what makes me happy

 
 
är så glad för att jag har såna fina vänner.

från kycklinglår till camilla

Jag har ätit kycklinglår i två dagar nu med keso och smörstekta champinoner. Det är en ganska bra middag för att vara mig. Jag har även varit otroligt noga med att diska efter mig, vilket också är en merit. Jag har också städat två gånger denna vecka och det är bara onsdag! Jag är otroligt stolt över mig själv. Men vad ska jag göra när jag är själv liksom?
 
Jag har inte bott själv någon gång, så ni får ursäkta att det är ett jävla babbel på mig. Men förra året hade jag ALLTID någon hos mig. Antingen Henrik eller så fanns camillaälskling i rummet bredvid. Åh vad jag saknar henne förresten. Våra tekvällar var oslagbara, våra pratstunder som alltid balla ur var också oslagbara. Jag saknar henne. Så imorgon ska jag ta med henne på Tjejkväll i stan. Och nu ska jag sluta skriva och gå ut och gå. Godnatt.
 
 
 

karlstadflickor

 
 
idag har jag haft fint besök, ätit scones har vi gjort och druckit kaffe och te. Jag är väldigt glad över att ha fina människor runt om mig, vad skulle man göra annars liksom? Fasen vad gött det är med scones förresten, varför äter man inte det oftare?
Jag har väldigt svårt för att vara själv nu när henrik är i torsby, så därför har jag ringt till bror så han får komma hit. Bara..så ni liksom vet då. 

måndag i sin ära

oh shiet. Idag är en sådan dag som man längtar efter att lägga sig i soffan, ha på sig fulkläder, dra upp håret i en ful tofs och bara va ful helt enkelt. Så det är precis vad jag är, ful. Och det är så himla skönt efter en lång dag i skolan. En fin och bra sak var att när jag kom hem idag hade pappa gjort klart i lägenhet, så nu är det klart! Är ju så lycklig över att slippa en knallgulful tapet med en blommig bord..... ni förstår nog själva vilken pina det har varit. Nu är det ljust och fräscht. Tack bästa pappi! 
Nu ska jag njuta av ett bad och försöka sysselsätta mig själv. Är ju första gången jag är ensam på typ...en månad. 
Tjena hejhej tja.
 
 

my girls

 
 
Jag sitter och söndagsfunderar lite grann. Jag ser konstigt nog likadan ut på varje bild ifrån ett festtillfälle. Jag kanske bara kan en pose då eller nått. Ahja.
Snart åker jag tillbaka till karlstad..igen. Och nu stannar jag där ett tag, inge far och fläng nu på ett tag. Ska bli skönt, ska bli ännu skönare att få iordning i lägenheten på riktigt. pappa är ju för go som fixar det. hejhej tjenatjena

HEJHEJ

jag tänker hjälpa carle med uppdateringen lite för den är så inihelvete dålig ibland. jag brukade göra det förr men sen gjorde http://blogg.se">blogg.se om och då fatta jag inget men nu har jag lärt mig hihi
jag vet inte vad jag ska skriva om.... kan börja med att säga att jag hatar Sveriges jävla klimat. hade förväntat mig en solig och fin höst eftersom vi inte fick nån sommar (!!!!!!) men då fick jag typ vinter??? hade fan mössa och vantar på mig igår för det var så jävla kallt. fet diss
nu måste jag lägga in lite roliga bilder annars verkar jag bitter..
bilder från massa olika tillfällen.
nedersta bilder visar mig i vantar och mössa så att ni fattar att jag verkligen hade det på mig, så kallt var det alltså.
hejdå

hahaha kom på en sak...
carle skrev nåt om sina strumpor förut, och påtal om det så måste jag bara berätta att hennes fötter ser ut som valar. asså en VAL!! och hon vet inte hur man sätter på sig strumpor. Ibland har hon hälen ovanpå foten, vid vristen typ. så jävla obehagligt!!! Hahah och en annan gång när hon var lite yr/illmående/whateveroch spydde ut genom bilen slängde hon ut sina strumpor, bara sådär, utan anledning. efter det försökte Henrik sälja henne till mig, jag tackade vänligt men bestämt nej. så go tjej älskar dig vettu mandiz

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fb2e087c33eda413b4e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fb7e087c33ebbc89796.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fb9e087c33eb50b8215.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fbce087c33efe6526e9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fbc9606ee778f938bfc.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fc4e087c33edef4d3e9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fc69606ee7744ad6729.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fc89606ee77a996e773.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fd0ddf2b3563d00410b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fd49606ee775badc5aa.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fdae087c33eb50b8217.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2012/pic_505e1fe19606ee7757ede2ba.jpg" class="image">

U

 


dagens omaka

 
 
Som sagt....Idag fick det bli en svart och en låg vit strumpa. 

att bo själv

 
 
Idag var jag mer eller mindre uppe med tuppen. Home makeover day two är igång! Pappa kom med frukost till oss, så jävla gött det är med lördagsfrukostar. Namnam. Drygt att bo själv dock. 
 
1. Disken liksom växer, en frukost och hela diskhon är full med skit och amanda har en halvtimmes sysselsättning framför sig.
2. Kylskåpet är alltid tomt. Så man måste alltså gå till affären för at matvarorna ska finnas i kylskåpet. Ahaa. Tur att pappa kom och fyllde det. 
3. Smuts smuts smuts smuts. Vart kommer allt ifrån? Inte mig väl? Nej. 
4. Hur kommer det sig att alla kläder förflyttas ifrån garderoben ner till golvet helt av sig själva? Fattar ingenting. 
5. Alla strumpor är försvunna! Igår hade jag en strumpa med ett hästhuvud på och en med Hälge på som dessutom var blå. haha wierd. 

skäl nummer tre varför ni ska se på Gossip Girl


tips från coachen

 
 
Ny favorit i produktshyllan. Jag älskar alla slags oljor som finns för håret eftersom jag har så jävla torrt hår själv så använder jag endel oljor. Ett tips är och köpa en olja och sen göra en rejäl inpackning med den, gnugga in ordentligt i topparna framförallt och låt verka. Sen jävlar, märker ni skillnad på skatboet
 

praktik

torsdag och jag gör min sista dagen på praktiken imorgon. Skittråkigt verkligen men har saknat Karlstad lite också.
Så imorgon åker jag dit, myyyys


mandis

 
Var på Hamilton i helgen med camilla, olivia och shalla. Ja jag är väl som alla andra och är kär i Persbrandt, det kan då ingen ta ifrån mig. Näähä. Vi hade senare tv och temys och camillafina sov över. Så jävla bra är hon, 1.5 år sen och jag hade aldrig pratat med henne och nu är hon en av mina närmaste. Gudskelov för det. Jaha nu ska jag lägg mä i söffa å bar njut, herra hörni.

cool stuffs

6 saker jag gillar: mina underbart fina vänner, kaffe, min henrik, min familj, mitt blivande jobb, mat.
 
Jag är dålig på att: plugga
 
Mitt högsta mål med livet: är att vara lycklig och göra det jag tycker om och bara umgås med människor som gör mig glad. 
 
Min högsta önskan: få två fina barn, Låter ju klyschigt men fan vad underbart. 
 
Jag gråter av: orättvisor och såna jävla jobbiga sorliga filmer. Och när jag blir besviken och sårad. 
 
Jag är beroende av: henrik, vänner och kaffe.
 
Något jag mår bra av: att se mig omkring, att festa och skratta med vänner. Vänner vänner vänner... bababbaba.
 
Jag är rädd för: mörker, framförallt människor i mörkret och att jag ska bli lämnad. 
 
Mitt favoritminne: Första gången jag träffade Henrik, Hoffmaestro Kolsnäs, klassresan till Barcelona och Thailand med mamma. Världens finaste minnen.
 
Något alla inte vet om mig: att jag är förbannat äckligt morgontrött. Världens bitch.
 
Ett datum jag aldrig kommer glömma. 11/3-11 farfars fina begravning och 14/5-12. Henrik såklart, hihi. Det var visst två datum det, bäbä.
 
Om 10 år: är jag kär&galen än.
 
Jag längtar efter: Jul, London med Fia förhoppningsvis, jaru typ nästa praktik. 
 
 
 
 
 

yeah

Jaha. Min lägenhet ser ut som en sopstation för tillfället, alla möbler är mitt i lägenheten huller om buller, det ligger tapetrester och annan skit överallt och i min säng ligger allting som absolut inte ska ligga där. Men, inom en snar framtid är det nytapetserat! Åh jag är så lycklig. Ni ska få före och efterbilder I promise.
Ikväll ska jag bjuda hit min exsambo, jag behöver henne här i dreten. Bra. Puss. Kram. Nyp i stjärten.
Hittade några galna bilder och videos från en galen Putteiparken-fest.
 
 
 
 

hockeytorsdag

ikväll myser jag och h till det med nyponsoppa och hockey. Är så jävla värd det efter en lång dag i salongen. Men jag älskar det.
Jullan blev klippt och fick skitsnygga fjädrar i håret, fästes med microringar. Rekommenderar det. Haha smygreklam hejhej


Mârtenslördag ♥
 

Vart jag än går bbbabbaab

Hej. I helgen har jag haft det förbannat roligt med världens finaste torsbytöser. Har klippt mig så nu har jag kortkort, ni ser väl själva. Men fan det är bara hår.
Nu väntas praktik hela veckan, så kom och klipp er eller färga. I need some models. Gratis är gött och jag är världens bästa frisör, so what are you waiting for?? Brabra göttgött synes


ett till skäl att se på Gossip Girl


glad 
åh, älskar att jag faktiskt börjar på att bli frisk. jag älskar att jag har praktik för jag älskar mitt blivande jobb. jag älskar att det är marten till helgen och jag ska ut med mina favoriter. 
så jag är glad nu, väldigt glad. Och nu var jag tänkt att göra en sån här ':D' så fan heller. 
 

Ett skäl att se på Gossip Girl
home

hej på er igen. Haha jag gör min tappra försök att komma igång med detta igen men det skiter sig lika snabbt. Jag har ju varit i Stockholm i några dagar hos mammi. Jag och sis var på Lady Gaga och jisses jävlar vad hon är grym. Det finns nästan inga ord för det. 
Sjuk blev jag också, så nu ligger jag i sängen och dricker nyponsoppa. Jahapp, tänkte ge er lite bilder sen kanske kanske. Om jag orkar, för nu ska jag sova. Natti.
 
RSS 2.0