all night long



Jag har gjort ett tappert försök att läsa historia, det har gått alldeles helt okej bra. Pappa har gjort det alldeles jättefint i mitt rum under tiden, jag ska visa er någon dag! Looovar.
Annars har jag inte så mycket att skriva faktiskt. Just nu funderar jag på hur många gånger jag har nämnt ordet plugga den senaste veckan. Mååånga, men det enda jag tänker på just nu är plugg, att få gjort de sista proven.
Och eftersom jag är så positiv idag, så säger jag såhär; I'm gonna rock!

I can do better



Det märks verkligen att sommarlovet ligger nära nu, lektionerna blir bara slappare och slappare, alla har bara ben, alla är glada och man börjar planera sommarlovsdagarna och kvällarna.
Allt detdär har min dag innehållit och I just love it! Så nu är det bara att plugga på sista provet inom friheten.
Och det ska så förbannat bra hade jag tänkt.

!!!



Bild lånad från Kenza.

Okej, hur snygg är hon inte egentligen? Titta benen, klänningen, skorna, håret ja ALLT! Dessutom är hennes blogg amazing, iaf tycker jag det. Grym.

föööölkrace



Igår hade jag en finfin kväll, hade en lång fikastund med Fia, sen fotboll och sen grillning med grabbarna. Så ja, en himla bra kväll.
Idag skulle man upp tidigt för att åka upp till Ööööstmark och se på Folkrace, ah jag vet. Jag passar inte in där, men jaja vad gör man inte för Vickans skull?
Hon var i vilket fall väldigt duktig, jag skulle inte ens kunna ta mig framåt med en bil, så ja hon var grym.

Fisan

Okej, Fia är nog den segaste personen jag känner. Hon skulle skicka ett sms inom kort när hon var klar, inom kort för henne betyder ungefär 1,5h. Ja ni, kanske är det tur för er läsare iaf att hon är seg, då passar jag ju på att blogga. Jaja, jag tycker om dig mest ändå Fiababe ♥

Så under tiden jag väntar på henne, lyssnar jag på musik, tittar igenom massa bloggar, töjer mitt öra och skriver en berättelse. Och givetvis bloggar.

Nähmen, nu fick jag ett sms "jag kommer nu :D" Perfekt, hon är färdig.



möp



Mobilbild tagen för någon minut sen, tänkte väl egentligen bara säga att jag kommer överleva denna tråklördag. Jag ska nämligen gå iväg och träffa min sötpingla Fia, jag antar att det blir en latte någonstans. ´
Ni får väl ha det så bra så länge ♥


blöööö









Detta var en mycket rolig kväll måste jag säga, det var otroligt kul. Vi skrattade, vi fjantade oss och vi såg på skräckfilm. Vi borde göra om det inom kort.

Ahja, vilken otroligt tråkig dag. Jag vill inte bo i Torsby för tillfället, vi hör inte ihop. Jag är ju somsagt världens rastlösaste person nu och Torsby och rastlöshet är ingen vidare kombination. Det som finns att göra om man inte umgås med kompisar är att; ragga runt i sina epa-traktorer, sola på Sams, äta pizza och nja, inte så mycket mer en lördag.
Men inget av dom lockar så värst mycket just nu, jag vill hitta på något roligt. Eller jag vet inte, någonting.
Saker jag skulle kunna göra nu; Baka, vilket jag inte har gjort på ett halvår. Ojoj, men nejnej. Då måste jag äta det och det borde jag inte göra nu.
Jag kan även gå ut och gå, och det funderar jag på att göra nu. Eftersom det inte finns så mycket annat.
Se på O.c, heheh. Kommer jag aldrig tröttna på Seth & Summers bergodalbana-relation? 
Jag skulle även kunna skriva av mig ett långt inlägg här på bloggen, eller skriva en berättelse, eller ja. Varför inte plugga på So:provet? Jaaa, varför inte?


Ojoj, nu fördrev jag lite av min dyrbara lördagstid iaf.


sex and the ciiiity 2

http://plaskis.se/wp/wp-content/uploads/2009/09/sex-n-city.jpg


Jag har visst glömt att skriva om hur Sex and the city 2 var. Jag hade ganska stora förväntningar på filmen, eftersom jag älskar ettan. Men, det brukar ju dock bli så att tvåan är sämre. Men jag tänkte, hur kan den bli sämre när Carrie fortfarande är huvudrollen.
Men, jag måste säga att ettan är myyyycket bättre. Tvåan tyckte jag stundvis var lite flummig och aningen konstig. I ettan var det ju en kamp om Carrie och Mr Big skulle få varandra och det var fint. Men i denna film, tjaffsade dom om en soffa. Hmm, ja. Han valde soffan och hon valde festen och vips så var intrigerna igång.
Givetvis var den också riktigt bra stundvis, en riktig såndär tjejfilm såklart. Som alla flickor borde se. Det värt sina pengar faktiskt.
Tidningarna skriver dock " de borde skämmas ta mig fan". Och de fick inte ett enda +. Hehe, ja men se den ändå vettja.

Så av mig får den 2,5 stjärnor av 5 möjliga.

love



Min fina älsklingsVickan fyller år idag. Hon är speciell den flickan, ingen vanlig kompis liksom utan hon är fina bardomsvän som jag har hängt ihop med i 14 år nu. Hon känner mig liksom bättre än vad jag själv känner mig.
Det är väldigt fint.

for you



Det är freeeedag och jag är pirrig i magen och alldeles fnittrig. Toppen! Dessutom är det fint väder och bara en och halv vecka kvar av skolan, sen är det sommarlov!!! Som ska fyllas av massa godheter, dock jobb.
Hela Juli ungefär och det är kasst att jag fick den perioden, men jaja. Golfklubben here I come.

Nää, kanske ska gå ut och steka nu. ♥

the winner takes it all










Okej, det hände någonting igår, något ganska stort faktiskt. Jag kunde plugga, men det krävdes ganska mycket dock. Det krävdes, en filt, fint väder, musik, en kamera (så jag kunde ta en paus lite då och då) och olja.
Så, sådär såg det ut igår när jag pluggade, eller ja tog kort.

Näh, nu borde jag äta någonting och kanske se ett avsnitt av O.c. Låter det som en bra idè? Förbannat bra.

baby take the change




Nu kan jag andas ut efter att ha gjort två prov, engelska och spanska. Det är riktigt skönt kan jag lova, nu är det ett stort so-prov kvar. Men det fixar sig!
Så jag tänkte fira detta fina, med att gå på Sex and the City 2 med världensbästatjejer, som jag har längtat. Är det nog bra tänker jag även ta med sis på den, jao.
Toppen jag har på mig är förresten ifrån Topshop i London, som sis så snällt köpte åt mig. Myyycket fin.


turn the lights off



Vilke toppendag det har varit idag hörni! :)
Så bra att jag tillochmed gör en smilis och det gör jag inte ofta här i bloggen. Fint väder och ja, allt är rätt bra nu.

Detta har jag gjort idag:

- Spelat fotboll, vilket är en lika fel som att en raggare är på H&M. Hehe, tänk själv.
- Sett på Stjerneskolans cabarè, den var faktiskt riktigt rolig stundvis.
- Skrattat, när de gjorde narr av Hollywoodfruarna.
- Gått i bara shorts hela dagen, vilket är uuunderbart.
- Stekt i solen med Erika och Emms.
- Mått jävligt bra!

hon lovar mig att alltid stanna kvar








Två bilder från förra årets examen, då jag hade hittat världens finaste klänning och vågade köra på mittbena + hippieband.
Men saker har hänt sen den tiden, jag var jäääävligt mycket smalare då. Spinkiga armar kan man iaf säga att jag hade, vilken tur att jag har tränat upp dom säger jag bara. Jaja, det var en fin tid då också.

Ja, det var det.

shoooooes <3



Beställde skor förut, hehe. Så nu är några hundra borta från kontot, jaja. Jag är ingen sparare och det kommer jag antagligen aldrig bli heller. Nää, just det. Det blev visst två par skor, just bara för att jag fick sån bra rabatt på andra paret, så dom kosta 98 kronor.

Är man en skoälskare så är man ♥

!






Och där kom min favoritkille igen, han som jag har bloggat om tidigare. Han jag skulle gifta mig med, men titta själva. Han är ju så sjukt snygg han.

wohoo




Underbart! Jag hade inställd Elevens val idag, vilket betyder att jag slutade tio i två. Yeeeah! Det kunde inte bli så mycket bättre faktiskt.
Just nu sitter jag och letar efter ett par snygga klackar till skolavslutningen, hehe. Egentligen behöver jag absolut inga nya klackar, äschdå. Har hittat ett par snygga iaf, som jag antagligen beställer hem, så det så.

pluuuuuuuuggis




Tänkte väl bara skriva att jag ska plugga hela kvällen lång, eller ja. Iaf en halvtimme, högst en timme. Fast nää, en timme skulle ju vara rekord isf. Har aldrig pluggat längre än en halvtimme skulle jag tro. Hehe.
Jaja, vissa har det lite slappt och det är gött!! Såja, plugg varre ja. Seså Amanda.

ahjaa



Vill ni veta något lite kul? Att igår, när jag var på dåligt humör hela dagen och inte ville blogga så hade jag nästan besöksrekord. Konstigt detdär och jättemånga sidvisningar. Så kanske gick ni igår in på min blogg i hopp om att jag skulle ha bloggat. Men ikke, idag däremot känns det som om jag vore king på att blogga. Yeeh.
Fast det ändras ju fort, nästan lite för fort..

Ahjaaa.

let's rock



Mitt finfina pandoraarmband jag fick i konfirmationspresent av släkten, dock fick jag inte med alla belocker på bilden, men jaja. Fint är det iaf.
Ajaj, jag har tandvärk. Eller, åtminstonde tror jag att det är tandvärk, ont gör det och eftersom jag är bra på att gnälla, så har jag gjort det i tre timmar nu. Gnällt, gnällt och gnällt. Jaja, lite får jag väl tåla.
Får väl ta en Ipren eller nått.

:))




Såja, äntligen ny vecka. Förra vecka var rätt kass faktiskt, så jag är otroligt glad över att det är ny vecka och nya möjligheter. Bara att hoppas att jag får tillbaka lite glädje och kanske även kan friskna till och ha lite kul.
Nu är det bara två veckor kvar i skolan, jobba Amanda. Har fyra prov kvar tror jag, lite sådär okul kanske. Men jaja.

Bara att se fram emot dessa saker, så klarar jag nog detta också.
- Antagligen myskväll till helgen med brudsen!!
- Vickans konfirmation, hehe. Det blir la kul.
- Senare på kvällen blir det nog kalasis.
- Skolavslutningskvällen.
- Kolsnäs.

Jaja, jojo.

..



Jag har faktiskt ingenting att  blogga om, därför bloggar jag inte idag. Allt jag har gjort idag är att pluggat pyttelite och varit på promenad. Finns inte mycket att göra.

Nejnej, inget mer.

blööööp



En favoritbild just nu, tagen från Stockholm tror jag..

Ahja, jag har haft en fin dag faktiskt, tillsammans med sötFia. Vi solade i fordonsparken ett tag, åt jordgubbar och prata som vanligt. Men sen kom det ju en massa moln och förstörde allt och nu regnar det!! Skitbra.

Som ni läsare vet, så hatar jag Eddie Meduza. Det tycker mina söta vänner är ganska kul, så dom sjunger min hatlåt Ragga Runt, högt och ofta. Älskar att säga hans namn och allt som gör mig galen.
Visst, vi bor i Torsby, byn som är känt för Rockabilly och allt sånt. Men nejnejnejnej, Eddie Meduza är ingen musik. Och vet ni vad som förstörde min dag idag?
Att när jag väl lyssnade på radion, så spelade dom RAGGA RUNT!!!!!!! Men herregud, vad vill han mig, dendär?

9 crimes




Okej. Man borde egentligen önska alla lycka och allt detdär. Men, alla är fan inte värda lycka, att vara glada och kära. Hur hemskt det än låter, så är det så. Iaf tycker jag så.
Man ska inte kunna behandla folk hursomhelst, inte få leka med andras känslor och liv. Så är det bara.
Och det gör mig så fruktansvärt förbannad när folk inte har någon som helst aning om hur sårad man gör någon, när man bara fortsätter att leka. När en annan människa får ta all skit.
Usch och fyfan, man ska inte få behandla folk hur man vill. Jag står fast vid det, att alla är inte värda lycka. Efter all svek, alla tårar, all skit man har gett en annan människa och att man har varit helt medveten om att man har sårat en person och att man har gjort fel.

Näh, blä är väl att jag har att säga.

beatbox



Det är en ganska fin morgon, fint väder, mycket kaffe och hög musik kommer ur högtalarna. Alltså, en ganska bra start på denna lördag.
Igårkväll hade jag någon krya-på-mig-själv-försök genom att se på New Moon och Bröllopfotografen. Det blev dock inget vidare försök, det slutade med att jag sket i filmen och gick ut på promenad istället.

Nu är jag jävligt trött på att inte göra något, fyfan. Blir ju totalt deprimerad av att sitta hemma, då tänker jag liksom för mycket och då blir jag alldeles depp. Så igårkväll blev en såndär skitkväll. Så, nu får jag fan göra något åt detta.

töhö

http://nyheter24.se/incoming/article314367.ece/BINARY/maxwidth640/bellatyrashow_white.jpg


Just nu sitter jag och tittar på Tyra&Bellas show, mycket roligt kan jag lova. Nästan bättre än O.C just nu iaf.
Har suttit och skrattat åt programmet när Kissie var med i programmet, det var sjukt kul och jag är alldeles chockad över hur dum en människa kan vara. Visserligen så fejkar hon, men ändå.

Så, titta på programmet om ni vill få ett gott skratt!

yepp



Okej, jag skulle ju visst visa vad jag köpte i Göteborg. Min kära döskallering är en favorit, är nog det bästa jag köpte faktiskt. Haha.

Usch, hemma idag igen från skolan. Är riktigt förskyld kan jag lova och fyfan vad tråkigt det är att vara hemma!! Blääp. Har sovit i 4 timmar iaf, det var välbehövligt. Och sett på 4 avsnitt O.C, heh. Jag tröttnar aaaaaldrig på det programmet asså.

say it



Hoppsan, jag har visst glömt bort att sagt till att jag har blonderat mig ytterligare lite till. Egentligen var det bara utväxten jag fick för mig att färga klockan halv tio förra onsdag. Men, det blev visst lite mer.
Jag vet, jag borde inte leka med blondering hemma, men det gör jag ändå. Hehe. Och oftast blir det bra, annars har jag alltid någon plan B.

Ahja, blondie varre. Och nu ska hon gå och duscha länge som fan, med silvershampo och världensbästainpackning jag gick av broder förra veckan! Deeeeeeeet ni, är rätt grymt. Han är grym.

Jag är grym.

hey hey honey



Har suttit och redigerat lite bilder från mammas och Idas resa till London, mest för att jag har så otroligt tråkigt just nu.
Jag är så fruktansvärt rastlös, har ingen aning om vad jag ska göra. Kan liksom inte ens ligga i ett solarium längre, tycker det är skitjobbigt att ligga still. Behöver något att göra jämt och det är inte det bästa kanske.

Bilden är tagen av min kompaktkamera, med ganska mycket redigering så blir det riktigt bra bilder. Gillar denna iaf. Ah, det gör jag.

memories



nej men titta, en 3 år gammal bild. Möööörkhårig, fyfan. Nej, blond ska det va!


run



No-provet ligger just nu bakom mig och det är så förjävligt gött. Reslutatet har jag ingen aning om och orkar inte bry mig så mycket heller.
Så nu sitter jag här hemma, med en gnutta feber och halsont, med en kaffekopp framför mig. Skrällen jag vet.
Åååh, underbart väder förresten, äntligen säger jag!!

keep




Okej, förra veckan skrev jag ett inlägg om saker jag inte tycker om, eller saker jag inte tål uttryckte jag mig visst. Den listan kan bli ännu längre nu, har visst blivit allergisk mot lite fler saker och personer under den senaste veckan. Men istället för en massa negativt tänkte jag slänga ihop en lista med saker jag tycker om och förresten egenskaper och personer jag gillar. Såja.

- När man får ett finsms när man som mest behöver det, när man behöver få lite kärlek, att få bekräftelsen att någon bryr sig, tänker på en. Åh, det är så fint, jag blir alltid lika glad när jag sitter i dendär dåliga sitsen och får ett sms, som kan innehålla allt ifrån " är allt bra med dig sötnos" till "du är fin" ah, ni fattar.

- När endel personer som fullständigt skiter i vad andra tycker om en, när de har på sig vad de själva tycker fint, eller står fast vid sin åsikt. Jag ger alla såna starka personer en eloge nu, fyfan vad ni är bra.

- Min bror och syster, som jag lär mig väldigt mycket saker av. De är kloka dom två, de är dock väldigt olika som personer. Men båda är så bra, så sjukt bra är dom. Hoppashoppas att jag en dag blir en blandning av dom, det skulle ju vara perfekt, för det är precis den personen jag vill vara. Och förhoppningvis kanske jag blir den personen idag. Storasyskon är för bra asså.

- killkompisar. Ibland är det så himla skönt att bara kunna prata och umgås med killar. De lyssnar på ett annat sätt, de säger andra saker och de tar in sakerna på ett annat sätt.


running away




Åhå, mina syskon är nog dom bästa man kan ha tror jag, det ni.

Jahaja, jag har nyss kommit hem från en promenix i SHORTS!!!! Det var faktiskt dagens bästa, det var alldeles jätteskönt och jag kan inte göra något annat än le.
Jag vill ut och resa, nu. Jag vill till London, Paris, Thailand, Australien, Las Vegas och ja, det tar nog aldrig slut.
Jag skulle också kunna nöja mig med, Göteborg, Stockholm, Gotland eller Västkusten.

blää



Friskisen har slutat, konfirmationen är slut och bowlingen är slut för säsongen. Alltså har jag inget att skylla på när jag ska plugga. Ganska jobbigt faktiskt, allt känns liksom så långt bort. Speciellt sommarlovet, det är huuuur många prov som helst nu och jag har ingen motivation till de alls.
Men, idag ska jag plugga No, jag måste verkligen för jag fattar ingenting av skiten.

promenixen



Nä, nu ska jag faktiskt gå ut på en lång och promenad, med hög musik i öronen. Fast egentligen skulle jag nog behöva plugga lite alldeles för svår NO, kanske lite engelska också. Och So. Fast, just nu behöver jag en långpromenad med mig själv. Aaa, faktiskt.

hold on





Tänkte faktiskt ta och visa er lite av det jag shoppade i Göteborg. Inte allt på samma gång då, men lite då & då.
Jag köpte detta linne som också är en favorit bland många bloggerskor. Jag matchade det med ett spetslinne, som också är nytt.
Jag har faktiskt ingen aning om jag har några läsare som överhuvudtaget bryr sig om vad jag har shoppat, men nu är det jag som driver denna blogg och jag känner för att visa lite mode, eftersom det är ett ganska stort intresse.

LOVE IT!!!














Såja, bilder från Göteborg. Det har varit så otroligt fint, mysig och ja helt toppenbra faktiskt. I fredags hade vi otroligt fint väder, vilket vi utnyttjade genom att sätta oss i en varm jacuzzi på takterassen, hehe. Ni hör väl själva, jag har levt ett lyxliv under helgen och det har varit toppen.

Jag har även gjort detta:
- Spelat otroligt dålig bowling.
- Shoppat mycket, bland annat bloggfavoriten, döskalleringen. Love it!
- Ätit god mat på uteserveringen och varit arg på äckliga fåglar.
- Druckit omkring 5 goooooda latte ifrån Espresso House.
- Suttit i världens skönaste bastu.
- Träffat lite bowlingfolk igen. Ronja, som det var riktigt roligt att träffa igen.
- Saknat mina brudar.
- Haft det världens bästa mor&dotter helg.

<3




Nu är väskan packad och fylld med alldeles för mycket (såklart). Imorgon klockan sju är vi påväg till Göteborg för att spela bowling, shoppa och bara ha det bäst.
Mamma och sis kom hem förut med en massa fina kläder till mig, jippi!! Primark såklart. Tre par av mamma, ännu mera jippi!! Ett par låga vita Converse, ååh. Mammi är bäst hon ♥
Och av sis fick jag en massa fina toppar, yeeeh. Men ni får ha det så bra alla söta, skicka sms om ni saknar mig.


heh









Åååh, detta är nu på "jag-måste-nästan-ha-listan". Aaah, det får nog bli att leta efter dessa finingar skulle jag tro.


Just det, dricka upp kaffet och sen åka till Karlstad var det ja!

if you were there



Nejmen, det regnar ute! Vilken skräll. Jaja, jag ska iallafall inte vara ute, jag ska åka till Karlstad idag igen. För att se på bowling, så äsch det spelar ingen roll för min del.
Och imorgon åker jag till Göteborg med mammi, vi får väl se hur det går, hehe. Men det ska väl gå bra I guess.

Äsch, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bege mig mot Kaaaarlstad.

Såja



Vad är det för månad just nu? Jo det är maj!!
Hur är vädret just nu? Regnigt, grått och alldeles för kallt
Hur känns det? JAG TROR JAG SPRICKER!!!

want you




Jag vet att ni aldrig har sett mig finare än på bilden, eheh. För det har inte jag heller, men äh skit i den nu.
Idag sjukanmälde jag mig, för att åka till Karlstad. Det var ändå bara en gympalektion jag missa och det gör nothing. På schemat stod det minishopping med Erica och Fia. Men även skulle vi testa på Leklandet. Haha, nyfylda 15 åring är jag och nu vill jag mer än någonsin till Leklandet. Så fel det kan bli ibland.
Dock kom vi inte in, man var tvungen ha någon med sig över 18. Vi gjorde allt för att komma in, försökte att säga att jag var 17 och fyller snart år, men nej.

Så vi tröstshoppa istället.

like




Jag har haft en väldigt fin födelsedag trots att mammi och sis inte var här. Istället har jag, pappi och Linus ätit kinamat och det var väl gott som alltid.
Har även världens finaste vänner som köpte mycket fina presenter åt mig, ni är bäst och det vet ni! ♥


11 majis



Idag är det faktiskt ingen vanlig dag för det är min och Adams födelsedag.
Därför jag bjuder på denna finfina bild.

gaaahs




Saker jag mer eller mindre inte tål, blääp.

* Folk som inte har egna åsikter, som ändrar sig om man står ensam på den sidan. Då är det inte längre så utan "nej, det kanske inte är så, jag sa typ bara nått" Ett stort BLÄ! Vadfan, tycker du någonting, stå för det och lägg dig inte om ingen annan tycker så, you rock! Glöm förfan inte det..

*  Såna människor som bara pratar hela tiden, då menar jag de som bara säger en massa saker utan att genomföra de sakerna de pratar dygnet runt om. Det är tydligen jävligt lätt att prata, inte lika lätt dock att ta tag i sakerna och göra dom. Utan förlitar sig på någon annan som får göra jobbet.  Det är något av sakerna jag verkligen inte tål.

* Fortsätter lite på samma spår som förra punkten. Nämligen de som får en att skaffa såna jävla förväntningar på saker, de som bara pratar och gör så att folk får stora förväntningar, men sen när det väl ska bli av är det inte lika rockigt. Då blir det lite för jobbigt, så man skiter i det och dessa förväntningar man har gett folk är döda.

* De som lovar en massa saker och sen bryter dom. Det är också bland det värsta jag vet och jag blir totalt galen på såna som gör så. De som sviker om och om igen utan att de ens vet om att de har sårat en människa.

* De som alltid vill vara i centrum och då menar jag alltid!! Som inte kan låta någon annan komma in i populärrummet utan måste alltid vara den själv. Ska alltid vara den som folk lyssnar på, den som folk kramar och den som folk pratar om. Som inte kan låta personer som behöver det få lite uppmärksamhet, kärlek och ja you name it.

* Avundsjuka människor. Mer än så behöver jag inte skriva.

* Folk som granskar en upp ifrån och ner och ger en "hur fan ser hon ut blicken". Fyyfan.



Great.

see me around













cut me down



Det är en otroligt trött Amanda som sitter bakom datorn just nu, dels för att jag har fått för lite sömn de senaste nätterna, haft mycket att gjort och nu finns det nog inga fler anledningar.
Jag är mycket nöjd över min konfirmationshelg måste jag säga och nått så otroligt skönt att det är över.

Mamma och sis befinner sig just nu i London och jag kan nog inte förklara med ord hur avundsjuk jag är!! Blää vad jag vill vara där, speciellt på Topshop och Primark. Istället så får jag äta tårta och fira mig själv imorgon.
Kul.

JAAAAA!




Såja, nu är jag klar med skiten!!! Fast med ett pandoraarmband med belocker, ett halsband och pengar rikare. Känns otroligt gött.

Nu ska jag sova, ännu mera gött.

yeh



Såja, nu är jag visst konfirmerad och det känns precis som vanligt, bara en aning lättad över att det snart är slut och att jag inte har ramlat med korset (än iaf). Nu ska jag strax iväg till kyrkan igen och bära kors och efter det kommer släkten och äter tårta.


old boy



Jag mer eller mindre hatar sån musik, men lite stolt Torsbybo måste jag erkänna att jag är.
Titta själva!

solen går upp









Yeeh, idag ska denna fina klänning på, som jag endast har använt en gång så idag och imorgon passar den ju perfekt. Toppen.
Vad gör jag annars då? Jo, jag lyssnar på musik samtidigt som jag testar olika frisyrer och det går verkligen inte bra. Men, det löser sig.


alla som inte dansar



Ååååh nej, jag kom nyss på att jag ska jobba ikväll.
Jag vill inte, nejnejnejnej, men jag antar att jag är tvungen.
Jag skulle behöva sola, testa frisyrer till imorgon, skratta och prova skor.
Okej, pengar är bra att ha, speciellt om man åker till Göteborg om en vecka.
Ja, tänk positivt nu förfan Amanda, du kanske kan shoppa ett par nya skor för pengarna.

Oj vad lätt det plötsligt kändes att servera 45 personer, se glad ut och ha förkläde på sig.
Ciao!

happppy




Nej vet ni vad jag vill ha, en picknick. Med fint väder, solglasögon, en stor picknickkorg fylld med vindruvor, vitlöksbaugetter och en stor fet melon. Och självklart mina fina brudar + musik. Vi får väl helt enkelt hoppas på en fin och solig kväll imorgon. Annars, innepicknick är mysigt. Eller nej förresten glöm det.

great amanda, great




Dagens funderingar hade jag tänkt att skriva ner nu.

- Kan man se normal, snygg, inte tjock, vacker, ah you name it, när man sitter i frisörstolen med en sån ful kappa på sig? Nä, jag tror inte det. Känner mig alltid så äcklig och ful där.

- Varför man aldrig tröttnar på att Wieners latte, den är alldeles sådär jättegod som man kan dricka hur många som helst. Konstigt.

- Varför jag inte kan plugga, hur gör man? Om någon kan, snälla förklara för mig, snarast.

- Varför jag inte kan förstå att jag tar konfirmation imorgon? Jag har ingenting fixat, har inte köpt någon klänning, vet inte vilka skor jag ska ha, har ingen aning om hur håret ska se ut. Alltså, jag har ingen koll på någonting.

pictures










Jag vill bara göra om Valborg om och om hela tiden.
Fruktansvärt roligt var det, det får nog bli en liknande kväll inom kort.
Eller vad säger ni brudar?

gullegull




Åååååh herregud så söt liten grabb. Min fundering just nu är, är han min son måntro? Jag älskar nämligen I'm yours låten, jag kanske har sjungit den för mycket?
Eller låter det för orimligt? Ah, kanske det. Men jag skulle iaf vara en mycket stolt mamma om min son kunde göra sådär. Yeepp.

Ragga runt ni




Av ren tristess sökte jag på Eddie Meduza på spotify och HERREGUD så jävla dålig musik. Eller, är det ens musik? Ingen aning om vad man ska kalla det, men det är ju så dåligt så jag vet inte.
Vad är det som gör att huuuuur många ungdomar som helst vill lyssna på texter som handlar om brännvin, Epa-traktorer, snus och vår gamla Opel? Jag förstår det inte alls faktiskt, jag tycker det är skitdåligt och hittar ingen som helst anledning att lyssna på det, för det är ju knappast bra, iaf tycker inte jag det. Blä.
Men, jag var tvungen att lyssna på en låt och högst upp på "populäraste" listan fanns en låt som heter Ragga Runt. Vill ni läsa texten från den låten? Nej, klart ni inte vill. Men, jag måste bara visa er på något så dåligt så det är hemskt.

nu ska jag berätta va de ä jag tycker om
de finns många raggare å jag ä en av dom
för jag tycker raggare dom har en egen stil
därför har jag köpt en riktigt gammal raggarbil

skorna ska va spetsiga å håret fullt me fett
gällivare-häng i brallan då blir stuket rätt
truten den ska vara full me flera hekto snus
sen behöver man en sjuttifemma å en mus

sen så ä re dax att börja ragga runt
bara köra kring på stan å ragga runt
spela bästa raggarlåten
dunka takten uti plåten
visa röven här å där å ragga runt (jea, jea raggare)

ja jag ä en riktig raggare de kan förstås
jag ha till och med för satan raggat i borås
jag har visat röven på var enda jävla torg
därför satt jag inne fyra dar i göteborg
framför riksdagshuset åkte arslet fram en gång
då så fick jag stryk av fyra snutar me batong
men en äkta raggare han tålde behandligen
sen så tar han nya tag å börjar om igen

då så ä de dax att börja ragga runt
gasa på som fan å bara ragga runt
om så drivorna står höga
ska vi ändå ut å ströga
året runt så vill vi bara ragga runt

(jea, thats right, well im a raggare, raggare, raggare)

ja en riktig raggare vill alltid vara fri
å att vi ä stökiga de ska ni skita i
så om nån försöker lära oss att veta hut
får han sej en jävla höger mitt uppå sin trut
men om vi får va ifred å åka härs å tvärs
då så kan vi stanna till å bjuda på en bärs
de finns ingen bättre kompis än en raggare
ta en riktig jävel sen så kan du hänga me

sen så ä de dax att börja ragga runt
spela rock'n roll å bara ragga runt
spela värsta raggar låten
dunka takten uti plåten
gapa som en idiot å ragga runt

sen så ä de dax att börja ragga runt
gasa på som fan å bara ragga runt
spela bästa raggar låten
dunka takten uti plåten
visa röven här å där å ragga runt
spela bästa raggar låten
dunka takten uti plåten
visa röven här å där å ragga runt


Vad tycker ni? Underbart vacker text. Herregud.



care




Igår hade vi de sista timmarna tillsammans i våran konfirmationsgrupp, 5 timmar höll det på och det var alldeles för jobbigt. Men, nu är det bara det fina kvar, vilket är otroligt skönt.
Men idag är det onsdag och jag har haft ett matteprov och beep-test på idrotten, som jag nog måste göra om för min egen skull, annars kommer jag gå och vara arg för jag var så kass.
Eller så är det väl bara jag inser att jag har dåligare kondition mot förra året, inte vet jag och helst vill jag inte bry mig heller.

Så, jag bryr mig inte.

con





En mycket fin bild från Sagas fest för någon vecka sen, det var en mycket rolig kväll måste jag säga.
Just nu behöver jag egentligen packa min träningsväska, för jag måste gå och träna. Min dåliga-period har inte försvunnit än, så gaah. Sen så måste jag spela bowling, mycket jag måste, men jag gör knappt hälften av sakerna.

Motivationen behövs.

about you



Oh herregud vilken skoldag det har varit idag, otroligt seg kan jag lova. Men det är bara 6 veckor ellet nått kvar till sommarlovet och det är ju jippi! Och nästa vecka är det ju faktiskt tre skoldagar, varav en är min och Maschels födelsedag och sen är det ju Göteborg. Så, det ska nog inte vara några större problem att ta sig igenom detta. Yeeh

herregud



Sköna brudar detta!

Usch, söndag idag och imorgon är det skola igen. Allt jag kan säga är väl, fy fan. Skulle gärna ta en praovecka till, det va skönt. Nä, förresten. Jag måste ju förfan komma in på frisörlinjen, alltså. Jag älskar att det är skola imorgon, så jag kan sitta och vara intresserad av andra världskriget och räkna matte som aldrig förr.

Herregud, jag äääääälskar plugg!

done



Vet ni vad jag kom och tänka på förut? Jo, att om vecka är jag konfirmerad och jag är klar med skiten som har pågått i alldeles för många månader nu. Så, om exakt en vecka befinner sig nog min släkt här och äter tårta och jag sitter nog och öppnar presenter, haha.
Det är ju sjukt skönt iaf, att det snart är slut. Ojojoj.


Nää, nu ska jag träffa Fia och äta glass. Gööööött!

Valbooooorg!!





















Såja, nu har jag kikat igenom bilderna från Valborg och ni ser väl själva, mycket fina såna. Det var iaf en mycket rolig kväll, som började för min del hos Fia. Eller det vet ni redan, eftersom Fia fick uppdraget att gästblogga så fint. Hon fick i vilket fall vara min lilla försökskanin, det slutade med att vi plattade ner alla lockar. Haha!
Sen gick vi till Emmsbruden där alla snygga flickor befann sig, grillning, skratt och bus stod på schemat och ungefär så blev det.
Efter ett tag bestämde vi oss för att traska ner till byn, det var inte alls lockande om ni frågar mig. Spöregn, klackar och platt hår är inte att rekommendera en kväll som denna. Men, utan att klaga speciellt mycket gick vi ner glada som fan! Vi kom fram till Torsby efter ett tag iaf, men med lockigt hår och blöt precis överallt. Men som sagt, vi var glada ändå. Jag hade en mycket rolig kväll måste jag säga.
En tidig kväll blev det också, himla duktig är jag!

RSS 2.0