haha, åhå jag har världens coolaste beeeeenDen som har en sån cool talang som jag har, ska få en...hmm puss? Jaja, skitsamma.
Iallafall, ni som böjer era ben så som jag gör när ni står vanligt, kommentera.
Isåfall kan vi ju liksom göra en facebookgrupp - Alla vi som har bananlikna ben skulle den ju kunna heta.
Jag vill ju inte vara ensam i den gruppen liksom, det vore ju fruktansvärt...pinsamt.

Haha, jag älskar mina ben! Dom är så, speciella.

maaartensAMANDA
Den röda tonen som fanns i mitt hår, (för okej, jag håller med, det har blivit lite rött) är nu borta med vinden. Tror jag iallafall, jag har inte tittat så noga förresten. Men jo, det hoppas jag innerligt på.
Ahmen tja, du Olle i idol är ganska så grym du.

Han, finsktjejen och gullegullekillen som sjöng igår, Markus eller nått SKA stå på scen när jag ska och titta på det liiiiive. Bra, great, toppen och ja, tyst nu.

jag kan, om jag vill och nu vill jag

Höstens fina dagar i bilder. Och vet ni vad? Jag storgillar det, luften, färgerna och känslan. Det är vackert och det tar fram mitt fotointresse, vilket är jävligt bra.

WOho, tråååkigtI brist på annat att göra liksom. Ja, undrar vad jag ska göra just precis NU. Ni kan nog lista ut det faktiskt.

torsdagOh yes, jag överlevde engelskan. Det är väl inte så konstigt eftersom jag läste igenom alla bloggar istället.
Ahja, nu är det iallafall snart helg och det ska bli nått så otroligt skönt. Speciellt att åka bort från denna håla och bara vara någon annanstans.
En helg med en massa lattestunder, höstshopping, bio och ja, Karlstadmys. Shuho, jag tror morgondagens skoldag kommer gå läääääätt.

datasaaaaalenYeeeeeah datasalen rockar! Ganska slappt att sitta och blogga när jag egentligen ska renskriva min engelskuppsats som jag har tappat bort. Bra amanda, bra!
Ahja, den handlade om My hero, vilket var Fia. Men gaah, blogga är roligare.

Nej oj, jag borde jobba på nu, eftersom jag måste skriva om allt. Shuuu.

men snälla, jag behöver digJag sover otroligt dåligt på nätterna, otroligt otroligt dåligt. Så jag går runt och gäspar om dagarna, lyssnar på musik som gör mig ännu tröttare. Men, jag kan ändå inte sova.
Jag väntar på bättre tiden helt enkelt, tider där jag har passerat den här delen. Där jag har tankar som inte tar över mina nätter, där jag ens orkar se mig själv som någonting och där jag bara kan le och mena det.

Nej, någonting måste hända, såhär kan jag fan inte gå. Jag har en dålig period mina kära läsare, stå ut. Snart är allt förändrat och jag kan börja om på nytt.
Efter helgen, efter helgen är allt förändrat och jag kan börja på nytt. Helt förändrat.
Ny plats, nytt område och ja, allt annat.NYA JAAACKAN!!

Du vet att det är du,
som är den för mig.
För mig.
Är det du.

tohoo fint


Ja men tjena igen då. Slingade som sagt Emms, det blev nja så vi fick köpa mer färg och göra tunna tunna folieslingor. Och åhå, pillrigt och det tog låååång tid men jag tycker det blev grymt bra så woooho.
Vi kände att det fina höstvädret lockade lite, så kameran fick följa med på en promenix.
Nya jackan är självklart på, men jag antar att ni får se bättre bilder sen. För nu ska jag ta en lååång dusch och sitta i bastun läääänge.

muffffffins
Jatack, ge mig motivation till att baka Cupcakeeeeees. Det är så himla pyssligt och kul dock inte så goda, men ändå. Otroligt fina är dom iaf.
Ja, vad gör jag just nu då? Jag har nyss dragit ut cirka 100 slingor ur en hätta, jag slingar nämligen Emmspemms i håret och det är ju allt annat än kul. Hah, nej jag skämta.

Blivande frisören Amanda måste ju öva och självklart blev Emms offret, tehe.

Ciao!

tuhu jag behöver digFan att jag åt upp dom där for a loooong time ago. Jävligt synd. Och otur att dom var så himla goda att dom försvann på ett svep också.
Nä, rådgivningen är ju trots allt kvar. Och på fredag åker jag till stan igen, vilket betyder: Mer olyckligt-kär-piller.


Ahmen woho!

men jag är stolt ändåStekt ägg, varm oboy och idol, yes det är min kväll det. Och finsktjejen i idol är rätt grym, åhå ja.
Jag har haft en bra eftermiddag faktiskt, det var väl på tiden.

Gaaah, vad jag älskar folk som kopierar ens inlägg. Snälla, gör din egen grej. Det blir så mycket roligare då och det är väl ingen idè att kopiera någons inlägg, det blir väl förfan inte din blogg då?
Nej, bra skärp dig.

Tjockiskinder på bilden, så himla mig.

känn ingen sorg för mig i göteborgJag och Nilsson satt och pratade om massa fina Göteborgsminnen förut, (istället för att va engagerade i klasskampen). Och för mig var det mycket roligare än att gå tipspromenad, som jag förövrigt inte brukar ha någon fallenhet för.
Så just därför måste jag bara visa lite bilder därifrån, och åhå vad jag längtar till nästa Göteborgsresa.

shuhu, kalltJag har haft en jättekall friluftsdag idag, bläähäää. Min klass är förövrigt den mest oseriösaste som jag någonsin har träffat så mja, ingen vinst för oss inte. Hah.

Woho, min H&Mjacka har kommit också och jaaa jag är nöjd. Och jaaaa bilder kommer nog.

no fanJag vill inte men timmen innan idol kommer bestå av detdärjävlanoprovet. Men jag köpte äckliga vindruvor som kanske hjälper, kanske alltså. Dom var ju trots allt äckliga.
Jag har även hunnit med en promenix, halvstädat mitt rum och givetvis kollat igenom alla bloggar som jag följer.
Så ja, hej pluggis!

ja men tjatja
Jahaja. Just nu vill jag bara ha en skaplig vecka och att den ska gå snabbt. För till helgen åker jag och det bästa jag har till Karlstad och stannar där heeeela helgen. Men ja, gött.

Kärlek

du har blivit som dom andra
Ännu ett par nya höstboots.
Leka med kameran.
Strålande väder.
Lek i photoshop.

My day.

jag måste blunda och bli stark

Jag kanske reagerar helt fel på allt som händer runt omkring mig. Man kan faktiskt inte veta hur man reagerar förens det är ens egen tur att gå igenom alla barns mardröm.
Jag vet, att jag gör det svårt för mig själv och för dom jag bor med just nu. Jag stänger i princip alla ute, förutom någon enstaka människa som ger mig den känslan att jag kan öppna mig för dom. Att jag kan prata om tiden framöver, att jag kan ha rödsprängda ögon och att jag kan prata om allt. Om alla förändringar, alla dagar det kommer va extra jobbigt och ja om allt.
Det jag är rädd för, är att jag tvingas välja. Att jag tvingas välja sida jag vill vara på, varken eller. Ingen vill bli tvingad till det. Jag kommer få två helt olika hem, helt ofrivilligt.
Jag vet inte vad jag ska säga, för det blir inge bättre. Det blir inge bättre med tiden, eller jo men då måste jag tänka så jävla långt framåt. Och just nu, just i den sitts jag sitter i nu, kan jag inte det.
Mina dagar består av funderingar om nästan allt. Nätterna likaså.
Jag längtar liksom nästan till skolan, där mina tankar är historia, matte och spanska verb. Där jag inte hinner tänka på allt annat som händer.
Jag försöker spela stark, glad och att mina bekymmer är min lugg, för det hjälper inte att gråta eller att be om att tiden ska spolas tillbaka. Men det är inte alls så, när man kommer till den verkliga verkligheten.
I den verkligheten är min långa lugg ingenting, inte heller no:provet jag har snart eller att mina skor är leriga.

Men kanske vill jag bara vara i den verkligheten där dom stora bekymmren är dagens klädval. För just nu finns det ingenting. Och jag vill inte höra det jag tvingas höra och jag vill inte se det jag tvingas se.
Som sagt, alla barns mardröm. När fan ska jag vakna upp ur skiten?

Jag är helt totalt tom.

fyfan vad fint!!! Nästan stolt
Vet ni vad? För mig kallas det där, jäääääääättefint. Åhå. Det är fan fantastiskt jävla vackert!
Bilden asså...

babbelTja KolsnäsAmandaaaa. Såja, nu var matten klar, det gick fort, duktig jag är egentligen!
Nu är det bara no:n som ska in i mitt huvud och jag brukar inte välkomna no speciellt mycket i mitt huvud. Så mja, det kan ta sin lilla tid.
Dock tycker jag att Fia lockar lite mer än no, så ja hon kommer på besök. Min egna lilla glädjespridare som alltid gör mig gladare. Tänka sig.

Förresten, alltid när det är partyy blir jag helt tomatig i ansiktet? Förstår ni hur drygt det är eller? Jag känner mig alltid så jäkla ful då... Ååh, vilka problem man kan ha. Annars ser jag ju ganska glad ut på den bilden, bland en enorm folkmassa. Ja? Jo? Ne? Kanske?
Håll tyst Amanda.

plugggggggggg

Vad jag gör just nu: pluggar. Eller nej, jag försöker att göra mina två matteläxor, jag var visst lite efter på den fronten. Jag lyssnar även på musik, jag har t.om en egen pluggspotifylista. Det ni!
Sen har jag även en massa plugg i no:n. Jag fattar seriöst ingenting av den där skiten. Så ja, hej pluggdag!

HEJPLUGG!!! Där har ni min lilla plugglista, som inte har så stort innehåll än, men det kommer.


ni kan vara det bästa som jag någonsin kommer fåEn bild säger mer än tusen ord har jag hört. Bra, då behöver jag inte skriva nått mer!

ahjaIstället för Alla älskar Alice blev det The last song. Den var precis som alla säger, bra alltså. Och en aning gråtig, om man är på gråthumör. Vilket jag inte var idag, så konstigt nog grät jag inte.
Hhm och vadfan ska jag göra nu då? K-u.l.

jag kan inte säga att det är din förlust längre..

Nä, jag kanske ska ta och göra någonting åt den här dagen. Det får helt enkelt bli en chailatte och handboll, men jippi yeah! Jag som älskar handboll, oh yes I do.
Ikväll ska jag hyra denna film, så jag får se hur den karaktären tänker och så får vi väl se om vi har några gemensamma tankar. Vilket jag vet att vi har, tyvärr. Bra, då vet ni vad jag gör ikväll.Märker inte du, att det kväver oss långsamt?

Ät fett och socker tills du spyr


jag ville inte tro något annat

Vad som alltid får mig på bra humör: Fruktnappar ♥ Ett oväntat sms från någon man tycker om.
En favorit: Chailatte är den nya latten. Så chailatte.
Någonting jag har svårt för: Alldeles för mycket tyvärr. Men ja ni, falskhet, fega personer och folk som sviker om och om igen. Svartsjuka har jag nog ganska svårt för också.
Vad är det svåraste jag vet?: Kärlek.
Vad är det finaste jag vet?: Kärlek. Därför när det är bra, så är det så jävla fint. Men när det är tvärtom vill man inget hellre än gräva ner sig. Och tyvärr är det alltför sällan sådär jättebra.Ni är för bra! ♥

ringar hejFör att variera mina blogginlägg lite. Detta är då mina fyra favoritringar just nu, min älskade döskallering har jag tappar bort och min finfina diamantring som jag fick av Fisan är i en lägenhet någonstans. Jävlars!

Iallafall, stora ringen är från BikBok.
Loveringen från H&M tror jag.
Den tredje är en present från Fia, hur fin som helst!
Den sista kommer jag bannemig inte ihåg vart jag fick tag på.
stronger

Taio Cruz – Break Your Heart - som påminner mig om Hoffmaestro, som förövrigt var hur roligt som helst.
Timo Räisänen – Outcast - Fredag på fryksdalsdansen. Jag och Fia sjöng och hoppade trots att vi inte kunde texten. Den kvällen var både väldigt bra och dålig. Hhm, ja.
Manian – Loco - Video Edit- denna påminner mig också om den kvällen, då vi åkte runt i en bil och lyssnade på denna låt.
Björn Rosenström – Hultsfredsfestivalen- Givetvis lördan på fryksdalsdansen. Denna låt var nog den enda låten jag hörde, jag kom in alldeles för sent och missade det roliga. Men jaja.
Black Eyed Peas – I Gotta Feeling- Valborg, åh älskade valborg. Det var så jäkla kul!
Radiohead – Creep- Den påminner mig om Juli ♥
Håkan Hellström – Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig- aa, den lyssnade jag på i Augusti, åhå.


tusen gånger starkare

http://www.svd.se/multimedia/dynamic/00488/tusenganger_488943b.jpg

Nejmen, jag ska slänga in ett inlägg som inte handlar om hur jobbigt allt är för tillfället.
Utan det jag ska skriva är att jag och Fia var på bio idag. Tusen gånger starkare som dock gjorde mig besviken. Inte alls bra faktiskt, ingen handling och mest en massa översminkade fjortisar som gnällde. Ett plus var väl att det var en grymt skön tjej i filmen som hade en väldigt stark roll.

Sån som jag en dag ska bli, stark.

bumpy rideHon fortsätter att bevisa hur fruktansvärt jävla bra hon är. Och alla som är som vanligt trots att jag har rödsprängda ögon. Eller som vanligt, det kanske inte är det lättaste för jag är inte som vanligt.
Men det betyder ganska mycket att man inte backar, vågar inte prata med mig för man är rädd för att säga fel eller för att säga för mycket. Det finns inge fel.
Ingenting är fel, alla ord är rätt liksom. För jag är ju forfarande samma gamla Amanda egentligen. Det är liksom bara det att jag har blivit omskakad.

Nej gud, kul blogg jag har.

helt tomJag vet inte riktigt vad som hände med att jag inte skulle blogga på några dagar. Kanske var min tanke att det var bättre att gräva ner sig och gråta i flera dagar men jag har kommit fram till att det bästa är att hålla sig sysselsatt när saker man inte vill ska hända händer.
Många undrar säkert vad det är som gör mig så ledsen och många vet redan. Jag drar inte upp det här, just nu. Jag kan väl egentligen bara säga att det handlar om något som står mig väldigt nära och hela mitt liv kommer faktiskt att ändras. Och det finns heller ingenting som går att ändra på, utan det kommer bli så.

Och varje gång jag tittar i spegeln blir jag lika förvånad över hur fan jag ser ut, mina ögon är röda, jag ser förbannat trött ut och helt förjävlig ut. Och hur mycket mascara jag än drar på mig så blir ögonen inte som dom brukar. Kanske är det att det inte finns något hopp i dom, eller glädje. Eller så är dom precis som jag, väldigt väldigt omskakad.

Väldigt omskakad.

keep walking amanda.Jag har haft den jobbigaste skoldagen i hela mitt liv idag, jag har aldrig någonsin känt mig så vilsen, ledsen och jag har aldrig känt samma smärta som jag känner nu. Och jag har aldrig haft så nära till tårar som idag. Och jag vet inte heller hur många gånger den ömma punkten träffades. Och det värsta är att det kommer bli såhär så många fler dagar och i en sån lång tid. Jag ser inte slutet någonstans.
Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte vad jag ska göra och jag vet inte vad jag ska säga. För just nu gör allting så jävla ont.

Men jag måste säga till mig själv att allt blir bra igen, jag måste se det ljusa någonstans men ingenstans hittar jag ljuset. Och jag kan säga att jag längtar till den dag då jag ser det.
Jag klagade på att min tillvaro var svartvitt förut, nu är det inte en enda färg ska jag säga er. Och då, när det var färgglatt, då kunde jag inte ser det. Då hade jag nästan allt man kunde begära, men jag ville ha mer.
Nej.

Och i alla jävla tårar, tankar och funderingar så är det fan bara en person jag tänker på.

gone

Okejokej. På ungefär 5 sekunder förändrades en stor del av mitt liv, det gick från glädje till en stor stor smärta. Just därför kommer jag inte blogga på några dagar, jag klarar inte av det helt enkelt. Kanske berättar jag när jag är starkare, för det kommer ta en lång tid att bli stark igen.

Nu blev allt definitivt mycket svartare.

men yfannn

Jag lyssnar på gammal musik, tuggar tuggummi och skriver sms. Musiken är ganska bra, tuggummit smakar ingenting längre och sms:en är mitt tidsfördriv. Dag ut och dag in.
När jag går ut känner jag höstdoften, kall. Så himla kall. Imorse höll jag nästan på att förfrysa mina fingrar och det skrämmer mig att tänka framåt, mot minusgrader och snö.
Jag vill inte förstå, att det nu bara kommer bli mörkare och mörkare. Jag.vill.inte.halvtAmanda har:
uppsvälld mage, ser ut som en ballong och känns som en ballong.
damp på sin lugg, varför i hela friden växer den så jävla mycket?! Måste klippa den varannan dag....

Amanda är:
jobbig.
dryg.
förskyld, än?!
behov av all träning som finns.
hemskt sugen på helg.

just gonna stand there and watch me burn?


Min favoritmapp på hela datorn är "SOMMAR" och i den mappen finns en annan mapp som heter "solbabe". Den är min absoluta favorit. Jag fullkomligt älskar den ärligt talat, för i den finns alla fina stunder samlade ifrån sommaren. Allt är så färgglatt och såna stunder som egentligen inte var stora, men som blev som fina har jag kort på och dom ligger i just den mappen. För jag hade med mig min lilla kamera ungefär överallt och dom gör mig alltid på så bra humör. Dom soliga dagarna i Juli, som nog var dom bästa i mitt liv. Då man inte såg några bekymmer, det fanns inga krav och ingenting som jag oroade mig för, (mer än att solbrännan skulle försvinna då, hehe). Det var mina bekymmer då.

Jag älskar min solbabe mapp, som väcker alla minnen från sommaren. Tacka mig själv för att jag bar med mig kameran precis överallt. Åh vad jag är bra.


löööööööve


Min höstdag.

Nya boots.
Snos sjal, även den ny.
Sista blomman på ett tag.

höstisIdag har min dag varit betydligt mer färgglad och bra än igår, för igår var det en blädag och idag är det en, ja jag vet inte. En bra dag iaf.
Enligt Facebook var det " ta på nåns rumpa dag" idag, vilket har lett till att alla har sprungit runt och tagit varandra på rumporna. Ja, vilket nöje.

Efter skolan tog jag en latte med some bruds och den var godare än någonsin. Mumma smakade den.

precis, ta åt dig.Min säng, som är en trappa ner, som har cirka 20 kuddar på sig, med världens skönaste duntäcke och underbart bra syn till tv:n lockar ungefär lika mycket som att hösten är kall. Bra, ni fattar.
Ont i magen har jag också, sådär ajajajaj ont.  Bra, ni fattar det också.

För mig är vi en enhet, vi är ett singular numer.. Och det får inte bli så att det är vi mot världen och att världen vinner.
Världen får aldrig någonsin vinna. Aldrig.

Med det säger jag godnatt, tända ljus och Svenska Newyork fruar lockar.

and say not goodbye
Smile like you mean it.

pluggmandaRight now ser jag ut sådär...
Nejdå, jag lever! Bara det att jag pluggar och för att det ska funka så behövs detta:

En kamera, så jag kan fota emellanåt.
En datorn, så jag kan lyssna på musik.
Mobilen, så jag kan skicka lite sms också ifall jag skulle bli totalt galen på fysikfan.
Helst glass. Men annars vindruvor.
Ramlösa.
Och just för tillfället är Andreas goströja ganska viktig.

Allt detta behövs för att jag överhuvudtaget ska kunna öppna boken. Jag återkommer när jag har fattar hur ljus fungerar, eller bara när jag inte orkar mer..

du är som en vind som åker genom migVissa dagar är mer svartvita än färgglada tyvärr.

så fin så finJa gud vad man ser fram emot hösten när man ser färger, bara ben, klänningar och sol. Heh, mja precis.
Ja, matchen jag spelade förut gick ajaj. Så då vet ni det.. Jag har även hunnit med en promenad och ja inge mer.

Förresten den fina bilden jag la upp förut blev populär, Emma har den som bakgrund på sin Ipod. Alltså, det var ju det jag sa, jag är så himlahimla fin på den bilden. Åhå.
Så min fundering är, kommer modellagenturer höra av sig nu eller?

gud vad jag är finIbland måste man erkänna att man är fin och just på denna bild är jag väldigt väldigt fin.
Och det är jag nog väldigt ensam om att tycka.
the reason

Åhå, Chasing Cars spelas ut ur högtalarna nu, innan var det min favoritlåt Just a dream. Hhm, jaha intressant. Men nääääär ska jag tröttna på dom?
Äsch inte vet jag. Söndag, konstigt nog gillar jag dom. Då kan man lägga sig i sängen tidigt, se på film och bara göra ingenting. Så det är precis det jag ska göra ikväll, innan dess ska jag spela match. Oh yes!Då dagarna var mycket ljusare. T.o.m mitt hår.

don't leave me alone

Ikväll ska jag äta glass direkt från burken med Fia. Helst Ben&Jerrys men Torsby har inte ens kvar det, så jag vet inte, kanske får vi nöja oss med cheesecakeglass eller nått.
Vi ska också se på film, skvallra och dela varandras glädje som vi just nu har. Precis som det ska vara.
Det är med minnena som får mig att se dagen, för det är med dom vi ska leva. Every single day. Men jag lever precis som jag vill, så slipper jag ångra mig.
Och för varje misstag jag gör, detsto starkare blir jag.

ja men tjaJag har skrivit det förut tror jag, men att ha hela huset för sig själv är så otroligt skönt, iallafall i några timmar hit och dit. Precis som nu, helt själv för Harryboy gills inte just nu.
Så just nu, denna lördag sitter jag och skriver dagbok, lyssnar skyhögt på musik, gnäller över att mitt internet på min lilla dator funkar, (LINUS KOM HEM OCH HJÄLP MIG!), och tänker.


Och vet ni? För en gångs skull är jag glad, trots att jag tänker.

hoho sorlig
Åh herregud, sorligaste filmen jag har sett någonsin tror jag. Och jag har nog inte gråtit mer över en film heller, så-himla-fin-och-sorlig.
Nästan så man gråter av trailern också.

och så dom där grejerna igen......

Dagens hej babberiba: Måste nog vara när jag och Fia åt kinamat med Andreas och Junlääär. Herregud, andra gången denna veckan jag äter pasta med tum yun. Jaja, det är jag värd.

Dagens YEAH!: Att det är helg. Eftersom jag har haft en sån jobbig skolvecka och så. Tehe.

Dagens humör: Fnittrig.

Dagens roligaste: Emmas nya smeknamn.

Dagens loooooovelyyyy: Andreas tröja, varför lånar han ut hans tröjor till mig när han vet att dom förblir mina i flera veckor? Dummer.

Dagens fan-vad-kul: Puffkrig på Facebook. Hmm, roligt ja.

Dagens blogg: Kan ju inte svara min egen varje gång, så det får väl bli broders. Enda sättet att hålla koll på honom numera.
Okej, mina dagensgrejer är tråkiga men jaja.tehhhiiiDenna snygging är påväg hem till mig, bara att hoppas på att den är snygg som fan och inte ser plastig ut.
Ja, håll tummarna. Tack!

böö?Idag har vi haft skolkort och det blev lika fult som alltid. Skolkort är nog till för att alla ska klaga och vara missnöjda över hur man såg ut, vilka blickar man fick till och hur fult håret stod just den sekunden kortet togs. Eller iaf säger man att man blev ful, fast man egentligen blev ganska nöjd.
Fast jag blev absolut inte nöjd, på riktigt alltså. Och idag var det inte alls roligt att vara med i Styrelsen eftersom vi är tvungna att ta ett speciellt kort. ( inte för att det brukar vara roligt att vara med i styrelsen meeeen)

Ahja, nu är det helg iaf.

jag tror fortfarande att det bara var en dröm

Jag hittade några frågor som jag känner att jag vill svara på, mest för att jag har tråkigt.

Hur ser din drömkille ut? Like this

Vad gör du en regnig söndag?
Sover.

Hur ska en bra vän vara enligt dig? Som Fia.

Och hur ska en bra pojkvän/flickvän vara enligt dig? Hmh, speciell, kärleksfull (såklart) och ja, sig själv kanske.

Och hur ska dom INTE va? Svårt.. Överdrivna, vara beroende av andras åsikter, ta mig för givet, kritisera mig och mina åsikter och helst inte totalt dumma i huvudet. Ojsan..

Vad är din passion? Haha, inte vet jag. Blogga? Nejra, jag vet inte.

Drömmar? Okej, mja jag vet inte riktigt vad denna fråga betyder men drömmar för mig är något fint. Oftast.

Vad gjorde du förra i fredags? Hmh, vad gjorde jag inte? Jag hade en rolig kväll med kompisar, jag åkte karusell, blev galen och sjuk i huvudet och hade grymt kul.

Vad/ vem räddar en dålig dag? Kaffekoppen, duschen och Fia.

Vad tänker du på just nu? Hur dum jag är egentligen, men jag gillar mig själv ändå. Hah.

Vad vill du göra just nu? Hmm, klä upp mig och träffa folk. Och kramas.

Vem är bäst tycker du? Behöver jag ens svara på den frågan?

Favoritlåt? Får nya hela tiden, men Nelly - Just a dream.

Hur känner du dig nu? Orkar inte känna efter...
jag kan också...ibland
High on life.

Kanske jag borde fota snart? I miss it.

jag vill leva i nuet"- Amanda ditt hår är rött".
Jag: NEEEEEEJ! Det är en varm brun färg.

"- Öjj Carle, ditt hår skiftar i lila va?"
Jag: MEN NEJ ÄR DU GALEN?!

"Ditt hår ser nästan grått ut"
Jag: Ger dom dödarblicken och går därifrån.

Mitt hår är varken rött, lila eller grått, jag avskyr när ni säger så, så säg ingenting trots att ni tycker så. Tack!
Haha, jag är allergisk mot lila hår.

nejmen hej

Snacka om att förskylningsjäveln har kommit på besök till många, trååååkigt. Själv har man smittat pappa, snart mamma och Andreas. Ha!
Efter två paket halstabletter så mår nu min hals bättre, själv mår jag fortfarande rätt kasst men jag försöker krya på mig själv och Spotify är alltid alltid alltid my hero!Tjena lillAmanda.

näjMina sjukdagar ser ut såhär ungefär:
sover.
proppar i mig halstabletter.
ser på avsnitt från första säsongen av O.c.
lyssnar lite på musik.
nyser.
hostar.
sover igen.
och än en gång, nyser.

Jag har seriöst ingen aning om hur jag skulle klara av det om jag inte hade dom där fyra säsongerna, lovely O.C. ♥

jag vill dit

Jag och Sis bokade biljetter till Idol förut. Ja, det ska bli rätt kul och ja det är rätt skönt att ha någonting att se fram emot i höstmörkret.
Förövrigt är jag ganska trött på det mesta, jag vill att någon ska komma och hålla mig sällskap och jag vill slippa känna mig ensam. (jag blir så här deprimerad när jag är sjuk, stå ut ett litet tag kära läsare)Ge mig vindruvor, sol och juli istället så ska ni se att jag blir en glader.

fintttt

Jacket from Zara

Underbart fint.

Snora på Amanda, ja gör det. Ärligt talat blir jag galen när jag är hemma hela dagarna, jag tänker alldeles för mycket, får ångest och blir arg.
Jag orkar ingenting, inte ens koka kaffe och steka ägg. Det är illa.....

lovely
Rätt söt och så. Jag är fortfarande sjuk och då passar jag på att se på en massa idolklipp, rätt kuuuul.
Blue hawaaaaaaiii!

ont i halsfan

Att gå in på bloggen och se att Fia har gästbloggat gör mina dagar. Hon är ju näst intill bäst, på allt hon gör och allt hon inte gör. Te, det där förstod jag inte själv heller.
Panodilen har varit min bästa vän idag kan jag lova, mm ♥ Nä, Andreas har nyss åkt hem, jag provade att få honom att se på EnsamHemma 2 men det gick inte, dumming. Dumming dumming! Jag har en sån himla lust att lägga ut en bild på honom just nu, men nä då pratar han aldrig mer med mig.Så istället får det bli en till bild på mig och Fia. Det finns hundratals på oss, så why not?
Nä, nu ska jag se färdigt på EnsamHemma.

SHE'S BACK, världens bästa gästbloggerska!

Skolan sög utan min sockertopp. Efter första lektionen övervägde jag att gå hem, men jag har varit borta så mycket så jag bestämde mig för att vara kvar. Nu när min saknad är så stor måste jag lägga upp lite bilder på mig och min kvinna. Bara för att visa hur jävla bra vi är, för det är vi.
äsch, jag orkar inte lägga upp fler.
Amanda är bäst!


jajonejnä

Låten jag har lyssnat konstant på i timmarVarje litet minne bryter ner mig. Jag ser inte de som något fint, utan något som varje dag påminner mig om skiten som långsamt kvävde mig och mina känslor.. Då, för stunden var det fint och jag snackade om lycka var eviga minut. Jag var lite som en ängel som svävade bland molnen och jag trodde att jag skulle få stanna där uppe, inte för evigt givetvis men för en lång tid.
Men med dig finns inget som heter lång tid. Där finns inget vi. Eller, det fanns inget vi.
Att jag inte kan se minnena som något fint längre är tråkigt, dumt och det gör lite ont. För då, betydde de allt. Men jag hoppas, för min egen skull att det sakta ändrar sig. Att jag ser det som var fint som fint och att jag glömmer bort det andra. Det andra, som kvävde mig, som kvävde oss.
Men vareviga dag säger jag till mig själv att det var tur att det inte fanns något vi och någon lång tid för dig.

För jag är så jävla mycket bättre än dig. And I'm the hero of the night.ontelioont
Hela dagen har bestått av att sova, se på Oth och klaga över hur fruktansvärt jobbigt det är att svälja när man har ont i halsen. Ja, så jag har försökt att minska på sväljandet. Om det har gått bra? Nej.
Vad kan jag skylla på då, att jag ligger här och fryser och har antagligen feber? Självklart regnet som öste ner i helgen.

Jävla vädergudar...Allt är erat fel, allt.

sick
Åhnej, jag har inte bara blivit förskyld, jag har även blivit OTH-beroende. Och det är nog nästan jobbigare ska jag säga er. Nu är det inte bara O.c i mitt huvud utan även ett nytt "sätter-sig-fast-program". Shiet.

Btw, nej Andreas jag glömmer inte bort dig, det kommer aldrig hända. Promise!

blaack
Jag är sjuk, ont i halsen och inte vet jag, men det känns som jag har feber. Ja, det rockar! Jag är nog även lite sjuk i huvudet tror jag, bara en aning alltså.
Så jag ska krypa ner under täcket, se på OTH och tycka syns om mig själv. Dricka varm oboy också, som omöjligt kan smaka lika gott som den gör när Fia är här.

ahmen <3Norlings bilder.
Tjejerna är det bästa jag har.
Och någonsin kommer få.

told me sunSom jag hade dig förut.
Som jag aldrig kommer få igen.
Någonsin.
Den.
Den saknar jag.
Aldrig.
Någonsin.
Igen..

i made it
Idag är det dagen då alla har på sig sina fejkkepsar från Mârten, nya skrikiga strumpor och har uppsvälld mage och kanske även hängiga ögon. Yes, den dagen är det. Vilken tur att den bara är en gång om året.
Från och nu ska jag bli en duktig bloggare igen, yes. Bra Amanda!

lööördagMja, detta var några av alla bilder som togs igår. Det var en förbannat regnig kväll och ja blä. Men det var riktigt roligt början av kvällen, sen blev det kallt, blött och det var inte alls mycket folk.
Så det blev en ganska tidig kväll faktiskt. Och nu är Mârten över och det är ganska skönt med tanke på hur trött jag är just nu... Så film heeeeela kvällen.

hej min skönaaaaaa

Åh vad söt hon är den där Norling. Vi sitter här i en lokal och lyssnar på muuuuuuusik. Fyfan vad grymt.
Ja, vi kommer ha kul som fan.
Ja, jag ska åka jävligt mycket karusell inatt.
Ja, jag ska skaka Rumpaaaa.
Ja, jag ska äta en majskolv.
Ja, nu taggar vi!!!!

haaaaaaaaaaaNågra bilder innan vi gick vidare mot Nettan igår, det var en rolig kväll men jag hoppas att det blir roligare idag . Mer folk osv och så ska jag åka upp mina biljetter, oh yes!!! Jag är taggad.
Nä, måste verkligen fixa mig innan jag går och möter upp brudarna och sen går vi till Torsby och ikväll blir det nog Skaka Rumpa. Yeeees!

möööp
Tjena hallå hej. Helgen alla småbarn har längtat efter för att de ska köpa fejkkepsar och känna sig stor. Ungdomar är ute hela natten och roar sig. Och gamlingar som köper korv av Vild-Hasse och kokosbullar och slänger ut pengar på lotter. Den helgen är här.
Själv ska jag ha nått så otroligt roligt, slänga ut pengar på karuseller, vara med människor jag tycker om och äta majskolvar. Så nu ska jag göra mig iordning för en helkväll med bruuuuuudar.
Hej så länge! ♥

Vi säger så vaaaaaaa

closer

Säger du ja, säger jag nej.
Säger du vitt, säger jag svart.
Säger du lakrits, säger jag sura björnar.
Säger du glad, säger jag arg.
Säger du blä, säger jag mums.
Säger du lågskor, säger jag platåklackar.
Säger du kom tillbaka, säger jag dra åt helvete.Så säger jag dra åt helvete..

hallåjaaaa


Tjaaaah

Imorgon ärre brudarna, karuseller och ha förbannat kul som gäller. Längtar hej! Vi kör en midsommarkväll i repris, dock byter vi ut bara ben mot tjocka stumpbyxor, på med vantar och mössor och höstkänslorna istället för sommarkänslorna. Yes, det blir förbannat bra!ahmen tjafan

Amandasakeeeeeeer:

Transparent blusar, skjortor och ja, transparenta plagg helt enkelt.
Skor. Boots, klackar, tygskor. Mja, alla slags skor.
Ringar. Har alldeles jättemånga och fler ska jag ha. Synd att man bara har tio fingrar.
Godisnappar. Mmmmmm ♥
Kaffe, såklart.
Spetstrosor.

När Fia kom hem från Cypern hade hon köpt, en ring, spetstrosor och godisnappar. Dvs, att hon prickade in alla saker på Amandasakerlistan. Hon känner mig för väl den där tjejen.
Tjena sommarflicka

JuliiiMan kan inte göra nått annat än att sakna juli 2010 lite grann, trots att allt är bra nu också. För då var allt lite bättre och allt var lite finare.
Men som sagt det är bra nu också och helgen hoppas jag kommer bli grym. Aa, med detta säger jag godnatt.


mina sötlulllsss
Jag är hemma efter en dag i Karlstad och jag är nått så fruktansvärt trött och äcklig nu så jag behöver en dusch och en säng på direkten helst. Men idag fick jag med mig lite kassar hem faktiskt, wonderful!
Jag köpte blandannat lite nya ringar, en sjal, tunika och två par skor. Och lite smått till rummet, så ja nu känns allt toppelitopp.
Nu taggar vi morgondagen, då ska jag nämligen klippa lillkusin, baka till spanskan och tagga Mârten!!!!

morgooooooonJag är ganska pigg faktiskt, jag slängde mig upp ur sängen och det händer verkligen inte ofta kan jag lova.
Har man tid över på morgonen är det ju såklart så att man bloggar, tehe.
Så nu är luggen plattat, jag sminkad, kläderna på och kaffe inom mig och solen lyser så med andra ord kan dagen inte bli något annat än bra. Yes, vi hörs när jag har kommit hem ifrån Karlstad. Och med några kassar med hem förhoppningsvis.

broke

Så jävla braaaaa!!I was made for you.

fyfan vad drygtYeah, det känns otroligt roligt att blogga när det är mååånga som läser och just nu är det sådär jättemånga så jag känner mig taggad. Yes det gör jag.
Åh herregud imorgon ska vi tydligen sitta och lyssna på olika partiegrejs i någon timme, jag tror jag kommer avlida. Nejdå, men politik är verkligen inte min grej, fyfan vad tråkigt. Ska man ta en latte under tiden eller?

fint bildAlltså heeeerreguuud fin bild!
Aja iallafall, jag har nyss varit på ett friskispass och givetvis var det bas när jag var som mest sugen på att tränaaaaa. Gaaaah. Idol har visst börjat också, jag som vanligtvis sitter fastklistrad framför tv:n då. Men nej, saker förändras har jag hört.
Nä, inga läxor och imorgon är det slappdag och jag ska shoppa efter skolan, underbaaaaaaart. Det får firas med en film ikväll.

gårdageeeen

Fina bilder från skolan igår, fler kommer jag lovaaaar! Bild på mitt skåp som är mycket fint, pyntat med lite kort på blandannat stölletflickorna! Ha-ha dom är med överallt, i festboken och i skåpet, yes.
Och en bild på mig och sötnosa på elevens val, vi hade så fruktansvärt tråkigt. Jag saknar inte mitt gamla hår ett dugg än så länge. Men det kommer nog snart I guess...

tehee jaaaaa
Fin outfitbild jag veeet. Men den var ändå så tråkig och enkel så ja. Iaf, dagarna går förbannat fort och det är sköööönt för då blir det snart helg vilket betyder brudarna och Mârten!!
Imorgon ska jag nog ta mig en sväng till Karlstad efter skolan och hoppas att jag hittar lite höstkläder. Ja, det hoppas jag på.

gaaaah nöjdOkej tjenaaaaaa! Jag ska nu skriva lite mer, jag kände att jag var tvungen att slänga in ett snabbt inlägg innan jag åt. I tre timmar satt jag i frisörstolen och kände mig ful. Jag har färgat mig mörk som fan men sparat lite hår mitt på huvudet ljusa, därför jag ser så ljus ut.
Jag var även modig och klippte lugg!!! Åhå, jag är skitnöjd verkligen. Woho!


Nu ska jag bli ännu lyckligaree och ännu gladare och möta min bästa vän som har kommit hem!!!! Älskling ♥
Sen drar vi och umgås med Carl och Dreas en sväng, hej!

nytt hååååååår
Såja. Förändring? Kan man faaaaan säga!!

underbartAlltså oj, det är september redan ju. Helt sjukt, för två månader hade jag precis gjort min första jobbdag, sen gick jag och Emms och drack kaffe vid lustgården och jag pratade konstant i säkert en timme.
Jag hade så sjukligt mycket att prata om då minns jag. Oj, det var ett tag sen.
Och det var en väldigt fin tid, en väldigtväldigt fin tid. Men nu vill jag ha en fin höst.

Nä, nu ska jag nog platta mitt hår, ifall jag skulle försova mig imorgon. Tehe, smaaaaart!


helvetes rubriker!!

Mitt rum är så gott som klart, allt är inne och ja jag är rätt nöjd. Fast jag vill fortfarande ha en större säng, hyllor och fler kuddar för att allt ska bli komplett. Kanske även några nya skor till min skosamling, tehe.
Jag ska försöka få med mamma till Karlstad igen denna vecka, kanske blir så att jag köper någonting då iaf.
Och så måste vi ju hälsa på Linus ju, ja herregud det måste vi.Aerosmith – I Don't Want To Miss A Thing
Kent – Socker
Kent – FF

Dom är rätt okej.


blöpppss

Jag har haft en bra helg actually. Väldigt lugn men det var välbehövligt kan jag lova. Jag har varit med Emms, Vicko och vi var som sagt på sjukis-bion. Sen så fick jag besök av Dreas och Caaarl igår, det var också trevligt. Carl blev omstaylad till tjej och det var ju rätt...sött? Yes. Imorgon är det klippning och färgning som gäller, herregud panik!!
Kvällen får nog bestå av att googla på hårfärger, frisyrer och ja jag vet fan inte allt. Jag har fortfarande ingen aning om hur jag vill se ut.
Okej, nu är jag inget geni längre..

Men jag är fortfarande på strålande humör. Och jag har fortfarande väääärldens finaste utväxt, tjena!

RHODOS!Ahmen tja du fina medelhav! Bilden är tagen i Rhodos någon gång runt 2008? Ah, I think so.
Nu lyser solen också, toppenbra! För då kan jag gå ut och sätta mig i solstolen och läsa lite innan trääääning. Fan också, jag har ju en matteläxa att göra också och städa mitt rum för ja, jag ska hålla det otroligt städat och fint från och med nu. Wish me luuuuck! Thankyou.


round the corner

Du snurrade in mig och nu kommer jag inte ut.

Ahaja, extremt lång sovmorgon idag men det är jag bannemig värd.
Jag sitter och försöker rensa mina bilder, men det gååååår inte. Jag vill ha kvar alla ju, det är alldeles för många bra minnen i dom där bilderna. Men jag kom på en brilliant idè, nämligen att jag flyttar över några mappar ifrån den stationära datorn till min lilla dator.

Än en gång, jag är ett geni!

sjuuuuuktJag har nu skrattat mig igenom en bio, filmen "I rymden finns inga känslor" var helt sjuk men ändå ganska rolig.
Skulle vilja se den igen faktiskt, tehe.
Solat solarium har jag också hunnit med och nu blir det film. Yes.

mina solglasögon :(

Solen skiner, hej! Det är varmt och jag har suttit ute och börjat att läst en bok. Underbart!
Om någon timme ska jag nog dock skita i att det är fint väder och gå på bio sen. Herregud vad jag slösar pengar, men man lever bara en gång har jag hört, så varför inte slösa lite money?
Jag har ändå inget bättre för mig liksom.


not afraid

Yeeeeeeeeeeeees! En latfredag har jag haft, har varit i mitt rum sen typ fem. Jag trivs i mitt rum, med en dörr (!!) Jag spelar hög musik, sjunger till givetvis, äter smörgås, ser på tv och känner mig grym. Jo ja, youtubar lite såklart. Tv:n har jag ju bara på för känslan att ha en tv i mitt rum, ha-ha.
Allt känns helt plötsligt bra, jo givetvis faller jag tillbaka innan jag ens hinner blinka ibland men det hör till. Ja, det hör till. Visserligen saknar jag Fia jättemycket, men jag försöker att glädjas för hennes skull, att hon ligger och steker. Och själv sitter jag och tittar på bilder från Egypten, underbart.
Nä, nu ska nog Kjell få mig ännu gladare.


Vi i bästa form.

Amanda tror jag Jag :

..är tokig.
..är lättflirtad. Och det är mer dumt än bra ska jag säga er.
..är tydligen elevrådets ordförande iår. Heheh, knappt så jag fattar det själv. Jag, ordförande liksom?!
..har Dreas tröja på mig.
..längtar till nästa år då jag börjar gymnasiet konstigt nog.
..fast tycker det är lite tråkigt också eftersom jag har en sån fin klass.
..fantiserar mycket, jättemycket.
..t.ex om att jag Carrie i Sex and the city och att min Mr Big ska komma snart.
..tycker att jag känner mig själv i Carrie. Jag sitter vid en laptop och skriver, skriver och skriver. Och shopping ♥
..har skrivit 29 a4 papper om kärlek. Om min kärlek.
..lever tonårslivet.
..tycker att bloggen har blivit en del av mig.
..och det tycker jag känns konstigt, dumt men ändå bra.


ha herregudJa, undrar ni vad jag gör när jag har tråkigt, så kan jag ju säga att jag tittar på alla program av Kjell. Om och om igen. Jävla Linus som visade mig detta och ja, det är sjukt roligt. Underbara Kjell, och givetvis Peter och Birgitta. Men titta vettja, roligt som fan.

Jag är ett geniiiiii! Mitt stridsvrål.


ja jag blir dum av dig
Åhja! I'm back on track again. Mitt internet har krånglat från och till och ja, nu tror jag att det är fixat. Gaah, jobbigt har det varit..
I vilket fall som helst är det fredag och yes sova blir det. Annars inget planerat vilket känns sådär. En helg helg med inget planerat? Hmm, låter inte som mig at all.
Annars gör jag inte så mycket, slösar bort mina sommarjobbspengar på kinamat och kaffe och ja, annat onödigt. Rätt så göttttttt.

taha galet
Ska man beskriva hur jag känner just nu och vad jag har att säga, så kan man lyssna på denna låt Christina Perri – Jar Of Hearts
Varje liten mening är exakt som jag känner helt enkelt.

Förövrigt går jag snart genom jorden för att jag saknar brudarna på bilden. Fast ja, jag har det rätt bra nu också, ja det har jag. Fint väder är det ju också, ja herregud jag har det bra.

tööööörsdagÅhå du jävlar, vilken otroligt lång skoldag. Torsdagar är ju typ...värsta dagen på hela veckan? Jaja, skitsamma nu är den över för denna vecka och nästa lär ju gå snabbt med Mârtenfeelings i kroppen liksom. Oh yeah! Jag ska vara nått så otroligt duktig och sälja grejs för min spanskagrupp, tehe! Spanien närmar sig.
Nä, helg imorgon. Sova ♥

Nu, träna.

löööve

Mina älsklingar.
Jag kommer gå ut med MVG i alla ämnena.
Jag kommer slippa att vara olyckligt kär när jag nu blir det, just nu är jag bara olyckligt...hmm miniförälskad? Vettefan. Rådgivning också, jo man tackar!
Och jag kommer bli expert på att pussas, fast det är jag redan. Ja men jo, ja precis. Jag lovar, hur mycket vitlök man än har ätit innan, så dödar mina kära tuggummin den. Helt jävla bra helt enkelt.

Tur också att alla tre är så förbaskat gooooooda. Mmm smartis ♥jaja, jaja jajaOkej, nu har han den där flyttar, min storebror. Och det känns lite konstigt eftersom jag varje kväll somnade till hans musik som dånade. Vi hade våran rum vägg i vägg och nu helt plötsligt kommer jag inte somna varje kväll av hans musik.
Han har lärt mig mycket den där typen och han har visat mig mycket roligt. Han visade mig Crookboyy på youtube och jag kan inte sluta titta på den galningen. Sök på honom vettja! Jag säger ibland hans meningar, vilket inte är roligt eftersom ingen av mina vänner förstår vad jag babblar om.
Och häromdagen visade han mig ännu en såndär beroendeframkallande sak, nämligen Kjell. Han är ju alldeles för underbar, älskar varenda program. Titta, det där är för bra alltså!

Men kanske uppskattar jag de gånger han kommer hem nu, nu när jag är ensam barn i huset. Nu när jag inte längre kommer somna till hans musik och nu när ingen äter upp mina ballerina kladdkaka paket och nu när ingen visar mig såna toppenprogram som Kjell.

mmmmm :)Äh, vi kör på mina fina "dagens-grejer" idag igen.

Dagens stora NEJ med feta bokstäver: Att jag har bowlingmatch på Mârten's lördan, i Karlstad också. I KARLSTAD!!!!! Ska man gråta, eller ska man gräva ner sig för ett tag?
Dagens gråttillfälle: Helt klart när jag fick ett sms av min bästa Fia, hon är så oförståligt bra så herregud.
Dagens tråkigaste skitsak: Förlåt, men baspasset på Friskisen är förbannat tråkigt. Jag skrattade mest åt det, hemsk jag är. Men nä, baspass är inte till för 15-åringar.
Dagens underbart fina: Allt. Speciellt det att jag känner mig grym, tack vare mina fina vänner.
Dagens bästa av just mig: Att jag äntligen har insett att jag är så mycket bättre än dig och att det inte min förlust. Jag är värd någon bättre helt enkelt. Ah, hälften av mina läsare fattar nog vad jag babblar om..
Dagens löööll: För det första fråga mig inte om vad dert betyder, men för det andra så tycker jag Fångarna på Fortet är överskattat.


Såja, det var min onsdag.

jävlar du fina dagOkej yeah, onsdagar är alltid så jävla bra! Saker kan liksom inte gå fel på onsdagr, världens latdag i skolan, alltid latte på Wiener efter skolan och sen träning. När jag har hunnit med allt detta så är klockan endast 6, dvs. att jag har hela kvällen ledig och en massa tid till....hmm typ äta bananer?
Idag blev det lattetime med älsklingsNorling och Emms och jag känner mig strong som fan efter det.

Nä, nu duschen sen ska jag flytta in i mitt nya rum! Yeeeho, inflyttningsfest? Ha-ha of course.

RSS 2.0