:@@

Just nu blir jag lite småförbannad på blogg.se för att man inte kan ladda upp bilder!! Jag som har hundratals att visa från danspalatset. Faaaan. Men, ni får checka Facebook snart för de kommer snart upp!

Nä, nu ska jag snart äta mig mätt på vindruvor och se på andra avenyn, fyfan vad skönt. Lov har vi också, underbart!!

världens finaste



Alltså herregud vilken skönhet jag har som kompis, hon är ju så otroligt fin och så är hon king på bugg. Eller nej, vi är kingar på bugg. Det kan ju ingen ta ifrån oss faktiskt.
Om en vecka är jag i Oslo med bruttan själv, jag gissar att vi antagligen har shoppat hela dagen och håller på att göra oss iordning för att gå ut och äta om exakt en vecka. Underbart.

Fia, jag älskar dig! Du är värd det bästa och det hoppas jag du vet. Varje minut finns jag hos dig! ♥




bääästja



Trippeltången har blivit min bästa vän faktiskt, ääääälskar den!
Aj, aj och aj vad jag har ont i mina fötter alltså, men vet ni vad? DET ÄR DET VÄRT FÖR DANSPALATSEN ÄR BÄÄÄÄST!!!

below



Nu har ätit en massa krossadchoklad glass som pappa kom hem med och ja jag mår bättre!! Bästa måste-bli-bra-kuren. Så nu vet ni det.
Så imorgon ska danshumöret på, för jag SKA till skolan. Jag tänker inte missa en dag till på danspalatset, så är det bara. Punkt.
Nu ska jag strax sova och fyyyfan vad skönt.

ååååh



Bild lånad från Kenza.

Dessa gladiatorsandaler är verkligen verkligen min stil, åååååh. Dom vill Amanda Carle mer än gärna ha, men frågan är om de är värda 700? Hehe, skulle nog inte tro det. Eller? Mjaaa.

favoriter











Mina favoritplagg just nu och dessa är nog också de plagg jag kommer att använda mest i vår skulle jag tro.
Jag har fortfarande inte tröttnat på nitar, kommer jag någon gång tröttna på nitar?
Toppen med nitar fyndade jag i stockholm för 29 kronor på ZARA, herregur är mitt ord.

always alone



Eftersom jag inte har något bättre för mig, så tittar jag igenom alla mina gamla bilder och titta här vad jag fann. Bild från förra året, långfredan. Då var världens bästa Julia här!!
Långfredan betyder bowling hela dagen lång, det är nämligen tävling här i Torsby. Givetvis ska jag vara med iår också och jag hoppas verkligen jag ska ösa! Det kändes bra igår iaf.
Jag kan inte påstå att jag är värst lik mig, jag har förändras endel kan man säga.

sick





Usch och fy. Just nu är jag en aning ledsen, jag är sjuk och just nu är alla söta i skolan och dansar!!! VARFÖR SKA JAG BLI SJUK UNDER DEN ROLIGASTE VECKAN I SKOLAN?!?! Nää, men nu ska jag friskna till och bli frisk till imorgon. Ja, det ska jag!!

stripes




Detta var då gårdagens outfit. Givetvis var klackarna på, favoriter hej. Hade även mina nya strumpbyxor och den nya kavajen.
Det var en riktig rolig kväll igår faktiskt, det får vi göra om. Bilder kommer gissa jag på!!

telephone





Såja, nu ska jag strax sminka mig, fixa håret, ta på min utvalda outfit. Det blir ju himla bra, snart kommer Emma så jag kan locka hennes hår och sen drar vi på kalas!! Bilder kommer I guess.
Jag ska en bra kväll, så då kan väl ni också ha det? Vi säger så.

every step I take



I Egypten 08, om jag vill tillbaka? JAAA!!

Vilken otroligt seg lördag detta är, har inte gjort någonting än och klockan är halv två?!? Nä, nu måste jag skärpa mig och hitta på något. Ska kanske ta och fixa en outfit till sen, men det blir nog som vanligt, sista sekunden. Det är min grej tror jag.

in the end



Det blev ingen fiakväll igår, jag somnade halv elva. Med ljuset på, ett tecken på att jag var en aning trött kanske? Ett annat tecken är att jag har försovit mig 4 av 5 dagar denna vecka, fyfan vad jag är bra.
Usch, regnet bara öser ner just nu, ahja snön försvinner iaf snabbare och det gillas.

bikinisar







Blir nog inga större problem att hitta en snygg bikini iår iaf, jag har redan 5 stycken favoriter och jag tror nog säkert att någon är påväg hem till mig inom kort. Hehe.



socker



Denna helg tror jag kommer bli jävligt bra, jag har nyss varit och tjänat ihop lite pengar. Sen kommer Fia och sover här och imorgon ska jag på kalas!! Det kan man kalla great.
Nu är No provet gjort också, har nog aldrig varit så nervös och osäker över ett prov förut. Hur det kändes? Njaaaa.

paketis



Nejmen titta vad jag fick idag, jippi är väl det enda jag kan säga. Tror dock inte mina snygga saker kommer idag, utan bara mina träningskläder. Jaja, ett paket iaf och det tackar man för.
JAJAJA!! Nu är det bara en skoldag kvar och det är jävligt skönt kan jag lova. Nu har jag dock ett No prov kvar, men det fixar jag. Positiva tankar var det ja!!

Meet me



I ungefär 2 timmar har jag försökt att plugga till No provet som är på fredag (?!) Men som alltid har jag kommit på roligare saker att göra, som att skriva sms, äta ananas, lyssna på musik, titta på utomlandsbilder, längta lite till allt roligt som kommer hända och förälskat sig i en finfin låt.
Och eftersom en kär anonymis gillar så mkt att jag skriver när jag har tränat, så ska jag skriva det. Jag har tränar, friskis och det var otroligt skönt. Jag och Fia är ett par duktiga friskisbrudar vi!! Ni ser väl själva på bilden. Ah, just det.

Nä, det får nog bli rostat bröd och Andra Avenyn snart. Och pyttelite plugg, kanske.

Strange!!



För ett tag sen fick jag en kommentar som löd ungefär såhär "Snälla du, sluta banta och sluta skriv om hur mycket du tränar och sånt. Ingen bryr sig och det är inte alls kul att läsa om sånt. Jag gillar din blogg förövrigt, men snällaaaaa".

Självklart var den anonym, hehe. Okej, så nu ska jag förklara mig lite grann, för jag blir lite irreterad på denna kommentar. Den är sjukt löjlig faktiskt.
Så okej, jag bantar verkligen inte!! Det vet jag inte vart du har fått ifrån, det enda jag gör är att tränar och ja, jag äter. Jag kan väl säga att jag har gått ner väldigt mycket de senaste två åren, men jaja. Det är för mitt eget bästa och jag är jävligt stolt över mig själv att jag har gått ner så mycket. Nu tränar jag dock inte för att gå ner i vikt eller något sånt, utan för att faktiskt få muskler och när jag tränar så mår jag bra, that's it!
Och du? Detta är min blogg och jag skriver vad jag känner för, jag skriver om mitt liv och en del i mitt liv är just träning så jag kommer absolut inte sluta skriva om min träning och förresten så skriver jag inte alls mycket om min träning, så snälla.
Så med andra ord så bryr jag mig inte alls om denna kommentar, men jag vill bara få klart för dig att jag inte bantar och att jag skriver vad jag vill i min blogg! Sluta läs den om du stör dig så mycket.

Puss på dig anonym!


oh



Idag har jag varit en ganska gullig dotter och köpte med en semla till mamma när jag gick hem, bara sådär. Okej, jag hade rabatt och den kostade bara 12 kronor, men ändå. Ganska gulligt faktiskt.

Dagens värsta; Att jag försov mig, vakna fem minuter innan jag skulle gå, SKÖNT!!
Dagens bästa; Att min klänning som jag syr på slöjden börjar få sin form och det är ju great!


Jump



Haha, jag vet att ni gillar bilden. Just nu sitter jag här och lyssnar på hög musik och dricker kaffe. Jag är helt slut i kroppen, har nämligen varit på gymmet och just nu vill mina triceps inget annat än att sova känns det som. Inte orkar jag att gå på konfirmationen, fast jag antar att jag får fortsätta dricka kaffe och dra mig dit. Ah, så får det nog bli faktiskt.

Veckans



Lilla Erika snuttan, herregud vilken otrolig person hon är alltså. Jag kan inte göra något annat än att skratta åt henne, hon skäms inte för någonting, hon gör saker som jag skulle skämmas för, fast å andra sidan skulle jag aldrig få för mig att göra såna saker som hon gör. Hehe.
Hon är så sjukt rolig och i hennes närhet är man alltid alltid glad. Alltså så är jag glad hela tiden, för jag är med henne jämt. Hon bryr sig om allt och alla och jag vet att jag alltid har henne vid min sida. Puss Erica!!

Därför är du Veckans bästa ♥

VictoriaLiiiind



Nähmen titta. Just nu sitter jag och Fia i datasalen, inlåsta. Det är rätt skönt kan jag lova, snart kommer dock våran klass, engelska here we come!!
Så nu har jag bara engelska och elevens val kvar, himla gött kan jag lova. Har dock en tråkig eftermiddag framför mig, konfa. Blööp.

Träna hit



Ser ni mina muskler? VAVAVA?!?! Okejdå, de är inte så synliga och okejdå, de är inte så stora, men jaja.
Idag var det en sån dag som jag ville plåga mig själv och herregud vad jag är trött just nu. Jag mår illa, jag skakar och ja fyfan. Men ändå, det är grymt skönt att träna ibland.

Bloggisar



Nu tänkte jag ge er lite bloggtips, givetvis kommer jag inte länka alla bloggar jag följer för det blir huuuur många som helst, inte heller de som t.ex Kenza och Paow, för deras bloggar behöver liksom inte att länkas. Så det så.

Sofia - Hennes blogg gillar jag, jag läser den liksom inte bara för att hon är ifrån Torsby, utan jag gillar den! Hon skriver om det mesta, hon är mycket medveten om hur hon klär sig och är grymt snygg hela hon. I like it!!
Amanda - Amanda är min söta klasskompis som är en otroligt omtänksam och givmild person. Hennes blogg är en mycket mysig sådan, hon ger många musiktips och det gillar jag verkligen.
Lorena - Åh, Lorena är nog en av mina favoritbloggerska, hon är så fruktansvärt snygg och klär sig så otroligt. Hennes outfits är nästan to die for. Och hon shoppar oftas budget och matchar med varandra, grymt är mitt ord!!
Ulrika - Även denna bloggerska är grym! Hon fotar mycket snygga bilder, hon är grym på att matcha, hon har grymma kläder, ja hela hon är grym. Jag kan sitta och titta på hennes outfits hur många gånger som helst..
Ellinore - Ellinorak, vart ska man börja? Hon är en sån som ger mig inspiration hela tiden, hon är så sjukt kreativ så man blir alldels ÅÅÅH!! Hon utbildar sig till frisör, så hon är riktigt duktig på att göra en massa finfina frisyrer, hon klär sig skitfint, hon målar skitbra, expert på naglar, fotar fina bilder. Och ja, herregud vilken tjej!!
Pouline - En riktigt duktig trettonåring som fotar riktigt fina bilder faktiskt, jag vet inte varför jag gillar hennes blogg så mycket. Gå in på hennes själva, så får ni se!
Nilsson - Sötnilsson herself. Hennes blogg är riktigt fin faktiskt, hon bloggar om ja, allt? Hon är otroligt söt och är hur bra som helst. Så det så.
Josefin - Åh herregud Josefin. Hon har varit lite som en förebild i ja, jättemånga år nu? Hon är så sjukt kreativ och man får inspiration av henne hela tiden. Hon är så himla söt, hon klär sig jättegulligt och hennes bilder hittar jag inga ord för, helt otroliga. Vilken känsla hon får med i bilderna, ja som sagt. Henne har jag avgudat i jättemånga år nu och jag kommer nog fortsätta att göra det, för hon är helt grym helt enkelt!
Johanna - Johanna, henne har jag också haft som en förebild jättelänge. I många år har jag tittat på hennes bilder på bilddagboken och läst hennes blogg. Jag har alltid tyckt att hon har varit så söt och har alltid gillat hennes kläder. Och så nu är hon tillsammans med min bror! Lite coolt tycker jag. Hennes blogg är nog den som jag gillar mest för hon skriver så grymma texter. Hon skriver om allt, som verkligen får mig att tänka till och i varje ord hon skriver känner jag igen mig. Hon förmedlar något speciellt, ah. Helt otroliga texter och det bästa är att hon verkligen skriver om allt, ifrån klackar till fjortisar till skabbisar på torsby. Och fristadsjackor och mjukisbrallor. Och allt är så jävla sant!! Ojojoj. Och henne känner jag och sover under samma tak som. C-o-o-l-t!!
Det var hon som fick med mig på Friskis för över ett år sen och det kan jag verkligen tacka henne för.


Såja, detta var några länkar till några av mina favoritbloggisar. Hoppas ni gillar det!!

In a bad romance



Tittatitta vilka superfina cupcakes sis kom med för några dagar och vilken lyx att slippa baka dessa goda cupcakes. Fina var dom också.
Åh, nu är det endast fyra dagar kvar av skitskolan, sen är det danspalatset, sen är det lov och sen några få veckor senare är det prao!! Det är ju för bra nästan.
Och på finfina påsklovet åker jag och finFia till Oslo och fixar praoplats, för ja. Vi ska praoa bland massa norskar och försöka oss på att förstå deras språk, wish us luck!! Men det ska bli spännande kan jag lova.
Vart vi ska bo? På hotell? Nejnej, vi ska bo hos Fias syster Petra som bor i en finfin lägenhet mitt i Oslo, det ni!!

älskade



Söndagar är till för att göra saker man inte hinner med på vardagar, för min del blir det då endel bowling, kolla in alla bloggar, träna som fan och vara med sötkompisar. Så idag har jag sett på bowling, tränat på både gym och gått på ett friskispass. Finns inget bättre än att avsluta veckan med träning.
Så nu sitter jag och lyssnar på Kent och är en aning avundsjuk på de som åker iväg om tio dagar och sjunger högt till Kent i örebro.

nagelis



Titta vilken toppenfin färg på nagellack jag köpte på H&M, den är ju för fin nästan.
Just nu sitter jag nästan här och gråter, det snöar och det snöar inte lite heller. Usch, nu blir jag alldeles förstörd. Okej, nej. Men varförvarförvarför ska det komma snö NU?!? fyfan

stopstop



Hej snyggingar!!
Tänk, förut var jag nere i en liten svacka. Var tvungen att skriva av mig lite smått så, nu är jag på topp igen! Det behövdes bara en plattång, en halvtimme inne på msn, skriva med fina vänner är ju för bra alltså och lite smink. Så, nu ska jag snart iväg på en trevlig kväll.

kom igen nu



Ja ni, igår skrev jag ett inlägg om fjanterierna som pågår i skolan. Jag antar att det är ganska vanligt, man är ju liksom i tonåren och så. Alla förändras, man skaffar nya vänner och blablabla. Men jag förstår inte varför detta händer?
Ah, som jag skrev igår, två grupper, två jävla grupper som är inspärrade i varandra, som har en tjock stenmur runt varandra och att ta sig över denna mur, det är omöjligt. Man är nästan som fiender och det är så sjukt löjligt att jag vet inte vad jag ska skriva. Varför måste detta förekomma? Varför varför varför?
Som sagt, jag vet att detta sker hos de flesta, alla tonårstjejer småtjafsar om skitsaker, det hör till tonåren. Men jag vet inte om jag är stark nog för att klara av att folk som har stått mig så nära, sviker och väljer en annan väg. Jag orkar inte höra dessa ord om att jag inte längre betyder något, jag är nog en ganska svag person.
Det brukar vara svårt för tjejer att vara samlade i en stor grupp, men varför har man klarat av det förut och inte längre? Nä, jag är redan trött på tonårsfjanterier. Jag är redan trött på att alla ska störst uppmärksamhet, jag är trött på att man måste vara indelade i olika gäng, att bli lämnad, att se folk bli lämnade. Att förlora nära vänner, men självklart vinna en massa vänner..
Att man alltid ska ha något slags bevis på att man är populär, genom att ha flest vänner, genom att höras mest och ha flest kommentarer på bilddagboken. Sån skit ni vet.
Äh, jag står för detta. Jag tycker att flickor är väldigt löjliga, jag tycker t.o.m att jag själv är en stor fjant ibland. Jag vet inte vad jag håller på med ibland, men det är väl också endel av tonåren.
Näh, nu ska jag gå och fixa mig. Ikväll ska jag göra såna saker som tonåringar gör, ni vet. Klä upp sig, åka bil upp och ner för järnvägsgatan, spela hög musik och bara strosa runt. Kanske ta på sig en fristadsjacka och mjukisbyxor också.
Okej, där skämta jag!! Jag ska absolut inte gå runt på Torsby, finns inget fjantigare.


Goone



Nu har jag bytt header igen, usch och fyfan för den gamla. Den var riktigt dålig, nu är det en ny och fräsch header och jag gillar den mycket mera.
Nu har jag nyss beställt lite smått från H&M, egentligen skulle jag bara beställa ett par bowlingshorts, men det kom visst med lite mer hem, hehe.

What a life to take, what a bond to break



Även om jag inte vill att det ska vara så, så är det så. Man kan inte dölja sanningen tyvärr..

löördag



Puss på Fiababe och Norlingbabe!

Klockan är endast halv ett och jag har hunnit med att spela en bowlingmatch, som vi dock förlora. Men det var inte oväntat, just nu känns bowlingen rätt bra. Men det ändras snabbt, jaja.
Nu ska jag köra lite styrka, gött sa jag!!

Wohoo







Tre bilder från i onsdags då jag och snuttan var på shopping, dock gillar jag inte att använda min kompaktkamera, men så får det bli ibland.
Syster har varit här på fredagsmys, alltid lika mysigt att umgås med henne. Just nu sitter jag och lyssnar på gammal musik. Idag är jag alldeles känslig, verkligen ingen happyday idag, vet inte vad det kan bero på.
Kanske vädret som gör mig grinig, känner mig alldeles. Ja, jag vet inte.
Ledsen på något sätt, skulle behöva en Fia här...

Fjanterier



Vart tar saker vägen? Hur mycket kan saker förändras egentligen, på en kort tid? Jag saknar att inte kunna vara med alla, jag gillar inte att man är indelade i några jävla grupper. Jag hatar att man inte kan prata med någon annan i en annan grupp. Vadfan är det som händer?
Är det någon som tycker om detta eller, herregud. Det är så sjukt löjligt att man nästan skäms, det har gått så långt att vi inte ens sitter vid samma bord i matsalen. Herregud, tonårsfjanterier. Jag hatar dom..


my life



Jag hatarhatarhatar matteprov. Jag får en sån prestationsångest så det är sjukt. Och denna vecka har vi haft tre stycken matteprov (!!!) herregud. Varav två har varit terminsprov.
Jaja, nu är det iaf fredag och det är så jävla skönt. Då slipper vi skitproven och nu är det endast en vecka kvar till danspalatset! Underbart ungefär.

Today



Idag har jag:

- Haft mina nya tights på mig.
- Haft ett jävla terminsprov i matte! VADFAN VARFÖR?!
- Blivit jätteglad för vi slapp So:n. Jippi!!
- Dansat bugg med Adam och ja, vi var bäst. King hej.
- Ätit polkagrisar på Kinaresturangen.
- Beundrat min nya kavaj och självklart MINA KLACKAR!!!!!!
- Längtat lite mer till danspalatset.
- Skrattat, så ojojoj.

Och nu ska jag packa min väska med friskiskläder, bege mig till bowlinghallen för att träna bowling. Sen ska jag gå på ett styrkepass, hej!!

MINA!!!





Okej, inte för jag vill göra er avundsjuka. Eller okej, jag vill göra er liiiite avundsjuka. Skorna är MINA!! Åh herregud, jag var tvungen att ha dessa skor. Så nu är jag och Fia ägare till ett varsitt par av de snyggaste skorna.
Ja, tightsen är också nya. Och ja, jag gillar dom också.

Maaaarcus!!



Maaaarcus och jag på världens bästa nyårskväll. Man längtar ju nästan tillbakA faktiskt.
Jaja, nu har jag tagit en varm dusch, tagit fram kläder till imorgon och ja allt sånt. Ska bli grymt kul att shoppa imorgon med världens bästa, kommer dock hem sent så räkna inte med bloggning inte.

nu måste jag dra



Jag har blivit lite smått förtjust i halsband som har en massa kedjor och annat krimskrams. Detta halsband köpte jag på Lindex för ynka 99 kronor, vilket kap!!
Nu är jag ombytt och redo för två timmars konfirmation, åh herregud vad hemskt tråkigt. Äsch, snart slut på skiten.

bäst!!



Just nu sitter jag och funderar på vart solen har tagit vägen?
Ahja, idag har jag haft ett lite för svårt matteprov för min del, det gick verkligen inte bra och just nu är jag glad om jag får G! Usch och fy.
Jag har även hunnit med att redovisa ett projektarbete för små sexor, det gick bra hoppas jag.
Jag bjuder även på en bild på min finfina klass, som är ungefär den bästa klassen!! Det tycker nog de flesta skulle jag tro. Ha-ha. Nä, nu ska jag dricker litervis med kaffe så jag orkar med konfirmationen.

boooowling



Det är ju faktiskt så att jag spelar bowling som ni kanske vet och se en bild på mig i en konstig slutposition. Jaja, på långfredan kommer jag iaf spela här hemma i Torsby, bara att komma och titta! haha.

Nu är det en ny vecka igen, känns sådär. Har läxor och matteprov tills imorgon, kul som fan!!
Nä, nu måste jag verkligen plugga. Ja, jag måste.

Söndagkväll



Jag tycker verkligen inte om att skolan börjar igen imorgon, fy usch och ja fy. Denna vecka har jag matteprov och det måste jag plugga till, verkligen måste. Tur iallafall att jag och Fia åker till Karlstad på shopping på onsdag, så jag har något att se fram emot.

Fia kom som sagt förut, vi tog årets första cykeltur i skinnjacka och Converse!! Som vi har väntat, äntligen.
Vi har även hunnit med ett friskispass, det var inte skönt. Värsta som finns att träna när man är trött och har ont i magen. Fyfan.

jag vill om du vågar



Solen är varm en dag som denna. Varför sitter jag inne nu, när jag borde vara ute? Jo, för att jag är för rastlös för att bara sitta still och för att jag väntar på att Fia ska komma hit och ge mig sällskap.
Egentligen borde jag plugga matte också, men det orkar jag inte just nu. Näh, jag orkar inte.

kom igen amanda



Helt plötsligt har jag en ny design, jag var så fruktansvärt trött på den andra. Nu vill jag ha ljusa färger, headern blev som den blev. Kommer nog en bättre snart skulle jag tro.
Jag fick nattbesök inatt, Emma och Johan sov här. Blev några snacktimmar och några skratt. Sånt gillas!!

Bilden är sen i höstas, shiet vilket kortis hår jag hade då.

Picture















Under har jag varit jävligt kass på att fota, jag har inte haft någon inspiration eller lust att fota. Men, några foton har jag väl tagit. De jag är mest nöjd över är dessa. Men nu har jag en massa inspiration och ser fram emot att fota under våren.

Hoho



Du heter: Amanda Carle heter jag.

Smeknamn:
alla kallar mig Carle, så ja. Carle.

Låt som när du är ledsen sörjer till?
9 crimes, Flightless bird brukar vara ganska lätta att gråta till ja.

Beroende av:
Läppsyl, något att göra och träning typ.

Vad tror folk om dig? Det jag har hört är att jag skrattar mycket och att jag är en bowlingnörd.. Hehe.

Stämmer det? Det gör det nog, fast nä. Jag är ingen bowlingnörd, det låter så nördigt.. så näh.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina kläder ibland, mina ögon (vilket jag inte förstår) och mitt hår. För det mesta.

Vad säger du för att imponera på någon? Beror väl på, det som känns rätt?

Hur imponerar man på dig? Man säger något speciellt, något som handlar om mig. Man är sig själv helt enkelt, så får man se hur långt det går. Man kan även säga en massa fina saker, sånt brukar fungera.

Brukar du skratta för dig själv? Om jag gör!! haha.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Haha ja gud vad gullig du va <3

Var bor du? I Torsby, ehhe ;D

Äger du några converse:
Yes

Vad har du för mobil:
Samsung touch.

Nästa mål i ditt liv:
Har en massa mål, men en av de saker är att komma in på frisörslinjen.

Hur svarar du i mobilen:
aa det är Amanda, eller hej det är Amanda.

Antal timmar sömn inatt:
10 ungefär.

Sov du ensam: Det gjorde jag ja!

Brukar du komma i tid: Ja, ordning på mig vetni. ah

Favorit dryck på morgonen:
Kaffe såklart

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
Beror på om jag har varit och shoppat, annars runt 150?

Vad längtar du till?
Till danspalatset, Oslo, kalasis, Masters och en massa annat.

Har du bra vänner och äkta vänskap?
Jag har de bästa som finns och det är jag förjävligt glad för.

Vad är det finaste du fått?
Jag får alltid en massa fina ord av personer som betyder mkt. Men om jag ska ta något annat, så kanske mitt armband av Johan! :)

Om fem månader:
Är det Augusti, jag hoppas jag har haft världens bästa sommar då.

Om ett år?:
Har jag fortfarande ett kul tonårsliv, jag kämpar för mina betyg och är kär!!

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Fia antagligen, eller Emma, Erica eller syrran.

Har du strumpor på dig nu:
Ja, klart jag har?

Är det okej att gråta:
Men öhö, klart det är okej att gråta?!

När grät du senast:
Någon vecka sen, sådär riktigt mycket..

Bär du glasögon eller linser:
Nääh du.

Är du bra på att laga mat:
Nej, sånt kan jag inte. Stekt ägg är jag dock kuuuung på!!

Vilken är din favoritglass:
Glass är gott, men jag har ingen favorit.

Vilken ögonfärg har du:
Bruuuna, ledsensmilie.

Bikinigirls



Detta var ungefär när jag fyllde år, alltså i mitten av maj och vi gick i bikini och var bruna! Om det blir som förra året, så kommer vi kanske ligga och sola i bikini om två månader? Nejmen åh vad det känns bra. Men just nu känns det ändå så långt bort, men jaja. Snart så.

want it







Nähmen titta så fint, nästan så man måste klicka hem. Eller näh, jag får inte klicka hem. Jag borde vänta tills på onsdag med att shoppa, då åker jag och Fia till Karlstad och vårshoppar! Och på påsklovet åker vi till Oslo och där blir det nog shopping också.
Så nej, även om jag vill, jag ska inte beställa. Men titta bara så fint!! Jackan är så snygg så oj.


Freeedag!!!!



Ungefär så glada är vi över att det är helg. Jag är iaf så glad som på bilden, Fia ser mest. Ja, jag vet inte.
Ja, nu har vi gått en vecka i skolan efter lovet, den gick snabbt och det har varit en jävligt bra vecka. Men nu ska det bli jävligt gött med helg.
Förresten, helt plötsligt har jag inte längre någon systemkamera, jag sålde nämligen min förut. Gött hej!!!!
Jag ska spara hälften av pengarna, om jag kan då. Någon dag kanske jag vill köpa mig en ny, vem vet liksom?!
Jag har ju iaf en Nikon kvar och den kommer jag aldrig lämna, för vadfan, vem behöver två systemkameror? INGEN!!!!

fisan och jaaaag!



Vårvädret fortsätter och det är ju jippi! Usch, jag ogillar verkligen torsdagar. De är verkligen fy, man orkar ingenting i slutet, man vill bara hem, hem och dricka kaffe. Så det är precis vad jag gör nu, samtidigt som jag sitter och lyssnar på musik. Bättre kan det inte bli just nu.
Ikväll ska jag träna lite bowling, sen friskis! Gött sa jag.

VÅÅÅÅR!







Idag har varit en sån sjukt bra dag som jag bara vill ska gå om och om hela tiden. Första vi-behöver-ingen-jacka-dag! Åh, vi var så glada idag på lunchen, vi dansade omkring i bara huvtröja och njöt av solen.
Jag har även fikat med brudsen och fått såna JAG-VILL-HA-27-MARS-KÄNSLOR!! Åh, iaf. Underbar dag som slutar med Andra Avenyn ikväll.

Ja, förresten. Jag är stolt över att vara kompis med Fia, se på henne själv hur jävla snygg hon är. Stekarn hej!

I just wanna feel real love



Igår läste jag veckorevyn och fick syn på en ganska intressant fråga, eller okej det var svaren som var intressanta. Frågan löd -Hur kommer du över en olycklig kärlek?
Det var redaktionen själv som skulle svara på frågan och det var endel vettiga svar.
Vissa svarade iskallt och oberört "jag skaffar väl en ny?". Medan någon annan svarade "jag kommer aldrig över dom". Och även "en rejäl fylla med vänninorna och bra musik".
Det där med att komma över en olycklig kärlek är en mycket jobbig sak som alla går igenom, någon gång. Det är förjävligt, det är så hemskt och man tror att man aldrig ska känna livsglädje igen. Att bli lämnad, man säger till sig själv hela tiden att han inte vill ha dig. Tankarna snurrar runt i huvudet hela tiden, du duger inte, du är för fet, du är för ful, han tycker inte om dig. Han kommer aldrig komma tillbaka och all sån skit.
För det är bara skittankar, herregud.
Jag gick ju igenom detta för inte alls länge sen, dessa jävla tankar hela tiden. Men för mig var det ändå inte riktigt kärlek. Men det var ändå så himla hemskt.
Jag dög inte, jag var ful, jag var äcklig och fyfan. Men jag sa till mig själv att jag var så jävla mycket bättre, jag var finare, jag var värd en bättre och det var endast min vinst, hans förlust.
Även om det var svårt, så gick det bättre. Jag sa det jämt till mig själv och jag gjorde saker som fick mig att glömma bort det hårda.
Jag åt t.ex en massa godis, jag verkligen åt och njöt och sen åt jag lite till för att det inte spelade någon roll.
Sen fick jag någon slags ångest och tränade, jag tog i extra mycket för att jag skulle bli starkare, jag skulle visa för mig själv att jag var stark.
Jag var mer med mina fina kompisar, som gjorde allt för mig. Jag gjorde saker som ja, fick mig att må bra helt enkelt.  Utan dedär sakerna hade jag antagligen suttit och ältat än, jag hade sett mig själv som en äcklig barnunge som inte duger.
Nu är jag frisk igen, det gick fort och det är tack vare dedär orden som jag sa till mig själv och dedär sakerna jag gjorde för att glömma bort det. Det är bara att säga till sig själv att man är bäst och att det är de som har förlorat på det. Även om det är skitsvårt ibland.

Jag är bäst och jag duger. Jag duger.

gråter jag sen?



Alltså nu är våren här (okej, påväg då) och jag tror alla är lika glada över det.
Dagen började jävligt jobbigt, sängen blev min bästa kompis imorse och jag ville inte lämna den. Men jag var ju tvungen, en trött Amanda gick till skolan.
Men det gick bra och nu mår jag jävligt gött eftersom jag har hunnit med en gympass, så jävla gött så ojojo!!
Näh, nu ska jag dra mig till konfan!!!! jippi liksom.

Daaagens!!



Amanda trotsade vintern idag, hon tog nämligen Converse idag. Okej, jag vet att många började använda det för jättelänge sen. Men ändå liksom. Jag känner mig jättelycklig över det, alltså över ett par Converse!! Konstigt.
Men ahja, sådär såg jag iaf ut idag (jag hoppas dock inte jag har gått runt med ett sånt jävla fult ansiktsuttryck hela dagen, för då skäms jag ihjäl).
Mina ljusa ridbyxstights och ett enormt tungt halsband som tar kål på mig, vill man vara fin får man lida pin har jag hört? Ahja.

skrattar idag



Idag är första dagen efter ett jävligt bra lov. Det har gått hur lätt som helst, jag var hur glad som helst över att vara i skolan (!!) Herregud är mitt ord. Men att vakna och mötas av en sol och att det är ljust är hur underbart som helst. Så jag traska till skolan glatt, med världens bästa Fia.

JAG ÄR HUR GLAD SOM HELST OCH SKULLE VILJA SPRINGA UT OCH GÖRA ETT GLÄDJESKUTT, DETNI!!

Tree



Åh, våren hej!!

Jag har haft en alldeles jättebra dag, har varit otroligt lat men det är så himla skönt. Sitta i solen med bra musik i örat är nog det bästa som finns just nu. Och att fota, bara gå runt och tänka är också skönt.
Det har hänt så mycket det senaste, jag är glad och jag känner att jag är redo för skolan snart. Tur för mig själv det. Näh, jag är trött. Jag måste nog sova, inte så mycket sömn igår inte. Ha-ha

ifall du kommer nära



Amanda Carle har varit ute och fotat. Det var väldigt skönt att gå runt med kameran och bara fota och ja, fota?
Vädret är himla gött nu alltså, våren är påväg och det känns hur skönt som helst.
Denna vår och sommar ska bli den bästa hittills, ja det ska den!!

Blue



Ja jag lever! Jag har bara haft endel att göra de senaste dagarna. Men gud vad roligt man kan ha det, ojoj.
Jag sov hos sis, vi såg på Bröllopsfotografen som jag tyckte var riktigt bra.
Och igår åkte jag till sörmark till grabbarna där med Fia och Erica, det var otroligt roligt. Vi gjorde sånt man bara gör i Sörmark, grymt kul alltså.
Natten slutade hos Fia, jag sov och de andra gjorde annat. Ha-ha.

:)



Jag är en aning stolt över mig själv just nu, jag har åkt längdskidor igen!! Okej, jag gick mest men ändå. Det blev rätt långt, eller ja. Iaf långt för mig. Inte vasaloppslångt utan Amandalångt.
Ah ni fattar.
Nu ska jag snart äta sen följer jag med sis till Sunne och sover det, det blir nice!
Och imorgon hoppas jag att jag får träffa mina flickor, jag saknar er redan!!

Yeeha



Ibland måste man bjuda lite på sig själv, det blir så mycket roligare då. Och roligt ska man ju ha!!
Detta är två av ungefär 1000 bilder ifrån i tisdags, då vi var i bowlingahallen till långt in på natten. Det var så grymt roligt. Att spela hur hög musik som helst, vara med dom bästa och bara göra exakt vad man vill är hur jävla grymt som helst.

Igår hade vi en lite lugnare kväll, men hembakad pizza och en massa prat. Det var också riktigt bra, dock var inte Emms med, men men.



Stop



Jag har kommit på hur roligt det är att gå tillbaka och läsa mina gamla inlägg. Shiet, hur många tusen ord skrev jag per dag? Men, det är ganska intressant att läsa hur jag tänkte och vad jag gjorde om mina dagar.
Det var inte värst mycket jag gjorde om dagarna, fyfan vad tråkigt liv.
Nu däremot har jag bra mycket roligare, gör någonting typ hela tiden och det är bra mycket bättre!!
Snart kommer Ericabruttan och Fiabruttan, hembakad pizza. Puss!!!

Winterland



Jag har fotat idag, oj. Det var typ hur länge sen som helst, men det har liksom inte funnits någonting att fota. Jag tar nya tag nu, jippiyeej.
Det blev några timmar ute i solen, men sen frös vi ihjäl så vi gick in. Bhläää.

Black & white



Såja, nu jag toppenredo för att gå ut i solen med mammsi. Hoppas det är varmt, annars vet jag inte hur det blir. Okej, så farligt blir det nog inte.
Byeee!!

Turn on



Jag hade en förjävligt bra dag igår ni, jag hade roligt ifrån halv nio till halv två på natten (!!)  Det var då jag lämnade Erica, Fia och Emma.  Jag småköpte lite saker igår också, jag visar sen. Men Fia ska alltid vara värst och köpa mest, höhö.

Idag har jag tänkt att vara lite med mamma, typ gå ut och gå eller nått.  Njuta av det fina vädret helt enkelt.
Och jag vill även lycka mina vänner Ällen, Norling med deras trupp lycka till i Oslo nu till helgen, därför jag la ut bilden!


Tripp



Såja, jag är snart redo för att Fia ska komma hit och fixa sig innan vi åker till Sunne med Emma! Vi ska ta en tripp och titta igenom alla affärer, luncha och köpa en fet godispåse på Bogart!!
Sen åker vi hem och lagar mat och sen väntar en dunderkväll med Erica, Fia och Emma. Det kan inte bli så mycket bättre faktiskt.

Ha en bra dag vettja! ♥

Suuuuummer

Vad säger ni? Ska vi ta lite sommar eller, iaf så bjuder jag på lite sommarbilder, drömma och se tillbaka kan vi ju iaf.

Jag och min lillkusin, puss på dig.





lite mys med de finaste tjejer var rätt nice!!! Här hade vi nyss fått sommarlov och vi var huuuur glada som helst.



Hejsan hoppsan vilken fin kväll detta var.


Curliing



Titta här vettja!! Curling, det var faktiskt myyyycket roligare än vad jag trodde faktiskt. Jag borde kanske vara med i OS nästa gång, eftersom jag har världens bästa balans och jag är grym på att vara pricksäker. Okej, jag skämta.  Jag har absolut ingen balans och är inte speciellt pricksäker.
Konstigt nog spelar jag bowling.

Fiiiiina

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Alltså dessa skor är ju så snygga så jag vet inte vad jag ska skriva. Jag skulle gärna trycka på lägg i shoppingbag. Men jag får nog vänta ett litet tag, dels för att jag har nyss shoppat huuur mycket som helst. Jag har redan jättemånga klackar och vanliga skor och för att jag vill ha nya jean innan.
Men, snygga är dom.

RSS 2.0