syskonskaran


Påsk hejdå

ska försöka summera min påskhelg lite snabbt. I fredags fick Torsby besök av två alldeles för fina tjejer, vi hade roligt hemma hos mig med en massa roliga människor. Igår var jag trött, men påskmaten skulle ner i magen för det. Den var god den där påskmaten förövrigt. På kvällen hade jag kul igen. Och idag har jag ätit ännu mera mat hos min mamma i Arvika. Ja hon bor där också ibland och i Stockholm, som jag ska till imorgon! Jaha mat mat mat mat, det är det högtider är till för.

Bra helg alltså, hård helg också. Men tro inte att det inte var värt det, för det var det.


Mar. 30, 2013

Fin påskdag, fint väder, mys med min Camilla och nu ska vi ut och ha skojskoj. Japp


Crazy

1. Jag har världens bästa vänner. 2. Igår hade jag roligt med dom. 3. Nu är jag jättetrött för jag sov väldigt för få timmar inatt. 4. Det var det värt. 5. Nu ska jag äta påskmat med min familj. 6. Sen kör Amanda Carle dag två.


Bästa starten på dagen

Sol, en favorit och en promenad. Bäst.


Mar. 27, 2013

idag har det varit en bra dag. Har fikat läääänge med Ällen och Fia och fått glada nyheter. Åh åh åh åh. Hade jag varit en låt idag hade jag varit "i'm so happy" med Salem al Fakir. Heter han så? Äh äh äh.


Mar. 27, 2013

inatt har jag varit vaken väldigt för superlänge. Somnade skönt med headsetet i öronen, det var rogivande tydligen.

Men trots det så gick jag upp supertidigt och dammsög. Ett tips från den superpedantiska damen är att alltid ha framme dammsugaren. För då dammsuger man väldigt många fler gånger än om den inte hade varit framme, för då ser man den inte jämt och blir inte varje dag påmind av den "hörru din jävel, det är smutsigt, dammsug!"

Funderade även på inatt hur många som läser min blogg som tror att jag är dum i huvudet och som inte förstår min ironi i allt jag skriver. Men ni som tror att jag är dum i huvudet.. Ni har rätt, grattis på er!


ja gonatt märräj

jag tänkte ta en updatebild på mig, såhär på kvällskvisten. Det här är resultatet. Mission failed.


Mar. 26, 2013

Imorgon är jag ledig, på torsdag har jag sminkkurs och sen åker jag hem! Träffa mammi och ha en massa lov. Det känns helt okej nu


Mar. 26, 2013

Goddagens på er. En bloggfri dag och jag får hotsms från flera stycken, det är vänskap det. Eller så är det bara jag som skriver en väldigt bra blogg. Det sistnämnda måste det ju va.

Jaha på min bloggfria dag hängde jag med min älskade syster. Mys på stan och sleepover, vardagslyx. Den lyxen fortsätter idag, då jag och mina tre fina ska ha filmkväll tills jag somnar. Yes. Äta räkor och vitlöksbaugette ska vi göra också. Ojojoj. Hade min första riktiga riktiga kund idag också, roligt att vara igång på riktigt. Japp nej har inte tid eller ork till det här mer. Hörs när vi hörs babes.


Långt yeah

Mitt hår är så långt och tjockt nu och jag är så löjligt lycklig över det. Japp. Myskväll skulle jag ha förresten och myskväll fick jag. Älsklingssofie kom och nu sitter vi fastklistrad framför vår Falk. Det är söndag det


Mar. 24, 2013

Just nu ser jag ut såhär, äckligt hår och kladdigt smink. Jag luktar stekos och majonäs och ser ganska trött ut. Det är söndag och jag bryr mig inte. Ikväll ska jag ha söndagsmys, det är det bästa myset av alla mys det.


dökti mandis

Hajhaj på er. Idag är det söndag och jag var uppe med tuppen. Söndag och jobb klockan 07.00, ja en medalj skulle jag ha. 6 timmar senare fick jag gå hem och nu ska jag bädda ner mig för att sova igen och kolla på solsidan tills jag åker hem til Karlstad igen. Borde kanske kolla när tågen går också, kanske vore en bra idè. Ja. 
 

Lördag ärre idag

Jag är glad, jag mår bra, jag trivs, det är gött, jättegött. När det blir vår blir jag automatiskt väldigt glad. Och nu har jag en massa saker att vara glad för, att se fram emot. Snart är det lov liksom och lov är alltid det bästa som finns. Påsk är en fin helg. Jag har snart praktik igen och snart kommer min favoritmånad och ja, ni förstår själva.


one year

 
jävla skillnad på nu och då. På alla sätt och vis. Galet

fint

Fin dag idag hörni och imorgon är det fredag igen. 1. vart fasen tar veckorna vägen? 2. får vi lov nästa vecka? 3. hade vi inte nyss lov? 4. jo tänkte väl det, coolt att vi har igen.

Äntligen äntligen här jag fixat något väldigt roligt, hohoho. Nu blev ni genast väldigt nyfikna och jag tänker ej säga vad det är. Ni märker snart vad fan jag pratar om eller så kanske ni inte gör det. Haha hatar när folk säger så, men äntligen är det jag som har makten. Känns ballt. Jaja, godnatt lär sova lite nu. Lite kaffe först kanske, ja gott.


jag är precis som alla andra

Jag är lika smygkär i honom som alla andra är, det är okej. Väldigt okej.


ja det blir ju roligt det


Everything Will be okey in the end. If its not okey its not the end - John Lennon

En osminkad och trött mandis i sin bästa form. Jag har ätit en halv honungsmelon och druckit alldeles jättemånga koppar kaffe på tre dagar. Jag har skrattar hysteriskt över knäppa människor på youtube, gråtit till "en annan del av Köping", sovit sjukligt många timmar, haft ett stort bråk med min dator och haft problem med min rastlöshet. Japp.


Ja

innan sommaren är slut ska jag ha varit utomlands, så är det och så kommer det bli.


Booho

hej jag heter Amanda och jag har inget att skriva här just nu. Jag har varit vaken hela natten och sovit hela dagen. Så ni förstår själva, har inte så mycket roligt att dela med mig av. Hoho ska kolla på halv åtta hos mig för jag är hungrig.


Aåndjuuysvab

jag tänkte bara meddela att min dator är nu trasig också och att jag har dammsugit upp mina favorittrosor. Så var det med det. Jara, ska fortsätta att sova nu. Gått in i någon slags dvala eller någonting sånt, vettefan men skönt är det.


vill leka med färg


Jag föll ner i Håkangropen jag också


Bohooo

Söndag söndag söndag, hej pårrej. Idag har jag varit duktig och jobbat, så nu är jag alldeles för trött för att ens skriva det här egentligen. Ja. Jag ska snart åka hem till Karlstad, ska bli skönt. Riktigt riktigt skönt faktiskt, trots att jag bara har varit i Torsby ett dygn. Jaja godnatt, nej godkväll så länge.


Puss


Mar. 15, 2013

Vi fortsätter med att lyxa till vår vardag lite extra, så vi köpte godgodgod mat och nu ser vi som vanligt på Falk. Imorgon ska jag hem till Torsby, det mina vänner, det är värt det. Varför kanske ni undrar? Och gör ni inte det så får ni veta det ändå, jag ska vara duktig och jobba och då kan jag lika gärna passa på att göra Torsby också.


Hj

effektiva Amanda kan ni nu kalla mig. Det brukar inte höra till min natur att vara det, därför är det extra ballt. Ni kanske tänker "ja sånt här till vardagen". Ja i er kanske, men inte i min.

Ska berätta om min gårdag nu. Morgonpromenad som ni redan vet, sen skolan i en halvtimme och sen ett för jobbigt styrkepass som gjorde att jag inte kunde gå hem typ. Sen bakade jag gång ett, sen bakade jag gång två, sen tog jag och Sofie en gåsaktasomfanförviärtröttaefterpasset promenad och sen bakade jag väldigt fula bullar med Fia. Jag har inte vågat smaka dem. Så nu hoppas jag ni blev imponerade. Tack tack.

Idag blev jag väckt igen av portklockan, flög upp även idag. Förlåt Sofia för att i får agera mamma åt mig, men jag har svårt för att vara ordentlig och vuxen. Och tack Sofie för att du städar åt mig och för att du älskar att städa och att vara pedant. Men jag känner mig väldigt obekväm när allt ligger så perfekt, så jag har stökat till lite.

https://cdn3.cdnme.se/733322/6-3/pic_5142c5089606ee54b7ead86a.jpg" class="image">


Goooodmooorgon

Idag blev jag väckt av min portklocka, man brukar säga "jag flög upp ur sängen" men det gör man ju liksom inte. Men idag, idag flög jag bokstavligt talat upp ur sängen. Effektivt sätt att få upp Amanda Carle tyckte en viss Sofia. Så vi tog en promenad och jag hann att bli en isbit, men ja jo det var skönt ändå.

Nu ligger jag och katta och myser som ni ser, jag ser väldigt nyvaken och söt ut.


det här var fasen glädje det


Tisdagsmys hoho

Det här med att lyxa till det i vardagen är jag jävligt bra på. Mys med mina tre gulleflickor, middag och en Falkis. Jag-mår-asgött.


The impossible

Jag och Fiabus var ensamma på bion, det var bra för då kunde vi snyfta hur mycket vi ville. Vi såg The Impossible som var den sorgligaste, finaste, hårdaste, hemskaste filmen jag har sett. Jag grät mer eller mindre under hela filmen, skittöntigt jojo. Se den bara. Ja gör det.


dag någonting - en bild på dig och fakta om dig

 
Jaha två bilder fick ni på mig, två väldigt fina såna.
 
Ja okej fakta var det. Hur börjar man ett inlägg med fakta om en själv? Typ hej kanske. Ja, det säger vi. Hej på er. Tänkte skriva lite fakta om mig själv jag, nej jag testar att beskriva mig själv istället.
Jag är lättsam, impulsiv, högtljud, dryg, lite halvbitter, väldigt känslosam alltså väldigt väldigt känslosam. När jag är glad så är jag verkligen glad, jag flyger verkligen fram men när jag är ledsen så bryts jag ner totalt. Ganska ostabil alltså men samtidigt ganska stark och kärleksfull samt lite rolig. Nej väldigt rolig och är superbra på att vara oseriös. Jag är expert på att prata och jag är även en hejare på att lyssna. Så nu räcker det.
 
 

Wiewie

Ni som följer mig på instagram och weheartit har väl redan sett dagens pillpill. Ska sluta snacka om hur mycket jag tycker om att hålla på med detta och försöka ge er lite inspiration istället.


Som vanligt igen

Nu är allt som vanligt igen, Thailand är tillbaka och allt återgår till det normala. Älskar våra morgonpromenader. Men jag älskar kaffet efteråt lite mer.


lite kär är jag

Hon är verkligen som en liten lillasyster, har ingen lillasyster men kan bara tänka mig hur det är. Hon gör mig galen, arg, galet irriterad men ändå är hon världens goaste lilla bebis som jag är förbannat glad att jag fick av tomten.

Nu du våfflan fick du en liten kärleksförklaring också.


Det borde vara en bild på mig istället

det där är så mycket jag


Hej hallå tja

Trött, lång seg äcklig skoldag, muntligt föredrag på någonting jag inte kunde, blev arg, gick hem, blev glad. Gick själv på stan, alldeles för stor mängd kaffe och nu mina favoritvampyrer. Det var min måndag det, lite upp och ner. Precis som jag känner mig nu. Smutsig i håret känner jag mig också, ska göra någonting åt det.


Galet

Söndagar är fina, det blev den här också trots att jag inte riktigt har varit på topp. Men jag har skrivit klart min uppsats, applåder tas gärna emot tack tack. Jag har även kört lite bil och åkt lite tåg, åkte baklänges idag med, jag vet att ni undrar mycket över det där.

Och avslutade med hemmapizza med Sofia och Sofie. Varför heter tre av mina närmaste kompisar typ samma namn för? Ahja skitsamma, fick presenter också. Åh sånt gör mig så glad. Nu ska jag somna framför min absolut storfavorit Joel Kinnaman. Natti på er.


haha alltså

 
 
 
alltså jag brukar inte lägga upp videos på min blogg för det liksom förstör min fina fina fina blogg. Och jaaa, jag vet att de flesta har sett den, men jag kan inte låta bli för den är ju så sjukt jävla rolig den här filmen. Jag kan inte sluta kolla på den och jag kan absolut inte sluta skratta.
 
Nu livar jag att upp er tråkiga söndag.

Hoho

Jahaja min melodifestivalskväll blev rubbad. Mitt nya jag är spontanamanda som sagt och det utnyttjar Fiabus. Så vi gick ut även igår, drar en vanlig "låter bilderna tala för sig själva" så ska jag gå och sova en stund nu jag.


Mar. 09, 2013

det är lördag och vi firar det med en kul kväll och för mycket gott


nej jag har inga andra bilder nejnej

 
 
tjenare tja tjena hejhej haj. Igår hade jag fasen full rulle hela dagen. Fin begravning sen fick fia pigga upp mig lite, ja hon lyckades. Sen agerade jag också en alldeles utomordentlig frisör, det är nästan löjligt vad jag älskar att hålla på med det där. Ja det är lite löjligt. Men fasen så bra.
 
Sen hade jag och mina två favoriter spakväll tills vi 00.30 kom på att vi ville dra ut, så då gjorde vi det. Haha, älskar spontaniteten, jag blir så glad av det. Har verkligen inte tid med det här nu heller, så vi säger så tills jag har tid mer er igen.

Love

sorglig dag men väldigt fin dag. Är galet kär i outfiten också.


jahapp

 
 
inatt började jag gråta för att våfflan bet mig i tårna, jag grät verkligen. Haha jag är världens PMS monster, dont mess with me broees yoo. Ahja iaf då la jag mig i soffan och hon fick ligga i sängen alldeles för sig själv, kattjävel så bortskämd.
 
Jag har en grej med prislappar i jackor, det känns så tomt om jag inte har kvar den. Så i fyra av mina senaste jackor, så hänger prislappen så fint kvar. Det är mest för att visa hur bra jag har det ekonomiskt, att visa er att jag har lite dyrare jackor än er. Japp då fick vi det avklarat.
 
Jag är snart lika blond som jag var innan jag totalt tappade bort min intelligens och färgade mig svarthårig.
 
Fråga mig någonting om en julkalender och jag svarar inom 10 sek. 
 
Jag ska göra en undersökning och kolla hur många av mina blogginlägg under mina typ fyra bloggår som har rubriken "hej" eller ja någonting med "hej". Haha det kommer bli en pinsamt resultat.
 
Haha jag är så dålig på sånt här. Tramsmandis, sö dåli
 
 

hehe pussis

 
 
 
haha åh, vad fina vänner jag har. Lite sjukt.
 

smygskrytet

 
 
 
 
igår hälsade 102 människor på min blogg, jag gillar er och jag blir glad av er, att ni vill kika in på min underbart intressanta blogg om mitt alldeles för underbara och alldeles för intressanta liv är skitkul. det var ett litet smygskryt där, bara så ni vet.
 
kolla så fint blond jag nu också, tack sofiebaby du äger.

Today

Nyblonderad, sol och en långpromenad. Ganska fin dag, försov mig dock, bussen åkte förbi mig så jag fick springa till skolan, men annars så.

Imorgon ska det vara en bra dag, min Sofia kommer äntligen hem ❤, fika med bästa innan jag åker tillbaka till Torsby. Så imorgon blir nog faktiskt en bra dag.


Just nu gör storbloggerskan detta

Jag håller på att bli snäppet coolare genom att bli snäppet blondare.


nu blir min blogg mycket mer intressant

Du heter: Maria Amanda Carle och inte Amanda Maria Carle. Viktigt.
 
Smeknamn: Carle, det är väl det vanligaste. Tror inte det är ett smeknamn, det är ju liksom mitt efternamn. Men men, annars typ Amandis, Amandisen, Mandis, kungen, Carleman och sån skit. B2, eller B1 haha Camilla vem är du och vem är jag?
 
Beroende av: Kaffe. Ska man skriva vänner och sånt här också? Isf vänner och sånt.
 
Vad tror folk om dig? Haha hur skulle jag kunna veta det? Pratglad och högljud kanske. Galääään kanske, nej jag vet inte. Dryg kanske också.
 
Stämmer det? Japp.
 
Hur imponerar man på dig? Man skiljer sig från mängden, man har humor, man skrattar åt mina skämt, lite smarta lär ni vara, målmedvetna och spontana. Har ni alla dessa egenskaper, grattis ni är på min Top10- lista.
 
Vad står det i ditt senaste sms/mms? Vet int, dä har ni int mä å gär ändå
 
Vart bor du? Karlstad, Norrstrand, Rudsvägen. Och torsby ibland.
 
Trivs du där? Gudars, ja det gör jag.
 
När brukar du gå och lägga dig? Alldeles för sent, efter 00.00 varje dag. oftast runt 01.00, it's bad.
 
Är du blyg?  kan grisar flyga? Nej, jag är inte blyg.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej vilket trams.
 
När grät du senast? skräpfråga.
 
Vilken är den senaste filmen du har sett? En hel utan att ha somnat? Isf Spiderman, jag såg en halv Johan Falkis igår.
 
Föredrar du att ringa eller att skriva sms? Sms är nog mer mig.
 
Vilken är din favoritlåt? Just nu typ Avicii's nya eller Demons.
 
Hur stor är din säng? mästarsäng 1.20
 
Känner du någon med samma födelsedag som dig? Jaaara, Adam Maschel. Varför blev det fet text nu för?
 
Är du kär? Nej. Nix. No. Neppnepp.
 
Vem isf? Maria Montazami om jag skulle vara kär, men nu är jag ju inte det. Fan för fet text förresten, får inte bort deeeen.
 
Vilken typ av människa blir du kär i? Men haha orkar inte. Du som har skrivit frågan, vilken typ av människa blir du själv kär i?
 
 
 
 
 

men gud dret

ooooorkar inte. Dåligt humör har jag varit på i två dagar nu, nej tre. Jaha den perioden i månaden tänker ni nu, nej fel tänker ni om ni tänker så. Sjuk har jag blivit för den tjugofemte gången detta år. Gör bitterAmanda lite glad, okej? Tack å bock.

Haha nej gå och lägg dig nu, så blir det nog en bättre dag imorgon Amanda.


😍

Nu drar jag till skolan i 90 min för ett äckligt prov sen Amanda måste du verkligen städa din lägenhet.


Hej

Blev bjuden på finmat direkt jag kom till Kd och min Glossybox hade kommit. Lite lycklig blev jag ju. Blir lite lycklig över att jag ska till skolan i cirkus en timme imorgon och att jag får börja precis när jag känner för det. Känns bra och lyckligt.

Jaha en Johan Falk innan sovdags? Ja varför ändra på sina vanor för? Onödigt och jättedumt.


Cuatro




Bjussar på fyra alldeles för fina bilder från lööövet. Två dagar i skolan denna vecka, det känns värt. Torsdag kväll vill jag att ni Torsbybor hälsar mig välkommen tillbaka. Tack och bock nu ska jag hålla käften ett tag.


Två glada

haha tog på mig "kan-inte-and..as" jeansen idag. Fick någon slags motivation till att hälsa på mitt gamla gym tack vare dem, tack tack.
Har även skrivit på min förlåt men jävla uppsats som är så fet så jag vet inte vilken ände jag ska börja med.

Jajajjajaajja nu ska jag packa för ikväll åker jag hem. Hem... Är Karlstad mitt hem nu? Ja jo, kanske. Vad fel det lät.


Det är nästan så att jag har läppar på den här bilden

Idag är jag en arg Amanda. En arg Amanda är en hemsk Amanda. Så ska skratta och lyssna på Vettigt Trams nu, det är roligt det. Sen ska jag se på Joel Kinnaman. Nej mena ju Johan Falk, hoho fel det blir ibland.


gu se go

Öjöjöj så kära ni blir nu. Förstår er, är rätt stolt.


Hejhej jag lever

Hallå där. Ja jag lever, överlevde resan ifrån Stockholm, överlevde trots att jag och Olivia missa och fick vänta tre timmar på en parkbänk och jag överlevde även på jobbet och kvällen igår. Så ja jag lever helt enkelt.

Vasaloppssöndagen idag Amanda, det vet du va? Ja det vet jag, men jag är inte så intresserad av att se så många galna människor på en och samma plats. Sen så vaknade jag typ 13.12 och då var det ju slut, det var ju en nedrans otur. Japp. Imorgon kväll åker jag hem till Karlstad igen också, gu se gött


Galet

Somnade sådär galet glad igår och vaknade av Elises meddelande, kan ju inte vakna på ett bättre sätt. Jag är galet glad trots att jag är påväg hem snart, men vad fan. Ska ha en bra helg och så har jag ju haft ett toppenlov, det går ingen nöd på mig inte. Nejraa, in och shoppa det sista, kanske hihi.

Jobba imorgon sen utgång. Ja tjena sö gött.


RSS 2.0