mitt jävla hjärta är inte ditt längre



Dagens gulligullsak: Det måste ha varit när Linus bjöd mig och pappa på lunch idag, har det hänt förut? Tveksamt.
Dagens herregud-jag-är-så-bra-grej: När jag dammsög och skurade hela hans lägenhet. Och diskade och ja.
Dagens misslyckande av mig: Det måste ha varit när jag försökte mig på att byta sängkläder, herregud ta på sånt påslakan kan jag verkligen inte!
Dagens gaaaah-jag-blir-så-trött! : När jag hittade de perfekta bootsen och så fanns inte min storlek, det var galet jobbigt.
Dagens lycka: När jag insåg att jag nu får ett större rum, plus att jag har en egen liten bloggdator och nu internet på min kära mobil. Yes, det går uppåt!
Dagens fyfan-vad-drygt: Att det spöregnade i Karlstad idag och att Fia och Linette ligger och steker i Cypern.
Dagens vilken-jobbig-verklighetsgrej: Att hösten verkligen verkligen har kommit. Hejdå shorts! I'm gonna miss you babes ♥

jag är trött så jag dööör






Karlstad hela dagen lång, en alldeles för lång dag faktiskt. Är på jättegrinigt humör, jag känner mig äcklig och mitt huvud sprängs snart.
Och jag är verkligen jättejättebesviken på Karlstads utbud faktiskt, jag har inte köpt mer än en latte på Espresso House idag och det är ju faktiskt ganska bra. Tehe, kanske var det meningen att jag enbart skulle följa med till Karlstad för att städa Linus lägenhet som är precis vid McDonalds! Alltså jippi, perfekt.

randiga kavaaaaaj



Alltså åh, jag var träningssugen så det var sjukt. Jag hade förberett mig på Friskis men gaaaah, så är det inte längre Friskis på måndagar. Så jag hade en liten lust att fälla en tår, jag har ingen att tvinga med på gym heller. Så jag fick helt enkelt ta min kära mobil ut på en promenad och vet ni vad? Det var jävligt skönt, finare höstväder kan vi väl inte få iaf?
Vet ni vad btw? Jag är nu ägare till en laptop vilket är fantastiskt skönt. Enda minuset är att jag inte är teknisk nog för att skaffa photoshop på den. Ja men hej.

Kan man göra nått annat än att älska den randiga kavajen förresten? Nä, faktiskt inte.

I look at you



Ahaja. Är sådär måndagstrött och det är jobbigt. Vi har kommit in i det där med skolan nu, fysiken tar kål på mig redan, jag klarar bara inte av det. Så jag dricker kaffe varenda möjliga rast, det är värt varje femkrona. I promise.
Imorgon ska det bli skönt med en skolfri tisdag kan jag lova. Ah, sådär jävligt skönt. Även om det är tråkigt att broder nu flyttar, så får jag ju ett större rum. Teheeee.

yes, VICKO! <3



Jag hoppas innerligt att denna vecka går på ett litetlitet kick. Vet ni varför? Jo, självklart för att Fia ska komma tillbaka hem. Men även för att jag ska klippa mig nästa vecka. Och det ska bli så otroligt skönt för jag är så jävla trött på mitt hår, nu ska det bli en stor förändring! Har dock ingen som helst aning om vad, men ja, det löser sig.

Kanske ska man bara säga att hon får göra vadfan hon vill?! Grym jag skulle va då.

hejsan snebena




Hoppsan, snart är det den helgen alla ungdomar och ja dom flesta här i Torsby längtar efter. Nämligen Mârten! Jag har inte tyckt att det har varit så grymt förut så det är bara att hoppas på att det blir riktigtriktigt roligt iår.
Och det tror jag nog att det blir. Jag kör på samma citat som jag brukar, nämligen: Det blir som man gör det till.
Och sånt brukar vi ju vara rätt så duktiga på.
Så, två veckor nu och vips så ska vi ha en grym helg! Detta klarar vi.


1



Yes, det är söndag och inatt åker Linette och Fia iväg till Cypern och jag vill med. Klart jag vill förresten, vem vill inte? Men jag stannar kvar i regnet och det trista istället. Okej, det får gå.
Jag ska:
göra ett matteprov sen förra året..
hjälpa bror att flytta, eller ja, jag ska kanske kika in lite affärer också. Taha.
träna.

Mja, det var väl allt som jag har planerat.

Inception




Igår var jag som sagt på bio, faktiskt inte vilken bio som helst utan Inception. Det var ett perferkt bioväder, jag hade bra biosällskap och ja, jag var rätt taggad inför att sitta där i lite över två timmar.
Jag visste att den skulle vara en sån "tänkfilm" som jag brukar kalla det. Och det brukar inte vara min grej det där, att sitta och inte förstå någonting. Men jag skulle ändå gå, det hade jag bestämt mig för. Eftersom broder absolut tyckte att jag skulle se den och han trodde att jag skulle gilla den. Trots att jag gillar Sex and the city.

Iaf, den första timmen satt jag som ett stort jävla frågetecken och funderade på varför jag just hade slösat bort 90 kronor på något helt galet. Jag fattade verkligen ingenting och det kändes som det är lika bra att jag sover.
Men sen, jävlars det hände någonting och jag förstod! Och vet ni vad? När jag gick hem från bion, var jag mållös.
Ja tänk er! Den var så fruktansvärt jävla bra, kan inte förklara men ååååh den var så bra.
Kan vara den bästa film jag har sett, (efter sex and the city of course) ha-ha.

Snälla söta läsare, SE DEN! Ni kommer kanske inte fatta någonting i början, men sen så jävlaaaar.

i love you i love you i love you



Okej, inget större bloggsug idag. Och jag orkar inte förklara varför, men jag är inte världens starkaste, lyckligaste och gladaste person just nu. Alla går igenom detta och just nu är det min tur.
Jag gör allt för att glömma just nu, sover, pratar med Fia, umgås med vänner och lyssna på musik. Såndär fin musik.  Och ikväll ska jag slå mig ner i en biostol och försöka att förstå någonting av Inception.

Alltså åh förresten, gissa om jag blev förvånad när det var ett inlägg på bloggen som inte jag har skrivit? Givetvis var det min gullehöna som fick mig att gråta ännu lite mer, såklart var det glädjetårar denna gång. Men herregud, hon är så bäst.

världens bästa gästbloggare!

Ja, Amanda har faktiskt bett mig (ja det är fia som skriver för er som inte har fattat det..) att gästblogga någon gång ibland, typ när hon minst anar det. Det fick bli nu, jag hade ändå ingenting att göra.
Jag ska träffa min Amanda någon gång efter fyra, jag åker nämligen till Cypern imorgon så vi måste passa på att umgås. Vi har inte varit ifrån varandra mer än tre dagar på jättelänge, alltså megasuperduper jättelänge så en vecka på andra sidan jorden utan henne kommer bli tufft.

Amanda är min allra bästa vän. Hon är sådär sjukt galet bäst så man hittar inga ord. Utan henne blir allt så jäkla fel, jag blir lixom halv.. Jag skulle dö utan henne helt enkelt. Många av er vet säkert vad jag pratar om. En såndär bästa vän man kan prata om allt med, den första man hör av sig till när det har hänt någonting och den som säger "men gud, det gör jag med!" när man berättar vilka konstiga grejer man gör i sin ensamhet. Den är Amanda för mig, fast tusen gånger så bra. Till och med himlen skulle vara ett rent helvete utan henne! Jag har sagt det så himla många gånger förut, kanske tusen gånger. Men du är bäst, Mandis. ♥

Nu hinner jag inte skriva mer, jag är blöt i håret och än så länge har jag bara fått på mig underkläder och ett linne. Tidsoptimisten..




galenskap



Idag har jag träffat en massa nya människor och vilka som helst utan några från min släkt. Jag har nämligen varit på släktträff, nja det var sådär kul eftersom jag kände typ fem stycken av allihopa.
Så jag blev rastlös och kände att jag hellre hade befunnit mig på Kolsnäs eller något liknande. Men jag klagar inte, någon gång måste man ju träffa sin släkt också.

Vilken tur dom har som är släkt med den skönheten på bilden, hon ser ganska...galen ut. Herregud, nu vill jag sova!

Fin fokus.



Det är fredag och jag längtar efter att få sova. Jag är äckligt trött alltså, fy. Imorgon ska jag sova lääääänge länge.
Idag har jag ätit pizza med några av Olden, Linette, Nilsson och Fia, det var gott som fan! Och jag älskar att sitta i flera timmar och bara prata tjejsnack. Åh, det är för bra.
Trött som fan som sagt, sova vid åtta ikväll?

just idag är jag INTE stark



Tänkte egentligen bara skriva att jag återkommer med ett sånt där toppen-bloggande när jag känner mig starkare. Kan bli imorgon, eller när fan som helst. Helst så fort som det bara går.
Imorgon hoppas jag på att jag vaknar galet glad och stark.
Och just nu vill jag inget annat än att umgås med mina fina vänner, så det är precis vad jag ska göra det kommande.

Låten som har gått konstant hela dagen ur mina högtalare. Miley Cyrus – Stay Man får väl tacka Linette för att hon tipsade om den låten.
Nä, blir en tidig kväll ikväll, ska gräva ner mig tillsammans med Stigurtt, som aldrig sviker mig. Min kille föralltid och världens finaste gosse-groda. ♥

mot det fria



Idag är det torsdag, imorgon är det fredag och helg! Denna vecka har varit äckligt slapp och det är så otroligt gött. Idag slutade vi elva och då gick jag och kvinnan i mitt liv och åt kinamat, Pasta med kyckling och Tum Yun ♥♥

Jag går mot det fria, du finns inte kvar längre babe. Du är inte min favvo längre och det kommer du inte bli igen. Jag är bättre än dig, mycket bättre..


fiiiiiiiiint!



Okej, allt jag kan säga är väl fyfan så grymt snyggt hår! Vågar jag, vågar jag inte? Skönt, jag har typ en lååång vecka att bestämma mig.
Hår växer ut igen, som tuuuuur är.

underbar tanke.. om dig.



Jag sitter och lyssnar på Per Gessle, öh? Herregud konstigt, men en låt är väldigt fin. Och det är Per Gessle – Jag Skulle Vilja Tänka En Underbar Tanke
Jag gillar refrängen av någon jävligt konstig anledning, det är inte min musiksmak egentligen. Men ja.

Men jag skulle vilja tänka en underbar tanke. Och jag skulle vilja ha allt kvar och tänka en underbar tanke.

Fast saken är den att jag inte har allt kvar, nä jag har inte allt kvar och det gör så förbannat jävla aj-ont.
Så nu tänker jag se på Fångarna på Fortet och bli tjockare.


bloggiiiiiiiiiSAR




Jag har nyss ätit två Ballerina Kladdkaka, doppad i mjölk of course. Jag sitter även och lyssnar på några gamla klassiker och ja, är på ganska bra humör. Just därför ska jag bjuda på några länkar till några sötbloggare, som jag läser lite då och då. Kan kanske ha länkat endel förut, men skitsamma! Då gillar jag väl den extra mycket dåååe.


Hannaaaa- har inte läst bloggen länge, men gaah! A girl från Stölleeeet som är så grymt snygg så herregud.. Grym tjej!
Jo-se-fin. - Forsätter med en Stöllettjej till. Ännu en jävligt söt tjej som är huuuuur gullig som helst. Vi hoppade, sjöng och skrek på Kolsnäs till Björn Rosenströms "hulstfredsfestivalen". Ah, finfint.
Jennifer. Nej, denna tjej har jag aldrig träffat, kommer inte härifrån.. Jag hittade länken på Sofia's blogg och jag fastnade direkt. Det kan vara den finaste bloggen jag någonsin har gått in på. Jag älskar exakt varje text och jag kan läsa om dom hur många gånger som helst. En natt satt jag uppe till tre och läste alla texter, lyssnade på 9 crimes och grät och grät. För det var nått så otroligt fint, love it!
Julia. Ja, nu är vi där igen. Till Torsbybor som bloggar. Och en länk fick otroligt söta Julia, som bloggar om det mesta, mycket roligt i den bloggen faktiskt. I like it!
Idaaa- Ännu en till! Jag kan inte få nog av Torsbybloggarna konstigt nog. Men Ida är en riktigt fin tjej, som bloggar om vardagen i Karlstad. Gillar bloggen eftersom jag själv har tankar att flytta dit alldeles snart, så det är liksom kul att läsa om hur hon har det. Jao.
Kingen! Okej, jag var tvungen.. Ni får tycka vad ni vill, men hennes blogg är ju för bra. Tehe, förlåt. Ha-ha.


Ja, varsågod. Back to O.c!

some outfits



Eftersom mer bilder och inlägg om mina outfits önskades, så har jag nu slängt ihop lite bilder.
Måndagsoutfiten; Jättefint väder, givetvis passade jag på att vara lite somrig den första skoldagen eftersom det snart är slut på det. Så, shortsen har jag ingen aning om vart dom kommer ifrån. Linne från H&M, som är nytt btw. Sen en av mina bustiers, blommig och skitsnygg från min och Fias lilla tripp till Oslo, Bikbok tror jag den kommer ifrån.
Sen igår har jag dock ingen outfit. Så ja.
Men idag har jag haft på mig stort brottarlinne från Weekday, med en spetstopp under från H&M. Och jeansskjorta som jag fyndade från GinaTricot för 49 spänn i Göteborg. Fantastiskt roligt!

Såja, nu fick ni modeglada tjejer och (ja kanske killar vem vet?) lite mode i bloggäään. I hope you like it! ♥

ja ni, onsdaaag



Det känns att allt är som vanligt igen, skolan och allt det där. Vet ni varför? Jo, för nästan varje onsdag går vi ett gäng till Wiener och tar en fleratimmars fika. Ibland hinner jag köpa två latte t.o.m, som idag.
Så det är rätt skönt på något sätt och kanske ska jag även försöka plugga iår.
Fast och andra sidan har jag sagt så sen jag började Frykenskolan, dvs. två år.

hallåja



Idag har jag..

haft en hemskt påväg-till-skolan-time. Regnet öste ner, och mitt platta hår blev mindre platt..
blivit besviken på matte-peter eftersom han påminde mig om att jag har ett ogjort prov jag måste göra..
Blivit galen på spanskaaaan. Hur mycket kan man glömma på några månader?
Räknat matte, läst om valet i höst, pratat om våran grymma spanienresa till våren, gaaah skolan :G
blivit jävligt besviken då jag visste att det fanns Ballerina Kladdkaka hemma, så skulle jag gå och ta ett och då hade Linus jävla Carle ätit upp alla....Han kommer hem från Karlstad och äter upp alla kakor?!

tisdag




Vårat bredband ville inte funka igår, det var en ganska tung kväll. Jag är beroende av internet, faktiskt. När jag inte har något att göra, läser jag bloggar, bloggar själv, kollar in facebook och allt det där ni vet.
Så jag fick helt enkelt göra saker som jag inte brukar. Eller ja, brukar och brukar. Jag såg i vilket fall som helst på 2 avsnitt av O.c, åt makaroner och det är absolut inte vanligt! Sen var jag även ute och gick med mamma och sen så såg jag på tv. Jag gillar inte att se på tv, isåfall ska det vara Sex and the city eller Grey's.
Men igår var det ju faktiskt Fångarna på Fortet och det var ju rätt så kul, längtar till Paow, Foki och Bella är med! Wiho.

back




Okej, wierd. Klockan är typ ett nu, jag har varit i skolan, varit en sväng på byn och nu sitter jag här och har ingenting att göra. Hhm, igår vid den här tiden sov jag, hade liksom inte gått upp än.
Så på så vis är det väl ganska skönt att börja skolan, man slarvar inte bort dagarna liksom.
Schemat var okej, tiderna var okej och allt är okej. Ja, allt känns okej och nu är det bara att köra på.
Imorgon väntas So, matte, engelska och spanska. Gaaah, jag är redan trött på det.
Höstlov snart va?

summer of'10



Juni; Sommarlovet kom, vi kände oss lugna eftersom vi hade några veckors ledighet innan jobbet skulle dra igång. På dagarna solade jag, tränade, lyssnade på musik, umgicks med Fia. Skrev en hejdundrans mycket sms och var glad. Vi planerade även Göteborgsresan vilket blev himla bra. Ja, Juni var bra.

Juli; Okej, utan att överdriva var det nog min bästa månad än så länge i mitt liv. Jag var lycklig, glad och pirrig konstant, hela dagarna och trots att jag jobbade så hade jag det så jävla bra.
I början av månaden var jag förväntansfull, sen så flöt allt bara på. Och det är svårt att förklara alla extremt fina stunder jag har fått upplevt. Så med andra ord, Juli var helt jävla fantastiskt och nu i höstmörkret ska jag minnas alla ljusa och fina stunder jag fick vara med om. Mer går jag inte in på, men jag antar att endel fattar vad jag babblar om. Ni andra får väl helt enkelt nöja er med att höra att det var så förbannat bra.

Augusti; Började ganska kasst, fast ja. Det har inte hänt så mycket än så länge, man har räknat dagarna till skolan. Blä. Men jag har haft det ganska bra ändå, några bra stunder har det varit även under denna lite svalare månad. Ah, har inte så mycket mer att skriva om denna månad.

Som sagt, en jävligt bra sommar som jag har fått hundratals fina minnen ifrån. Dom som kommer göra att hösten och mörkret kommer flyta på. Yes.
Jag är nu redo för skolan och hösten! ♥

yeah baaaaaabe



Glad tjej på bilden, inte bara på utsidan utan även där inne. Ja, det var bra.
Som jag har skrivit hundratals gånger här på bloggen (jag gillar att överdriva) så har denna sommaren varit så sjukt bra. Nä, okej det har varit den bästa sommaren hittills i mitt liv. Det ni och jag överdriver inte nu!!
Jag har mått bra, hela sommaren. Precis som man ska på sommaren, jag har liksom levt sommarlivet.
Och jag har tänkt att skriva någonting från varje månad, så det tänker jag göra sen.
Ja sen, för nu ska jag äta KRÄFTOR! Yeeeeeeeah.

sista
















Sista sommarlovsdagen och det är fint väder! Yes. Jag har haft en ganska bra dag hittills, jag fick nämligen den brillianta idèen att vi skulle åka till det där glasscafèet, så det gjorde vi.
Och ja det var gott och ja det var fint där. Sen njöt vi vid sjön en sista gång för detta sommarlov och för den här sommaren.
Ikväll blir det kräftor med mammi, pappi och brooor som kommer hem today. Hhm, gött.

dummadummaamanda




Jag är:

ganska trött, trots att jag har sovit 12 timmar inatt. Skönhetssömn hej!
varm, för ja det är varmt ute och det är göttgöttgött!!
ganska lugn över skolan imorgon, känns helt okej.
trött på min dumma mobil.

Jag vill:
att någonting kul ska hända.
eller att någonting ska hända överhuvudtaget.
ha en tjejkväll..
ha kräftor, mumma!! kräftskiva någon?!
ha marten.
träffa folk.
spola tillbaka till typ juli.

Jag ska:
äta glass idaaaag.
färga mig grön i luggen.
läsa blondinbellas bok.
tugga tuggummi.

Jag har:
fortfarande fjärilar i magen, dom försvinner konstigt nog inte.
en äckelperiod, känner mig förbannat ful.
inte alls någon lust att börja tävla i bowling iår..
inte druckit kaffe idag.
R längtan....... blä.
slut på meningar nu.

remember meeeee




Såg denna fina film igår, den var riktigt bra faktiskt. Och fin på nått sätt och dessutom så var det ju en riktig snygging med också..
Ah men se den vettja! Sorlig som fan.

OUTFITS FRÅN SOMMAREN!!!

Sommaren 2010 börjar att gå mot sitt slut tyvärr. Det har varit en fin sommar med relativt bra väder faktiskt. Jag fick en kommentar igår, som önskade att jag skulle visa några av mina favoritoutfits. Och givetvis tänker jag uppfylla den önskningen. Att ni läsare vill se mer av mina kläder och outfits tycker jag är grymt roligt och det ska jag försöka att visa er! Så, nu kommer några outfits från sommaren som jag gillar. Dock inte i någon speciell ordning.



Min lilla examensklänning som kommer från Topshop. Ajaj-klackar från Nelly som gör så fruktansvärt ont, men annars gillar jag dom, med en klack på 12 cm. Hehe, hej jag blir 185cm. Coolt va?




Dålig bild, I know. Iaf, så har jag en klänning från typ Zara, jeansjacka som är alldeles jättegammal, cykelbyxor och skärp. Ganska enkel outfit, but I like it!



Påtal om dålig bild liksom, tehe. Jaja. Shorts från VeroModa och linne från Primark.



Midsommaroutfit! Dock så hade jag tights, eftersom vädret mer eller mindre sög.. Linnet/tunikan är ifrån Zara, skepparvästen från H&M, shorts som inte syns på bilden men som jag hade från GinaTricot.



En regnig dag i Juli om jag inte minns fel. Tightsen fick åka på igen, mina älsklingstights.
Och en vanlig vit tunika.



Åh, min lilla favoritbakelse. Kommer jag någon gång tröttna på denna klänning? Jag köpte den förra året på Bikbok om jag inte minns fel, det var rea på den eller den låg långt långt ner på ett bord med massa trasor över den. 60 spänn fick jag ge för den!! Åh, min älskling. Och givetvis mina favoritskor på också.



En shoppingoutfit från Götelabooooorg. Mitt storstora linne, spetslinne under och shorts från Primark. Och givetvis mina vita låga converse ♥



Det var en Kolsnäsoutfit från fredagen. Högmidjeshorts, linne med min finfina bustier under, skärp och kilovis med armband, halsband och ringar. Yes.



En till kolsnäsoutfit. Klänning från Bikbok och så hade jag en vit stickad cardigan över, som kommer fårn Topshop. Och givetvis massa smått som hänger runt halsen, armarna och fingrarna.



Hm. Topp från Topshop, byxor från Ginatricot tror jaaaaaag!



Yeeeah, älska mitt ansiktsuttryck på denna bild, he not. Ahja iaf. Skjorta, linne och tights. Rätt enkel men bekväm. Och skärp då såklart.



Och en göteborgoutfit igen då. En av mina favorittröjor nu till hösten, från hmm det kommer jag inte ihåg.
Shorts från Veromoda, sandaler från Din sko. Väska från H&M, smycken från H&M skulle jag tro.
Och minälsklingshatt eller okej min brors hatt, men den är mer eller mindre min. Den har jag absolut ingen aning om vart den kommer ifrån.

Såja, nu har ni fått se rätt många outfits från sommaren och jag hoppas ni gillar det! Kul när ni skriver vad ni vill se mer av osv.

who do you think you are?



Sitter och lyssnar på musik, nyss sminkat mig osv. Jag har bytt outfit ungefär tio gånger men har nu bestämt mig gör byxor och transparent älsklingsskjorta med min finfina bustier under.
Det där med att välja kläder är så jävla jobbigt, uschusch. Blä. Det är just därför jag går runt med stor t-shirt och trosor hela dagarna i princip. Hehe, gött är det.
Nä, nu ska jag packa kanske. Och försöka få med tandborste vilket jag alltid glömmer när jag ska bort någonstans.. Yes.

klippklipppppp



Om man skulle ta och ringa hit Emma, jag är sugen på att klippa någon! Yes, kanske. Hon brukar ju lita på mig på något konstigt sätt. Tehe. Jag litar inte ens på mig själv, så mig själv ska jag inte klippa.
Hhm, vad gör jag uppe nu egentligen? Konstigt, blev väckt av some guys inatt också, det var gullegull.

Hello Saferide – The Quiz Ahmen lyssna! Bra.

har ingen aning om hur jag ska komma ut detta



Klockan fyra imorgon sitter jag på tåget påväg till min syster. Det ska bli skönt att komma bort härifrån, det är alltid någonting.. Jag.är.så.trött.på.detta.
Jag redigerar mina foton mörkt just nu, höst. Tråkigt nog, men hösten är mysig på sina sätt. Typ mörkt, man kan ha halsdukar, massa tända ljus överallt och ja är det nått mer? Tveksamt.
Men i vilket fall är jag ganska nöjd över detta foto, yes I am.

hästisen





Jag är ingen djurvän, ändå har jag en hund, har haft kaniner, katter och tillochmed en häst!!! Okej, det var inte min häst utan syrrans eller någons men ändå. En häst har vi i vilket fall haft. Tjock var den och jävligt lat.
Men min kära Vickan har en fin häst, den på bilden. Den är ganska snäll av sig, varken biter eller går ifrån mig.
Jag saknar Vickis också, väldigt mycket.. Gaah.

förflutet







Haha oh herregud! Det är ett nöje att sitta och titta på gamla bilder.
Bild nummer ett är i början av sjuan, vi var och såg på Sibel i aulan. Ha-ha. Jag är mig ju lik och så, tehe not.
SötNorlingen på mittenbilden.
Och den sista bilden är i början av åttan då vi lekte småfjortisar på toaletten. Haha. som sagt nöje.

gah



Sitter och googlar på hårfärger, frisyrer och ja jag vet inte allt. Herregud, mitt hårbekymmer kommer inte att gå över känner jag. Jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt äckelhår. Som just nu är riktigt riktigt hemskt. Blä.
Lite lust att gå tillbaka till det håret som på bilden. Aaa, fast inte så kort då men. Vadfan vad mitt hår har växt sen dess! Okej visserligen var det typ två år sen, men jaja.

Så, vad tycker ni? Hjälp mig!! Mitt hårbekymmer gör mig galen.

nepp

Midcut boot



Alla bloggar om dessa skor eller liknande, alla stora bloggerskor har köpt dom eller vill ha dom. Dom finns nästan i alla skobutiker jag har varit inne på. Ah, men jag har då inte fastnat för dom. Jag gillar dom inte. Eller jo, dom är väl fina men absolut inga jag skulle köpa. Då är jag mer för dom lite rejälare bootsen.
Så säger jag nu, jag kan tänka mig att jag har en annan åsikt om några månader, då har jag nog redan köpt dom antar jag, tehe. Men nja, inte min stil. Än iaf.

blääääääääää



Jag har haft två brudar här på filmmys. Vi såg en riktig kärleksfilm och åh det var fint. Jag älskar kärleksfilmer, där allting är toppen och det slutar bra. Ja, det är fint.
Ikväll tänker jag ta det ganska lugnt, kanske lägga mig lite innan tre iaf. Det har jag nämligen gjort i allt för många nätter nu och ja, jag kanske borde vända på dygnet.
Nä, nu vill jag ha lite te och lägga mig och se på film.

naa pussis



En kommentar jag fick igååår.

hej Amanda!, först vill ja bara tacka för en underbar bra å fantastisk blogg som ja älskar att läsa och som man kan lära sig endel av. Jag tycker värkligen att du ska göra dä men om du är osäker kan du ju börja med litte i taget t.e.x börja att förja dig å sen klippa litte i taget då lär du ju å märka hur du trivs i de och om du inte gör dä så får du väl låta håret växa ut å färga dig tillbaka :) men ännu ett tack för din fantaskiska blogg den och DU! är älskad av många (L) PUSS!

Och mitt svar är såhär: Åh, vilken otrolig söt kommentar. Och jag får väl säga tack för dina fina ord och vad roligt att du tycker om bloggen. Det gör mig glad ska du veta! Och himla roligt att du skriver att man lär sig saker av det jag skriver, wiho! Angående det där med håret, så ska jag nog inte klippa av mig håret eller färga mig mörk. Men däremot ska jag nog göra som du säger, ta lite i taget. Fast jag är osäker, men det märks.
Och ännu ett tack för din otroligt söta kommentar, den gjorde min dag kan jag säga. Hjärtan till dig också lilla anonyma du :)♥ (gjorde jag nyss en smilies btw?, åh herregud)


våran lilla tripp











Yes, där har ni några bilder från min och Fias lilla tripp till Vickan igår. Den var mysig, rolig och givetvis lite galen.
Men liksom det är i slutet av sommarlovet, inte bara kan man sitta inne och inte göra någonting? Näpp, just därför drar vi ut på dagarna och är uppe sent på nätterna. Yes, våran idè är alldeles strålande.
Idag vet jag dock inte vad som står på schemat, men det märks. Fia bor ju inte så långt bort, tehe. Det stavas såhär " vilkenjävlatur".

Ser ni att ljusbilden föreställer ett hjärta? Herregud vad jag satt och trixa med det där innan jag lyckades. Inte för att det syns så väl, just därför skrev jag det så att ni skulle lägga märke till det, haha.

morgoooon



Jag sitter och läser några mysbloggar, såna som innehåller en massa fina texter som jag inte kan göra något annat än att älskar.
Det måste vara bästa som finns att börja dagen med, typ kaffe, musiik och sitta och läsa bloggar?

Åh btw! Ni som följer min blogg vet att min mamma dammsög bort mitt H på tangentbordet? Det var en jobbig period då det tog myyyycket längre att skriva. Men vet ni vad? JAG HAR FÅTT ETT NYTT!!!! Åh skönt, nu är allt som vanligt. Snyggt är det också, rött! Alltså kan ni nu vara glada för min skull eftersom jag bad er att lida med mig sist. Tack.

hejdå blondis?!



Jag funderar starkt på att klippa av mig mitt äckliga hår och färga mig mörkhårig så att jag ser ut som en turk. För ja, det gör jag när jag är mörkhårig. Kanske klippa lugg också. Sidecut är jävligt snyggt också.
Okej, vi leker med tanken att jag skulle vara modig nog att färga mig mörk, klippa mig kortare och klippa sidecut, skulle jag passa i det? Nja är mitt svar.

Alltså nej, inget av detta kommer nog att hända, eller kommer det? Inte fan vet jag...

kliiiiiiiiistraaaaaaa





Nu har jag något att göra kan jag lova, jag fick nämligen mina 114 bilder från Fujidirekt idag. åh herregud, några som ska in i mitt fina album och så ska några in i mitt "festliga minnen album" Woho, det lär ta sin lilla tid men kuuul. Jag har trixat lite i photoshop också, så nu fick det bli lite text på min header. Lite snyggare.
Nä, nu ska jag klistra och klistra och sen göra varm oboy till sen då jag ska på picknick med Vickan och Fia.

Ser ni så fint bilden på mig Fia och Stölletbrudarna sitter i festboken? Oh yes, ni är snygga brudar! ♥

pictures



















Såja, jag har nu redigerat lite bilder från kvällen i sommarstugan. Finfina bilder, jag veeeet.
Igår hade jag och Fia en skitrolig och galen kväll, vi åkte moped och var ganska galna. Skitkul! Och ikväll blir det nog också en mysmys kväll med Fia och Vickan. Oh yes det ser vi fram emot.

åh



Nej, nu fick jag huvudvärk och aj. Åh jag kom på varför!!! Givetvis för att jag inte har druckit något kaffe idag, tehe. Det måste jag ändra på, latte med Fia blir det typ nu.
Jag lyssnar på midsommarnatt och längtar tillbaka btw!

usch jävla rubriker



Jag är hemma igen efter en mycket mysig kväll och natt med brudarna. Dock åkte vi hem ganska tidigt och jag fick finbesök av en finfin. Där ni blev det många finsaker i meningen.
Jag är rätt glad faktiskt, det är grymt väder och allt börjar på att bli bra igen. Yes! Kanske även ska försöka bli en bättre bloggare snart. Aaa snart alltså.

älskaaaaar



Amanda Carle tar nu sitt pick&pack och drar sig mot Linette's sommarstuga där vi kommer tillbringa kvällen och natten. Vi ska skratta, busa och göra det vi är bäst på! Vilket är endel, tehe.
Mina brudar är världens bästa, det är det ju inget snack om den saken iaf. Ni får ha det så bra så länge, imorgon är jag tillbaka tröttare och kanske gladare än någonsin. Who knows?

just idag är jag stark



Det fina vädret och apelsinjuice har gjort min dag. Jag har även läst kassa texter som ungdomar har skrivit. Men ändå, dagen har varit slapp och skön. Precis som jag ville ha den.
Imorgon är det sista veckan av sommarlovet och jag känner ingen större ångest eller något liknande. Jag har haft en fin sommar och jag ångrar ingenting jag har gjort, eller inte gjort. Så det känns bra.

halvkasst inlägg




Yes, fint väder! Så det är väl bara att sitta ute och njuta. Njuta av det sista av sommaren helt enkelt och hoppas på att solen ska ta lite så man kan få tillbaka lite av sin färg iaf.
Förövrigt hade jag en rolig kväll igår med några av brudarna, lite smått galet kanske. Men ändå jävligt roligt, nä. Nu ska jag ut i solen igen!

finfint







Titta vilken festlig och fin bok jag köpte med mig hem igår. Jag älskar nämligen att klistra, skriva och pyssla med sånt och åh vad grymt kul att kika tillbaka på. Ja, guuud. Dock har jag inte så mycket festliga bilder, men jojo jag har precis skickat efter lite bilder från Fujidirekt. Så nu är det bara att vänta på bilderna ifrån Kolsnäs, lite mer midsommarbilder, coutryfestivalen och ja en massa roliga. Oh yes!

hej hatten



Vårat internet fungerade inte igår och det kan nog bero på ovädret som var här igår, dock missade jag och Fia hela kaoset. Men, jag tror vi klarar oss faktiskt.
Men ja, utan internet igårkväll då, det har inte hänt speciellt många gånger. Så jag fick sysselsätta mig på annat sätt. Jag målde naglarna, läste (som jag aldrig brukar göra), jag skrev, beundrade mina köp och ja, försökte att sova. Det gick dock inte..
Idag ska jag äta kinamat med some of my girls, vill ni med skicka sms vettja!! Kanske även klippa och klistra i min fina bok jag köpte igår som det står "festliga minnen på" åh vilken underbar bok det kommer bli.

mobilblogg!!!!!!!!!

hallåja. nu sitter jag och fia på tåget påväg hem till lillalilla torsby igen. vi har fyndat skitsnygga underkläder såklart. men även lite annat smått som är rätt grymt. vi har även varit latteamanda och chokladfia på espresso house. jag har även köpt mig " be smarter piller" mvgpiller som kommer få mig att gå ut med toppbetyg och hjälpa mig att ta mig in frisör ;d oh yeah!! jag fick även med mig kysstuggummi och olyckligt kär piller som kommer få mig att dels bli världens bästa kyssare och kanske även bli lycklig igen. bra va? nej nu ska jag avnjuta en apelsinjouice från wayne's :) hörs när jag kommer hem!

mmmm



Idag kände jag och min vän Fia att vi vill vara spontana, så vi kommer sätta oss på tåget till Karlstad. Där ska vi vara latteAmanda och ChokladFia. Vi ska kolla in det som vi älskar mest att shoppa, nämligen underkläder och vi ska bara njuta av stan. För här i Torsby går det bara inte att vara ibland. Fy-fan.
Btw, islatten som är i mitten på bilden köpte Johanna i Göteborg eftersom alla går runt och säger att den är ljuvlig, allt jag kan säga efter att ha smakat den är "Fyfan så vidrig!!!".
Fast jag gjorde bort mig den gången också och köpte en latte med vaniljsmak för variation och bläääääää.
Nä, nog om mitt kaffeprat, nu ska jag sminka mig.

När jag kommer hem? Det har jag ingen aning om. Vad sägs om aldrig?

Carle&Fia




Jag och Fia är väldigt lika, vi är ett perfekt team och vi gör allt tillsammans. Några saker som vi har gemensamt:

Vi är spontana.
Vi gör allt vi känner för, vilket kan vara alltifrån baka daimkakor till att åka till Sunne för att fika på Saffran och Vitlök.
Vi tycker att vi är värd det bästa.
Vi har rätt bra självförtroende, för att vi alltid säger fina saker till varandra.
Våran passion i livet är att sitta på ett fik i alldeles för många timmar.
Vi gråter jättemycket till filmer.
Vi lyssnar noganoga på låttexter.
Att sitta utanför OK och äta korv i bagautte är det bästa som finns, nästan iaf.
Vi älskar båda sällskapsresan.
Och julkalenderar.

Givetvis finns det mångamånga saker till.
Sofia Emilsson kan vara den bästa människan i hela världen, jag har iaf inte träffat på någon bättre. ♥

stay with me honey



Dagens åh ge mig: Det måste nog vara något fint, vadsomhelst bara det är fint.
Dagens herregud vad tänker jag? :o : När jag tänkte att jag vill att skolan ska börja så att man får rutiner, träffa kompisar och att det händer nått..
Dagens konstigaste: Att jag inte grät till Revolutionary Road.. Hur många gånger har jag nämnt det filmen? Jag kan inte ens stava till namnet, så jag måste googla varje gång.
Dagens lilla wow! : När jag tog mig tid att skriva ut min 23 sidors långa sommarlov och snöra ihop alla sidor och göra en framsida. Det är nämligen så att jag har skrivit dagbok hela sommaren och nu är det ju snart slut, så nu skrev jag ut det. Wow.
Dagens vill: Mycket, alldeles för mycket.
Dagens låt: Ha-ha jag har hittat tillbaka till Fairytale Gone Bad. Gillar texten, låten och allt.
Dagens blogg: Min egen såklart, den är alltid min favorit eftersom det jag själv som väljer vad jag ska skriva och då skriver jag ju det jag själv skulle vilja läsa. Hängde ni med? Men bra jobbat.

Dagens bästa: Önskade att jag kunde skriva mig själv, fast det kan jag inte. Så det får nog bli älskade spotify som alltid får mig på lite bättre humör.


hård tjej




Jag: Mamma är jag lik mig på den där bilden?
Mamma: Mjo, mja. Man ser ju att det är du.
Jag: Hmm, jahaa..
Mamma: Fast du ser lite för hård ut.

Åhja, jag fick höra det jag vill höra. För jag ville se hård ut när jag tog den där bilden, jag redigerade den hårt. För det är hårt just nu. Riktigt jävla hårt.

s-k-i-t



Min bästa vän just nu är nog datorn och Word. Där skriver jag ner allt, alla jävla tankar, känslor osv. För aldrig har jag varit så extremt vilsen, tom och trött på detta jävla stället. En tonårsperiod som jag helst hade skippat, den gör mig inge gott. Men alla går väl igenom detta någon gång antar jag.
Jag såg färdigt på Revolutionary Road förut och den filmen är stark, sorlig och fin. Faktiskt riktigt bra, se den vettja.

aj nu igen.

Man ska aldrig gråta över någon som aldrig skulle gråta över dig.
Just därför gråter jag.
För att du inte skulle göra samma sak.
Jag hatar känslan,
känslan att inte veta.
För jag vet ingenting.
Jag vet inte om du blir varm när du ser mitt namn i mobilen,
jag vet inte om du har mig i bakhuvudet hela tiden,
jag vet inte om du ryser till när du hör mitt namn,
jag vet inte om du skrattar till när du tänker tillbaka.
Men jag vet att jag blir varm när jag ser ditt namn i mobilen,
jag vet att jag har dig i bakhuvudet hela tiden,
jag vet att jag ryser när jag hör ditt namn
och jag vet att jag skrattar när jag tänker tillbaka.




Jag.väntar.bara.på.smällen.som.kommer.snart.


blaaaack and whiiiite



Amanda Carle har fått tillbaka sitt fotointresse och eftersom jag inte har något annat än mig själv att fota just idag, så får det bli foton på just...mig själv? Har gjort en ny header, igen. Ser ni inte? Nähä, tråkigt för er för den är rätt grym! Nejdååå, men tryck på f5 så lär ni väl att se.
Vad har jag gjort sen mitt förra lilla blogginlägg? Haft ontont i magen, sovit i soffan, sotat mina ögon, beundrat min nya blus och och och? Var det inge mer eller? Nej, det var väl inte det, förutom att redigerat då.

Alltså aj, imorgon måste jag göra nått vettigt. Ja, herregud Amanda skärp dig, sommarlovet är snart slut, njut av det sista förfan!

såndär tråksak



Nu har jag sådär jättetråkigt igen, blääp. Så jag ska nog ta och kika in den omtalade Revolutionary road som jag köpte igår. Antar att jag kommer gråta en skvätt.
Men ibland är det fint att gråta, sen skulle jag behöva att städa mitt rum, plocka kläder som ligger överallt och sen måste jag nog ha en hårinpackning och ansiktsmask. Ja, det måste jag nog.

nyttttttt











Yes, jag och mammi tog en roadtrip idag. Till Charlottenberg som är sådär, ganska dåligt faktiskt. Men givetvis kunde jag slösa bort några hundra på småsaker, jag var ju tvungen liksom.
Så ja, för er skull fotade jag mina kap för en gångs skull. Saltvattenspray har jag hört ska vara bra, så yes.
Glitterögonskugga får jag aldrig för många av, inte heller underkläder. Jag äääälskar spetsunderkläder och har nog redan alldeles för många, men jojo. Lite till.
Och en underbart söt transparent blus. Åh, lite kär blev jag.

yea babe




Dagens lilla outfit har ni där. Bara att passa på att ha klänningar och bara ben, fast jo det blev lite smått kallt efter ett tag.
Fick världens sötaste kommentar här på bloggen förut också, alltså åååååååååh! Synd att den var anonym, men ändå liksom, sött! Gullegullgullgull sa jag.


gud vad jag är seriös



Vilken fantastisk bild, men det var hatten jag ville att ni skulle få se. Ser ni vilken otroligt fin? Hittade den i garderoben och den blev genast en favorit. Den måste jag nog börja använda ute bland folk.
Till en enkel outfit liksom, åhåå. Fantastiskt som sagt.

Jag vet att ni håller med om att den är alldeles grym, vem tycker inte liksom? Nä, just det.
Detta inlägg kommer jag lägga i kategorin Mode. Ha-ha herregud.

oxeeeee



Alltså jag orkar inte med att allt stämmer!! Jag är ingen som brukar tro på sånt, men vad fan när allt stämmer?!
Man blir ju lite smått galen faktiskt..
Käääärlek: Jag känner mig faktiskt ganska romantiskt, tehe. Och JAAAA, jag vill vara sockersöt med någon jag tycker om. Stämmer, ja.
Vänner: Vill umgås med dom hela tiden, men jag umgås bara med Fia och Dreas. Men dom är ju rätt bra dom och umgås jag inte med dom blir jag rastlös. Så ja, det stämmer.
Pengar: Humm, ja nöjd över mig själv. Jodå faktiskt, jag känner mig lite duktig att dom har ringt in mig från sommarjobbet, så okej. Jag är glad att jag skötte mig, tydligen tycker dom att jag är lite som en expert på att diska, hacka sallad och ta betalt. Underbart, precis det jag vill att folk ska tycka om mig!
Chans&risk (?) : Jag har aldrig skrivit så många texter på Word som de senaste dagarna. Långa, långa texter, som jag ibland får tankarna att lägga ut här på bloggen. Fast de är så jävla långa så ingen kommer att orka läsa. Så det skiter jag i.

Åhja, ni ser. Stämmer.

TRÄNA!!!!



Ja nu ni har Amanda Carle fått fart på sig själv. Vaknade typ elva, kokade kaffe, skrev dagbok som ligger i ett gömt dokument i datorn, kul om datorn kraschar säger jag bara. Blä.
Jag har även tagit på mig träningskläder för nu jävlar drar jag upp till gymmet och tränar med min kära syster.
Hmm, gött.

f-i-n-t







Aj Lajk. Kliar i fingrarna, synd bara att de är ifrån olika ställen allihopa!!! Åhh.









hej du fina dag



Åhåå, vaknade nog på den rätta sidan idag. För idag mår jag väldigt bra, har världens energi och har en massa motivation. Toppenbra kan man kall det, det var ett tag sen. Tehe.
Kör på magkort tröja ( ja, hade jag en "jag-är-bra-dag" idag skulle jag aldrig ha på mig en sån, eftersom jag egentligen inte har kropp till det) och kostymbyxor och mittbena!!!! Herregud vad bra.
Ska njuta ordentligt av min "herregud-vad-bra-jag-är-dag" genom att vara med Fia sen och kanske göra nått kul. Fast fan, när blev klockan halv tre?! Men åh.

vindögd?!?!




vi skrattar idag

Antagligen världens bästa spotifylista. Yeeeeeepp.
Fint lockigt hår förresten, såna där regnlockar, humm. Tur att plattången finns alltså!!!

vi räknar dagar



Jag har haft en 13 timmars lång skönhetssömn inatt och det var så ooootroligt skönt kan jag lova.
Så nu sitter jag här, givetvis med en kaffekopp framför mig och lyssnar just nu på Kent. Sitter även och skriver med Svenniscupare, hehe kuuuuuul.
Mmm skolan om 2 veckor, nej förlåt, nu påminde jag er om sanningen. F.ö.r.l.å.t.

commander



Har nyss gråtigt floder framför One tree hill. Det var ett fint avsnitt idag, ett mycket fint avsnitt. Ett avsnitt av Greek har jag även sett. Har sett det ett flertal gånger, dock i en helt annan soffa, en brun skinnsoffa i en liten lägenhet. Och med annat sällskap än idag.
Skitsamma, jag låter som en nygråten fjortis som tycker synd om sig själv. Mmmm skrikiga småfjortisar ♥♥

amanda skriveeeeer

Du kom liksom från ingenstans.
Från ingenstans med någonting.
Någonting jag inte kommer bort från.
Jag är fast. Fast i någonting jag inte kommer loss från.
Någonting jag tycker om.
Jag visste ingenting om dig, ingenting.
Sen fick du mig bara att le.
Le och vara osäker.
Men jag kände någonting fortfarande,
trots det där osäkra.
Så jag gick mot din famn den där kvällen.
Den kvällen som allt förvandlades till något fint.
Iallafall för mig och sen dess är du där.
Inom mig.
Och jag hatar att inte längre få se ditt namn i mobilen,
när jag minst anar det.
Det som lyste upp mina dagar.
Att jag var din favvo och att du var min.
Bara min.
Jag känner inte likadant nu längre,
som de dagarna i början av juli.
För mig är du mer än en sommarkänsla,
du är mitt ljus i det kommande höstmörkret.
Och det gör så jävla ont att veta,
att jag inte är ditt doftljus i det mörka.
För du är fortfarande min favvo.
Och min R.

Du kom från ingenstans med någonting,
som jag sitter fast i.
Kommer inte loss.
Lämna mig inte.





biiiiilden! :s



Åh vilken jobbig bild, det känns som allt rör sig? Titta vettjaaaaa!
Yeeeh, jag har kikat in sommarkrysset och åh vilket program, grymt. Eller nej förresten..
Men det har varit ganska skönt att ha en "jag-kan-se-ut-hur-jag-vill-&-äta-vad-jag-vill-för-ingen-ser-mig-kväll."
Ohnej, skrev jag det där? Ja det gjorde jag, men det är så himla sant. Äta vad man vill och få uppsvälld mage ♥
Bullar typ...

roligaste lördan



Det är lördagkväll, fint väder och jag sitter hemma. Oh yes, hur länge sen var det egentligen? Ahja, inge folk på jobbet så jag fick gå hem. Så jag kanske ska dra till SvennisDISCOT?! Aaaaa, det borde nog verkligen vara jättejättekuuul. Eller, så skiter jag i det och ser på O.c eller nått...

du är inte bra, inte bättre än någon annan men ändå kan jag bara inte låta bli dig. Svåååårt.

floooowowe



Det är för en gångs skull mycket folk i våran lilla by. Och det är ju lite kul, dock har jag jobbat i två dagar nu och ska även jobba ikväll men då i bowlinghallen.
Så innan jag ska dra mig mot min arbetsplats ikväll ska jag nog ta mig en liten powernap för herreguuuuuud jag är så trött!!! Blä, roligt inlägg men nu vet ni vad jag gör om dagarna.

bööd

'

Mmmm, en latte skulle sitta fint nu alltså. Lite sol också, eller åtminstonde inte regn! Är det för mycket begärt att man vill ha fint väder när det är augusti? Nä, så tycker jag också faktiskt.

Tack Sofia Emilsson att du är så medlidande när det gäller mitt tangentbord. Det värmer nått så otroligt! ♥

lööve



Toppen, idag har jag extrajobbat vid mitt gamla (?) sommarjobb. Det gick bra, jag tyckte t.o.m att det var kul, nått så otroligt coolt! Och imorgon ska jag jobba igen, oh yeah. Så sjukligt skönt.
Annars då? Allt går uppåt, det som gick snett för en vecka sen börjar på att bli bra. Saker löser sig alltid och det är så fruktansvärt skööööööönt. Ni anar inte.

åååå jobbiiiiigt



Förstår ni hur jobbigt detta är?! Mamma har dammsugit bort h!
Lid med mig, tack!

hatar rubriker!!!!!!!!!




Ahja, idag är det tredje dagen i rad jag ska på fotboll! Herreherregud, men som jag har berättar så pratar jag bara igenom hela matcherna, så jo det får väl gå.
Jag vill ha mina pengar nu förresten så att jag kan åka och shoppa höstkläder någonstans! Stoooooora koftor, boots och halsdukar. Mmmm!



boooort





Yeeeeah, varit vaken i mindre än två timmar och det känns som jag vill gå ner och lägga mig i sängen igen.
Vore helt toppenskönt om jag ska vara ärlig. Vart fan är solen och värmen egentligen?!
Det.skulle.sitta.fint.med.en.utomlandresa.NU!

teheeee




Åh, känner ni igen mig? Nä, inte jag heller, det var att en himla flicka det där. Eller förresten, så himla stor skillnad var det väl inte, kort(are) hår, kortare hela jag, tom i blicken och ja, annars var det väl inte så mycket mer.
YES! Jag ska på fotboll snart, jag som älskar fotboll. Ahja, jag brukar aldrig ens märka när det blir mål utan pratar mest igenom matchen. Jag.är.rätt.duktig.på.att.prata.
Bra, då vet ni det. Vilken duktig bloggare jag är btw, men det är ju för ni är så fruktansvärt bra på att läsa min alltiallo (sitter det ihop?) blogg. Den går från glad till ledsen, till grinig till tråkig, bra och ja, jag vettefan. Men kul att ni läser iaf! ♥

blööööppp, fina tjejer



Att lägga sig runt ett, halv två på natten och sen sova till halv ett, ett. Det brukar inte vara min grej, det har det aldrig varit. Men jodå, nu har jag vänt på dygnet och ååååh vad skönt det är. Det är så sjukt lugnt på natten, sitta uppe helt ensam och inte behöva prata eller nått. Det är så ljuvligt.
Det är nästan det bästa på sommaren, eller ja, alla lov förresten. Nä, nu vill jag göra nått, åh jag hatar att vara rastlös. Finns inge värre och nu bär jag på någon slags "jag-måste-ta-vara-på-dagarna-nu-när-sommaren-snart-är-slut-ångest".

Blööööp. Hatar den ångesten, så ut med dig Amanda. Gör nått.

yeeeeeeeeeeeahh



Känns som om minsta positiva sakerna blir skitstora och gör mina dagar. Som att :

- min mobil inte dog trots att de hade 0 % batteri. Jävla grym mobil jag har och det var tur för jag har tappat bort laddaren.
- jag fick en fin överrasking igår, som gjorde mig en aning gladare och allt kändes mycket bättre, så jag fick t.om energi till att gå en långpromenad.
-  gräsklipparen var min vän idag och la inte av en enda gång!! Jippi.
-  mina pengar kommer snart, ooooootroligt gött.
- kaffet inte var slut imorse trots att jag vaknade runt ett, förstår ni vilken lycka eller?!
- pappa sa att det fanns en stor säng i bowlinghallen, dock ingen madrass, men det fixar sig. Så jag ska antagligen få en big säng!!! Det var fan på tiden.
- jag hittade två hundra i en väska som låg i garderoben, åh fyfan gött!


Wiho, vänder det  nu igen?

sommaren hittills!



Veckan innan sommarlov, vi hade picknick i finparken. Vi åt jordgubbar, prata, dansa och hade det väldigt bra.



Sen blev det tjejkväll och sen Granevik om jag inte minns fel. En toppenkväll helt enkelt.



Sommarlovet närmade sig och vi drog till Sirsjön med våran årskurs för att bada, steka och ha rätt kul.



Och så fick vi sommarlov och givetvis regnade det. Men det gjorde inte så mycket för det var fint ändå, hade ajaj klackar på mig, så mina fötter mådde skit. Men jaja, på kvällen blev det kinan med brudar.



Dagen efter firade vi in sommarlovet genom Kolsnäs och Hoffmaestro och det var den roligaste kvällen jag har varit med om tror jag, skitkul var det.



Dagarna rullade på och jag hade det bra. Klippte Emma och umgicks mycket med folk jag trivdes med. Ah, fint var det.



Glädje, sommarlov, fint väder och ja, bra var det.



Midsommar kom och jag hade en toppenkväll än en gång med mina tjejer. Vi dansade och hade superkul. En till kväll att minnas, ni är för bra!



Det blev Juli, första helgen i juli och det var Höljes, jag ville dit och ha kul. Men var istället hemma med tre brudar, vi hade en himla bra kväll. Åt dessa fina cupcakes, mumma.



Solade och badade med mammi. Oh, saknar.



Detta var en väldigtväldigt minnesvärd kväll och jag hade precis gjort min första jobbdag. Solen sken och jag fikade först med Emms och sen mötte vi upp Fia och Dreas. Grön bil som åkte och tutade, jippi det kommer jag aldrig glömma tror jag.



Jag fixade mig för en kväll med pirr i magen, träffade fina brudar innan jag begav mig till byn där det föddes något fint. Åhå! ♥



Det gick en massa fina dagar, då jag jobbade, gick till R, var med Fia och klagade endel över mitt jobb. Taha.
Men sen åkte vi till Götebooooorg. En himla kul resa.



Och så nu då. Nu när det är som det är och jag tycker att sommaren har varit väldigt bra hittills.
Nu ska jag dra med Fia till torsby. Yes, fika.

muuusik ja



Har lyssnat på samma låtar i tre dagar nu, så jag börjar tröttna på dom. Det är Timo's Outcast och Creep.
Creeptexten är ju ganska bra och så. Tehe, känner igen mig faktiskt. Så jag gillar den, titta här ska ni få se.

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special



Synd bara att man inte kunde texterna i fredags då jag hörde honom live. Haha, finfint.

nu.ska.allt.bli.som.vanligt.igen.



Happ, det är alldeles tomt i huset. Broder har så gott som flyttat, han har dock inte flyttat sina grejer än. Men snart gör han det också. Det enda som är bra att han flyttar är att jag tar ver hans rum, jippi.. Och att han flyttar till Karlstad, så jag kanske (!) kan få hälsa på honom och övernatta där någon gång. Fast det är nog tveksamt.
Så nu blir jag ensam i huset och det känns sådär. Jag vill ha min bror hemma och helst min syster också.
Annars vill jag bara att allt kan bli som vanligt, för då kanske jag kan vara ensam med mammi och pappi. Men nu är inte allt som vanligt nämligen, så jag får väl bita ihop och hoppas att saker och ting löser sig.

Right? Det hoppas ni väl också på? Jag blir ju en sån mycket roligare bloggerska om jag är glad och allt är frid och fröjd. Ja, precis.
Wow, ett foto jag är lite nöjd över också, fantastiskt.

stölletbooooor







Hittade lite bilder. Träffade på Stölletflickorna, som är dösnygga, Hanna, Josefin och Rebecka, oh yeah.

Jag har nyss varit ute på en promenix med mig själv, rätt skönt faktiskt. Gaah, Friskis och svettisen är slut och kommer inte börja fören i oktober typ. Så nu får Amanda Carle ta sig fan och gå till gymmet hela hösten. Känns lockande.

hoppsan




Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på med, jag har ganska tråkigt nämligen. Kanske se på en film, ta en lång dusch, hårinpackning och allt det där. Mitt hår skulle nog behöva det och jag skulle behöva känna mig fräsch igen. Guuuud vad jag klagar, men ni kanske förstår hur det är ibland.

I'm a weirdo



Jag vet att det är meningslöst att önska att man kunde spola tillbaka tiden. För det kan man verkligen inte, finns ingen som helst chans. Så det är bara att försöka leva med saker och ting, val man gör, saker man gör och säger. Allt är inte på topp jämt, det är bara så. Men precis när jag hade uppnått toppen, så ska en jävla sten komma och förstöra allt och vips, så är jag nere igen.
Det är inte rättvist kan man tycka, men jag var iaf på toppen i några veckor. Jag trivdes där, såklart. Alla trivs nog där, där allt är så bra, allt flyter på och det finns absolut ingenting man vill ändra på. Alla kommer dit, någon gång. Flera gånger också och jag väntar redan på nästa gång. Jag kan knappt vänta.
För just nu, har jag ingenting att säga, ingenting att göra, ingenting att vänta på, ingenting att le åt och klumpen i magen, som innehållar tårar kan spricka precis närsomhelst, varsomhelst.
Slutet får inte vara här, det hade knappt börjat.

ahmen fan




Dagar som dessa, försöker jag att skita i allt och sträcka på mig. Försöker se saker på ett positivt sätt, istället för att gräva ner sig. För det löser ingenting, att gräva ner sig liksom. Och jag tror det kommer gå bra.
Men just nu behöver jag R, mer än någonsin. Så att ni vet, att jag behöver något tryggt. Eller iaf hoppades jag på att det var tryggt.
Ibland är man så förbannat jävla dum och totalt korkad, men det är som sagt bara att sträcka på sig. Man lär sig av sina misstag. Jag vet att man gör det och jag har gjort en jävla massa misstag, så jag hoppas att jag blir en grym människa nu. För det borde jag verkligen bli, jag är värd att bli grym.
Grymmast.

outcaast



Åh herregud, igår var det otroligt många som kikade in här på bloggäään. Men jippi, kul. Stanna kvar förihelvete!! Tehe. Jag hade iaf en ganska mysig kväll igår med först två grabbar som kom och överraskade mig. Iaf nästan.
Prata med grabbar är nått som jag verkligen behöver ibland, de säger liksom något helt annat än vad en tjej skulle ha sagt. Och det är grymt bra ibland. Sen blev det byn ett tag, i hopp om att några roliga filurer skulle vara ute, en söndagkväll liksom. Och ja, Dreas och Fia hittade vi väl tillslut. Jippi yeeah!
Så det blev ännu lite grabbprat, men denna gång med Dreas. Det var fint, grabbprat gillar jag.
Om jag ändå skulle ta och bli grabb? Enda nackdelen är ju förfan att jag inte får använda mina fina älsklingsskor. Och älsklingskläder. För inte fan kan jag gå runt i rosa klänningar och klackar när jag är kille? Oj, nä.

loooove




Åh, fint väder det blev nu. Nästan så jag måste gå ut och lägga mig och sova på studsmattan, det vore ju underbart skönt.
Fan, det är första Augusti idag!! Hoppsan vad hemskt. Ajajajaj.

collide



Ja men ja, toppen allt känns. Fintfintfint.

Jag har bakat världensgodaste bullar idag, fina och extremt stora blev dom också. Så jag bjöd hit Fia på fika. Gullig jag är mot min bästa vän. Trött är jag också och rätt dum ibland och lite gråtig. Annars är allt fint. Nästan iaf.

RSS 2.0