Påsk







Nu är påsk över och jag har varit ledig i fem dagar, vilket inte har hänt på väääääldigt länge. Om jag är utvilad? Nej inte ett dugg, tre dagar på raken har jag varit ute och jäklar vad roligt jag har haft. Men utvilad är jag inte, så jag tror hellre jag blir utvilad nu när jobbet drar igång igen. Så det ska bli lite skönt ändå, med tanke på att jag är en riktig rutinmänniska. Jag mår nog egentligen bäst när jag är igång och jobbar konstigt nog. Men att jag är en konstig människa har vi väl kommit överens om för länge sen. 

Jaja, en riktigt rolig helg har jag haft iallafall. Nu ska jag sova riktigt länge så jag orkar med det normala livet igen.

10 favoriter



1. På en strand i Spanien med min bästa vän. Det är livet det. 





2. I ett otroligt fint Stockholm, gröna Lund och massa fjärilar i magen. 




3. I en park i Karlstad. Alltid varit en jävel på vardagslyx.




4. Vid mammas sommarstuga i Arvika. Så jäkla fint ställe. 


5. På en strand med mamma i Thailand, det slår väl nästan allt. 


6. I en solig och färgglad park i Barcelona.


7. I ett lite mindre soligt Stockholm, på summerburst med mina älsklingar. 


8. Med två av mina fruar på en strand i Bulgarien. Mycket drinkar och samma mat varenda dag. Perfekt resa. 


9. I Rhodos med Amanda och Emma, också en helt fantastisk resa. 


10. Låg och plaskade i ett iskallt hav i Kreta, en otroligt fin resa med Olle. Lärde mig dricka öl och hade alkoholhalten kanske stabil under hela resan. Fint. 

Jag har rest endel i mina dagar ändå och nu ligger jag och planerar nästa resa, som blir av i maj. Gudars vad gött

Tröttnar aldrig på snapchat




Dagens facelook. 

Sitter på jobbet och hänger lite, försöker samla energi till 11 timmars jobb. Går sisådär. Idag har jag iallafall valt kläder med omsorg, långärmad polotröja. Vill ni veta varför? Jo, jag har ju gått och tatuerat min överarm och idag har jag mormor i frisörstolen. Det gäller att va smart. Nu ser hon ingen av mina tatueringar, polotröjor är ju den smartaste grejen som finns. Ingen kan komma och säga att jag är dum iallafall.

Ha en fin dag, det ska jag ha. 

Int riktigt klok

Som jag antog så fick jag några kommentarer lite här och där på mitt inlägg om mina ovanor som jag besitter. Jag kan väl egentligen bara säga att detta är ren fakta, så för mig är det inget konstigt att sitta ner i duschen för exempel.  Tänkte fortsätta att berätta om lite vanor och ovanor jag har, bara för att vara helt säker på att jag är dum i huvudet. 

Ja, ska vi börja med mina sovvanor kanske? Ja, jag ligger alltså här klockan halv 1 om natten och bloggar lite. Och ja jag jobbar imorgon, det är bara såhär jag fungerar. Bäst på kvällen och inte alls på morgonen. Jag har alltså stoooooora problem med att gå upp på morgonen. Jag vet inte hur många gånger Sofia fick stå och ringa på porttelefonen på morgonen, för att jag skulle komma upp. Och jag vaknade knappt då. Jag får hjälp av både den ena och den andra, som ringer mig på morgonen för att jag inte ska försova mig. Varje morgon kommer antingen Malin eller Håkon in och hoppar på mig när jag är i Norge. Stora problem alltså. Så nej, jag fungerar inte på morgonen. Runt 12 blir jag lite till en människa igen. 

Matvanor? Mat är något som är väldigt viktigt för mig haha. Har aldrig varit så glad i mat som jag är nu, jag ääääälskar mat. Men herrejävlar vad kräsen jag är. Vill ni bjuda mig på mat, laga något med dyra råvaror så gillar jag det. Det var väldigt enkelt att va student, då åt jag ingenting istället för inget billigt dög. Lätt :))) kan heller inte laga mat för den delen, så har vi fått det sagt också. 

En otroligt jobbig ovana jag har, är att jag alltid vänder strumporna upp och ner på foten, ja jag har alltså hälen ovanpå foten. Det kan ju inte va så svårt tänker ni, det klarar en ettåring tillochmed. Ja, men nu ska jag förklara varför. Det går lite i hand i hand med mina morgonproblem. Jag klarar alltså inte av att ta på mig strumporna rätt på morgonen, för att jag är inte kapabel till det, är inte människa nog för det. 

Så för att utöka min dejtingannons ett hack till, så får väl det bli såhär typ. " söker en man som kan agera väckarklocka till mig, eftersom jag ör kapabel till att försova mig till jobb när jag börjar 13.00. Att du kan laga mat är inget plus, det är ett måste. Och att du kan se till att klä på mig kläderna rätt på morgonen vore ju en bra grej också :) det är obehagligt att ha hälen uppe på foten nämligen:) " 

Ja ni ser, att hitta en man till mig är inte det lättaste här i världen. Nej nu ska jag sluta fjanta mig och sova. Annars blir det definitivt en försovning imorgon. 





Kvällstrams

Som ni vet så är jag nöjd med livet som det är nu, fram och tillbaka och hit och dit. Får tjusningen av två helt olika liv när jag har det såhär. Men det är klart jag funderar på vart fan jag ska stabilisera mig någon gång här i livet. För det vill jag ju givetvis, ha ett ställe som jag säger hemma till. Jag vrider och vänder på det där, skulle faktiskt kunna tänka mig lite olika ställen att bo på. Jag är glad att jag fann mig själv lite under det senaste året, förra året hetssökte jag jobb i hela Sverige, var vilsen och ville varken jobba i Norge eller Torsby. Så sökte jobb precis överallt, fick några napp men är otroligt glad för att jag lugnade ner mig lite. Tror egentligen inte det handlar om vart jag befinner mig, så länge jag har folk i närheten som finns där. 

Kongsvinger var ju inte heller optimalt först, se på mig nu. Här på landet skulle jag kunna bo, Norge överlag funkar. Torsby funkar, Karlstad funkar. Överallt funkar egentligen. Jag är flexibel sådär och har egentligen ingen som helst plan om någonting. Som vissa människor som man hör "när jag blir äldre ska jag ha ett rött liter hus med grön dörr, vita knutar, bo i Rådom och ha tre katter, en vit en grå och en spräcklig, samt ett köksbord i trä". Jahapp tänker jag då, ikväll har jag lust på tacos. Ungefär där ligger jag, tänker så långt i framtiden. Jag har alltid kört på den teorin att så länge den funkar nu, så funkar det. Trivs jag med det som det är nu, så ja då fortsätter jag så. Tröttnar jag, ja då byter jag. Men någon gång lär jag kanske stabilisera mig lite, men det tar vi när jag är 30 eller nått. Jag har ju det perfekta unglivet egentligen. Helt klart. Bara jag är glad så är jag nöjd. 




Fin söndag för en gångs skull

Man vaknar av att någon väldigt bekant pratat på nedervåningen, skitsamma tänker jag och försöker somna om. Tre sekunder senare strömmar Erica in i mitt rum "dags att vakna, vi ska hitta på massa saker". Happ din lilla motherfucker tänker jag och går upp i förtvivlan. Så började min dag, min enda lediga dag denna vecka. Men det tackar jag för nu, för jävlar vilken effektiv söndag jag har haft. Vi började med lunch på sahlströmsgården, sen vidare på en liten tur, sen lite häng i solen och sen vidare till Fia. Sen åkte vi till Emma och olden, där tacos stod på schemat. 
En vanlig söndag hade jag gått upp ur sängen vid 17.00 för jag klarar inte av att se dagsljus, gjort allt i min makt för att må bra igen och sen legat i sängen och härjat med Emma och Erica. Söndagar är ju en av veckans bästa dagar, det har jag tyckt i alla år och det tycker jag även nu. Även fast jag oftast sover hela dagen för jag är för dålig för att orka leva ett normalt liv. Men idag mår jag som sagt bra, för det blev en lugn kväll igår vilket var mer än välbehövligt. Så nu är jag väl ännu mer laddad för en veckas jobb igen antar jag. 







En riktig hästtjej




Jag har ju nämnt mitt hästliv här i Norge, nu har jag dock utvecklat detta intresse lite mer och har därför varit ute och ridit två dagar i rad. Herregud vad jag har fastnat för detta, det är en av anledningarna till varför jag trivs så bra här. Så ja, fått en liten påtvingad Norgehobby här och det är ju väldigt härligt. 

Nu ska jag jobba en dag till, sen åka hem för en snabbvisit och sen tillbaka till Norge. Det är ett väldans flängande på mig hit och dit och det är ju det bästa med mitt liv. 

Lite skit bar

Hej på er! Min frånvaro på denna blogg lyser som i vanliga fall, men jaja jag har väl för ointressant liv för att äga en blogg helt enkelt. Det roligaste är ju att ni inte ger upp trots det. Tack för det, för att ert hopp fortfarande finns kvar. 
Jaja tänkte bara skriva några roliga ovanor jag har, som jag sitter och tänker på just nu. För det första så ligger jag helst upp och ner i sängen. För det andra så sitter jag alltid ner i duschen och det är sjukt obekvämt för nu har jag så mycket schampoflaskor på golvet så jag får knyta ihop benen för att få plats, "jaha Amanda det är väl bara att ställa sig upp då så är problemet löst?" Nej, det kan jag inte, för då förstör jag mina vardagsvanor och då blir hela jag dum i huvudet. 
Sen dricker jag alltid kaffe i vardagsrummet innan jobbet och jag ställer aldrig kaffekoppen i diskmaskinen efteråt, vilket pappa har påpekat både en och femton gånger, att det varje dag står en kaffekopp på bordet som jag bara inte kan ta bort efter mig på morgonen. Oftast så tänker jag "nu ska jag ta bort den, för husfridens skull". Men då får jag tvångstanken att jag inte kan bryta på ovanan, så då låter jag den stå där. Haha jag är nog redan sjuk i huvudet. 
Sen har vi ju detta med mitt redbullberoende, som jag faktiskt har kommit ifrån. Idag mina vänner har jag varit utan dricka och framförallt energidryck i 3 veckor, wooooow tänker ni. Men ja ifrån att dricka några redbull och burn per dag, till att inte ha druckit en droppe på tre veckor är stort, iaf för mig. 

Så ja om jag ska skriva om mig själv på en dejtingsida så lär det ju stå "söker en kille med stor dusch så jag kan sitta när jag duschar, tolererar kaffemuggar på vardagsrumsbordet samt inte dricker energidryck", det är inte bara bara här i livet. 




RSS 2.0