Tjena







Jaha här var det länge sen jag hälsade på. Under den tiden har jag hunnit med endel som i vanlig ordning. I helgen var det en stor dag för då var vi på dop för min frus lilla kille, världens sötaste pöjk det. Har även hunnit med en liten tripp till Karlstad, ätit kantareller, börjat med någon dum diet, jobbat och försökt hitta en billig resa. 

För en resa,  det måste jag nämligen på. Jag har två veckors semester kvar och är det någonting jag inte klarar av, så är det att bara gå hemma. Det blir jag bara mer stressad av, så i höst ska jag iväg, någonstans med min tös som hatar solen, haha ska bli intressant. 

Nej, nu ska jag ta med min termosmugg fylld av kaffe och dra mig mot Norge för lite kvällsjobb. Haaaade

Håreeeeet




Okej, tjena vad jag är nöjd med håret. Här har ni en väldigt dålig bild på barret men shit vad jag älskar det. Nu är det rosa borta och istället är jag sådär iskall lila som övergår i ljusljuslila i längderna. 

Jag har fan hår med attityd, precis som det ska vara. Looooove it. 

❤️❤️







Nu är livet bra gött alltså, finns inge bättre än sol och värme. 

Just nu behöver jag helg, då vankas det dop samt kräftskiva. Kräftskivor är en av mina favoritsysslor, så det kan ju inte bli något annat än bra. 


So much love



världens finaste lilla tös, blir så glad av dig. Tänk vad jag ska älska mina egna barn om jag älskar henne såhär mycket, att va moster är ju en väldigt fin grej. 

Makeover




Just nu gör jag en miljon folieslingor för nu ska mandis gå mot ljusare tider igen. 
Vilken jäkla tur att jag är frisör, hade blivit en förmögenhet att betala annars. 


Godnatt








Happ nu är det söndag igen och mitten på augusti. Jag klagar egentligen inte över det, söndagar är min enda lediga dag och idag har den spenderats i solstolen och med en bakfull Erica. Och augusti är en av mina favoritmånader, så nej jag gnäller inte. 

Igår hade jag världens längsta dag, jag hade världens stressigaste dag på jobbet vilket resulterade i att jag ville hem och sova när jag kom hem. Planerade en lugn och skön kväll med Pappi, om det blev så? Nej, jag får aldrig en lugn helg, istället blev jag chaufför. Vilket var roligt det också och är så jäkla glad för det för idag har varit den enda söndagen under hela sommaren då jag faktiskt har varit människa. Så chaufför kanske borde bli min nya grej helt enkelt, man får ju allt det goda. Se fulla dryga människor, dansa bugg, skratta åt fulla människor, får betalt plus mår bra dagen efter. Perfekt med andra ord. Nu ska jag se på Saltön som har blivit min nya drog. 

Mysigt detta








Mystisdag! Vi gillar detta med vardagslyx och mat också för den delen, så idag bockade vi av frykens pärla och lite räkor. Himla gott och himla mysigt. 

Idag tänkte jag att komma i säng tidigt, men som vanligt blir jag pigg runt denna tiden och istället ser jag på Johan Falk. Jag borde verkligen ha en nattjobb, skulle passa mig perfekt. Så någon, är ni intresserade av en nattöppen salong? Någon? Inte? Nähä nejnej. 

Mitt kall här i livet




Som sagt, solstolen är min bästa vän den här årstiden. Igår låg jag och Erica i en varsin och sa knappt ett ord till varandra, haha vår vänskap alltså.
Sen såg vi på sista Johan Falk, som var den absolut sjukaste filmen jag har sett. Jag älskar Johan Falk så kan ej förklara hur det kändes när jag såg den filmen, haha jag är så besatt. Svenska kriminalare är mitt kall här i livet. Nu ska jag vakna till, åka till Karlstad och göra lite viktiga ärenden och träffa mina två solstrålar och kanske shoppa lite. Det är bra för hjärtat det. Och ikväll vankas party som vanligt, härligt. 

😍
























Nu säger folk att sommaren är slut, det är dock någonting jag inte håller med om. Jag klagar inte över vädret eller sån skit, det har varit en bra sommar än så länge, har några godbitar kvar att göra innan jag anser att sommaren är slut. 
Här har ni iaf lite av min sommar, ni ser ju själva vad glad jag har varit och hur bra jag har haft det. Mycket vin har jag druckit som ni ser, aldrig vila ifrån det på sommarhalvåret inte. 



Äntligen lite sol






Äntligen fick vi en fin sommarkväll, bättre än inget försöker jag intala mig själv. Den spenderade jag i utterbyn hos finaste bebisen och finaste mammin samt Erica. Smulpaj, kaffe, skvaller, snos på Ludde och avslutningsvis tittade vi på Madicken. Det är liksom meningen med mitt liv ändå, såna kvällar. 

Nu är prio ett att vila på kvällarna känner jag, har ont i hela kroppen och är dödsförkyld. Härligt, vila som jag är så jävla bra på och så vidare.. Nej, nu är min lunch snart slut och jag ska bocka av 3 kunder till innan stängning. Härligt. 

Koseligt








Nu har jag alltså varit på norskt bryllup också, så nu kan jag bocka av det från listan. Det var roligt, fint och mysigt. Jag grät en skvätt några gånger, fyfablarns vad vackert det är med bröllop. Sen åt vi typ fem rätters tills vi tillslut slängde av oss klackskorna och dansade loss till norskt dansband. Roligt med andra ord och vilka otroligt bra kollegor jag har, så jäkla glad för att jag åkte till en randomsalong i Norge för snart 2 år sen, lämnade cv och sen tillsist bestämde mig för att börja där. Kan vara något av det bästa valet jag har gjort. 

Men ja, idag ska jag ägna min lediga tid till att vila upp mig. Slitsamt att vara på topp varenda helg som sagt. Puss å kram på er 

RSS 2.0