123
Det är alltid lika svårt att veta hur man ska börja ett inlägg. Men hej på er. Som vanligt så glömmer jag bort att jag äger en blogg, men det lär ni vara vana vid. 

Har det hänt någonting i mitt liv? Nej inte värst inte, förutom att jag har börjat med tre veckors kost och träningsschema, skittöntigt jag vet men behöver ha någonting att koncentrera mig på. Som en hobby liksom. Och det är bra att testa sig själv ibland. Så idag har jag ätit i princip hela dagen, simmat och lagat matlådor. Det svåraste för mig är att äta var tredje timme, herregud herregud herregud. Bakat lussekatter har jag gjort också, vilket inte ingår i min kost, så vill ni ha lussebullar varsågoda allihopa! 

Orolig
På lördag ska jag på julbord med mitt jobb i Norge. Jag är lite orolig för hur julbordet kommer se ut, så jag googlade. Det verkar som jag kommer bli besviken, varken lussebullar, knäck eller Janssons. Känns inte alls bra. 

KlippklippKlippt av mig håret, jag är galen men jag älskar att förändra mig. Kan ju inte demonstrera att folk ska våga klippa av sig håret till en mellanlängd om jag själv inte vågar liksom. Nej så funkar det inte. 

Japp
Det absolut bästa jag vet är:

Att ta på flygplansläge på min telefon, eller att lämna den hemma om jag ska någonstans. Det är äckligt hur beroende man är att kolla på andras likes på instagram, hålla sig uppdaterad av skit på Facebook, snapa och allt det där. Jag mår som bäst när jag inte har telefonen helt enkelt. Konstigt nog. 

Att åka bil. 

Att jobba, har så fina kunder och de gör mig så jäkla glad. 

Att åka till Erica, köpa plockmat, utan mobil givetvis och sen bara va sådär jäkla töntig och galen som bara hon och fia kan få mig. 

Att läsa kloka människors bloggar, det får mig att bli en bättre människa. Haha

Att vara ful. 

Med pappas skanskamössa
Det är så skönt att säga att jag är glad över vart jag står idag. Det känns så skönt att jag är nöjd trots att mitt liv inte ser ut som jag ville och trodde att det skulle göra efter studenten. Jag hade ju en bild framför mig, den blev helt krossad, riven i tusen bitar och jag fick helt enkelt tänka om. Jag trodde aldrig att jag skulle ligga i detta skrivande nu, i min säng hos pappa och trivas med det. Det känns bra att jag gör det, så jag kan tänka på hur jag vill ha det i lugn och ro. 

Jag vill ju så mycket, finns nog inte så många som har så mycket ideér i huvudet som jag har. Och det är så bra med mig, det är verkligen min bästa egenskap, att jag har ett driv liksom. Jag vet ju om jag vill, så går det. Jag vet bara inte vad jag vill än, vart jag vill bo eller egentligen vad jag vill göra heller för den delen. Tappa inte hakan gott folk, frisör vill jag jobba med men jag vill så mycket mer också. Och det har jag ju tid att tänka på här i mitt flickrum, faktiskt i väldigt lugn och ro. Utan att någon kan hindra mig överhuvudtaget. 

Fyfan vad skönt det ääääär. 

Tips från coachen

Nu kommer det tips från coachen igen. Tänkte bland annat berätta hur man plattar hår, ordentligt! Ja ni alla kan platta hår men kan nästan slå vad om att ni plattar fel allihopa. Haha det har jag också gjort mina vänner, så det är inte alla konstigt. 

Ni kan säkert alla få det platt men ni vill väl även få det glansfullt och bevara håret friskt? Ja det vill ni alla. 

Så 1. Platta aldrig med mer än 180 grader på plattången. Det behövs liksom inte och plattar ni med högre grader förstör ni håret totalt. Ärligt.
2. Platta aldrig på samma ställe mer än två gånger, alltså dra inte plattången upp och ner på samma "tuss" mer än två gånger. 3. Dra inte snabbt, det blir inte plattare för att ni drar snabbt och 10 gånger. Dra istället jäkligt sakta och en gång. 4. Använd en kam nedanför plattången, alltså kamma och platta samtidigt. Kammen gör så att småhåren plattas ner och lägger sig. 4. Glöm inte topparna! Många jag ser är rädda för att platta topparna och skiter i dom, men själv tycker jag att dom är viktigast. 5. Använd värmeskydd snälla människor! 

Sen har jag även hittat världens bästa serie för slitet hår. De ger fuktighet och proteiner till håret, är färgbevarande samt gör håret så jäääkla glansfullt. Love it. Här får ni dom. Ni med slitet hår, jag lovar ni kommer verkligen älska denna serie. På riktigt, den funkar. Bästa dagen


Alltså min 18års-dag, herregud vilken dag. Det kan jag nog i ärligehetens namn säga var den roligaste dagen i mitt liv. Om man räknar bort studenten, men det är en klass för sig. 

Jag hade alltså alla mina gosetjejer hemma hos mig, jag vad otroligt glad och inte alls nykter överhuvudtaget, vi lekte sjukt roliga lekar, åt tårta med hela oss, överallt, fick så mycket kärlek och så avslutade vi kvällen på faktoriet, som då var så jääääääääkla roligt. Herregud ja, fina minnen. 

Detta händer alltså
Idag skulle jag alltså googla på hur man gör pasta med kyckling och tum yun, vilket är min favoriträtt på kinarestuaranger. Vad kom upp? Jo de tre högsta träffarna kom direkt till min blogg. Hur fet är jag egentligen? Bloggen kom alltså före Wikipedia och före recept.nu. 

Gräv ner dig Amanda. Du är nu den officiellt fetaste personen på denna jord, före Wikipedia liksom. 

Tbt


Haha alltså fy. Denna fredag har jag ägnat mig åt att läsa igenom min blogg. Det har varit nostalgiskt, roligt och konstigt. Vilket konstigt liv jag har haft, vad sjukt mycket jag har varit med om och hur sjukt mycket har inte jag förändrats egentligen? Skrämmande. Kolla mina överarmar! Gudars bananer. 

Haha trött mandis

Såhär ser man ut när man har åkt 188 mil sen i lördags, när man har fått alldeles för lite sömn varje natt sen i fredags, åkt fram och tillbaka till Oslo i tre dagar och varit på kurs. Jag är helt död, ärligt talat. Men fan vad bra kurs och fasen vad jag har lärt mig mycket och framförallt faaaan vad jag är inspirerad. Totally worth it. Har lärt mig att det fasen bara är att jobba hårt så lyckas man tillslut. Och jag behövde en liten spark i röven så nu är jag verkligen taggad igen. Så nu ska jag snart åka och jobba i några timmar på min lediga dag, för det mina vänner, det är att jobba lite hårdare. 

Min galna helg
Haha alltså gud gosejänta! 

Jaha nu är jag alltså hemma från Ullared, det var typ det jobbigaste jag har gjort på länge, sömnbrist och en miljon människor som är galna. Jag stod mest och hängde över kundvagnen i väntan på att Sis skulle leta grejer, precis som alla andra medtvingade män. Jag fick några skratt när jag insåg detta, det var galna kärringar överallt och på alla kanter stod deras förtvivlade män och suckade, hängandes över den fullproppade kundvagnen. Och så stod jag där, en 19årig tjej och var lika förtvivlad som männen. Jag borde ha varit den galna kärringen men nej, jag ör inte en sån helt enkelt. 

Men det var väldigt roligt ändå, trots detta. För jag gillar ändå att stå förtvivlad med dessa galna människor, det är mysigt på något sätt och fascinerande att folk kan handla så mycket. Och så gillar jag att handla lite skit jag också. Så det var lyckat trots allt, väldigt lyckat för jag har haft en väldigt mysig helg med min shoppinggalna syster. Och så har jag skrattat endel, hon är en sån person som är väldigt rolig utan att hon själv förstår det ibland och då blir det ännu roligare. Så ja, nu ska jag tagga om för tre dagars kurs i Oslo och en jäkla massa mil i bil. Är skittaggad:) ska bli superkul:) 

RSS 2.0