Strandoutfit

 



Kan man se snygg och glamorös ut på stranden? Ja, det kan man, verkligen! Dock kanske det passar bättre utomlands med denna outfiten som jag har satt ihop här, men det går absolut att satsa på den även här i Sverige.
Baddräkten är verkligen jättesnygg och jag har varit tänkt att beställa den flera gånger, men massa frågetecken kommer upp i huvudet. Kan jag använda baddräkt?  Passar min kropp i den? Ja, massa såna onödiga frågor, det handlar absolut om osökerhet. Jag vill så gärna ha det och då borde jag ha den. Jag borde inte tänka på om hur folk skulle tycka och tänk om de pratar skit bakom ryggen hur min kropp inte passar i baddräkten.
Jag brukar sätta på mig vad jag vill, bara jag tycker det är snyggt så räcker det och det är absolut så det borde vara. Men ändå är jag osäker över baddräkten, för snygg är den ju! Köpte densamma bikinin fast en annan färg och verkligen hälften av ungdomarna på stranden har den bikinin! Säkert, alla har den känns det som och det är så tråkigt. Om jag sätter på mig denna baddräkten tror jag att jag skulle vara ganska ensam om att ha den! And I like to be different. Men som sagt, osäker om hur min kropp passar i den.
Jag köpte armbanden fast i guldiga till min examensklänning, de är grymt snygga och är ganska billiga, enda minuset är att alla sitter ihop så man måste bära alla samtidigt.. Lite surt, men det kan vara snygg det med.
Skorna är strandiga och väldigt snygga, kilklack of course, men de är inte allt för svåra att gå i. Jag vet det, jag provade nämligen de i Göteborg, dock var 37or lite för små och de var de enda. Surt.
Och slutligen hatten! Den är ju nästan ett måste i sommar, ska införskaffa mig en snart. Den är både väldigt snygg och väldigt bra för håret. Mitt hår har nämligen blekts endel under soltimmarna. Så hatten skyddar och är snygg. Två flugor i en smäll.
Så, nu fick ni en strandoutfit som är annurlunda, snygg, enkel och bekväm. Hoppas ni gillar det!
Godnatt på er! ♥

Städdag

Ännu en dag här hos Ida, det är great. Idag har jag varit så duktig så duktig att hjälpa henne att städa hela huset. Åtminstonde satt jag och pratade med henne, haha. Städning är inte riktigt min grej, men trots det, så bidrog jag faktiskt med lite dammsugning. Jag är en sån snäll lillasyster så jag vet inte.
Vi fick nog av städning och tog moppen och badade, dock tror jag att vi hade fått solsting, för sola det orkade vi inte och om jag ska vara ärlig så behöver jag inge mer färg, för kroppen verkar inte vilja ta emot mer. Så vi badade en gång och sen bestämde vi oss för att åka hem och spela poker, dricka kaffe och äta vattenmelon. Jag vann, som jag alltid gör, haha.
Jag har också varit duktig och var ute och sprang. Yes, jag är duktig. Trots den icke-mycket-syre-luften. Men, det var som sagt ganska skönt att springa och nu känner jag mig ren och fräsch.
Fortsätt att rösta på mig, jättefint gjort av er.
http://benglunds.blogg.se/2009/june/finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment

Snällt! Kanske kommer upp lite tips om kläder eller något annat roligt senare under kvällen! Ha en bra kväll hörni!
Puss ♥

Shoes











Jag vill ha dedär klackarna! Åhå, vad snygga de är! Alla är ifrån skopunkten och de skulle sitta fint allihopa. Kan tänka mig att jag skulle använda de första eller sista mest, för klackarna är lägst och för att ormskinnet är en aning vågat för att vara mig och det är inte allt för lätt att hitta något snyggt att matcha. Så, de första eller sista skulle nog jag köpa, trots att de mellersta är så snygga, nästan lite för snygga. Ja, det var skor nu igen, det är nog det bästa jag vet. Roligare än kläder och speciellt klackar. Dock har jag lite svårt att våga mig ha det på vardagen och ute på fest är jag inte alls ofta, men de är så snygga.
Just nu ligger jag i Idas säng och skriver. Vi har cyklat och badat. Det var varmt och jag har blivit ytterligare lite brunare. Det är nice. Men snart orkar jag inte av att ligga och steka, så imorgon blir det nog städning hos Ida, vet inte när jag kommer hem och kan lägga in lite foton..
Jag är förresten med och tävlar om att bli veckans blogg. Snälla rösta på mig, jag är nr 4 och det skulle sitta fint att vinna!
http://benglunds.blogg.se/2009/june/finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment

Skulle vara fint om ni ville rösta. Nu ska jag nog sova!

Beacheeeen







Jag och mamma har stekt vid stranden idag igen, snart verkar det som att min kropp inte klarar av mer sol, jag är nu alldeles yr och svettas hur mycket som helst, så jag tror jag ska ligga lite mer i skuggan. Eller jag vet inte om jag kommer klara av det, så jag ska nog inte säga något. Iallfall, så har jag blivit en aning brunare och min bränna verkar vara på topp snart. Jag hoppas det är fint väder ett tag till, så man kan bada.
Jag har varit och sett på fotboll i värmen och stackars Johanna som spelade. Fy, usch, blä. Jag dog av värme av att sitta och titta på. Ahja, jag får väl ta mig ett dopp senare. Som ni ser så har jag myst i en hängstol, kan inte komma på något bättre namn, så hängstol är passande. Den är skön och det är väldigt behagligt att sitta i SKUGGAN! Åhå.
Klänningen är köpt på BikBok, likaså de matchande brillorna. Flipflopsen är, någonstans ifrån.

Clothes

 
Tre av mina favoriter från H&M just nu. En hatt har jag letat efter sen förra året, men hitta dock ingen. En vanlig svart hatt är fint, men nu är jag ute efter en beige killhatt. Med ett svart band, åh vad snyggt. Snyggt att ha när man är och solar och badar. Klänningen är snygg att ha till bruna ben. Och till klackarna, har länge tittat på skorna, men har alltid ändrat mig i sista sekund. De är så snygga, men har varit osäker på om jag kan gå i klackar, men nu har jag bevisat för mig själv och förhoppnigsvis för mamma att jag kan gå i klackar och att jag absolut kommer köpa fler under sommaren, jag älskar skor! Speciellt klackar. Så, det var väl ett perfekt tillfälle för mig att beställa de när de blev rea och att jag hade bevisat att jag kan få i klackar. Ja, det var ju perfekt att köpa dom då och jag var även tänkt att göra det. Men när jag ska trycka på storlek 38, är de slut. Att jag antagligen inte får köpa klackar för mamma struntar jag i, är det mina pengar tänker jag köpa vad jag vill, nu när hon bestämmer att åka till Stockholm i fyra dagar utan mig! Och jag får ingen semester. Vilket gör mig en aning irreterad och avundsjuk. Inte över att jag inte ska resa någonstans, utan för att mamma ska till Stockholm, Stockholm där alla H&M finns, Gröna Lund och alla de saker som jag älskar. Jaja. Det jag babblade om nu var rätt onödigt och var inte planerat! Avundsjuk är jag i vilket fall och synd är det att inte syster Ida kan åka med mig, men jag får väl njuta här i sommar. Ah.
Godnatt.

Varma vädret







Jag bjuder på några sommarbilder som inte är så värst redigerade, för ibland är det finast.
Jag har varit usel på bloggande på sista tiden, men jag säger inte förlåt. För det är så fint väder ute och då ska man ite sitta framför datorn har jag bestämt. Jag har njutit av vädret så gott jag kan och jag har absolut haft de bästa dagarna på sommarlovet. Att vara hos syster Ida är en av de bästa sakerna man kan göra, en av de bästa sakerna att befinna sig på, man trivs så bra av hennes sällskap.
Vi har åkt till stranden tio på morgonen och stannat till ca 5. Däremellan har vi solat, ätit, spelat kort, spelat minigolf och badat. Och det har varit så himla skönt. Känns som jag har varit på semester, en jättebra semester.
Dock ska Ida snart börja jobba och det är synd för annars hade jag nog bott hos henne under sommaren.
Jag har solat idag också, ätit mat med pappa och läst. Avkopplande var det. Kan vara skönt att vara ensam ibland också.

Semesterdagar



Jaha, nu har jag inte uppdaterat värst bra under dagarna som varit, detta pågrund av att jag har förflyttat mig till Sunne och till syster Ida, jag kom igår och stannar till imorgon. Vi hade en toppendag igår med sol och faktiskt bad (!). Det var kallt när jag slängde mig i ifrån bryggan, men solen stekte så skönt så. Vi spelade minigolf, grillade, spelade kubb och senare på kvällen tog jag och Ida mopeden till ett badstrand och satt och prata vid solnedgången.
Idag hade vi tänkt att gå upp tidigt för en heldag på stranden och vi trodde att vi skulle bli så bruna så, dock blåste fler och fler moln in och efter 3 timmar utan sol, kikade den fram igen och vi blev glada. Så, vi har inte blivit så bruna som vi hade tänkt oss, men imorgon kanske?
Har det iaf super här hos Ida, kan nog inte njuta mer av sommarlovet än vad jag just gör.

En bild på Johanna och mig ifrån bröllopet.

Värmen är här!





Solen och värmen är här och det gör mig glad, sommarn gör mig glad och mina söt kusiner har kommit och det gör mig glad. Jag har tränat idag och det gjorde mig glad. Solen sken i ögonen när man kämpade med sina situps, det gjorde mig så glad, för nu är sommarn här. Och åh, va jag gillar den!
Jag har träffat kusinerna Noomi och Nehm idag. Jag tog med de på en cykeltur och fick agera barnvakt. Vilken tur att de sköter sig och vilken tur att jag skötte mig.
Imorgon vill jag ha fint väder, för då ska jag till syster Ida!

Pics





Gillar färgerna i bilderna, de är så somriga och fräscha.
Solen har kikat fram idag och det var väldigt skönt, jag och mamma åkte till Brevika och solade och faktiskt så kände jag på vattnet och jag lovar er, det var kallt. Brr. Denna vecka som kommer ska det vara toppenväder och jag hoppas verkligen att det stämmer! För alla älskar värme och sol.
Jag är ovanligt trött idag, har egentligen ingen anledning, har inte sovit mindre än vanligt, så ikväll ska jag sova tidigt.

Weeding







Det var ett väldigt väldigt fint bröllop, jag har världens finaste kusiner. Kusin Åsa, som var bruden, var grymt vacker och likaså hennes man. Hennes barn var lika tjusiga och min andra kusin Linda var också vacker som en dag.
Som sagt, ett väldigt fint bröllop. Dock är jag numer inte lika glad åt fester och kalas. Jag har alltid hatat alkohol, alkohol i stora mängder, det har jag. Men nu är alkolholen ännu mera hatad. Jag avskyr att se fulla mäniskor, som har gått över gränsen, det är det värsta jag vet. Så, det hände endel otrevliga saker som jag inte har lust att prata om. Det borde inte få hända på ett vackert bröllop. Det är vårat ansvar att göra så det blir brudparets bästa dag i livet, om gästerna inte sköter sig, då blir det en otrevlig känsla. Nu är det bara att minnas det goda i bröllopet, världens vackraste brudpar med familj och festen innan den spårade ut.
I mittersta bilden ser ni min syster Ida och jag. Alltså bjuder jag på en gårdagens outfit. Snäll jag är.

Midsommar



En riktig sommarbild bjuder jag på, såhär på midsommarafton. Jag har nyss gått Borejoggen, det gick relativt bra.
Jag ska snart duscha tills ikväll, för då ska jag på bröllop. Ska locka håret, sminka mig och fixa lite annat. Klockan 5 står vi och tittar upp mot altaret, där min kusin Åsa och hennes Peter står och ska ge varandra löften om att vara tillsammans förevigt. Det kommer bli så fint och jag ser verkligen fram emot kvällen.
Ha en jättemysig midsommar!

Favoriter







Ännu ett par färdigredigerade foton, som numera har blivit mina favoritbilder, har massor med favoritbilder. Men, så är det. Tycker om Vickans sista bild, hon är så grym på att vara modell. Hon ser lite läskig ut och det är en av de saker jag gillar med bilden.
Jag har bakat, plockat midsommarblommor, anmält mig till Borejoggen imorgon. Så imorgon ska jag gå och springa 8.5 km. Skönt ska det bli och jag håller verkligen tummarna för att vädret ska vara fint imorgon.

Picture of me









Några bilder från fotodagen. Ni ser så fina bilderna blev, har redigerat och fixat, ni lär få se mer. Detta är bara ett smakprov. Skriv gärna var ni tycker.
Tycker om mina tjejer!

Hairstyle





Testfrisyrer inför bröllopet på fredag! Tycker dock det ser lite ruffsigt ut, så ska nog använda mig av en annan locktång.
Hur tycker ni att jag ska ha håret på bröllopet?

Summer



Wiho! Det är fint väder idag! Solen skiner och det är ganska varmt! Så idag ska jag cykla en långtur med Johanna! Så himla skönt. Ni får ännu en bild på Vickan. Åh, denna bild gillar jag ännu mer. Ser ni Vickans blick? Färgerna är fina, ah. Jag är nöjd över fotot. Ha en super dag, med sol och förhoppningsvis lite bad!

Måndag



Vickan tog över mitt hus när klockan var 08.02. För det var just då hon kom. Jag tittade noga på klockan. Jag var trött, trött och ganska grinig. Men, efter två avsnitt med OC och en kopp kaffe var jag pigg. Dock kanske jag var lite väl pigg, jag blev väldigt dryg och tjatade och tjatade till Vickan gick med på att spela Texas. Dock förlorade jag och tjatade till mig en omgång till, då jag faktiskt vann. Det gjorde min dag.
Vid tolv kom Johanna, vi lockade hår och sotade varandras ögon. De blev rejält svarta vill jag lova, jag kände knappt igen mig själv. Men jag tycker faktiskt det var ganska fint trots allt. Vi tog på oss klänningar och kilade ner till vattnet. Vi skulle nämligen ta massa fina foton. Och det kan jag lova att det blev, har inte laddat upp de än, måste redigera lite innan också.
Har nyss varit och tränat, det var skönt. Alltid skönt att svettas. Just nu sitter jag och läser Thereses minnesblogg. Åh, så himla hemskt är det. Vila i frid.

Touch





Nya och fräscha bilder. Svartvita of course.

Ännu en tråkig sommarlovsdag. Väntar på solen. Kommer du snart eller? Mamma är borta, Linus är borta, pappa och Ida är borta like always. Så jag och Harry är ensamma hemma, vi lyssnar på klassiker och sjunger högt, kan det bli bättre. Nä. Jag ska säga er att jag redan är rastlös. Kan ingenting hända snart?
Dagen har varit lååång. Nu ska jag fortsätta att sjunga mina falskaste toner.

Pretty Linette



Svartvita bilder med färgade detaljer är min nya grej. I like it.
Regn, regn och regn. Bra start på SOMMARlovet. Alltså, sommarlov. Sommar betyder värme och sol. Jordgubbar, bad och massa varma och långa nätter, så solen. KOM till mig. Jag saknar dig!
Jag har faktiskt varit ute en långpromenad med mammi, trots regnet var det väldigt skönt. Tycker faktiskt det är skönast att gå när det duggregnar. Jag har börjat längta till min lilla utmaning. Jag ska faktiskt åka tåg till Julia snart. Åh, jag börjar redan bli nervös. Men det ska bli sååå kul. Hejdå värmland och hej Skåne!
Söta Linette på bilden. Fotograf är jag och redigerat har jag också gjort.

Skolavslutningskvällen del 1



Jag är den bästa grillmästarinnan som finns. Dock misslyckades jag, kycklingarna blev brända.


Vickan är snygg sa jag!


Johanna är bra på att rocka. Söt är hon också.


Jag var kass, som vanligt. Trots att jag hade Adams superskor.


Världens bästa flickor!

 
Vi fick besök och Markus tog mina brillor.


När klockan var efter midnatt gick vi ut och hoppade lite. Dock fick jag agera sjuksyster åt Vickan den klanten som lyckas med det mesta, denna gång stukade hon foten.

Så, ni fick lite bilder från kvällen igår. Som förövrigt var toppen. Trots Vickas duktiga insatts på studsmattan, jag går inte in på detaljer. Vi grillade, jag och Linette skötte grillen, under tiden som vi fotade och sprang runt. Resultatet kanske inte blev det bästa. Nä, kycklingarna blev svarta. Fast vi åt de ändå. Indränkt med potatissallad kände man inte smaken av vårat misslyckande. Vi skrattade i stort sett hela kvällen, åt massa saker. Vi kunde inte förstå att sommarlovet väntade och ju mer vi tänkte på det desto gladare blev vi. Vi fick besök av ett par gossar. Jag tror absolut att de stortrivdes i vårat tjejiga sällskap. Efter tolvslaget fick vi som sagt ett gladjespratt och sprang ut och hoppade omkring i det kalla och blöta gräset. Det var trevligt. Vi var en aning flummiga, skrattade och var barnsliga. Vi kom sen på att det var mycket mygg ute, så vi gick in med en Victoria Lind runt axlarna på oss. Jag agerade sjuksyster och tyckte att jag skötte mig bra. Jag la henne i soffan med foten i 90 grader under tiden som vi andra var ute på Torsby. Nejdå, jag skoja. Jag är faktiskt en snäll kompis. Vi gick in och gav henne sällskap i soffan. Endel flickor åkte hem, men 5 stannade. Killarna hade åkt hem efter vi hade satt på en otrolig tjejfilm. Jag förstår de, filmen var kass så jag gjorde annat. Bland annat skrev jag sms med ungefär hela kontaktlistan och tittade på kort. Sen pratades det lite till innan de tre sista tjejerna åkte hem och jag, Vickan och Linette gick och la oss.
En bra kväll, ni ska få se mer bilder.

The end it's not near, it's hear











Idag är det den dagen då alla ungdomar springer runt med lycka i kroppen och är förväntansfulla inför långledigheten som väntar. Vi skrattar och ler åt det som kommer ske under sommarmånaderna. Vi ser fram emot långa kvällar med kompisar, solen, bad och grillkväller. Vi kommer känna oss avslappnade och vi kommer inte ha något tungt som finns på axlarna. Förhoppningsvis kommer alla att njuta. För idag har vi fått sommarlov. Men, det var med blandade känslor jag gick ut ut kyrkporten och möttes av sommarlovet. En liten del av skolan är rolig, en liten del av skolan trivs jag med. Visst, skolan är dryg, ond och vi sliter verklige varje dag då vi läser spanska verb och räknar ekvationer. Trots det, så ka jag ibland tycka om att gå till skolan. I skolan finns alla vänner, i skolan finns det tid att vara tonåring. Man kan vara ungdom där utan några problem, men man måste även börja ta mer ansvar och man börjar sakta komma in i vuxenvärlden. Jag är avslappnad i skolan samtidigt som jag är så spänd. Jag är glad i skolan, men samtidigt sur. Jag är lugn, men även så stressad. Så, det var med blandade känslor jag gick hem i min vita volangklänning och mina höga pumps i spöregnet.
Min klass har inte varit lätt, den har varit så jobbig och ibland har jag kunnat stått upp och bara skrika på de för att de har lekt så omogna och så extremt dryga. Jag har gått hem med huvudvärk. Men som i allt annat, så finns det även bra delar i klassen. Jag orkar inte babbla upp de, trots att de inte är så många.
Ikväll ska jag vara avslappnad och njuta av ledigheten med mina kära vänner som kommer befinna sig hos mig ikväll för grillning. Dock ser inte vädret allt för lockande ut, men det kanske klarnar upp och blir bra. Jag ska iallfall ha det bra trots vädret. Ni fick se en bild på mig hur jag såg ut idag. En klänning från Zara, pumps från Johanna, hade även en väska som matchade skorna. Köpt på second hand.
Håret idag var lockigt och provade även att använa det såkallade hippiebandet, dock tyckte jag inte jag passade i det.

Live my own life



I just want to live my own life where I decide what I want to do and choose what decisions I want to.

Bara en konstig bild och bara en konstig text.

Happy feeling


 
Körde stafetter. Jag ställde upp och bjöd lite på mig själv. Här försöker jag och Martin att få upp ett äpple ur en hink.


Sen var det dags för sockerbiten i mjölet. Det var så himla äckligt, slutade med att jag spydde upp det lilla som jag hade fått in i munnen. Det var äckligt!


Sen såg jag ut sådär. Inte så värst glad. Men kul var det, hade gärna gjort om det om det inte var så fruktansvärt äckligt.

Så, då fick ni se lite bilder från idag. Dagen var lyckad, trots pissvädret. Jag tyckte iallafall det var roligt. Roligaste var nog stafetten och pajkastningen. Haha.
Efter skolan gick jag och snygga Vickan och fikade. Latten har nog aldrig smakat godare, var sliten och frusen efter en lång dag med vattenkrig och frusna fingrar. Så latten har som sagt aldrig smakat godare. Vi tittade lite i affärer och sen mötte jag upp Johanna, som gick på kryckor. Jag tror att Johanna J också går på kryckor?  Krya på er.
Torsbyaffärernas utbud går ganska snabbt att titta igenom. Tog en halvtimma, då hade vi även gått in i de sämsta affärerna. Jaja, sen gick jag hem. Var fortfarande kall, men vovven var tvungen ut ändå. Trots att jag frös och hade huvudvärk, så gick jag ut, han ska ju inte få ut för att jag inte mådde bra. Sån bra matte jag är. Eller heter det husse? Jag vet inte, i vilket fall som helst, så var promenaden skön och nu sitter en varm dusch ännu godare än innan.
Jag ska ha i en lång inpackning och fixa lite till imorgon, då vi får sommarlov! Åh, skönt. Imorgon på kvällningen kommer mina favorittjejor och grillar. Räkna med bilder imorgon!

Favorit




Gillar Vickans blick och tycker verkligen om att ansiktet har kommit i fokus och att resten av hals och bröst är ur fokus och är lite suddigare. Annars brukar det bli samma skärpa överallt. Bilden passade mycket bättre i svartvitt än färg. För den fick ett lite läskigare intryck. Ah, iallafall tycker jag om den. Gör ni också det?
Iallafall tycker jag att vädret idag har varit fint. Tycker dock inte om att vi tvingades gå runt Vassjön. Jag har gått ca 1.5 mil idag och är helt slut i benen och fötterna. Vi var duktiga tycker jag. Skönt att gå när det var sol iallfall.
Imorgon är det Nöjesdagen! Gud, det ska bli spännande att se hur det kommer bli. Och kul. Och på torsdag får vi SOMMARLOV!

España



Idag har jag skrivit prov och sista riktiga skoldagen är över. Jag firade det med en mjukglass med Ida och mamma. Den var god. Mjukglass med nötter. Finns det något godare? Nä. Sen var jag tvungen på det första sommarpasset i Friskis. Det var skönt, men jobbigt.
En av de roligaste sakerna som har hänt idag är att 15 spanska lärare kom till våran skola idag. De undervisade i ungefär samma ålder som oss. De bodde i södra spanien och var på studieresa hit till Torsby. Våran uppgift var att prata så mycket som möjligt med de. Jag tänkte att jag skulle smita undan och inte prata så mycket, men ansåg sedan att jag skulle ta chansen och prata så mycket spanska som möjligt. De kom och frågade saker. De pratade såklart väldigt snabbt och med en läspljud. Men det var riktigt roligt. Jag och Vickan klarade oss igenom det ganska bra och i slutet ville vi inte ens gå ifrån de. Det svåraste var att prata, men att förstå var ganska lätt. Men när man själv skulle prata, blev jag lätt nervös och började skratta. Som tur var förstod de att man inte var jätteduktig. All kunskap man har lärt sig under terminen sattes på prov. Det var dagens höjdpunkt.

Weekend



Nu sitter jag här förväntansfull inför kommande vecka. Vi har dock ett ganska stort historiaprov imorgon, men efter det har vi verkligen bara roligheter kvar. Och på onsdag är det nöjesdagen och då ska vårat arbete sättas på prov. Då ska vi i nöjesgruppen sätta upp allt och ha endel ansvar, men vi ska även försöka ha kul själv.
Jag hoppas på sol och värme till veckan, så man kan ha vattenkrig med glädje. Under helgen har jag sett på balen i Rottneros, fotograferat och varit hos Syster och Simon i Sunne. Vi har spelat kubb, boule, spelat kort och sett på tjejfilm. Och får inte glömma att skriva att vi åt endel godis. Det var gott och jag har haft en jättemysig helg i Sunne.
Nu försöker jag att träna på provet men ändå se på Linus som spelar bowling i Skövde. Ikväll blir det promenad och plugg.

Expectant



Victoria är en superbra modell och jag en av de roligaste sakerna är att ta porträtt. Nu de sista veckorna har jag börjat tycka det är riktigt roligt och jag tycker det är roligast att mixtra med porträtt i photoshop. För att utvecklas inom porträtt fotografering måste man leka leka leka men kameran. Iallafall är det precis så jag har blivit en aning bättre och säkrare på porträtt. Jag har lärt mig att hitta den finaste miljön som passar personen man fotar och jag har även lärt mig endel med inställningarna i min Nikon D60 och mammas Nikon D90. Men det som jag har utvecklas mest i angående portättfoton är photoshop. Jag har faktiskt lärt mig en hel del. Just nu lär jag mig bara det som handlar om porträtt. Men det är så kul.
Mamma strävar efter att bli en bättre fotograf. Hon läser tidningar, handboken och en jättebra bok som är köpt i en bokaffär. Hon läser och läser. Jag kan tycka att man ska leka och mixtra med kameran. Det är så jag har lärt mig. Det har tagit ett tag, men det går framåt. Imorgon ska jag ta lite foton på Elin som ska på bal imorgon. Ska bli jättekul! Ser fram emot det.

Just as I want



Om en vecka står jag förmodligen på Torsby och tittar på alla glada studenter som åker runt och sjunger på sina björkpyntade släp. Hoppas glatt att luften är varm och att solen skiner upp vårat lilla samhälle i norra Värmland. I Karlstad är det tydligen alltid sol. Iallfall säger man så. Att solen alltid finns i Karlstad. Märker dock inte av det så ofta när jag själv åker dit. Igår till exempel åkte jag dit. Då fanns solen inte där. Snarare tvärtom. Regnet öste ner och det var kallt. Trots det köpte jag den isigaste glassen jag kunde köpa på Hemköp. Den blev ingen succè det där med isglass när det regnar och blåser. Jag gnällde mest över att glassen var kall. Vi gick in på BikBok och till våran förvåning märkte vi att det var halva priset på alla varor i hela butiken. Ja, vi blev till oss. Iallafall jag. Jag brukar inte hitta någonting på Bikbok. Men ändå. Halva priset är ändå halva priset. Så jag letade runt efter något att köpa. Helst ville jag ha en klänning till bröllopet, men nej. Istället hittade jag en annan klänning och ett par matchande solbrillor. Köpte även en massa guldiga smycken på H&M till min vita skolavslutningsklänning. Det blir snyggt tror jag.
Vi åt jättegod mat och efter det åt jag som sagt en iskall glass. Som inte var god. Påväg hem drack jag apelsinjuice, den var mycket god och det tyckte även Martina. Tåget hem gick fort och väl hemma satte jag mig vid datorn och provade mina nya inköp.

Mamma är förresten jättfin på bilden. Gillar ljuset och färgerna. ♥

Happy



Just så känner jag mig nu. Glad. Glad över att ha endast 1,5 vanliga skoldagar kvar och att jag har gjort min sista jobbiga skoldagen för detta läsår. Glad för att jag har börjat fått sommarlovskänslor. Glad över att solen skiner, dock är det lite kallt. Glad för att mamma har börjat fotografera riktigt proffsigt. Glad för att jag har lärt mig endel angående min kamera. Jag är glad för att jag har varit hos Vickan idag. Och jag är för att imorgon ska jag till Karlstad. Och jag är förbannat glad över att jag ska tillbringa ett dygn med och hos syster i helgen. Och jag kommer få se massa vackra människor på balen. Åh, jag ser fram mot kommande dagar.

Regn



Idag var vädret inte det bästa. Hade verkligen inget lust att vara ute och ha frilufsdag. Som tur var kom gympalärarna på lite andra aktivititer för dagen. Jag spelade bowling och kort hela dagen. Sen var det klasskamper. Dock förlora våran klass. Vi är kassa. Haha. Vi slutade två som tur var. Gick hem och fotade och redigerade bilder. Har också tränat på so provet. Och så har jag varit på utvecklingssamtal. Mer om det behöver jag inte berätta. Räknar ner dagarna till sommarlovet. Inte många kvar nu.
Orkar inte skriva mer. Kanske blir bättre bloggande på sommarlovet eller så blir det ännu sämre.

En bild på mig. Fotot är taget av Victoria och redigerat har jag gjort.

Badat






Eftersom det är 1 juni och det är varmt och soligt så tänkte jag och Johanna T att vi ska bada. Jag var skeptisk i början och fegade nästan ur. Men jag kom i och hoppade till och med ifrån 3:an. Jag kände mig rätt cool. Hade min nya bikini på bilden som ni kanske ser. Johanna som är fotograf på båda bilderna. Vi slutade tidigare än vanligt idag. Vi hade inställd matte, hade övning med kören och möte. Så min dag har varit lat och jag har bara njutit av att veta att det endast är 2 riktiga skoldagar kvar. Om lite drygt en vecka står vi där framme och sjunger "Fryken goodbye" och är förväntansfulla och glada. Jaja, endast 2 riktiga skoldagar kvar ja. Vattenkrigen har börjat och jag blev blöt.  Men jag gillar det också. Engelskprojektet är inlämnat och jag hoppas det blev bra.
Imorgon har vi klassensdag och jag hoppas på att ge klassen poäng. Jag ska nämligen vinna bowlingen hade jag tänkt. Kanske även simmning. Är lite sugen på att simma. Solen ska nu vara borta ett tag, men hoppas att den snart kommer tillbaka. Jag kommer sakna den. Men får väl leva med den brännan jag faktiskt har fått.

RSS 2.0