någonting är galet

Otroligt, idag är det en speciell dag på många sätt. Jag gick upp på cirka nio imorse och det vet ni nog alla vid det här laget att det är ovanligt och näst intill omöjligt för mig att gå upp så tidigt.
Jag gick sen ut på promenad i bjälverud all alone, uppfriskande och helt otroligt gött var det. Och sen fick jag för mig att baka bullar, så det har jag gjort. Och nu ska jag ställa mig och laga mat.
Vad är det som har hänt? Jag har blivit både effektiv och har fått ett hemmafrubeteende. Oh lord.



söndag





Imorgon börjar lovet på riktigt, ska bli så otroligt skönt så ni anar nog inte. Under veckan ska jag och henrik beställa utomlandsresa, jag ska sovasovasova, kaffefika, höstpromenader i bjälverud och enbart må gött.
Och jag vill åka utomlands nunununu!

hejhejhej så såg jag ut igår




Sådär såg jag ut igår, körde på min nya fina fluga som jag ääääälskar. Hade ganska roligt igår, helt okej. Idag går jag dock i trötthetens tecken. Fick stor och lång frukost av min älskling, sen somnade jag i en timme på hans arm och sen har vi busat som aldrig förr. Älskar såna dagar.
Nu ska vi sticka till pappa och äta söndagsmaaat. Gillagilla.

yeah lördag

Ikväll är det dags att träffa sina vänner, ha kul och skratta. Som jag har längtat, yes. Jag har laddat genom att må gött, tagit hand om mig själv genom att dricka en hel del kaffe, haft ett kort videosamtal med vickan, lyssnar på fin musik och städat. Gjort mina naglar fina, eller ja de skulle bli fina. De blev dock inte så fina, det är inte riktigt min grej. Buhu.
Och snart ska jag laga mat åt min älskling och sen ska jag börja göra mig fin. Riktigt riktigt fin.



ibland är jag bara för go

Jag mer eller mindre grät när Henrik lämnade mig ensam kvar i sängen imorse, det är inte okej att han gör så på helger, nejnejnej! Men jag somnade trots det väldigt gott om och vaknade nu och klockan är ett.
Är all alone i henriks hus, så jag har kokat kaffe, gjort bamsefrukost till mig själv och ska snart diska. Är ju för underbar trots allt. Trots att jag gråter och hänger mig fast i henrik på mornarna så han kommer försent till samlingen typ, japp. Gulleamanda alltså.



frisör amanddaaaaaa




såhär ser jag och johanni ut in action. Här gör vi clipslockar, vad det är? Det vill ni nog inte veta, det är inte alls fint faktiskt. Men still, lite roligt är det.

så fin jag är

Som vi alla vet, så har alla skolelever fått höstlov nu. Jag älskar det, så otroligt skön känsla i kroppen just nu. Just can't get enough. Imorgon ska jag fira in lovet genom att träffa vänner och må gött.
Och resten av veckan ska jag bara leva det kravlösa och slappa livet, precis det jag är bäst på. Lovelylovely.




image description

så nära





Amanda är väldigt väldigt väldigt sugen på att trycka på boka.


från kylan in till värmen

Ikväll ska jag åka till Karlstad igen och imorgon ska jag ha två prov. Jag har under dessa tre dagar som sjukling pluggat in enormt många engelskaord eftersom vi hade prov imorgon, de andra två proven har jag struntat i. Gissa vad då? Engelskan är framflyttad och nu står jag där imorgon och inte kan ett skit av dom andra proven. Skitsamma jag mår bra ändå. Hör ni? Jag mår bra igen, piggnat i som bara den.
H lagade namnsdagsmiddag åt mig förut, det var gottgottgott. Så borde alla Amandor bli behandlade idag hörni.
Nu ska jag sova i soffan i några timmar och sen ska jag dra till karlstad, lovely.



åååååh

Jag förstår inte hur orkeslös jag kan vara trots att jag enbart har befunnit mig i sängen i nästan tre dagars tid. Jag gick ut förut, med en kaffekopp och skulle sitta på altanen var det tänkt, det var iskallt. Så jag gick in igen, men då har jag iallfall fått luft, det är bra för mitt samvete.
Jag fick även besök av Henriks morfar förut, trots att han bara pratade vedhuggning med mig så tyckte jag det var trevligt. Jag gillar gamla människor, jag måste nog besöka min mormor under lovet. Hon är den enda jag har kvar och hon är ju så mysig när hon pratar om hur hon träffade min morfar och hur mamma var när hon var liten. Ååååh.





ännu en dag in the bed

Har sovit alldeles för många timmar idag och ätit alldeles för lite mat. Henrik slutar inte förvåna och överraska mig, han kom hem med en enligt honom en bli-frisk-nu-älskling-påse med innehållet vindruvor och min favorityoughurt. Då pussade jag honom och somnade en minut senare på hans arm. Jag kan ju omöjligtvis vara en rolig flickvän i detta nu alltså. Svettas och är väldigt sjukful.





Sjukling

Försöker lära mig lite engelska glosor, samtidigt som jag även försöker må lite bättre. Är helt slut, överallt.


trist

Laddar hem Pelle Svanslös och andra julkalendrar genom åren. Ligger nerbäddad undet två täcken och tycker lite synd om mig själv. Är egentligen väldigt trött men har liksom inte orken att slappna av, så istället klickar jag på olika barnfilmer och försöker känna lite nostalgi. Inte ens det går, det är en grå och jobbig tid nu. Orkar inte riktigt med att le ordentligt. Men i allt det eländiga finns även något varmt och färgglatt, det vet jag. För jag gillar att krypa ner under täcket och äta precis vad man vill. Speciellt varma bullar. Jobbigt att man ska behöva känna sig 10 kilo tyngre på vinterhalvåret, men det skiter jag i. Jag är väl fin ändå.




Okt. 23, 2011

Under veckan ska jag bannemej färga mitt hår, som förövrigt ser ut som stryk i färgen nu. Jag står mellan två val, antingen mörk mörk mörk mörk eller en mörk färg som skiftar i rött. Har fått en förkärlek till rött hår. mmmm ♥
Är förövrigt sjuk, jag blir alltid sjuk på hösten. Fast jag är väldigt effektiv trots detta och pluggar på engelskan som vi har tills på torsdag. Är inte det jätteduktigt ändå? Jo.




söndag 23okt

Söndag i all ära eller? Nej inte idag, jag är jättetrött och känner att jag skulle behöva lov just nu. Men nej, en vecka kvar. En vecka med tre prov. Gillar det inte alls känner jag.
Men trots att det är söndag ska jag gå på bio med henriks mammi och henrik. Det blir mysigt, plus att jag är ett sånt stort fan av Svensson Svensson. Men det blir mysigt, perfekt söndagsnöje.



fina fina fina henrik









Är nu väldigt redo för att åka till byn för att träffa mina fina vänner. Men först ska jag äta middag med min kärlek och hans föräldrar, kan ju fasen inte bli så mycket bättre en lördagkväll.
Förövrigt så är jag så förlåt, men jävla kär i henrik så det är nästan sjukt.


Henrik när han är som mest kreativ.

Denna fina bild målade Henrik till mig igår, vilken fin present va? Jag älskar den, har aldrig fått något liknande innan. Det föreställer för er som undrar, mitt och Henriks hus när vi blir gamla, Henrik Jr som spelar handboll, givetvis... Amanda Jr som är inlåst, min Audi och Henrik som klipper gräset samtidigt som jag ligger vid poolen och solar. Detta symboliserar vårat framtida liv. Jag klagar i vilket fall inte.


Fintfinfinfint

ikväll myser jag till det, bara så ni vet. Det får man när det är kallt, jävligt och när det är helg. Totalälskar varje liten minut av helgen


lovelyyy

¨





längtar längtar längtar bort.
det är sååå nära att jag och henrik sitter på ett plan i december.
herregudars.


underbara underbara fredag

Idag är det en sådan dag då det är extra skönt att komma hem, till mitt riktiga hem. Vilken av alla mina hem menar jag nu? Jo, hem anser jag är både hos mamma och hos pappa. Och nu är jag hos pappa, harryvovven hoppade och snosade på mig vilket fick mig att känna mig sådär mysigt saknad och välkommen. Inne i huset luktade det braskamin och mat. Pappa kom fram med en godispåse med färgglatt godis och på tv:n visar dom en fin och nostalgisk barnfilm. Och på facebook skriver min kära emms och imorgon ska jag träffa alla mina vänner.
Ni anar nog inte, hur jävla skönt det är just nu. Älskar fredagar och helger.



från spain

Gick upp, såg på film och läste svenskaböcker på engelskan, rast en timme, utvecklingssamtal. Ja, det är min skoldag, en ganska värd sådan också. Är jättehungrig nu, som alltid. Jag är nästan jämt hungrig, äppel och keso är min nya grej. Måste hem och dricka lite kaffe också innan samtalet.
Henrik är hemma hos mig och städar, bättre pojkvän kan man väl inte få. Fina fina fina henrik.



call my name

Mammi har skämt bort sin yngsta dotter som är hos henne på besök med kycklig med fetaostfyllning, ben and jerry samt kaffe. Mammi vet hur hon ska göra, sådan mat hör inte till vanligheterna att jag lagar ska jag säga er.
Ska lägga mig och gråta till mitt favoritprogram strax, sen ska jag sova sova sova sova på henriks arm. Love it.
Och imorgon 05.55 eller nått ska jag sitta på tåget till skolan, yeeeah..



tycker om er mina fina





Jag tittar på sistaminuten-resor så fort jag får chansen, vill verkligen verkligen iväg med min fining. Hatar regn, hatar att det är färglöst. Allt är färglöst just nu, måste liksom ha något att se fram emot.
Men nu gör vi ett sista ryck fram till höstlovet, längtar såååå mycket. Ska bli skönt att sova...ja, det är det jag mest ser fram emot.


ph: jag och mina finingar igår hos jooooi ♥


torsby hej




idag gillar jag att vara frisöretta extra mycket, jag slutar om en halvtimme och då ska jag åka hem till torsby. Torsbysjuk som bara den ska jag lova er. Puhu, ska snosa min henrik i nacken och se på 'drömmen om ett barn'.
fina fina program


tufft




Verkligheten är för hård. Vill bara krama om och ta hand om alla jag verkligen bryr mig om, får vara slut på det hårda nu.


hård dag

Gjort prov, gick fasen rätt bra. Vi förberedde oss med choklad och då kan det ju liksom inte gå något annat än bra. Håltimmar är inte alltid så rockigt, så då gick jag och mina älsklingshomies till hanni, där hon gjorde latte till mig. Kan ju inte vara något annat än bra en dag som denna när man får tråkiga och fruktansvärda nyheter..
Fyfan.


heeeelg

I'm back hörrni! Förstår att ni har saknat mig under dessa dagar, har haft lite med tid. Varför i helvete försvinner helgerna så snabbt? Vill göra en massa, hinner dock bara med hälften.. Har samlat lite vuxenpoäng genom att jobba under helgen, även pluggat lite. Det borde inte vara tillåtet att plugga på helgerna, förbjudet herregud.
Men hör här, snart är det höstlov, då ska jag njuta en hel vecka av kravlösa dagar tillsammans med my love och mina vänner. Lovely!

från idag





Den klassiska bloggbilden. Buuuuhuu. Men i vilket fall som helst så gillar jag denna tjejen. Ja jag gillar mina vänner jag.
Är förövrigt lite lila och röd i håret, nu igen. Det gör ont i hjärtat, men trots detta så vill jag färga mig mörkröd. Bara jag får bort det lilaaaaaa! Det tar kål på mig..

Det är en fin dag idag




lyssnar på dessa. Det är roligt, jätteroligt och underhållande en torsdag som denna. Har i vilket fall varit en bra dag idag, riktigt bra. Det är fint i Karlstad idag, soligt och färgglatt. Dock kallt, jag hatar mer eller mindre kyla men det är fint ändå. Vad allt är fint och underbart idag, så lycklig. Så glad och så jävla säker.

Jag sitter och letar lägenheter till min H, han ska flytta ner till karlstad och jag är så jävla glad för det. Då kan jag vara med honom varje dag, varje ledig minut... Som om jag inte är det redan liksom.
Sitter även och letar sistaminuten-resor till Teneriffa nu, så sugen.

want to go back

Smörgåslunch på wayne's med mina fina, sen gjorde vi stan. Nu har vi svenska, sen slutar vi. Det är ganska slappt känner jag, längtar hem lite. Men först måste jag hitta ett par skor, välbehövande. Behöver unna mig något fint och skor är fina, åh vill ha ett par bruna ankleboots eller kanske ett par med klack. Kanske kanske kanske.
Idag är det en fin höstdag faktiskt, love it!



dreaming is believing








ansvarig för när folk glider isär

har en mattebok som ligger och glor på mig, även en hår&kemi bok som skriker efter mig. 100 stycken engelskaglosor naffsar mig i ryggen och gnäller på mig för att dom vill in i mitt huvud. Happ tänker jag då, ska jag uppfylla deras längtan över att få komma in i min hjärna eller ska jag dra ut på det hela ännu lite mer?
Äh det märks. Ska iallafall städa lägenheten och tvätta lite, det är ju lite viktigare just nu känner jag.



i can see in your eyes that you dont listen




kissnödig och kaffesugen. Orkar inte göra något av delarna tyvärr. Har morgonruffs, ser bedrövligt ut men det struntar jag i. Vill ha djungekvrål också, det är gott. Jättegott.
Saknar min hatt också, mamma har krympt den, det gjorde ont i hjärtat. Men nu ska jag försöka få bort itt morgonruffs, klockan är faktiskt snart två, då är det inte okej med morgonruffs längre.

gosh! when i held ya

fade into darkness

ensam hemma hos henrik igår, åt banan och mandarin samtidigt som jag tittade på 'drömmen om ett barn'. Så fint, satt med tårar i ögonen hela programmet, mmm ♥
tårarna gjorde mig trött och jag somnade, vaknade av henrik som satt vid sängkanten sådär gosigos. Ansträngde mig för att vara vaken en stund, gick bra, somnade efter en timme igen.



Dag 2 - Min klass

Happ. Min klass har en salig blandning av utseendefixerade flickor som kommer från hela värmland. Det är klart vi gillar utseende, vi ska ju bli frisörer.
Det har gått såpass långt nu, så man känner vilka man har något gemensamt med, vilka man prata med och vilka man kan vara sig själv med. Iallafall känner jag det och jag trivs. I stora delar är vi glada och skrattar mycket.
Vi är ganska lata och ansvarslösa av oss, inte så noga. Även där, vi ska ju bli frisörer. Så när vi har engelska eller no, klagar vi mycket och tycker det mesta är jobbigt.
Men jag trivs och jag vet att jag kommer ha det bäst tillsammans med dom i tre år. Bra.



made of




började dagen med hotellfrukost, älskar frukost, älskar bröd. Sen drog jag helt plötsligt till torsby helt huxflux för synundersökning. Fick sen något fnatt och berättade för min trasiga kamera, att nu får han sluta att retas med mig. Jag pratade länge med den och förklarade att jag verkligen saknade att fota.
Då lyssnade han på mig, och vips! Så startade den. Och nu fungerar den att fota med, dock manuellt. Men fasen, den funkar! Så jag är jätteglad och ska nu dra och sola lite och sen mysa ner mig med henrik.

Vilken underbar ledig dag.

från skolan

Åh ni anar hur lättad jag är, den engelskan redovisning är borta från min to do-lista. Och hör och häpnad, det gick rätt braaaa! Det trodde ni inte va? Nej inte jag heller, engelska är liksom inte riktigt mitt ämne.
Men nu är det klart!
Imorgon är jag ledig! Och det ska jag nog fira med hotellfrukost och mys med min fina och sen engagera mig lite i skolan och sen ska jag temysa med juliaaaaaa, det var fasen på tiden. Hejhej, nu slutar jag snart. puss






pusss

Ibland funderar jag på hur han orkar med mig, jag ställer höga krav och gillar att sova, det gör jag ofta. Men när han vill sova, då är det inte lika okej. Jag gillar att bita honom men han får absolut inte bita mig.
Jag får frukost på sängen ofta men jag har dock alltid gett honom. Men han orkar med mig och han ger mig allt.
Jag har givetvis mina fina sidor också, igår t.ex, då köpte jag honom en Tom och Jerry påse, dock åt jag upp nästan hela innehållet själv. Köpte även en fotspray till honom, inte för att han är i behov av någon, utan enbart för jag ville vara lite romantisk. Jag lyckades tror jag, han blev jätteglad. Nästan iallafall.
Men på den fronten är han inte alltid så generös han heller, häromdagen kom han med en potatissticka till mig. Vilken romantiker, det är min pojke det. Vi är ju menade för varandra, helt enkelt. Jag och henrik.



Dag 1 - 10 fakta om mig

Okej, i brist på fantasi.


1. Jag är lite av en nörd i Fruit Ninja, kan utan tvekan spela i en timme i sträck. Går det bra, är jag glad i månader, går det dåligt kastar jag henriks mobil i väggen. Då måste han trösta mig med en massa pussar i nacken.

2. Kommer bli den bästa frisören i världhistorian, ungefär.

3. Älskar december, men gillar inte själva julafton. Överskattat och det måste alltid vara så traditionellt, vilket är tråkigt. Så iår, funderar jag på att dra härifrån, göra något helt annat. Typ äta påskägg i Grekland, vore lite för skönt.

4. Gillar oseriösa och fjantiga personer.

5. Har alltid velat bli frisör, men har alltid hört. ' amanda, läs en vanlig linje, som samhäll och dittan och dattan'. Fick inge vidare av stöd för vad jag verkligen ville bli. Men det totalstruntade jag i och titta här, jag läser till frisör och jag älskar det. HA! Där fick ni.

6. Vill ha en liten hund, en liten valp som förblir valp. Det vore underbart, de är så mysiga och så goa. Men min harry och jag, vi går dock inte så bra ihop. Der beror på att han alldeles för lik mig, det blir bara för mycket av honom.. tehe.

7. Skulle vilja ha afro, gud vad coolt. Och jag är ju cool, så vi skulle passa bra ihop. Jag och afrot.

8. När jag vill ha något, kan vara allt ifrån gröna bananer till löshår, eller ryggmassage av henrik. Då får jag en speciell röst, henrik har börjat att känns igen den rösten. 'henriiiiiik...' Han svarar snabbt ' ja amanda, du ska få ryggmassage...'

9. Jag är en väldigt trött människa, speciellt på morgonen. Varje morgon överväger jag och stanna kvar i sängen, sjukanmäla mig för trötthet och förstår inte riktigt att det inte riktigt funkar att göra så. Det måste alltid henrik berätta för mig, annars skulle min frånvaro vara överflödig.

10. Älskar verkligen små bebisar. Längtar efter att bli moster, faster och mamma själv. Vilken dröm, de små liven, de är ju så goa. Deras fötter och deras händer, goshigosh! Våra barn kommer ju bli så gudomligt fina, jisses. hehe.

söndag hejhej

Victoria Lind, hon är en bestämt liten ung tjej som mer eller mindre tvingar mig att göra detta inlägg. Men vad gör man inte?
Så, vad gör jag nu då? Jo, jag har nyss fått frukost på sängen, så nu äter jag Ahlgrensbilar som jag fick ur min Tom och Jerrypåse igår. Och ska snart se på Bridget Jones dagbok på film, har gett upp hoppet om att jag kommer läsa ut den tills imorgon. Så är det väl okej att göra eller? Bra, visste att ni skulle hålla med mig om den saken.
Även denna dag är helt kravlös och helt underbart gosig.



00.18

fin dag. Fika med min knäppa men ack så gosiga vän Vickan. Sen åkte jag söderut för att kika på min, även där knäppa men ack så fina och gosiga pojkvän som skulle spela lite handboll. Slutade med att jag fick sitta och trösta en gråtande och jätteledsna henrik i bilen, hehe typ iallafall.
Sen har jag också hunnit med en otroligt efterlängtat myyskväll med några av mina favorittjejer. Skön lördag, kan ju inte göra något annat än att älska denna lilla by och och några delar av dess befolkning. Älskar lördagar och helg, så kravlöst och så fint. Natti, nu ska jag somna på henriks arm, hihi kan inte bli så mycket lyckligare.


image description


långt, dumt, ointressant inlägg om en piga som dricker te och går i uppförsbacke idag, that's it.




Det är nog inte riktigt min dag idag, jag har liksom ingen disciplin på mig själv nu längre. Om jag någon gång har haft det? Nej egentligen inte, men jag har varit cool ändå. Nu är jag inte ens cool.
Jag dricker mest te om dagarna, städar lite, misslyckas med det. Tvättar lite, misslyckas även med det. Skulle laga mat, hade inga kryddor. Gick och handlade, glömde mitt bankomatkort, så misslyckades även med den simpla saken.

Nu kan man tänka, vad negativ den ocoola tjejen är idag. Men det är jag inte riktigt, för jag tycker mitt te är väldigt gott och skrattar högt åt 'sol bad och oroliga föräldrar'. Haha vilka dummisar. Rätt åt dom.
Imorgon behöver jag nog helt enkelt åka hem och bli uppassad och bortskämd igen. Det är jag värd, hehe.
nattinattnatt! Hoppas att min säng inte brakar isär för då ringer jag till henrik och tvingar honom att åka 10 mil för att trösta mig, det är väl inte för mycket begärt? Nästan så jag borde göra sönder sängen med mening. puss


snygga ja




Såhär fina är jag och mina frisörvänner när vi har idrotten. Squash är min nya grej, eller? Förbannat svårt i vilket fall och svåra saker brukar inte riktigt vara min grej. Men men.
Säsongskort på Racketcenter som gäller eller?

från inget till allt

Idag ska jag laga lax, i våran fina ugn. Det är inte menat att ni ska vara intresserade över vad jag äter, utan bli imponerade över mina kunskaper. Iallafall Emmma kjeeeelll!
Imorgon är det liksom fredag igen och det är Torsbydags! Fy fablarns, gött. Och gött gött gött gött att vara ledig, är som ni vet inte den piggaste människan på denna jord. Så under min helg ska jag hinna med att umgås med fia, vickan, henrik och se på bowling och givetvis sova.. Kan ju faktiskt inte bli så jävla mycket bättre, ching ching. Laga mat nu. Fast fan, har inga kryddor. Booom boom, fan vad allt ska vara krångligt...



matte




Matte är jättetråkigt, och lektionen är jättelång. Det tycker jag och johanna är skittråkigt, Idag har vi spelat squsch på idrotten, det var svåååååårt men fan så roligt.
Ska nog fan bli elit på squash en vacker dag. Puss hej. Vill hem, men måste gå hem från Rud, för mitt busskort är hemma i väskan, gosh.....

Everything will be okay in the end, if it's not okey, it's not the end


what are words if you really don't mean them when you say them?

Gosh vilken lång dag, jag är trött trots att jag somna nio igår, hihih. Bra gjort. Såg verkligen fram emot skoldagen då det var salongstid, men guess what? Vi rullade permanent och för er som inte vet, det är skittråkigt och skitsvårt. Men gosh vad duktiga vi blir.
Så nu tröstar jag mig själv igen, med mango som jag har fått av henriks mamma. Kan ju fasen inte få en bättre present, älskar mangooooo. Så om ni vill vara romantiska, imponera på mig eller bara vara en gulligull kompis, köp en mango till mig. Bra, nu kommer snart henrik ♥ Känns som vi har varit ifrån varandra alldeles för länge nu..


resten av min kväll, godnatt

Skriva tusentals rader i dagboken, ta på mig snosen's tröja, läsa, sova, bli väckt av henrik som ringer och vill säga godnatt, kärleksförklara mig till honom, sova igen och vakna upp tre inatt som jag alltid lyckas göra. Pussla lite pussel på ipaden, sova igen.
Godnatt alla fina, kära, ensamma, beniga, mulliga, söta, trötta, glada.
jag är tröttast i världen, sov gött.


ibland vill jag gå och sparka ner den där Bridget Jones




Hade redovisning på engelskan igår, en i hela klassen hade läst ut sin bok och jag var inte den duktiga och ordentliga tjejen. Jag var den tjejen som inte ens hade börjat med sin bok, för den låg i skåpet under praktiken.
Så nu, när jag är helt ensam hemma och håller på att bita mig själv i armarna av tristess, så har jag inget annat för mig, eller har något att skylla på. Så nu måste jag läsa, varken jag vill eller inte. Hårt att vara frisöretta. Hehe, skämta.

Just nu hatar jag dig Bridget Jones, även fast du är en ganska skön filur. Ching ching!


buhuuuu

Idag får man äta kanelbullar för det är den dagen idag, så ja dagen till ära skulle jag köpa mig en fin och god kanelbulle på Espresso House med olivisen. Om den var god? Ingen aning, för jag fick ingen. Min bank har fått rådamp idag, så jag kunde inte betala. Besvikelsen är enorm och jag är på världen sämsta humör bara för det.
Så jag sitter här i mitt enormt stökiga rum och dels, tycker synd om mig själv men också försöker plugga. Det hör inte till vanligheterna, dricker te gör jag också. Det hör dock till vanligheterna.
Min middag idag består av fil, mitt humör idag är både och, just nu vill jag ha en snos som pussar mig i nacken här. Idag är det då inte lätt att vara amanda, men idag får jag tycka synd om mig själv. För jag fick ingen kanelbulle....




well it burned while I cried cause I heard it screaming out your name, your name


forget what we've told before we get too old









Det är verkligen höst nu, hatar regn och gråväder. Jag blir automatiskt så ful då, blek och usch. Dock är det mysigt med en massa tända ljus och varma drycker.
Skitsamma, nu är jag snart redo för att bege mig mot tåget och mot karlstad tillsammans med min olivia som är det bästa sällskapet. Vi ska skvallra och skratta som vanligt, sen ska jag handla och snosa ner mig i min säng. Och sova, älskar att sova. Rätt go söndag ändå.

Kom ihåg mig då

Idag är det dags att ta mitt pick och pack och dra till soliga karlstad igen, tillbaka till diskningen och laga mat. hehe eller ja, laga mat...
Så vad gör jag en morgon som denna? Jo, jag har sovit länge, ätit frallor och svart kaffe till frukost, jag hatar svart kaffe. Jag har diskat i en halvtimme även här och jag har gnällt för mig själv för att henriken inte är här.
Det är ju inte nådigt att vara utan honom..

någonting jag vill uppleva igen och igen





ph: johanni ♥


Skrattar lite när jag ser denna bild, minns det som om det vore igår. Det var min födelsedag, vi var på zoo och jag hade min nyinköpta långklänning och hatt dagen till ära. Vi satt i en fotoautomat, men den fungerade inte, så vi tog egna kort. Barcelonasolen stekte på oss, vi gick och tittade på en massa fula djur och så gick vi in till ormarna, jag fick panik och började gråta. Då fick vi gå ut.

Och jag mådde så gött, så gött.

RSS 2.0