Skrytinlägg



Alltså jag är så glad! Att ha sitt egna företag är bannemej inte det lättaste alla gånger, det är såååå jäkla mycket som man ska göra, tänka på osv osv. Nu har jag haft mitt företag i snart 1 år och ingen är lyckligare och stoltare än mig. Jag har sååå mycket att göra just nu och det känns så jäkla bra. Jag är så sjukt stolt över mig själv, att jag inte gnäller när jag jobbar 12 timmars pass och knappt hinner hem innan jag måste sova, att jag utvecklas hela tiden och att jag utökar min kundkrets hela tiden. 

Det är ju detta jag kan, ingen ska någonsin få ta den stoltheten ifrån mig. Och vilka kunder jag har! Helt jäkla otroliga och jag vet att det är därför jag kan stå över till klockan är 21, för jag älskar verkligen detta yrke och för att det mer känns som en hobby än ett jobb. Jobba ännu lite hårdare Amanda så kommer du snart kunna ro ditt högsta mål i-land. Kämpa ni också så ska ni se att ni får tillbaka det en vacker dag. 

Mera Pics













Ännu mera Rhodos! Haha efter en veckas semester brukar man vanligtvis vara helt utvilad, jag är dock allt annat än utvilad, vill helst sova direkt jag slutar jobba och sen sova tills nästa semestervecka är här. 

Dag 2








Dag 2 åkte vi till Gamla stan för att strosa runt i affärer och shit vilket ställe! Så jäkla mysigt. Vi gjorde även premiärdoppet i havet, åt jordgubbar vid poolen, skrattade oss igenom vattengympan, brände oss och flyttade ut sängarna till balkongen. Där låg vi ett tag innan vi insåg att myggen skulle äta upp oss, så vi fick helt enkelt flytta in igen. 

Haha vilka jävla dagar alltså. Ska försöka samla energi till att blogga lite mer om resan, men det är absolut ingenting jag lovar er. Nu ska jag sova, för imorgon är det dags för jobb igen. Fan vad roligt och fan vad pepp jag är. 

Day 1











Kan verkligen inte förstå att jag är på svensk mark igen. Det känns sjukt tråkigt att denna vecka är slut, men jag är så jäkla glad för jag har verkligen haft världens bästa vecka. Vi har verkligen haft det såååå fint! Otroligt fint väder, otroligt fint hotell, miljö, god mat, roliga människor och världens bästa sällskap. Vi har fått med oss endel minnen alltså, resan har verkligen innehållit allt möjligt. Haha vissa saker finns det inte ord för ens, så det tänker jag inte gå in på, mer än att jag kan säga att vi besökte bargatan, det är allt som behövs att säga. Haha herregud. 

Nu har jag sovit hela dagen och försöker samla energi till att packa upp. Denna vecka ser jag fram emot att träffa mina andra fina vänner och fia och hennes lilla prins, fyfan gråter av lycka när jag tänker på att hon har blivit mamma. 

Hejdåda




Haha nu ska vi tydligen åka snart, jag fattar som vanligt ingenting och är som vanligt väldigt oförberedd. Om en timme åker vi till norge, för att möta upp min favoritnorsk som kör oss till gardemoen. Glad att jag har såna änglar alltså. 

Vid 19.00 sitter vi på flyget mot Rhodos. Haha ofattbart alltså, ska bli så jävla skönt så det finns egentligen inga ord överhuvudtaget. Vi höra gummor och gubbar, jag kommer uppdatera :)))) mest för att göra er avundsjuka givetvis. Haaaade.

Ljuvligt





Vilken fin dag jag har haft. Mammi har varit på besök, så jag har umgåtts med henne och mormor hela dagen. Sen tog jag en långpromenad med lite podcasts i örat, jävlar vad jag njöt. Det liksom luktade sommar, allt är grönt, de sa så mycket bra i podden och allt kändes lite enklare än vanligt. Bästa terapin helt enkelt.

Jag avslutade kvällen med Ollivis, skrattade så mascaran kletade ut sig upp till ögonbrynen. Det var också en bra terapi. Och nu är det bara 2 ynka jobbdagar kvar tills jag äntligen får ledigt, ni kan nog inte förstå hur mycket jag längtar. 

🙆




Jag älskar att avsluta min dag med musik i öronen och kolla runt på bloggar och Twitter och läsa så jävla många sanna ord. 

Idag har jag varit effektiv mina vänner, jobbat, gjort bolagsdebuten (!!), varit vuxen och smidigt lite planer huhu, packat resväskan, åtminstone litegrann och försökt hittat min inre frid, haha har lite svårt för att slappna av och idag har jag kommit en liten bit på vägen iaf. En bra dag med andra ord. 

Perfekt













Vilken jäkla födelsedagshelg jag fick, jag har egentligen blivit firad i 5 dagar i rad och jag kan inte göra annat än att le när jag tänker vad fint jag har det. 

Vi har haft femkamp, ätit smörgåstårta med hela släkten och vännerna, dansat, skrattat och jag har mått så himla bra. Kunde aldrig tro att så många skulle uppvakta mig och att jag skulle få en sån bra 20årsdag eller helg eller vad man nu ska kalla det. Lycklig lottad helt enkelt. 

💗💗💗💗💗






Alltså ja, klockan är snart 02.00 och jag är fortfarande hög på all andrenalin. 

Jag har alltså inte fattat någonting, allt började med att jag och mina två kompanjoner skulle ut och dansa loss till fernandoz (?!). Den ena kom hem till mig, vi kollade på Madicken och drack vin. Sen var vi helt plötsligt tvungen att gå till Emma och det var såpass bråttom att jag inte fick dricka klart det jag hade i glaset, eller byta om. Men jag fattade ingenting utan blev som vanligt bara irriterad när allt blir stressat. Tillslut gick jag och Erica till Emma, när jag kommer in är gången fylld med ballonger men rummet är knäpptyst. Så jag fortsätter gå utan en enda tanke på vad som egentligen är på gång att hända, möts av mina fina vänner, som står gömda bakom ett hörn, står med ballonger, tutor och sjunger för mig. 

Att mötas av något sånt här är obeskrivligt, den glädjen och kärlek man känner är ju så jävla sjukt. Just nu vill jag bara springa ett Göteborgsvarv eller få alla att känna exakt samma känsla. Allt var så jäkla planerat, jag fick mina sifferballonger som jag så länge har tjatat om, allt gick i silver (som jag älskar), dom hade dukat upp en buffé med allt som jag älskar, gjort en dessert som är det bästa jag vet samt lurat mig till det här. 

Kan fortsätta skriva allt jag känner tills detta blir en roman, men jag tror bara jag nu har varit med om ett av dom bästa ögonblicken i mitt liv. Så tack helt enkelt. 

Tbt









Detta var nästan exakt ett år sen, jag och Olle tog en sistaminuten till Kreta. Det var så fint, älskar verkligen Grekland på alla sätt och vis. Blir alldeles varm i hjärtat när jag kollar på dessa bilder. Åååh. 

Detta år tar jag istället med mig två nära vänner under armarna, drar till en annan grekisk ö. Detta år får jag även sola hur mycket jag vill utan att någon gnäller över att det är tråkigt :) och i år kanske det går lite mer o festens tecken. Så blir det när tre singeltjejer drar iväg och det ska bli otroligt roligt och skönt. 

Men som sagt, först ska jag hinna med en massa jobb eftersom det är 17de maj snart och alla norskar är bokstavligt talat gaaaalna. 

Lovely




Idag bokade vi en resa till Rhodos helt plötsligt, så om 2 veckor sitter vi på ett plan till Grekland. Jag älskar att va spontan och jag älskar ännu mer att vara spontan med mina vänner.
Extremt välbehövligt med sol och semester, som jag har längtat. 

Så nu ska jag tagga om för en vecka med massa roligt, till helgen ska jag firas, nästa vecka fyller jag år och sen åker vi. Känns som livet blev väldigt mycket lättare helt plötsligt. 

RSS 2.0