kiss in the rain




Packar väskan, hatar att paaaaaacka. Imorgon drar jag och sis till Karlstad för lite shopping och systersmys. Blir nog bio och en massa fikastunder om jag känner oss två rätt. Kanske hälsar på broder också, vore ju topptopp.
Bra då vet ni vart jag håller hus imorgon.


haha akta ett lejon!!!!





Haha en annan ser ut som ett lejon när man har låtit håret självtorka. Detta är då mitt naturliga hår. Ni förstår att plattången är min bästa vän va?

vi dansar inatt











Boom boom. Med världens finaste sällskap kommer man långt.

Min överläpp försvann totalt denna kväll, hm hoppsan.

with love



Med en kaffekopp i handen och solglasögonen på sitter jag nu i solen, utan jacka! Jag lyssnar även på Rix Fm, underbart.  Alltså tjoho, perfekt start på lovet. Fan vad skönt det känns nu, är på så bra humör idag att jag skulle kunna laga mat t.o.m.
Det händer fan inte ofta alltså. Så med andra ord är det min dag idag. Yes.

some black&white från göteborg






Jag har gjort filmtittande innan läggdags till en vana, en ovana faktiskt. För jag somnar aldrig innan ett på vardagarna och absolut inte innan två på helgerna. Det är inte okej. Vaknar jag tolv på en helg är det tidigt och jag får inte ångest om jag vaknar två. Verkligenverkligen inte okej. Men jag får ju en massa bra filmer med i ryggsäcken. Min favorit är fortfarande Nyckeln till frihet, men Life as we know it är också rätt bra, enkel handling och lätt att gilla. Men under lovet ska jag bannemej börja med Oth, jag är nog den enda som inte har sett den serien, så nu jävlar.

tröttdag



Vilken jobbig dag det är idag. Har varit fast i sängen och soffan hela dagen, det enda vettiga jag har gjort är väl i princip gympasset men efter det gick jag till sängen again. Haha, tröttisdag.
Ikväll ska jag se på film och bära mjukisbrallor och tjocktröjan. Yeah, det är jag värd.

true colors







I brist på annat att göra så tittar jag på skidvm, haha vad är det som händer? Jag är ju egentligen inte ett dugg intresserad, men trots det sitter jag och biter i naglarna när de spurtar mot mål. Ja, hur det kan bli ibland. Skenet kan bedraaaaa.
Skitsamma nog om det, hur hade jag det igår? Jodå, det var rätt roligt faktiskt. Lite upp och ner men mestadels roliiiiigt.

klaaaaar



Jahaja alla fina, nu är jag klar. Blir nog lite discobowling efter lite skojskoj. Ska bli riktigt roligt.
Jaja skitsamma, hejhej.

norling den fina <3




Har äntligen fårr fingrarna ur rompaaaa och letat fram en outfit till ikväll. Simpelt är bäst en sån dag som idag, yes. Idag är jag i tid också, har två hela timmar på mig tills jag ska bege mig mot Norling. Åh, är på bättre humör också. Krävdes bara en dusch, kaffe och lite glada nyheter. ahja, hej.

collide




Gjorde en chokladpudding nyss och kletade in i ansiktet.  Fin jag blev, jag vet. Och nej, ni ska inte ta allt jag skriver så seriöst.  Annars är det en ganska tråkig dag, ensam hemma och är på uselt humör. Är.bara.för.mycket.just.nu.
Men nä, på med gladmusiken och tagga ikväll nu Amanda Carle. Skärp dig, du kommer ha skitroligt ikväll med det bästa du har.

minnena som aldrig sviker



I don't wanna miss a thing

cool tjej idag.




Nanana come on! Så sjunger Rihanna ur högtalarna och så sjunger Amanda här framför datorn.
Jag försöker plugga på spanskan, är inte det konstigt, att enda gången jag tag i mig själv och pluggar är när jag har lov?! Nä, nu har det gått för långt.

Kaffe och tränix. HEJDÅ RAAAA! Och hörrni, Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it.

olive you




Solsidan, träna, sova och musik. Det är mina dagar det, låter riktigt roligt va? Ja tro mig, skitkul.
Ahja, nu är det officiellt lov också. Kan inte bli bättre, då kan jag ju göra mina favoritsysselsättor på heltid. Och bara göra saker jag vill, åh love it.

vicko and moi



Se på film och tagga morgondagens friluftsdag, det är väl det jag ska unna mig med idag. För ja, jag tror jag ska vara duktig och gå på den, vadfan. Pulka är ju roligt och varm oboy är nog tamejfan ännu bä

pack uuuup





Äh dags att sluta lipa nu och faktiskt se någonting som just nu är bra. Och gissa vad jag nu ska skriva? Jo, det är lov. Lovlovlov!! Gymmet och min spelningslista gör mig gladare också, jättebra. Och på lördag blir det nog a night with the best in the world. Ja, tur att det finns saker att glädjas åt också.

now it's for you





Jag är chockad över hur saker kan förändras så jädrans snabbt, från att le med allting runt omkring sig till att ramla ihop som en stenmur. Man är i chocktillstånd än och förstår inte riktigt att en så nära, inte finns längre.
Men jag försöker se saker på det vackra sättet, för skulle jag inte göra det skulle jag ha grävt ner mig för länge sen. Det är minnen kvar nu och det är med dom jag ska leva, se tillbaka på och le. Även om det är tungt just nu och även om allting känns så fruktansvärt färglöst och hårt, så måste man helt enkelt se tillbaka på det fina. För det är det enda som finns kvar nu, dom där minnena. Dom där fina fina fina minnena. ♥

:(




det gör ont.
Som ett knivhugg rakt i magen.
tomt.

kommer sakna dig ♥

thailand är nära nu



Vet ni vad jag gör just nu? Jag sitter och läser en massa om Thailands finaste öar, om Buddismen, den thailändska maten och om elefantbebisar. Det finns en restaurang nära mitt boende som har en elefantunge på besök varje natt, okej dit måste jag bara. Tänk er en litenliten snuttegullgull elefant, åååååh.
Bara typ två veckor kvar nu!!!!!

sagolandet

Jag fullkomligt hatar Eddie Meduza, tragiskt nog kommer jag från Torsby. Där 'Ragga runt' är som byns nationallåt. Åherre.

Däremot älskar jag annan musik, det mesta som är så långt från Eddie Meduza som möjligt.

Tycker makaroner är äckligt.

Fast toast a la AmandaCarle är gott.

Mina ben viker sig när jag ser mitt eget blod, svimmar nästan varje gång. Och när andra visar typ sin navelpiercing, usch. Mormor tycker jag ska bli sjuksköterskan....

Har gått i mina vita converse hela vintern. Trotsa vintern och snön!!

Är en nörd.

När jag börjar med något kan jag inte sluta med det. Har liksom perioder hela tiden, som äggperioden, yougurtperioden, simmaperioden, måla naglarnaperiod.

Har sett alla Wallander, Beck, Johan Falk och Irene Huss. Typiskt nördbeteende.


heartache

Jag gör ganska konstiga saker när jag är hemma och är sjuk. Jag tänker och funderar på skitkonstiga saker. Och nu har jag suttit och sökt på Spotify och jag fick fram att Top Cats tydligen finns där nu, eller iallafall en låt. Så långt har nog inget Torsbyband kommit, så ja. Vi får väl tacka kära rockabillyn för att ni sätter Torsby på kartan, gulligt av er.
Älskar rockabilly...



bygger upp mitt eget självförtroende

Bloggar är bland det bästa jag vet, facebook och bilddagboken kan slänga sig. Om nu bilddagboken finns kvar, ja jo det gör det nog. Men inte Lunarstorm, haha åh lunar. Där allting började. Jag hade ett förbannat påhittigt namn där, strike_amanda11. Det ni var inte att leka med.
Nog om det och tillbaka till det jag började skriva om, bloggar. Jag läser nog tjugotals bloggar varje dag, dom största givetvis men även ganska många småbloggar. Älskar de som inte liknar någon annan, de med vackra och inspirerande foton och de med texter som får mig att tänka. Den ska va personlig och ska innehålla lite skönhet och tips. En salig blandning ska det va.
Så med andra ord, exakt en sån blogg som min egen. Hehehe.


spotify och solsidan, som om jag vore kär




Jag gjorde ett tappert försök att se normal ut som sjukling, utbakad fläta är grejen! Finns inget värre än hår när man är sjuk, jag vill liksom dra av mig hela skiten. Tre timmars sömn inatt, åh love it. Solsidan och Kalle Blomkvist är mina bäst vänner och alvedonen då förstås...

hejhejehejhejhej mitt vinterland

Wallander och häver i mig halstabletter. Jävligt gött jag mår, känner mig som en överkörd katt. Finns tyvärr inget positivt att vara sjuk, eller jo. Man kan se på hundratals filmer plus äta glass. Mumma!
Fan vad jag inte har tid att vara sjuk, men aaaaaaaja. Ska sluta gnälla och älska mitt liv. Har ju trots allt fint hår idag, kramat upp mina lockar och voila! Fint naturligt hår.


grini




Jag kan ju berätta för er alla att Amanda Carle har tränat på att starta en bil idag och vet ni vad? Hon fick inte kärringstopp en enda gång. Förbannat duktigt.
Vill lägga mig och sova nu, sova bort äckelfebern och halsonten. Ja jo kanske, eller nej. Det är alleldes för tidigt för läggdags. Ja.

galenskaper







Och där fick ni ytterligare lite bilder, yeah. Och nu ska jag gå ut och få luft och sen äta kinamat. Har jag nämnt det, att jag älskar kinamat? Ja, det hade jag visst. Hoppsan.


I was born to tell you I love you




Såg på en mycket bra film igår, är nog dock lite efter med att se den. Men skitsamma, nu har jag sett den. Nyckeln till frihet heter den i vilket fall som helst. Nu tar ni till mina råd och ser den. Värt.
Har fortfarande världens hosta och känner mig sjuuuuk. Bafucin come on, gör mig frisk.

men tjena





En liten visning på min sminkning igår. Älskar att få sminka en redig glittersminkning och få locka håret. Denna gång skippa jag en mörk sotning och körde varma färger, yes.

igår









Min kväll igår.
Ganska spontan,
rolig,
minnesvärd,
galen,
fin.

lööööööööördag hejhej




Godmorgon everyone! Klockan är två och ja, jag är nyvaken. Jag tycker själv att det inte är okej, fan hela dagen är ju försvunnen. I vilket fall som helst, känner jag mig ännu sjukare än tidigare. Och det kan jag bara skylla på mig själv, yeah.
Ahja i vilket fall som helst, så hade jag en helt otroligt rolig kväll igår. Över förväntan faktiskt, så senare blir det bildkalas! Åt god mat, lyssnade på bonnmusik och dansade i favoritskorna, skrattade nått så otroligt, facerapade lite och spelade nhl. Ja, kul. Nä, nu ska jag försöka göra något vettigt av denna dag, ja jo kanske.

lockad hår och glitter makeup.





Äh, nu är jag värd en rejäl middag efter mitt styrkepass och ja, det ska jag också få. För nu åker jag snart till Vicko, där det som sagt blir some fun. Yeah, hejdå. Ha en finfin fredag, det ska jag ha iallafall men ni får väl göra som ni vill. Hej.

fint vinterväder idag hörrni

Friday I'm in love. Ikväll blir jag och några flickor bjudna på trerätters middag av Vickan. Matlagningstävling har vi börjat med och det ska bli jävligt spännande. Så nu sitter jag och söker på recept som ska göra att jag vinner, hehe. Matlagning är egentligen inte min starka sida, well well.


I'd give up forever to touch you






för skör för att falla

iskalla







När jag sväljer är det som jag har taggtråd i halsen, skär mig varje gång och jag börjar gråta. Nejnej okej, det gick ni inte på nej. Nähäpp, riktigt så illa är det inte. Men ont har jag.
Jag lyssnar på Pack up. Den är bra och får mig liksom att ställa mig upp i soffan och ta fram sopkvasten och leka rockstjärna. Slå det ni, alla sjuklingar.

keep walking

Fortfarande sjuk, vilket gör mig lite galen för egentligen har jag inte tid med det. Men jaja, det är som det är och det är bara att knapra c-vitamin så man blir frisk. Det är ju egentligen skitkonstigt, imorgon är det fredag igen. Veckorna går äckligt snabbt, jag hinner inte meeeeeed! Äh, det är ju bara bra.


jag är så fin som sjukling




Lifeupdate!

Jag sitter här i soffan med världens finaste outfit och äter yougurt med passionsfrukt, alla skitfrön jag kunde hitta och kokos i. Otroligt gott och nyttigt. Min nya grej. Undrar hur länge det kommer ta och föräta mig på detta.
Jag har nyss tittat klart på lilla Jönsssonligan på styva linan också, haha vilken rolig film.

hej jag är sjuk



Sjuk vilket leder till barnfilmerdags! Jönssonligan, Pippi, Bullerbyn, Kalle Blomkvist, Madicken och Björnbröder. Yes, nu har jag lite att göra. Ni får kalla mig fjant.

ännu ett par skor i skosamlingen



Mina nyaste skor, ganska vardagliga faktiskt. Så nu vill jag verkligen bort med äckelsnön. Jag gillar snörningen, klacken och ja, hela dom med andra ord.

bakom det man inte ser




Tom på ord. Lyssnar på gamla disneylåtar och laddar hem barnfilmer i hopp om att det ska bli lättare.
Låt det bli lättare.

dagens:





humör: väldigt bra och ovanligt positivt.
klädsel: Beiga byxor från Monki, transparent linne från Bikbok. Och kockskjorta! Tjoho vad fin jag var i den.
roligaste: Givetvis besöker på Hotell&Restaurang. Det var spännande och jag har nu kommit på ännu en kunskap jag har - göra flarn. Och även kunskaper jag inte har, lägga upp fint på tallriken. Herregud vad jag inte
kunde det.
tvivel: hela jag är ett tvivel.
bästa: glada och spontana människor som förgyller mina dagar. Hr visade sig ha en hel drös av såna människor, I like it.
helhet: fnittrig.

fint, bra, godnatt



Denna bild tycker jag är skitrolig, den speglar verkligen ut våra personligheter. Iallafall, har nyss kommit hem från denna böna. Vi har haft alla ♥'s dag fika, underbart gott. Kaffe till mig, oboy till henne. Safariyoughurt till mig, smörgås till henne. Krossad chokladglass till mig, gammaldags vaniljglass till henne. Ja, inom matdelen är vi jävligt olika. I vilket fall som helst var det mysigt och min dag blev trots alla omständigheter mysig.

Godnatt och herra.

present





Jag förblev inte tomhänt denna alla <3's dag. Jag fick denna fina..ja växt eller blomma eller skitsamma. Den är mycket fin måste jag säga och pryder mitt nattduksbord så fint. Och inte nog med det, ikväll ska jag bege mig mot Fisan och umgås med henne. Bättre findag går det ju knappast att få. Jaja, puss på er.

work it out

Seg måndag, jag har inte varit extra kärleksfull heller. Illa. Imorgon ska jag besöka Stjerneskolan, Hp. Nej egentligen är jag inte speciellt intresserad av matlagning och sånt, men tycker det verkar roligast ändå. Jag vill inte titta på samhäll eller något sånt. Så det fick helt enkelt bli Hr.
Så ja, det ska väl bli intressant. Nä, nu funderar jag på en liten powernap.


ni får kalla mig putarn






Jag hatar pangpang-filmer. Usch, blod får mig att må illa.

Men jag älskar barnfilmer. Speciellt Pippi och Eva&Adam. Och Pip-Larsson. Åh, så underbart fina.

Jag har svårt att koncentrera mig och är väldigt väldigt rastlös.

Är spontan, inte så bra alla gånger.

Jag fyller år när jag är i Barcelona med världens bästa tjejer. Ska bli sååååå roligt!

Jag gruvar mig för att sitta i ett plan till thai i fjorton jävla timmar. HUR FAN SKA DET GÅÅÅÅ?! Jag kan ju inte sitta still på tåget till Karlstad knappt. Bläääp. Nä ikke.

pöööööh

Love and other drugs är mitt tidsfördriv ikväll. Passar väl toppen för imorgon är det den kärleksfulla dagen. Ja, toppen. Om ni har tur kanske ni får veta vad jag tycker om den filmen imorgon, ja om ni har tur alltså.
Yeeeah skola imorgon, toppen! Och nä, denna vecka måste jag verkligen lägga in mina ansökningar till gymnasiet. Kan.inte.dra.ut.på.det.anymore..




Mina två hjärtegull. Ni är bäst, no matters what.

söndag




Det bästa med söndagar är sovmorgonen, att man har tid för sånt man annars inte hinner, Wallander, latandet och att man får vara inne hela dagen om man nu känner för det. Skitskönt.
Jag tycker dock det är alldeles för kallt ute, spyr snart på kylan ärligt talat. Finns ingen som helst charm att inte kunna andas när man går ut, tvingas ha tjockjacka och mössa. Nej, usch.

favoritooo

Igår hade jag en mysig kväll med min fina. Givetvis tog vi ett besök på Kinan, där norska rallyfantaster pratade med oss. Ah, det var inte så trevligt om man säger så. Men vi skrattade sen åt det och gick hem och såg på Eva&Adam. Favoritfilmen det, nostalgi hejhej. Jag kan varje liten replik, rätt coolt. Nä, underbart väder. Promenix med min mobil som sällskap. Perfekto!


lördag

Rallyhelg, jag hatar rally. Eller okej, jag har aldrig gett det någon chans. Så det är som vilken helg som helst för mig.
Inget kalas blev det för mig igår heller, nä. Jag kände mig som ett ihopskrynklat papper igår, det ni. Tråkigt.
Istället åt jag kinamat med bror och så såg jag 'i rymden finns inga känslor' för sjätte gången. Jepp, lika bra varje gång.


baby you're firework



Det jävligt fina vintervädret fortsätter, skönt. Om två veckor är det sportlov och sen är det bara någon dag så åker jag till värmen. Jag gillar våren, när solen börjar ta och man kan börja använda sina skinnjackor och converse. Okej, jag använder min skinnjacka och har alltid mina converse på mig, trots minusgrader och snö.
Men ändå.



svar



Jag fick en fråga som lyder like this: Vart kan kan köpa de hårprodukter jag tipsade om igår.

Bead head kan man beställa från denna sida. Eller köpa på någon salong. De flesta salonger i Karlstad säljer dessa produkter.

Salvattensprayen köper jag på H&M, duger fint.

Seriumet, köper jag på Åhlens. Budget, men skitbra ändå.

fredag




Underbart skön dag idag, fredag och fint väder. Nu är klockan endast halv fem och jag har hunnit med att besöka gymmet och ikväll kan jag må gött med samvete. Yes.
Jag ska leta fram en snygg outfit och fixa en snygg makeup till sen, för då ska jag på kalas. Tur att Erikisen är där iallafall. Vi säger så, jag har inte tid att sitta här.

ikke blondie




Nej jag var absolut inte blond på denna bild. Och absolut inte osminkad och sommarbrun. Nej ikke heller.
Och nu är jag absolut inte trött och tycker absolut inte att det är skönt med en slappisdag i skolan imorgon. Nejnej, hur kan ni tro något sånt?
Nej, nu ska jag tiga och lägga mig och sova. Snart iallafall. Kanske.

här tjejer får tips




Okej, ni få killar som läser denna blogg som innehåller mest tråkigt babbel, nu blir det ännu tråkigare för er.
Men ni tjejer, här ska ni få ett inlägg om hårprodukter som är guld värda, för mig iallafall. Dessa använder jag dagligen och ja jag håller med, det är endel.

Pulver osis +. Ingen nyhet, vem har inte använt detta pulver liksom? Ger volym, ger dock äcklig och fet effekt. Enda minuset.

Saltvattenspray, älskar den. Ger håret en liten ruffsigare och strävare känsla. Som efter en dag på stranden.

Bed head, den rosa sprayflaskan. Vet inte riktigt vad den heter, i vilket fall skitbra. Är lite värmeskyddande och är även glansspray. Och doftar ljuuuuuvligt.

Bead head's hårspray, den turkosa flaskan. Ger ett ganska hårt resultat, men den håller bra. Även den luktar, mums!

Bead Head after party, ååååh min älskling. Ger glans och tar bort risigt hår samt lite värmeskyddande. Den får priset för att lukta godast, åh lovely.

Och slutligen mitt serium. Det är dunderviktigt att använde pyttelite, för det är som olja så håret blir fett som fan om man inte är försiktig. Ger glans även detta och återhämtar håret ganska bra efter slitage.

Sedärja, där fick ni lite av mitt intresse for hair. Allt detta, plus plattång och tupperingskam gör mitt hår. Och volumemaster då såklart. Hehe.


är så bra




Konstigt nog gör äckelvädret mig inte på dåligt humör. Äh tänker jag, imorgon är det fredag och mitt nationella idag gick bra. Ämnena var ganska simpla och ett av dom passade mig perfekt. ' Ditt ljus i mörkret'. Ah, det var inte svårt alls för mig att beskriva det, så det gjorde jag.
Nu sitter jag här med en kaffekopp brevid mig och funderar på att bli författare. Ja.

onsdaaaaag




Irene Huss och lila vindruvor. Det är mitt bästa tips på denna onsdag, uppladdning inför imorgon. Då det blir många timmars skrivande, har inte så svårt för att skriva. Så det ska nog inte vara några problem.
Vardagslysen håller i sig. Hejsan.

förbered er




Snart är det alla ♥'s dag. Förra året var en katastrof, det minns jag så väl. Men det känns jättelänge sen, hur mycket har jag inte växt under detta år? Jag har inga större förväntningar på detta år heller, är liksom inget som tyder på att det kommer bli en fin sådan iår heller. Tråkigt nog.
Men jag gillar den dagen trots allt, det är ju så fint. Finns en massa saker att göra, en massa saker att ge sin kära. Jag gillar allt sånt, kärleksfullt. Om det är en text eller en bukett rosor, det skulle inte spela någon roll. Bara att den personen som ger mig det, har ansträngt sig. Så spelar det liksom ingen roll. Jag saknar det, att känna mig speciell. Jag saknar att sväva på moln, det svåra blir liksom så lätt.
Well, min käraste just nu, är min bästa kompis. Så jag ska väl anstränga mig lite och ge henne något fint. För det är hon värd, hon är min kärlek just nu hon.
Det blir liksom inte som jag vill med saker helt enkelt. Men jag ska inte deppa för det.

my dear



Min fina sminkpalett som jag använder nästan dagligen, älskar den. Denna kommer från Vivalavida tror jag och kostar runt 300-400 kronor skulle jag kunna tro.
Ahaja, vad händer annars då? Strålande väder, som får mig på bra humör. Jag har även simmat idag och ska nu bege mig mot gymmet. Det händer inte så mycket annat i mitt liv än det tyvärr.
Tråkigt nog.

hårprat



På denna bild hade jag lugg och jättemörkt underhår. Nu har jag snelugg och ljusare underhår, jag kan liksom aldrig bestämma mig hur jag vill ha mitt hår, aldrig. Men nu, ska jag spara ut luggen och resterande hår och bli ljusare. Det är så jag trivs som bäst, så ja.

Nä, nu ska jag se på O.c.


tisdag



Mammis dator vill inte vara överrens med mig, bråkar hela tiden. Det resulterar en jävligt arg Amanda.
Happ, provet idag gick ganska problemfritt och det var förbannat skönt. Det bästa med hela skiten var givetvis att Alex Shoulman hade en krönika i bladet. Jag läser hans blogg och jag gillar hans skrivande, så det gjorde hela grejen mycket bättre.
Ja eller nej, nu ska jag äta mina förbannat goda frallor. Borde satsa på att bli konditor, ja.

jobbigt



Ikväll ska jag se på en favoritfilm, 'i rymden finns inga känslor'. Den är ju för rolig och fin alltså. Ni borde ladda hem den, lite wierd film men ändå så värd att se.
Vara en duktig dotter och baka bröd funderar jag också på att göra, nä jobbigt förresten.. Klockan är ju förfan åtta, då är man värd att ligga i soffan och vara ful. Ja.

mirror



Jag sitter och äter Bärry som om det vore min sista måltid i livet. Jag tog mig ett rejält lång simpass idag med Johanni min fina, otroligt skönt.
Imorgon är det nationella prov i svenska, jaaaaaaaaa! Äh, med vindruvor och smörgås bredvid mig ska nog det gå bra.

sunday




Ser inte fram emot denna vecka, två nationella prov. På fredag blir det dock kalas och det är ju något att se fram emot. Äntligen bort med den tråkiga vardagsklädseln och på med finskorna och finblusen.
Så ja, det är väl det jag har att se fram emot detta vecka. Plus att jag ska simma, yes. Det är skönt.



go söndag





Min alldeles jättesköna söndag. Osminkad, jätteful i håret med en kaffekopp och musik ute i solen. Sen en promenix till gymmet där jag tog ett extra långt pass idag. Så nu kan jag må gött ikväll.
Mammivecka väntar, så kanske borde packa. Usch, jag är sämst på att packa.

vad jag har i mina jackfickor.



Endel bloggerskor brukar visa vad dom har i sin handväska. Jag hatar att ha väska, har det bara när jag är tvungen, alltså när jag är ute och inte ska tappa bort plånboken och allt annat.
Däremot har jag endel saker i mina jackfickor. Allt detta hittade jag i min jacka alldeles förut.
Tupperingskam, bodylotion, hårspray, tamponger, pass (?), nagellack, pulver. Plus en mascara, puder och bankomatkort och gymkort.

Tacka gud för jag har en jacka med många fickor. Jag räknade dom också, 8 stycken fickor. Ja gud vad bra. Man slipper ju väska förfan.

bekymmer



Känns jätteskönt, för idag ska alla mina bikinis fram samt alla fina sommarklänningar och shorts. Känns jävligt skönt att få se dom också, som ha varit gömda i någon byra i ett halvår. Jag har bra mycket finare sommarkläder än vinterkläder. Jag äger t.e.x två par jeans. Och inga par hela svarta tights, så med andra ord är det jävligt synd om mig just nu. Puhh

krossad på mitten



Alltså åh, långpromenaden gjorde susen för mitt humör. Mår rätt gött nu ska jag säga er, så jag ska baka frallor nu. Och pyssla lite till och ikväll ska jag träna eftersom jag inte har något bättre för mig. Lovely lördag ♥

fint



Okej, vädergudarna lyssnade visst på mig och gav mig fint väder. Klagar inte, därför ska jag nu ut och gå med hög musik i örat. Underbart hejhej. Jag ska även trotsa vintern och gå i bara tjocktröja. Yeah, toppen.

nu vill jag bli blond


Natalia Kills – Mirrors


Älskar låten, så ni kan väl ta och lyssna på den en gång. Promise, ni kommer älska den.
Jag är jättearg just nu, varför kan det inte vara fint väder på helgerna? Förbannat. Jaja, det är lördag och det är ju fint iallafall.

mys




Jahaja tjejer, ni vet hur äcklig man kan känna sig. Magen är uppsvälld, man har torr hud, slitet och torrt hår och vilka kläder man än tar på sig, ser det lika förjävligt ut. Jag har haft en sån dag idag, en hel vecka av såna dagar faktiskt. Så jag tänkte, nej förfan. Så jag har tagit hand om mig själv nu igen, peelat mig, inpackning, vaxat mig och ja det gör ont, både på benen och mellan ögonbrynen samt vid överläppen. Gör som sagt ont, men värt det.

Sen gör du din egna peeling och gnuggar in i både ansiktet och resten av kroppen om du känner för det.

1 dl socker.
3 msk olja.

positivt inlägg..



Jag har haft en förbannat dryg och jobbig vecka, totalt meningslös. Inget roligt har hänt och jag har känt mig ganska hopplös. Och nu är det helg och jag kommer tillbringa den ensam, för all my friends har annat för sig.
Jag var tänkt att hoppa på tåget till Karlstad efter skolan, men ångrade mig. Inget roligt Karlstad utan Fia. Så ja, istället tänker jag träna, pyssla, äta vindruvor och börja leta fram sommarkläder denna helg. Äh, det är ju skönt på sitt sätt.

hejhej jag är duktigh



Jag är pysslig idag, jättepysslig och kreativ. Jag har fått mina foton från Fuji och jag hatar verkligen att bara ha dom bortgömda i någon låda någonstans. Nej heter man Amanda Carle så ska man göra något av bilderna.
Så jag gör böcker, sätter dom i ramar, klistrar upp dom på väggarna, sätter in i fotoalbum och sån skit.
Jag älskar att skriva, klistra och pyssla, så yes. Perfekt. Och skitkul att ha om jag nu skulle flytta härifrån.

would you pick me up?






But there's some things you need to know about me:
I'm weak right now, real weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you:

If I fall would you pick me up?

fin överraskning hejhejhejhej



Okej, har precis skrattat ihjäl mig. När jag kom hem förut, stod det ett paket på trappen. Happ tänkte jag, spännande. Så jag öppnade det nyss, jag hade förväntat mig ett innehåll som en kaffemugg eller nått. Haha, men gissa vad det var? En julskinka! Haha vem fan skickar en julskinka på posten? Är det någon som gömmer sig i någon buske och vill se mitt ansiktsuttryck när jag öppnar paketet eller? Alltså det måste vara ett stort jävla skämt. Shiet alltsåååå!

bored



Haha alltså shiet, idag har jag en jätteful dag. Men jag är inte bitter, för imorgon är det fredag och snart är det lov. Jag har tråkigt nog inget inplanerat under helgen, vilket jag får panik över. För nu behöver jag ha kul!
Så snälla, gör något kul med mig? Tack bra, vi säger så.

tufft om man är mej idag



Jag fick tårar av besvikelse när jag klippte i fel foto förut.
Jag fick tårar av ilska när jag insåg att jag hade tappat min gym och bankomatkort. Hittade det som tur var.
Jag grät när jag såg på ett mtv-program nyss som handlade om en tjej som genomgick en makeover.
Jag grät när jag hörde 'With or without you', för texten är så fin.
Och snart kommer jag grina när jag ser någon blir mördad i Irene Huss.

Idag är inte min dag, ska nog gråta lite nu. Hejdå.

Feb. 2, 2011





Nu är jag rastlös och väldigt uttråkad. Har klippt, klistrat, skrivit, fotat, sovit, sjungit, beställt hem bilder från Fuji och nu sitter jag här. Äckligt uttråkad och väldigt nära att gå och lägga sig.
Vad gör man i detta fall? Jo, man tar och leker lite med sminket och sen tar man en varm dusch.
Kanske var det ingen bra idè att träna direkt efter skolan ändå..

kiss and tell me




Jag känner mig jätteduktig idag, trots att klockan endast är 6 så är jag färdig med allt jag måste göra idag. Som min dagliga dos av träning, leka med Fia, ätit kinamat, bytt till mjukisar och tvättat bort all smink. Så med andra ord kan man liksom lika gärna lägga sig och sova. Men ikke, istället ska jag fortsätta med mitt projekt och fixa en överraskning till någon fin en ♥


men tröttttt




Klockan är snart nio och jag är tröttast. Och min hunger är värre, illa. Jag har varit en effektiv tjej idag, både lekt frisör och gymmat. Plus gett Erikisen en liten snabb sminkkurs, del 2 kommer snart hörru!
Och nu orkar jag inge mer än att tillbringa kvällen i mitt hemskt stökiga rum med hög musik på.
Imorgon är det onsdag, skolveckans bästa dag.

RSS 2.0