Helg i bilder!











Ungefär så här har min helg sett ut i bilder + bowlingmatch.
Helgen har varit fullspäckad, men så himla bra. Tjejer, ni är bäst! Jag har även hunnit med att få en liten julkänsla på Torsby, där det var Skyltsöndag, så affärerna har erbjudande och klasser står och säljer bla kakor. Som jag har gjort idag. Spanien, vi närmar oss!

Tävling!




Detta är mitt bidrag i Carolines tävling. Temat är sommaren 09, vilket är ett ganska roligt tema, för på sommaren fotar iaf jag mycker mer än vad jag gör nu. Efter många om och men så fick det bli denna bild jag tävlar med.
Jag tycker den utstrålar sommar.
Filtret man kan vinna är ifrån tvspelsweb.




Play with the lights






Haha, just nu sitter jag och ser på Bonde söker fru. Det är ganska roligt faktiskt.
Har även hunnit med att träna och lekt lite i Photoshop. Så med andra ord, en ganska bra onsdag. Och imorgon blir det ännu bättre hoppas jag, NEW MOON!
Nej, tillbaka till Bonde!

Plugg





Såja, nu är denna tisdag över, konfirmationen tar knäcken på oss. Jag är inte alls intresserad och jag funderar själv på varför jag egentligen går på det.
Men annars har dagen varit bra, elevens val alltså gym med Emms. Det var välbhövligt kan jag lova, min kondition är nere på noll igen. Usch.
Nu borde jag träna på No provet, men jag sitter istället här och tittar på när mamma tar fram adventstjärnor, åhå så mysigt. ♥

Julkänslor




Det snöade förra helgen, jag och Vickan var snabba och slängde på oss tomteluvorna och sprang ut och fotade med temat Jul. Det var mysigt och jag fick en liten känsla av jul faktiskt. Det är ju faktiskt första advent till helgen! Åhåå mysigt.

Heldag




Jag vet, jag har varit lite off med bloggandet, men jag har helt enkelt inte haft tid. Idag har jag haft en heldag i två olika bowlingahallar, otroligt roliga matcher har det varit.
Och igår jobbade jag med min kära vän Emma, vilket var otroligt roligt, vet inte när jag hade så roligt på jobbtid. Haha.

New moon




Premiären är imorgon! Jag kommer dock få vänta en vecka, men det gör absolut ingenting. Jag är inte helt galen i Twilight, men jag tycker absolut den är bra och nej, jag är mänsklig jag tycker att Edward är snygg.
Hoppas det är lika bra som man förväntar sig.

Pink




Onsdagar är bäst, så är det bara. Efter skolan gick jag, Emma och Fia och tog en lång fika. Kan det bli bättre? Nej.
Vad har jag att se fram emot nu? Jo, lördag blir det en spännande bowlingdag, givetvis är det broder som ska spela. Sen på kvällen ska jag baka pepparkakor och det blir myyyyys.
Sen lördagen därefter ska jag baka pepparkakor än en gång, myyyys.

Puss på er tjejer, ni är bäst! ♥

Jimmy Choo




Åh, i lördags släpptes Jimmy Choos kläder för H&M. Och man kan väl lugnt säga att kläderna är snygga och att jag skulle vilja ha dom. Men jag tycker dock att de är en aning för dyra och jag skulle aldrig stå hela natten utanför H&M för att komma åt det bästa. Men, visst snyggt är det.

Summer







Usch, jag är så trött på det gråa, vill ha färg och sommar! Eller snö. Men inte grått och regn, usch!
Så därför blir det sommarbilder idag, mycket färger och det får mig att längta tillbaka till sommaren.

Birthday




Det är den 14 november, alltså min brors födelsedag. Ja, han är väl värd en bild iaf.
Jag har sovit hos en kompis inatt, massa mölj och jag vet inte när jag skratta så mycket. Snöat har det gjort också. Mysigt. Ja, intressant inlägg det blev, inte. Men nu ska jag fixa till mig, sen blir det match och firande.

Love




Idag har vi haft en författare på besök i skolan, han var cool och jag gillade det vi skulle göra, alltså skriva, läsa och se på film. Så det har varit en mycket bra torsdag och det bästa av allt var att vi fick sluta tidigare. Sköööönt. Så jag har fotat lite, tex. bilden jag visar för er nu.

Today




Dagens bästa: Att äntligen ha pengar på mobilen och latten med Emma på rasten!
Dagens sämsta: Inget har varit dåligt, så nja inget.
Dagens roligaste: Olden like always!
Dagens vill ha- December och snö, säger jag!

Goody




Igår jag jag svinissprutan och jag som spruträdd kan säga att den inte alls gjorde ont och det gick hur bra som helst. I vanliga fall hade jag gråtit och skakat innan. Men inte denna gång. Ja, jag är fjantig.
Armen mår ganska bra idag också och jag mår också ganska bra.
Men nu ska jag strax gå på konfamöte. Uuuuuh!

Far away



Just nu sitter jag spänd framför dataskärmen och tittar på broder när han spelar bowling i Nyköping. Han är otroligt duktig. Jag är mer nervös för honom, än vad jag är när jag själv spelar. Konstigt det där.
Sitter även och leker i ph, vilket är det bästa man kan göra en söndag som denna.
Senare idag kanske jag ska på födelsedagskalas åt min lilla kusin. Som blir så stor som 7 år.

Dagens



Detta är då dagens outfit. Nya boots, stickad tunika, leggins och linne.
Klockan fem ska jag tävla. Wish me luck.

Btw, gjorde även en ny header, tyckte inte alls om den andra, så jag bytte. Hoppas ni gillar den. Och om ni inte gör det, så gör iaf jag det.

Giveme!




Jag sitter och njuter av ledigheten, har sovit länge och nu sitter jag här. Lyssnar på Oc musik också, så himla bra är det! Älskar Oc, bästa serien lätt! Dock lånar jag ut mina alla boxar nu, så jag får längta lite till.

Gjorde ett kollage lite snabbt om saker jag vill ha just nu! Speciellt byxorna och mössan, så himla snyggt, JA!

True love




Jag har haft en fin fredag. Har haft en fika med Fijah, Emms och Olden på 2,5 h. Wienerpersonalen kunde inte ha tyckt något annat än konstigt om oss. Men, fikan var oerhört välbehövlig och jag är glad att jag har så fina kompisar som jag faktiskt har.
Och nu sitter jag och tänker på hur viktigt vänskap är, hur otroligt mycket det betyder. Om man behöver en spark i baken, då ger dom den, de pushar på och de gör det med kärlek. De vill alltid ens bästa, även om man har betett sig fel så finns de alltid på ens sida. Och det är det som är det fina med vänskap.
Man vet verkligen vilka som är de äkta vännerna, - de äkta, de finns alltid där, man märker så väl när man sitter och pratar, hur de pratar och hur de lyssnar, hur de tittar på en. Känslan i luften mellan varandra bevisar även hur stark vänskapen är.
Jag märker så väl, vilka jag kan lita på och säga allt till och vilka jag inte vågar eller vill säga någonting alls till.
Jag har en stark barndomsvän och hon kommer alltid vara min bästis, som det så fint kallas. Jag vet att jag alltid har henne och det är så otroligt att vi har hängt ihop i 13,5 år. Och vi har alltid, alltid varit bästisar.
Men, jag har på kort tid hittat många vänner och även de vännerna betyder så grymt mycket, trots att vi endast har varit kompisar i lite över ett år. Jag hittade snabbt till de tjejerna, vi har byggt upp en vänskap som betyder guld.
Och jag vill och hoppas att de känner samma för mig.
Jag vet inte vad jag skulle göra om inte vänskap och kärlek fanns? Skulle jag gå runt och behålla alla känslor, alla komplimanger och all kärlek inne i mig? Skulle jag låta det ligga och gro i min kropp? Nej, jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra. Bara en fin kommentar kan betyda så mycket.
Men det finns ju även de som är ensamma, de som får ha känslorna i kroppen och de som har kärlek i kroppen som bara vill komma ut. De behöver någon, någon de kan lita på, någon som bryr sig om dom. Det gör så oerhört ont i mig, när jag ser någon sitta ensam eller det räcker att någon går ensam så tycker jag synd om den. Jag tycker synd om alla som är ensamma, jag vet att det egentligen är fel. Men jag vet så väl hur ont det gör att vara ensam, eller det räcker att bara känna sig ensam. Man kanske egentligen inte är ensam, men man får känslan att man är ensam. Just då, ska en vän finnas. Då allt känns jobbigt och tungt då allt känns meningslöst och korkat. Alla borde ha minst en vän. Ett hej, kan räcka. Ett hej, kan göra att man känner att någon bryr sig, det kan inte vara så svårt att säga hej?
Det jag ville säga med denna ovanligt långa text, var att - Ta vara på dina vänner och tiden med dina vänner, ge dom komplimager och tänk efter hur mycket de egentligen betyder. De är guld värda. Så är det bara. Punkt.

White




Det fortsätter att komma snö, det vita som faller ner gör att jag får en sån myskänsla och känslor som säger att julen snart är här och julen är en favorit.
Idag har jag gjort en alldeles för svårt matteprov & jag var otroligt oförberedd. Så nja, inte så bra. Glad om jag får G, hej!

Snow




Så, vad gör jag då denna onsdag? - Jo, jag sitter och hjälper mamma med facebook. Och tittar ut på snön, för ja det snöar ute och det är otroligt mysigt, jag gillar snö.
Jag behöver plugga på matte, så jag kanske borde göra det? Mja.

Avundsjuka



Just nu ser jag att alla uppdaterar på Facebook och andra sajter att de ska på Lars Winnerbäck imorgon. JA, jag är avundsjuk, JA- jag vill med och uppleva Lasse live och JA- jag var såå nära att ha biljetterna i händerna imorgon och stå förväntansfull vid Löfbergs lila arena.
Dock så hade jag fått upplevt detta med en person som egentligen inte har någon aning om vem han är eller vad han sjunger. Nämligen min mamma! Så, jag förstår henne verkligen. Jag får helt enkelt lyssna vidare på Lasses alla skivor på Spotify och hoppas att mamma avgudar honom och hans musik lika mycket som jag, nästa gång han kommer till skogarna.

Bild från halloween btw!

Tristess



Det har varit en lång, tråkig och grå tisdag och jag är hungrig. Men jag är glad ändå.
Jag är en sån person som Måste ha något att se fram emot. Annars skulle jag aldrig orka med vardagen, skulle aldrig klara av det gråa, det färglösa. Just nu känns allt så långt bort, höstlovet har varit, halloween har varit. Nu är det bara minnen kvar, men de minnerna kommer finnas kvar och det är jag glad för.
Så, vad ska man se fram emot härnäst? Jo, broders födelsedag, mest för tårtans skull! Pepparkaksbak, julkalender och allt sånd pyssligt som jag älskar. Men som sagt, det känns långt bort...

Bästa



Jahaja, en bra helg och ett bra lovet har gått förbi. Halloween var grymt! Jag hade så himla kul och jag älskar mina tjejer så mycket. Åh, kärleksfull jag är.
Vi kom hem ganska sent och jag skulle upp fem (!) Men det var det värt, allt för shopping, allt för shopping.
Fick 3 par skor, en halsduk och en tunika med mig hem!

RSS 2.0