to die for

Jag sov helt själv i pappas hus igår, jag var livrädd så jag tände varje lampa som var möjlig och kröp ner under täcket med henrik i telefon. Han fick knappt sluta prata förens jag hade somnat.
Jag är avundsjuk på alla som är på peace and love och gottar sig. Jag är inte lika avundsjuk på alla som är i Höljes och är geggiga. Okej det kanske är så att det är lerigt i Borlänge också, men där är Kent och Rihanna så klassen är högre där i vilket fall. Kent är även i karlstad på fredag och jag skulle kunna dö för att få va där. Skulle även kunna dö för att kunna fota igen.
 
 

done

Det har varit en lång dag. Nu har jag officiellt flyttat ut ur min och camillas lägenhet och nu har jag officiellt flyttat ihop med henrik.
Nu är jag tröttast i hela kroppen och ska lägga mig i pappas stora säng och sova tillsammans med vovven. Jag känner mig ensam idag, väldigt otroligt ensam. Och när jag känner mig ensam får jag ångest och gråter och tänker på saker jag egentligen inte borde tänka på. Så funkar jag, så därför ska jag sova nu. Godnatt.
 
 

fina minnen


Det var min och fias sommar, den var väldigt rolig och mysig. Vi hittade på mycket roligt med de andra tjejerna. Blond var jag och en aning fjortis, men ändå hade jag så jävla kul.
 

rock on

På söndag åker jag till kusten, det ska bli så skönt. Även om det kommer spöregna ska det bli så skönt, så skönt.
Och jag kommer vara utvilad för Höljes blir det då inte för mig. När jag kommer hem taggar vi om för en helg i soliga karlstad med mina fina vänner. Jag är nöjd.
 
 

tänk jag drömde en natt att jag hade en katt

På mammas dator hittade jag en massa barnfilmer och annat nostalgisk skit. Den känslan ni.. Så inatt kommer jag ha svårt att sova, det känner jag redan nu då jag har börjat att se på Hitta Nemo. Och sen ska jag se på Rasmus på luffen.
 
Förövrigt så kan jag inte gå, för jag är dum i huvudet. Och nej jag överdriver inte, jag kan inte gå utan att se ut som en stelopererad åttioåring. Så jag kryper istället, hellre ser jag ut som 3 år än 83.
 

klackspark

Att somna till åska och spöregn är nog det bästa jag vet en dag som denna. Men nu ska jag fan inte sova mer för nu ska jag strax ta tåget till Sunne till sis och för bilbingo ikväll, haha älskar bilbingo. Det är sådär tantigt, långtråkigt, spännande och mysigt. Så önska mig lycka till ra.
 

svensk sommar eller

Godmorgon på er. Den svenska sommaren gör verkligen sitt, regn regn blött blött och jävligt grått grått.Fast idag bryr jag mig inte för idag ska jag packa ännu lite lådor till min nya lägenhet i karlstaden.
Till veckan åker jag på en liten minisemester till västkusten med Emms. Fan vad gött och fan vad vi är värda d
et. Om jag inte får fint väder då däremot, då....
 
 

midsommar

Hej hallå tjena. Man skulle ju kunna tro att midsommarsbravaderna tog livet av mig, men icke. Jag är trött dock eftersom jag hamnade i säng i tid till att jag skulle gå upp en vanlig vardag, ja. Det är midsommar en gång om året hoppas jag.
Men min midsommar var grym till en början sen blev det sådär ni vet, att det spårar ur och allting blir fel. Så jag stängde av och gick och åt mos och kööörv istället. Det var fint det också. Och min krans gjorde sig fint på mitt huvud, så är det med det. Idag har vi målat om ett fult bord till ett fint bord, då sparar man några kronor ska ni veta. Bra puss hej puss ska hålla tyst nu, behöver va tyst.
 

roman

Efter några timmar i solstolen med nostalgisk musik i öronen sitter jag nu i pappas alldeles underbart sköna soffa med huvudbanga. Skitsamma, nu ska jag strax ta på mig gummistövlarna och dra och plocka blommor med ericisen. Sen ska vi försöka oss på midsommarkransar, om jag känner mig själv rätt kommer jag anlita någon som får göra min krans.
 
Annars känns allting väldigt skönt, midsommar är ganska välplanerad med tusentals grejer att hinna med. Ska hinna med att ta min och henriks traditonella wienerfrukost, haha okej vi har gjort det ett år men. Det ska ätas överallt och jag ska hinna göra min snyggast och så ska jag ha roligt med vänner. Fan, detta blev ju en hel roman.
 

kom alla vänner så sjunger vi med

 
 
 
vilken underbar dag. Det har varit strålande solsken hela dagen, vilken automatiskt får mig att le. Jag hade en supermysig dag på stan med emma också, fixade till i min gamla lägenhet och fyfan vad grejer jag har. Jag är 17 år och är redan i ett behov av att slänga typ allt?
Fick pussa på min fina också, tänkte att ni måste veta det också.

miss

Jag har träningsvärk i hela kroppen, jag tror jag har glömt bort hur obehagligt och otroligt skönt det är. Det märks liksom attt jag är i Torsby igen, här finns det liksom inget annat att göra än att träna.
Men idag blir det inge torsby utan karlstaden väntar. Jag vill krama henrik, jag vill verkligen krama honom. Varför ska det vara så sjukligt jobbigt att inte vara nära? Varför ska det göra så ont att sakna? Att sakna borde vara pirrigt med en massa fjärillar men i min mage dör fjärillarna när jag saknar. Dom har liksom ingenting som driver dom.
 
Fan vad klyschigt. Men jag är så klyschig och så henriksjuk.
 

-

Jag hatar att sitta i en sits där jag inte vet vad jag ska göra.
Vart jag ska vända mig för att det ska bli bra, eller vad jag ska försöka få fram med ord för att få mig själv att hitta rätt. Sommaren är svår, fin och underbar - men svår. Jag har tid och det resulterar till att jag tänker för mycket. Och när jag gör det, så blir jag messed up och även mitt huvud. Och då vet jag inte vad jag ska göra längre.
 
Fan vad jag hatar att inte veta, fan.
 
 

fan händeR?

 
 
haha vad fan har hänt med blogg.se? Jag fattar ingenting jämt för tillfället, så jag får helt enkelt dela med mig av denna bild igen. Imorgon ska jag ta mig tillbaka till Karlstaden för att börja packa ur min gamla lägenhet, det är väl det inte det roligaste men med en Emma, en kaffekokare och en och annan paus så ska väl även detta gå finfint. Så då vet ni det, för jag fattar att ni är såååå intresserade.

Summer

Sommarlovet har börjat och jag njuter så jävla mycket. Mamma gör frukost, vi dricker kaffe i omgångar, vi läser böcker och äter jordgubbar. Åh så gött jag mår.


'

Ikväll ska jag servera 100 stycken en massa jävla god mat och stå och se på när de är galna framför fotbollsmatchen. It will be fun.
Nu har jag packat med mig alla plaggen hem, för nu kommer jag bosätta mig i torsby. Iallafall några dagar per vecka, måste hälsa på min henrik som stannar kvar i vår otroligt inredda lägenhet. Vi har en säng hittills och det har vi haft i typ tre veckor. Men vi gillar det.


summmmeeeeeer

Nu HAR jag sommarlov, alltså på riktigt. Jag tjuvstartade redan sommarlovet i måndags men skitsamma, nu har jag betygen i handen och fasen vad det märks att det är frisör jag vill bli. De betygen var på topp och ja...resterande ämnen var sådär likom..
Så nu packar jag den stora väskan och åker till tooooorsby. Gött tjena hejhej.


30 augusti





Looking forward to.

worth it




Förra sommaren var fylld med allt. Jag var nykär och blond, jag var förväntansfull och glad. Jag var uppe långa nätter och satt ute i trosor och henriks tröja, jag var spontan och var öppen för alla förslag.
Inget är annorlunda nu, jag tänker sitta ute långa nätter, ta nattpromenader och pussas och kramas lika mycket som förra året. Jag är kär och jag har fortfarande min henrik och alla vänner kvar plus ännu flera. Så jag tänker inte göra mig själv besviken denna sommar heller. Nä just det.

right

image description


Nu har jag officiellt tagit sommarlov, nu väntas bara skolavslutningen på fredag i två minuter. Då åker jag hem och jobbar och taggar inför lördagen då jag ska ha roligt med mina fina vänner. Det kommer regna och vi har ingen bestämd plats att vara på, så oddsen är väl inte så höga. Men fan, jag ska ha roligt ändå.

Jag tänkte överraska min henrik med någonting tills han kommer hem. Vad överraskar man sin pojkvän med? Det är ju inte min starka sida som sagt. Äh någonting ska väl även jag kunna hitta på med. ri

Fire

Ibland undrar jag över hur extremt mycket sömn jag kräver. Inatt sov jag 13 timmar och helst skulle jag vilja sova här och nu.
Så idag har jag städat (ja jag är 50+) och tagit en tur till bergvik. Jätteintressant dag. Sa Amanda och lägger sig och börjar säsong 5 av sex and the city. Godnatt


gosh





Någonstans någon gång så tappade jag bort min förmåga att blogga. Jag kan inte detta längre, vad fan ska jag skriva om? Förut var det flera inlägg om dagen utan tvivel och nu får jag knappt tid eller ord att skriva ett inlägg per dag. Ja du amanda carle, du suger.

Ja du suger.

*




Fotbolls-em kommer långsamt ta kål på mig. Henrik kommer inte vara kontaktbar på 3 veckor och det gör mig illamående. Fotboll överhuvudtaget gör mig lite illamående.
Men då har jag tid med en massa annat och det är ju förjävligt skönt det också. Ja. Ikväll ska jag förövrigt åka till karlstad för att vara ledig fram tills fredag, så.himla.värt. Så denna vecka får jag kanske agera en såndär såkallad hemmafru.

intressant

1. Vilka är dina favoritserier?

Oj! Jag är en typisk tjej där, jag gråter till O.C, dör lite till Oth och Lucas Scott och skulle gärna byta ut min garderob mot Serena's i Gossip Girl. Fullkomligt normal med andra ord. Så på den fronten är jag inge cool.

2. Vad gillar du med dig själv?

Jaha oj hoppsan jävlar. Det här var svårt. Jag gillar mig själv för att jag är social och är så förbannat stark som person. Jag är ganska bra på att trösta människor också och är en bra lyssnare.

3. ..och vad gillar du inte med dig själv?

att jag låter endel människor ta min energi. Att jag har dåligt tålamod och är en dålig förlorare. Riktigt dålig, typ äckligt dålig.

4. Om du skulle överraska din partner, vad skulle du göra då?

Jag har svårt att vara romantisk, det är inte riktigt min grej. Men ja, ta med mig min henrik till Skara Sommarland vore väl roligt. Liseberg är ju ett roligt ställe också. Haha jaha, det kanske var nu man skulle skriva ' åh jag skulle tända en massa ljus och laga trerätters och lägga rosenblad på sängen och köpa nya underkläder till mig själv. Sen skulle vi ta ett bad tillsammans..' Äh, sån.är.inte.jag.

5. Vad vill du göra innan du dör?

Vad vill jag inte göra? Klart man vill resa som alla andra. Men jag skulle vilja vara fadder till barn i afrika, vilket jag ska vara. Jag skulle vilja åka till Astrid Lindgrens barnsjukhus och få barnen och känna sig viktigaste i världen. Hoppa bungyjump vore väl coolt och äta en snigel.

6. Hur är du som vän och partner?


Jaa ni. Som flickvän är jag ganska jobbig tror jag, haha. Jag är ganska kräsen och vill ha det på ett sätt och kompromissa är inte riktigt min grej. Sen är jag väl bra också hoppas jag. Jag är snäll och väldigt kramgo och jag är nog ganska lätt att prata med. Jag och henrik är ganska galna och har roligt ihop. Haha fan vad hemsk jag låter.

Som vän är jag väl bra på att lyssna som jag visst sa. Sen vettefan, jobbig fråga.


7. Vad är du bra på?

Bowling, prata, nörda.

summer it's not near it's hear

Det är jävligt mycket snack att man ska göra så mycket, speciellt under sommaren. Man ska åka dit, man ska gå på den festivalen och man ska grilla och må skönt med kompisar. Men oftast så händer inte ens hälften av dessa roliga saker. I sommar ska jag inte bara snacka. Jag ska vara spontan, jag ska vara uppe långa sommarnätter, picknicka, åka och tälta och umgås och skratta med fina vänner.
Jag började redan idag, då jag och några fina hade en mysig kväll med kortspel och skräckfilm. Sånt gillar vi. Det är sånt vi har sommarlovet till. Jag är jävligt redo.


Lördag

Sex and the city är det bästa tidsfördrivet någonsin. Det är det bästa att somna till också. Carrie inspirerar mig, samantha också på sitt vis. Tolka det inte som pervon nu.

Vad har jag lagt min tid på idag då? Minigolf med fint sällskap, mat hos pappi och snart ska jag se på skräckfilm och få uppsvälld tjock mage. Mmmm


addicted to the nice one




I september ska jag försöka få min praktik i Stockholm. Det vore otroligt roligt och otroligt lärorikt och det är ju förjävla perfekt efter som mamma flyttar dit till sommaren.
Jaha vad har jag annars på hjärtat? Ja, idag har jag gått modell i Jeffrey Campell och höll på att svimma för skorna var alldeles för stora. Annars var jag rätt snygg, snyggt hår och snyggt sminkat. Vad mer kan jag begära?

På måndag är jag ledig för att göra julias balfrisyr och på tisdag är jag ledig för jag mår alldeles för gött. Torsdag är jag visst också ledig, hihi. Jaha. Så har mer eller mindre tagit sommarlov idag. HA!

dags att skärpa sig





Igår gjorde jag mitt första omprov i hela mitt liv, fick dock bara göra om tre frågor av provet men det kändes ändå. Jag är inget mattesnille eller är intresserad av religon eller sånt, men jag är däremot jävligt snabblärd. Och jag kan lära mig, bara jag sätter mig ner och pluggar. Men jag orkar liksom inte. Jag vet att jag kan få högsta betyg i det mesta om jag bara orkade lägga ner mig.
Men att få göra omprov är inte okej för mig. Så fyfan, nu får jag ta och skärpa till mig. Ett sommarlov fullt med roligheter och sen ska jag fan lägga ner mig.

lalalala





Tanken föll mig förut, att fan om två veckor så har jag sommarlov. Två veckor! Jag vet inte hur jag känner för det, givetvis pirrar det i magen över tanken men det känns bara så konstigt.
Ska jag vara i Torsby hela sommaren när min henrik är kvar i Karlstad för jobb? Det tänkte vi ju aldrig på när Henrik flyttade ner för vår skull framförallt. Det kommer dra i Henriktarmen under sommaren, men då slipper ju min Torsbytarm skava så in i helvete. Så på något sätt får jag kompromissa detta. Fan, sommarlov det är ju underbart.

hårt

Nu är jag hemma igen efter en jävla massa timmar i bil, en massa shopping och mys med syster. Jag är fattigare än innan jag åkte men också jävligt mycket nöjdare, så det är väl gött.
Trött är jag också, sådär trött så man inte orkar gå och hämta iste i kylen ni vet. I vanliga fall brukar jag dra fram hundögonen och visa för henrik, men han är inte hemma så fan. Jobbig kväll det kommer bli, är det okej att lägga sig och sova 18.15? Nej? Ja? Kanske? Beror på? Nej? Nej tänkte väl också det.


Godnatt.


image description

Roadtripp

Jag har sovit två nätter i vår lägenhet där det enbart finns en säng och två stolar. Men jag trivs ändå, för jag trivs med Henrik och jag trivs med balkong där jag kan sitta och titta på folk och ibland även skratta åt dom.
Imorgon är det helg också och då tar jag och sis vårt pick&pack till Varberg och även Ullared. Hoho


RSS 2.0