mår så jävla gött förjämnan!

Ja, jag antar att ingen har missat det otroligt underbara vädret som kom från ingenstans igår. Nä, tänkte väl det. Jag har utnyttjat det till fullo och min kropp sa ja tack till färgen jag fick.
Det har varit en bra helg, en mycket bra helg och det bästa av allting, är ju att det är ännu mera helg trots att det är söndag kväll. Ikväll har jag varit på spelkväll och det var riktigt roligt, åt god mat också. Så allt var väl toppen.
Och imorgon är det valborg! Yeah, fan vad roligt det ska bli.



fredag du älskade





Äntligen äntligen äntligen! Åh tjena vilket lättnad det är att denna vecka är över. Det har varit en tung vecka verkligen men nu släpper jag allt det och åker hem för långhelg.
Jag ska njuta av att sova 12 timmar inatt och sen äta en hejdundrans mycket mat. Haha, hårt bo ensam. Jag längtar liksom hem till torsby för matens skull. Jaja, packa ner festkläderna ska jag också göra, yeahyeah.

memories




Jag och fia pratade på hur roligt vi hade denna sommaren 2010. Det fanns liksom ingenting som stoppade mig och henne då, utan vi bara körde så fick vi se hur det slutade.
Vi skrattade så vi grät idag på wayne's, för det är så sjukt att vi gjorde allt det där som vi gjorde. Vi åkte moped till klockan var 4 på natten, vi åkte till östmark och blev fast där. Vi smög på folk, vi möblerade om på ett cafè, just bara för att ta kort med självutlösaren, vi åt kinamat för 400 kronor i veckan. Och en massa mer som inte är värt att skriva ut här.

Och så hade vi det grymt roligt i Göteborg med alla Gothia Cup-killar. Så ni förstår väl själva, allt var frid och fröjd.

because I'm worth it

Jag överlevde minsann dagen och jag klarade permanenten! Jag vet alla hur lyckliga ni just blev för min skull och tack ska ni ha. Oj, jag var just precis nu tänkt att göra en smilies, det var ett stort misstag för det har aldrig hänt att jag gör en smilies i ett inlägg och det ska aldrig hända heller.
Jag tog med mig fia på en lång, underbar och efterlängtat kaffe efteråt, för att unna mig liksom. Bra på det där, med att unna mig saker.


image description


we are yoooooung

Idag köpte jag mig en röd väska jag har kollat in alldeles för länge. Jag sa till mig själv att jag är värd något alldeles undebart fint eftersom min morgondag kommer kväva mig. Jag har nämligen nationella prov i tre timmar och sen permanentjävlaskit efter det. Så bra, ni förstår alla hur mycket väskan hör hemma hos mig.
Förövrigt har jag nyss kommit hem från min fina granne julia, hon bjöd på mat och jag bjöd på en melon. Och så övade vi på hennes balfrisyr som jag tror kommer bli skitsnygg på henne. Bra, ska äta melon för andra gången idag och sova.

Vill vara blond och brun också


måndag

Min vecka började med universiums värsta mensvärk, ni alla vet nog vad jag pratar om. Man kan inte sitta, man kan inte stå, man svettas så mycket att man kan fylla en tioliters hink och man gnäller.
Så jag gick hem en halvtimme innan jag slutade, värt jag vet. Jag sov i cirkus fem timmar och sen dess har jag bara ätit fruktsallad. Vanligtvis hade jag köpt mig en godispåse en dag som denna, men vet ni vad? Jag har 'den-som-klarar-att-inte-äta-godis-är-coolast-och-den-som-förlorar-skickas-till-helvete' tävling med Emma. Så ni förstår ju själva allvaret i detta.


vi har bara varandra




Det är helg, jag har sovit många timmar inatt. Jag har en förjävla träningsvärk efter mitt monsterpass igår och ikväll ska jag ut och träffa vänner.
Det kan behövas, för min kommande vecka kommer långsamt döda mig. Jag.har.så.mycket.saker.att.göra. Så jag kommer väl gräva ner mig med plugg och äta den där godispåsen som jag inte får.

Så nu ska jag njuta av ledigheten, hejdå.

insta






instagram @amandacarle, ta och följ mig för jag är så jävla cool.

Det har varit en bra dag trots att jag var fast besluten om att stanna kvar i min säng imorse. Men icke, istället åkte jag till skolan och gjorde ett jobbigt engelskaprov.
Sen dess har jag varit väldigt flummig och väldigt dryg, skrattat åt väldigt konstiga saker och framförallt sagt en massa konstiga saker. Har även haft en mysig kväll med min älskade sambo, gosig.


hihihihihihihiihh glad

Oj, vilken bra dag det har varit trots den oerhört jobbiga och äckliga starten på dagen. Jag brukar vanligtvis inte gå på stan nuförtiden, för jag hittar alltid något jag vill ha och på mina 1050 spänn att fördela på mat och diverse saker, så har jag helt enkelt inte råd att ens gå på stan. Men idag hade jag inget val och det sved denna gång också, för jag hittade en massa skit jag vill ha. 
Jag hade en mysig fika med fia, min mun kunde ärligt talat inte sluta prata och jag fick påminna mig själv om att andas. I tre timmar. Det ni.

Och nu har jag pluggat i några timmar! Är jag inte för underbar och engagerad? Jopp, håller helt och hållet med på den fronten. Jag har skrivit klart mitt tal om Torsby och jag är så jävla nöjd. Ännu en gång, undrbara jävla torsby. Ni är värda att få lite cred här i storstan, dom ska få se att torsby är mer än bara raggarbilar och fristadsjackor...För lite mer finns det ju faktiskt, men bara lite..
Jävlar vad jag babblar, är på bra humör och känner mig snygg. Så nu ska min gos få lite kramar. Hej.




för mycket att göra





Att mötas av snöflingor stora som tefat när man vaknar, är inget man längtar efter en dag i april. Det såkallade aprilvädret står för sin betydelse iallafall.
Jag har jättemycket skoljobb förövrigt  och det ger mig en stor äcklig, obekväm klump i magen i magen. På nationella ska jag prata óm min relation till Torsby och det känns ju super liksom.

lovely




Jag har haft en otroligt mysig dag idag med henrik. Promenix och picknick i solen och sen ett träningspass på gymmet och i bowlinghallen. Nu myser vi ner oss tillsammans med Gossip Girl och vindruvor och ballerina.

Ja, jag är kär.

grattis!!






Här på min blogg, vet ni ju alla att det är jag som bestämmer, japp. Och då brukar det inte bli så att det sker några större grattishälsningar här och speciellt inte ett helt inlägg specifikt tillägnat till födelsedagsbarnet.
Men idag, då fyller min trognaste bloggläsare och en av mina trognaste vänner år. Och då, då ska hon bannemej få ett helt inlägg, just till henne.

Så grattis Emma, du är mycket speciell. För du får mig verkligen att vara mig själv till hundraprocent hela tiden och om det är en bra, eller dålig sak. Det behöver vi inte gå in på här.

torsdag

Idag hälsar min äckliga och fula huvudvärk på igen. Så han tvingar mig liksom att inte göra nått just nu, endast se klart Gossipgirl och gosa med min henrik ikväll.
Bra då vet ni i vilken läge jag är i idag. Här har ni en amanda utan mun.


flightless bird

Hemma hos pappa, där jag spenderade varje natt förra året. Jag älskade verkligen mitt rum, kvällarna som var lite för långa med bra musik som fick mig att hoppa i sängen klockan 02.00. Allting var så impulsivt då, spontant och härligt. Jag låg varje natt upp och ner i just den sängen med min hjärtkudde från Ikea som kramade om mig.
Idag ligger jag just här, upp och ner och skenet bedrar inte, Ikeakudden ligger och håller om mig även idag. Jag lyssnar nostalgiskt igenom samma spelningslista, men jag hoppar inte upp och ner i sängen. Istället snurrar mina tankar runt. Jag tror mina dåvarande känslor stannade i väggarna i rummet, för de återupplivs varje gång jag ligger här. Varje gång jag får chansen att bara vara.

Jag behöver vara hemma. Jag behöver känna mig hemma och inte vilse. Rummen i torsby ger mig rätt att känna mig så också. Godnatt.






gosh vad fint







ph från hemnet.se



Dör vad fint.

go å skön dag hejhej




Idag har jag haft en väldigt bra och slapp dag. Jag har gått runt med en fet bulle på huvudet och smink, det vet jag inte ens vad det är en sån här dag. That's it. Och det är ju helt klart det bästa med lov och att inte glömma, att man kan dricka oboy och titta på Gossip Girl hela hela natten.

Tackåhej. Ska fortsätta skratta och skämmas om vartannat åt Wermland Forever.

bara fint med mitt sunda förnuft och självförtroende

Att titta igenom sin egen blogg är motiverande, läskigt, nostalgiskt och en gnutta ironiskt. För ett år sen var jag en halvgalen blond tönt som var så äckligt naiv. Det är jag än idag, fast på ett bra sätt. Jag ger människor en chans till, men bara rätt människor. Det är det som är skillnaden, för vissa människor är så instängda i sig själva och lever på alla andras sunda förnuft, andras samvete. Och det gör mig så jävla arg och så jävla äcklad av mig själv, att jag gav människor chanser, som de absolut inte var värda.

Nog om det. Vad kär jag är förresten. Jag blir så himla himla otroligt kär när jag kollar igenom mitt arkiv, kär i mig själv framförallt. Jag är otroligt stark, jag är stolt över mig själv, stolt över vilken människa jag har blivit idag. Trots alla hårda dagar, de som inte hade någon alls hänsyn över i vilket skick mitt psyke var. Dagarna och händelserna fortsatte jävlas ändå. Och så var det med den saken. Och nu sitter jag ju här och är jävligt kär i mig själv. Och det är ju underbart och förbannat härligt.



konstiga underbara jävla torsby

Jaha, torsby är väldigt underligt. Väldigt väldigt underligt. För visst älskar jag det här stället, men ibland tar det priset för att vara värst. Vi vet ju vilka alla är och deras namn och deras påhittade samt deras icke påhittade hyss och bakgrund. Det gör ju saken ibland lättare och ibland svårare och även jobbigare.
Min påskafton var minst sagt konstig och jag tror att det som blev, var torsbystyle i allra högsta grad. Det händer liksom bara i torsby. Och så är det ju skvallerbyn, skvaller skvaller skvaller och vi älskar det. Men jag tror det kvittar om vi befinner oss i Manhattan, Karlstad eller Torsby, så älskar vi människor att skvallra. Och gotta oss i andras problem.
Jaja, som sagt. Trots att vi alla vet varandras namn och felgjorda vägval så finns det en viss charm också.
Men just nu är jag bara trött på idioter. Och dom finns ju överallt dom.




påsk







Jag har haft en mycket fin påskhelg, påsken är liksom väldigt fin på något sätt. Precis som vid julen äter man alldeles för mycket och man klagar varje år på hur mycket man gått upp. Men skitsamma, nu har vi ju en massa motivation till allt det där andra.

Nu har jag en vecka lov till och det är ju så jävla jävla gött. Jag som nyss fick lite ångest för alla som ska jobba imorgon. Hehe.

Gött löv

Första säsongen av GG är nu avklarat, jag förstår nu grejen.
Så vad händer annars då? Jag njuter av ledigheten tillsammans med min fina och imorgon ska jag träffa vänner och ha kul. Vad mer kan jag begära?


tonight, we are young

Ja jo, jag är mycket medveten om min frånvaro. Men ni behöver inte kasta ägg på min fönsterruta och skicka obehagliga hatmejl till mig för det. Nej, då har vi det utrett.
Har det hänt något rolig eller? Nej.

Min nya favoritlåt är 'we are young' den är underbar.
Jag har tagit påsklov jä och redan svällt upp efter påskäggen.
Jag har blivit...pinsamt nog lika fast i Gossip Girl som alla andra. Hate it.
Idag har jag målat påskbrev med Emma.
Inatt hände något läskigt, jag hörde en bildörr smällas igen, såg billjus på uppfarten och att någon var utanför fönstret, jag slog och försökte väcka henrik. Idag vet jag inte om detta var en dröm eller om det var sant. Rädd.
Nu ska jag göra nått, hejdå.



greyhound




Jag är så glad idag! Jag har gjort ett matteprov som kändes väldigt bra för att faktiskt vara mig. Plus att jag har gått i cirka en månad och haft en klump i magen för att få resultatet av no-provet jag gjorde, jag var så övertygad över resultatet och jag har sagt till hela karlstads befolkning att: ' nu kommer mitt första IG-prov'. Jag har börjat plugga på det igen, för att klara omprovet.
Så fick jag veta idag att jag klara det!...hur det nu gick till är en helt annan femma då jag svarade på cirkus två frågor av elva hundraprocentigt. Så allt är väl toppen I guess. Och ikväll åker jag till byn, bara för att.

Monday

Det har varit en ovanligt fin måndag idag då jag har spenderat lite tid med oliviisen. Om två dagar är det lov och det ska bli så otroligt jävla gött. Nu, gossip girl och snos.


Macarones and a new jacket

Övningskört, känner mig så jävla cool. Nu har vi dukat upp för hockeysöndag. Lovely


RSS 2.0