vi är det vi inte ser vännen

Otroligt gött att det snart är helg och jag får åka till kära torsby, hör ni? Kära torsby. Men tro inte att jag längtar hem eller att jag inte trivs i karlstad, för det gör jag verkligen. Mer och mer för varje dag som går och jag känner mig allt mer säkrare på linjen också. Gött vavava?
Har haft en heldag i salongen idag, vadå gött? Sen har jag agerat frisör till linus och hans käre vän henrik. Så nu känner jag mig riktigt grym. Mys på stan med mamma och min henrik har jag också hunnit med, fyfan vad effektiv jag är. Och imorgon har jag sovmorgoooooooon, överlycklig. Intressanta inlägg jag får till.


men tjajaja




Rätt bra tisdag, drog till ikea och träffa vickan. Var otroligt skönt att få träffa henne, har saknat henne tamejfan! Fick med mig lite småsaker som alltid när jag är där.
Nu sitter jag med hårinpackning i håret, är så jävla förtjänt av det. Te och camilla såhär på kvällen är nog det bästa det.

lägenheteeen








Okej, detta är då min och snyggcamilla's lägenhet. Eller ja, iallafall delar vi på köket som ni ser på bilden. Det andra är då mitt rum. Jag trivs faktiskt väldigt bra, det är mysigt som fasen faktiskt.
Hmm vad har jag gjort idag då? Jo, jag har lagat mat för första gången. Hehe inge mera rostat bröd nu. Sen har jag även haft broder på besök, riktigt roligt faktiskt. Nu kikar jag och camilla på holllywoodfruar, himla mysigt. yeaah nu har ni sett mitt fina place, hej.

sööööndag

haft en mysig helg i torsby och bjälverud. Skönt att komma hem faktiskt, men nu far jag mot karlstad och till min lägenhet igen. Ikväll ska jag och henrik söndagsmysa har jag bestämt, älskar verkligen söndagsmys. Älskar all mys. Så ja.
Men nu taggar vi om en ny skolvecka och hoppas att den blir lika bra och så hoppas jag att jag orkar laga mat denna vecka så jag slipper leva på rostat bröd. Hehe.

haha lugg




fan vad jag vill ha oboy. ska äta kräftor ikväll, det är mysigt. För då vet man att det är höst och hösten är lite mysig faktiskt. och så är det mârten och då får man träffa alla vänner man inte har sett på månader, det är så jävla orockigt att inte få träffa dom. Det värsta med att flytta..typ iallafall.

man måste dö några gånger innan man kan leva



torsbyy

såg på skräckfilm med henrik, petra och robin igår. hatar skräckfilmer. Blir alldeles för rädd och tänker alldeles för mycket på det efteråt. Men jag är iallafall hemma i torsby, åkte ifrån alla mina grejer i karlstad så är fruktansvärt grinig. Skitsamma, det är gött med helg iallafall.



bäst

gosh, kan ha haft mina tråkigaste timmar ever bakom mig, men ja nu är det bara och tuta och köra har jag hört. Sitter hos min H, känns som alltid lika bra. Ligga på hans arm, somna och vakna på hans arm, bästa som finns det. Dock inte lika roligt att jag ska upp vid typ fem imorgon, jag som försover mig i princip varje dag när jag börjar vid halv tio. Rätt gött. Längtar till imorgon, för då ska jag bannemej torsbmysa alltså.

torsdag

Hemma i torsby över dagen och natten, känns oerhört skönt konstigt nog. Fixar praktikplats här också, tjoho. Inte lika skönt att tåget går 05.58 imorgon, men ja det är väl smällar man får ta I guess.
Nu ska jag sitta och lyssna på övningskörsgrejs i tre timmar och sen ska jag sova på snosens arm, gud vad gött.


my other half




är ju så löjligt kär i pöjken ♥

-

imorgon skolkar jag från skolan på eftermiddan för att åka hem till kära torsby, för att få behörighet till övningskörningsgrejsen. Man längtar automatiskt hem litegrann när man bor hemifrån, även om jag verkligen stortrivs på alla sätt här i stan. Så längtar man efter tryggheten, efter lite hemlagad god mat istället för nudlar, pappi, mammi, kompisar och ärligt talat själva torsby.
Sitter ensam i lägenheten nu också, min fina sambo har nog rymt ifrån mig och min henrik är inte här. Hårt liv, men tyst är det då inte, de i lägenheten över har en pratglad treåring som just nu ramlade och gråter. Aj, han fick nog ont.


onsdag





Om man går frisörlinjen, så är denna dag en ganska stor dag. Vi har nämligen fått våra väskor, som jag skrve igår, det är som julafton. Där har vi allt vi behöver för att bli en frisör. Cirka 10 kammar, saxar, knivar och ja, en massa annat. Så nu sitter jag och beundrar den och försöker samla energi till att städa, mammi kommer sen och då ska hon bannemej bli imponerad. Mat ska lagas också, hmm brödrosten står här så fint bredvid mig idag igen, så jaaa, det kör vi på.

ahmen sö gött än mår

Andra skoldagen gjort på nobelgymnasiet och det är underbart gött måste jag säga. En massa lära-känna övningar har vi sysslat med idag, spännande och ja, roligt. Imorgon får vi ju våran frisörväska vilket är som julafton för oss.
Jag har fått en antal positiva kommentarer angående torsbydialakten idag, haha. Ja, dä äh föll gött.
Och nu befinner jag mig i lägenheten helt själv, inväntar min H och dricker kaffe som om det vore den sista koppen ever. Lägenheten är förövrigt riktigt mysig, fått iordning på det mesta och allt börjar falla på sin plats.
Hur gött tror ni inte det är liksom? 


hohoh allt är nytt

Allting är så nytt, ifrån att bo i torsby och ha allting så nära och till det här. Stadsbussar hit och dit, typ tre kilometer gåväg till närmaste pekås och fyra kilometer till skolan. Allting är så sjukt nytt. Laga mat, diska, tvätta, sopsortera och bara det att leva själv. Det är spännande och roligt, än så länge.
Skolan också, där kände jag mig som världens tönt. Kände inte en människa, hade ingen aning om vart jag skulle och man kände blickarna som drogs ifrån topp till tå. Gosh! Tänkte jag. Men okej, det var inte alls så farligt. Riktigt roligt faktiskt, börja på ny kula. Känner mig så förväntansfull.
Jag mår gött helt enkelt.


från karlstad






En update från min&camillas lägenhet. Vi har det finfint, kaffemyser och snackar tjejsnack, precis som det ska vara. Jahapp, första skoldagen är gjord på nobelgymnasiet. Känns faktiskt rätt gött. Hur nervös var jag inte när jag gick där med min blivande klass tror ni? Jo, rätt så tämle. Hemskt.
Men sen gick det top notch och nu känns det faktiskt himla bra. Ska bli roligt som fasen. Nuuuu ska vi laga mat.
Duktiga som vi är.

kom ihåg alla sommarminnen och se fram emot allt det nya

okej, alla facebookvänner. Vi alla vet att skolan drar igång på måndag och vi fattar att ni har ångest eller tycker att sommaren har gått fort. Men fasen, vi måste väl någon gång go back till vardagslivet och rutinerna.
Jag tycker bara det är skönt. Jag har haft en fantastiskt sommar, jag har förändrats och jag har fått så mycket fint in i mitt liv. Jag har lärt mig en massa och fått så mycket, jag har växt som person ytterligare lite till och jag har förändrats, till det bättre. Tack vare mig själv och en massa andra människor, och de vet inte ens om det.
Jag har visserligen jobbat bra mycket mer än halva mitt sommarlov, men det har inte gjort någonting, jag har fått en massa fint tack vare det. Och jag ska vara stolt över mig själv och det är jag, helt klart.
Jag har fått en massa kärlek av människor, en massa beröm och komplimanger som har fått mig att ge den där kärleken som alla behöver. Än en gång, tack vare de människorna och de vet inte ens om det.
Och så henrik då, som jag inte hade innan försommaren drog igång. Sen i maj har jag befunnit mig bland molnen och alla vet om det och alla ska veta att jag är så glad för att ha honom. Jag ska inte skriva att jag inte hade klarat mig utan honom, för tydligen så har jag gjort det innan jag träffade honom, men jag skulle inte vara den jag är utan honom. Denna sommar har verkligen varit fantastisk, aldrig varit med om så mycket kärlek. Så mycket värme och trygghet. Varje dag har jag somnat på hans arm och varje morgon har jag vaknat på hans arm. Och varje morgon har jag vaknat med ett leende och haft så mycket energi och glädje inom mig att jag har kunnat sprida ut det.
Man ska vara stolt över sig själv, och man ska tänka tillbaka på allt det fina man har haft och inte gräva ner sig bara fär det blir en annan årstid, den gråare årstiden som alla fruktar för. Den kan bli lika fin, om man gör den lika fin.
Det var allt för mig precis nu. Nu ska jag åka till Sunne för att se på bowling och sen ska jag åka ner till min bostad och ha det bäst. Och börja något nytt i livet. Börja skolan, träffa nya människor och göra det jag alltid ha velat göra. Så hej.



men aaashemskt väder

Precis hemkommen från karlstad ännu en gång, imorgon åker jag dit igen och stannar då kvar. Då ska jag förhoppningsvis ha med mig en säng hem ifrån Ikea samt hundratals med ljus.
Känner mig ungefär som 50+ som skiter i gina tricot och h&m för att istället gå in på hemtex för att köpa dukar. skäms över mig själv buhu.




LOVE

nu ska jag städa hans rum eftersom han inte är hemma, det måste vara världens bästa överraskning det. hihi gullig är jag.

myys

Lååång dag, började på det bästa tänkbara sättet, drog sen vidare till lägenheten. Sen till ikea, hittade ingen säng, så är fortfarande sänglös. Vilket betyder att jag var tvungen åka hem idag ändå, så jag är ingen riktig karlstadbrud än inte. Men på lördag sååå. Annars då? Fått lite ordning iaf, nu är det bara såna roliga saker kvar, samt säng då. Kuddar, ljus, tavlor och sån skit, gaaaah roligt är det om man bor själv. Vänta ni bara.

[email protected] haha kass låt

klippt och färgat ems, gick ju bra, jag tyckte det blev top notch iaf och det är ju det viktigaste, hihi. Nu är i princip allt nerpackat också, haha fyfan. Imorgon bitti åker vi!! Vettefan om jag har internet där nere, men annars hörs vi på fredag typ.
och jag är givetvis världens fjant och är jättesnyftig. sååå typiskt mig. När vi åkte till thailand började jag grina och övervägde att stanna hemma. Nu är jag tio mil härifrån och kommer liksom hem under helgen, ändå är jag världens fjant. Men imorgon när vi är påväg kommer jag var taggad som fan. Jaja, ska sluta babbla.
HEJ.


halooooooooo

agera frisör åt ems alldeles strax. ikväll ska jag fortsätta packa ner allting jag behöver och sen ska jag snosa med henrik och se på oth hela natten. bästa sättet att tagga flyttdagen imorgon. nej, nu ska jag göra ems finast i håret, hej.






Haley James Scott – Halo

nu är det då inte långt kvar

har börjat packa ner mina grejer i flyttlådor samt ikeapåsar, dragit ut på det i flera veckors tid nu. För jag visste att det skulle kännas vemodigt. Vill ju inte ta med för mycket, för detta är mitt hem. Mitt riktiga hem och så vill jag att det ska kännas, så därför låter jag mycket av sakerna vara kvar. Men samtidigt är jag såååå förväntansfull och ivrig. Har liksom sett min klasslista nu, hmm spelade ingen roll för jag kände inte igen ett enda namn. Men det fick mig att inse att fasen, det är på riktigt nu.
för mig är detta jävligt stort, allting. Att flytta hemifrån, ifrån pappa, harry och mamma. Jag tycker det är skönt att vara ensam hemma en timme eller två, sen behöver jag sällskap, för jag är livrädd för att bli själv. Men jag är liksom inte själv, inte på långa vägar. Så nu ska jag gefan i att vara snyftig och gå och packa ner mina fina ljuslyktor och kaffekoppar. Bara en dag kvar nu.


mysdag





vet inte vad som hände efter den sista kaffekoppen jag drack, fick fnatt tydligen och ställde mig och bakade. Har inte smakat dom, och ärligt talat så vill jag inte smaka dom, de ser konstiga ut.
Annars då? Det är mörkt inne, det är mörkt och dystert ute och jag sitter inne precis som resten av befolkningen skulle jag tro. Men jag tycker det är mysigt jag.
Mitt hår är tjockt och stort som attans förövrigt och långt. Har inte plattat det på typ två veckor, det är ganska bra gjort.

na na nah!




Sista veckan av sommarlovet och regnet öser ner. Det känns i luften att hösten kryper allt närmare och konstigt nog känns det inte alls ångestfyllt i kroppen, snarare roligt. Jag vill börja skiten nu, jag vill komma in i allt det nya och jag vill börja göra det jag verkligen har velat i flera års tid.
Så dagen till ära har jag laddat hem ännu en säsong av oth, jag läser ur folks bloggarkiv och jag lyssnar på en hejdundrans mycket Kent. För det får jag när jag är ensam hemma. Ja, det får jag.

från förr







jag älskade att baka cupcakes, men jag tyckte inte de var alls goda. så ofta fick vi slänga dom, men då gjorde jag nya och sen slängde vi dom också. Jag ägde nog ingen mascara och visste nog knappt vad en rouge var. Solade hela dagarna, gjorde ingenting vettigt.  Brydde mig inte så mycket helt enkelt och det var skönt det också.

resten av ditt liv

lång jobbdag igår, kom hem runt halv tre inatt och nu är jag ungefär världens tröttaste trots min långa sovmorgon. Men det var det värt för det var roligt trots allt. Men idag är jag värd en mysdag samt kväll, så det ska jag ha. henrik kommer hem idag också, äntligen! haha två dagar utan honom, har inte varit utan honom så länge på hela sommaren. Så idag ska jag krama om honom extra mycket.


NÄR VERKLIGHETEN ÄR BÄTTRE ÄN DRÖMMARNA..





då tror jag inte man behöver tvivla på om man är kär.

halo




detta är jag för ett år sen. man skulle kunna jämföra dåtiden med nutiden med, att jag inte var någonting då och nu är jag allting. Tur att man bara är i den åldern en gång i livet. Jag var bra på att lura mig själv, trodde jag hade allt då, trodde jag var lycklig men nu med facit i hand, så hade jag ingenting och jag var inte ett dugg lycklig utan bara en sönderblonderad vilsen fakeglad tjej. Älskar att kunna säga att jag är lycklig med sanna ord.

when the stars go blue




godmorgon va. Idag ska jag må gött i solen med mig själv, sen ska jag dra mig mot jobbet ikväll och jobba as hell. Och om jag är pigg nog ska jag vara den sötaste flickvännen och åka med till Lysekil imorgon och titta på handboll. Ehm tänker ni. Jaa, men är man handbollsintresserad så är man... Jao.

buhuu



åt glass med dreas, prata om allt med dreas, satt och va gulligast mot henrik på jouren, åt korv i baugette. Åkte av någon jävligt konstig anledning till ett gammalt mentalsjukhus i munkfors typ, hållde handen hela tiden, skrek, skratta och hade tämle roligt ändå med henrik och några till. Varför åkte vi dit då? Jo, vi var på en såkallad spökjakt, hehe tänkte jag när vi var påväg, sån skit tror inte jag på. Ändå var det jag som var räddast när det var över. Buhu, läskigt. Idag har jag jobbat och myst med erikisen. Roligt.

från hjärtat





lyssnar på min favoritlåt och mår gött. försöker sminka mig och fixa håret, har glömt bort hur man gör, har inte gjort mig iordning ordentligt på hela sommaren. Men känner mig söt utan smink, naturligt är finast, that's it.
så det mina vänner, borde ni testa.

Aug. 10, 2011






beställt bilder från fuji, som ska ramas in och hänga på mina väggar. Tittat på solsidan med min andra halva hela långa dagen. Nu ska jag käka glass med dreas och kanske kanske kanske börja packa ner lite i lådor.
För imorgon och på lördag ska jag jobba och sen ska jag ju fasen flytta. ojojojoj.

kids



Shiet, det känns som jag flyger bland molnen. Sån extrem lättnad att få brevet igår, du är antagen på Frisör - nobelgymnasiet. Fick fnatt i våras och sökte frisör i andrahand, fick panik för någon månad sen och bytte, var då reserv. Men jag kom in! Och någon gång nästa vecka flyttar vi ju, och sen är det fritt fram för en massa nya möjligheter. Och nu ska jag bannemej slå mig ner i soffan och kika o.c. För idag får man det.

my daaay

gosegosen och jag har mått megagött idag kan jag lova. Stekte och badade lite i rådom, började dock spöregna, då började vi gråta och så åkte vi till mammi och tröstdrack kaffe, åtminstonde gjorde jag det.
Fick brev idag från karlstad också, kom in på frisör!! hell yeah, blev helt seriöst överlycklig, åhhå. Det firade jag och henrik med att käka ute och spela basket, vilket jag alltid regerar lika mycket på.
nä, oth nuuuuu. love it.

hohoh



kvällssol, underbart gött. Dagen i sunne blev bättre än väntat, hittade äntligen en virkad väst och en klänning. Det ni. Nu ska jag träffa emms, prata i evigheter och dricka kaffe, like always. Underbart!

wieeeerd

sunne idag och antagligen karlstad imorgon. försöka hitta finfina grejer till lägenheten, har hittat hundratals med kaffekoppar jag vill ha, nästan det roligaste jag vet att köpa. Skålar, ljusgrejer, kuddar, tavlor och allt sånt är fasen så mycket roligare än kläder just nu. Fyfasen, om en vecka flyttar jag och min blivande sambo camilla ner till stan. yeah babes!

walk of life

idag tänker jag för mycket. idag regnar det och idag är det söndag och jag är ensam. det är orsaken till att jag tänker för mycket, blir galen på mig själv. går runt i ringar en dag som denna. är rastlös, försöker göra något vettigt, hittar ingenting som är vettigt, vad är liksom vettigt? just nu, just bara för det regnar och det är söndag.
så tycker jag sova är vettigt. gosa in mig i gosen's armar är ännu vettigare, han räddar mig alltid han. så hejdå


var nog inge töligt glad den dagen





schulman är fortfarande min manliga idol. älskar hans blogg och älskar hans böcker. Jag är ganska blåst, vilket henrik ofta har väldigt roligt åt. Igår öppnade jag min första vinflaska i mitt liv, eller okej, jag öppnade nog så många så det räcker för hela min livstid. Jag gillar filip&fredrik också, de är sköna. Familjebloggar och min egen blogg är det bästa, hehe. Skriver dagbok, tittade tillbaka i dokumentet och är glad över att allting ordnade sig tillslut. Tycker oranget hår är snyggt. Och kort tjockt hår med mittbena. Älskar fräknar. Vill och ska till barcelona igen, underbar stad. Saknar solen.

sunday





ibland gillar jag regn, det är mysigt och man kan sätta på sig mjukisbrallorna som ligger längst in i garderoben och skita i hur man ser ut och bara strosa runt. Så det är precis det jag tänker göra ikväll. dra fram en favoritdeckare kanske, eller nått.

fyfan så trött





har haft min stressigaste och längsta jobbdag ever idag, obeskrivligt mycket folk. Nu är jag så värd att sova.
Så godnatt.

anonym's svar

vad gör du om dagarna? frågade en anonym. Och eftersom jag inte är något annat än extra snäll idag så ska jag bannemej svara på det.

Jag gör inte så mycket om dagarna och det är det jag älskar så jävla mycket. Det är det som är sommarlov för mig, vakna upp och göra precis vad som faller mig in. Jag vaknar upp på mitt hjärtas arm varje morgon, snosar lite. Vi har nördat one tree hill i två veckor nu, jag blir så snyftig av det programmet, så jag gråter ganska mycket.
Har fått klart för mig själv att jag gillar att åka fyrhjuling jävligt snabbt så det gör vi och henrik sitter alltid lika rädd bakom och skriker, men det struntar jag i och fortsätter gasa. Ha!
Sen jobbar jag, vart jag jobbar? Jag har lite extraknäck på Sahlströmsgården, där serverar jag en massa turister, plockar lite disk, leker lite cool och dricker lite svart kaffe för jag inte hinner hämta mjölken. Hårt.
Jag planerar även min flytt, eller ja, jag går fram och tillbaka och tänker på allt jag måste göra men inte gör. Som, att börja packa, börja titta på saker jag måååste ha eller typ hur mitt rum ska se ut. Nej det är inte viktigt tänker jag och sätter mig och äter smörgås istället och drar ut lite bilder som jag måste ha på väggarna där nera i storstan, det tycker jag är det viktigaste. Hur sjukt?
Jag gör ingenting vettigt med andra ord, lever sommarlivet. Jag är lyckligare, tryggare, ivrigare, modigare, gladare, stabilare och kärare än jag någon gång har varit. Så, nu fick du svar på det du anonyma!
Hade varit femton gånger roligare om du kunde skriva ut ditt namn, såja puss!



everybody changes




dagen till ära gick jag ut och gick i spöregn, blev skitarg på vovven som smet för mig, inte en och inte två gånger utan fyra! ååh skithund. Så jag gick och solade istället, för jag känner mig blek. Tittade på oth och tog hand om mig själv, det är det jag gör en fredagkväll som denna. Och imorgon ska jag jobba hela dagen och kvällen. Jippi yeah..

STOCKHOLM







tycker ni att det är konstigt att jag älskade stockholm? Det var fint, så himla fint.

tvåå nya älsklingar



jag älskar skor, jättemycket. det vet mamma och det vet henrik. så därför köpte mamma mig ett par tygsnyggingar från weekday som jag har spanat in länge. och henrik överraskar mig mig med ett par converse när jag kommer hem från stockholm. jag är kär, i mina skor..
och i henrik.

du kommer med solsken till mig




perfekt kväll. pratstund med fiagos, många ord, funderingar och åsikter under en kort stund, har saknat det.
Kaffe med mig själv, lovely. Och nu kvällsbad med henrik, bättre kväll kan jag då inte få.
Tack och hej, herra.

SOMMARLIVET



Jag gillar min vardag nu, jag gillar allting. Har verkligen ingenting att klaga på och det är ju precis så man vill att det ska vara. Precis det man strävar efter.
Jag är inte tvingad till någonting utan gör bara det som faller mig in och det som faller mig in är givetvis henrik. Vi ser på oth, åker fyrhjuling, skrattar, nattbadar och mår gött tillsammans. Ja, något mer kan man inte begära.

home

hemma i byn igen. Några tusen fattigare och rätt så många plagg rikare, även lite snygga kaffekoppar och skålar kom med hem. Jag är nöjd, det har varit en fin tripp med mammi, till stockholm ska jag flytta en vacker dag. Fast visserligen så har jag sagt så om de senaste tio städerna jag har besökt, men jaja. Stockholm är finfint iaf.
Imorgon hoppas jag på en heldag på sjön med min allra finaste.

onsdaag




Gosh! Jag är så fruktansvärt morgontrött så det är nästan helt sinnes. Finns ingenting jag hatar så mycket som när klockan ringer och jag måste dra mig upp. Ful är jag på morgonen också, så fruktansvärt.
Men annars gillar jag morgonen, speciellt här i stockholm då man äter fattiga riddare på balkongen och bara mår skitgött. Men nu är det slut på det, för idag åker jag hem till byn igen.
Men nu ska in och shoppa ihjäl mig.

stockholm day 2








Underbar dag idag också. Stekte på dagen tillsammans med redbullen och sen åkte vi vidare till stan. Åt god mat och sen gick vi till skansen. Timbuktu spelade min favoritlåt vilket gjorde mig jätteglad. Väldigt mysigt må jag säga. Åhhhåååjaja vad jag vet att ni är avundsjuka!

fin morgon




frukost i solen på balkongen, bra början tja. Nu ska vi bege oss ner till klipporna som är 20 m ifrån oss och lägga oss och steka ett tag, sen blir det stan och sen vidare till skansen. En annan ska ju på Allsång idag då, haha tantvarning nu igen..
Nä, packa ner henriks Ipad, spotify ♥, en bra bok, redbull och vindruvor. Ja, vi hörs sen.

pippi finfin



jag har länge letat efter en sånhär fin pippitröja, i flera år liksom. Men har jag hittat någon? Icke. Eller jo en på gina typ för någon månad sen, men den satt ju urfult. Men vet ni vart jag hitta min älskling? Skratta inte nu..Men på ullared!! haha hur komiskt är inte det då? Åker 50 mil till ett såkallat lågprisvaruhus som är överskattat likaså underskattat och hittar min drömtröja för lite över hundralappen.
nu ska jag slå en pling till mitt hjärta.

wooeeps tjattja




high on life you know

stockholm day 1









åh, det är så jävla fint här nere. Vi bor i en bekants lägenhet precis vid vattnet, så otroligt fint. Så idag har vi utforskat stan, småhandlat lite b.l.a koppen på bilden, fin huh? Vet. Har myst på balkongen med ben&jerry och kaffe. Jag tror inte ni anar hur lycklig jag är. Nykär, på semester med mammi, snart karlstadbo och så har jag verkligen de bästa vid min sida. Jisses. Överväldigad.

RSS 2.0