Nov. 29, 2013





Hoppsan den här bilden tillhör min andra blogg men ja jag har fler läsare här och lite marknadsföring är ju det här, så det gäller att va smart xD xP

Asså Amanda ge dig, såna gubbar hör inte hemma på din blogg... Idiot.

Nov. 29, 2013





Idag mina vänner, gick jag inte bara upp ur sängen, drack en kaffekopp, på med eyeliner och mascara och sen gick iväg till jobbet. Nix! Idag gjorde jag även iordning mig i håret. Någonting dramatiskt har hänt mig.

Nov. 28, 2013




sånt som har hänt idag typ

Idag köpte jag min första ansiktskräm någonsin. Julia tappade hakan när jag berättade att "pfft sånt använder då inte jag". Så jag gick och köpte mig en. Känner mig plötsligt mycket kvinnligare. 
 
Sen gick jag till banken, var trevlig och glad när jag gick därifrån. Tack vare det kände jag mig plötsligt mycket mer vuxen också. 
 
Jag har haft fulljävlarulle på praktiken idag, alla vill bli julfina och julfina blir dom tamejfasen också. 
 
Jag smörjde nyss in mitt ansikte med den där krämen, känner mig som en ny människa. 
 
Imorgon är det helg och denna helg har jag så extremt mycket roligt på agendan. Imorgon se på innebandy tills jag troligtvis går i sömnen hem. På lördag ska jag på 30års-kalas och jag har inte den blekaste om vem som fyller år, eller jo jag vet vem, men jag har aldrig bytt ett ord med honom. Så det kan bli intressant. 
"agendan" förövrigt.... sa ju att jag har blivit vuxen idag. 
 
Jag lyssnar fortfarande på den där låten. Kan fortfarande inte texten, värdelös amanda. 
 
Tack och hej. 
 
 
 

konstigaste inlägget på länge

 
 
 
 
Egentligen är jag en fantastisk människa. Vet ni varför? För jag har två bloggar och jag har uppdaterat bägge två flera gånger idag. Säg vad ni vill, men det är sjukt ambitiöst. Testa själva detta hårda deltidsjobb utan en enda krona betalt och se hur bra ni sköter det.
 
Förövrigt har jag lyssnat på samma låt i ett dygn nu, alltså gång på gång på gång, i ett dyyyygn! Okej har haft kisspausar och några pausar för andra aktiviteter, men ändå. Det gör mig till en ännu mer fantastisk människa. Att jag inte har lärt mig texten på låten än efter hundratals repeats gör mig dock till dum i huvudet. Så jag föll ner igen. Synd, annars vore jag i samma klass som kungen.
 
Vadfan babblar jag om. Godnatt Amanda, sov så gott. Tack.
 

slutspurten






dagarna går så jävla fort och snart är skiten förhoppningsvis avklarad. Så trött på att läsa och plugga det här nuuuuu. Inte konstigt att jag har dragit ut på det sen i maj, jag visste ju att det skulle bli så.himla.drygt. Men det är ju totalvärt det sen antar jag. Ja, fortsätt läs nu Mandos.

det var en fin tid det där

 
 
världens känsligaste människa lägger sig i en säng på norrstrand med en kaffekopp bredvid sig, musik i öronen och en turban på huvudet. Och tänker på allting som får henne att le och gråta samtidigt. Jag hatar att vara glad och ledsen samtidigt, jag hatar att inte veta någonting om någonting. Ni hör själva, jag är dum i huvudet och så jävla förvirrad. 
 
 

hih

 
 
vilken mysig helg det har varit än så länge. Precis precis det här jag behövde. Igår åkte jag till ollis och hade det mysigt framför idol, somnade tidigt, pratade i sömnen och vaknade på bästa sätt. Sen åkte jag hem och städade med julmusik i öronen. Nu har jag och pappi gjort det ännu mera juligt genom att baka lussebullar och nu håller han på att laga godaste maten som finns. Och ikväll ska jag iväg på myskväll, kan ju liksom inte bli så mycket bättre. Nu mår jag gött. 
 
Färgat mig har jag gjort också, så alla ni som vill ha mig mörk, nu fick ni lite som ni ville, för nu är jag nämligen både och. Och jag trivs så jävla bra. Mycket positivt i mitt liv nu. Och fantastiska fina människor runt omkring mig har jag. Japp det har jag. Och jag älskar julen. Och städat rum. Och lussebullar. 
 

tbt

 
 
 
 

Nov. 20, 2013

Jag kom på den ypperligt smarta idéen förut att göra en till blogg med enbart frisörgrejer. Så nu har jag gjort det, så här kommer jag bara fortsätta skriva om mitt otroligt intressanta liv och på den andra lägger jag upp bilder och skit på det jag gör. Perfekt, jag kan ju knappt blogga efter ordning på den här bloggen och nu har jag två liksom. Herregud.
Här har ni den då

Nov. 20, 2013





Igår hade jag kvalitetstid med Vickan, hon är en sån där kompis som man inte behöver ha kontakt med dagligen för att det ska kännas bra, utan hon finns tamejfan på samma sätt ändå. Jag är så stolt över henne, över oss. Att vi har varit så jävla nära i 17år, förstår ni 17 år av mitt 18åriga liv. Fantastiskt.

Tänker inte hålla en kärleksförklaring men det är så fint. Jaha annars då? Ja jag är påväg hem till Torsby igen, har haft en nja vad fan händer-vecka här nere. Det kanske är november och alla känner såhär, men nu vill jag fan ha lite glädje och värme. Nu räck dä.

Love


















Nov. 18, 2013







Hon är fantastiskt den där lilla tösen. Igår firade vi min bror, så jag gav honom ett par byxor till Alicia. Förstår ni? Hans present var att Alicia fick ett par nya byxor, jag vet jag är så generös.

Det ni får se på den här bloggen är frisörgrejer eller Alicia typ. Det är mer eller mindre mitt liv nuförtiden, iallafall de två grejerna som gör mig lyckligast. Så är det med det.

Det blev en bra helg, öppet hus, mys i Karlstad, god mat, räkor, födelsedagsfirande och en Sofie. Det var väl precis det jag behövde tror jag.

bästa jag vet












Makeup: http://isabellepersson.com

Photo: Astrid Broqvist

Modell: Avesta Suciri

Hairstylist: jaaaaaag



Roligaste jobben är ju sånt här, jaaaa!

Nov. 16, 2013



finaste Camilla blev ännu finare. en röd ombre tadaaaaa!

favoritprodukter




är man en fattig student - så äter man nudlar och köper hårprodukter. lifecoach maria amanda carle. strikta tips.

Nov. 15, 2013





koppla bort, åka till karlstad under en helg, händer aldrig, låsa in mig där, ha headset i öronen och dricka kaffe. kalla mig emobloggaren men ibland är man fan inte på topp. och helt plötsligt försvinner
allt man behöver. orkar inte. förbannade skitperiod, ge mig en pepparkaksdeg, december och ljusslingor.

tips från coachen del 12432

 
 
 
här har ni en före och efterbild från tidigare idag. Som ni ser så hade hon riktigt riktigt riktigt blonderat hår med en markant mörk utväxt. Hon ville fortfarande vara blond men inte så onaturligt blond, hon var även liiiiivrädd för att bli för mörk. Voila! Jag gjorde en lite varmare botten, så den tråkiga råttfärgen som man ofta använder försvann som utväxt. Sen hade jag en varm beige färg blandat med guld i topparna. Hon är fortfarande blond men det här är såååå mycket snyggare, en mer naturligare och glamourös blond färg. Så fick hon en liten ombre också. Sedärja. 
 
Det jag ville säga var, våga vägra blonderat slitet gult vitt blääääää hår. Man kan fortfarande vara blond, men det finns tusen andra färger än just det där blonderade. Tänk på det ni alla blondiner. 
 

gött

det är ett jävla farande hit och dit på mig ni. Idag var jag otroligt sjuk från skolan och åkte till torsby istället för färgkurs på salongen. Vem kan få för mycket av sådant? Inte mandis inte, nejnej. Så idag gjorde jag ytterligare en rödfärgning, det kan ju vara den kategorin jag numera är typ bäst på. Ja man får vara självgo. "jag är så dålig på allt blää livet suger, ååh jag kan ingenting" en sån är inte jag, bara att ta det. Man får ju faktiskt tycka man är bra på det man är bra på. Med all rätt. Kanske borde bli a lifecoach istället.
Jaha iallafall så är jag påväg hem till karlstad igen, för en dag i skolan och sen tillbaka till torsby för två dagars praktik. Det är ju fantastiskt. Imorgon har jag prov också, mindre fantastiskt.
 
 

min favoritdel och min favoritsommar

 
 
 
 
 
 
 vi behöver inte säga så mycket mer än att min sommar var bäst. Bästbästbäst och jag vill ha mermermer av den. Jag mådde väldigt bra då helt enkelt.
 
 

sånt här är ju askul jööö

Min senaste kyss var med: ollisen
Jag lyssnar på: Ken Ring - Själen av min vän. Sorglig låt.
Jag pratar: för mycket
Jag tycker om: Kent, framtiden, Alicia och kaffe.
Jag avskyr när folk: ljuger.
Kärlek är: det bästa och värsta som finns.
När jag borstar tänderna: så är jag ful.
När jag lagar mat: så har jag antagligen blivit dum i huvudet. Jag lagar aldrig mat.
Jag tänder på: fina axlar hehe.
Jag är rädd för: döden.
Jag är trött: töliga människor.
Den bästa årstiden är: sömmern såklart.
Den värsta känslan är: att vilja hjälpa men inte kan.
Den bästa känslan är: när man känner sig bra.
Jag kommer alltid vara: knäpp tror jag. Och slarvig. Och en gnutta omogen tror jag.
Det finaste som finns är: vänner och familj, trots allt.
I sommar ska jag: vara hög på livet, ta studenten och ha den roligaste tiden i mitt liv.
Sist jag grät var: igår.
Jag älskar: mina vänner och familjen. Standardsvaret.
När jag är 30 år ska jag: vara lycklig.
Jag kan inte: vara vuxen. Svåra grejer det där.
När jag vill tänka: så gråter jag oftast. Och blir knäpp.
När jag vill baka: så ringer jag sofie sommer.
Min mobiltelefon är: jag sjukt beroende av.
När jag vaknar på morgonen: så går jag inte upp.
Innan jag går och lägger mig: lyssnar jag på musik.
Just nu tänker jag på: körkortet, skolskit och lussebullar.
Bebisar är: det bästa som finns.
I december ska jag: julbaka och köpa världens bästa julklappar.
Idag har jag: klippt markus, pluggat körkort, kört bil och sovit.
Ikväll ska jag: pluggaa plugga plugga.
Imorgon kommer jag: gå i skolan och åka tillbaka till torsby. jippi yeaah
Jag vill verkligen: vinna en miljon och få jobb samt bostad i oslo.

you know you cares about one person and that person keeps hurting you, but you keep forgiving them and hoping they will change


sol jävla sol

 
 
sådär ärrig blev jag på bröstet när jag somnade i solen i thailand. Och sådär har jag mer eller mindre än när jag blir brun. Hemskt, solen är mycket farlig har jag lärt mig. Har kollat på gamla bilder i flera timmar och kommer inte loss, fan amanda det är ju idol nu. Seså, gå ner och kolla på idol, det är obligatoriskt. 

hår hår hår









hej på er. här har ni tre av mina tre fantastiska jobb den här vecka. otroligt vackra blev mina pinglor. Erica var modig att va min permanentmodell, medalj till dig för du är så modig. Vickan blev en dramatisk brud, medalj till dig med för du blev så fin. Olivia blev världens snyggaste rödhårig. så, nu har jag bloggat färdigt för denna månad.

ja

Jag är väldigt "jag vet inte" just nu, jag är väldigt halv också. Jag känner mig halvledsen, halvdeppig, halvglad, halvful, halvgalen, halvnormal och halvkonstig. Och jag vet inte så mycket. De kanske hör ihop de där, för jag vet inte om jag är glad, ledsen, nöjd, arg eller konstig. Jag vet inte riktigt helt enkelt. 
 
Det är väldigt mycket ibland, ni vet nog vad jag menar. När allting som inte får hända, händer. Och då börjar lilla emofia på axeln se allting som är dåligt, samtidigt som filuren på andra axeln försöker få mig att tänka på det som jag har, istället för det jag inte har. Och då blir jag ännu mera förvirrad och vill dricka ännu mera kaffe. Så är det ibland. Men jag har haft det fint den här veckan. Jag har träffat camilla ♥ vilket var ett sånt där "ååååh-kommer-leva-på-detta-i-32-år-framöver" moment. Även fikan med sofie var ett sånt. Det är fint. Men jag är ändå halvglad bara, otacksamma jävel tänker ni nu. Skönt det ska bli att sova tänker jag då. Puss. 
 
 

-

haha mina tappra älsklingar som går in här varje dag, ni är bra ni. Nu är höstlovet slut, jäkligt jobbig tanke. Söndagsångesten har försvunnit för flera år sen, gillar söndagar. Dels för att man är ledig såklart och för att det är solsidan! Och ikväll även Johan Falk, kan ju egentligen inte bli bättre. Så vad har jag gjort under helgen för jag vet att ni bryr er, varför skulle ni vara så tappra annars liksom? Ja jag har varit på julmarknad på Mårbacka med fina syster och finafina Alicia. Jag köpte ett kanderat äpple och var lyckligare än tioåringarna som också hade köpt ett. Sen åkte jag till världens ände igen och stannade där till igår kväll. Det är mysigt att vara där, vet inte varför, det bara är det. Haha kul för er, ni vet inte ens vart världens ände är. Det kan ni som inte vet klura på ett tag till, det är bra för er det. 
 
Nej nu ska jag göra klart fetaste äckligaste svenskauppgiften... Sen köra lite bil till Sunne och ikväll åker jag till Karlstad igen. Ett jävla farande på mig. 
 
 

RSS 2.0