Ja jag är hemmaOkej jag är hemma! Planet kraschade inte utan jag kom hem levande och har varit hemma i denna kyla en hel vecka. Jag saknar värmen och det där utomlandslivet. Men ja, jag är redan blek, jag ör redan trött på kylan och regn och jag längtar redan till nästa resa. Men annars är det fint med mig, livet är ganska fint ändå och i lördags hade jag så jävla roligt på Lasse Stefanz, haha vilken typisk Torsbybo jag är, sorgligt men sant.

Underbart

Några bilder från första dagarna här i fuerteventura. Det är makalöst fint här och vi har det så jäkla bra. Idag vaknade jag dock upp med uppsvällda ögon, vilket är mindre skönt, så idag har jag försökt att vara ifrån solen vilket inte gör mig speciellt glad. Haha typiskt att något sånt ska hända mig, ikväll ska vi dock äta en stor oxfilé vilket gör mig lite gladare i hjärtat. 

Ciao Bella. 

Snart såTre jobbdagar kvar, fyra dagar totalt sen ligger vi där på den där stranden, jag och Erica. Som vanligt så är jag väldigt oförberedd, så idag ska jag bocka av några viktiga punkter från listan. Som leta reda på mitt pass, se om jag ens har någon bikini, leta fram väskan och kanske växla pengar och skriva ut biljett. Detta är jag i ett nötskal mina vänner. Ska alltid va i så god tid, sen lägger jag mig och sover istället. Fin dag
Finns det ens nog med ord för dagar som dessa? Nej mina vänner, det gör det inte. Det är så jäkla fint ute, äääälskar dagar som dessa. Så jag gick upp tidigt fast jag börja 13.00, åt frukost i solen som var varm (!!!), lyssna på pod och sen drog till Norge och klippte så fingrarna blödde. Jäklar vad folk & jäklar vad kul det är. Haha, ärligt. Idag har varit en perfekt dag, trots att jag jobbade kväll och trots att det är måndag.😍😍😍😍
Min helg har varit väldigt väldigt fin, hunnit med att jobba, tagit långa turer, legat i solstolen, varit ute, sett på Falk och varit på världens bästa humör. Egentligen skulle jag ju ha börjat att packa också, men det hade jag tydligen inte tid med. 

Så ja nu jobbar jag en vecka till, sen åker jag fasen utomlands, ja det gör jag ju faktiskt. Livet är top notch nu alltså. 

RSS 2.0