whhooope

hemkommen från en tre timmars lång fyrhjulingstur med henrik. Det ni, var fasen roligt det och jag regerade på att köra, ja fan. Kan ju säga att i princip allt är top notch bara man gör det med honom. T.o.m typ fotboll skulle va kul. Det ni.
Happ imorgon åker jag till stockholm förövrigt. Shoppa as hell med mammi, grönan, promenader i kvällssolen och må allmänt gött. Så då vet ni det, yeah. Puss på er.

byns enda blondin

jaaaaa jag lever, har inte gått och fått ryggskott eller liknande. Har hänt endel på dessa dagar. Jag har på riktigt blivit karlstadbo, jag och camilla drog ner till storstan igår. När vi åkte hem var vi en lägenhet rikare, hur det känns? Jo, oförskämt bra. Imorgon är den tekniskt sätt våran, men ja, inte kommer jag flytta ner nu inte.
men herrraaaa oth och snosen nuuuuu.

behöver känna den där tilliten







Jimmy Eat World – Hear You Me

so lucky
so strong
so proud.



i hängmattan mår jag fan som bäst




Jaaaa jag lever, bilkörning äger jag på. Herregudars. Någonting jag är ännu bättre på är att äta mackor. Så, det är det jag ska göra nu. Sen ska jag svettas lite och sen kvällspowernapar lite i hängmattan.
Och sen ska jag se på oth, allt är i sin ordning. Det är väl för underbart.

andra gången i mitt liv, nu ska jag sitta bakom ratten!

nu ni jävlar. Det har varit en bra dag, har fått tag på lägenhet för typ..tredje gången. Hoppas denna passar! Tjoho. Ätit mat med pappa och mått gött i hängmattan. Och nu, nu ska jag dra mig mot sörmarksskogarna för att., yeah köra biiiil! Haha jisses. Hejdå vi hörs om jag lever.

california king bed



okej, nu har min nördiga sida verkligen visat sina spår. Säsong 2 i oth är nu slut..efter tre dagar. Ändå har det bara varit på kvällstid och nattetid skivorna har spelats. Fy fablarns vilket nördbeteende.

från början till slutet ♥

Jag minns inte första gången vi träffades, för det var 15 år sen. Jag minns inte våra år på dagis, för jag har världens sämsta minne. Jag minns inte första gången vi bråkade för det är totalt oviktigt. Jag minns heller inte alla gånger vi har luggit på golvet och skrattat tills luften försvann i våra lungor, för det finns inte nog höga tal för det.
Det går inte att minnas alla saker vi har gjort, för vi har gått igenom så otroligt jävla mycket tillsammans. Men en sak minns jag och det är att vi varje dag i varandras liv, har gått hand i hand. Vi har gått på dagis tillsammans, vi har gått i samma klass ifrån lekis till nian. Och vi ska nu bägge två ta nästa steg och flytta hemifrån - till samma stad. Vi är så olika vi två, finns inte många likheter utan vi är allvarligt talat varandras motsatser. De sidor vi har lika, kan vi räkna på en hand. En egenskap vi har gemensamt är att vi båda har följt våra drömmar. För hon skulle ända sen dagis sticka in händerna i korövar, ni får ursäkta men det är så jag ser stordjursveterinär-yrket. Och jag skulle bli frisören som startar eget. Och se nu, nu ska jag gå frisörlinjen och hon lillerud.
Vi är dom vi är, varandras motsatser. Och det är det som jag avgudar i våran vänskap. Vi accepterar alla varandras sidor och vi vet alla varandras svagheter. För det spelar ingen roll vilka felsteg eller vägar vi kommer ta i våra liv, så kommer vi alltid hålla varandra i hand. Och det är ju så fint och så overkligt att hon finns kvar i mitt liv efter alla dessa år. Inte många som kan hålla ihop så som vi har gjort.

Jag minns inte första gången vi träffades eller första gången vi bråkade. Men jag vet, att hon är och kommer förbli min bästa vän. Och jag vet, att hon kommer lyckas med att lirka fram kalvar och läka alla djurens sår. För hon är ju så bra, så himla bra. Och den starkaste personen jag känner. Finns ingen som kan stå emot så som hon kan och det finns ingen jag känner mig så stark med.


jag ska till italien










mamma var nyligen i italien i två veckor. Redigerade lite bilder till henne därifrån och här har ni dom. Fyfan säger jag bara, jag ska till italien! Mitt nya drömresemål, hur vackert är det inte?

från sommardagboken




precis som väntat så somnade jag i två timmar, det är det bästa jag vet. Och hur hemskt är inte det då? Jag sover, sover och sover i princip. Powernapar varje dag och kan sova hela dagen om det är så.
Men det är ju ledighet det och vi alla älskar ju den där ledigheten.

den dagen då allting startade

Tidig morgon, stressig dag men det var det värt för det var roligt. Men som sagt, någon morgonmänniska är jag då inte. Så om jag känner mig själv rätt, så kommer jag inom en kvart ligga ute i hängmattan och sova.. hur gött?!


jag

hatar när folk sitter ensam och äter mat, får en stor klump i magen av ångest. Tänker, ska jag sätta mig där? Ska jag fråga om maten var god? Hur deras dag har varit eller om jag ska bjuda på en kaka. Jag mår dåligt av att se det, jag hatar det minst ut sagt.

tycker om ostfrallor.

kan dricka obegränsat med kaffe och det resulterar att jag sitter på toa typ en kvart efteråt.

har en förmåga att slarva bort nycklar.

tycker om att prata med folk jag inte känner. Det är därför jag gillar att jobba där jag småjobbar nu.

börjar gråta för ingenting.

är nykär för första gången i mitt liv.

ville bli en köttbullsstekare när jag var liten. Men när någon frågade om jag ville jobba på ett gatukök eller något liknande blev jag svinarg för jag ville ju förfan bara steka köttbullar. Jisses, ingen förstod mig ju.

har plockat kantareller två dagar i sträck nu med henrik. Det hör inte till vanligheterna.

är rädd för ormar, äckliga hemska odjur.




jajajajajja





Imorgon ska jag jobba igen, ska ha både frukost och lunchen imorgon vilket betyder att jag ska gå upp halv sju och börja jobba sju. Men jippi yeah yeah, jag som är så fruktansvärt morgonpigg.
Jaja, klirr i kassan klirr i kassan. Jävlar i havet vad jag ska handla och må gött i stockholm alltså.

det där vi kallar sommar

för mig, har det inte varit någon sommar iår. Totalt värdelös om man ser på vädret och allt som sommaren ska erbjuda. Bad, sol, picknickar, grillkvällar, sena nätter ute med vänner bland myggen. Jag har jobbat hela sommaren känns det som, och när jag inte har gjort det har jag varit så fruktansvärt trött.
Jag är jätteblek för att vara i slutet av juli, mitt hår är inte sådär solblekt och slitet som alla andra år. Min kropp är inte myggbiten. Om man jämför med förra sommaren.
Men trots detta, så älskar jag varje dag av denna sommar. Det gör ingenting att det har regnat, det har varit grått och trist. Det är givetvis jättetråkigt att grillkvällar med vänner inte har blivit av, men jag deppar inte ihop för detta. Till helgen är det kalas, fryksdalsdansen som ska bli otorligt roligt. Sen åker jag till Stockholm med mammi i några dagar och sen ska jag även hinna med att åka på roadtrip med henrik. Så jag deppar verkligen inte ihop. Det är en månad kvar av sommarlovet och sen är det höst. Och jag längtar så inihelvete.



men bara om du väntar

jag har en förmåga att förlåta alldeles för lindrigt. Jag är naiv och alldeles för enkel att få att falla tillbaka. Jag tänker bort problemen, smärtan och sorgen och ser istället det fina. Det man har som faktiskt är bra, det som faktiskt funkar och är sådär underbart.
Jag förlåter människor i ord alldeles för lätt. Men i hjärtat, inuti mig så finns smärtan kvar så jävla mycket längre.
Men det syns inte, det märks inte för jag spelar bort den. Jag har lärt mig att leka där, att spela. För jag tänker, alla är värda en andra chans. Men det blir en tredje och en fjärde. Och frågan är om alla är värda det. Vart går då gränsen, vart tar det slut på spelreglerna?
Jag är naiv, och för lätt att få tillbaka. Men smärtan finns kvar bakom leendet. Men jag glömmer bort den, bland allt det fina. För alla är värda en andra chans, tänker jag och går tillbaka.


one year ago.

Jag köpte oth-boxar på ullared för 129 kronor styck. Det mina vänner, var ett par rediga fynd. Jag och henrik har redan sett typ 9 avsnitt och ikväll och inatt lär det bli lika mycket till.
Och så har vi plockat svamp, haha. Det tycker jag är väldigt roligt med tanke på att ingen av oss är några skogsmullar. Men i min nya fina parkass, svarta jeans och mina blommiga gummistövlar var jag redo för skogen. Det ni, lär nog aldrig hända igen.


home



i'm home! Jahaja, nu är jag då tillbaka till skogarna efter en tripp neråt. Har hunnit med ullared, vilket vi gick igenom på två timmar, en kaffekokare rikare är jag då, jippi. Varberg har vi även hunnit med och även göteborg där jag slängde bort en massa pengar på en massa toppar. Jajaj det var det värt.
Meeen, gött att va hemmaaaa.




herra



drar söderut imorgon, vi hörs väl. om jag överlever två timmars kö och galna kärringar som slåss om pappernäsdukar för 2 kronor. själv ska jag bara ha en kaffekokare och en brödrost till flytten, det enda jag behöver. hejdå.

pfff



men jippi, jag har jobbat klart och kan nu inviga sommarlovet. Jag firar med djungelvrål och långklänning, för idag ska jag på kalas. Känns underbart jävla gött just nu.
Nu ska jag kika lägenheter, första jag gör när jag har ledig tid. Det ni, är roligt och tålamodskrävande.

hohoho



Imorgon slutar gör jag sista sommarjobbsdagen för denna sommar, jobbat fem veckor nu. Jippi, äntligen såååå skönt med ledighet. Så det har jag börjat fira med en pratstund med olivisen, mycket länge sen och fan vad jag har saknat att prata ut med henne. Tjena liksom.
På lördag åker jag söderut med syster för en liten minisemester, ullared och småland, haha.

duktigt linus duktigt

Hehehe stolt syster Inte för att brorsan är med på torsbycity utan för att han faktiskt ska spela i elitserien till hösten. Då vet vi vad jag kommer göra till hösten.
Tur att jag får vara stolt över honom iaf, även om han aldrig får vara stolt över mig men det är ju faktiskt skitsamma.

seeee på fasen

Jag har bakat, antagligen inte de finaste kolasnittarna världen har skådat, inte heller de godaste. Men ack, vad duktigt det är för att vara mig. Att jag ens fick idèn att ställa mig att baka kakor för första gången i mitt liv är ju ett under. Tänkte göra mammi glad när hon kommer hem från italy imorgon, fredag lördag? Äh jag vet inte ens när människan kommer hem. Jaja skitsamma, städat har jag gjort också. Och diskat. Och vattnat blommorna. Och varit ute på långpromenad. fyfan vad jag är effektiv idag. oh yeah
Nåväl, det finns att en liten husmor inom mig trots allt. Nu ska jag avnjuta en kaffe på balkongen, typ det bästa jag vet, fast så säger jag om i princip allt..





hejtjatjena



eftersom min blogg för tillfället är totalt värdelös tänkte jag svara på några frågor. Helt meningslösa givetvis, men jag är rätt meningslös ibland jag och gillar sånt. Så bra, let's go then.

bio eller tvspel? Haha jisses, tvspel såklart helst fifa 01 eller nhl 07. Gosh vilka spel.
är du en ensamvarg eller en social människa? En riktig social jävel om jag får säga det själv.
vad är du bra på? Koka kaffe och nätshoppa.
vad är det roligaste du vet? Som föregående fråga, koka kaffe och nätshoppa.
vad tycker du är tråkigt då? Koka te är ju betydligt mycket tråkigare. Nejra, men fan jag vet inte. Att inte göra någonting är jävligt tråkigt. Usch.
är du ansvarsfull? Jaaa, jätte.
vad är du på för humör? Gosig, förväntansfull, ivrig, rastlös och glad.
läser du aftonbladet? Nej för då får jag bara ångest för det är en massa äckliga bantningsdieter där jämt och ständigt. ' hur du går ner 10 kilo på en vecka'
när känner du dig snyggast? Alltjämt, jisses amalia självklart. Nejdå, men efter en dag på stranden.
gillar du choklad? Nej, djungelvrål däremot. bästa jag vet.
är du kär? hihihihihih tolka det hur fan ni vill.
känner du dig gammal? Ja jättegammal, usch måste börja pensionsspara snart.
är du dålig på någonting? Ja, laga mat och bete mig.
saknar du någon/något just nu? Ja, mammi, henrik, solen, ledigheten, solen igen.

herra det får duga.



tisdagsmyyyys




Jag och henrik tisdagsmyser med faijtas, chilinötter samt den nya maria wern. HA! slå det ni. Gud vad fint jag mår.

när man står där, när man inte kan begära mer.

Sitter där alla vill sitta, står där alla vill stå, befinner mig där alla vill befinna sig. Där tryggheten finns, där är jag. Och det mer kan jag inte begära, vill inte begära mer. För det är ju faktiskt det enda jag behöver för att vara som starkast. Jag behöver inte mer, än just den personen jag har. Jag behöver inte någon annan del, än den jag har. Och det är bara närheten och känslan att veta att jag har den jag vill ha som behövs, för att jag ska gå upp på morgonen och le. För att jag ska kunna gå upp på morgonen och för att jag ska kunna skutta fram. Som mitt eget bränsle, min egen drivkraft.

Jag sitter där alla vill sitta och jag har det jag behöver, för att kunna stå upp. Jag är där alla vill va och där varje människa är värd att vara. Alla är värda att hitta sin egen drivkraft, jag har hittat min.

alltså gaaaaaaah måste ha




gick och dog lite när jag såg denna. Så jävla fin! Måste måste måste måste ha den, så snälla ge mig den. Tack.

phuuhuhu




nu vill jag ha min kamera lagad, fattar ni?

jag är inte ensam nu, vi känner varandra genom tusen fenomen






lägger mig och lyssnar på kent och mår gött. inom fem minuter sover jag, just so you know

söndag vetty



Jisses amalia, jag är helt utsliten, så otroligt trött och det kände jag nu när jag la mig i sängen. Åh herregud. I vilket fall som helst så har jag jobbat hela helgen, och ska även jobba hela denna vecka som kommer. Sen mina vänner, sen kan jag börja må. Hoppade över utekvällen igår också och körde på en ren myskväll vilket var förbannat gött. Så jaha, roligt inlägg och jaha, rolig amanda jag är idag. Måste-sova-nu.

för det är kö från gatan upp till hallen





Jag är en mycket duktig tjej, istället för att gå ut och slå klackarna i taket så jobbar jag och tjänar pengar. Jag tycker jag är underbart duktig faktiskt. Men ikväll ska jag träffa några vänner ändå och må lite gött tillsammans med dom. Men sen drar jag fan hem och kikar lite maria wern som alla andra dagar denna vecka.
Harry potter var förövrigt...mja bra kan jag väl inte påstå. Men det är fortfarande harry potter, en klass för sig.

lyckligt lottad



om en vecka får jag sommarlov. Ni anar inte hur skönt efter fem veckors jobb, nej usch och fy vad jag är värd att sova och enbart må gött.
Så nu räknar vi ner dagarna för till helgen blir det Småland och sen stockholm. Åh fyfankens så gött.
Neeej, nu blir det storstan.

lycklig as hell



Mina dagar ser exakt likadana ut nu också. Jag jobbar och jag mår bäst med henrik. I princip all ledig tid spenderar jag med honom och det går inte att bli så mycket lyckligare eller gladare än vad jag är då. . Säger bara det, tuhu.
Jag hade sett fram emot en ledig helg med vänner och en massa mysimys men så blev det icke. Ska jobba hela helgen också, förbannat roligt faktiskt. Men nej, först ska jag fredagsmysa i karlstad med snosen. Bio blir det! Tjha.

hehhe tja ser ut som en galning



Right now -

ser jag ut som en skitunge.
dricker jag redbull och väntar på att jag inom kort ska få vingar.
kikar jag på damfotboll, vet inte om det är redbullen eller powernapen som har gjort min helknäpp.
men nu ska jag se på maria wern, hon är fin hon.
hejdå ra.


pluuuplhh



har sovit bort hela min lediga eftermiddag, det var skönt. Sen väckte pappa mig och tyckte jag skulle skaffa mig ett liv, så det gjorde jag - drog till min ensamma lägenhet och la mig och sov ytterligare lite till. Det var också skönt. Nu kikar jag på leila bakar och känner ett jävla sug på att baka cupcakes, inte för att jag tycker att de är gott. Utan för att jag är en riktigt hejare på att göra snygga såna. Japp, snart är det helg också. Då ska jag till karlstad igen och så ska jag umgås med min fina vickan. som jag har längtat, som jag har gnällt över att hon har varit borta och som jag har saknat att vara galen med henne.

set the fire to the rain

Jag somnar med min snos, jag vaknar på hans arm, han lagar frukost åt mig, vi sitter på balkongen och mår gött och sen åker jag till jobbet. Jag plockar tallrikar, frågar 'smakade det bra' 'åh vad bra, kaffe finns ute i hallen' jag tar betalt, leker gästvänlig, plockar lite mer tallrikar, fyller på lite saft, pratar med tanter och håkan.
Sen åker jag hem, sover ett par timmar, städar lite, vattnar lite blommor och sitter på balkongen och mår gött. Sen somnar jag i soffan tills henrik kommer igen. Och då mår jag bra igen. Jag gillar varje minut som jag är med han jag, gud jag är ju så kärleksfull och så go. Vilken tjej jag är, amazing!
Och så går det runt, dag efter dag och jag gillar det så inihelvete!



det är som en ny punkt

Jag är inte extremt ordningsam, jag är inte den personen i huset som lagar maten, diskar, eller tvättar. Jag är extremt jävla bortskämd på den fronten. Jag kan om jag vill, men gör det inte speciellt ofta.
Så tanken på att jag om en månad bor 10 mil söderut i mitt eget boende, känns ärligt talat otroligt konstigt. Men jag är inte speciellt rädd eller orolig för att jag inte kommer fixa det. Jag vill detta, jag gillar torsby men som de flesta säkert håller med mig om, så passar jag lite bättre in någon annanstans. Jag vet, att jag kommer växa som person och som medmänniska. Och de praktiska hemsysslorna är ju ingen grej, klart jag kommer fixa att laga mat samt tvätta och stryka. Alla andra kan, så varför skulle inte jag kunna?
Jag är egentligen inte rädd för att bli ensam, för det blir jag inte. Jag är inte ensam och kommer aldrig bli. Jag har kvar mina vänner här, jag har kvar mammi och pappi. De jag vill ha kvar, kommer jag ha kvar. Mer än så är det inte. Och mitt under allt detta, så kommer jag få en massa nya vänner att knyta vänskapsband med.
Det är så det är, jag är så, ursäkta men otroligt jävla förväntansfull så det är inte klokt. Nej jag är inte klok.


la dolce vita



mår gött som fan i kvällssola jag. Sjunger lite till skitlåtar, äter lite vindruvor, sover i solstolen på balkongen, äter lite ägg, längtar lite till stockholm, ser på peter&petra, kikar möbler på ikea, planerar trippen till ullared. haha ja för jag och syster åker dit nästa helg. vi är lite som två 50plusare på road trip. konstigt nog älskar jag det.

snosidosi





At this moment there are 6470818671 people in the world,
some are running scared, some are coming home,
some tell lies to make it through the day, others are just not facing the truth,
some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil,
sixs billion people in the world, six billion souls, and sometimes, all you need is one
and right now, for my part - the person is you

ja jag är lite trötttttt

Det känns helt sjukt, om typ tre veckor får jag och camilla nycklarna till våran såkallade lägenhet. Om vi inte hittar något bättre innan dess, men jag är nöjd. Det känns helt otroligt skönt att det snart är dags, börja handla lite möbler och sån skit. Redigt roligt det.
Och min vickan är hemma igen också, är det inte underbart gött? Snart har jag sommarlov på riktigt också, eller ja om typ två veckor. Men äh, det leker nu alltså. Och det är väl inte direkt någonting man missunnar någon.



söndag



Jaha hejhej på er. Någon otroligt rolig person bloggade åt mig igårkväll, jättefint inlägg må jag säga. Kan hålla med om det faktiskt jag är en riktigt groving.
Jag hade en bra kväll igår, skrattade endel och mådde gött. Kom i säng givetvis alldeles för sent, runt femtiden vilket känns rätt gött idag kan jag lova. Men äh, skitsamma det varre värt.
Min kamera befinner sig just nu i Italien, det suger. Men jaja, får ju va ensam i mammas lägenhet i två veckor så det är det värt, hihi älskar att va ensam hemma. Och gissa vad jag gör nu? Jo, väntar på min henrik snosidosi, kan inte bli bättre en sånhär söndag.

yäääääää, jävlar ihelvete va grov ja är, fuck yeeeeah

Åhh sitter å smeker mina biceps <3

jag är en jävel på kärlek.

Tja. Vad gör ni då? Inget, själv? Hihi, äter morötter. Nej lite allvarlig nu amanda. Jag har tagit mig hem från Karlstad nu, håller på att göra mig lite sommarfin för att grilla med vänner ikväll. Är riktigt taggad, ska bli roligt.
Jag har haft det superbra i stan, mysigt som bara den. Trivs där nere som bara deeeeeeeen, can't wait ärligt talat.
Jag och henrik snosen har gjort stan idag, hittade ganska mycket fint faktiskt, riktigt gött det. Förövrigt så är jag så inihelvete lycklig just nu, är på topp, high on life, gladast, gosssigosig och en jävel på kärlek. Det ni.
Hihihi, kan inte sluta le. happiness i högsta grad.


glada nyheter guys!

Befinner mig just nu i linus lägenhet, spöregnar gör det vilket är skittråkigt. Ahja, slutade jobbet vid fyra och drog då till city med mammiii. Yrade omkring med camilla samt hennes mamma och min mammi aslänge innan vi tillslut hittade lägenheten. Vi hittade den tillslut efter några långa skratt. Jag blev faktiskt positivt överraskad, den är helt okej. Känns toppen, jävligt skönt må jag säga.
Är skitglad och nu väntar jag på världens segaste. Måste ha mat innan jag går till grannen och knackar på och dänger honom. Nejra men fan vad jag hatar att vänta. Ciao.

right now



packar väskan till karlstad imorgon, åker direkt efter jobbet. Blir ett mysdygn med min snosi, låna brors lägenhet och maybe dra en bio, awesome va? Shoppa ska jag göra också, gosh ännu mera awesome.
Och så hoppas vi på positiva nyheter som jag kan dela med mig av när jag är hemma igen. Bra, vi säger så. För jag ska ha det toppeeeeeeeen.

com igen nu, låt mig ha lite tyuuuuur!

Jisses. Idag har det hänt mycket. Har ändrat mitt gymnasieval, fortfarande Karlstad som gäller givetvis. Så nu är det bara att hoppas att jag kommer in, är nu reserv men jaaaao. Jag och camilla har även sökt som en lägenhet tillsammans, eller ja man delar kök samt badrum. Vi har fått halvt napp på denna idag, så nu håller ni tummarna för att jag kommer in på det jag vill och för att jag och camilla får våran lägenhet. Come on! Det kommer ju bli awesome. Så idag är jag sprallig och jätteivrig. Lite nervös också och förväntansfull.



hujedameeeeeeeej vad jag är fageeeeer






pratar med erica i telefon jag.
fick ett litet anfall.
men det är över nu.
fin jag är idag förresten.
verkligen jättefin.
nej, snos nu!

home is wherever i'm with you















det var tider det. sakner't

MAMMA ÄR LIK SIN MAMMA



Mest av allt vill jag ha helg nu nu nu nu nu! Tänkte dra till Karlstad på fredag, våldgästa linus lägenhet under natten och shoppa as hell. På lördag ska jag grilla med ett salt gäng och må gött. Mer än så kan man väl inte kräva av en ledig helg?

förövrigt lyssnar jag på Siw Malmkvist och Anita Lindblom. Dom är mina favoritkvinnor. Siw Malmkvist – Mamma är lik sin mamma
sicken låt

jobb



Har stått som ett frågetecken när danskar har försökt att få fram någonting till mig. Tyskar har även försökt sig på det svåra, och norskar då. Känner mig jätteflamsig och börjar småskratta lite samtidigt som vi försöker konversera. Men jag gillar mitt jobb, det är otroligt nog väldigt roligt att springa runt i vit skjorta samt svart väst och servera turister.

hoppas ni förstår min ironi

Min passion i livet är tamejfan att sova. Har sovit i fem timmar efter jobbet och skulle lika gärna kunna stanna kvar i sängen till imorgon. Men någon jävla måtta får det väl vara så nu har jag förflyttat mig till soffan!!! Framsteg amanda. Det är ju trots allt allsång på skansen och det är ju oförskämt bra för att missa.
Nej dyrbar tid går till spillo nu, måste hålla fokus på Måns.




dessa meningar var ungefär lika seriöst som denna bild. ah, tolka det som ni vill. herra

fasen så värd dom där




usch, har sett tre klänningar, en jumpsuit samt ett par skor som jag måste ha. Ett klick ifrån och dom är mina.
Det är lite jobbigt för min plånbok men äh skitsamma, jag är verkligen värd de där klänningarna. Iaf en, två kanske...nej allihopa.

och där var två av dom mina. Jippi, vad fin jag kommer bli.

yeah baby

Första jobbdagen på Sahlströmsgården avklarad. Riktigt roligt faktiskt och ärligt talat inte så mycket nytt. Så detta ska nog gå toppen. Dock är jag nog lite för trött för att orka med att göra något idag, somnade aaaaaaaalldeles för sent inatt så nu blir det bannemej en powernap. Ja herregudars vad jag är värd det.


tufft om man är mej idag



håller på att skriva lite om mig själv, ska nämligen söka ännu en lägenhet som verkar lite bättre än den jag har fått. Det är lätt, lugn och skötsam 16åring som går in för sina studier, hell yeah! Det är amanda carle det.

godnatt finisar. Ska sova äckligt gött inatt jag.

helt obeskrivligt jävla bra


every teardrop is a waterfall




Jag vill på Way out west, punkt jävla slut.
Ikväll är det jag och coldplay.
de är så sjukt bra.
jag skulle kunna döda för att få se dom, nästan.
Imorgon åker linus till cypern och ida är just nu i turkiet. Jag vill också utomlands herregudars!
Fast jag får nöja mig med Stockholm med mammi, längtar lite smått så.
Och så ska jag till göteborg med någon, för jag älskar göteborg och jag måste dit.

come on, rock that body







se på o.c och äta jordgubbar, skräll. Men imorgon börjar jag jobba igen, can't wait, ska bli skitroligt. yeah baby.

allt handlar om tre själar och ett brustet hjärta



finis låt. Nej herra har jättebråttom nu. Ska friska till så jag kan dra mig till karlstad imorgon, eller nått. Behöver slösa lite pengar känner jag, ja precis så känner jag.
Men fan vad jag inte har tid att sitta här. Jag måste sminka mig lite snabbt och jag ska vara i ria....typ exakt nu? Jävla skit. HHerraaaa

försöker tänka bort

tjejkväll blirre. förkyld är jag, men vadfasen gör det. Det lär ju inte bli bättre av att lägga sig i sängen och sova, säger vi. ser ut som fan själv också, men det bryr jag mig inte heller om. vi säger så, hej.


you can count on me like one two three I'll be there

erica är i höljes, jag är hemma, vickan är i USA och jag är fortfarande hemma. Mina två gullehönor, hårt. Behöver dom nu, är snyftig idag igen. Har sovit oroligt, dåligt, hemskt inatt, är sjuk, känner mig tom på ord.
men erica vet när hon behöver ringa sin carle, så det gjorde hon. Och jag blev genast på bättre humör även om jag bara vill gråta, så fick hon mig att skratta, så inihelvete mycket också. Jag är en mycket ostabil människa och klarar man inte av det, så klarar man tyvärr inte av mig.


åh fyfan vad fint allting är just i detta nu









har haft ungefär den finaste kvällen man kan ha. kinamat med papp&bror. Kvällssol och tjejsnack med emms.
som sagt, höljes är ingenting mot detta. vänta på finaste nu och min kväll blir komplett. hej.

H E J H E J DU FINA

Cykla till mammas lägenhet, fast där finns ingen mamma men skitsamma. Ska sätta mig på balkongen i kvällsolen och må gött. Lyssna på kent och chris medina, yepp yepp yes yes. VI SÄGER SÅ. Oj.


fyfan så gött man mår



Höljes släng dig i vägga va! Jag har det jag behöver jag. Det är jag, skittidningen, vindruvorna och napparna. Klarar mig fint.

och här får ni ett dussin otroligt viktiga och intressanta svar.....

när känner du dig som finast? ehm, när jag har suttit ute och solat så börjar det spöregna, så hela jag ser ut som en pudel. Precis som nu då, med andra ord. Lyckat.
vem är din favoritkille? Alex och Calle Schulman, mina grabbar det. Och givetvis min egna fina henrik.
vad gillar du mest av allt att göra? basta, så man blir riktigt riktigt äckligt svett. Då känner jag mig riktigt riktigt snygg.
när gillar du dig själv? va, är det en fråga? Jag gillar alltid mig själv och det borde alla göra. Jävla dum fråga.
när är du som fulast? Ja det måste då vara när jag är nyvaken. Nej det är när jag är hos frisören, vilket inte är så ofta så jag slipper plågas av min extrema fulhet. Det är bra att man kan klippa sig själv.
vem inspirerar dig? Många det, men samma som förut Alex och Calle tycker jag om, de är ärliga och roliga. Och min bror och min syster. För de är jävligt starka båda två och fast de är så fruktansvärt olika så har de båda två personligheter som är helt fantastiska. Och som jag inspireras av och lär mig av. That's it.
Solo eller Cafè? Solo, för jag är en tjejig tjej. Men Cafè kanske också är bra..om man är kille eller nått.
Vad skulle du göra om du vann en miljon på lotto imorgon? Sjunga 'fyfan vad jag är bra'. Sen skulle jag springa till närmaste jordgubbssäljare och köpa tjugo liter jordgubbar och sen bada i dom. För jag tycker jordgubbar är gott.
Ljuger du ofta? Pass.
Vart vill du just nu? Till Gotland. Jag vill till gotland gotland gotland! Hör ni det eller?!
Romantiskaste i ditt liv? Var nog häromdagen det, en person, närhet, solnedgång och bad. Hihiih kyss mäh!
Vad gör du innan du somnar? Men pass, det vet jag inteeeeee.
Vad vill du ha just nu? Kaffe, kaffe kaffe ge mig kaffe. Och en erica. Och en vickan.
Vad är det bästa du har? Mamma, pappa, sis, bror, erica, vickan och alla andra vänner. och givetvis vovven harry. oj skrev jag det där? och jordgubbarna som står i kylskåpet.
vad gör du om en timme? sover i solstolen.
om ett dygn? skrattar åt Mr.Bean. Vilken man.
om tre månader? Sitter antagligen vid skolbänken, sen går jag nog hem och försöker mig på att laga mat, sen gör jag nog stan, dricker lite kaffe och antagligen mår gött i Karlstad.
fest eller hemmakväll? behöver jag ens svara på den frågan? Hemmakväll givetvis, gosh.... hehe.
är du hungrig? Nej. är du eller? vavavava?
har du fina ögon? givetvis, älskar dom verkligen.
saknar du någon just nu? Ja.
Vem isf? Men jobbigt, en följdfråga. Vickan saknar jag rätt så tämle asmycket.
Vilka personligheter går du inte ihop med? överdrivet uppmärksamhetberoende människor som är utseendefixerade till tusen. De som inte tycker en människa kan bli fin för deras insida. usch usch bort bort, som erica skulle ha sagt.
vad tar du helst med dig på bio? Jag och fia tog med oss en ben&jerry samt en risifrutti en gång. Så allt är väl möjligt antar jag.


Åhfyfan, nu orkar jag inge mer. Jobbiga frågor, men ja. Herra.





RSS 2.0