yesterday

 
 
 
fin sommarstuga, fin sommardag, en fin mamma och en fin syster med gosi bebismage. 
 

Bästa som har hänt mig sen själen min blev såld


Jul. 29, 2013

det har varit en fin dag idag också. Jag hann med några timmars jobb innan jag och sis åkte till arvika och mammi. Det var fint på alla sätt, hon bor ju finast och så var det fint att träffa henne också. Undrar hur många gånger jag kan säga och skriva att jag älskar sommaren. Vi skiter i att räkna tror jag.


Hehe

jaha, skoja bara med det där med att rastlösheten inte fanns hos mig idag som vän. Jag blev lika rastlös som vanligt och gick därför till fia. Hon är fantastiskt bra hon. Ni vet, ibland vill man bara ge hela världen till vissa människor. Det vill jag, till alla mina vänner. Jag är känslosam idag, lätt att bli det en regnig tråkig söndag.

Jaha och vad är det för bild nedanför då? Något min mor och far antagligen inte är speciellt stolta över, men jag är. Förbannat också. Den är jag stolt över att ha i nacken i hela mitt liv. Har alltid gillat den texten för det är verkligen så och det har jag fått känna på ett antal gånger i mitt liv. Därför sitter den bra där. Så nu är jag ägare av tre tatueringar, tre stycken väldigt fina. Tycker jag.


äckli söndag

Idag är en sån kväll då jag kommer ligga nere på mitt rum, med headset i öronen, spela Melissa Horn, Kent och Lars Winnerbäck. En sån kväll är det. Varför? För jag är på ett sånt humör och för att jag känner på första gången på typ hela sommaren, att jag inte är rastlös. Det är skönt det.
 
I år har jag förövrigt inte varit på fryksdalsdansen, känns fantastiskt bra. Jag har blivit så gammal. Väljer myskväll med film istället för att gå ut på sommarens största grej typ. Vet ni varför jag gjorde det då? För det var mysigare, jag är ekonomisk, jag är gammal och grå, jag ska snart få mycket av det goda när vi åker till Bulgarien! Det kanske jag inte har berättat om, nej men ni följer mig väl på instagram så daah. Mm iaf så åker jag, fia och erica til Sunny beach om 2 veckor. Because I'm worth it. Nu ska jag sova med mitt älskade KENT:
 
 
 

2011


Jul. 25, 2013

Vilken superdag hörreni! Sol, jättejätteäckligtvarmt, kinamat, en erica, en fia och två monster. Älskar sommaren och att vara ledig. Nöjd helt enkelt.


Jul. 25, 2013

Ni ser, pappa tror jag är helt inkompetent så han måste påminna mig om att äta innan jag åker. Bra far att du finns.

Annars då? Jag ligger ute och solar. Är mer rastlös än vanligt och gladare än vanligt. Livet är bra gött alltså


Jul. 25, 2013

Jag är nu ensam hemma i några dagar. Det känns sådär. Jag är ju iofs van att bo ensam tänker ni. Och ja, det har ni rätt i. Men nu är det såhär, jag har ett helt hus att ta hand om, jag är redan hungrig och jag kan inte laga mat. Tur att pappa har laddat upp med en massa smörgåsar åt mig. Jag har även två små monster som jag ska ta hand om helt själv. Nej mena tre monster, måste ju ta hand om mig själv också.

Alltid när jag har varit själv i detta hus har någonting äcklig hänt. Sist kom det en tant och hälsade på. Hon stod på trappen i typ tre år utan att plinga på, sen ställde hon sig utanför mitt fönster och bara kolla in. Vem gör så? Och det var ingen sån där söt liten tant. Nej hon såg ond ut. En annan gång startade brandlarmet. En tredje gång stod det en bil utanför huset i också typ tre år och väntade liksom på att jag skulle komma ut så dom kunde kidnappa mig. Ni hör själva, vad händer denna gång?
Ja jag är nojig. Amanda söker alltså en sambo på obestämd tid. Som kan laga mat, skrämma bort alla kidnappare och ondskefulla människor. Tack.


Tack

Skönt att folk påminner mig. Skönt att jag har så goa människor runt mig. Skönt att jag skriver en sån rolig blogg, skönt att folk älskar den. Ja vad skönt.

Skönt även att folk förstår hur mycket ironi det finns i allt jag skriver här. Ja. Jag är verkligen jättesleten. Och supersugen på att shoppa. Får nämligen lön snart ni vet. Och då vill man givetvis slösa bort den direkt. Ja det skull att va gött. Nu på direkten. Bar slööös. Jag gör inte så mycket annat än jobbar på dagarna, så därför är det svårt att skriva en sån där rolig blogg. Ni förstår, det vet jag.


Min helg får ni här

Får väl börja med att säga förlååååt ytterligare en gång. Jag suger på det här ja. Ni förstår, tack. Vilken lättnad.

Har haft typ sommarens bästa helg. Gyllene tider var ju totalt jättebra trots att jag inte är världens största fan. Nu är jag dock lite mer. Jaja sen åkte jag hem. Somnade skönt. Thuhi. Jobbade sen... Tröståt plankstek, drack gott med mera. Var på 60års kalas, drack gött och hade roligt med fia som i vanlig ordning. Somnade skönt även denna kväll. Sen var jag i världens ände tills jag åkte till en annan världens ände och hade kul med vickan.

Sedärja där har ni min underbara underbara helg. För det är precis vad den har varit.


Jul. 19, 2013

Sol, gyllene tider, lycklig, karlstad och världens finaste människor. Det kommer bli en bra dag.

På bilderna nedan är min nya kärlek. Han säger inget onödigt, ser alltid lika söt ut och lyssnar på mina problem. Perfect.


finerst ja sett i hel vala

4 - din favoritbild på din bästa vän. 

sa nyss till amanda att nu ska jag lägga ut min favoritbild på dig. "dä skarru fan int dä", fick jag till svar. men jo, det ska jag visst det. det är lite roligt, trots att jag har en miljard fula bilder på dig mandi så tycker jag ändå att du är finast i världen. whatevvaah here we go, ni får några stycken. mina riktiga favoriter kan jag tyvärr inte visa för omvärlden för då är jag en död man. kramiz
 

Jul. 17, 2013

haha åh vad jag saknar dessa två. Och summerburst. Det var typ det roligaste jag har gjort.


Jul. 17, 2013

herregud idag är det varmt! Och jag är glad. Och svettig. Flummig, törstig, ensam men det gör mig inte ett skit, förväntansfull. Ful. Skiter i det. Älskar att vara ful såna här dagar isåfall.

På fredag ska jag och fiabus på gyllene tider. Om jag gillar dom? Nej inte speciellt mycket. Men det gör inte heller något. Kan ju alla låtar ändå och ja det kommer bli kul ändå tänker jag. En sådan optimist jag har blivit. Medalj skull jag ha tamejfan


hej alla göööör alla

sommarvikarien är tillbaka, äntligen tänker ni nu. 

idag ska ja berätta om min favoritaffär. när jag ska handla mat tycker jag bäst om toria, när jag ska handla underkläder gillar jag lindex och vanliga kläder köper jag nog mest på gina & bikbok som alla andra typ. gött å vet om ni undrar. imorgon ska vi checka av punkt fyra på listan, min favoritbild på min bästis. hoho spännande 
 

Jul. 16, 2013

Idag är en sån dag då jag har varit så otroligt effektiv. Jag är vanligtvis inte så effektiv, däremot väldigt seg. Men idag ni! Idag har jag jobbat, tränat, varit ute på promenix OCH ätit frukost. Det sistnämnda är ju mest otroligt. Och klockan är liksom bara 13.00.

Jag gillar att göra såna här smygskrytsinlägg. För då får man som läsare lite ont i magen för man bara har degat framför tvn och sovit alldeles för länge. Och som skrivare mår man jättebra! Nu vill jag ju inte att ni ska få ont i magen av det här inlägget. Eller jo, lite kanske. Ja. Nej. Men gud skoja bara, givetvis inte!


Jul. 13, 2013

Min sommarvikarie verkar också ha tagit semester. Vad bra, det var ju precis det som var meningen.

Ahja, vi har fortfarande sommar och sol. Alltså jag vet inte hur jag ska förklara hur mycket jag älskar sommaren. Ni kanske gör det ni också, så ni förstår.
Precis såhär ska det va, man ska vara ute sent och inte frysa, man ska gå barfota. Nu gick ju jag iofs bara med en fot bar, men ahja. Man ska bli brun, äcklig i håret och man ska vara glad. Ja. Det har iaf jag lärt mig.


hoho livet <3

 
 
det har varit en bra vecka hittills, det är ett bra sommarlov. Jag får ut mycket av det fina trots att jag jobbar endel. Jag orkar inte riktigt klaga på det där, jag gillar mitt jobb och jag kommer gilla mig själv mest i världen när sommaren är slut och lönen kommer. Till veckan kommer jag troligtvis boka en utomlandsresa och då kommer jag älska mig ännu mer för att jag har jobbat. Fast nej just det, jag hade ju kunnat åka ändå, för igår vann jag på bingo igen. Älskar livet helt enkelt.
 
Det var en bra timlön det där. Lättförtjänta pengarjävlar.
 
 

fis

dag 2 - en bild på något du åt idag 

har inte ätit något, bantar:P skoja, har ätit massa gott, bland annat:

idag är en bra dag med andra ord

Jul. 10, 2013

jag gjorde ingenting med frisyren, utan jag hade den glatt kvar. Tog en promenad med dansband i öronen, jag vet jag är pinsam. Sen kom fia och räddade min rastlöshet, vi åt mat och var glada. Vi äter alltid. Det är bra att mat finns, det är ett bra tidsfördriv och även ett bra intresse som man kan dela med många. Sen blev jag kär.

Det har varit en bra dag och jag har bloggat två gånger. Kanske inte behöver en sommarvikarie trots allt. Borde jag förresten signera inläggen med mitt namn nuförtiden? Nej. Jag är jag och fia är fia. Ni märker nog. För något töntigt namn tänker jag då inte skriva i varje inlägg inte. Någon jävla måtta får det väl ändå va.


Idag fick jag verkligen till frillan

Vakna, gick upp, kolla mig inte i spegeln, åkte till jobbet, städade hotellet , kollade mig i spegeln och insåg att jag aldrig har haft en fulare frisyr. Haha och såhär har jag gått hela dagen. Skamligt.


sommarvikarien checkar in

japp, jag ska alltså hjälpa mandis lite på traven eftersom hon tar semester härifrån lite då och då när hon känner för det. snäll amiga over here. eftersom jag är en amatörbloggare och aldrig vet vad man ska skriva om, så ska jag göra en sånhär 30-dagars blogchallenge. det är ju skiiiitbra för er som inte vet så mycket om mig hehe. vi kan till och med börja nu direkt. 
 
dag 1 - berätta om din dag och lägg ut en bild på dig själv. 

det här är jag hehe, och vad har jag gjort idag? jag vaknade, kände mig sjuk så låg kvar, somnade om tre gånger innan jag gick upp, gick ut och solade på balkongen tills jag gick in och lagade makaroner och bacon. sen duschade jag och sen åkte jag till världens ände för att hämta hem min fru. mycket produktiv dag. hörs imöra ra

Jul. 09, 2013

Igår var en mycket fin dag. Jag fick min sol!!!! Och jag fick lite färg!!!! Och jag fick sova!! Skvallra, äta, kramas och skratta. Så min dag var perfekt, det är ju alla de grejer man behöver här i livet.

Min blogg har verkligen tagit semester på obestämd tid. Har ingen vikarie tyvärr. Så jag söker det nu. En sommarvikarie som skulle kunna tänka sig att sköta min blogg tills jag har skaffat mig ett roligt och intressant liv igen. Du bör vara rolig, dum i huvudet, en gnutta ointelligent, klantig men framförallt rolig. Tack.


Jul. 08, 2013

Jaha jag är tillbakaaaa! Som ni har saknat mig. Jag har alltså jobbat alldeles jättemycket och hör här då, det har varit superkul men nu är jag jättetrött. Hård helg utan pip och höljes alltså.

Och hört fan är sola nu raaaaa? Nu när jag behöver den.


Jul. 04, 2013

idag var alltså jag och fiabus och kollade på vår drömlägenhet, alltså snällaaaaa gudar som jag inte tror på, gör så vi får den. Den var så så så så fiiin.

Iallafall så körde jag hem, fia tyckte att jag var för laglig och körde som man ska. Ja usch och fy mig. Nu kommer hon döda mig när jag sover också, för att jag la upp den här bilden.


Jul. 04, 2013

Jag kanske ser lite arg ut på bilderna, det är jag dock inte. Eller jo lite, det drar lite i min höljestarm förstår ni. Jag visste inte ens att jag hade en sån, men jo det hade jag visst. Jag försöker leta nackdelarna med det där, lera hatar jag, bajamajor hatar jag ännu mer, äckliga och fula människor ogillar jag också och ja rallycross är ju absoluuuuut något jag ogillar. Sedärja, det gör inget att du missar höljes amandis, jobba på och tjäna pengar istället. Ja, jag är så duktig helt enkelt.


Det finaste jag bär

Är detta armband med mina två jättefina berlocker som har graverats endast för min skull, ja jag känner mig hedrad. Älskade lillasyster kan ni kanske lista ut vem jag har fått av och kan ni inte det, schas! "För alltid" har jag fått av min finaste och äldsta vän vickan, guuuu se fint.


tre inlägg på en dag?!

 
 
 
jag tänkte bara visa en liten mandis, där såg jag väldigt givmild och söt ut. Dä va tider dä

Paket på en måndag

Jag kan vara världens bästa vän, idag fick även fia ett paket med mig på. Kan ju inte bli ett bättre paket.


bohohoh

 
 
 
idag är en bra dag. Vill ni veta varför? För jag återförenades med fia, det var jättelänge sen och vi hade jättemycket att prata om. Det var fint. Vi bakade, för sånt kan vi. Vi har även fått napp på lägenhet, för ja, jag är nämligen bostadslös där nere nu och vet ni? Det är såååå skönt. Men nu har vi som sagt fått napp och det är ju så otroligt roligt, jag är hyper ni får ursäkta. Ska bli sambo igen, cant wait.
 

RSS 2.0