Myyyz









Min lediga helg gick snabbt, men den var mycket bra. Lugn och skön. Var chaufför i lördags, jag fick ut allt det bästa av en utgång, så varför är jag inte chaufför oftare? Igår hade jag "bakishäng" ändå, kinamat och Johan Falk. Något av det bästa jag vet, med Erica. 

Idag har jag dubbeltränat med pappas tröja, försökt fått ihop en garderob med fia, mission failed, varit på Friskis och svettis haha, det var länge sen. Men vilken jäkla bra måndag jag har haft, bra start på veckan. Plus att jag har fått en penna med mitt namn på, en legend är vad jag är. 

Idag är en bra dag




Det finns inget som slår att vakna efter 13 timmars sömn, utvilad och få läsa ett sånt här sms. Blev helt fylld av energi, åkte och tränade slut på mina ben och slutligen satt jag och skrattade åt gamla skolkort. Livet är fint helt enkelt. 

Jag mår som man ska. 

3rätters





Idag var det en irriterande Amanda som åkte till jobbet, 20 minusgrader och snö. Ännu värre var det när jag åkte hem från Norge, stressad, hungrig, trött och arg. Riktigt bra kombination. Trots det, så lagade jag 3rätters till min partners. Laga mat är absolut ingenting för mig, men jag tror jag lyckades och det känns stort, ett steg åt rätt riktning. 

Nu ser jag fram emot en ledig helg, jag är såååå jäkla trött. Mina lediga helger är verkligen heliga för mig, så nu ska jag sova ikapp en massa timmar och det ska bli såååå skönt. 

Jisses




Varför jag gör såna här saker har jag ingen aning om, rosa är coolt har jag hört men nu måste jag sluta leka med mitt hår. Det börjar spåra ur. 

Min jätteroliga vecka :P






Min blogg står still och ingen är förvånad. Dagarna går snabbt och jag hänger inte med som vanligt. Är aldrig hemma utan gör en massa saker hela tiden, det kryper i kroppen på mig av vila i 20 minuter. Jag måste verkligen jobba på det där. 

Annars är det fint, har ryckt upp mig efter förra helgens bravader, tog sin lilla tid. Men det var det värt. Denna helg jobbar jag dock och det gör alltid lika ont i hjärtat att jobba på en lördag, sånt borde vara olagligt. 

På bilderna ser ni vår brunch som var helt otroligt jäkla god, en färgning jag gjorde i veckan samt en bild när jag är galen nog för att låta Erica fixa mina ögonbryn. Jag försöker nämligen lära upp henne allt jag kan, så hon kan bli min praktikant en vacker dag. Haha det vore ju drömmen. 

Årsfest










Vilken jädra kväll jag hade igår! Var i Oslo på årsfest med jobbet, kan vara det roligaste på länge. Har verkligen sån tur och få jobba med de där tjejerna. Kan inte låta bli att skratta när jag ser hur jag ser ut på bilderna heller, jäklar vad glad jag måste ha varit. 

Crazy shit




Mina kollegor i Norge skrattade så dom grät igår när dom kom på vilken jäkla förändring utseendemässigt jag har gjort sen jag började hos dom. När jag kom dit hade jag blondt långt hår, gick med vita spetstoppar och pärlörhängen. Nu är jag precis tvärtom, svarta kläder all the time, korthårig, rakad nacke, töjning i örat, rödhårig och så vidare och så vidare. Så igår tog jag ännu ett hål i örat, som ni ser på bilden. Haha kommer aldrig sluta. 

Gangstaaah 

❤️







Ett gäng lite normalare bilder från nyår jag fick från Norling, haha kan inte sluta skratta åt den kvällen. Helt galen. Men på bilderna sköter vi oss iallafall, blir sjukt glad av dom. 

Herregud min gårdag! Jag måste bara berätta, jag skrev ju att mitt år liksom började på det bästa sättet någonsin och det fortsatte igår. Jag åkte till Karlstad spontant, hämtade upp Sofie och överraskade Sofia utanför hennes lägenhet. Jag har inte sett Sofia sen studenten, kan ni tänka er den känslan? Asså herreguuuud. Haha vi stod och kramades, skrek och grät tills vi tillslut hade lite catch up i bilen. Jävlar vilka tjejer och herregud vad man kan älska folk. Blir alldeles galen. Jag tror jag har blivit den alldeles bästa av mig själv igen, sådär sjukt glad och flamsig, som gråter av skratt och som flyger fram när jag går. Herregud vad skön känsla. 

2015





Men åh vilka dagar jag har haft! Mitt år kunde inte ha börjat bättre. Är som sagt anti löften och skit, men det har aldrig känts såhär bra att få sätta punkt. Gillar att det börjar om, att man liksom ser till att alla dagar blir så bra som möjligt. Och det har jag verkligen gjort hittills, jisses. Har varit på ett sånt sjukt bra humör, ätit skaldjur 😍, fjantat mig i Karlstad idag, fått skrattanfall på bergvik så jag övervägde att slå mig ner på golvet och skratta klart undertiden Erica vrålar "mår så jääääävla braaaaa" och gör världens segergest. Haha jag gör också det, jag mår verkligen bra och det var länge sen jag kom upp i den här nivån. 

Så jag ska fortsätta med det, kanske den där punkten kom väldigt lägligt i mitt liv. Då vet ni hur jag mår och jag hoppas att ni har det lika fint. 

Nyår
















Låter bilderna tala för sig själva helt enkelt, har inte så mycket att säga om nyår mer än det var bra till en början, finmiddag med min lilla familj, sen förfest med tjejerna, sen åkte vi till Branäs och jag firade in det nya året med hjärnskakning och ett hack i bakhuvudet. Haha japp, ska bli spännande att se hur detta år slutar eftersom det börja på det absolut sämsta sättet någonsin. 

Igår kom mina kompanjoner med kinamat och godis när jag mer eller mindre låg och grät av smärta i huvudet, sen såg vi på nya Beck 😍 bästa medicinen iaf.

RSS 2.0