HEJ ALLA BARN NU ÄR DET BARNPROGRAM





HEEEEEEEEEJ!!!!!!!

Norling och Nilsson här, vi bloggar åt Carle. Vi har det jäkla bra här alltså. Vi tänkte bara slänga in ett litet inlägg till cARLE BARA för att vi love her so mutch. PUSS På HENNE. hej valborg. mandis du är en grymmis.. ♥♥♥

jalla jalla en fet karlsson till alla / anton persson

today I look like this






Såhär ser jag ut denna valborg. Mina egna lockar, jumpsuit, klackar och blommeliblomjacka. Turkosa naglar och ringar som matchar. Sotade ögon och ja. Ha en fin kväll. Det ska verkligen jag ha. Puss

hej jag ser ut som en liten skitunge som är full i fan



Mer naturlig bild på Amanda Carle lär ni aldrig få se. Eller ja, det går inte att hitta. Detta är utan smink och självtorkat hår, det är nya grejen. Ser dock ut som ett lejon men det är ju skitsamma det.

idag är jag väldigt duktig






Jag gick upp jättetidigt och somna jättesent igår och detta resulterar till att jag kommer ligga halvdö i soffan runt sextiden. Ja, jag känner mig själv. Jag har diskat, dammsugit och gått morgonpromenix med vovven och stekt. Och klockan är bara två. Ojoj.
Jag råkade välta ut vovven's vattenskål också, ja det blev vatten över hela golvet. Då började jag gråta och sen hade jag inget annat val än att skura golvet också. Så ja med andra ord, fyfan vad jag är effektiv och duktig idag.

Valborgsmässoafton, a day to remember.

jag gillar solen och solen gillar mig



Har varit extremt effektiv idag. Så jag är värd att ligga i solen nu ett tag innan jag går och handlar. Jävlar vad jag samlar vuxenpoäng.

02.14

Vad gör jag vaken nu? Det har jag inget bra svar på, bara att jag gillar att se på film hela nätterna och sova hela dagarna. Det är så jag funkar. Har nyss sett färdigt på 'Taken' vilket ledde till att jag var tvungen se en film som dämpade min rädsla, så det fick bli Kalle Blomkvist och nu är den också slut. Så nu funderar jag på om jag ska sova eller om jag ska dra en filmsnutt till. Ja, sistnämnda lät bäst och så får det bli.
Eller ja, några avsnitt av Solsidan låter alldeles perfekt. Godnatt.'



ni är det fina i det fina







Igår hade jag en mysig kväll och idag har jag varit och shoppat med sis. Det gick inte så bra för mig, det där med shoppingen. Men lite smått och gott fick jag trots allt med mig hem.
Nu ska vovven och jag ta en kvällspromenad. Mysigt.

fight mot mig själv varje liten minut, don't leave me



he will break your heart, leave him tonight - In The Shadows

Ska slänga mig i duschen och sen tända grillen. Otroligt, varför ska jag alltid slänga ut min dyrbara tid framför datorn? Nej myskväll på agendan alltså. Hejhej.

Solasolasolasola



Nu mina kära vänner ska jag gå ut och få lite färg på kroppen. Så ni vet liksom, vad jag gör en sådan dag.

Genom eld och vatten









Victoria Jasmine Lind. Min allra bästa vän, genom vårt och torrt som man brukar säga. Och ja, det stämmer ganska bra. Vi är som humle och dumle, svart och vitt, piff och puff, ying och yang, eller bara kort och gott - Vickan och Carle. ♥

Med henne är jag den riktiga Amanda Carle.

01.30 piggare än någonsin.

Jag är för lat för att gå och bre nattmackor, men jag vill ha! Om vi fortsätter på matbloggsstuket, så kan jag ju säga att jag har ätit en massa kolhydrater idag. Eller - bara kolhydrater, har nämligen smällt i mig smörgås till både lunch och middag. Erika har slutat och äta kolhydrater och äter typ en massa fett, jag tänker envisas om att man kan äta smörgås utan att bli tjock. Gaah, hatar dieter.
Nej, ska sluta babbla om en massa jävla mat innan detta går och blir en 'vi som bryr oss om vad vi äter blogg'. Bara onödigt och jobbigt, herregudarns.




Så ser jag ut denna natt, gossegossetröjan på mig. Hitta den i en soppåse, pappa var påväg att slänga den... Fyfan vad arg jag blir på slängmänniskor.

happyface



Ojoj vilken dag, finns ingen jag skrattar så mycket med som Vickan. Vi gör och säger väldigt mycket roliga saker när vi umgås. Att vi har stått ut med varandra i snart 16 år är då sjukt.
Men har haft en toppendag iallafall, men nu är jag dockis förbannat förskyld. Ja, vi gillar detta. Imorgon ska jag ta en lång sovmorgon, sen ska jag sooola all day och sen taggar vi grillkväll. Ja tjena vad jag mår då.

nommmi




Set the fire to the third bar - finaste.

Jaja, nu ska jag iallafall ha en bra dag med lättsamma människor som får mig att skratta vad dom än gör.
Och när jag kommer hem därifrån ska jag städa. Jag gillar att städa. Gosh.


Man skulle kunna säga - vilken fin morgon amandacarle. Du lyckades






Jag gillar ensamma mornar. De är så otroligt sköna och jag njuter varje liten minut av dom. Som denna morgon, då Vicko väckte mig. Det sket jag i och sov vidare, men sen väckte hon mig ännu en gång.. Är detta okej? Nej nej nej, hon är djävulsk. I vilket fall som helst, så gick jag ut morgonpigg och fin och satte mig i solen med Harryboy.
Underbart va? Är ni avundsjuka? Ja tänkte väl det jag. Chingching everybody, Yyyystmark today. Som jag älskar skogen. Nom Nom.

they say bad things happen for a reason






svårt att välja rätt väg

ingen rubrik behövs

Heeeeeeeeeeej alla!
Emms här. Jag och Carlisen sitter ute på balkongen och chillar med godis, musik och en massa skratt.
Vi njuter av solen fast de är inte mycket till sol men de är tanken som räknas. Nu blir de ansiktsmask och en film, inte vilken film som helst utan 'Tur och retur' och sen fortsätter vi med resten av Carle's jävla barnfilmer. Ja, sjukt hur en sextonåring kan ha så många barnfilmer i sin dator som hon har. Jävla galning. Puuh puuh. Nu ska jag gå och skumma mjölk åt henne, för ja. Det tycker hon om, skummad och varm mjölk...






om man blickar tillbaka







Då var man liten.. Och då använde man inte smink. Då var det bästa jag visste att baka Cupcakes, fast jag tyckte dom var äckliga. Men jag hade en fallenhet för att göra skitsnygga såna. Jag älskade att springa, så det gjorde jag väldigt ofta. Sådär äckligt ofta. Jag fick då smala ben, väldigt smala. Sen fick jag jättesmala armar.
Vickan var brunhårig. Jag var blond. Jeansleggins var det bästa jag visste och att ha hippieband runt huvudet var min grej. Jag hade ganska kort hår, men fint. Jag var blyg och osäker på...ja allt? Umgicks med Vickan och Johanna, dag ut och dag in.
Sen hände det någonting, jag började åttan och bytte klass. Vickan var med mig, tack gode gud för det. Jag såg saker på ett annat sätt och kände inget tvång till någonting längre. Började umgås med brudarna jag umgås med idag och de hjälpte mig med mycket. Utan att dom egentligen vet om det, för det har jag aldrig sagt. Men det har dom. Här sitter jag idag och tittar tillbaka. Och ler, ler så jävla mycket över att saker förändrades. För vem hade jag varit idag? Absolut inte den jag är idag, inte den Amanda Carle som ligger i soffan med sin laptop på magen och lyssnar på 'Chasing Car'. Hon hade inte vågat träffa folk, hon hade inte vågat vara sig själv, skratta åt sin sjuka humor eller vågat öppnat sig och ha sina egna åsikter.

Så med andra ord, fan vad jag ska vara glad att jag har dom jag har.

Happiness


Besvikelsen som uppstod när jag kom upp på övervåningen och möttes av regn, är obeskrivlig. Samma obeskrivlighet känner jag över min jävla halsont också. Det är inte roligt att var förskyld, herregudars jag har ju lov. Men inte deppa över detta, idag har man all rätt att se på film och äta kinamat. Så det tänkte jag göra idag faktiskt. Vet ärligt talat inte vilken dag det är idag heller så det ska jag ta reda på nuuuu. Och ringa Emms. Ja och dricka varmt vatten med honung. Mums, jag som älskar honung.....

update från det grymmaste





Vad gör jag just nu? Jo, jag ligger på en filt i kvällgossesolen med täcke och en massa kuddar. Musiken spelas från datorn och vindruvorna ligger så fint här bredvid mig. Det är såna här saker jag älskar med våren och sommaren. För hur skulle det se ut på vintern? Täckbyxor och tjockjacka, mössa, vantar och en pulka och varm oboy. Nej fy fablarns.

Detta kallar jag livs, hejdå ska fortsätta må som en gud.

mitt liv är yeah yeah x3






Tänkte faktiskt att bilderna ska få tala för sig själva. Det har varit en bra dag, jättebra faktiskt. Är det sommarlov snart eller? Nej just det, det är april och vi har påsklov nu.
Vilka underbara dagar jag har, love it tamejfan. Nu - grillat.

den iskalla okänslosamma tösen, tänk om det vore så väl.



Jag har börjat dagen på bästa tänkbara sätt - frukost i solen. Det är liksom på så sätt jag vet att det blir en bra dag idag. Solen skiner, ska fikamysa med Fia i parken senare, vi är lediga, fåglarna sjunger så fint och nej, egentligen bryr jag mig inte om det. Jag har bestämt att jag ska äta grillad lax ikväll och jag ska bjuda some girls på en redi grillkväll någon kväll. Det kan ju inte bli bättre. Everyone is happy.
Jag är inräknad i everyone, bara så ni vet det liksom. Ciao.

Jag vill tatuera mig. Som på bilden, en ögonmask. Mmm ja...

behöver det jag inte har



 

Gjorde ett tappert försök med att se happy och pigg ut. Egentligen är jag glad och lycklig, fast just idag, just idag är jag inte det. Vek som fan. Ligger på mitt underbart sköna golv, lyssnar på musik som i vanlig ordning. Skriver, skriver och skriver i min dagbok. Fanns mycket att kludda ner där alltså. Ja, ja, ja.

Ska dra en film nu, eller en blund.


lust att hälla saltvatten i mina sår, för att känna smärtan

Jaha. Här sitter jag och har absolut ingenting för mig. Det är väldigt skönt, väldigt skönt. Sådär skönt att jag nästan vill krama om mig själv och sen rulla in mig i filten och dra en film. Det var länge sen, när såg jag en film senast? Herregud vilken obehaglig tanke...för jag minns inte?
Lov har vi också och snart är det maj. Då fyller jag år och min födelsedag kommer firas i Barcelona. Är inte det för lyxigt egentligen? Påtal om Barcelona, herregud måste börja packa snart. Vi åker ju om..låt mig tänka... 13 dagar!




Detta inlägg tog mig 25 minuter att skriva och så slänger jag in en otroligt äcklig bild på mig från Thailand. Om jag hade ont? Nej absolut inte...Absolut inte när jag badade i saltvatten iallafall, åhnej!
Fyfan vad jag inte kan blogga längre, håll käften bara Amanda och gå och gör något vettigt.

men snälla, ge mig ett ägg, som Linus skulle ha sagt



Man skulle kunna säga att påsken slutade ungefär som jag hade trott. Fast den har varit fin på sitt sätt, här sitter man ute i kvällssolen och har nyss avnjutit en grillning med bror's ja, kompisar och the family.
Ja, fint ändå. Solglasögonen är på, shortsen och ponchon likaså. Men helst av allt vill jag sova, snälla. Ge mig en hängmatta och ett duntäcke. Snälla.
Gårkvällen var förövrigt helt okej, picknickmys med tjejerna och sen gick vi ut. Ja, roligt.

glad helg då everybody

Vilken underbar dag detta kommer bli, den har startat superbra. Fått lite färg på kroppen, just nu älskar jag att jag redan har en bränna som det bara är att fylla på. Vissa har det bra har jag hört.
Bror är hemma också och strax ska vi som sagt åka uppåt till lilla kusselinen som säkert kommer visa oss de nya spelen till ps3. Vilken doding.
Ikväll ska jag möta upp några brudar, för att ha lite mys och senare träffa lite folk. Ska bli roligt roligt roligt. För jag ha världens bästa bästa bästa runt omkring mig.


uppdateringen är nog den bästa på länge, enjoy!

Igår hölls den traditionella bowlingtävlingen i Torsby, alltid på långfredagen så länge jag kan minnas. Och denna dag håller alltid upp till sitt namn, långfredan. Jag befann mig igår, tråkigt nog, inne i bowlinghallen ifrån elva på morgonen till två på natten. Det ni kära vänner, kan man kalla tragiskt.
Men det är en mycket rolig dag, vanligtvis hade jag själv varit med och tävlat. Men icke detta år, istället var jag en kaffedrickande supporter. Det gick det också, riktigt trevligt var det. Bumsade i säng givetis alldeles för sent, dumt.
Men skitsamma, nu ska jag fortsätta steka i solen tills jag drar på mig spetsklänningen och åker till landeet. Sörmark kan man också kalla det, på någon slags påskmiddag. Eller nej, middag.



fröke fräken



Man skulle kunna säga att min blogg är väldigt ointressant just för tillfället, men jag lever liksom för gött för att ens ha en tanke på att sköta detta som jag ska.
Nu har danspalatset gjort sitt också, för alltid tydligen. Har haft en otroligt skön vecka, slapp som tusan. Har mått som man ska helt enkelt. Har gått och blivit positiv, vet inte när detta hände eller hur detta hände. Nu ha vi i vilket fall lov och då har man tid till allt. Som att grilla, sola, skratta, twista sig, hoppa hopprep och kanske även hinna med en och annan kaffekopp. Och SOVA!!!!! Nejnejnejnejnejnejnejnej, skaffa mig något att göra nu innan jag somnar.

haha cool jag är




Sitter hos Emma och har inget liv. Älskar allting just nu, underbart väder. Vi sitter ute på hennes balkong med kvällsol, musik och mitt påskägg. Gulle hon, som ger mig ett påskägg.

Förjävla gött, lov!

hahaha såå fruktansvärt skojsigt

Haha åh tjena vilken rolig kväll jag har haft. Har för det första varit ute på en promenad i kvällssolen, underbart skönt. Sen fick jag ett samtal från två grabbar, var tamejfan det roligaste på hela veckan. Hahaa, låg ihopvikt på golvet av skratt. Tack Markus och Andreas, ni gjorde absolut min kväll.
Så nu kan jag väl fortsätta att skratta ett tag till, tills jag somnar inatt någon gång. Det där med att lägga sig i tid, är tamejfan inte min grej. Men vad gör det? Ja, säg mig. Vad gör det?


sommar och sol, huuh?!

Imorgon får vi påsklov, fast för mig är det bara ett vanligt lov. Jag gillar inte högtider numera, de är bara onödiga och överskattade. Så jag tänker inte fira påsk speciellt mycket. Jag vill helst sitta på mamma's balkong och lyssna på Rix Fm hela påsken, hade inte det varit fint? För ingenting är som vanligt, ingenting. Allt är splittrat och alla sönderslagna bitar ligger på helt olika ställen. Det är hårt, när man blickar tillbaka från föregående år, där det var glädje och kärlek. Ingenting är som vanligt och varje gång jag blir påmind så sticker kniven till i magen.
Så med andra ord, så får jag lov imorgon. Och jag struntar i om det är det gula och äggiga lovet.
Jag tänker ha en bra, vanlig helg och ett bra vanligt lov. Vad sägs om det? Bra, tänkte väl det.



detta är vad vi alla längtar efter






Spotify.
Kaffe.
Skvaller.
Och lite skojskoj.

April 20, 2011

Jaja ojoj. jag är mycket medveten om att jag är usel på att skriva något roligt här. Iallafall mot förut, men skitsamma tänker jag. Mina små bönor däremot, tror att jag har blivit sjuk.
Jaja, vädret är helt otroligt och dagen har varit likaså. Stekt och lyssnat på bra musik på balkongen med Emms och haft vattenkrig i skolan. Precis som det ska vara i princip. Nu ska jag strax ut på en promenad med Rix Fm som sällskap, på med shortsen. Slå det ni om ni kan.


totalt oviktigt, men ni gillar det.

Ni kanske inte visste detta, eller så gjorde ni det. Skitsamma vilket, läs ändå.

Jag ställer klockan på 05.03, ställer om den till 07.07 då går jag upp. Tittar mig i spegeln, drar på mascara och skiter fullständigt i hur håret ser ut. När jag är klar med allt det yttre, är klockan ofta 07.15! Otroligt va, trodde ni inte att jag var en sådan snabbis? Sen lägger jag mig i sängen igen och sover till 07.55 eller senare, men då missar jag bussen och kommer försent. Morgonrutiner.
Jag är en slarver och en riktig fåntratt utan att överdriva. Och en periodare, nått så otroligt. Och jag hatar katter, de jävlarna. Varför är jag en fåntratt då? Behövs inga större förklaringar. Och så har jag en sån jävla otuuuuur, men det är ju också skitsamma.
Jag har ingen fallenhet för matlagning, verkligen inte. Men är riktigt duktig på att servera och stå i kassa, kunderna älskar mig! Tehe. Kan heller inte tvätta eller starta en diskmaskin, ska antagligen flytta hemifrån om någon månad, tokigt va? Jag hatar även särskrivning, haha Vickan?
Men i vilket fall som helst, så är jag ganska cool.




hollywood hills forever

Jag gillar att slippa sitta vid skolbänken denna vecka, jag gillar att jag dansar bugg med sexor och chacha med sjuor. Jag går runt i shorts utan att frysa och så har jag på mitt favoritlinne.
Det är konstigt hur stor påverkan vädret har på oss, helt sjukt. Är alltid glad när vädret är bra. Och allt känns så otroligt lätt just nu och jag är sååååå förväntansfull.





Ja, där ser ni. Glad flicka. Som putar med sin överläpp som aldrig förr. Hennes såkallade överläpp, hon har ju tamejfan ingen.

skulle kunna sjunga livets glada sånger




Tänkte komma med ett glädjande besked nu, jag kom preliminärt in i Karlstad! Är lycklig och förväntansfull. Och känner lite osäkerhet men skitsamma I'm gonna fix this. Känns som en lättnad och det är så jävla roligt.
Helt exalterad här hemma i mammas vita soffa. Nu är jag värd en Safari.

tänkte faktiskt säga, att jag mår som jag ska idag

Jahaja, ännu en fin dag har passerat. Danspalatset är roligt men allt runt omkring är roligare. Och sitta i solen lockar lite mer, hehe. Gått runt i shorts all day, ätit glass med Fia, åkt lite moped och ja dansat.
Bättre dagar är det svårt att få faktiskt.


min dag





Jahaja, nu är det söndag igen. Gör mig ingenting, har mått gött under helgen och imorgon börjar danspalatset. Vilket ska bli så jäkla roligt! Haft en mysig eftermiddag med Erikisen också, bara prata och skratta. Kan inte bli bättre. Ah, bra helg. Nu ska jag packa väskan som i vanlig ordning och dra mig mot mammsen. Snuttteeee.

fyfan vad jag älskar Hollywood Hills.

nobody said it was easy...

...no one ever said it would be this hard.


Hejhej, ligger på en filt i bikini och lyssnar på Coldplay. Drömmer mig bort till Stockholm och till deras spelning. Vill.dit. Annars lever jag fint, äter Safari och dricker kaffe. Skrattar lite över igår. Hade en fin kväll i vilket fall, ja jo. Sikkken kväll, sikkkeen helg. Roligt roligt.


fått en ny favoritlåt, hollywood hills.

Hejhejhejhej. Vilken underbar dag, är alldeles jätteglad. Har strosat runt med Ems en sväng, varmt som fasen ju. Otroligt skönt måste jag säga.
Och nu sitter jag här igen och väntar på mitt fina sällskap för ikväll ska vi ta med en liten picknick till något place med kvällssol och bara myyyyysa. Gud vad jag mår.


HEJ DU FINA VÄDER

Jahapp, det där med att komma ikapp mina missade sovtimmar går åt helskotta alltså. Men skitsamma, snart lov, snart lov. Är med andra ord väldigt trött, så innan det har hunnit bli kväll ska jag bannemej ha sovit ett par timmar. För ikväll ska jag ut med Nilsson och Erica. Vilka sötisar! Hoppas på fint väder för då blir det årets första picknick! Yeah. Nä, toast och musik i solen nu.


bild från gårdagen, nu dör jag av hunger snart

Stäng



Mamboo number fiveeee




Jag sitter fortfarande och lyssnar på skitmusik. 'Du är så yeahyeah wow wow' som t.ex. Nej detta funkar inte längre, måste dra och möta Fia nu innan jag somnar. För ja, fredag är för mig - sova tidigt.
Men måste ha lite roligt också, så hejdå igen. Ha en fin kväll. Eller så har ni inte det, kvittar mig..

NOSTALGI, SOMMAREN 2008



Absolut Förfest Vol. 1 - haha vilken skitmusik egentligen, men kan inte göra något annat än att sjunga med och skratta lite. För jag kan tamejfan varje låt.
Jahaja, vad gör jag annars då denna fredag? Jag gör allt annat än det jag ska göra, det är skönt. Dricker lite kaffe, fixar mina naglar, redigerar lite bilder och tänker på hur jävla mätt jag är efter hemkunskapen idag. Fy fablarns, men herre vad duktig jag är på att göra sås. Hej.

FREDAG 17.14



Känns som jag är kär i känslan att det är helg nu och nästa vecka danspalatset. Och sen är det liksom påsklov. Och sen är det Barcelona. Alltså ja, jag är nu kär i allt som väntar. Fast som mamma säger 'lär dig leva i nuet Amanda' Ja mamma, så ikväll ska jag också ha det roligt.


party rock anthem- LMFAO

paparazzi






Lyssnar på förra årets sommarplågor medans jag väntar på att klockan ska ticka lite snabbare. Sjunger högt och tittar på bilder från dagen. Och idag har varit en sån dag, som allt känns så ljust och lätt. Jag har skuttat fram hela dagen. Och så har jag känt mig otroligt fin, i pappas reflextröja, hans finfina hjälm och så självklart arbetsbyxorna.

mina röda converse ger mig skavsår

Vilken underbar dag idag hörni. Har gått i arbetskläder hela dagen, ätit twister på lunchrasten med fia, gått i linne och besökt sjukhuset. Det sistnämna kanske inte var det bästa på hela dagen, men äh.
Fint väder är det också och i luften luktar det vår. Och det bästa av allt, att jag inte har haft en enda vanlig lektion.
Och nu ska jag äta en Safari och lägga mig och sova i solen.


hej, idag hade jag praktik på Skanska. Hade jätteroligt verkligen.

Stäng

lekte lite modell och fotograf förut och vips!

Stäng

ironic

Nej, jag gjorde inget vettigare än att pysslade ihop en ny header nu igen. Den förra var så...uh! Är faktiskt nöjd med den nya, och ja likadant nu, tryck f5 om ni inte ser. Gör ett nytt försök med att göra nått vettigt nu.


onsdag

Gjorde en engelskuppsats idag, gick bra. Sen gick jag hem, vid elva. Och jag har redan hunnit med att haft kaffefika med Emms, börjat med mitt bildprojekt som kommer bli awesome om jag får till det! Jag har även städat, eller nej. Jag har 'knött' som det så fint kallas på värmländska in kläder i byrån. Kan inte stänga lådorna nu, äh. Bättre det än att man inte kommer fram i sitt rum. Ja ja ja ja ja, eller hur?! Fint, vi säger så. Ska fortsätta att göra vettiga saker. Med andra ord, ska gå bort från datorn och lyssna på Rix Fm.


en bluff

Attans, jag har kommit på mig själv. Jag gillar inte hockey, jag gillar det omkring hockey. D.v.s, att jag köpte en massa frukter förut och har nu slängt ihop en fruktsallad och hasselnötter. Det skulle jag då inte ha gjort - om det inte var hockeydags. Så nej själva ishockeyn, ni vet själva grejen alt handlar om, är inte ett dugg intressant och jag gillar det inte alls. Förutom musiken och hejarvisorna. Ni ser, ingen hockeybrud alltså.
Nu vill jag ha helg också, älskar helger, helghelghelg!


alejandro



Har myst ihop mig i en mjukiströja och bekväma jeans för snart ska jag möta Johannis. Vi ska på någonting i aulan, dans eller nått. Är inte så noga med vad det är, har ju fint sällskap. No matters what. Helt otroligt, så positiv jag är trots allt.

Åååh, saknar min (läs brors kompis) hatt som jag har på bilden. Mamma har tvättat den, gissa vad? Den är förstörd.....Min bebis.

älskar vädret!!! <3

Min första tanke när klockan ringde imorse var, 'åh jag är värd så mycket mer än att behöva gå upp nu'. Så jag stannade kvar i sängen helt enkelt. Sen gick jag upp och har nog klagat varenda lektion över hur trött jag är.
Men det gör då ingenting, för ikväll blir det en slappkväll med hockey. Som jag förövrigt har blivit riktigt intresserad av, herregud.


I want you to want me



Jag gillar att skämma bort mig själv, så det gör jag ofta. Gärna på veckodagar, då jag är mest värd det. Som idag, då jag grävde ner mig i soffan efter träning med en amandaToast brevid mig och tittade på fyra avsnitt av Solsidan. Godnatt, tröttast i byn.

redo för lite gym



Är alltid så fin före träning och ännu finare efter.. Nu sitter jag här och laddar upp för ett styrkepass på gymmet, axlar, rygg och biceps. Måndag och ny vecka, som faktiskt har börjat toppen! Och nu fortsätter den ännu bättre. Hejhej.

vi skrattar idag - bästa från mig.


våren smyger sig inpå

Varje liten rast som man har, sticker man ut och sätter sig i solen. Längtar. Hela våren går åt till att längta, när man egentligen borde njuta av det som är just nu. För det är så fint, när småbarnen i skolan åker skateboard i bara t-shirt och alla kompiskretsar sitter alla tillsammans och snackar om föregående helg eller hur mycket man älskar sommaren. Hur man sakta börja planera alla spontana grillfester och dagar vid stranden.
Sen går man ner till byn, där bilarna åker runt, runt och resterande människor sitter vid Quikly och käkar första mjukglassen i linne. Och så längtar man ännu lite mer - fast man borde njuta av det man har just nu.
För jag älskar detta, fåglarna, att allt blir så mycket ljusare, gemenskapen som uppkommer och så självklart, twistern ♥





behöver någonting äkta




Bland det finaste ögonblicket jag har varit med om.

saker förändras, sa någon



8 månader sen denna bild togs. Sen dess har jag hunnit med att flytta, till två hem, varannan vecka. Jag hade min bror hemma varje dag, nu ser jag honom knappt en gång i månad. Jag har börjat sminka mig, börjat ha roligt men framförallt har jag blivit så jävla mycket bättre. Och starkare. Tjohoooo!

söndag



Sa till mig att efter denna helg, så måste jag vara utvilad efter min föregående vecka som har varit så äckligt jobbig. Jag ska säga er, att jag är fan så mycket tröttare än innan helgen började.
Jag kan nästan räkna antal timmars sömn på mina händer, haha slå det ni! Okej, riktigt så illa kanske det inte är. Men hursomhelst, jag har haft riktigt roligt.

en till



På Erikas begäran bloggar jag, hon var orolig för mig. Har inte bloggat på jättelänge tyckte hon, så hon trodde att jag hade fått en allergisk reaktion eller något liknande. Men ikke, jag är fullt frisk och njuter av solen. Rix fm och kaffekoppen är mitt sällskap. För fyfan vad jag mår gött!

hos erikisen



Min latlördag fortsatte hos Erikisen, med kaffe och musik. Och endel skratt också, för bra hon alltså.
Vi sitter och lyssnar på Erikas skitmusik, men hör och häpna, jag sjunger med! Alltså rekord tamejfan.

haha fin lördag



Jahaja, lördag i all ära säger jag bara. Har glömt bort hur skönt det är att inte göra någonting, sitta i solen med mammi och se ut hur fan man vill. Slå det ni, det är fan livskvalitè.
Nää, ut i solen med dig Amanda. Seså.

freeeeedag



När jag kom hem idag stod det en smulpaj på bänken, plus min favoritmat. Mammi är för söt hon alltså, precis vad jag var värd. Nu sitter jag här, duschad och ser fram emot kvällen. Ska bli riktigt roligt. Helgen är så otroligt välkommen, försovit mig varje dag denna vecka och nästan somnat varje lektion. Så ja, välkommen helgen.
Nationella i engelska är så gott som över, no;n också, så nu är jag bannemej värd en grym kväll.

ja jag vet att jag är fin, natti



Mamma's Iphone är grejen. Varförvarförvarför ska hon skaffa en sån, när hon säger 'bara man kan ringa så'. Nej, inte rättvist. Fast jag älskar den däremot jättemycket, den är som min lilla bebis. Måste.ha.den.nära.mig.hela.tiden. Ja, den är fin. Vore ännu finare om den vore min..

lång men fin dag



Nu är nationella i no klart, nästan klar med uppsatsen i so och efter imorgon är jag nästan färdig med nationella i engelska. Alltså tjoho, ser nästan slutet.
Promenix i solen med mammi, solat lite och nu hockeytime. Och våren är här, nej nu är det fint alltså.

värd mer



Världens-finaste-inlägg-som-alltid-får-mig-att-gråta

Filmen, 'hur många lingon finns det i världen' var förövrigt hur fin som helst. Blev nästan lite kär i skådespelarna också, jisses.

boktips (!)



Detta kommer nog aldrig mer hända, jag tipsar om en bok! Egentligen är jag alldeles för rastlös för att läsa, men jag hade inget bättre för mig när jag var borta. Så en av dom jag läste var denna otroligt fina bok.
En bok fylld med en massa kärlek, mer än så behöver egentligen inte nämnas. Och så är den ju skriven av Alex Schulman och bara det säger ju endel. Så se så, åk till bibblan nu.

phuhuu fin dag



Har ätit den nya twisterglassen, sökt sommarjobb, slutat jättetidigt, pluggat i snart två timmar, kokat kaffet som inte ens värt att dricka, suttit i solen, haft inpackning i håret och kastat so och no-böckerna i golvet.
Allt detta och klockan är bara fyra. Jättestort so prov imorgon och nationella i fysik. Jippi. Och på fredag nationella i engelska. I'm lovin' it.

Ikväll är jag värd att gå på bio. Ja, det är jag så säg inget annat.

jag har mittbena :o



Om jag har raklugg ser mitt ansikte fem gånger så runt ut, om jag har snedbena ser det spetsigt ut och om jag har mittbena ser ansiktet avlångt ut. Vilka jävla tjejproblem alltså.
Nej, har inte tid med detta. Hejdå igen.

fin bild på mig och oldiiiis



Ja, idag är det en speciell dag för jag ska nämligen på hockey. Herregud vad blir det, jag är ju egentligen inte ett dugg intresserad men fasen, det ska bli roligt faktiskt. Och trots skitvädret, så är jag på ganska bra humör.
Så ja, hejdå. Titta efter mig i tv;n då. Bra.

trams



Resten av kvällen kommer Amanda Carle ligga nerbäddad i hennes säng och läsa om Kalla kriget. Åh vad roligt och åh vad jag är mer sugen på att se någon gråtfilm. Jaaaaa, nattinattnatt.

jaja, ny.



Prutade till mig en denna fina topp i Thai. Kostade runt omkring femtio spänn, vilket kap! Den är otroligt fin, helst till ett par enkla jeans. Helst svarta, men det äger jag inga. För mina sprack rätt rejält i rumpan häromdagen, jisses alltså.

godnatt







Bara för jag alltid har så jävla roligt med dessa människor. Kakan ♥

jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.




Har fruktansvärt ont i mitt ben från igår men jaja skitsamma. Hade förbannat roligt iallafall, mycket skratt och dans. Som det ska va helt enkelt.

who's that chick




Rätt gött ändå, gick i pyjamas till tre. Lekte lite med Erikisen som jag förövrigt hade skitkul med igår och Norling, vilka brudar, herregud. Och sen även lite avokadoklet och räkor, alltså åh söndagar! ♥

oh yeah, fint bild huh



Nä nu får det va slut på slappningen, så nu tar jag med mig Erikisen och äter kinamat. Jag tänkte baka frallor också, men det orkar jag inte. För idag är jag trött och idag har jag all rätt och vara lat. Det är ju söndag herregud.
Nä, kanske borde fixa till mig så jag ser lite normal ut iallafall.

faaaan vädret....



Det uppkom ett tvivel när jag drog upp rullgardinen. Så fan heller att jag går ut och går i detta vädret, jag hade förberett mig på sol. Så ni förstår nog hur besviken jag är just nu. Så jaha, vad ska jag göra istället?
Dricka kaffe? Se på film? Äta räkor? Skratta? Aja mig över mitt ben som gör väldigt ont? Jaså inte det nej, nejnej.

uppe med tuppen jaaaag





Är faktiskt ganska pigg just för tillfället och därför tänkte jag pallra mig ut på en promenix. Igår hade jag i vilket fall som helst väldigt roligt, lyckat. Gymmet idag kanske? Ja? Jo? Nej? Jaja.

dom två nyvakna vännerna och harry..




Godmorgon, ja jag vet klockan är snart två men det hjälps inte, vi är ändå nyvakna. Jag borde egentligen göra mig iordning nu, men sängen och vara dryg mot Vickan är roligare och så mycket mer roande än att städa.
Ikväll ska jag umgås med fina vänner och ha roligt. Nu ska jag dänga Vickan.

jag har nog den finaste i tandbortsväg iallafall



Min tandborste och jag ♥

Har bråttom och här sitter jag och bloggar om min tandborste....

ser ni så fin?



Elefanter ligger mig varmt om hjärtat efter Thai, se så söt. Jag var som ett barn i en leksaksaffär när jag såg den.
Jaja nog om det, nu är det äntligen helg och jag ska strax på disco! Allt för spanskaresan nu, heja oss heja oss.
Bara fem veckor kvar till jag åker mot värmen igen, denna gång med ett helt gäng med brudar.

RSS 2.0