bra bilder

 
 
 
 
 
Våren 2013 var så förbaskat bra, det var bara en massa roligheter hela tiden och jag mådde så jäkla bra när jag insåg hur stark jag hade blivit som person. Ja, det var väl allt. 
 
 
 
 

Fredag


 
Idag har jag köpt 5 kilo räkor med Erica, det känns bra i hjärtat. Räkor gör mig betydligt mycket lyckligare. Det var en bra investering tycker jag. Annars är det en vanlig fredag, med praktik, kinamat till lunch med Erica, häng med henne och nu ska jag tvinga Olle att se på sex and the city hela natten. Varvat med Pippi Långstrumpserien, han kommer bli så lycklig över det förslaget. 

Världens bästa tjej




Galet, hon har bara funnits i mitt liv i 4 månader. Ändå älskar jag henne så sjukt mycket, så stolt över den här pärlan. Får mig alltid att le, så fin. Tänk vad mycket kul jag ska lära henne och göra med henne. Och så har jag hittat någon att kolla barnfilmer med och att det faktiskt är okej. Längtar till när vi kan gå på barnbio tillsammans.

ibland faller inte allt på plats

- följ alltid ditt hjärta, så ska du se att allt löser sig. 

Jag gör ofta det, följer mitt hjärta för det finns ju en och annan anledning varför man känner som man känner. Men jag blir inge klokare av det och det är väl kanske också är det som är meningen? Att det hjärtat säger kanske inte alltid är klokare, än det som ens tankar och övriga delar av kroppen säger. Men ibland behöver man kanske inte vara klok, ibland kanske man måste göra det som får en att känna sig lycklig och glad just nu. För det där hänger nämligen inte ihop, det där med att vara klok och vara lycklig, inte i varje fall. Inte i mitt fall. 
För allt säger nej, allt pekar mot nej även jag säger många gånger nej, men ändå tar mitt Ja över. 

För ett år sen var jag totalt trasig, jag visste att det blir bra, såren läker igen, jag kommer byggas upp och jag kommer klättra ifrån botten till toppen, för det gör man ju. Man klättrar. Och det gjorde jag, även fast det tog sin tid att hitta styrkan och tryggheten för att kunna ta de där stegen. Men jag gjorde det. Men sår, det fick jag. Och de har inte läkt igen än, jag är fortfarande livrädd för allt som har med kärlek att göra. Men såren har även hjälpt mig, jag står här och nu och är jag lycklig idag, så tackar jag för det, även om jag kanske inte är det nästa månad, så är jag ändå det Nu. Och det är där hjärtat och klokheten skiljer sig från varandra. 

För ibland är det viktigast att verkligen vara lycklig och glad och det tar över allt annat, även om det är så himla fel någonstans. För de går inte alltid hand i hand den där Mister klokhet och fröken hjärta. Även fast det vore så mycket enklare. 

Så "lyssna till ditt hjärta så löser sig allt" kanske är bullshit och en stor fet klyscha, men just nu är det bara så jävla rätt för mig, även fast det inte löser allt. För jag har hittat någon och något som läker de sår jag har, gör allt färggladare, bättre och gör mig starkare och lyckligare och just nu, är just det, det enda jag behöver. 

nu har jag gått och blivit kanin också





har under mina bloggfria dagar tränat, förvandlats till en gnagare och varit nere på botten. Vissa dagar är sämre än andra. Men jag har iallafall min broccoli att gnaga på. 

🙏




Som tagen ur en tidning




Som sagt, mycket matbilder men det är för jag har blivit sjukt duktig på det där. Har i tre år i stort sett ätit gröt, rostade bröd och varma koppen. Nu däremot, nu lagar jag (?!) mat. Och tycker t.o.m det är kul. Så idag bjöd jag fröken Sommer på middag efter att vi hade tagit en iskall promenad. Kan inte förklara hur mycket jag hatar vintern förövrigt. 

*

 
 
Ser ni hur god mat jag äter hela tiden? Men oroa er inte, det här ska inte bli någon hälso och matblogg, för det finns för många såna, syftet är enbart att göra er avundsjuka kan man säga. Jaha idag är det söndag igen, älskar fortfarande söndagar, har ingen såkallad söndagsångest, fan det är väl onödigt då man faktiskt är ledig.
Så jag har tagit vara på dagen rätt bra, låååång sovmorgon, god frukost, kall jävla promenad, handlat extremt god mat (där kom det igen), checkat av skolarbeten och snart ska jag åka tillbaka till karlstaden.

en bra fredag ja




Några bilder från det senaste får ni här, ni ser bland annat min dejt med Fia igår. Precis vad jag behövde, räkor, brieost ❤️, jacuzzi i flera timmar, russinhud, gelenaglar och så jävla mycket babbel. Bra fredag det. 

Ni ser även min pojkvän på bild och dagens frukost som var förbannat god. 

😍




Jag är en sjuk mandis, så sängen samt soffan har varit min bästa vän de senaste dagarna. Och kaffe och keso. Bästa som finns. 

löshår




3 timmars jobb, 120 microringar och 120 slingor, pilljobb och tålamod så får ni sånt här drömhår, lätt som en plätt. Det var det jag gjorde igår kväll, kulkul är det.

Ingen energi




skulle kunna skriva en hel uppsats om hur trött jag är på människor just för tillfället, hur trött jag är på krångel och hur trött jag blir på mig själv som låter det ta sån extremt stor energi av mig. Men jag skiter i det och lägger mig och sover. För jag är så mycket bättre än sånt här. 

alldeles för bra













Det här mina vänner, bekanta och fiender (skoja jag har inga fiender för jag är fantastisk), det här är människor som förgyller mina dagar, såna människor jag önskar allt bra i livet till. Såna som har stärkt mig när jag har varit på botten, såna som har delat min absolut största glädje och såna som har visat gång på gång hur bra dom är. Såna är alla värda att ha. Känn er speciella människor, ni har fått ett helt inlägg om er. Grattis.

And I am feeling so small. It was over my head I know nothing at all.








Bästa liv





Jag är riktigt duktig på att lyxa till saker och ting, så det gjorde vi igår också - med räkor, ost och kex. Jag gillar lov men faktum är att jag längtar lite till skolan så tiden går och jag snart tar studenten. Sen ska jag resa och det ska bli så jäkla gött. Så nu, nu får skolan gärna börja.

Fina människor











Ett gäng med glada bilder från mitt senaste dygn, julfirande samt nyårsfirande. Jag är nöjd med att ha en sån bra familj, äntligen fick jag se Mammi också. Det är fint med mig ja 

wierd

 
jag har åkt till karlstad fram och tillbaka flera gånger den senaste veckan, tåg och jag hatar tåg. Idag gjorde jag också det, åkte tåg och hade två stora hundar som satt bredvid mig och en erica som satt och smaska på cheeseburgare. Åkte även fram och tillbaka idag, idag var jag dock en aning lyckligare än de tidigare resorna då jag hämtade ut min mobil. Att såna saker kan göra en så lycklig. 
 
jag har även sett två skitdåliga svenska filmer. Jag kollar alltid på svenska filmer fast jag tycker att de ofta är rent utsagt äckligt skitvärdelösa. för det är dom oftast, ändå fan kollar jag på dom. Ja, vill ni har ett svar på varför jag gör det, så kan jag inte svara. Så är det med det. 
 
Imorgon ska jag fira jul också, med mammsen och resten av familjen och på kvällen ska jag fira nyår med en såkallad nyårsmiddag med pappa och olle. Vi är en konstig familj. Ja herregud men bättre sent än aldrig har jag hört många säga, kanske ligger någonting i det trots allt. 
 

Jan. 01, 2014





Jaha 2014 alltså. Början på mitt nya liv xD ska bli en bättre människa, träna minst 8 gånger i veckan, sluta med godis, mer grönsaker och dra ner på festandet. Herregud jag skoja, är bara så trött på såna där nyårslöften. Haha nej jag kör på samma sätt som jag alltid har gjort, jag mår bra av det.

Jaja skitsamma, mitt nyår blev hur bra som helst, precis som jag trodde. Började i skåre, där jag var i cirka en timme tills jag tröttna och sakna mina vänner alldeles för mycket, så då drog jag till karlstad igen och på förfest med frisörerna. Sen vidare till en annan fest och sen till Jaguar för att möta upp dom jag lämnade kvar i skåre.

Det var en sjuk kväll, hur kul som helst. Dansade till carola, skrattade, pussades, åkte taxi, lagade mat klockan 03.30 och dammsög mitt i natten. Sen la jag mig lagomt berusad och förbannat lycklig. Det var mitt nyår det.

RSS 2.0