt på er! ♥

Eyes



Eftersom jag har kört på gamla bilder i ett par inlägg nu, så fortsätter jag. Detta pga. olika skäl. Dels för att jag gillar sommarbilder och jag saknar de ljusa tiderna, men också för att jag inte har så mycket nya bilder just nu. Jag hinner helt enkelt inte och när jag gör det så är det inte fint väder för att fota. Så nja, hoppas ni nöjer er med sommarbilder!

Winter






En vinterbild från förra året, det var så fint och jag var så glad över min systemkamera. Jag var dock väldigt dålig på att redigera och att fota också för den delen. Men, man lär sig.
Så jag la in en för och efter bild. Ni ser nog vilken som är den redigerade antar jag!

Summer




Åhå, vad jag saknar att gå barbent och framför allt att vara brun. Cykelbyxan blev en hitt sommaren 2009! Jag använde den ofta kan jag lova. Snyggt!
Bilden är ifrån juli 2009.

Nine things




Nio saker!

♥ Älskar allt som är med julen att göra!
♥ Är sekreterare i skolans elevrådsstyrelse, vilket jag tycker är väldigt jobbigt just nu.
♥ Ser på julkalendern på tv och jag gillar den! Ha-ha.
♥ Fikar med mina bruds lite för ofta, Latte ♥
♥ Har snart bloggat i ett år & det känns rätt coolt (a)
♥ Har inte köpt en enda julklapp än..
♥ Ska önska mig en reflexskärm i julklapp, vilket jag tror kommer bli riktigt bra.
♥ Älskar att träna!
♥ Ska vara med i kyrkans luciatåg, mest bara för att få steg i konfirmation.

Så, där hade ni lite saker om mig.

Gymnaster








Förra veckan var jag och såg på de duktiga gymnastiktjejerna, bla mina friends Ällen och Amanda, som är på de två första bilderna. Men jag tog även med en bild på min förra granne, som jag var med många timmar om dagen! :) Så himla duktiga är ni. Puss!

Nu ska jag strax möta upp Emms och Fia, för en fika och lite julklappshandling.

Andra advent



Det är ju andra advent idag också och det är ju värt en bild, som jag tog för några minuter sen.
Klockan är kvart över tio och jag är inte ett dugg trött och det är ganska coolt för att vara mig. Men, det är jag absolut glad för kan jag lova!

Bio




Jag har nyss varit och sett denna film. Jag har sett de två andra och jag har verkligen gillat dom. Jag gillar även denna, riktigt bra faktiskt. Men jag tycker iaf att första filmen, Män som hatar Kvinnor är bäst! Så är det.
Imorgon är vi lediga, vilket ska bli grymt skönt.

Work




Det blev inget pepparkakshus idag, det var synd. Men jag gick och jobbade istället.
Jag borde kanske börja tänka på julklappsfixande, men det har jag verkligen inte gjort och egentligen vet jag inte vad jag ska önska mig heller. Mer än lite kläder. Så, jag får nog börja att kika på det nu, för det är ju trots allt bara 19 dagar kvar till julafton! Åhå, mysigt.

Bilden är från igår, innan Lussenata, har dock ingen outfit så ni får nöja er med en facelook, som de stora bloggerskorna så fint kallar det.

!












Allt jag kan säga är väl - Ja tack tomten!

the best



Jag har sovit länge och det har varit otroligt skönt. Blev en ganska lång kväll igår också, kom hem runt två. Tror ni kunde sova när jag kom hem? Nepp.
Iaf hade jag en bra kväll med de bästa och idag ska jag vara med dom igen! Vi ska försöka fixa ihop ett pepparkakshus, heja oss!

Let it snow




Det är fredag, det är en långhelg framför mig och det har snöat. Himla nice.
Ikväll ska jag på innebandynatt. Det ska också bli ganska nice.  Och imorgon ska jag antagligen vara med Fia och Emms igen!

Hej toppendag




Det har varit en toppendag! Att solen skiner och att det är massa minusgrader tycker jag om! Bara snön som fattas. Kom nu!
Jag har hunnit med en massa saker denna onsdag och klockan är bara lite över fyra. Jag har bakat pepparkakor, fotat, pratat engelska och gjort matteprov. Och ikväll ska jag på dansuppvisning, följer kameran och mammas superobjektiv med? Antagligen!

1:a




Hej December, du är så välkommen så. Jag tycker om dig.
Som sagt, det är 1 december och det var dags att gå upp lite tidigare för att se årets julkalender, vilket är ett måste om man heter Amanda.
Min pappa fyller också idag, grattis ♥

RSS 2.0