:D



Att se på Andra Avenyn och dricka te är perfekt en kväll som denna.
Hmm, alldeles jättemånga som har läst bloggen idag. Jag undrar varför? Haha, otroligt roligt.
Men åhååå, vi har ju förfasen lov nu ju, det är ju nästan värt en smilies fast jag hatar att skriva smilisar i bloggen.

:D

partayy








Olle Hedberg – The Scientist


Åh, ännu lite mera bilder från igår. Hej jag är trött, behöver nog sova nuuuhuuu.

söndaaaag



Jag har hållt mig sysselsatt precis hela dagen och det är superskönt annars hade jag bara sovit bort hela dagen. Jag har ätit kycklingrulle med Linettsan, pratat om helgens bravader och skrattat. Sen fick jag besök av tre brudar till och vi pratade om hur sjukt kul gårdagen var och skrattade högt åt alla bilder som togs.
Ikväll ska jag se på film och sova, gaaah vad skööööönt.

take me back to the stars







Alltså tjenatjena vilken kväll igår, tjoho det var kul som fan. Jag kom dock hem alldeles för sent för att jag ska vara glad och pigg nu. Men skitsamma det var det värt. Jag har även varit duktig som fan och dammsugit, slängt en massa skit och ja, städat. Jävlans.
Men ahja, runt 20-25 pers var inne i mitt vardagsrum ett tag, musik, galenskaper och endel skratt bestod kvällen av. Och huset står kvar också, toppen.


nobody say it's easy



Jag har börjat att sminka mig inför kvällen, mörka ögon blir det. Jag menar, det är ju halloween. Eller är det? Jag har ingen aning faktiskt.
Grått och jävligt trist är det ute iaf, men det spelar ingen roll, för ikväll ska jag ha kuuuuuul!

när katterna är borta dansar råttorna på borde, har jag hört?



Jag har haft en bedrövlig natt, jag har svettas, vänt mig om cirka hundra gånger, varit orolig, hostat och så vidare. Men jag är pigg ändå, för kaffe är min vän som ni alla vet.
Idag är det lördag och ikväll ska jag va med roligt folk som ska befinna sig i mitt vardagsrum. Så jag borde gå hem till pappa och städa, men nej. Många timmar kvaaaar.

Så jag dricker lite kaffe till, äter pumpafrönssmörgåsar och sjunger till idolmusik. Lovely!

herregud nej



Kanske borde jag städa huset, kanske även börja packa ner lite saker i flyttkartonger. Ett helt hus, 8 år av minnen och mer eller mindre mitt liv ska packas ner i lådor, allt ska rymmas i dom där lådorna.
Dom lådorna ska dras till ett helt nyss hus, ett mindre, ett hus som ligger 50 meter ifrån mitt nuvarande. Mitt nya hem. Och där, ska det skapas nya minnen, ett nytt liv från början och alla grejer, ska stå på ett helt annat sätt. I ett nytt hus.

Mitt hus, mitt hem. Om jag är redo? Absolut inte. Så jag börjar med att städa inför morgondagen.

need you now? NÄÄÄHÄÄ DUU



Ungefär så glad som jag är på bilden är jag nu, för att vi nu har en veckas ledig! Och jag är så fruktansvärt lättad över att provet som var alldeles för stort kan klassas som förflutet nu. 40 minuter övertid krävdes det för att jag skulle vara nöjd, men det var det värt.
Ikväll ska jag se ut mot regnet, fredagsmysa och vara ful. Dvs. osminkad, mjukiskläder, uppsvälld mage, lockigt och risigt hår. Det ska bli så jävla skönt! Imorgon däremot, tjoho!

I hope it will end



Ikväll måste jag vara en plugg. Verkligen jätteplugg och det går faktiskt ganska bra hittills, förutom nu när jag var tvungen att blogga. Jag gör allt mycket lättare med hemhjord pizza a la pappa, loka med sugrör och musik. Perfekt.
Och åhååhåå, många facebookstatusar ser ut like this nu "lovet närmar sig" "snaaaart looov" och ja, ni fattar. Och jag njuuuter.

Och du som frågade vart jag laddar hem Andra avenyn ifrån, Tankafetast. Goodygood.

hår nu igen



Ny hårfärg again! Jag blir bara mörkare och mörkare för varje gång jag färgar mig. Detta beror på att jag för varje gång lägger i lite tunna folieslingor i det blonda. Det blir bara fler och fler och snart är jag helmörk.
Det är nog egentligen ingen mer än jag som ser att jag har färgat mig.

But I like it.

summer









Vem saknar inte detta när man tittar ut och det är mörkt, grått, kallt och regnigt?
Nä, just det.

the women in the water



Bedrövligt väder och ett fortfarande har jag ett stort prov som ligger på axeln, imorgon släpper det dock. Och det ska bli så otroligt skönt att släppa skolan ut tankarna bara för några dagar.
Under helgen blir det kulkul, på måndag åker antagligen jag och Fisan till Oslo och stannar där några dagar. Jag har även tänkt att hinna med Karlstad under lovet, oh yes skitsamma.

Och nej, till dig som frågade, Andra Avenyn har inte börjat igen utan jag kollar bara om alla program.

jaja hejhej tjatja



Dagens Amanda Carle gillar detta: Att jag antagligen kommer ha det riktigt kul till helgen.
Dagens fyfan vad jag är bra: Självfallet min färgning och klippning på Emms, duktig jag ääääär. Bra med självförtroende.
Dagens hallelujah: Att jag lagade mat själv idag, utan pappas hjälp. Okej, stekte bara korv. Men det är tanken som räknas.
Dagens åhåååå: Mina vantar jag syr på slöjden, dom kommer vara min bästa vän i dom tjugo minusgraderna som kommer komma snart. Ullvantar med får på ♥
Dagens tårarna-hamnade-precis-vid-ögonlocken-och-snart-faller: När jag såg mitt älskade hus vara med i Torsbybladet för försäljning. Jag vill inte, så många minnen, så många år. Nejnejnejnej!!!


Jag vill inte flytta. Förstår ni eller?! Tack.

du vet att det är du



Precis som alla andra onsdagar de senaste veckorna kommer min kväll bestå av Kungarna av Tylösand som är ett sånt fruktansvärt pinsamt program egentligen. Men jag skrattar åt dom och tycker det är riktigt kul att se hur dumma dom är.
Så, ikväll blir det likadant, dock med No-boken inom räckhåll. That's it.

2 dagar till lov och det ska bli så otroligt jävla skönt så att jag nästan svimmar av bara tanken.

couse this is africaaa



Idag har jag färgat och klippt Emmsan igen och det blev supeeeerfint. Jag har även kletat i lite färg i mitt hår eftersom jag tyckte det behövdes, så nu är jag ännu lite mörkare och kanske även mindre röd, eftersom jag hatar röda skiftningar i mitt håååår, fyfasen.
Och vet ni vad jag gör nu då? Heheee, ser på Andra Avenyn of course, mitt nya tidsfördriv.

babes



 

Mina sista hopp, att mitt hår ska bli återhämtat igen efter alldeles för mycket slitage den senaste tiden.
Tjoho, extrapris på dessa två finingarna, vilket gjorde min sjukdag bra.

Vilket toppenhumör jag har varit på idag förresten, det gillas.


abc



Åhnej, jag har så otroligt ont i halsen och när jag får ont i halsen blir jag ALLTID sjuk. Jag.vill.inte.
Så jag måste komma på en kur som gör att jag inte blir sjuk. Kanske varm oboy, kanske mandariner, kanske baugetter, kanske lite Andra Avenyn och kanske en varm dusch?

Eller kanske en namnsdagsbulle. För ja, jag har namnsdag. Fan, vi har inga bullar. Men jag har fortfarande namnsdag.

tjohhoh



Nyss hemkommen från en lång fika med några brudar, planering inför kommande helg och ja, hur det gick? Nja.
Ahja, det blir säkert jättekul trots alla tvivel.
Nu sitter jag och äter korv i baugette och ser på andra avenyn, det är också en såkallad vardagslyx.

waka




Jag gjorde nyss något väldigt dumt, jag tittade nämligen på gamla bilder. Eller nej, bilder från sommaren. Och herregud vad jag saknar mitt gamla hår, det var ju..jättefint och inte speciellt slitet. Och jag hade en fin snelugg.
Och så var jag, jävligt mycket lyckligare. Kanske var det hatten som gjorde det, eller så hade jag helt enkelt fler saker att va glad för än vad jag har nu.

Okej, tröstglo på SATC 2!

ahmen gerrej



Jag kan inte säga något annat än, när jag är i min bror's sällskap kan jag inte klassas som något annat än normal.
Tillskillnad från honom som låter som japanerna i KillBill.
Så ja, i hans sällskap är jag fullkomligt normal.
Och han så jävla onormal man kan bli.

cut me down bby

Vad håller jag på med just precis nu? Jo, jag läser om Signalerna som styr kroppens arbete. Om det är kul? Ohyes, så jävla intressant.
Jag lyssnar även på Kent och dricker varm mjölk.


En aning bekymrad över hur nära vintern och no provet är. Men även ganska glad över hur nära höstlovet är. Så hej.

måndag 16:15

Just nu sitter jag och väntar på att Andra Avenyn säsong 1 ska ladda klart, så jag kan va sysselsatt med det hela dagarna, underbart.
Alltså herregud, det är väldigt konstigt att varje söndag och då menar jag verkligen varje söndag, så stiger statistiken nått så otroligt mycket. Kanske vill ni veta vad jag haft för mig under helgen, om jag har gjort bort mig eller gjort något dumt. Eller så är söndag bara en såndär typiskt datadag, ja inte fan vet jag.
Creapy är det i vilket fall som helst.


girlyyyy



Nä, jag är inte på något mer gråthumör, så jag ska nu fascineras av Sex and the city 2 istället. En sån där riktig girlygirl film och det är som en stor fantasivärld, så just därför ska jag nu se den.
Kanske ska jag göra mig varm mjölk också, med kanel och skumm på toppen. Med andra ord, en helt perfekt avslutning på denna vecka.

we call it love



Åh herregud, jag har nu sett klart Dear John och jag vet inte riktigt om jag någonsin har gråtit mig igenom nästan hela filmen. Den var som alla säger, jättefin. Tårarna rann under nästan hela filmen, herregud.
Jaja, nog om det. Ikväll ska det bli ännu mera gråtfilm, nämligen The notebook.


tjjojo

http://sophiahokdahl.blogg.se/images/2010/dear_john_92592669_102318498.jpg

Vet ni vad jag ska göra precis nu? Jo, jag ska sätta mig och se på den omtalade Dear John, vilket ska bli väldigt spännande eftersom alla säger att den är så fin.
Så yes, jag återkommer när jag har sett den.

färgglader



Jag har haft en slappisdag än så länge, jäääätteskönt faktiskt. Promenix med mammi, besök hos gullemormor och har bara skitit i hur jag har sett ut all day long. Och det mina vänner, är otroligt skönt.
Imorgon är det måndag igen och bara en vecka kvar till lov, alltså så himla underbart skönt.

godmorgon mina kära




Ljuvlig sovmorgon idag, dock vaknade jag och höll på att frysa ihjäl, kanske inte boksavligt talat, men nästan.
Nu sitter jag hos mammi med en kaffekopp bredvid mig och hör och häpnad sitter och njuter av att det är söndag.
Jag älskar dom! Så idag ska jag ta en promenix, dricka jättemycket kaffe och chai, ta hand om mig själv vilket betyder i form av minispa, se på Beck och kanske, alltså bara kanske, plugga lite no.

Eller nej, självklart ska jag plugga, för vet ni vad? Jag ska ju in på frisör. Yepp, plugga på nu din lilla sparvAmanda. Heheee

hejsan lördag



Jag och min bästa vän på bilden ni vet.

Jag är precis hemkommen från Karlstad och nu sitter jag och väntar på maaaaat! Jag kanske även ska packa väskan för sen drar jag till Vickan för en helkväll med dom där uppe i skogen. Får väl hoppas på att det blir kuuuul. Fullspäckat schema hej!

fiiiiin



 Bilden är ganska osmickrande och konstig men jag fick ändå fram en helt ofixad Amanda.
Med sitt naturliga stora hår själtorkat. Skulle jag spraya och blåsa upp lockarna så skulle dom bli jättefina, men vem orkar det, när det finns plattång?

Inte jag iallafall, godnatt.

min finfinfina



My lovely klocka som jag efter ett halvår har börjat att använda, tjoho. Men den fungerar inte som den ska, nä. Så jag använder den mest för att dom är så snygga.
Jag har två till, en grön och en lila och tjoho, bara en blå och en gul som fattas så har jag alla jag vill ha.

Men yeahyeahyeah.

jag ville inte tro något annat



Om en vecka är det lov, den tanken kom nyss upp i mitt huvud och helt plötsligt kändes allt mycket bättre.
Förhoppningsvis blir det nog en såndär kväll med bara mina tjejkompisar samlade, eller iallafall hoppas jag på det. Sen så åker nog jag och Fia till Oschloo. Och vet ni vad vi ska göra där, förutom att leka galna turister, äta tiokronors burgare och ge pengar till hemlösa? Jo, vi ska sitta på vårat favoritfik i flera flera timmar.

Och så ska jag färga mig mörk och raka sidecut......skämta.
Jag var sötare i blont hår.

we don't need you smile



Våran spanskagrupp är nu 800 kronor rikare och jag är 60 kronor fattigare, för det var kallt och jag köpte en latte och en varm choklad för att inte förfrysa mina fingrar och mig själv. Lustisgårdis ♥
Så ja, nu är det helg igen. Och jag ska till Karlstad...igen. Och så åker jag till Vickis imorgon kväll, för en helkväll med grabbarna bus. Det ska faktiskt bli riktigt kul.

Ja, jävligt kul ska det bli och nä, packa väskan för att åka till mammi nu.

jag sitter här och väntar på dom bättre dagarna



Jag sitter och lyssnar på pianospel, det är så otroligt fint. Yiruma – Kiss The Rain Den är ju så otroligt fin, får rysningar genom hela kroppen. Bra, då vet ni det.
Nä, jag är trött och därför ska jag nu dra mig mot sängen för snart, gråter jag. Och det är låtens fel isåfall.
Jag hatar att vara känslig och att det räcker att någon buttar mig med lillfingret så ligger jag på backen. It sucks!

Så godnatt.

nu är jag fast i fällan, igen.



Jag har nu bakat en massa muffins i alla dess former, toppen. Nu väntas det bara försäljning av dom utanför Konsum imorgon, komsikomsi. Vem kan motstå dom? Nej, ingen. Så just därför, kom dit vettja!
Vad gör jag nu då? Jag sitter och skriver dagbok, eller nej kvällsbok och så tänker jag på hur gärna jag vill ha en mandarin.

Och vet ni vad jag ska göra nu? Hämta en mandarin.

ditt schmekk



Jag har jättemycket att göra, jag ska snart träna, sen måste jag baka jättemycket gottigott till spanskan och så har jag ett no prov igen, som jag ska få högt resultat på.
Så en fundering, varför sitter jag här och gör....ingenting?

you are possible to find



Mitt namn är Amanda Carle och jag gillar smörgåsar med pumpafrön på, dom pillar jag av först och jag har fobi för att gå i trappor för jag är rädd för att ramla och slå ut framtänderna.

Och jag har fallit många gånger för fel personer, så nu ska jag falla för rätt person. Mig själv.

jag hatar detta

Mitt självförtroende är ungefär på noll, min självkänsla ungefär lika det också. Jag vet inte vad detta beror på, jag brukar gå ifrån skolan med en känsla att jag har fått till den perfekta frisyren, att min sminkning blev perfekt för den framhävde mina ögon, att jag älskade mina långa ben, min päronformiga kropp för det kändes kvinnligt.
När jag går från skolan numera, hatar jag mitt hår, jag hatar att min mage sticker ut och jag hatar mina ben. Känner mig jätteäcklig och jag känner inte för att ha jeans.
Att ta hål i naveln är en grej som det har börjats med inom min kompiskrets och ja det är fint. Fia vill att vi ska ta, ja det vore något. Men just nu, äcklar jag mig själv och orkar inte se en pärla hänga ner för magen på mig.
Jättehemskt. Man har såna här perioder, I know men såhär hemskt har det inte varit någonsin.
Jag behöver egentligen bara en bekräftelse som jag inte har fått på ett tag, jag behöver dom där orden, jag behöver stryrka till att gå vidare och jag behöver den där starka känslan jag hade förut med en person som bara poff (!) försvann innan jag ens hann blinka. Jag har liksom vant mig vid att andas utan din hjälp.



I need power, I need air and answers. Så nu går jag ut och springer bort den där äckliga känslan eller vad det nu är. Hej.

come on




Allt jag ber om nu, är att någon ska köpa mig dessa skor. Jag vill liksom bli 1.89, det vore ju underbart häftigt att vara så lång, så se så.

your call






Secondhand Serenade ♥

tjojojojojojoj



Man börjar att fråga alla vilket gymnasie man ska söka, man frågar vad man vill gå, vad man ska bli och när jag säger mitt mål, frisör. Får jag höra " OOOOHH fyfan, lycka till med såna bra betyg"
Jag sitter själv och funderar på hur fan detta ska gå, jag hoppas att någonting händer och jag börjar på att plugga och får toppbetyg.

Lycka till du, Amanda Carle. Ta dina fingrar ur ja ni vet och börja plugga, eller iaf häng med på alla lektioner, till en början.

is it over?



Nu är den mindre fina delen av hösten här och jag tror varenda jävel är ganska trötta, har ont i huvudet och hatar att håret blir lockigt direkt man springer till matsalen. Så tjoho, detta är inte kul.
Så jag funderar att verkligen inte gå ut något mer ikväll, eller så måste jag komma på en annan lösning att slippa ha lockigt hår, hålla på att frysa ihjäl och bli blöt. Jaja, då finns det a reason att dricka kaffe och se på tv.

Det är ju...bra.

jaja



Okejokej, jag vet att min turkosa bh syns. Jaja jojo.
Egentligen borde jag läsa om förintelsen också, men jag orkar inte just nu. Jag har inte rört mig ur fläcken sen jag skrev mitt förra inlägg, jag borde ligga i badkaret nu. Men nej, istället sitter jag och sjunger högt till skitmusik.

Sätt fart Amanda.

jag tog en kula för dig



Du är ju helt klart av den finare sortens människor.

Jag håller på att frysa ihjäl, det är ett sånt där ruggväder och just nu lockar badkaret lite för mycket faktiskt.
Det vore ju förbannat gött faktiskt. Så, nu ska jag ta på en ansiktsmask och smeta in en hårinpackning. Brevid mig ska jag ha en kopp chailatte.

Hej vardagslyx.

fråga mig inte



Resultatet över min långa sovmorgon igår blev att jag slocknade cirka tre inatt. Tjoho, det var väldigt roande att hålla på att bli galen över att jag inte somnade.
Vädret idag suger och jag blir sömnig bara att titta ut och därför ska jag nu lägga mig och sova. Mmm ♥

söndagkväll



Jag väntar på att klockan ska bli elva, så jag kan skratta åt hur dumma dom är på Kungarna i Tylösand. Tjoho, kul.
Jaaao, imorgon är det måndag igen. Herregud vad läskigt snabbt allt går, hinner liksom inte ens njuta över att det är helg förens det är dags för måndag igen.

Men jag hoppas för allt att den kommande vecka blir lika bra som förra. Men håll tummarna för min skull då!! Tack.

the love






Amanda Carle har varit hos sin mammi och vi har tagit upp min nyinköpta hylla plus bokstäverna, fint va? Ja.
Jag har även tagit upp kort på min dörr och några ramar på väggarna.

För, det är faktiskt så att Kärleken övervinner allt. Och det ska jag påminna mig själv med, genom att vakna upp på morgonen och se den meningen. Perfa.

jag älskar dig <3




Den finaste människan i mitt liv, min andra halva, min glädjespridare, den jag delar mina tankar, glädjehopp, tårar, bekymmer och galenskaper med. Tack vare dig har jag klarat den värsta tiden med ett leende på läpparna.
Tack vare dig, ser jag det ljusa och tack vare dig, är jag nu starkare än någonsin.
Och faller jag en dag, är du där och tar emot mig.
Och faller du en dag, har jag redan tagit emot dig.

För dig, gör jag allt. ♥

älskar att dra in din doft till mina lungor.



Har varit till mitt kommande hem idag igen, det lilla huset jag och pappi ska flytta till. Konstigt, väldigt väldigt konstigt. Men det kommer bli bra, att ha en hel nerevåning plus egen ingång är rätt skönt. Så, jag slipper trånga lägenheter och störas över att grannarna vägg i vägg spelar för hög musik. Det känns skönt, plus att jag fortfarande kommer bo kvar på älskade Kollsberg ♥

by meeeeeeeee you know








We are just humans.

lovely



Jag är nyvaken och ser ut som ett troll. Vickan sov här inatt och vi var övertrötta, dumma och på skratthumör. Den stackarn gick upp sex imorse, heh gött med stalljour.
Nu dricker jag kaffe och lyssnar på gammal musik, lovely är det. Söndagmornar ♥

känn på den du







3OH!3 – R.I.P.

När jag tänker efter på denna vecka ler jag. Dom småsaker som är fina, dom blir så himla stora just nu och det är så himla skönt.
Det är så skönt att det inte gör lika ont längre med allt, att det liksom bara blir bättre. Allt blir bättre.

Som sagt, kärlek är det värsta som finns när det är dåligt, men däremot när det är bra, är det så fantastiskt jävla skönt och man flyger fram. När det är bra, är allting bra.
Därför ler jag.

för dig



För en gångs skull har jag haft mycket att göra en lördag, jag har:
varit och tittat på ett hus med pappi, yes.
haft en lång pratstund med Vicko, s-k-ö-n-t.
sett på handboll, två matcher (?) coolt hej.
ätit kinamat med världensbästa ♥

Och nu äter jag naturgodis och väntar på att Vickoo ska komma hit och hålla mig sällskap. Bra lördag hittills med andra ord.

tjjaaaooo



Jag ska packa ihop lite grejer tror jag och sen dra mig ut i kylan och gå till mammi. Får bli helt sådär spontant, rätt gööööött. Storsängen där liksom <3

Tinie Tempah – Written In The Stars (Feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)

Men tjenixen då.

du.är.så.körd.



Det var meningen att jag och mammi skulle till Ikea denna helg, men ikke. Men jag vill fortfarande köpa saker till rummet, jag älskar sånt. Småpill, som ljus, kuddar, tavlor, hyllor, väggord och ja. Så jag måste bara införskaffa lite grejer ändå. La Rose, tack för ni finns.
Istället ska jag nog äta lite kinamat, se på idol såklart, va med fia och Vickan. Kanske lördagsmysa hos mammi.
Lugn helg med andra ord, jag börjar bli bra på det där, ta det lugnt. Tråkigt, jag är ingen sån person egentligen.

Snart Halloween som tur är. Tjojo.

fina fredag



Idag är jag på ett toppenhumör, allt känns så lätt just en sånhär dag. Kanske är det för att det är fredag och att vi har en hel helg framför oss, eller så är det för att det är finfint väder eller så är det bara för jag haft så fint kvällsällskap några kvällar denna vecka. Hoho ♥ Eller så är det bara en kombination av dessa tre.

Och självklart att jag har hittat en grymt fin hylla till mitt rum hos mammi och den ska jag gå och köpa alldeles snart.

och jag är kvar där ingen ser mig.




Om cirka fem minuter börjar Robinson, givetvis ska jag kika in det. Och tänka hur bra jag har det under mitt täcke och inga äckliga ormar och skit. Mandariner får bli mitt sällskap ikväll ♥

hej, jag är läskig.



Jag tror nästan varje elev på frykenskolan har gått och nynnat på Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan idag. Och jo ja, jag är en av dom.

För dig ska jag göra det tusen gånger om. 

mina ÖGONstenar



Detta är mina älsklingar, som jag använder nästan varje dag. Jag har provat ungefär 20 olika mascaror och den där är pretty good faktiskt. Hur blir resultatet då? Jo, såhär.





Underbart fint tycker jag. Ja, det tycker jag.

miss you <3









Jag saknar min SkåneJulia. Hon jag umgicks konstant med i stora delar av mellanstadiet, hon jag sa allt till, hon som var roligast att va med.
Bilderna är från förra sommaren när vi var i Stöllet. Förlåt ni Stölletbor som läser, men då tyckte jag att det var jordens tråkigaste plats. Tehe.

Vem är finast med såna där fula fjortisglasögon förresten? Jo, jag. Såklart.

tusen gånger om



Nu: Spanskamöte, tjiho!
Ikväll: Tvkväll, Grey's och Kungarna av tylösand ♥

Men yeaah! Spanien närmar sig faktiskt. Och hur drygt det än är att sälja kakor, korv och ja all sån skit, så kommer det defintivt vara värt det. Great.

before



Jag provade mittbena för ett tag sen och ju mer jag tittar på gamla bilder, desto mer vill jag kära på mittbena igen. Det är snyggt! Men nej, jag har ju min lilla raklugg kvar, som jag nästan aldrig använder för det tar 15 minuter av min morgon att klippa till den. Tjoho, raklugg ♥

hur känner du mig nu?



Jag sitter och skriver dryga sms till Fia, det är ganska roande faktiskt. Jag är så roande.
Egentligen skulle jag vilja baka, det var min grej för ett tag sen. Bakade ständigt, helst muffins eller nått liknande så jag kunde äta upp smeten. ♥
Men det känns totalt meningslöst, eftersom vi två som bor in this house inte gillar muffins. Nej precis, precis, precis. Men tyck synd om mig raaaa!

sovis


Vem:
är finast när hon gör grimascher? Jag.
har fått för lite sömn de senaste nätterna? Jag.
har glosor som ska in i huvudet tills imorgon? Jag.
ska gå ner till sin älsklingssäng och ta en powernap nu? Jag.
är bäst på Skitgubbe? Självklart, jag.



never alone always alone



Kvällsfika hos mammi.
Mörkt.
Tända ljus.
Tjockiströja.
Engelskglosor.
Stor kopp te.

Jag vet inte, men någonting speciellt är det med hösten. Alltså, den fina delen av hösten den andra delen behöver inte ens komma innan jag hinner tröttna på den.

nyår



Det var cirka 30 minusgrader, det var mycket snö, lyxmiddag, sms-roulette, kareoke, dans, prat, skvaller, dans igen och bus. Det var nyår 2009-2010. Och nått så otroligt jävla kul!
Ännu en minnesvärd kväll med mina hjärtegull.

du vet så väl vad jag menar, men du blundar






När verkligheten inte gör som jag säger och jag faller. Och du vet att det är då, då jag behöver dig som mest.

lilla dagens



Jaja, jag vet. Ni ville ha mer outfits här i bloggen, jaja jojo. Jag får aldrig till några bra bilder, aldrigaldrig! På den där bilden ser mina ben jättekorta ut, vilket dom absolut inte är.
Men, det där får duga. Jaha, ni vill veta vart det kommer ifrån också? Sure.

älsklingsmössan- Carlings om jag inte minns fel, vilket jag borde minnas eftersom jag köpte den i helgen.
Tunika eller vad det är- Ginatricot.
Sjal eller halsduk, kalla det vad ni vill - hittade i garderoben i morse. Fint det!
Stövlar - Skopunkten. Har likadana i svarta, som någon jävel har tagit min ena sko!!! Fy skäms på dig.

tönt



Höstit väder, på med halsduk, vantar och mössa och det känns lite lättare. Faktiskt, så det var precis vad jag gjorde idag, rotade fram alla vinterkläder. Promenaden till skolan kändes myyyycket lättare, underbart.
Alltså fyfan vilken lång skoldag det har varit idag och den blir ännu längre när jag har bestämt mig för att ha daimförbud. Och så har jag ju avstängd från moluskerna och nej, det är inte för jag äter för många utan för att jag värmde den en gång och vips, så får jag inte köpa fler.

Cafèteriatönt.

time to go



Jag längtar redan till helgen, fan. Då ska jag antagligen till Ikea med mammi för att handla saker till vårat place. Och så ska jag och pappi titta på ett place. Ah, ni som inte har fattat vad jag har varit besvärad och ledsen över, förstår nog nu. Hur gärna man ber över att det ska va som vanligt, så blir det inte som vanligt så jag har slutat med det och accepterat hur det faktiskt är och nu är det bara och leva efter det. Och självfallet är det jobbigt, men man vänjer sig med allt och tiden läker alla sår har jag lärt mig.
En helt ny tillvaro, ett helt nytt liv och jag är back on track again! Snart alltså.
Men, som jag läste någonstans "ett problem kommer sällan ensamt" Så sant, så sant.

winteeeer

Okej, är det något jag har gott av, så är det just bilder. Så, eftersom det snart blir vinter tänker jag nu bjuda på några vinterbilder från förra året.









Vintertid.

gnistrande diamanter



Jag fryser, jättemycket.
Jag ska ta fram mitt värmefilt ikväll.
Jag ska duscha länge.
Jag lyssnar på världens finaste gråtlåt.
Jag är, eller blir snart galen. Men det vet ni redan.
Jag vill åka härifrån.
Och klippa sidecut.

vi fortsätter äventyret mot lyckan






Vill till varmare breddgrader, nu.

pippii



Iskall morgon, alldeles för kallt. Jag klagar nu, hur ska det då bli när det kommer snö? Ajaj, det ser jag inte fram emot. Vi hoppar över kylan och snön iår va?! Bra, tack.

Låtenjagaldrigtröttnarpå!

söndagar <3



Många hatar söndagar, jag älskar dom. Det är veckans dag då jag sover länge, går på bio, ansiktsmask, tänker, funderar på allt, blir galen, sover lite till och tar sats.
Sats för att jag ska orka hålla minen hela veckan, vilket väldigt ofta misslyckas. Det brukar gå tills på torsdag kväll. Då jag lägger mig tidigt och somnar av hur förbannat jag är.
Woho, vad jag känner mig själv bra!
Många har ångest inför att man har en hel skolvecka framför sig, jag njuter av en av dom två lediga dagarna vi har. Det är ingen idè att klaga, skolveckorna rullar på ändå.

Så, jag älskar söndagar.

we hade a story




Jag har varit på en 2 och en halv timmes bio, den var bra. Jag fick inspiration till att göra saker, se saker och se saker på ett helt annat sätt. Jag gillar såna filmer, när man går ut från bion och känner att filmen har gett mig någonting. Inte som Sex and the city, då man bara går ut ifrån bion med ren avundsjuka på Carries garderob...

fly me to the moon



Jag och Emma tog en fika som innehöll extremt stora bullar och fejkkaffe, det var nja. Vi tog även en höstpromenad och det var väldigt skönt kan jag lova.
Nu ligger jag i våran såkallade soffa, som egentligen är en uppblåsbar säng eftersom vi inte har köpt någon soffa än. Rätt skönt ändå.
Ni ska få en rundtur i lägenheten hade jag tänkt, men det får ni när mitt rum har mer än en säng. En massa foton ska upp på väggarna, jag ska köpa fler kuddar till sängen, även mer ljus och så hade jag tänkt ett sminkbord, perfekt! Ikea nästa?


dear mr president



Jag har sovit länge, ätit en god frukost och bara latat tills nu. Underbartunderbart! Fint väder är det också, så nu ska jag gå ut och möta Emms, kanske det får bli en promenad också. Who knows?
Och ikväll blir det bio, yes.

me and me







Aaa, där ser ni mitt och mammas lördagsmys med kvällsfika och tända ljus på nya köksbordet. Heh, finfint är det.
Någon dag ska ni även få se mitt rum som är ganska litet men just nu står det bara en säng där, inte så speciellt med andra ord.
Jao, tidig kväll idag igen och jag ska sova lääääääänge imorgon. Yes.


yes



Jag:
ser på superstars.
äter nachochips.
har en ny bred säng.
tycker att det är rätt mysigt i lägenheten just nu.
ska se på o.c hela kvällen eftersom mamma typ lägger sig nio varje kväll.
börjar vänja sig vid allt, skönt hejhej!
har pyjamas på sig och sin skönsköna mössa.
är trött.

egyppppppten I miss you




Såja, nu är jag hemma från Karlstad. Det blev lite bowling, lite affärer, ett kap och en god middag med pappi, sis och bror. Mongolisk buffè, otroligt gottigott.
Jag köpte en mössa, det brukar inte vara min grej med mössisar, men eftersom jag håller på att frysa ihjäl på morgonen så fick jag väl slå till.

Nej, nu ska jag packa och åka till mammi för min första natt i den nya sängen och i den nya lägenheten. Creapy!

tjojojoj





© by me.

Peter Von Poehl – The Stoy Of The Impossible

Min strävan är inte att komma med i "mest-aktiva-listan" på blogg.se. Utan jag lider mest av " jag-vet-inte-riktigt-vad-jag-ska-göra-så-jag-bloggar-sjukan." Vilket gör er glada.

Ciao, godnatt ni kära. Och ni o-kära också för all del.

pälsmössa och jag ler (?!)



Skulle man beskriva mig med ett ord idag, är det hopplös. Och rastlös. Jag finner ingen ro och skulle jag inte upp tidigt imorgon skulle jag gå min vanliga promenad nu. Jag finner ingen ro i kroppen och är väldigt väldigt hopplös.
Sitter mest och tänker på en massa skit och jag hittar absolut inga svar på någonting.
Det positiva i allt det negativ var att idol var ganska bra och vindruvorna har aldrig smakat bättre. Inte chailatten heller och nu funderar jag på att göra en till, för att trösta mig själv.

Imorgon blir en bättre dag, snälla gör så det blir en bättre dag imorgon! I need it.
Herregud, jag ler med tänderna på bilden! Titta extra noga, för det händer inte ofta alltså.

en del av mig, numera

För cirka två år sen startade jag den här bloggen. Jag vet egentligen inte varför jag gjorde det, jag visste liksom knappt vad en blogg var och jag följde inga bloggar alls. Men en blogg ville jag ha, så jag kom väl bara på ett namn, det första som kom ut ur huvudet antar jag. Med tanke på vad namnet blev.
Men nej, det var inget för mig - trodde jag. Så jag gav upp lika snabbt som jag hade impulsstartat bloggen.
Men i december samma år, så ville jag verkligen göra något nytt, jag ville skriva, dela av mig av mina närmaste tankar, åsikter och visa alla andra vad jag tycker om osv. Jag ville inspirera.
Sen dess har jag knappt haft en bloggfri dag, vilket jag tycker är ganska sjukt men ändå ganska speciellt. Denna skapelse är liksom helt min, helt personlig och den innehåller just precis det, mig.
I början fascinerades jag av att bloggen lästes av hela 18 personer dagligen, dom där 18 personerna var inne och läste det jag hade skrivit och det var så coolt minns jag.
Två år, två år av mina tankar, gnäll, om vad jag har bakat, om musik, kläder, fotografier, om osäkerheten och om hur det är att vara en tonårstjej i Frykenskolan. Om hur ledsen jag har varit och hur enormt glad och förälskad jag kände mig. Allt, allt har jag delat med mig. Till er.
Jag har gjort det jag har velat göra, hela tiden och det har lett till att bloggen har varit så himla upp och ner. Och den är inte bra, alla gånger. Men oftast är den ju ganska grym, hehe. Jag delar av mig av mina dagar, mina klädval, mina senaste kap, mina foton, mina kompisar och ja, allt. Allt. Och ni vet när jag är glad, för det speglas ut. Ni vet när jag har gjort något dumt, oftast. Ni vet när jag går igenom det värsta som finns. Ni vet när jag gillar någon, oftast. Ni vet vad jag äter till middag, ibland. Ni vet vad jag gör på kvällarna, ni vet vilka tv-program jag tittar på, ni vet vad jag vill bli när jag blir stor, ni vet vad jag älskar att dricka, äta och vad jag lägger mina pengar på.

Varför? Jo, för ni läste det på bloggen, ni såg det på bloggen och nej, just det ja, ni såg bilden på bloggen.
Och vet ni varför ni överhuvudtaget kan läsa det på bloggen? För jag vill inspirera.
Ja, för jag vill inspirera andra. Att göra just eran grej, ser ingen mening med något annat.





Och så får ni ju se mina fina sidor också. Det vill man ju verkligen inte missa.

en vana



Jag hade tänkt att klockan skulle bli åtta snart, så jag kan bege mig till min varma säng med världens skönaste duntäcke och se på idol. Tända mina chokladljus och äta vindruvor.
Jag fullkomligt älskar fredagar. Vi tjatar på Roffe att vi ska få sluta tidigare för att helgkänslan spänner inom oss, vi går hemåt och ser fram emot helgen och vi, jag och Fia går och äter kinamat. På kvällen gör jag oftast ingenting, ligger i sängen innan nio, ser på tv, äter vindruvor, väntar på det omöjliga och lägger mig tidigt och sover i flera flera timmar.

Om och om igen. And I just love it.

finaste platsen ever







Då jag gjorde skisser för sommaren.

tjena snygging



Vem har världens finaste plattång numera då? Jo, jaaaaaaaaaaag!
Nä, jag funderar på att gå och hyra en film och köpa frukt så jag kan ha nyttigt fredagsmys ikväll. Vore ju awesome!

only a girl





Friday I'm in love kan man säga. Så otroligt jävla sköööönt att det är helg, denna helgen kommer dock bli en lugn sådan med en Karlstadtripp, idolmys och sova hos mammi inplanerat.

Men vadfan, jag vet inte vad det är för fel på mig numera. Jag har helt enkelt tröttnat på allt som har med shopping att göra, vilket är otroligt tråkigt. Eller nej, det är ganska bra faktiskt, iaf för plånboken.
Eller nej, för istället äter jag Kinamat.

Jävla kinamat.

hehehhehe



Lite mer bilder från min och fias tripp i helgas. Vi är som finast när vi har ansiktsmaskar, vattenkrig i duschen och när vi inte är seriösa. Skoja, jag kan inte göra något annat än att skratta åt dom där gräsliga bilderna.
Fast, vi är bra ändå. Fan, nu skrämmer jag nog bort mina läsare med tanke på duschbilden på mig... Ahja.

orättvist



Min bästa vän Kjell har facebook och det är givetvis jättecoolt och jag väntar på att bli accepterad som vän...fortfarande.
Men titta, Linus är Kjell's pappa. Jag tycker inte det är speciellt rättvist faktiskt, han accepterar ju inte ens min vänförfrågan. Jag är även lite rädd för att Linus ska bli extra mallig och tro att han är något mer än vad han är nu. Jobbigt.

Fast, han borde vara ganska stolt över att ha en sån fin son. Jag är ganska avundsjuk... Men han är ju fortfarande singel, kanske borde jag satsa?

torsdag



Jag är på ganska bra humör idag, vilket är great! Solen skiner och det är snart helg, yepp.
Jag och Fia har blivit beroende av något nytt, nämligen korv i baugette på OK. Alltså tja, gott! Så yes, det blev det efter skolan, som alla andra dagar de två senaste veckorna. He-he.

min kvälllll!

http://assets.gearlive.com/tvenvy/blogimages/Greys_Anatomy.jpghttp://www.kanal5play.se/programstartbild?programId=3581006&width=640

Detta är resten av min kväll, plus en varm kopp... ja ni vet.


hellu hallå hej tjena tja tjenixen



Yeah, some more pics. Bra Amanda, att du äntligen har fått fingrarna ur.. ja ni vet. och börjat fota igen. Det är ganska kul faktiskt och jag har en massa idèer i huvudet. Tjoho typ!
Nä, min eftermiddag gick åt att plocka ihop i huset, nästa stora steg imorgon. Mäklaren. Jippi.
Och så har jag varit hos mammi ♥ Saknar henne allt för mycket. Blä, är väl allt jag har att säga om den saken.

Men hallåååå?! När har du tänkt att fatta att allt handlar om dig? Hemlighetsfull jag är, jag vet.

monday morning




Jag gör det mest perfekta denna gråa onsdag. Jag ser nämligen på bilder från ja, inte vet jag. Gamla bilder iallafall och åhå vilket nöje det är. Jag är hur glad som helst över att jag har ett fotointresse, eftersom det leder till att jag tar så otroligt mycket kort. Och i varje liten bild, ligger det ju faktiskt ett minne i.

Och det är ju det bästa, minnen alltså.

UNIK!



Den som ser en likhet med DENNA fina groda räcker upp en hand.
Tro mig, hade jag fler armar hade alla varit i luften. Fan vad coolt, att va en lik en groda.
Jag har likheter med en groda och har bananben, unikt!


Nej, nu ska jag bli seriös. Eller nått.

1 juuuuli











1 juli 2010. A day with Fia to remember. Det var början, på något väldigt väldigt fint.

fint bild




Men jippi, min lyckodag idag tror jag. Dom otroligt fina skolkorten har hamnat i brevlådan och ja jo mja fina dom var. Ska skicka ut mitt ensamkort till hela släkten.
Dom kommer bli så glada. För jag fick till den finaste minen ever!

Saker ni inte visste om mig, eller så gör ni det?




Jag älskar varm mjölk?
Speciellt när jag vispar den också, alltså mums!
äter inte husmanskost? Nix, inte falukorv, makaroner, kalops, köttfärsås och absolut INTE pannkakor.
kunde bara säga alla konsonanter när jag var liten? Men efter många besök hos fru talpedagog, pratlektioner och övning kan jag nu säga resten av bokstäverna i alfabetet också. Sedärja.
har spelat bowling sen jag var typ 6 år? Det var då pappa öppnade bowlinghallen, så yes.
hatar att läsa böcker. usch.
är aldrig inne på msn, för det tar sån tid att logga in. Öhö, jobbigt det är liksom.
är absolut ingen djurvän.




you can blame it on me



Your love was my drug

but the drugs don't work anymore,

sorry, blame it on me.


take it slow



Yeah, jag har varit hemma idag. Vaknade med världens huvudvärk och nej, jag orkade inte. Så jag har sovit bort huvudvärken och sett på o.c hela dagen. Ja, det är en sån där sjukisgrej.
Men jag har också fått lite motvition och inspiration till att fota. Så det har jag faktiskt också gjort ett tag. Men givetvis är det redigeringen som tar tid. Så yes, snart får ni se lite nya bilder. Vilket var på tiden.

snyggga




Ha-begär.

mmmm (L)

Friskispasset var otroligt skönt, eller nej det är otroligt skönt nu efteråt, like always. Och nu har jag en hel kväll med bara sängen, tända ljus och tv:n planerad, så.otroligt.skönt.

22.00 lite sällskap. Goa vääärmland, som dom säger.



Och du, min lilla vän lockar också ganska mycket. Ska jag orka? Hhm, klart jag gör.

the black side



Amanda Carle sitter och väntar på att klockan ska bli åtta, så att hon kan gå och bli svett. Skönt hej!
Så vad har jag gjort idag nu då? Mer än att druckit chailatte, slutat tidigare och ja det ni redan vet.
Jo, jag har varit till mitt ena hem, mammas place. Det var fint och ja, jag kommer nog trivas så småningom, men hela grejen är creapy och lägenhet istället för hus, är lite sådär. Men ja, jag vänjer mig nog.

Ja, jag vänjer mig nog så småningom, hur jobbigt det än är på vägen dit.
Keep walking sa någon

min bästa vän



Mitt bästa inköp ifrån Karlstad är givetvis mitt Chailattepulver. Toppengott är det och jävligt lätt att göra.
Så ja, gå in på Espresso House och kööööp vettja.

Love it!

just human



Åhå, en gammal header. Jag tror den är från förra hösten tror jag, jaja skitsamma.
Yeehj, vi hade några inställda lektioner idag, vilket ledde till att vi slutade två istället för fyra, gaah njuter!
Och nu sitter jag här med ont i magen och funderar på om jag ska göra mig en chailatte, så-jävla-gött!

gud så fin



Detta kära läsare är Amanda Carle i sin finaste form. Yeah, choklad-ansiktsmask och hårinpackning är lovely.
Förstår ni hur frestande den är att slicka av sig allt eller? Det luktar chokladpudding och mums!
Dock är det inte alls lika gott som det luktar, hehe. Jag har provat.

Dumt alltså.

sommaren var en ganska fin tid ändå



Jag är:
- förvirrad.
- lätt till tårar.
- sugen på chailatte.
- inte i verkligheten.

Jag har:
- ingen ork till mattepluggning eller nopluggning.
- inte det jag brukar ha.

Jag vill:
- att tiden ska gå fortare.
- att allt det jobbiga ska va över.
- värme.

Hmh, egentligen är jag i verkligheten men vill inte inse det, för det är inte den vanliga verkligheten. Men med tiden, kommer jag vänja mig med det här. Men jag vill inte.
Ett jävla tjat på mig, men ni förstår om jag har tur. Everything changes, har jag hört.

nyyyyyyyyyyytt



Nya saker, hehe. Givetvis lite nya underkläder, som jag aaaldrig får nog av. Så är det bara.
En ny skjorta fick jag med också, en bättre frisörsax plus kappa. Ansiktsmaskar, hårinpackningar och ja, lite småsaker. Toppelitopp.


lite pics












Och där har ni lite bilder från helgen. Ni fick se en blöt Fia från vattenkriget, våran mysiga middag, Pasta pollo pollo ♥ Gött, nu är jag redo för en ny vecka. Eller, är jag?


home again



Sedärja, nu är jag hemma igen. Vilket är ganska skönt faktiskt, för jag är väldigtväldigt trött och känner mig väldigtväldigt ful. Så resten av dagen blir det mjukisbyxor, hemgjord pizza a la pappi och kanske ett minispa idag igen.
Jag har i vilket fall haft det jättebra där nere i stan, yeah. Får nog bli fler besök till brors lägenhet, aa det får det.

vi fortsätter äventyret



Åhå, jag har så jäklans kul här nere. Jag vet inte riktigt när jag har skrattat så mycket som det senaste dygnet och det är nått så otroligt skönt så ni anar inte.
Vi ändrade oss, vi gjorde relaxen innan vi går ut och äter och herregud så sjukligt kul det var. Allt slutade med att  med att vi duschade med kläder på och dom var fyllda av choklad-ansiktsmask. Hoho, det var kul. 
Så nu har vi blivit seriösa igen och ska fixa oss, vilket kommer ta ett tag. Brorsan har nämligen ingen hårblås, konstigt. Hm nej. Men ändååå.



Tjahejtjena.

det är vi två, mot dom andra







Det finns hundratals bilder på mig och Fia, dom tar liksom aldrig slut. Konstigt nog.
Så, vad gör vi nu då? Jo, vi sitter i brors lägenhet och lyssnar på hög musik och äter rostat bröd. Det är ljuvligt gott.
Vad har vi gjort idag då? Jo, vi har shoppat, eller nej. Det fanns typ ingenting, tråkigt. Men vi har strosat runt i affärerna och känt oss, som Karlstadsbor. Heh. Självklart har vi även fikat på Wayne's. Mumma.
Vad ska vi göra ikväll då? Vi ska antagligen fixa oss lite, sen går vi säkert ut och äter goooooodigoooodi mat.
Och sen relaxkväll med hårinpackning, ansiktsmask och hööög musik.

Men först, kanske some rostat bröd till och kanske även en powernap, skulle vara otroligt skönt.
Hej!

tjohoooo



Sitter i lägenheten nu, har precis slängt i oss frukosten och är snart påväg ner till stan.
Igår kväll satt vi på Kebab House hela kvällen, det var jättemysigt. Dock kunde jag ha kvävt mig själv, jag gjorde det stora misstaget att stoppa in en hel banan i munnen. Den hängde lite utanför munnen först, så jag var tvungen att ta ett livsavgörande beslut. Om jag skulle försöka få in hela, eller spotta ut den. Jag valde det första alternativet, fel alltså, och jag fick sitta där i några minuter med bananen i munnen och försöka få luft. Det gick bra till slut. Jag lever, och idag ska jag shoppa.

KAAARLSTAD tja

Nä, nu åker jag till Karlstad. Jag hoppas innerligt att jag kan blogga under helgen, men det ska vi nog lösa.
Myshelg, du är så välkommen!

Hannas bild från fryksdalsdansen!

LatteAmanda och ChokladFia, tjena!

alone




Jaja, fin jag är.
Jaja, oplatt hår.
Jaja, orka inte ha lugg.
Jaja, seriös jag är.

Jaja, där har ni den där Amanda, just idag, den 1 oktober. Jag hatar den här dagen. Försvinn!

hårt

Tomt.
Överallt.
Lampor, galgar, täcken, bord, tomt sminkskåp, tom säng och ingen du.
Borta.


Jag hade en tuff morgon, det var dags då och allt blev så verkligt helt plötsligt. Det fanns ingen återvändo liksom, det är idag, idag allt börjar på nytt. Och jag är så jävla o-redo jag kan bli.
Det finns bara en plattång nu, den andra är i ett helt annat hus. Jag är van att det finns två. Kajalpennan jag brukar använda finns inte i sminkskåpet längre. Den är också i ett helt annat hus. Mammis parfym, som jag brukar sno för att lukta mamma, finns inte där, där den brukar stå. I ett annat hus. Inte här.
Sakerna som jag är van ska finnas, finns inte här längre. Du finns inte här längre.
Jag är som sagt så jävla o-redo för allt som väntas. Det är tomt.


För tomt.



RSS 2.0