fin amandacarle




En ny grodbild, jag är så fin. Nu ska jag i vilket fall som helst, lik en groda eller ej kila ner till mitt gosserum.
Imorgon ska jag agera frisör och det ska bli skitkuuuuuuuul. Länge sen så äntligen.

Nä, godnatt på er.

you are my light in the dark



Gymnasievalen för Amanda Carle är i princip klara och jag är förväntansfull. Spännandespännande.
Om jag kommer in på det jag vill är ju en helt annan sak, men jaja.

you are my light in the dark

allt handlar om detaljer





En av mina favoritklänningar på mig, favoritlacket på naglarna, peacehalsbandet runt halsen, fläta i luggen, plattat hår och sina enda par hela tights på sig.. Det är jag idag det.

sundAYYYYY



Godkväll söndag. Imorgon är det måndag igen och ny vecka, ärligt talat gör det mig ingenting. Jag vill vara att veckorna ska gå snabbt, så det blir ljusare och varmare tider. Jag vill ta min stora kaffekopp och solglasögonen ut i solen, alltså det är så äckligt skönt.

Nä, söndagsmyser nu.

ny!!!!!!



Veckans nya plagg. Stickad vit tröja, gillart.

jag er så dukti



Godmorgon alla finisar! Just nu sitter jag och framkallar lite pics, ska klistra in alla i ett album med fina texter och klistermärken såsmåningom. För jag vill ha en massa fina bilder på mina fina, för snart splittras vi. Uh och fyfan.
Ahja, ett tag kvar iallafall.
Jag tror jag har bestämt mina gymnasieval också!!! Tjoho.

vindruvor är jettegotttttt plus att mitt underbett syns jätteväl på denna bild





Lördagsfavorit. Vara ful i mjukisbyxor efter träning och äta en hel påse vindruvor själv och se på film. Finns inget bättre.


T.I. – Castle Walls - feat. Christina Aguilera

grattis på din dag älskade <3



Dags för en grattishälsning här på bloggen. Det är inte vem som helst som fyller år, utan det är den personen jag tillbringar mest tid med, den personen som vet allting om mig och den jag berättar allt för.
Vi är inte perfekta, ganska dumma ibland faktiskt. Och väldigt lika, fast ändå så himla olika. Vi är på två helt olika ställen i livet, men vi möter varandra ändå. Är det någonting jag är säker på här i livet, är det att hur dumma saker vi än skulle göra, vilka val vi än skulle ta och hur vi än skulle förändras, skulle vi ändå vara kvar. Vi skulle ändå gilla varandra, för det gör vi, vi gillar varenda sida av varandra. För vi har lärt oss att acceptera varandras svagheter och dåliga sidor. Jag har dom, hon har dom men hennes bra sidor är så mycket större än hennes dåliga. Vilket gör att jag älskar även hennes dåliga sida, det är fortfarande hon och jag skulle älska henne vad hon än gör.
Vi har ofta samma åsikter om saker men ibland händer det även att vi inte är överens. Men vi håller kvar vid våra åsikter och vi är lika säkra båda två, att just än själv har rätt. Men sen brukar vi kompromissa och vips så kom vi fram till något mittemellan. En av hennes bästa egenskaper är att hon alltid förstår mig. Hon vill att jag ska må bra, så hon försöker alltid. Och även om jag skulle gå tillbaka till världens idiot så skulle hon vara lycklig om jag är lycklig. Och jag skulle göra samma sak, när hon ler så ler jag.

Nu ska jag sluta min kärleksförklaring till denna tjej, men jag skulle kunna skriva en hel bok om henne och våran vänskap och det kanske får bli mitt andra projekt. Men det jag ville få fram var; GRATTIS MITT HJÄRTEGULL aka fosam! ♥

några av mina porträtt genom åren

















Jag har fått ett erbjudande om ett fotojobb, porträtt. Jag ska tänka på det tills imorgon men jag ser egentligen inget tvivel. Jag älskar att fota och har längtat efter att få fota porträtt. Jättekul faktiskt och jag känner mig lite smickrad.

Och ni på bilderna ovanför, ni ska vara stolta över er själva. Så fruktanvärt fina människor.

vinter





Godmorgon får jag väl säga. Tog en lång sovmorgon idag och det var underbart skönt efter en sen kväll igår. Jag kan aldrig lägga mig i tid på helgerna och vips så sover jag bort hela dagen efter. Men äh, värt.
Idag blir det en dag som jag ska göra saker som jag är bäst på och framförallt mår bäst av. Nämligen träna, ta hand om mig själv, äta vindruvor och vanligtvis skulle jag skriva se på O.c men har nu börjat med Oth. Så, se på Oth.

Vi säger så.

vems fel är det?!




Fredag förfan! Ikväll ska jag regera i discobowling och äta kinafood med några av mina snyggjävlar. Länge sen vi hade en ganska normal kväll och det ska det bli kväll. Men först, ett fredagspass.
Och fyfan vad jag stinker stekos. Det råder inget tvivel, det är mitt eget feeeeeeeel.

finaste











Bästa tiden i mitt liv, något annat behövs inte att nämnas. Keep up Amanda, snart kommer det ljusa igen.

castle walls




Snyftig, så jag går och lägger mig med en trött rygg och mage och hoppas på att det blir en bättre dag imorgon.

gaaaaah




No:n - check.
matten- check.
svenskan-check.
so:n- check.

Nu är jag med i matchen igen och det är fruktansvärt gött. Nu är det bara spanskan kvar om någon vecka och nationella i svenska nästa vecka eller nått, och no:n nationella och alla jävla andra nationella prov.
Inte mer liksom, det kunde ha varit värre va?
Och förresten vem fan påstod att åttan är jobbigare än nian? Jag håller verkligen inte med, nej fyfan.
Herra tröstträna.

de gråa dagarna



Jag har fäst mig vid Septembers alla låtar, även Rihanna's. Vilka brudar! Så extremt jävla inspirerande och grymt, hade jag haft mod till mig skulle jag klippa mig lika kort som September har.
Äh nog om det, jag har skitmycket att göra. Har inte tid med detta, så hejdå.

vem ska jag tro på?



Mina dagar är ju egentligen totalt värdelösa. Sover-tråkar ut mig i skolan-gymmar-leker cool-steker ägg-dricker kaffe-letar roliga linjer på gymnasiet eftersom frisör känns långt bort, men nej jag har inte gett upp-sjunger-fjantar mig framför spegeln-myser-leker intresserad-saknar-kramas.

om och om igen. Men konstigt nog gillar jag det.

hejdå luggggggg







Min tid med lugg är förbi, jag har älskar den, jag har hatat den, jag har skikit och blivit galen på den. Och jag har känt mig fin och lite different med den. Men nu, ska den få växa ut. Och det är inte för jag inte passar i det eller inte gillar det. Utan för jag är lat och vill kunna sätta upp den som jag vill. Plus att i värmen är det mycket behändigare. Så hejdå lugg, vi syns kanske snart. Skulle tippa på samma dag som jag kommer hem från Thailand, hehehe.

I'm coming home



Gjorde att matteprov som jag inte kunde en enda fråga på och ja, jag är helt seriös. Och är nu väldigt glad om jag lyckas få godkänt. Äh det skiter vi i nu, orkar inte riktigt bry mig. Nu ska jag lyssna på hög musik och plugga.
Våga inte störa mig.

försöker




Motgångar, är de som stärker mig.
Medgångarna, de som hjälper mig att ta stegen uppåt.
Varje litet steg uppåt får mig att sväva.
Och för första gången i mitt liv, ser jag det som betyder någonting så himla tydligt.
Och det ska jag va rädd om.
Synd bara att det krävdes ett besök på botten för att inse vad jag har och inte vad jag inte har.

gud vilken beff



På den tiden hade jag lite kortare hår, jag hade ett jättefult linne på mig som jag aldrig skulle sätta på mig nu, jag gillade min hatt vilket jag gör nu också, jag visste inte vad rouge var ungefär och skulle aldrig få för mig att sminka mig. Men det jag tänker mest på när jag ser bilden, vilka biffarmar jag hade.
Nästan så man kalla mig smalarm där.

jag ska ge allt vad jag har, till denna underbaraaaa karl



Varför har jag en ansiktshalva som är mycket finare än den andra?

Varför föddes jag inte till en No-människa?

Varför i helskotta är smörgås så gott? Och inte alls lika nyttigt som jag vill att det ska vara?

Varför blir jag så glad av "en sån karl?" låten? Den är ju skitkass.

Varför har jag inte kommit på ett piller som får luggen att växa än?

För jag är inte lika begåvad som jag tycks tro. Skittråkigt.

näj, langa hit lite vår va.



Näää, nu vill jag bannemej ha sol och vår. Januari herregud, nu ska väl snön långsamt smälta? Okej, kanske inte riktigt än. I vilket fall som helst, med eller utan sol&vårkänslor utanför så ska jag till doktorn snart.
Mitt knä är det synd om, igår simmade jag i hopp om att det skulle bli bättre. Idag har jag ondare än innan, som sagt jag gillar mig själv ibland. Men skarre va så skarre va. Mitt motto.

något om mig








jag hatar när folk tittar på mig när jag äter, speciellt när jag äter dubbelfrallor. Då måste jag gapa så stort.

jag håller på med något väldigt väldigt spännande nu.

blir lätt brun.

känner mig självsäker när jag tränar, perioderna när jag inte gör det ser jag mig själv som äcklig.

äter helst smörgås, till frukost, helst till lunch i skolan, till middag + stekt ägg och till kvällsmat, helt naturell.

tycker inte om chips, ostkrokar eller popcorn. Skarre va, så skarre va en godispåse med färgglatt godis, från Bogart.

hatar att vara en blekfis.

har jag bestämt mig för något, ska det bannemej vara så.

skulle kunna leva på ägg, hoppsan vilket jag redan gör.





Ni som trodde vi var fina flickor...





...trodde nog väldigt fel. Vi är inte så fina, speciellt inte när vi får några ryck i kroppen och spökar ut oss såhär under tiden vi sjunger Lill Lindfors's - en sån karl.  Den låten är inte att leka med everybody!
Imorgon ska jag till sjukhuset, I can't wait....

put back the light into my eyes



Idag har jag haft en bra dag, slutade tidigt. Gick och simmade med Fia, relaxade även lite och åt vindruvor.
Om en halvtimme ska jag iväg och svettas lite på min favoritplats just nu. I think you can guess.
Och imorgon ska jag ha sovmorgon. Jag klagar då inte.  Läxhögen krymper dock inte bara för jag lever gött, förbannat dumt det..

luuuunch

Lunchbloggar lite! Maten var oätlig idag, så vi sitter i biblioteket istället. Med lite kulturell musik vid sidan om är det en ganska trevlig stämning.
Har en iställd lektion idag så vi slutar ganska tidigt, då blir det simning och därefter relaxen med fisan. Kanske tillochmed lite bastu. Who knows?


my new love




Min nya vita dröm. Hur fin som helst, tänkte använda den till ett par beiga shorts och bruna ben. Slå det ni everybody! Tänkte väl det, ni lyckas inte. Tråkigt.

when I see your face,




Godmorgon godmorgon! Happ idag blev det inte lika lång sovmorgon som igår och det var väl tur. Så nu har jag suttit och klickat hem lite bikinis. Givetvis är H&M lite sega så jag kommer inte få dom fören någon månad, skitkul. Jag ska även leka planerande tjej och skriva listor på grejer jag måste ha med mig och göra innan jag åker till Thaaaaiiland.

Nä, nu ska jag dra mig mot gymmet.

myslördag






 

 

Jag mår ganska gött jag, med vanilj och jordgubbsmask på mig med en veckorevyn bredvid mig och är precis nytränad. Onödigt att klaga va?

Och jag fullkomligt älskar att tidningarna har börjat att visa vårnyheter, hela mitt liv känns så mycket lättare nu. Huhu. Nu vill jag beställa mig en riktigt fin bikini. Nä, mitt lilla hemmaspa fortsätter, right now.


in the dark




Klockan går alldeles för fort idag, känner mig fortfarande väldigt äckligt trött men ska ändå ta mig ett styrkepass I think. Något måste jag ju göra en dag som denna också.

Annars mår jag ganska gött.
- ensam hemma  and I love it.
- slappa i soffan, se på film och halvsova.
- skriva.
- lyssna på musik, hur högt jag vill.
- se ut hur fasen jag vill.

Och efter träningen tänkte jag ta en ansiktsmask och peela hela mig. Yes, kung jag är på att ha hand om mig själv I know.

jag saknar det färgglada



Happ, jag är nyvaken och klockan är snart halv fyra. Det kan man kalla skönt hörreni. I vilket fall som helst blev det en ganska sen innebandynatt igår, men det var kul.
Jag saknar sommaren, värmen, bara ben, att vara brun, jordgubbar, alla färger, bada, vara ute hela nätterna och glassätning dag ut och dag in. Jaja, den kommer väl snart igen, den där sommaren.

friday i'm in love



Men tjena, just för tilfället sitter jag och sminkar mig. Jag ser ut som fan själv just nu och det vill vi ju inte.
Ikväll blir det hejarklack och coach för mina brudar som kommer regera på innebandy. Tjoho, jag vill också va med.

Och ja, för alla ni som undrar, jag har blå kajalpenna. Egentligen hatar jag det, men använder det ibland, vet ni varför? Jo, för det framhäver mina stora mörkbruna ögon. Perfekt va? Ja, jag tycker också det.
Nej hejdå.

resan till en biffamanda




Jag och Fia slutar aldrig att överraska. Vi har börjat att simma plus att hon ibland följer med mig och gymmar, det ni småbarn! Denna bild var dock i början av min gymresa, nu är mina muskler tre gånger så stora, hehe.
Att simma är förresten ett alldeles utmärkt sätt att träna, man får kanske inte speciellt mycket muskler. Men kalorier försvinner. Det är skönt och roligt också, plus att relaxen är skitskön. Det är man värd då.

Jävlans vilken hälsoblogg detta börjar på att bli..yeah.

hur jag lockar mitt hår, steg för steg

Varsågod Barhammar och de andra som undrar hur fasiken jag får till mina slarviga lockar. Enkelt, här får ni en enkel beskrivning steg för steg. Jag är så snäll.



1. Använd en plattång med rundad kant, viktigt viktigt! Men först, spraya hela håret med en värmeskyddande spray, som jag förövrigt suger på att använda.



2. Jag lockar alltid håret runt ansiktet, då vinklar jag plattången bort från mig. Och drar samtidigt plattången neråt som jag lockar, vilket gör att det inte blir lika mycket korkskruvsform. Så håll aldrig kvar plattången på samma ställe utan rör den sakta neråt samtidigt som du vinklar den runt hårslingan.
Släpp försiktigt plattången och skruva sen till lockarna som du vill ha dom.



3. När du har gjort några lockar lite här och var, så skaka loss. Vilket får lockarna att bli mer slarviga. Och inte så puttinutti perfekta.



4. Man känner själv hur mycket lockar man vill ha, jag brukar dock inte ha så mycket. Men gillar slarviga sådana.
Sen tar jag en fixgelè och formar till lockarna och sen spraya. Klart! Går i bästa fall på fem minuter.
Men det viktigaste, när du gör lockarna runt omkring ansiktet, vinlka plattången mot dig. Då faller dom såhär fint.


Haha, detta var jag duktig på. Hoppas ni förstår, annars får ni väl skriva att jag ska ge er en bättre guide. Huhu.

jag kommer inte hem om jag känner mig väl.



Det är såhär man ser ut om man heter Amanda Carle, om man är en riktig klant och helt ofixad.. Idag är en sån dag då jag blir så förbannat trött på mig själv. På tio sekunder gick jag från att vara en taggad skoltjej som var påväg till skolan, till att ligga på backen och ha förbannat ont i knät, igen.
Jag är duktig och har nu lika ont som för en vecka sen. Tyck lite synd om mig, nu ska jag trösta mig själv.
Jag älskar mig själv vissa stunder.

göteborgsaknad




Jag är på grinigt humör, jag förstår ingenting av no:n och om jag ska vara ärligt struntar jag i joner och sån skit också. Ser ingen anledning att kunna det, men jag strävar på och försöker leka positiv.
Jag är väldigt sur över att innebandyturneringen börjar komma in på dagarna nu och det är ärligt talat skittråkigt att inte få vara med. Såhär tungt var det inte för en vecka sen då det hände, men nu svider det. För nu vill jag vara med mer än någonsin och regera.

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt lilla projekt.


nej stör mig inte nu




Jag är ganska söt idag, stark också. Så idag är det inte läge att bråka med mig, nejra. Skämtar bara..
Imorgon har jag två prov, vilket känns skitkul. Är så taggad.
Nej, nu ska kaffeAmanda komma igång med sin pluggning. Är skittrött i armarna också, hatar äckelkryckor.
Ser ni förresten vilka biffarmar jag har börjat att få? Charlotte Kalla varning.


projekt




Lifeupdate!

Beundrar sin nya laptop som kom med posten idag, gilla. Bloggdator plus skrivdator, ska nämligen börja skriva en grejs. Jag pluggar även Kemi, det går jättebra.
Gymmet idag var proppfullt, blev skitledsen över att tvingas stå och vänta en timme innan man kunde göra nått, skitkul. Nu vill jag ha en macka, men är för handikappad för att ta de tio trappstegen upp. Back to work.


några nya ringar, pssst



Nej jag gillar absolut inte ringar.
Gud nej.
Hur kunde ni tro något sånt?

Hejdå, biffamanda är igång hon, den jäveln..

det vi inte vill se





Tog mig en halvtimme att gå hem med kryckor idag, gav mig själv en belöning som bestod av en rejäl macka a la carle. Och nu ger jag mig ytterligare en belöning, bra musik New York & Anna. Jag är duktig på att ta hand om mig själv. Ikväll ska jag gymma efter fem dagars uppehåll. Nu skiter jag i äckelkryckorna och knäont. Nu ska jag träna, ska ju trots allt strosa runt i bikini snart. Viktigt viktigt.

vi vet båda två, att vi inga hemligheter har



& fast vi båda vill
mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest,
när man släcker en annan.

vi är påväg







12 mars.
Thailand.
Med min mammi.
Stek.
Fota.
Bada i kristallklart hav.
Snorkla, dock rädd för fiskar.
Solnedgångar.
Shoppa billiga blusar.
Besöka ofattbara vackra platser.
Mor&dotter resa.

I can't wait.

Och ja, jag skrev detta inlägg, för att göra er en pytteliten gnutta avundsjuk.

är hon tillbaka?! JAAAA förhoppningsvis



Jag har under de nio dagarna som jag har varit bloggfri gjort detta:

biffat mig på gymmet.
simmat.
Relaxat.
Tränat innebandy.
Varit på sjukhuset ganska många timmar.
Skadat mitt korsband.
Blivit röntgad.
Kommit på hur mycket jag hatar att sitta och vänta på doktorer.
Klagat över hur jobbigt det är att gå på kryckor.
Försökt att hitta tillbaka till mig själv.
Har misslyckats.
Saknat.
Varit förbannat på min otur.
Gått från nervositet för Vargnatta till förbannat för min nya hejarklack&coach roll.
Varit på sminkkurs.
Insett hur viktigt det är att känna sig trygg hos någon.


Kanske går jag mot det bättre nu. Mot toppen. Jag måste säga att jag har haft det riktigt tufft, men idag. Just nu, känns det lite lättare. Och vad det är dom har fått mig att må dåligt är alldeles för personligt för att ens nämna det här.
Jag har även kommit på att den fysiska smärtan inte är någonting jämnför med den psykiska.

givemelove tar ett break...

Nu kommer ni nog bli ledsna, chockade eller ja, inte fasen vet jag. Den här bloggen har varit med om mycket, det är många ord och miljarder bilder. Jag har bloggat flitigt väldigt länge, därför att jag tycker det är kul. Jag gillar att skriva av mig, visa er delar av mitt liv och jag vill skriva vad jag har för mig och ni verkar ha gillat det.
Det är skitkul att det är så många som kikar in här vareviga dag och vill se mina stora bilder, mina egobilder som jag lägger upp, läsa om hur mycket kaffe jag dricker och hur jag strävar och går till gymmet. Ja, det tycker ni tydligen är kul.
Men nu till det som var meningen med detta inlägg, jag ska sluta blogga ett tag. Helt och hållet.
Saker som inte ska hända, händer hela tiden och jag är så jävla sprucken.. Jag behöver bli hel, på något jävla konstigt sätt. Jag är nere på botten igen efter en jävla höst och 2011 kunde tamejfan inte börjat värre.
Jag vet inte om jag börjar blogga om två dagar, om en vecka eller om månader. Det märks väl antar jag, men nej, jag ska inte ta bort bloggen. Och ja, jag ska börja blogga igen. Då jag har något glatt att ge er.
När det enda som betyder någonting inte finns kvar, då brister man. Och det är därför jag snart brister.

Jag behöver tid och reparering helt enkelt. För just nu, är jag som sagt nere på botten. That's it.



Och en sista egobild på ett tag, det är ju standard.
Sakna mig inte för mycket då.
Bra.


ni gör det svåra lite lättare..









...och det är det enda jag är säker på just nu.

är hemmaaaaaa



Åh gissa vad? Jag har bredband igen och det känns gött som fan. Happ, nu kan jag visa er nya bilder, har cok ingen systemkamera längre, jepp kul. Får spara till en ny helt enkelt.
Jag befinner mig just nu inte i Karlstad utan är hemma i Torsby igen, skittråkigt känns det. Skulle ha stannat längre i stan om jag inte kände att jag behövde träna. Vilken friskus jag är.

bulleriburken

Fina bilder huh? Jahaja, vad gör jag då? Jag sitter och lyssnar på Firework medan jag väntar på att tiden ska gå en aning fortare än vad den gör. Bion börjar om nästan två timmar, jobbigt.
Jag och Fia har gjort saker vi är bäst på idag som, druckit varma drycker på Espresso House, tittat på underkläder, skrattat åt 2 åringar som provar bh:ar och hör och häpna, varit nyttiga. Istället för att feta oss med godis, bakelser, fetmat och annat, så valde vi kycklingsallad och nötter. Bara så ni vet. Nej, nu ska vi knalla ner till Mc Donald's. Hej.

cityyyy

Tjosan!
Ligger i sängen och spelar iPhonespel och bloggar samtidigt, är jag inte fantastisk?
Min finaste, underbaraste, gulligaste, snällaste, roligaste och konstigaste Fisan kom hit imorse. Hon överraskade mig på Hemköp genom att stå i utgången när jag hade handlat lite frukost. Det var jag inte beredd på.
Vi kom in för ungefär en timma sen. Vi har gått i affärerna, hittade någon liten topp inne på Bik bok. Rea gillas! Käkade på Kebab house och gick sen till filmstaden och bokade biljetter till Svinalängorna, så nu väntar vi på att klockan ska bli halv tio.


amanda vad glad då hon

Ja, när kommer mina nyårsbilder tänker ni? Ja, dom kommer när jag har bredband, så tillsvidare så får ni se några bilder från Norling&Johanna.
Om man tittar på alla nyårsbilder, kan man snabbt klargöra att jag var väldigt glad den kvällen. Jag ler ju med tänderna på nästan varje bild och det gör jag inte i onödan kan jag ju säga. Pppfft, fint.

jaao, kul

Är det okej att lägga sig och sova nu? Det känns väldigt lockande ska ni veta, för jag kan inte se på film för jag kan inte få igång högtalarna och jag kan inte lyssna på musik för det är samma högtalare.
Haha så himla lyckat. Jag får väl gå ner och köpa en Loka och sitta och dricka den då. Eftersom jag inte har något bättre för mig, hoho.

karlstaaaad

Jahaja, just nu befinner jag mig i Karlstad i brors lägenhet. Helt själv, det är väldigt skönt faktiskt. T.o.m att fika själv var lite skönt, satt och läste. Händer allt för sällan att jag läser, just därför tänkte jag, nejfan.
Bredvid mig  har jag en påse naturgodis fylld med såna chilinötter.. Mmmmm, nej nu ska jag se på tv om jag får igång högtalarna..

nej jag har inte brutit benet




Happ, kul det känns att visa er såna fina och nya bilder hela tiden. Heh, det är för att jag är en riktigt klantskalle och alltid glömmer min datasladd när jag åker till mammi. Ah, så jag tycker någon borde påminna mig så den här bloggen blir lite intressant.
Jag har iallafall lekt biff idag igen, druckit kaffe med Ems och packat. För imorgon åker jag nog antagligen till Karlstad, för att låna bror's lägenhet. Helt själv tror jag, för jag behöver tid för mig själv.. Jaao.

bara för att





Dagens gotteligottgott: Helt klart min påse med vindruvor, finns det något godare eller? Nix.

Dagens rädsla: Tanken på att hoppa bungyjump, stavas det så? Iallafall usch.

Dagens "jag måste göra": Ingenting och det är så jävla skönt.

Dagens längtar efter: Inte heller någonting och hör här, det är också jätteskönt. För jag ska göra precis vad som känns bra, just för tillfället.

Dagens roliga: Att solen lyser, haha. Jättekul.

Dagens "åh vad jag glad jag är för att": jag har dom finaste vid min sida plus att när jag tittar tillbaka på nyår, så hade jag jättekul. Verkligenverkligen, mina bilder från nyår kommer snart förresten. Om ni längtar efter att få se dom, och det är ju klart ni gör.

Dagens film: Nils Karlsson pyssling, helt klart. Tjillevippen!

Vi säger så. Och nu kommer min klassiska hejdå fras - herraaa.

en vecka kvar, vad fan gör det?!




Aha, endast en vecka kvar av lovet, det känns inte så farligt faktiskt. För det är fortfarande en vecka kvar och man har tid till en massa, bara ta vara på dagarna. Så det tänker jag göra, jag ska träna, åka till Karlstad, kanske ta tag i mitt bowlande igen och ha kaffefika med mina tjejer. En perfekt vecka har jag framför mig, let's go.

åh gud vad jag är ful idag





Bloggarna på Fortet, det är det jag underhåller mig själv med. Det är ganska roligt faktiskt och nu sitter jag här och funderar på varför inte jag är med? Nej, skämt och sido.
Känner mig fortfarande lite halvdöd, så idag får det nog precis som alla andra dagar, promenix, lugndag och försöka återhämta mig efter helgens bravader. Skulle ni se hur jag ser ut nu, skulle ni bli rädda. Lovar. Haha, så illa är det.

t-r-ö-t-t




Jahaja, statistiken höjs rejält precis som vanligt, när det har varit något speciellt dagen innan. Haha, det är lite roligt faktiskt.
Jag kan ju säga såhär, jag är nog helt ärligt en av dom tröttaste personerna just nu. Jag har sovit 11 timmar på två nätter, jättebra Amanda. Så ja, ni förstår nog att jag är trött. Så nu ska jag lägga mig, se på en film och sen sova min extremt viktigt skönhetssömn, länge. Vi säger så, ja.

2011 hej




När vi ändå är igång så kan jag visa lite fler lite bilder från igår.
Ahapp, nytt år nu då. Nya förväntningar, ska bli ganska skönt faktiskt. Detta år hoppas jag kommer bli minst lika bra som det förra.
Just nu sitter jag trött som fan, efter alldeles för lite sömn inatt. Tre personer i en nittiosäng är ju toppen också, yeah. Ikväll ska jag sova, se på film och skratta åt hemska bilder och filmer som spelades in igår. Haha, rätt kul.

nyår



Åh världens finaste tjejer. Happ nu är det 2011 och det började ja...jag hittar inga ord men det var kul. Väldigt kul, ett perfekt nyår. Sparkåkning, dans, kareoke, fyrverkerier och en en massa annat roligt.
Perfekt, nu är jag tröttare än någonsin.

RSS 2.0