~





Köpt solglasögon, eftersom jag inte har nog många pilotglasögon... Lägger pengar på så mycket nödvändiga saker. Ironin var rätt hög där. Fast igår köpte jag tulpaner och det gör mig glad, så det var ju en bra investering. Fint är det också. 


Bästa





Håkan och bilder från sommaren, det är terapi det. 

Söndagsselfies




Man kan ifrågasätta varför inte jag är singel. Men vet ni vad det fina är? Att Olle älskar mig trots att jag ser ut såhär och trots att jag faktiskt publicerar detta också. Det är ju fantastiskt. Kärlek är ju för fint. Hehe. 

fint

När jag vaknade idag tänkte jag "åh nej, jag stannar kvar i sängen, godnatt". Sen ringde alarmet igen och jag ville inget annat än att kasta mobilen i toaletten. Men jag gick upp, kokade kaffe, gick in på weheartit och sökte på "I hate mondays". Hittade endel passande bilder. Jag ville ungefär bara lägga mig och grina, tills bussen åkte förbi mig, då övervägde jag istället att gräva ner mig. 

Sen hände någonting, jag kom till skolan och jag färgade och vips så blev jag på bättre humör. Sen trillade det in ett samtal om jobbet jag bad gud om, då blev jag så glad så jag lovar, jag kunde springa ett marathon. Sen har dagen bara blivit bättre och bättre. Jag är så jäkla glad helt enkelt. Och liksom väldigt lugn, ångesten och paniken har liksom släppt och jag kan äntligen börja må sådär riktigt riktigt riktigt jävla bra. För det ska jag ju ha nu, herregud jag tar studenten. 

För att avsluta den här underbara måndagen (?!) så gick jag och köpte mig ett par skor och lite blommor. För det tyckte jag att jag var värd. 




Men please

nu är det söndag igen och som ni vet om ni är trogna läsare av den här tramsbloggen, så älskar jag söndagar. Även idag. Inatt jobbade jag som i vanlig ordning, jag tar gärna emot beröm att jag jobbar på Bjärnidet istället för att vara själv där och slösa bort pengar. Dock känner man sig nästan lika död dagen efter när man har jobbat som när man är bakfull. Så är det med det. 

Förövrigt, håll alla tummar för mig, att jag får det jobbet jag önskar mest av allt i Norge. Please, om du nu finns Gud, nu har du chans att bevisa det så sätt igång. 




Heieh





Jag och ollis är nu redo för att åka till Norge och söka jobb. Känns läskigt och förbannat bra, känns extra bra att ha honom med mig. 

Ligger nog någon sanning i det




Jisses




Alltså jisses, vilken dag! Jag har haft ungefär världens bästa jobbdag, vet inte varför men jag blev så sjukt glad av den. Jag hade en kund, som jag aldrig har träffat som fyllde hela min kropp med en massa energi och självförtroende så jisses Amalia. En massa dörrar öppnades för mig och istället för ångest och oro inför studenten så har jag istället en massa hopp. Fantastiskt! En människa jag aldrig har träffat kan göra mig så glad. Happyday med andra ord. 



dagens sanning





Astrid Lindgren har inte bara gjort mina favoritfilmer, hon har även sagt så äckligt sanna ord också.



Åh vill




Nu är det såhär att jag vill göra en förändring, jättedumt egentligen för jag älskar mina färger i håret nu, så just därför måste jag göra något drastiskt, så funkar jag, varsågod kalla mig dum i huvudet. Så nu är jag sugen på en mörk koppar. Se så fint det ääääär. 

två favoriter på en och samma bild

 

fin jag var idag


 

Idag såg jag ut såhär, var ingen trevlig syn när jag såg mig själv i hissen. Min tanke var att åka upp tillbaka till sängen, men det mina vänner, gjorde jag inte. Istället åkte jag till skolan, klippte en kund och sen var skoldagen slut. Så då åkte jag hem och umgicks med min säng. Tills jag tog tag i mig själv och åkte till Ikea och köpte ljus, Sofie sa att jag borde gå i terapi för min störning till stearinljus. Ett paket med 100 ljus tar slut på 6dagar. Jag bor i en etta så ni förstår väl själv hur mycket ljus det finns här och det är ett heltidsjobb att tända alla kan jag lova. 

Godnatt. 

haha jag orkar inte




haha ni får stå ut med mycket bebisbilder, ni ser ju själv hur söt hon är liksom. 



Puss





Älskar väl våren och värmen precis lika mycket som alla andra antar jag. Olle och jag tog till vara på det igår genom att ha årets första picknick, det var lovely. Ikväll kommer jag nog somna oförskämt tidigt skulle jag tro, tröttare än någonsin 

Wiiie






Snart är det ju faktiskt dags för bal och endel bröllop. Jag har fått endel förfrågningar till olika baler och även några bröllop och jag kan säga, att ingen blir nog gladare än mig när ni frågar. Så sex stycken tjejer till två olika baler ska fixas, tre tärnor till bröllop och två brudar har jag att göra under sommaren. 

Så passande nog var jag på visning igår kväll med salongen, där dom visade vårens största trender inom bröllop och bal, så nu babys är jag full av inspiration. Roligt nog ska jag ju själv hinna gå på bal också, men dä äh jö int lik noga dä na. 

*

Vi ska vara smala men är vi för smala - "sök hjälp kvinna, du ser sjuk ut."
Smart och framgångsrika är en av livets regler - "men Gud vad tråkig hon är, pluggar bara hela tiden, går aldrig ut och skrattar med sina vänner. "
Man ska vara glad och sprida energi och glädje runt sig - "men fyfan hon är bara för myyyycket, hon mår nog inte så bra själv." 
Gud säg upp lägenheten, betala dina egna räkningar och ta lite ansvar. - " man är bara ung en gång i livet, så ta vara på det"
Man ska unna sig, man ska ta vara på livet. - " men shit kvinna, vet du hur många kalorier det är i den där potatisgratängen?!" 
Man ska hålla koll på världen utanför, läsa tidningen och kolla på rapport varje kväll på SVT klockan 19.00. - " haha men herregud vad töntig hon är" 
Man ska utbilda sig. - "men tror du att det finns jobb inom det eller? Så ser inte arbetsmarknaden ut.." 
Man ska sova ut och man ska äta nyttigt. - "åh jisses, sover du än din lata unge?! Och varför äter du bara såna töntiga lchf-skitsaker för?"

Såhär ser det ut. Jag blir illamående av allting. Man ska vara allt, man ska ha många bollar i luften, men inte för många för då tror man för mycket om sig själv. Man ska vara kär, men man får inte bli för kär för då har man bundit upp sig för snabbt, gett för mycket av sig själv. Man ska alltid vara allting, men i en lagom mängd. 

Vi måste hitta en balans, en balans som jag inte vet hur man får. En balans som gör mig alldeles förvirrad och spyfärdig. Allting handlar ju om den där nedrans dumma balansen, som kommer göra våra liv bra. Jag bryr mig i ärlighetens namn inte om vad folk pratar om, om folk tycker att jag borde snåla in på kalorieintaget på fredagsmyset, eller att folk tycker att jag borde plugga mindre för jag blir så jävlaaaaaaa tråkig annars. Nu händer iofs inte just det, but still. Såpass stark person är jag, så jag inte bryr mig. Men jag bryr mig om mig själv. Och livet är svårt, det är svårt att få med allting i en lagom mängd. Att vara allting som man ska, i en lagom mängd. 

Jag är kär. Och folk har säkert både en och två och femton åsikter om det. Men jag bryr mig inte om det, jag är ju lycklig.. Men mitt i allt det där, så ska jag vara intelligent, intressant, följa mina egna drömmar, vara en bra vän, en bra dotter, en bra moster, en bra och framgångsrik frisör. Hur är man allt? Hur ska man kunna vara allt och samtidigt göra allt man vill? 

Den där jävla balansen, den verkar vara ett evighetspussel. Som förmodligen kommer få mig spyfärdig både en och två gånger genom livet. 


-








Vi hade faktiskt himla kul på förfesten men ärligt talat så var studentfesten inte mer än okej. 2/5 helt ärligt. 

Detta beror på att Torsbys befolkning verkar vara för tråkiga för att klä ut sig, släng på ett par solglasögon och en fristadjacka eller vadfan som helst. Så kan man ju va torsbyraggare liksom. 
Vi har inte de bästa festställerna heller, men det blir vad man gör det till. Kul att jag säger att vi inte har de bästa festställerna när jag själv jobbar på ett av dom. Jaja. Och så var det för lite folk! Ok tack för mig.

Mvh Årets studentfestkritiker.

haha åh




Säger det igen, obegripligt hur mycket den här filuren betyder. 

Lite mer mmmm i livet




Jag kom på mig själv förut att jag satt med det största flinet någonsin, av ingen anledning, på tåget och jag såg själv i spegelbilden hur fånig jag såg ut. Vet ni varför? För jag så nöjd. 
Jag är ungefär världens känsligaste människa och tror inte jag kan gå igenom några tråkigheter överhuvudtaget utan att bryta ihop. Och bryter ihop gör jag oftast, men jag blir på cupen väldigt mycket gladare och tryggare med mig själv. Saker löser sig helt enkelt även fast det många gånger inte känns så. Jag lär mig någonting av allting tråkigt som händer, klyscha ja, men sant jaaaaaa. 

Jag har en Olle och en massa med riktiga superbra och ärliga vänner. Så hur skulle jag inte kunna vara nöjd liksom.
Jag har så mycket kärlek inom mig, härligt va?

herregud




visst man längtar väl efter barn, villa och giftemål och sånt trams, men alltså ingenting slår längtan till en sån här liten vovve. Jag svimmar varenda gång jag ser den här bilden. 

Mitt lov










vilket fint lov jag har haft. Stockholm som ni vet, fika, yoghurtglass, kaffe, vin med Camilla i Karlstad, kramat olle, pussat Alicia, ätit världens godaste hamburgare samt ätit en massa marinerade vitlöksklyftor som typ är det godaste som finns, utgång och skratt igår, idag - sf kanalen hela dagen. Jag kan inte vara mer nöjd. 

RSS 2.0