Varmt



31 maj. Och det är mammornas dag idag. De är så bra och de är verkligen värda en dag, som bara är till för de. Mamma fick en blomma av oss. En stor med massa rosa blommor. Jag valde den finaste. Haha. Syrran har varit här och vi har fikat och ätit mat. Vi träffas inte så ofta, allihopa samtidigt. Idag fattades pappa. Men vi var nästan allihopa. Och när vi väl är tillsammans så känns det så skönt. Fast mesta del av dagen har jag solat. Och blivit röd. Känns tråkigt att jag inte kan bli lika brun som mamma. Jag solar ju lika mycket som henne, men lyckas aldrig att bli lika brun och det är fuskigt. Men lite färg har jag fått och hoppas att jag får se solen imorgon också.
Jag är medveten om att mitt bloggande är jättekasst just nu, men jag sätter mig absolut inte mitt på dagen och skriver blogg. Jag är ute varje minut i värmen.

Solen



Efter en solig, varm och fullproppad dag sitter jag här. Det svider i ögonen och jag har bränt mig. Idag har jag hunnit med mycket. Jag vaknade ganska tidigt och var lycklig över att solen sken. Fick ett sms, som frågade mig om jag ville ta konfirmationskort. Lite tveksam i början, eftersom jag inte har något självförtroende. Jag kände att förväntningarna kanske var lite för höga och hade lite press på mig. Jag hjälpte till att ta bilderna och jag fick till endel riktigt bra. Hoppas verkligen hon blev nöjd och att hon vill skicka ut de som tackkort. Kul iallfall att hon frågar just mig.
Skyndade mig till Björnevi där jag skulle stå i kiosken. Mycket folk var det och vi hade mycket att göra. Lite kul var det också. Gick sen hem och solade lite. Det var så himla varmt, orkade knappt sitta still. Men har fått lite färg iallafall. Vid halv fem började jag och jobba. Gick hem vid nio och är glad över att få lite pengar. Nu har jag sett på Robinson. Hade hoppats på Anna och Jarmo, men men.
Tycker om bilden på mig och Vickan. Har redigerat lite.

Sol



Det är förmodligen för fint väder för mig för att jag ska sitta inne och blogga. Blogga kan jag göra på kvällen. Jag hostar. Jag hatar att hosta och det slutar aldrig. Kan inte viruset lämna min kropp snart? Idag hade jag mina shorts med hög midja i skolan. Jag har aldrig använt de. Första dagen som barbent i skolan och det var skönt och VARMT. Åh, jag njöt varje sekund. Jag såg på talang förut och då sa en kille som hade intresse för kläder såhär. " Som man klär sig speglar ut hur ens personlighet är, man vill visa upp sig och sticka ut". En av anledingarna till att jag har på mig endel lite speciella kläder är för att jag gillar det. Jag tycker de är coola och snygga. Att de sticker ut och att andra tycker det är snyggt, är liksom bara ett plus i kanten för mig. Ja, jag handlar endel och kan tänka mig att jag sticker ut från mängden i Frykenskolan. Jag förstår det. När jag kommer i en blommig jacka och ett par blåa chinos. Inte så många har det stilen, så därför sticker jag ut. Idag kanske jag också stack ut. Men jag tycker om att klä mig fint och det är ett av mina absoluta intressen. Jag hade mina gladiatorsandaler och högmidja shorts. Dock kan jag inte visa er någon bild, kameran laddar.
Jag har tagit en promenad idag igen och antagligen gjort sönder min 15 dagars gammal mobiltelefon. Eller den gick sönder. Jag är så sur och har lust att gå och lägga mig under täcket och aldrig vakna upp igen. Förmodligen lagas det imorgon om jag har tur.

Tired





Regnet bara öser ner och man ser fram emot helgen då det ska bli sommarvärme. Jag saknar värmen och solen. De flesta gör nog det. Det värsta med sol och värme är att äckelormar kommer fram då. Jag hatar dom! Trots att jag inte har sett mer än en kopparorm som egentligen är en ödla. Men, tanken på de äckliga slemmiga och benläsa djuren får mig att få kväljningar. Usch. Som jag har skrivit förr, så har vi knappt några lektioner numera. Idag hade jag två lektioner och varav en var idrott. De andra timmarna hade jag möte och möte. Jag är så trött på alla möten. Jag vill ha ledigt nu. Men det är bara fem skoldagar kvar.
Efter skolan gick jag till min kusinvitamin och vi spelade kort. Jag förlorade fem av fem gånger. Är jag inte bäst? Jo.
Bäst är jag på tajming också. 2 minuter efter jag hade gått ifrån mormor och hade kommit innanför dörren börjar det spöregna. Jag sa ju att jag var bäst. Just för tillfället hatar jag att ha en 2kg Geisha och en 2 kg Toblerone. Om de inte fanns skulle jag aldrig gå och äta massa äcklig choklad. Jag skulle inte äta något som är så onyttigt. Men nu finns chokladen och jag ber er. KOM OCH TA DEN! JAG VILL INTE HA DEN! Bra, kom i kvällningen och ta så mycket ni vill. För annars proppar jag i Linus tills han blir tjock och ger Johanna det som blir över. Mamma kan få lite också och kanske pappa. Ahja, jag vill inte ha den här uppe iallafall. Eller så kanske jag ska lära mig att inte äta trots att de ligger i skafferiet och väntar på mig. Den enklaste vägen är trots allt att någon kommer och tar den ifrån mig.
Igår såg jag förresten på ett av de bästa Grey's avsnitten. Åh, tårar kunde det ju inte låta bli att komma. Bäst var det iallafall och jag är glad att pappa lät mig titta, trots att det var den största höjdpunkten inom fotboll samtidigt. Bäst var det iallafall. Nu ska jag och mamma ut och gå. Hoppas inte regnet kommer. Jag vill inte bli blöt.
Ja, ni ser väl min outfit idag. Det nya är endast den blommiga jackan och den korta tröjan som jag aldrig har använt. Gillar färgen. Jaja, nu ska jag gå.

Onsdag





Idag invigde jag mina blåa chinos. För 3 månader sen hade jag aldrig tagit på mig ett par blåa chinos. Hade nog aldrig tagit på mig ett par chinos överhuvudtaget. Men, idag har jag på mig de. Och jag tycker faktiskt de är coola.
Nu märks det verkligen att det snart är sommarlov! Vi städade på hemkunskapen istället för att laga mat. Vi såg på film på engelskan och vi gick in i den nya skolan. Det ska bli så skönt att få en helt ny skola för inte så lite pengar och jobb.
Så det var spännande att gå in där. Och det var verkligen fint!
Nu har jag lust att gå ut och gå, men även göra matten. Så jag hinner klart med den. Vill ha fint väder, men det blåser och är inte alls fint!
Hinner inte med att blogga så värst mycket. Ska inte sitta lika mycket framför datorn nu när det blir fint väder, men kommer säkert att blogga lite ändå.
Nu får det bli matte och kanske en promenad ikväll.

Kusinvitamin



Idag är det måndag. Måndag som jag mest lektioner och måndag då jag vanligtvis inte tycker om skolan.
Men idag var det ett undantag, idag tyckte jag om att gå till skolan. Jag var påväg att ta mina gladiatorsandaler, men gjorde inte det för jag fick inte på mig de, så pappa fick göra ett extra hål och jag fick ta mina tygskor från Monki, som jag har gjort sönder idag.
Vi har haft en solig och framförallt en VARM dag. Jag har svettas ihjäl och jag ångrade att jag inte tog på min shorts. Jag hade lätt kunnat ha det!
Efter två lektioner ute i solen och två möten så var jag ganska nöjd över skoldagen. Sommarkänslan har kommit och man vill vara ute hela tiden och bli BRUN!
Nu på eftermiddag har jag besökt min söta kusin Nehm som har växt och blivit stor, så stor som 7 år idag! Hon är så söt.
Vi åt tårta och sjöng för henne. I den åldern är det ju så viktigt med att man sjunger, jag förstår henne. Jag tyckte också det när jag var mindre. Att bli väckt på morgonen och "sova". Egentligen har man lust att gå upp, men man tvingar sig själv att ligga kvar tills de kommer. Så för mig var det där med att bli väckt att sång en viktigt del av att fylla år.
Nu ska jag ta en promenad och kanske ta tag i so läxan.. Och kanske fota lite.
Ah, så får det bli.

Söndag











Vickan kom helt spontant igår. Det är ganska coolt, vi umgås aldrig nu för tiden, mer än i skolan förstås. Vi är barndomsvänner och hon är en tjej jag kan lita på. Dock har vi slutat umgås efter skolan. Vet inte varför, men hon har 3 hästar och bor 2 mil bort. Iallafall kom hon igår och vi bestämde oss för att fota. Jag har knappt några bilder på henne, så det kliade i fingrarna på mig. Det är roligast att ta porträtt tycker jag. Så om någon är intresserad att bli fotad här i närheten, hör av er. För det är bland det bästa jag vet.
Vi skrattade och hade bra. Det var en efterlängtad stund vi hade. Jag har saknat henne, trots att vi syns nästan varje dag i skolan.
Vid halv tolv befann jag mig i sängen. Med öronen som värkte och en hosta som inte vill släppa mig.
Hostan sitter fortfarande fast i mig och vägrar att försvinna. Varför vill den inte lämna mig?
Jag och mamma har gått en promenad på ca 7 km. Det var bra, känns inte som jag har varit så aktiv denna vecka. Men jag skyller på att jag inte har mått så bra.
Den 19 juni, tänkte jag springa Borejoggen. Men, jag tror inte jag kommer klara det, då får jag nog sätta fart. Jag ska ha ett mål och det är under en timme. Det är ju 8 km, så om jag går och springer så kommer nog det gå.
För jag vet att jag inte kommer klara att springa hela vägen.
Igår var jag förresten med Syster Ida också. Spelade bowling och jag var bäst av mina två syskon, vilket gjorde mig helnöjd. Haha.
Nu ska jag se på Oc igen och dricka kaffe. För jag har ont i halsen, så det så!
Imorgon är det skolan kom jag på, oh nej! Två möten har jag också, prata med rektorer, ahja. Det går nog bra. Det går nog bra ja!
Och imorgon kommer min söta kusin NEHM! Synd att inte Noomi kunde komma nu, jag ser mina söta kusiner bara ett par veckor på sommaren, för de bor långt bort och imorgon kommer godingen. Storasyster Noomi måste vara i skolan. Tråkigt att vänta tills i mitten av juni. Men jag får gosa med Nehm så länge!
Oc väntar!




Flowers





God förmiddag älskade blogg!
Jag har stekt lite i solen, innan den gick i moln. Jag vill ha värme och sol varje dag!
Skolavslutningen närmar sig och då är det inte fel att ha bruna och fina ben. Till min vita klänning och mina röda klackar.
Åh, vad jag längtar att ha på mig den.
Jag har fotat lite också. Det är aldrig fel. Mamma har planterat lite blommor och det gillar jag som är en blomfantast.
Snart kommer syster och då ska vi umgås lite. Det blir fint det.
Nu ska jag steka lite till, nu när solen kikar fram.
Ha det bra!

Fredag





Idag är det 22 maj. Jag kan inte förstå att det snart är slut på maj. Det har gått otroligt fort.
1 maj cyklade jag och Johanna till Tuva. Vi hade shorts och solglasögon på oss. Vi satt vid vattnet och såg fram emot fina sommardagar. Sen dess har det dock inte varit fint väder. Varje dag hoppas man på sol och värme. Men vädergudarna verkar tydligen inte tycka att det behövs. Men det kan jag säga att det gör!
Jag och mamma var på Torsby förut, där det var rea och loppis typ.
Mamma köpte ett par gladiatorskor. Åh, de är så fina. De kommer jag absolut att sno. Haha.
Köpte också en gul och fräsch jumper och ett var slitna jeans. Jag skulle ju ha köpt de ljusa på Gina när jag var i Göteborg, men tycker de är lite för ljusa. Så jag köpte de ifrån Only istället. En snäpp mörkare.
Sen tog jag en promenad i duggregnet. Det var kallt men skönt.
Ikväll ska mamma och pappa på kalas. Vet inte om jag ska med eller inte.
Nu ska jag nog se på Oc. Världens bästa program. Ah, det är det!
Solglasögonen på bilden köpte jag i Göteborg! I like them.

Ledigdag



Det har varit skönt att vara ledig idag. Jag har fotat endel. Bland annat bilden på blomman. Jag gillar den. Mormor är perfekt att åka till om man vill ta fina kort på blommor, hon har endel vill jag lova.
Promenad har jag hunnit med också. Det var också skönt. Har varit lat denna vecka. Så en promenad satt fint.

Tänkte skriva lite om vad jag köpte i Göteborg förra helgen och hur det var.
Göteborg är fint, det vet väl alla som har varit där. Människorna är trevliga och om man vill shoppa har staden mycket att erbjuda. Jag handlade inte så mycket på Nordstan utan var med vid kompassen och på Avenyn. H&M var jag inne på många gånger och jag måste säga att affären har blivit så mycket bättre. För ett par år sen tyckte jag inte alls om H&M eftersom den bara erbjöd baskläder och lite mer för medelåldern. Men nu har de verkligen blivit bättre.
Nu har det verkligen jättefina kläder. Och Matthew williamsons design är jättefin. Den andra kollektionen släpptes ju på onsdag eller torsdag görra veckan och jag var i Göteborg i fredags. Ändå tyckte jag att de kläder som fanns då var fina. Kan bara tänka mig hur snygga de populärste plaggen var.
H&M;s skor är jag svag för. Speciellt de bruna med kilklack. Jag provade de och konstaterade att de inte alls var svåra att gå i. Och jag bestämde mig för att jag skulle köpa de. Dock fick jag inte det för mamma, eftersom hon tyckte jag redan har två par klackskor. Men jag vill ha fler!
Jag köpte ett par blåa chinos. För 99kr på Gina. Åh, I like them. De sitter bra och färgen är jättefin.
En kort och blommig jacka på H&M köpte jag också. Den jackan tycker jag verkligen om. Ska visa er någon dag.
Köpte rätt mycket och jag orkar inte att skriva allt. Men som sagt. Jag ska visa er någon dag.
Ciao!

Summerholiday

'


Jag glad att jag tog mig iväg till skolan. För dagen har varit bra och har knappt haft några lektioner.
Hade hemkunskap, spanska och engelska. Ja, dagen var slapp. Vi slutade två.
Jag knallade hem glatt eftersom jag visste att en långhelg väntade. Jag har haft en riktig skoldag denna vecka.
Det märks verkligen att sommarlovet snart är här. And I just love it!
På sommarlovet ska jag göra alla de saker man inte har tid med när det är skolan. Jag ska sola hela dagarna, jag ska ha massa picknicksdagar med söta vänner, jag ska bada, jag ska sova länge. Jag ska grilla, skratta, tälta med kompisar, jag ska ha det bäst.
Och det är bara 24 dagar dit. Alla helger och lata dagar är inräknat i de 24 dagarna. Åh, jag ser fram emot sommarlov.
Alla saker innan sommarlovet ser jag också fram emot. Den veckan vi ska få lov, då det är vattenkrig i skolan, då alla har massa känslor i kroppen, massa förväntningar och massa glädje som hoppar omkring i kroppen.
Den 10 juni, då nöjesdagen har fallit in. Då allt det vi fyra har planerat ska stå klart. Efter allt jobb, förväntningarna är skyhöga.
Vi vill såklart att alla ska se det vi har gjort, att alla ska vara glada och att alla ska skratta och ha kul. Det är våra förväntningar och jag hoppas verkligen det blir så.
Idag fick vi förresten konfirmationslappen. Jag tog vildmark och åkte direkt till kontoret och lämnade det, för att vara säker på att jag kommer få det. Åh, jag har så många saker att se fram emot.
Nu ska jag gå ut och drömma vidare och fota. Det var ett tag sen.

Picture



En jättebild på mig. Jag har inte haft något annat för mig idag mer än att sitta och leka i ph. Har försökt att fixa en design åt Storasyster Ida, har dock inga bilder på henne som jag får använda för henne, men jag tror jag gör det ändå.
För bilderna vi tog med mamma i vintras är jättefina på henne. Hon är söt, även om hon inte har smink.
Just so you know sister!
Imorgon går jag nog till skolan trots att jag inte mår så bra, jag hatar att vara hemma. Det är bättre att gå till skolan.
Nu ska jag se på Ugly Betty och kanske fortsätta med Idas design.

Sjuk



Vaknade idag med samma känsla som igår. Trött, ont i huvudet och varm. Jag klev upp och konstaterade att jag hade feber. Inte mycket, men jag valde att stanna hemma. Jag mår inte alls bra. Och igår tvingade jag mig själv att stanna kvar i skolan, trots att jag mådde kasst. Och det var jättejobbigt. Så jag stannade hemma och tänkte att jag sover mig frisk.
Så det är exakt vad jag har gjort, sovit. Vet dock inte om jag har sovit bort spöket i kroppen. Men hoppas att jag kan gå imorgon till skolan, för jag hatar att vara hemma.

Perfect weekend



Nu är jag tillbaka ifrån ett par dagar bloggledigt. Jag har ägnat tiden till massa roliga saker. Självfallet har jag shoppat, en hel del faktiskt. Jag spelade bowling också, egentligen var det därför vi åkte dit. För att spela bowling, men egentligen åkte jag inte dit för det. Utan det var för mig en av aktiviteterna jag skulle göra. Som Ida sa, "Amanda tar bara bowlingen som en täckmantel". Jag kunde inte ha sagt det bättre själv.
Jag åkte till Göteborg för att ha det bra, med massa aktiviteter. Huvudaktiviteten blev såklart shopping.
Bowlingen var iallafall ganska usel. Usch, men det var roligt.
Jag och Johanna började shoppingen redan på fredag eftermiddag, då Linus och pappa var i bowlinghallen. Mamma hade annat för sig. Så vi gick till stan och kikade. H&M på Avenyn var öppet, vilket vi var glada över. Jag köpte redan då ett par solglasögon som jag förälskade mig i relativt snabbt.
Avenyn var toppen, värmen fanns och folket var glada.
Jag vaknade tidigt på lördagsmorgonen. Vi åt en lååång frukost och en lite för stor, vilket gjorde mig proppmätt och jag höll mig hela dagen.
Jag och mami gick fort till the city och började shoppingen. Dock hittade jag nästan ingenting på förmiddagen.
Men när jag kom till Monki i Nordstan, då small i plånboken vill jag lova. Handlade för många hundra i en av mina favoritbutiker. Det small mer och mer i plånboken, ju mer dagen gick. Och mer och mer kom jag med i garderoben.
Vi var tvugna att byta hotell, till ett lite mindre bra men helt okej.
Vi åkte senare till Liseberg och åkte lite. Och vann choklad, ni skulle bara veta. En 2 kg Toblerone och 2 kg Geisha.
Vi spelade två gånger och vann två gånger, det var rätt roligt faktiskt.
Vi åkte hem, trötta och nöjda över dagen.
Vaknade ganska tidigt på söndagmorronen också. Vi åkte även då och shoppade ganska tidigt. Dock blev vi lite trötta och bestämde oss för att dra till bowlinghallen, där Linus spelade finalspel.
Linus åkte ur och vi åkte hem lite senare. Men rätt mycket mer saker än vad vi hade åkt dit med.
Jag hittade en avslutningsklänning som jag älskar, väldigt nöjd med den. Ser fram emot att ha på mig den.

Idag har jag varit väldigt trött och tror att jag kanske kommer bli sjuk. Men, jag haft det väldigt bra i Göteborg.

Amanda

Hjärta till er



Vet ni vad det bästa är med att blogga?
I början var det att skriva som var det bästa, att skriva ner alla känslor var det bästa. Att lägga in bild jag har tagit och få vara stolt över ett inlägg man har skrivit, eller en bild man har tagit.
Jag har lärt mig jättemycket på den tiden jag har haft bloggen. När jag tittar på inläggen i december och de andra månaderna jag har haft bloggen, så ser man hur mycket jag egentligen har lärt mig och hur mycket jag har utvecklas.
Det kanske låter konstigt, men faktiskt har bloggen hjälpt mig mycket.
Jag hade ingen aning om att jag tyckte att det var så roligt att skriva. Jag hade ingen aning om att det skulle bli så positivt av att blogga, jag hade ingen aning om att så många kommenterar och läser bloggen.
För varje dag som går, tycker jag nästan att det blir roligare att blogga. Ja, förutom när jag har bloggtorka, som jag har för tillfället. Men statistiken ökar och det är det roligaste som finns. Jag brukar titta varje morgon hur många jag hade föregående dag. När resultatet är bra, att ni läsare har varit många, min dag blir så bra och det är en perfekt start på dagen.
Men om statistiken inte är så bra, då försöker jag att alltid göra det jag kan för att få den att höjas.
Men det absolut bästa med att blogga är alla söta och helt otroliga kommentarer ni ger mig.
Jag får så många, jag får så många söta och snälla kommentarer. Inte bara er här från Torsby, utan också andra, runt om i landet. Jag är medveten om att många av kommentarerna är slumpade, eller hur man ska kalla det, att de inte har läst bloggen, utan att man bara kan skicka kommentarer. Men eftersom statistiken är relativ hög, så måste ju ganska många läsa den också.
Idag är Emma min ängel. Hon får dagens ros. Hon skrev en kommentar till mig förut, att hon kommer sakna mitt bloggande när jag åker och att hon tycker att jag får till detta med bloggande så bra, att jag inspirerar henne och att jag skriver så bra.
Den kommentaren var guld värd. Den kanske gör så bloggtorkan försvinner?
Men ni får inte misstolka detta. Att jag tror att jag har så många läsare och att jag börjar på att bli känd.
För så är det verkligen inte. Jag har inte så många läsare, men nog för att göra mig glad.
Nu har jag skrivit ett långt inlägg igen. Men det är så min blogg är. Inte massa korta inlägg. Utan jag skriver oftast ett per dag och så är det bra med det.
Nu ska jag sova.
Godnatt ♥

Somjagvill



Efter en joggintur mår jag som bäst, den bästa känslan är att svettas och plåga sig själv. Det var som mamma sa, vissa dagar är det jätteskönt att plåga sig själv och vissa dagar hatar man det och vill bara hem, de dagarna man känner att bena inte orkar med en, de dagar går jag. Tar en snabb promenad istället. Bättre än inget brukar jag säga till mig själv.
Springa med bra musik i örat, i ett bra väder, är nog den bästa medicinen om man har mycket i huvudet. Om man inte vet riktigt vad man vill och hur man ska göra. Så det var perfekt för mig idag.
Jag har fått mycket gjort idag eter skola. Rekord. Jag brukar vanligtvis sitta vid datorn hela kvällen ungefär.
Idag har jag tränat teknikspel i bowling. En och halv timme. Det var bra, Linus hjälpte mig. Hoppas att det går bra imorgon. Jag vill så gära vara nöjd över mig själv i bowling. Då blir resten av helgen bra också.
Efter det sprang jag somsagt en tur och nu har jag hunnit sitta här, ätit och klocka är bara sju. Vilket är bra, för jag måste packa till imorgon, äntligen säger jag bara! Ska bli grymt att få vara i Göteborg och se på bowling, träffa alla söta människor, spela bowling, umgås och shoppa. I love it! Som de flesta ganska har märkt.
Jag har lust att skriva, skriva ner allt, som jag gjorde i början av mitt bloggliv. Jag vill skriva ner vad jag tänker på, hur jag mår och hur jag tänker. Jag vill inspirera folk, jag vill kunna skriva något, för att folk ska tänka till och att jag ska må bra av det, att skriva en lång text är bra för mig. Jag mår så mycket bättre efteråt.
Så jag ha börjat att skriva lite på Word, vet dock inte om jag ska lägga ut det här på bloggen, för jag vet ärligt talat inte om det är bra och om någon skulle inspireras av texterna, för jag skriver just nu bara om ganska meningslösa saker.
Hur som helst får ni ursäkta den fortsatte bloggtorkan, som aldrig verkar bli bättre.
Men jag skriver, jag har inte glömt bort hur man skriver hur jag mår om ni undrar varför jag aldrig längre skriver långa texter. Jag skriver fortfarande långa deprimerande texter, men som sagt så vet jag inte om de är något att lägga ut här på bloggen.
Nu ska jag packa. Kommer nog inte blogga på ett par dagar. Hoppas ni klarar er.

Dagens outfit får ni också.
En body från Gina.
En högmidja kjol, som egentligen är en tubtopp.
Tights från H&M
Halsband från H&M


Skoltrött


Ännu en dag mindre av skolan och alla läxor. Vi hade möte om nöjesfältet idag, jag känner att det är så himla mycket att göra och att man inte hinner med och orkar med någonting. Ni som inte vet vad jag babblar om, kan jag berätta lite snabbt för. Vi är en grupp som ska anordna en frilufsdag som vi kallar nöjesfältet, där det kommer finnas roliga saker att hitta på med, tex trampoliner med mera. Vi är fyra ynka personer som är engagerade. Det är vi som tar på oss det mesta och det känns som huvudet inte orkar mera.

Det har börjats med vattenkrig i skolan, redan. Det är folk som går runt och har vattenpistoler och vattenballonger och kastar. Nja, vet inte om det är så jättekul. Sista veckan ska jag vara med och vara glad och lycklig, men nu känns det fortfarande som det är ett tag kvar och jag har svårt att släppa loss, eftersom jag vet att det är prov efter prov nu framöver.
Imorgon har jag ett muntligt prov i Religion, jag fattar inte värst mycket och har verkligen svårt för muntliga saker. Men. Har inget val, så jag får ta och läsa på.
Syrran och Simon kom förut och grattade mig och mammis. Vi åt god mat och god efterrätt och jag fick ett fint träningslinne av Ida, Simon och Linus, snällt var det. Kul att ha snygga kläder när man tränar.
Jag tvingade med Ida ut och hoppa, det var kul och jag fick skratta vill jag lova.
Som sagt, imorgon är det prov, men efter det åker vi till Göteborg och då ska inga läxor med. Jag lovar, ska inte ens tänka på skolan.


Skratta



Igår tog pappa fler flygbilder. Jag tycker de blev ganska bra, men inte perfekta.
Har nyss varit ute och hoppat, det är vår i luften. Det luktar hägg och solen lyser lite försiktigt på oss.
Våren är bäst, doften, värmen och känslan att gå barbent.
Jag fick lust att gå ut att springa, men jag tror inte jag ska göra det. Jag har läxor att göra och jag sprang igår och då är det inte bra att springa idag igen.
Jag har fått skratta idag vill jag lova, Stjernesskolans kabarè, den var bra och jag skrattade mycket. Bra för magmusklerna. Vissa saker var verkligen hur roliga som helst. Riktigt bra jobb har de gjort.
Nu är det endast två dagar tills vi är i Göteborg, åh. Jag längtar så himla mycket och jag har verkligen en speciell känsla i kroppen. Jag är så glad, fast jag vet inte hur jag känner inuti mig. Jag mådde inte så bra för några dagar sen, men nu helst plötsligt mår jag great. Och det är bra.
Snart är det sommarlov. Inte länge kvar, kämpa på Amanda, du klarar av det. Du klarar av att gå upp på klockan sju varje morgon, ett litet tag till. Du klarar av alla jävla läxor, du klarar av proven. Du ska göra ditt bästa de sista proven som är kvar. Du ska fanemej göra bra ifrån dig. Du är inte trött på skolan. Verkligen inte. Du klarar av de sista dagarna. Come on! Du har de bästa vännerna, du har den bästa familjen och du har allt de bra. Så kom igen.
Skit i att du är trött på det mesta, det är vår och du älskar våren. Det finns inget att deppa för. Håll humöret uppe.
Tänkte att jag faktiskt ska ta tag i läxorna. Ah, så får det bli. Tillsammans med musik och sen blir det hopp i studsmattan. Bara för jag tycker om det, som ni kanske har märkt vid de här laget.

Birthday



En bild på mig och Sofia, har inte så många bilder som jag inte har lagt ut på bloggen förut och då fick det bli en på oss.
Ja, idag är det min födelsedag och det börjar gå mot sitt slut, men det gör ingenting. För jag har haft en toppen dag, med söta vänner som ser efter mig och grattar mig, en söt familj, en söt släkt och massa söta sms. Och självklart presenterna som var i världsklass.
Jag hade inte önskat mig så mycket och hade inte förväntat mig så mycket heller. Men trots det, fick jag snygga träningskläder, bed head produkter, jättefint armband av Johanna, pengar och en MOBIL! Yeeh, jag behövde verkligen en, men jag tänkte köpa den själv, åh, jag blev så glad. Tycker verkligen om den. Samsung Touchwiz, tror jag den heter.
Jättelyckad dag. Tog en springtur med de snygga kläderna också och det var skönt vill jag lova.
Nu ska jag göra läxor, även de behöver göras, trots att man fyller år.

Söndag



En lat söndag har det varit, jag brukar tycka om de lata söndagarna, idag har jag mest yrat runt och varit rastlös.
Jag har gjort lite arbete på engelskaprojektet, det är bra. Tänkte att göra lite matte sen också. Eftersom jag ändå inte har något att göra. Just nu lyssnar jag på bra musik, har denna gång fastnat gör Losing you - Dead by April.
Tycker om den.
Ikväll är det terminens sista Friskispass och jag tycker det ska bli skönt att svettas, har varit lat denna helg också.
Dock är det lite tråkigt att det är slut. Det börjar igen om en månad, då är det dags för sommargympa. Hoppas det blir nice väder.
Jag och Johanna ska baka till imorgon efter passet. Gott!
Det fick bli ett kort inlägg. Men kanske skriver igen lite senare.
Just det ja, en läsare fråga om jag har någon idol. Of course har jag idoler, eller vad man ska kalla det, jag är inget stort fan av någon/ någon. Men gillar Coldplay väldigt mycket. Och LC, men mest sol stilikon. :)

Lördag















Igårkväll i bilder. Det var en riktigt bra kväll, med bra sällskap, god mat och endel skratt. Jag, Elin och Engström var ensamma i vår ålder, så vi fick underhålla varandra, medans alla satt och drack öl och skrattade högt, enligt oss var det inget att skratta åt.
Somsagt maten var nice, pappa är en bra kock. Tänk om han kunde vara hemma lite oftare och laga sån god mat. Haha.
Då skulle magen svälla endel skulle jag tro. Den är väl inte allt för nyttig kan jag tänka mig. Men, gott var det!
Vi satt och prata på utomlandsresor, åh, jag vill åka! Jag älskar känslan att vara påväg till flygplatsen, sitta och vänta, flyga och vara i ett varmt härligt land.
Helt plötsligt kom en gubbe, eller man om jag ska vara snäll. Han började att underhålla oss. Visst, han var rolig. Men inte riktigt inte min och ungdomars humor. Jag har hört honom förut, men har aldrig riktigt fattat hans skämt.
Så jag skratta mest för att inte se dum ut bland alla andra, som skratta så de grät. Så roligt var det verkligen inte, jag lovar.
Men tydligen var det så roligt. Sen spela vi bowling och som ni ser har jag väldigt bra stil när jag spelar i hallskor och hallklot. Yeeh, tror minsann att jag ska börja spela så. Jag åkte med Elin till Lisa efteråt. Eftersom jag inte orkade med all dålig humor och allt buller. Så jag följde med Elin, Lisa och jag satt mest och pratade. Det var länge sen vi träffades och det var bra.
Jag åkte hem och somnade fort. Trött efter en lång dag.
Gick upp tidigt, eftersom lilla VM väntade. Vi spelade toppen och gick vidare, dock slarvade vi endel när det var finalspel, så vi åkte ut. Trötta och nöjda som bästa flicklag åkte vi hem. Vi svängde in och köpte kaffelatte och glass. Det förtjänade vi.
Nu sitter jag här trött i huvudet väntar på att Robinson ska börja och att mamma ska komma hem.
Hejs

Fredag







Sista skoldagen på veckan är gjord och det är helg. En efterlängtad helg, of course.
Har egentligen inte hänt något speciellt idag. Vi stack till bowlinghallen på lunchen, jag och Vickan har börjat ta det som en vana. Gå och äta en smörgås, dock brukar det sluta med att smörgåsen ligger i soporna ändå. Mest för att jag har tröttnat på de mackorna.
Cyklade i regnet, det gjorde mig kall, så jag la mig i ett varmt bad med högsta volym på den bästa musiken. Det förtjanade jag tycker jag. Jag är ensam hemma, så jag passar på att spela hög musik och sjunga högt och falskt.
Det låter inte bra, men ack vad skönt och roligt det är att ta ut toner. Tur att jag är ensam hemma, bara Harry hemma. Stackars honom, nu gick han och la sig under ett bord. Kan inte vara lätt för honom.
Hålle just nu på att göra mig iordning inför ikväll, då det blir klubbfest i bowlingahallen, vet inte om det blir kul eller inte. Går dit ändå. Har ändå inget bättre för mig.
Är lite stressad, börjar snart och jag har inte gjort något. Dags att gå härifrån.
Förresten ska jag få skorna på H&M av pappa i födelsedag. Åh, vad glad jag blir. Får välja vilka jag vill av de. Vet inte riktigt vilka jag ska ta men.
Nej, nu måste jag dra. Ha en bra kväll.

Torsdag





Bilderna är tagna igår. Tycker taggbilden är lite cool. Idag får ni ingen outfit. Jag har inge batteri i kameran och det var ändå en ganska tråkig outfit.

Jag trodde att vi skulle få en stor sol på himlen idag. Dock blev det inte som jag hade trott, snarare tvärtom.
Det var 5 grader när jag vaknade och jag tror inte tempraturen har höjds under dagen heller. Tråkigt, jag som hade förväntat sol och varmt väder, eftersom det var så fint väder igår. Jag tjatar om så tråkiga saker hela tiden.
Det var iallfall iskallt när jag skulle cykla hem, jeansjacka var ingen hitt precis. Hade hellre tagit på mig vinterjackan.
Det märks att det är i slutet av terminen, lektionerna blir allt slappare och det blir allt mindre gjort. Att se på film och spela ganska meningslösa  spel har numer blivit en vana för oss. Det är skönt.
Eftersom vi knappt har några seriösa lektioner, så borde jag ha mer energi till läxor, istället gör jag något annat och har verkligen ingen alls lust till att plugga. Fast, jag har aldrig varit så duktig på att läsa på. Jag klarar mig igenom sakerna ändå.
Fast idag, då satte jag mig med läxorna när jag kom hem. Jag var helt ensam i huset och det är så mycket lättare då.
Så nu är matten gjord och jag har också hunnit med att läsa i en väldigt intressant bok.
Emma Igelströms kamp mot hennes bulumi. Den är bra och man kan aldrig sluta läsa om hennes tvångstankar och otroliga vilja. Jag är just nu i slutet av boken och inte fören nu har hon slutat kalla sig själv Fet, Ful och Äcklig.
Hon var absolut inte alla dessa ord, hon vann EM när hon var 14 år och var allt annat än tjock.
Läs boken, jag lovar att ni kommer fastna.
Nu ska jag deppa över att jag aldrig kan ha marginalerna i bowling på min sida. Jag bli så sur och tröstade mig med terminens jobbigaste pass. Enligt mig då. Jag var så trött och tog verkligen i. Då var det jobbigt, nu är det skönt.
Det blir också lite läsning i boken och spanskaglosor. Natti.


Studsmattspremiär







När pappa faktiskt har tagit beslutet att det går att sätta upp studsmattan, då är det vår. Han är oftast kanske bestämd på när man ska sätta upp den. Eftersom om det är för tidigt, är det för blött i marken och då blir det märken i gräsmattan.
När jag frågade idag, då var han villig att sätta upp den och då vet jag att det är vår. Great.
Jag älskar att hoppa, dock är det roligare när flera hoppar.
Jag har cyklat lite grann idag och ett medelpass på Friskisen + lite hoppning. Så jag har fått lite träning trots allt idag.
Nu är onsdag över. Det är bara två dagar kvar av veckan, de två bästa dagarna också. Imorgon ska jag spela Klubbmästerskap och hoppas väldigt mycket att jag kommer hinna med veckans och terminens sista stationsgympa.
Det är definitivt det jobbigaste passet och det är såå skönt efteråt.
På fredag är det klubbfest och mamma den fuskisen åker till Stockholm och jag vill verkligen med. Det är något speciellt med Stockholm. Men istället får det bli klubbfest. Dock kommer jag nog inte stanna så länge, eftersom jag ska upp ganska tidigt på lördag och spela lilla värmlandsmästerskapet. Åh, vilket långt ord.
Och på söndag ska jag och Johanna förmodligen cykla 2 mil till Lysvik och 2 mil tillbaka. Jag kommer få träningsvärk, men det lär bli kul. Och på måndag fyller jag år. Jag tror inte att det kommer bli något speciellt, ingen kommer nog komma på Måndag utan de kommer nästa Onsdag då det är mammas födelsedag och det är väl bra. Då har jag ju kvar presenterna.
Och nästa fredag åker vi äntligen till Göteborg! Åh, jag ha så mycket att se fram emot nu framöver.

Dagens oufit tycker jag om. Jag tycker om jeanskjolen och tycker om spetstoppen. Ganska enkel, men ganska fin.
Jag var ute och fotade lite förut också. Det börjar komma mer och mer av våren och det kommer bara fler och fler blommor som jag kan fota. I like!
Och studmattabilden tog mamma. Gillar den, trots att det inte är något speciellt med den.
Adios!

GLADER!





Nu får ni för första gången två bowlingbilder. Ja, det är jag när jag tävlar i Örebro. Bilderna är inte jättebra, eftersom det är pappa som har tagit dom. Och jag kanske inte ska förvänta mig att få toppenbilder då.
Idag trodde jag att jag skulle få färdigt min kjol på slöjden, men den var ju såklart för lång, eller jag är lite kräsen. Men har jag gjort en kjol, vill jag väl ha den perfekt. Så fick inte ta med mig den idag heller. Surt.
Efter skolan gick jag till mormor, jag var bjuden på mat. Trodde att himlen skulle öppna sig när jag promenerade hem till mormor. Himlen var täckt av svart stora moln och jag var livrädd att det skulle börja regna, jag hatar att bli blöt när jag inte vill bli blöt. Usch.
Som tur var så öppnades himmelen nästan precis efter att jag hade klivit in i mormors lilla hus. Ibland har jag en jävla tur.
Mormor bjöd mig på fisk and I love it and her. Jag stannade hos mormor ett tag och sen bestämde jag mig för att faktiskt spela bowling. Kan knappt fatta det själv att jag gick självmant till bowlinghallen och började att spela bowling. Åhå, jag är cool. Haha.
Det är ju så att jag har börjat bli ganska trött på bowling och att vara inne i en bowlinghall. Så jag har helt enkelt skippat träningen och har inte spelat på säkert två veckor.
Trots att jag har en himla massa tävlingar nu framöver. Jag spelade trots allt bra och jag har konstaterat att jag faktiskt vilar mig i form. Yeeh, inte alla som vilar sig i form. Det måste vara något speciellt med mig. Ha. Nejdå. skämt och sido.
Som ni kanske märker är jag på ovanligt bra humör och ett ovanligt skämthumör. Ja, jag är glad och ja jag är lycklig.
Speciell känsla i kroppen och kan inte riktigt sätta fingret, eller tån på vad det kan vara som gör mig så glad.
Ytterligare ett skämt, man säger ju givetvis inte att man sätter tån på något. Ha. Jag fattar knappt själv vad jag skriver om, så ni kan strunta i att fortsätta läsa, eller bara strunta i att skratta.
Jag har faktiskt inte så himla mycket mer att skriva.
Nu ska jag gå och skämta lite mer. Eftersom jag är så himla bra på det!

Monday





Ganska dåliga outfit bilder, men iallafall sådär såg jag ut idag. Jag sydde in ett par gamla och förstora jeans igår, till stuprör. Jag köpte de för 29 kronor på Gina i somras. Så jag bestämde mig för att slita de också. Så jag fixade ett sandpapper och slet byxorna. Blev nöjd med endel av hålen, men endel blev verkligen fula, så jag funderar på att klippa av de till ett par snygga jeansshorts istället.
Det är Linus t-shirt som jag tycker mycket om. Den är stor och jag gillar motivet. Ibland vill jag ha en lite coolare outfit och då passar det sig med att låna Linus t-shirt.
När man har gjort färdigt måndag, brukar veckan gå relativt snabbt. Fast måndagar är inte så ansträngande egentligen.
Jag blir förvånad om jag inte blir sjuk snart, vi spelade brännboll i t-shirt och shorts när det spöregna. Näh, inte så jättebra. Så om jag inte har turen vid min sida kommer jag förmodligen bli sjuk. Jag har ju trots allt klarat mig bra, eftersom nästan alla i klassen var sjuka förra veckan.
Jag har hittat de snyggaste shortsen på Gina. Åh, hoppas verkligen de finns när jag kommer till Göteborg. De är så snygga, hoppas att de sitter bra på mig. Gina har också fått in en mycket fin volangklänning. Jag gillar volanger.
Högmidja är också riktigt fint. Jag vet dock inte om jag passar toppenbra i det, även om jag skulle vilja det.
Och alla skor på Hm, åh. Jag är svag för skor. Speciellt skor med klackar.  Synd att jag inte är jättebra att gå i dom. Men jag kanske lär mig.

Minitomater



Istället för att käka godis, är minitomater ett bra alternativ. Bara det att jag hatar tomater. Jag slänger de alltid och skulle aldrig få för mig att sitta och äta minitomater av alla saker man kan äta. Gurka tillexempel, gott. Morötter, gott. Äpple, gott.
Apelsiner gott. Ferraribilar, gott. Djungelvrål, gott. Åh, nej. Nu kom jag in på de lite onyttigare sakerna. Typiskt.
Fast jag tycker att man ska äta godis när man känner att man kan det. Då man förtjänar att äta.
Man går liksom inte upp av att äta några godisbitar någon gång. Bara man inte får det som en vana att gå och köpa en godispåse, nä. Ingen vana, utan någon gång ibland, då man är värd lite gott.
Nu har jag nyss varit på ett Friskispass. Åh, så skönt. Imorgon är det Friskis igen, dock ett inte så jobbigt pass, så det får nog bli ett joggingpass innan. När veckan är slut, kanske jag till och med är värd lite gottit. Äh, ingen idè att sluta äta.
Vad är det för liv?
Jag har varit fastklistrad vid datorn nästan hela dagen. Linus har gjort mig ännu stoltare. Han kom 4:a i Sveriges förmodligen största tävling. Inte bara för juniorer, utan för alla. Ja, jag får skryta. Eller jag gör det iallafall.
Grymt!
Imorgon är det ny skolvecka och nya saker att se fram emot. Great!

Egypten



Jag vill tillbaka till Egypten, Egypten var underbart och jag hade en otrolig upplevelse tillsammans med mamma.
Jag rekomenderar Egypten, dock är det lite jobbigt med folket där, de har en helt annan kultur och ett helt annat sätt att locka till sig folk in i deras affärer. De drar in en och ropar massa saker till en när man går förbi. Jag tror det var det enda negativa. Det finns massa positiva saker, som tillexempel vädret och livet under vattnet. Åh, det var det finaste jag har varit med om tror jag och bland de roligaste sakerna att göra. Fiskarna var vackra och vattnet var underbart.
Dock blev jag lite rädd när mamma blev biten av fiskarna, så i slutet av veckan tyckte jag mest att det var obehagligt.
Och att någon hade sett en elektiskt ål gjorde inte heller saken bättre. Alla sprang ut för att se den men jag och mamma satt fastklistrade vid solstolarna och på land, eftersom vi båda är otroligt rädda för de benlösa, långa, slingrande djur. Usch.
Men Egypten är iallfall jättefint.
Just nu sitter jag spänd och tittar på Linus, som spelar final i Göteborg! Spännande och han spelar bra.
Ska fortsätta att titta, ska kanske ut på en joggingtur annars blir det iallafall Friskis vid sex.

Yeey



Jag ser otroligt konstig ut i ansiktet, men tänkte vara visa upp skorna en gång till, mest för att visa hur fina de är och för att de passar även till byxor.
Mina förhoppningar att bli brun misslyckades ganska snabbt, moln efter moln la sig över solen och det blev allt kallare och kallare. Jag tycker om solen och vädret så mycket och blir verkligen jätte rastlös om jag inte får sitta ute i solen, men som sagt jag blir väldigt rastlös när jag väl sitter i solen också.
Så min dag blev inte så rolig och skön trots allt. Jag satt vid datorn och såg på Linus, cyklade till Ica och köpte Vr och en naturgodispåse. Usch, denna vecka har jag verkligen inte varit nyttig, men har tränat ganska bra ändå. Så det gör inte så mycket.
Efter att jag har kikat igenom Vr med nötterna fick jag för mig att gå ut och springa. Mamma var ute och var hurtig och jag ville såklart inte vara dåligare.
Så springskorna, tightsen och mp3:n sattes på och sen gick jag ut för min joggingtur. Jag gick till en otroligt jobbig backe och sprang upp och ner ett par gånger. Ville inte räkna utan sprang så länge jag orkade. Sista gången trodde jag att jag skulle spy, jag var så trött. Men bestämde mig att springa hem iallafall, eftersom jag vet hur skönt jag skulle må efter.
Jag mår skönt, som jag hade trott när jag plågades upp för backen som aldrig tog slut. Nu efteråt, mår jag bäst. Imorgon ska jag ta nya tag och nya försök att springa upp för djävulsbacken. En dag kanske jag kan springa 20 gånger upp och ner utan ett enda andetag. Nej, jag skulle inte heller tro det.
Jag är en stolt lillasyster över min storebror som imponerade i Göteborg och imorgon ska spela final. Ah, stolt lillasyster.
Tänk om han någon gång skulle bli stolt över mig. Nä, inte tänkbart.
Inte tror jag ens att han skulle bli stolt om jag klara 20 gånger upp och ner för djävulsbacken utan ett enda andetag. Nej, hur ska jag kunna göra storebror stolt över lillasyster och NÄR ska det bli? Svår fråga.
Är också imponerad över statistiken som har tagit stora steg upp. Me like.

Pepparkaka



Åhåh, min hund är söt med ögonen i kors.
Godmorgon. Jag hade inte förväntat mig en sol idag, det varma och fina vädret skulle inte hålla i sig, men tydligen ljuger väderprognoserna. Och det är ju bra när det skulle vara fult väder, men blir fint. Skulle dock inte vara lika bra om de spådde varmt väder så blir det fult. Ah, ni fattar hur jag menar.
Jag har bikinin på mig och ska strax gå ut, men tänkte att jag skulle vara duktig och skriva ett inlägg nu på morgonen. Eftersom många besöker bloggen på förmiddagen och då har jag oftast inga nya inlägg.
Så idag väntar solen och jag ska försöka bli lite brun. Jag har börjat att få en brun nyans på min hud, men jag vill ha en ännu lite brunare nyans. Alla strävar efter att bli bruna, alla vill väl hellre ha en brun hud än en blek hud.
Jag ska inte klaga på att jag aldrig blir brun, för jag har väldigt lätt att bli brun och dessutom sitter jag ute i solen ganska ofta. Att steka i värmen är bland det skönaste jag vet. Dock blir jag väldigt lätt rastlös och det går ut över mamma som ligger och läser.
Igår beställde jag ju en bikini, hoppas den kommer nästa vecka. Skulle sitta fint med en färgglad bikini istället för en svart och tråkig.
Nu ska jag ut och steka med musik. Great.
Have a nice day.

Sunshine



Förmodligen har jag fastnat i en fälla. Jag ger er ständigt samma typer av bilder. Det är så mycket jag vill fota nu, men det blir aldrig. Jag ska bli bättre, jag lovar.
När man går ut känner man en doft av grillat. Grillat som förknippas med sommar. Sommar som förknippas med frihet, sol, bara ben och bra vänner. Allt detta har jag. Frihet har jag. Vi har en sol, en värme som är helt otrolig. Jag har gått med bara ben hela dagen och jag har de bästa vännerna.
Solglasögon och shorts är sommar. Det är maj idag. Maj som är den bästa månaden. Då man ser fram emot så mycket. Jag fyller år om några ynka dagar, jag ska till Göteborg, grillkvällar börjar att bli fler och fler och det är inte alls länge kvar till sommarlovet. Man blir så glad av vädret.
Det var en bra Valborg för min del. Jag bakade cupcakes som jag själv tyckte var goda. Linette kom till mig och hon är alltid så lättsam. Vi fixade oss och sen cyklade vi med glada ansikten till Emma. Där det väntades grillning.
Vi åt en god middag och en god efterrätt. Det blev lite kyligt på kvällen så vi satte på oss varma filtar och tände ljus.
Jag mår jättebra med tjejerna. Man har så lätt att prata med dom. Åh, jag är glad.
Vi bestämde oss vid elva tiden att dra oss ner till Torsby, det var endel lite vingliga människor påväg till Torsby. Men vi hade cyklar, så det gick bra. Jag tycker ju som sagt att det är ganska otrevligt med fylla. Men vi gick iallafall till Torsby och där var det folk. Dock inga i våran ålder, vi kände oss dumma, så vi cyklade hem till mig istället och pratade lite.
Tjejerna åkte hem ganska snabbt eftersom de skulle cykla hem.
Jag var ensam hemma till ett, men det gjorde mig inte så värst mycket, tyckte det var ganska skönt efter en lång dag.
Så jag somnade snabbt.
Imorse möttes jag av en sol, såklart satte jag mig ute ganska snabbt. Men jag var rastlös idag, så jag har inte fått så mycket färg. Trots mina försök att pressa. Haha.
Johanna kom förbi och vi beställde lite kläder ifrån Hm. Jag var påväg att köpa ett par vita jättesnygga skor, men ångrade mig och köpte en bikini istället. Johanna köpte ett par snygga skor. Bikinin är jag nöjd över iallafall. Får hoppas att skorna finns i Göteborg, så jag kan testa dom.
Vi bestämde oss att ta en cykeltur, så vi tog med oss mina cupcakes, en filt och köpte oss en godispåse och cyklade till Tuva i Oleby. En mysig plats vid vattnet. Dock blåste det endel, men det var ändå riktigt mysigt.
Vi satt och prata ett tag, men det blev kallt. Så vi cyklade hem i solen. Åh, det var skönt.
Har haft en bra och solig dag, imorgon får vi hoppas på sol. Annars blir jag nog rastlös. Och på Söndag ska nog jag och Johana cykla till Lysvik om vädret blir fint.
Nu ska jag ut och fota tror jag.

RSS 2.0