61617

Haha okej. Hej på er, min frånvaro glänser något otroligt ni får ursäkta mig. Men 1. Jag är så jävla bitter, har egentligen ingen som helst anledning. 2. Min trötthet tar död på mig, kan iofs vara en av anledningarna till varför jag är bitter. 3. Inget speciellt roligt händer mig, där har vi en anledning till. 4. Skoja bara, imorgon åker jag till Ullared. Kan egentligen vara ännu en anledning då det var 5km lång kö för att komma in häromdagen. 6. Jag känner mig som en heffaklump. Och där har vi ännu en anledning. 

Så okej jag har anledningar till att vara bitter, det är grått, trist, att vara singel nu gör mig galen, för nu är tiden då man kryper ner i sängen, tänder ljus och ser på film med värmefilt på sig och kramas. Kommer någon och säger "öööh det kan du göra ensam eller med en kompis" så NEJ, det kan jag inte för det är inte samma sak. Så nu avslutar jag mitt största bitterhetsinlägg som jag någonsin har skrivit, lägger mig, utan tända ljus, kramar och värmefilt och tar på ett solsidanavsnitt. Och där blev jag genast lite gladare. Godnatt. 

Här får ni den perfekta bilden till detta inlägg, varsågoda.0977
Vilken fredag jag har haft idag! Har hunnit med värsta gympasset xD körde som fan :P jaja nog om det. 
Sen var jag på bamsegympa och det var också väldigt roligt, haha började gilla barn lite mer. Är inte så barnkär i vanliga fall, men nu har jag ändrat mig lite och jag tyckte t.o.m det var kul. 
Sen Kinamat med mina bästisar pappa och Erica ❤️ Och nu har jag precis kommit hem från en catch-up med Nathalie. Kunde verkligen inte ha haft en bättre dag än detta. 

Imorgon ska jag dock jobba, ni vet ju alla min kärlek till jobblördagar.. Men sen ska jag ha riktigt kul på kvällen så det är helt okej med mig ändå. Trevligt förresten att jag bloggar, händer ju inte allt för ofta nuförtiden. Chingching. 

Puss
 

Min lediga helg var bäst på alla sätt och vis, jag mådde väldigt väldigt bra och jag tog till vara på det på det allra bästa sätt man kan. Julkalender, julkalender, åka bil samtidigt som man sjunger det högsta och fulaste man kan, åt brunch som vad för god för att vara sann, myste, kramades, var glad, tränade, skrattade, tränade igen, såg på lite mer julkalender, åkte lite mer bil osv osv. 

Väldigt bra med andra ord. Och nu har jag nyss avslutat mitt längsta skrattanfall hittills i mitt liv. Det höll i sig i cirka 30 minuter och ja jag är seriös, jag har konstant skrattat i 30 minuter. Det var det roligaste jag har varit med om. 

Äääääntligen ledig 😍😍😍😍😍😍Om ni kollar på rubriken så förstår ni hur otroligt skönt jag tycker det är att vara ledig. Haha 14 timmar sömn har blivit en vana på mina lediga helger och jag älskar det. Nu ska jag fortsätta min underbara helg med en rejäl brunch sen fortsätta att kolla på julkalender. För det är någonting man får slösa tid på en dag som denna och jag tycker iaf det är väldigt vettigt. 

93973
Fan att det redan är slut på min lediga dag, skulle behöva flera stycken till. Hösten är verkligen inte min tid på året, javisst det är jättemysigt med levande ljus och skit men nu räcker det. Jag blir automatiskt väldigt ful på hösten, ful, sjukt trött och lite halvbitter. Men idag har jag haft en mysig dag, en såndär då man inte gör ett skit. Vaknade mitt på dagen, försökte få tillbaka lite färg på kroppen på sams - mission failed, degat i Olivias säng framför Wallander, degat ännu mera med Erica och tränat. Det var skönt att vara slapp, man behöver det ibland. 

Nu ser jag fram emot tisdag då jag bestämde mig för att jag var värd att vara ledig, samt 1 november då jag och Sis drar på den årliga turen till Ullared. Den är obligatorisk helt enkelt. 


Jisses va bra

Att vakna av ljudet när Sofie öppnar en cider 04.30 och säger "carle, idag tar vi studenten", det är inte någonting som händer varje dag. Nej, en gång i livet och den dagen var det roligaste och bästa som har hänt mig. Att vara fullt berusad när klockan är 10, gå med 30 frisörtjejer med en högtalare på hjul och sjunga det fulaste och högsta man kunde, att gråta och skratta samtidigt, att få slutbetygen, att vara stolt, att springa ut till sin familj och försöka vara ordentlig och sen gå upp på flaket och vara galen. Det mina vänner, det slog allt. Sen somnade jag i bilen hem och vaknade cirka 4 timmar efteråt. Och sen gick på förfest i fem minuter innan jag gick hem och sov, det händer inte heller varje dag. Men det hände då och det var trots allt den bästa dagen i mitt liv. 

Dagens hår

Haha undrar verkligen varför jag är singel.... 

Blä
Idag har det verkligen inte varit en bra dag för fem öre. Idag skulle jag vilja dra täcket över huvudet, ta i headset i öronen och gå i ide i några månader. Men vet ni vad? Livet funkar inte så, man får fan ta och rycka upp sig och ta tag i sig själv då. Så det gjorde jag, åkte jobbade och gjorde det jag är bäst på, sen var jag med fia hela min eftermiddag, som ni vet är min hjälte alla dagar i veckan. Sen ryckte jag upp mig lite till och drog och tränade med mina andra två änglar. Och vet ni vad? Jag skratta så jag grät. Så jag är nöjd ändå, jag vill bara sluta ha ont i magen hela tiden. Men jag är ännu en gång så jävla tacksam över alla mina kompisar som vet precis vad jag behöver i alla lägen. Fyfan skulle kunna börja störtgrina nu, men det är jävligt onödigt så jag skiter i det. 

Ska sova gott istället och vakna upp som en superwomen igen. 

Hola
Idag tänker jag inte skriva om tacos, utan idag ska jag visa er denna bild, som Erica skicka till mig och skrev "så jävla du". Vet inte om det är positivt eller negativt, är jag världens största diva eller är jag bara jävligt skön äger en go självkänsla? Ja, jag vet inte. Men det är sådär jag är och så är det med det. Bli lite mer så ni också, man är värd att tycka om sig själv. 

Lovely
Pappa kan detta med att göra mig glad. Räkor och Cola zero. Det finns tamejfan inga nackdelar med att bo hemma. 

Nu ska jag ha spelkväll med pinglorna mina. Älskar mitt liv. 

Lördag

Vad bloggar man om ifall ingenting roligt händer? Jag vet inte, så därför har jag inte bloggat. Kanske skriver man om tacos då. Så det tänker jag nog göra nu. 
Igår åt jag tacos med alla av mina favorittjejer. Det var gott, trevligt och mysigt. Jag äter banan i tacos, alla tappar hakan när jag säger det, men alltså herregud det är så gott! Och det är inte jag som är dum i huvudet, utan det är ni om ni inte har provat det. Bra tack. 

Och nu vet jag inte vad mer man kan skriva om tacos. Kan väl skryta över att jag har köpt gymkort igen efter flera års vilande från det. Det var väl på tiden tyckte jag, men ni kan vara lugna. Denna blogg kommer aldrig bli en träningsblogg och absolut inga bilder på frön och nyttiga bakverk kommer dyka upp. Ja, nu avslutar jag detta inlägg innan det kommer mer onödig dynga. Adjö.
RSS 2.0