wish right now



Vi kör väl på lite fler midsommarpics. Yeah, mamma tyckte att en shoppingresa passade bra. Och givetvis nappade jag på det, himla gött. Jobbigt att gå upp tidigt, men ja vad gör man inte för shopping.
Hittade väl endel, bla. ett par ursnygga byxor som jag inte kunde åka hem utan, ett par shorts och ja en massa. Kanske visar er någon dag. Men nu blir det träning, gött!

fields of gold

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/733322/images/2008/amanda-012_24913078.jpg


Hahaa ojojoj! Vilken otroligt rolig bild, jag ser ut som en lite hackspätt om man tittar till.
Jag la ut denna bild i det första inlägget jag skrev här på bloggen, vilket var ganska länge sen. Den har varit med om mycket min lilla blogg och mer kommer den få vara med om. Många inlägg minsann, men åh så kul det är att blicka tillbaka. Så jag kommer nog fortsätta ett bra tag faktiskt, känns det som nu iaf.

Fin bild var det iaf, hehe.

BIOO!



Brudarna på bilden har varit på bio, inte vilken bio dom helst utan Beck, levande begravd hette den visst. Och allt jag kan säga är väl, fyfan! Obehaglig och ja fy. Värsta Beck jag har sett iaf. Vet inte hur många gånger vi skrek, satt och höll om varandra och ja.
Vilken himla tur att vi näst intill var ensamma på bion.

framtidsplaner vettja



Jag måste medge att jag tycker att mitt ansiktsuttryck är förbannat fuuuuult! Men skitsamma vettja.
Har nyss varit på en såndär lång fia&carle-fika. Vi är nämligen experter på att ockupera soffplatsen vid Wiener. Timmarna bara flyger iväg när vi sitter där och pratar framtidsplaner. Det är våran grej, att drömma oss bort till vi har fått besked att vi kom in på den linjen vi vill. För min del självklart FRISÖR!!! Jag ska in, ska.

Nä, kanske borde äta lite för ikväll blir det bio.

alejandro










Bilder som ni antagligen redan har sett, men jaja. Iaf, så kommer det bli en liknande kväll hos Prällen till helgen. Dock kommer höljesflickorna och några stycken inte vara med. Men jaja, vi får göra det grymt ändå.

Nä, vart tog solen vägen förresten? Duuuuuumt!!

men ååh




Inte min dag idag, är heller inte på bra humör. Så sitter och lyssnar på deppmusik och försöker göra mig själv glad genom att se på utomlandsresor och titta på massa kläder. Om det funkar? Nä, inge vidare.
T.om. vindruvorna svek mig idag, dom var sura och jätteäckliga. Hmm, bra.

det där med bloggning




Oh no! Den bloggen som skrev vettigast, roligast och bäst har nu slutat att blogga, är därför en ganska ledsen flicka. Och så finns det en blogg till som jag gillar, även den skriver inge strunt, som jag gör i princip hela tiden, utan den innehåller så grymma texter. Som verkligen får mig att tänka till. Den bloggen, kan jag inte gå in på!! Vad är det här?! Vem vill mig så illa så den gör så att jag inte kan läsa mina favoritbloggar, som får mig att tänka till, ibland gråta och ibland skratta?!
Tydligen får jag endast läsa bloggar som innehåller mode, trams och hatkärlek nu då. Det kunde ha varit min blogg jag just förklarade där. Jag kanske borde skärpa till mig, börja driva en smart, rolig, vettig och fin blogg. Istället för konstiga texter, stora bilder och bilder på mig själv, så kanske jag borde gå in på lite mer vettiga saker som sagt. Fast nä. Då vore det bannemej inte jag. För jag är ingen sån, som kan skriva vettiga texter, som får folk att tänka till. För jag är inte speciellt smart av mig.

Så jag fortsätter köra som jag har gjort i 1,5 år. Mode, stora färgglada texter, lite text och givetvis en stor drös med just mig själv. Hehe, låter bra!

solen I love you!



Yeeah! Ännu en dag med solsolsol och det klagar jag verkligen inte på. Idag ska jag till gymmet med sis har jag tänkt, sen blir det brudarna ikväll. Kanske även lite kinamat, bus och ja sånt ni vet. Så jävla gött!!
Gud vad jag skriver att allt är så bra hela tiden, men det är så himla bra nu och det är ju så förbannat gött! Nä, ut med dig nu Amanda, steeeeeek innan gymmet.

like a airplane



Och så tog man ett sånt där glädjeskutt. Kan man göra annat än att skutta av glädje när man är ledig, solen skiner, man umgås med kompisar, man äter glass, skriver sms och lyssnar på förbannat bra musik?
Nä, det tycker inte jag heller. Allt är så himla bra!!!

Fan just det, jag börjar jobba snaaaaaaart. Men jaja, pengar är bra att ha. Nä, nu ska jag njuta varje minut. Så hej! ♥

såja, dagens!




Underbar dag, brudarna Linette och Fia kom och hämtade upp mig för en stekdag på Kollsberg. Nej, inge bad blev det för min del, men massa stek, prat och lite planering inför det kommande. Riktigt bra.
Nä, nu får det bli en dagens.

Dagens bästa: självklart dagen vid kollsberg.
Dagens lycka: När jag hittade ett oöppnat tuggummipaket i en väska, fyfan vad glad jag blev!! Det är lycka om man är tuggummiberoende och det är jag.
Dagens aj: biten av pissmyror, eller nej kanske inte biten, ahja NÄR MYRFAN PISSADE PÅ MIG! Ajjjj!
Dagens herregud :o : När det låg en tjej med stringtrosor och ingen bh på hopptornet vid Kollsberg. Sånt ser man inte ofta i Torsby och det är jag lite glad för.
Dagens mums: Antagligen rostat brödet jag äter nu, eftersom jag inte har så mycket mer att välja på. Men jooo, dum jag är. Tuggummit såklart.
Dagens musik: VM låtarna. Hell yeah! Det trodde ni inte va?! Men dom är ju såå himla sköna.
Dagens to do: Se på fotboll med fisan, men herreguuud?! Skrev jag fotboll? Vad händer med mig, först skrev jag något om fotbollsVM och nu ska jag på fotboll. Oh no!

brus



Nä, konstigt. Förut var jag som sagt världens tröttaste, nu när det är mer rimligt att sova är jag huuuuur pigg som helst. Dumt.
Natten kommer bli lång känns det som, fast det är ju tur för er för då är det mycket möjligt att det blir mycket bloggning. Och det är ju gryyymt!

gaah snygg!





Ännu två bilder från igår, som sagt det var riktigt roligt. Idag är jag dock väldigt trött, sovit några timmar nu och jag vill bara sova mer och mer.
Men det är det bannemej värt efter en sån kväll som igår. Vad säger ni förresten, har jag inte grymt snygga vänner?

looooove













Midsommar 2010 kan förkortas med GRYM! Åh, jag hade så himla kul, det kan nog inte bli kasst med det umgänget jag hade, ni är så jävla bra! ♥
Det var melonsmask, tjejsnack, sjunga högt, dans och ja lite galenskaper, men så himla roligt! Vi blev filmade när vi dansade som galnast till Skaka Rumpa, men ah inte bryr vi oss inte!
Kvällen erbjöd också på lite åka traktor, kramas, träffa folk, skratta och ännu lite mer skratt. Ja, grymt som sagt. Och hundra bilder har jag att redigera, titta in på facebook ni istället.

det är nog så att jag har tråkigt



Okej, segt. Varför gjorde jag mig i ordning så himla tidigt? Jag har skittråkigt och jag måste vänta på Vickan i en och halv timme innan vi går mot Linette. Gaaaah, tråkigt! Men jaja, sitter och lyssnar på tagga musik. Jag ska ha det gryyyyyyymt!

töhö outfit



Och så var man redo för en fin kväll med brudarna! Hmm, jag är klar och jag ska inte vara där fören sju! Jaja, bättre det än att stressa.
Ska nog dock ta på mig tights under shortsen eftersom vädret suuuuger!

såndär outfit




En såndär Amanda, när hon har stekt hela dagen, har på sig sina favoritskor, finklänningen och har vinden i håret.
Middag på Brevika, mormor 75 år! Yeeah!


Skit i mitt ansiktsuttryck är ni snälla, tack!

och så var det dags att säga hejdå



Jag har sagt hejdå till Noomi och Nehm idag, sötkusinerna åker vidare. Nu är det antagligen ett år tills jag ser dom igen och ja det är ganska kasst! Så idag har jag lekt och lekt. Har t.om. lekt kurragömma, kull, gungat, åkt däck, spelat king och ja jag vet inte allt. Tre stycken barn som frågar massa saker hela tiden, drar i armarna, och en av dom som tvingar mig att dra upp armarna för att se om jag har hår under armarna. Ha, klart jag inte har! Vad tror dom om mig egentligen?! Hehee
Att dra ner klänningen på mig är också ganska kul och varje gång fråga "vad är det där?" och så pekar dom på bh:n. Hmm, ja vad kan det vara? Sen fick jag förklara vad man använder den till och ja, vad ska man säga då?

Men ja, ser dom som sagt bara några dagar per år och då får jag väl stå ut med lite kollning under armarna och bh snack.

last year









Detta var förra midsommar, det var bröllop. Ett mycket fint sådant och kusin Åsa var den finaste bruden jag har sett. Så det så.
Själv hade jag ganska kort hår, korkskruvar och var så jävla osäker på mig själv. Det är väl det som är skillnaden och att jag hade lite smalare ben, armar och ja ni vet. Men jag är förbannat glad att jag inte är som jag var förra året, för jag var verkligen ingen då. Jag spelade bara med, nu vet jag iaf vem jag vill vara och skiter i om jag hade smalare lår. För det var inte värt det. Jag var inte speciellt glad, var bara osäker på allt, var så fruktansvärt tråkig och hade nog ingen större liv.

Så ja, jag skiter i om jag hade smalare lår, för just nu mår jag jävligt bra och trivs med mig själv. (t.om. med mina lår)

pemms <3



Nä, Emms blev inte nöjd. Hon tyckte att jag var dryg som fan, som skrev att hon tvingade mig att skriva ett inlägg. Oh så dumt av mig, dumma Amanda.

EmmaKjellberg säger:
nu tror ju typ 100 st att jag är jätte dryg och kräver inlägg av dig som en sysselsättning     ;(
amandaCarle säger:
hahahahhahahahaha    : jag var bara dryg :D ;D
EmmaKjellberg säger:
märkte de  
varför är så kul att va dryg mot just mig? :(

Puss älskling, nu var jag ännu drygare! Men jag älskar dig och jag vet att du älskar mig trots detta! ♥

åh sovlåten <3




Alexandre Desplat – New Moon [The Meadow] - Soundtrack Album Version


Låten jag somnar till varjevarjevarje kväll, så himla fin! Och nej, ingen sjunger.

I do it for you



Detta inlägg är på Emms begäran, hon tjatar så mycket så jag var väl tvungen att slänga in ett inlägg då. Allt för henne vet ni!

Ahja, kvällen har bestått av träning, promenix och sen lite småprat med en massa söta. Och nu sitter jag och lyssnar på finmusik och taggar midsommar. Kan väl inte bli så mycket en sånhär kväll.
Tror jag avslutar kvällen med att se på film, oh yeeah!

ännu mera kolsnäs









Snodde lite bilder från Emms, Kolsnäs! Jag är fruktansvärt lik en tomat på den sista bilden, men men. Glada var vi iaf!
Jag sitter och funderar på hur jag ska orka med ett friskispass i denna värme? Kommer antingen svimma eller ja, vilja gå hem under varje minut. Men, jag ska iaf göra ett försök och proppa i mig ltervis med vatten nu.


på händer



Ser ni vad king jag är på att stå på händer eller? Ja, det var väl det jag tänkte.
Ojoj, varmt! Men så himla gött och idag har jag tillochmed badat!!! Och hoppat ifrån trean, oh jag är ju för duktig ibland. Dock var det iskallt i början, men Fia hoppade ju i och jag vill ju inte vara sämre än henne.
Efter det har jag stekt, såklart. Nä, nu taggar jag träning ikväll!!

nattbloggis



Det är ingen idè att jag försöker sova nu, det kommer inte att gå. Så istället sitter jag här och nördar, kul liv.
Iaf, fick det bli en promenad förut. Tror jag blev hundra myggbett rikare, hade faktiskt klarat mig utan dom.
Träffade även på Fia, Erica, en polisbil, en securitas (och hur stavas det egentligen, äh skitsamma) tusen myss som sagt och jag tror också att jag såg en groda. Kanske, jag vet inte. Rädd blev jag iaf och sprang iväg, fort!

mitt hjärta i din hals






Måste ge mig själv en käftsmäll, för att inte spela någon annan.
Vill inte, vill bara inte.
Lägg av fjantAmanda.
Lägg av.
Förfan.

åh fina dag







Imorse skrev jag att det skulle bli en fin dag, den blev finare än vad jag kunde tro. Har varit med dom sötaste, har ätit glass två gånger, lekt i Tingshusparken, klippt (!!!) och haft en av sommarlovets bästa dagar hittills. Underbart. Så himla underbart. Och nu funderar jag på att redigera lite bilder och sen gå ut och gå. Älskar att promenera på kvällarna.

Amanda in action!!!










Yeeeeeeeah! Jag klarade av att klippa Emms och det blev ju faktiskt förvånansvärt bra faktiskt. Jag klippte lugg på tjejen och åååh vad söt hon blev. Ni ser väl själva.
Iaf så är det grymt roligt, skulle vilja klippa en killfrisyr på henne, bara för att få klippa liksom. Hmm, nästa steg kanske?

Sesåja, ring och boka tid nu. Tehe.

teeth




Jag lever sommarlivet och jag älskar det. Idag har det varit riktigt bra än så länge. Kokar världens godaste kaffe, sätter mig i solstolen, sen får jag ett sms av Linettsan, som frågar om jag vill med på en promenad. Och klart jag vill det! Så det blev en trevlig, varm och svettig promenad med mycket prat, som vanligt. Sen var det midsommarplanering som gällde. Är hundra procent säker på att det kommer bli grymt.
Sen var det solstolen som lockade, så jag gick ut och somnade. Sköööööönt. Sen blev det glass med sis, twister ♥


tusen hjärtaaaaan

Hurghada
Continental Resort Hurghada

Nästan så jag måste dit, dit, dit! Egypten i mitt ♥!

Får väl göra med mitt resesällskap om de vill hit. Annars, får jag väl ta till med lite fjäskning. Bara lite, om det behövs. Förresten!!! Jag har ju glömt att berätta.
Om vi beställer en resa, så åker ju som sagt jag och mamma och kanske Vicko!!!! Men vadå perfekt? GulleVickan och GulleAmanda på äventyr, oj förlåt. GulleVickan menar jag ju bara givetvis.

yeah, min natthändelse!



Vaknade, tittade på klockan, 04.07. Fan tidigt tänkte jag, fan väldigt tidigt när jag tänkte lite till. Ahja, bara att somna om, men nepp. Inte kunde jag somna om. Så jag gick upp. Drack en halv 1.5 liters loka, var pigg som jag vet inte vad. Satte mig och målade naglarna, trodde jag skulle bli trött under tiden lacket torkade. Men nä.
Hmm, vad skulle jag då göra för att bli trött? Då kom jag på det, alla säger att man blir trött efter man har ätit så självklart skulle jag äta för att bli trött! Vilken brilliant idè.
Så jag tog en smörgås, som jag antagligen kommer vara mätt på for a loooong time. Väntade, skulle jag bli trött nu då? Nää. Då blev jag arg, tog ett tuggummi, läste en tidning. Och jag somnade!!!!! Sen var jag väl liksom tvungen att vakna till, för att förflytta mig till min säng. Och vet ni det roliga?
Jag somnade inte.

Vilken härlig dag det här kommer bli, det känner jag på mig. Och blir det ingen härlig, så ska jag göra det till härlig. Nä, nu ska jag kanske sova i solstolen ett tag.

sommar förfan!



Det är alldeles för fint väder för att sitta inne och blogga, så ja det är därför jag inte har slängt in ett inlägg. Bra, då vet ni det.
Min dag har bestått av vattenmelon, musik, sol och lite Emms. Emms är bra hon och imorgon ska jag agera frisör åt henne!! Wihoooo, hur fan vågar hon egentligen?!
Jaja, iaf blir det lugg på henne, eftersom jag själv får bestämma hur hon ska se ut, guuuud vad kul!

bläääääää



Jahaja, kvällspromenad med sis och mammi. Med ungefär världens finaste kvällsväder blev promenaden ganska skön ändå.
Nu sitter jag och blir lite smått förbannad på msn som inte vill logga in, gaaaah! Vad vill allt som har med datorer mig? Har jag någonsin gjort min dator någonting eller? Mer än att proppa in hundratals bilder var och varannan dag. Men äsch, skitsamma.

wohooi




Jag är rastlös, behöver verkligen någonting att göra, hela tiden. Jag har umgås med sötkusinerna och Fiabruden. Och nu sitter jag här och har ingenting att göra! Kanske borde gå ut och springa eller nått, eller gå på promenix. Eller kanske städa mitt rum, (nej, jag har inte gjort det än).
Istället sitter jag och funderar på vad som händer på midsommar, har ingen aning om vart vi ska vara och det suger ja! Men jaja, det märks.


Fin överläpp jag har på bilden förresten, eller nej det finns ingen överläpp! Fan vad synd om mig.

Cooonverse



Trött, trött och trött är väl orden på hur det känns idag. Ändå har jag inte gjort något speciellt, la mig inte senare än vanligt men ändå så är jag dötrött.
Ahja, titttade som sagt på Baksmällan igår och herregud vilken sjuk film, men ja den var rolig.
Idag borde jag verkligen städa mitt rum, men usch jobbigt. Men jaja, jag måste nog.

sa jag bowling?







Nähmen, titta vad jag hitta! Bilder från tävling i Örebro, där jag och Ronjasötis spelade för första gången och sen dess har vi pratat nästan dagligen.
Vilken tur att gubben lottade att vi skulle spela tillsammans. Tacka gubben ja!

Osloooooo








Min dator vill nog slå ihjäl mig nu skulle jag tro, den sprängs nog snart är jag rädd för. Därför måste jag verkligen rensa den, så aj en massa bilder kommer tas bort. Därför bjuder jag nu på lite Oslobilder som jag hittade från ingenstans. Dagarna där i Norskland bestod av Shopping, shopping, ont i fötterna, tjejsnack och ja ännu mera shopping. Så jävla bra var det!!
Men titta så fin hon är den där Fia. Nä, min Fia.


Min!!

vad vore jag utan dina andetag?

http://iamannika.files.wordpress.com/2009/10/30679_510x0.jpg







http://www.homeenter.com/picHE/JPG340/212/21257.jpg


Ikväll kör Amanda Carle filmkväll med sig själv, ska nog även ha ett minispa om jag orkar fixa i ordning ansiktsmask och ja ni vet allt sånt som behövs. Fast det skulle vara riktigt skönt faktiskt.
Ahja, iaf så blir det en älsklingsWallander och Baksmällan som jag inte har sett än. Jag vet, jag är seg.



utan ett ljud




Lyssnar på en av dom låtar jag har lyssnar mest på under det senaste året och det är Kent - Utan dina andetag.
Söta Julia la ut den låten på sin blogg, dock inte Kent som sjunger. Men åhå, den var också grymt fin.
Texten till denna låt är så otroligt fin, man kan liksom inte göra annat än att älska den.

Och när jag ändå länkade Julias blogg, kan jag skriva att hennes blogg är riktigt bra. Jag följer den riktigt noga, tycker att det är roligt att läsa om hennes liv i Karlstad och alla hennes bilder och ja. Allt!

men titta sa jag!







Jag.måste.bara.se.dessa.filmer.

Okej, nu är det nästan så att jag tvingar er att se dessa trailers. För åh, jag får tårar i ögonen av dessa minuter. Hur kommer det då inte gå när jag ser filmerna? Gråta igenom hela filmen skulle jag tro. Det brukar vara min grej.

snyyyyyygg




Försök att hitta snyggare ni! Lycka till med det säger jag bara.

brööööllop, tydligen




Yeeeho! Idag är dagen hela svenska folket har väntat på, i ett år har jag räknat ner dagarna. Jag har köpt disktrasor med kungaparet på, chokladaskar och köpt tårtor på Wiener. Bara för att bidra med extra mycket pengar till bröllopet. Hehe, aldrig livet.
Jag har inte haft något koll på det där, har inte brytt mig och idag är tydligen dagen då de ska gifta sig. På Facebook finns det en grupp, "vi som hoppas att det regnar på kronprinsessans bröllop". Och det kan jag hålla med om, mest för att vara dryg. Och för att de ska åka båt idag, men såklart ingen vanlig båt utan e båt med guld på. Åh så viktigt. Det måste ju göra hela bröllopet det, guldet på båten.

Näää, fyfan.

åhnej





Ååååh nej, såhär ledsen är jag över att Lunarstorm ska läggas ner. Okej, näää inte ett dugg ledsen. Lunarstorm är kasst, precis som Bilddagboken.
Men, det var på Lunarstorm hela internetgrejen började för min del. Jag kom ihåg när jag blev medlem där, jag var inte alls gammal. 10-11 år kanske. Mitt namn där var Strike_amanda, höö fyndigt namn va?
Det var iaf riktigt coolt att tillbringa all min internettid där, alla ville ha det såkallade PRO, där man kunde få gubbar och sånt på sin sida. Guuuuuud vad coolt.
Sen förflyttade jag mig till Kamrat och sen vidare till Stardoll, sen Stallet och sen vidare till Bilddagboken och nu är det Facebook såklart. Och givetvis alla dessa bloggar.

Så jag säger väl såhär, Rest in peace våran Lunarstorm. I'm gonna miss you. Yeeah

ååååhhh



Är det sommar på riktigt nu eller? Aaa och jag njuter varje minut. Så jag funderar faktiskt varför jag sitter här?  Ahja, ska snart möta upp Fia och Emma. Mer bloggning ikväll kanske, om ni har tur.

som viskar hallå










Ganska förbannat glad att jag gjorde något åt det där. Mer behöver jag inte säga.

puuuuuuss!




Men ååååååh så söt!!! Har lekt med dom idag också och jag antar att det blir lite lek imorgon också.

Jag har nyss kommit hem ifrån första Friskispasset på jävligt länge och allt jag kan säga är : Hur fort försvinner konditionen egentligen?! Sjukt jobbigt var det, men självklart himla skönt nu efteråt.
Nää, nu lockar studsmattan, musik en kudde och soooova! Så nu går jag ut och sover på studsmattan, så jääävlans gött!

sooova



jagärBÄST!!

En av alla mina spelningslistor på Spotify, ta för er! :)

Nä, nu ska jag sova ett tag på studsmattan innan träning.

summer! <3



Jag älskar att kunna vakna 11 på morgonen, ta en promenad, dricka kaffe och sen gå ut i solen. Vara osminkad och ha håret fult. Sova på en filt med musik i örat, leka med kusinerna, känna sig som 9 igen, där de största problemen är när en pissmyra har pissat på armen. Jag älskar att kunna ta allt som det kommer, bara göra vad man känner för.

Jag älskar sommaren.

muu



En fundering: Varför nästan alla killar är så rädd för en kamera? Ahja, fick iaf en bild på Junlääär.

Yees, fint väder och det gillar vi. Så jag ska ut och steka lite med mamma. Fast just nu sitter jag och tittar på utomlandsresor och ja det är fortfarande Egypten som lockar mest.
Loooove it!!

love













Sommarens höjdpunkt, när mina små kusiner kommer ifrån Åre och hälsar på. Jag ser dom bara några dagar på sommaren och sen går det ett år tills jag ser dom igen. Och det är alltid lika roligt att träffa dom. Världens sötaste kusiner har jag, Noomi och Nehm ♥

steka



Utomlandsprat har dragits igång i huset, jag och mamma är exakt likadana. Vi steker, badar och bara tar det lugnt när vi åker utomlands. Så det passar liksom att vi två åker. Så jag försöker att göra så mamma går med på en resa till hösten. Jag är sugen på att åka tillbaka till Egypten, för det är så himla fint! Men samtidigt vill jag till Grekland, eller typ Bulgarien eller Cypern.


flowers



Jag har varit i krig med blogg.se idag, därför har jag inte kunnat blogga förens nu, yeeah jippi!
Jaja, vädret har varit fint idag och det gillas såklart. Så det blev picknick, det är våran nya grej tror jag.
Nu vätar jag på att mina söta kusiner ska komma hit, så det blir bus och jag ska bli 9 år igen.

GAAAAAAAAH!

VAD ÄR DET FÖR FEL Å BLOGG.SE?!?! Okej, håll ut läsare. Inlägg kommer så fort skitbloggen fungerar som den ska!

Nu ska jag åka och steka!

fireflies



Jag har bestämt mig för en sak och det är att göra denna sommar till den bästa än så länge i mitt liv. För visst, alla sommarlov är bra. Men nu ska jag göra det ännu bättre, för jag menar det blir som man gör det till. Och så är det med allt, man kan inte gå runt och klaga om man kan göra något åt det.
Men iaf, tillbaka till detta med sommaren. Nu kommer några saker som jag SKA göra. Yeeeeeah.

- Grilla, grilla och grilla på kvällarna. Bara såna spontana och mysiga kompiskvällar.
- Picknick, är nog bland det bästa jag vet just nu.
- Äta litervis av jordgubbar!!! Of course, vad är en sommar utan jordgubbar? Jag tycker t.om. känslan att gå till Konsum och köpa jordgubbarna. Hahah.
- Baaaada om vädret tillåter och tillåter inte vädret det så blir jag arg och gråter och då badar jag i tårarna istället. Yeeh.
- Sjunga Skaka Rumpa och steka med Fia.
- Åka till min favoritstad Göööötelabooorg. Där ska dagarna innehålla; shopping, Liseberg, bli galen på spårvagnarna, fota och umgås med snyggingar.
- Grilla, eller har jag skrivit grillat? Oj, det hade jag visst. Men ja, grilla. Egentligen vad är det för speciellt med grillat?
- Efter all grillning måste jag nog träna, så ja TRÄNA! Springa, gå, Friskisen och cykla. Gööööött.


Hmm, är det något mer nu eller? Tror inte det, följer jag dessa strikta punkter kommer sommaren bli grym. Så med andra ord, ska jag följa dessa nooooooga!

Såjaa



Okej, såhär är det. Som ni alla vet har jag världens finaste, bästa och ja listan fortsätter långt brudar. Utan dom vore jag ingenting. Och några av dom har bloggar, som jag givetvis följer. Gå in och kika på dom vettja.

SnyggOlden

FinNorling

Nilssonbabe

Oliiiiivia<3

KOLSNÄS!



Lånade några bilder från Olden. Hoppas det gick bra!
Som ni ser, allt var grymt och vi hade himla roligt. Dessutom träffade jag en tjej, som tydligen läste min blogg. Det var riktigt roligt faktiskt, jag var ju inte direkt beredd på att träffa en söt bloggläsare. Haha.
Men jaja, nu ska jag iaf gå och träffa Fia!


down down



Okej, nu är jag visst hemma igen efter 2 nätter i Sunne. Kvällen i lördags var grym, som jag hade anat. Hur ska man förklara den kvällen? Den innehöll, skrik, skratt, dans och galet mycket folk. Men så sjukt roligt.
Vi dansade tills de stängde, sjöng och träffade roligt folk. Fast såhär är det, hade jag inte haft världens bästa tjejer vid mig, så hade det inte varit lika roligt.
Och igår hade jag mysmys i Motala med sis. Fint väder, sova i en park och systerprat, också himla bra.

yeeeaaaaah



Såja, nu är jag fixat för att åka till Sunne! Om jag är taggad inför live musik till Hoffmaestro? SOM FAN!
Jag ska ha det riktigt riktigt roligt ikväll, så ni vet liksom.
Imorgon kommer det inte bli någon bloggning, bra då vet ni det! För jag ska med Sis och Simon någonstans. Kommer hem på måndag, ha det bra!

tagga sa ja




Statusinläggen på facebook är just nu " Tagga Hoffmaestro!" " Yeeeeah Hoffmaestro ikväll!" och "någon som kan köra till Sunne ikväll eller?".
Så med andra ord kan man räkna med mycket folk ikväll. Det kommer bli grymt tror jag. Just nu sitter jag och lyssnar på deras top 5 på Spotify.
Näh, jag borde börja fixa mig nu, ah det borde jag faktiskt. Och ikväll kör vi på jeans och Converse!!!

Åhh nej!



Alltså YES!!! Fotbolls VM är igång och jag kan inte bli gladare. Okej, näh. Jag bryr mig inte alls faktiskt, förutom att våran tv kommer att vara upptagen for a long time.
Jag har aldrig brytt mig om fotboll, jag gillar det inte alls faktiskt. Eller ibland är det roligt att titta på damerna när de spelar, men det är väldigt sällan. Men jag brukar faktiskt fråga hur det går för Sverige ibland, för det är ju roligt om det går bra för dom. Så jag frågade broder idag " När spelar Sverige egentligen?"
Då fick jag en suck tillbaka och sen " Men ååh, dom spelar väl förfan inte!"
Nähä, så jag har lyckats att missa att de inte kvalade med i VM?! Fan, nu är ju allt förstört...

blöööött



Igår var det meningen att det skulle bli en fin och rolig kväll, fast om jag ska vara ärlig så blev det inte lika lyckat som det skulle bli. Kvällen började bra med middag med brudar på kinan, men sen blev allt blött och vi hade ingenstans att ta vägen, så nja. Det blev som det blev. Vi gick och satte oss hos Emma och pratade och givetvis var det mysigt.
Men att cykla runt i spöregn i någon timme är ingen hitt. Så helt enkelt så var det vädret som förstörde allt. Yeeah. Så nu är det bara att tagga Hoffmaestro ikväll!

<3




Såja, nu var jag färdig för att gå ut med mina fina brudar, kinamat tycker vi om. Senare blir det nog att gå till Markus, eller så hittar vi på något annat. Men jag ska iaf ha det bäääääst. Och imorgon blir det Kolsnäs, japp.

Fiaälskling och jag förut ja!

Outfit vettja!!!



Jahaja, detta var då min outfit för today. Spetsklänning från Topshop och mina ajaj-klackar från Nelly.
Och sen en massa smycken såklart.

Jaja, nu har jag sett på studenterna som fick sjunga glatt i spöregn. Fyfan vad tråkigt, men de har nog lika roligt ändå.

sommar!!!!!



Såååååja, äntligen är skiten över. Iaf för 10 veckor framåt och det känns toppen såklart. Det var en fin examen, jag och Fia var ju med i kören, jag tyckte faktiskt vi var ganska duktiga trots allt.
Så jag har firat med en latte med brudar på Wiener och strax ska jag fixa till mig lite till och gå och titta på alla glada studenter.

Yeeeeeah!!

fields of gold



Jag är redo för att gå upp till kyrkan och sjunga. Imorgon är det våran tur! För bra alltså, för bra.
Jag har förresten bestämt mig hur jag ska se ut i håret imorgon, jävligt bra. Håret är det viktigaste om man heter Amanda Carle och naglarna förstås. Och skorna. Hehe.

my day













Såja, några bilder från min dag vid Sirsjön. Hehe, eller ja, jag var där i typ 2 timmar. Men vet ni vad?
Jag har tagit mitt första dopp, jag som absolut inte skulle bada. Men jag gjorde det inte frivilligt men, det var iskallt. Fyyyyy.

Naglaaar




Mina favoriter just nu, ååh så fina!

Just nu sitter jag och tittar på bilder från Stjerneskolans bal igår och åh vad underbart fina dom var. Att få klä upp sig så enormt mycket måste ju vara grymt. Ahja, det är ett tag kvar tills jag står där iaf.

summmmmer



Vädergudarna ville tydlign att jag skulle gå till årets sista skoldag idag, solen lyser och alldeles strax ska jag gå till Sirsjön för att steka och nä inte bada, men kanske doppa fötterna.
Nä, jag kanske borde göra mig iordning, ah det borde jag nog.

<3




Eva Summer – Fields of Gold

Världens finaste låt, nu och för alltid.

kortis



Men ojsan, vadå kort hår?! Detta var i höstas, men ändå. Ahja, jag klagar inte på att mitt hår växer. Enda negativa är att jag får utväxt som jag nästan blir galen på.

Fast, jag klagar fortfarande inte på att mitt hår växer som ogräs. Om ni trodde det asså.

todu



Nu har det gått ännu en dag av examensveckan och nu är det bara en kvar. Imorgon ska vi vara vid Sirsjön och bada (?!) Jovisst, jag badade inte ens förra vecka då det var sommarvärme så jag kommer absolut inte bada när det är grått och kallt.

Annars känns nästan allt bra, fast bara nästan..

young dad



Hej och hå, när har solen tänkt att komma tillbaka egentligen?

Vilka otroligt lata dagar vi har i skolan, man gör ingenting och slutar typ tolv. Vadå slappt? Jag klagar iaf inte.
Jag sitter här och försöker hitta lite inspiration till examen, hur ska man ha håret? Kommer jag orka att gå upp tidigt för att fixa mig? Njaaaa.

run



Ååååh herregud. Friskisen slutade för cirkus en månad sen, jag har bara tagit promenader sen dess någon gång i veckan. Men idag bestämde jag mig för att springa en tur med mammi och fyfan vad jobbigt det var!!
Jag blir hemsk när jag är ute och springer och tycker det är jobbigt. Så är det alltid med mig och så kommer det alltid vara. Men nu har jag det gjort. Nästa gång går det lättare.

Och så har jag fått några frågor om när sommarfriskisen börjar, men jag har inte vetat det förut. Men jag tror att det börjar nu på onsdag och allt jag kan säga med det är, ååååååh vad gött!!

men gaaaah!








NÅGON FRIVILLIG SOM FÖLJER MED TILL MALDIVERNA ELLER?

Kostar inte mer än 25.000 kronor, synd att man inte fick lite mer för sommarjobbet asså.





pickniiiick




Men finns det något bättre att ha picknick med jordgubbar, bra sällskap och musik eller? Nääää, iaf inte varma sommardagar iaf.
På tal om sommardagar, är det inte typiskt att det inte är fint väder skolavslutningsveckan? Åååååh, regnar det på fredag blir jag ledsen.

4 dagar kvar



Idag gick alla frykenskolans elever till Valberget för att spela brännboll. Ganska skönt att slippa vara i skolan givetvis. Men när jag hör Valberget, tänker jag direkt på ormar. Så blä.
Men jag såg ingen orm, jag frös dock, shorts och t-shirt var kanske inte det bästa. Nu sitter jag här iaf och lyssnar på sommarlåtar, underbart!

Bara 4 dagar kvar nu!!! ♥

:)



Det känns konstigt att skolan är slut, för det är ju inga lektioner kvar nu. Bara en massa roliga saker denna vecka, sen är det slut. Konstigt.
Men denna vecka ska jag njuta som fan, en massa roligt kommer det att bli den kommande vecka.

Om jag är taggad? Som faaaaan!

löördagen



Titta så fin hon är, den nykonfirmerade och folkraceflicka.

Igår tog jag på mig min egendesignade klänning, som jag har lagt ner min själ i varje onsdagmorgon i flera månaders tid. Sen var jag redo för att åka upp till Östmark, för att titta på folkracegruppens konfirmation, som var en mycket rolig sådan. Inga tråkiga tal, som annars får mig att somna i kyrkan. Sen blev det kalas för Vickan.
Sen blev allt mycket stressigare, då jag och Fia insåg att grillen skulle vara igång om 2 timmar och då skulle vi även färdas ifrån Sörmark, göra oss klara för kvällen och helst kanske ha fixat iordning allt inför kvällen.
Men det gick bra, vid halv åtta var jag hos Fia, glad och såg fram emot kvällen.
Och det blev en mycket bra kväll, grillning och tjejsnack innan vi sen gick till Torsby. Och senare blev det även Granevik, vilket inte var det roligaste kanske, men det gick.

Bilder har jag, men jag tror de åker in på Facebook istället, så kika in där och titta istället vettja!

myyyyys



Min dag igår blev toppenbra trots min lilla sovmorgon, som gjorde att jag missade hela skoldagen. Men jajaj.
Jag och brudarna på bilden bestämde oss för att ta en picknick i det finfina vädret. Så det gjorde vi.
Med jordgubbar och hallonsoda gick vi till parken och njöt av solen och av att det är en vecka till sommarlov.
Toppentoppentoppen.

Idag blir det ett fullspäckat schema, jag ska nämligen åka upp till Vickos konfirmation med Fia. Sen blir det brudarna ikväll, kan inte bli så mycket bättre nej. Ha en förbannat bra dag nu mina läsare! ♥

blääää




Ibland älskar jag mig själv lite extra, exempelvis när jag försover mig. Idag var det värre än någonsin, så länge som jag sov idag har jag nog aldrig sovit. Jag vaknade när jag hade en lektion kvar, så nää tänkte jag. Då stannar jag bannemej hemma, så det gjorde jag.
Och nu sitter jag här, ganska arg på sig själv. Men ändå, sovmorgon är aldrig fel. Hehehe.

När ska jag växa upp egentligen?

lovely



Vilken toppendag det har varit idag, det kan väl inte bli något annat än great när solen skiner, en vecka till sommarlov och att man har de bästa runt omkring sig? Jag kan iaf inte vara på bättre humör.
Givetvis har jag blivit blöt idag, vattenkrig in my ♥. Dessutom slutade jag tidigt, så nu har jag stekt lite.
Nä, nu fattas det bara en twister.

finfinaaaaa



På lördag är det dags igen, grillning med världens bästa. Nu håller alla tummar för att det blir fint väder, OKEJ?
Bra. Titta så små alla var förresten, jag kommer aldrig glömma den kvällen. Den var greeeat!

manboy



Som ni ser har jag bytt ut headern. Nu är det dags med färg, färg och färg. Jag var ute på byn och kikade efter ett par klackar eftersom dom som jag beställde inte kommer. Men jag hittade dock inga, varför bor man inte i Karlstad?! Ahja, det löser sig.
Men istället hittade jag en transparent blus och ett par shorts. Toppen, nu har jag något nytt att ta på mig till helgen.

hate that I love you





Titta så fint pappa har gjort åt mig! Jag kan inte göra annat än att säga; I JUST LOVE IT!
Så nu hänger mina favoritplagg där så fint och självklart mina älsklingskor.
Till helgen hoppas jag på fint väder så man kan ha klänning, bara ben och klackar. Yeeh.
Mina egna foton hänger på väggen också, mycket fint. ♥

alla dessa stekare



Jag har skämt bort mina kära bloggläsare tror jag, ni vill ha inlägg varje dag, annars tror ni att jag har gått och brutit benet eller ha tröttnat på att blogga. Okej, jag förstår er!!
Men igår hade jag helt enkelt ingen ledig stund, men jag ska berätta vad jag hade för mig igår. Så ni inte har missat en dag i mitt liv liksom, viktigt som fan.
Jag skrev en lång uppsats igår, skönt att det är slut på skiten. Jag hade även vattekrig, otroligt roligt och så otroligt blöt har jag nog aldrig varit utan att ha badat. Ahja, som sagt kul som bara den. Dock spårade det ut och idag har vi fått order att inte ha vattenkrig, men det skiter vi i.

Jag surade även väldigt mycket för att ett par av mina klackar är slut, de som jag skulle ha till min examensoutfit. Gaaaaaaah!

RSS 2.0