2008- ska man skratta eller gråta?

Nu är det dags för mig att säga hejdå till 2008, inte många timmar.
Vet inte om jag ska vara glad att det snart är slut på det, eller om jag ska vara ledsen, anledningen till att jag inte vet de är för att året har varken varit bra eller dåligt. Det har hänt mig saker - bra & dåliga ännu en gång.
Man kan ju aldrig gå plus med ngt, utan man måste båda få plus och minus om ni fattar vad jag menar.
Jag har skaffat nya söta vänner som jag är väldigt glad över.
Jag har kommit på att promenader är det bästa som finns om man behöver tänka.
Jag har lärt mig att aldrig lita på ngn man inte känner till 100%. Vilket gör att jag är väldigt osäker och rädd för att berätta saker för folk.
Jag har förlorat en mkt nära kompis.  Egentligen finns hon kvar, men icke. inte hos mig och det är ju de som betyder ngt.
Jag ser upp till mina syskon mkt mer nu.
Jag skulle kunna skriva plus och minus saker hela kvällen.

Ngn som har betytt otroligt mkt för mig detta år är Johanna. Mi älskade kompis. Hon har hjälpt mig med mkt. Jag har försökt att hjälpt henne med det jag kan.
Ngt mer som också har betytt mkt är mamma. Har kunnat prata med henne på ett annat sätt detta år än andra år.

Jag var just tänkt att skriva gott nytt år och tack för mig när jag kom och tänka på en av det största sakerna som har hänt.
Jag slutade den 30 elevsskolan till en 450 elevsskola. Man kan också uttrycka sig så här, jag gick från Sörmark till Frykenskolan. Det var spännande. Ett stort kliv upp för Amanda Carle.
Jag har förändras, jag var en tjej som inte vågade säga så mkt, vågade inte ta kontakt med nytt folk. Var aldrit ute och gick långpromenader. Mkt har hänt somsagt.
Nu, när en termin har gått märker jag att mkt har hänt med mig. Jag är faktiskt en annars tjej.
Nu älskar jag att ta långpromenader, älskar att möta nya människor, jag vågar säga en hel del bara jag är på det humöret, nu sitter jag tillochmed med i elevrådsstyrelsen i skolan, vilker har stärk mitt självförtroende rejält.

Så, tack för mig. Och framförallt Gott nytt år!
Får också hälsa välkommen till 2009.

Amanda


Helt ointressant

Idag har det varit en tråkig dag, en som man inte orkar med så mkt.
Sov till halv tolv, färgade mig och sen gick en promenad, sen har jag varit och handlat inför imorron nu på kvällen.
Ja  ni, imorron. Nyår. Vad är det för speciellt med de? Jag brukar tycka att nyår är överksattat som allt annat är.
Det kommer folk hit som ska äta. Sen vad mer? Ska man sitta här och höra på när dom pratar om ointressanta saker?  Som jag egentligen inte bryr mig ett dugg om? Nej, skärp dig nu Amanda. Va positiv :) Jag kan ju spela spel eller ngt, det blir
nog trevligt.

Ikväll ska jag faktiskt till mormor :) Hör av er.

Julia <3

Moelven final.

Jepp, idag var det dags för moelven final. Vilket var väldigt spännande. Se alla storspelare på en och samma gång. Fast dagen började inte så bra för mig, försov mig ca två timmar  :s Vaknade strax innan halv tolv istället för halv nio. Hmm, kul. Nej.
Bowlandet började ju nio, så de var lite surt. Men snabbade mig på, så det var ingen fara.
Väl uppe i hallen var det mkt folk, blev lite förvånad av vilka som hade åkt ut. Och vilka som hade klarat sig. Linus nappade snabbt åt sig kameran och hade den på halsen mesta del av dagen. Blev endel kort.
Jag och Simon åkte till skidtunneln i en av pauserna. Han skulle ha skidor, eftersom hans (snälla) kompisar hade anmält honom till stafettvasaloppet. Stackarn som inte har åkt skidor mer än ett par gånger, men det blev ett par skidor med tillbehör tillslut. :)
Sen blev det att åka tillbaka till bowlinghallen och äta och fortsätta att se på finalen. Maten var god, bowlingen med för den delen :) Tittade hela dagen och tillslut var det bara två kvar.
Erik sjöberg från Hagfors och Erik Andersin, tror jag stavade rätt? De tävlade om hela femtio tusen kronor, ganska mkt pengar som stod på spel :) Men Hagfors klarade inte riktigt ända fram och blev tvåa, inte dåligt det. Sen blev det prisutdelning och jag passade på att ta kort ;) Har inte lagt in bilderna på datorn än men.

Och nu sitter jag här. Lite tråkigt att moelven är slut nu, men det får la gå :)

Xoxo - Amanda

RSS 2.0