5
1. Klockan är 07.00, det är min sista lediga dag innan jobb. Jag är uppe? Varför? Är jag knäpp? Förmodligen:)
2. Jag har lärt mig att gå ut utan min eyeliner.. Knappt en dag sen sjuan. 
3. Idag ska jag till Oslo. Det ska bli intressant. 
4. Jag har lärt mig att Astrid Lindgren, en flaska vin, en knäpp vän och lite skratt löser allt.
5. Hejdå:) har int tid, har sjuka nerver idag. 

*
~

Ibland är man så kluven, ibland vet man varken ut eller in, höger eller vänster. Där är jag nu, av flera anledningar. Jag vet att man ibland måste förlora något för att vinna något ännu bättre. Bara man vågar att förlora. Jag vet det, för jag har gjort det själv. Jag förlorade, men i slutändan vann jag något som var så jäkla mycket bättre. Och det är det som var så mycket bättre som jag nu kan förlora. 

Men den vägen, den vägen man går när man förlorade det dyrbaraste man då hade, den gör så ont. Det är branta backar varje dag, hela dagen, varje minut. Och man går med en ryggsäck full med stenar, varje steg gör så jäkla ont. Men som sagt, av erfarenhet så vet jag att det släpper en sten lite då och då och nerförsbackarna anländer. Och då blir det lättare. Herregud jag vet ju det där. Men det är fortfarande så hårt att se den där vägen. För man vet ju aldrig när stenarna börjar släppa. Man vet ju bara Att dom gör det tillslut. Och det är en vacker dag. När man kan andas igen. 

Så jag tror att man ibland måste våga att förlora. Vi alla måste våga det, för att vinna något som är bättre. Man ska inte nöja sig. För det bästa ska det bästa ha helt enkelt. Och det är något jag tycker ni ska tänka på alla ni fina guldkorn. 

Sen så är man aldrig ensam, jag är verkligen inte ensam. Ibland behöver man en självförtroendeboost och det har jag fått av mina vänner, mina fina fina vänner. Tänk att jag kan ha så många och så bra. Som bryr sig jämt och ständigt. Vill ge er hela världen. 

Fan vilken konstigt inlägg, jag är kluven som sagt. Och förvirrad. Men det är bra att vara det ibland också. 

Charmig

"Du har skrivit tre inlägg på tre veckor".

Ja fyfan för mig. Jag hittar inte orden till att beskriva hur dålig jag känner mig, ni får ursäkta denna gång också.

Jaha, vad har jag egentligen gjort sen sist? När skrev jag ens sist? Whateveeeeh. Jag har varit i kusten men det kanske jag redan har bloggat om. Där var det trevligt, det var en resa i matens tecken. Eller åtminstone skaldjurens tecken, fyfan vilken härlig resa och vilken härlig sömn jag fick, tvåmannatält alltså, vilken grej. 
Sen firade jag även lite midsommar, med krans på huvudet och med klackskor. Nu kanske det inte är en sån big deal för er andra tjejer att ha det, men jag hatar verkligen klackar så för mig var det stort. Det var en rolig kväll uppe i stöllet tillsammans med myggen. Nu orkar jag inte skriva mer, godnatt. 


Finerst ongen i varla
Underbart


  

Vi bestämde oss för en roadtrip, dagen efter åkte vi till strömstad och grebbestad. Två nätter i tält, poolbad, en hejdudrans mycket räkor, mys vid klipporna, sol och så jävla många och långa skrattanfall. 

Bästa någonsin


Herregud jag har tagit studenten! Idag har jag ont i magen för det är idag jag förstår att jag har gjort mitt i skolan. Jag kommer aldrig mera vara i skolan och träffa min underbara klass. 
Jag är så jävla glad samtidigt för igår hade jag den bästa dagen i hela mitt liv. Roligaste jag har varit med om och den här dagen kommer jag leva på såååå himla länge. 

Så jävla fina
Och igår var det torsbys fina studenters bal. Fick äran att fixa tre stycken också, alltså herregud vad vackra alla var. Fan alltså nu gråter jag igen! Mycket känslor detta. 

-
Något speciellt var det. Grät ett antal gånger, förstår inte detta. Fina fina människor. 

Bal 2014Bästa helgen
 

Jag har haft en sån sjuk vecka. Jag har varit ute på fest 4 dagar och det har inte riktigt börjat än. Så himla roligt, går runt och ler och mår så jävla bra hela tiden. Bästa tiden i livet sägs det och det håller jag verkligen med om. Imorgon ska jag själv gå på bal. Sjuk känsla. 

Så vackra!

Det är verkligen igång! Här är mina två fina baltjejer som jag fick äran att göra iordning idag. På tisdag ska jag göra 4 stycken av mina nära vänner redo för balen, känns så overkligt. Men först är det min egen bal. Som jag inte får glömma bort. 

Nu börjar den bästa tiden
Haha herregud vilken kväll. Spontant är alltid roligast. Igår var det alltså mösspåtagning och jag tog tillfället i akt att umgås lite med mina vänner i Torsby. Jäkligt rolig kväll. Nu börjas det, sjuk känsla att ha på sig den där mössan. 

Bästa någonsin

Det är svårt att inte längta tillbaka. Tror jag kan leva på detta ett tag. 

RSS 2.0