🍻🐠Det är svårt att förklara denna resa med ord, det är så jävla fantastiskt på alla sätt och vis. Det är lätt den bästa resan jag någonsin har upplevt! Vi bor på ett så otroligt jäkla bra hotell, god mat, goda drinkar, jag har det allra bästa resesällskapet, det är så vackert så det går inte att förklara. Vi har gått upp 7 varje morgon för att få ut mest av dagen, jag har ett litet vattenland på hotellet vilket är perfekt för ett barn som mig. Vi har varit på utflykter som har varit den bästa upplevelsen någonsin. Ja, kan inte förklara mer. Jag är så tacksam för detta och det var precis detta jag behövde. 

Igår lämnade jag tjejerna ett tag för att gå på spa. Så ja, jag är så lycklig. Och det bästa är att det inte är slut än. 

Tack för mig. 

Äntligen!!!!!!


Och där är jag numera salongsägare! Jag har aldrig i hela mitt liv varit så glad, stolt och mer förväntansfull än nu. Idag har jag rott i-land min största dröm, efter mycket jobb får jag väl ändå lov att säga så blev den äntligen min. Det känns så otroligt bra det här, bra och overkligt. Så ja jag älskar livet just nu, jag äger! 

Så nu ska jag njuta av detta och göra allt för att detta ska gå bra. Tjohooooo, nytt kapitel i livet. 

💗


Jag trodde väl inte att det skulle vara någonting kul med att fylla 21, men världens bästa vänner fixade det. Hade en sååå fin kväll med dom bästa jag vet och jag känner mig sådär otroligt glädjefylld ni vet. Sådär när man bara vill skrika och hoppa runt av lycka för det bara sprudlar glädje i kroppen, där är jag nu. Fast inte just idag kanske, för idag har jag haft min värsta bakfylla hittills i livet. Det måste va åldern. 

Men annars så är livet väldigt bra, jag har haft och gjort under helgen och nu kan jag äntligen bara andas ut. Imorgon är en stor dag för mandis, en sån som jag kommer komma ihåg i resten av mitt liv. Sen så blir jag snart moster också och det kan ju inte bli något annat än succé och om en vecka åker vi utomlands också. Hur ska jag hinna med mitt liv egentligen. Det är alltså såhär det är att va vuxen. 

HohoHej på er igen! Jag har fullt upp som vanligt, sen sist jag skrev här så har jag väl hunnit med typ allting man kan hinna att göra under den tiden. Jag har varit till Ikea och spenderat en halv månadslön, jag har grillat och festat med mina norskar, grillat återigen, stressat, jobbat och försökt att slappna av. Jag vet tyvärr inte hur man gör det så mission failed på den. Om 2 veckor åker vi utomlands och då ska jag bannemej lära mig hur man slappnar av. Jag längtar såååå mycket! 

Men först ska jag komma igenom denna vecka, som är nog min mest fullspäckade vecka hittills i livet. Idag åker jag till Norge, jobbar 3 dagar, ska fixa fransarna (jätteviktigt när man egentligen inte har tid till det), fyller år vilket jag skiter i att fira i år, eftersom det inte finns tid till det nej. Ska till banken och skriva på papper, har otroligt fulla listor i salongen och till helgen ska jag äntligen få göra det som jag har längtat till ifrån jag kunde stå på benen. Men nej jag är fortfarande lika hemlighetsfull. Så ja, denna vecka ska jag stressa och njuta av att jag är bäst i världen. Haha bra, hörs da.

RSS 2.0