when you lose the best part of yourself



No one wants forever.

Godnatt, imorgon är det fredag och helg. Och det ska bli ännu skönare än vad det ska bli att lägga sig och sova nu.

kan ju säga att jag är trött idag

Jag grävde ner mig under täcket för någon timme sen och där har jag varit sen dess. Läsa deckare är min nya grej och se deckare på film så därför ska jag se 'Hämnden' ikväll. Och äta mango. Också min nya grej.
Det enda negativa mango är att det tar mig cirka en kvart att komma på hur man skär en sådan sak och ytterligare en kvart att skära den. Så jag måste liksom planera hela min kväll efter en mango.
Nej, kryper ner under täcket nu och där stannar jag till klockan 07.07 imorgon.


nu står vi där och min tanke är, with or without you.




Mamma påpekar alltid att jag är en person som måste ha någonting att se fram emot för att klara av saker. Och det är mycket sant. Det behövs inte mycket, men jag får mer eller mindre panik över att inte ha något inplanerat. Jag är så äckligt rastlös och är beroende av att saker händer. Jag måste ha någonting att längta efter.

Som imorgon kväll, då ska jag underhålla barn på Disco 56 och det tycker jag ska bli jätteroligt. Som sagt, lättroad.

känslofyllt



Är världens känslomänniska. Är nygråten nu igen, skyller på Vickan. Som skrev så fint till mig att jag har lust att springa till henne och krama henne. Innan dess grät jag i duschen för att jag insåg hur mycket jag tycker om min hund, han är smart den vovven precis som sin ägare.
Och innan dess var imorse. Och oroa er inte, det var glädjetårar hela bunten.

se på fan, drog ihop en ny header




Ja, så tryck på f5 om ni fortfarande ser den trista vinterheadern. Nu är det vår och nu ska färgerna fram.

Nu sticker jag ut med mp3:n som sällskap och slutar tänka för någon timme eller så.

den osminkade sanningen, inget jag döljer


Jag har tillbringat mina timmar sen jag kom hem, med att sitta i solen. Enda skillnaden mellan min solning i Thailand och här, är väl att jag behöver sitta med några lager kläder och en tjock vinterjacka samt mössa och vantar. Men sol som sol tänker jag och tar nu med min kaffekopp och alla kläder ut och njuter istället för att plugga.

jahapppp



Jag lyckades flagna endel när jag var borta. Jag som ut som en flammande bägare ungefär, bilder tänker jag inte visa för jag såg förjävlig ut. Men ni ser lite hur jag ser ut på armarna på denna bild.
Men här står jag i vilket fall som helst vid Maya Bay, där filmen 'The beach' spelades in. Inte för jag har en aning om vad det är för film, men äh skitsamma. Det hör inte till saken.

vi fortsätter bildkalaset.







maybe your new half-side it's the right one



Har haft två prov idag, imorgon har jag två till. Två på torsdag och så har jag ett nationellt prov i no kvar och en stor uppsats i so. Men äsch tänker jag, det är inte mycket kvar. Och det är fint väder, nästa helg ska jag ha roligt och vi har börjat att dansa på idrotten. Så med andra ord är jag positiv även idag, underbart! Nu ska jag äta min favoritmat och sen ta en promenix.

För idag är det dumt att klagaaaaaaaa!

det är detta vi alla strävar efter, idag är jag fin

Jag har på mig svartvita haremsbyxor som det skriker oacceptabelt för att bo i Torsby om. De passar inte in här, herregud jeans eller svarta tights är ju plaggen här. Jag har på mig dom, för att jag tycker dom är snygga och passar mig. Jag vaknade imorse och tittade mig i spegeln, fan vad söt jag var idag tänkte jag. Prickarna i ansiktet passade in där och jag liknar en liten påskkärring. Jag tränar för att jag mår bra av det och jag äter för jag tycker det är gott. Min kropp är allt annat än felfri men jag gillar den ändå, den är kvinnlig så det skriker om det. Jag har en realtivt stark kropp och en stark personlighet som jag är stolt över. Jag har ett hår som är fejkblont och slitet. Och nu blondare än någonsin. Och jag gillar det, t.o.m mina tjocka korkskruvar tycker jag är fantastiskt fina. Tackar mamma glatt för att jag fick dom. Jag har kramats och jag har skrattat idag och fan vad gött jag har mått. Ensam är inte starkast och därför är jag så stark, för att jag är allt annat än ensam. Jag är glad helt enkelt.
Och nu när jag är starkare än någonsin och har så otroligt med energi ska jag nu få mina vänner att känna exakt samma sak om dom själva. För dom är värda det.





För idag är jag bra och det är inge fel att tycka om sig själv. Det är det vi alla strävar efter.


här var det glatt







1) Först ser ni en blek Amanda första dagen, poolen var min bästa vän. Fanns alltid där för mig när jag behövde.

2) Lovely sandstrand, också en nära vän till mig.

3) En Amanda efter två dagar i värmen, påväg ut för en middag. Kyckling med nötter ♥

4) Mammi och jag, allra första kvällen med våra fina stråhattar. Slå oss i att vara fina ni. Och slå mig i att vara blek i ansiktet jämförelse med kroppen ni.

5) Något så vackert har ni då aldrig sett.

Detta var några få bilder från mina tre första dagar. Alltså oroa er inte för att få se med bilder, har nyss lagt in 1003 bilder i datorn.

Utkast: Mars 28, 2011



En av de bästa sakerna jag gjorde i Thailand var att strandpromenera. Med bra musik i öronen gick jag med fötterna i vatten och log. En eftermiddag gjorde jag det, en av de få gångerna det småduggade.
'Om du lämnade mig nu' spelades i öronen. Ärligt talat vet jag inte varför, men jag började gråta så fruktansvärt mycket. Kanske för jag kände mig så lycklig eller för att saker jag tänkte på gjorde så ont. Jag grät konstant under promenaden på 5-6 kilometer. Jag insåg hur mycket fint jag har, som jag måste ta hand om. Jag var i, enligt mig världens finaste land med min fina mamma, som jag har så himla roligt med. Och hemma hade jag mycket kärt. Och jag insåg hur jävla glad jag ska vara.

Så man kan säga, att jag aldrig har varit såhär kär i min tillvaro.

två av mina tusen minnesbilder




Behöver jag uttrycka mig mer än att det var så jävla awesome?

nejfan nu är AmandaCarle tillbaka i Torsby



Varit vaken i 28 timmar nu. Och jag kan väl säga att jag är tröttast och jag längtar redan tillbaka till värmen, men jag har haft så bra där nere så jag börjar nästan gråta av glädje. Allvarligt talat. Jag och mamma har mått så gött så ni anar inte. Men nu är jag hemma hos pappi, kramar och berättelser om våra äventyr har börjat.
Och imorgon ska jag få kramas igen, can't wait. Godnatt.

tja



Happ, vem ar inte har och skriver om inte bloggerskan sjalv. Avnjuter en isglass i detta nu och kollar in Facebook for att ha koll. Saknar er dar hemma men vill inte hem, spyr av den tanken.
Vickan skrev ju sa fint ocksa, surfardrottningen ar fan jag det. Lyckades utan att sla ihjal mig ocksa, jippi.
Annars  lever jag fint har, solar, badar och ja ni vet allt. Ser dock ut som en tomat an, men jajajjaja.

Vi sager sa, fint hej.

Victoria här!!

 

Vår kära vän är fortfarande i Thailand så då får väl jag slänga in ett inlägg för att hålla er uppdaterade om vad hon gör där borta i värmen. "Surfdrottningen" som hon själv kallar sig, surfar på två meter höga vågor!
Hon har varit till en storstad, Patong. Där har ho shoppat loss,
 söt som hon är har hon till och med köpt en present till mig!
Under dagarna så åker hon på båtutflukter till paradisöar och har det härligt med Lena. Hon blir serverad öl,
får kindpussar av idioter och leker med elefanter.
Imorgon ska hon kanske flyga fallskärm (Idiot?!). Hon äter massor av god mat.
Jag måste påstå att det var ytterst svårt att skriva det här inlägget utan att göra en enda smilies men men är det en blogg så ska det väl vara på riktigt.
Jag avslutar med en bild som jag Älskar!


varmt



Hellu alla fina. Alltid lika roligt att se att nagon har skrivit ett inlagg har. Klockan ar mycket och jag borde egentligen sova sa jag inte blir sa forbannat grinig imorgon. Men ikke.
Happ, har jag det bra? Jag har aldrig haft det finare och battre. Solen steker som bara den och det ar minst 35 grader i skuggan, nice det. Dock har jag brant mig sa otroligt darav sa flagnar jag rata mycket, men ack.
Imorgon ska vi da till Phiphi vilket ar en paradiso nagonstans, ska bli roligt med lite omvaxling. Och om en vecka aker jag hem, usssch.

Jaja, saknar er brudar! Puss


Gott

För alla som undrar har Carle de jätte bra, det är as varmr och hon badar nästan hela tiden.och så klappar hon elefanter all den tid som blir över :) och på måndag ska hon och Lena ut till phiphi som är en paradisö :))


fran thaai



Johan, ditt inlagg var fint men passade ikke in pa min blogg. Trakigt kan man tycka, men jaja.
Lifeupdate fran mig nu da, varmt som faaaan och sa har jag klappat en elefant, basta av allt. Fina ar dom, imorgon ska jag steka annu mera och fota som fan. Men ja, sova nu.

hejhej,amanda prataaar




Hej alla fina!! Nu ar det Amanda sjalv som speaking. Jag mar sa extremt gott har sa ni fattar inte. Fan, jag lovar det ar varmare an i en bastu,mumma. Jag ser ut som en krafta ocksa, fint tycker jag.
Vi solar, mumsar mango och annanas eller hur det stavas, som jag forovrigt ar allergisk mot tror jag.
Jag badar fan hela tiden ocksa, for i solen gar det inte att steka. Ja, saknar er alla. Nej, sent har, bast att sova.


Puuuuuuuuuss fran solen


hej allaaaaa

HEEEEJ ALLA CARLE'S BLOGGLÄSARE! Fia och Linette här! Sitter i datasalen på engelska, som förövrtigt suger. Men vi deppar inte ihop för det. Det är ju fint väder och snart vår, och vi gillar vår. Vi saknar våran gulleplutt bebis finis sötplupp litegrann, fast avundsjuka, det är vi absolut inte...




Ja, fint. <3

Hon hälsar så klart till alla :)

Hej alla Carles bloggläsare, idag ska jag säja er att jag har pratat men självaste Amanda carle. Hon tyckte att ja skulle berätta för er att hon och Lena har de bra nere i de just nu 40 grader varma landet thailand. Dom har badat och solat hela dagen, brun har hon redan blivigt. Så nu får man väl bara känna sig ännu blekare i hennes närvaro, men ja älskar ju dig ändå. Och jag att hoppas att du kommer få en resa fylld av solande, elefantridande och mangoätande. Och du ska veta att jag saknar dig jätte super duper mycket redan, hur ska ja då klara mig i två veckor?, aja de får väl gå. När du kommer hem så står de en kopp kaffe hemma hos mig och väntar på dig vännen. Ha de så bra nu de är du värd. Puss och kram
Ja vi vet att vi är snygga :))


hejra kalla land



Tidsinställda inlägg är grejen. Ahja, jag kommer försöka uppdatera denna skiten någon gång ibland om det löser sig med internet. Men i vilket fall som helst så tycker jag att ni ska kika in här lite då&då för jag har ju fina vänner som kanske bloggar åt mig.

Nä, nu laddar jag för att äta mango och klappa elefanter.

sleeping away



Haft som en klump i magen hela veckan, av olika anledningar. Det har varit en väldigt väldigt jobbig sådan, men nu ligger allt bakom mig och nu kan jag blicka framåt. Känns jävligt bra och imorgon åker jag äntligeeeen.
Har inte kramat hejdå till någon av mina kompisar, vilket gör ont. Men jaja. Och nu är jag redo, för äventyyyr.

when I saw you in heaven



Jahaja, nu var jag hemma från begravningen. Det var så fint så fint och så många tårar föll från kinden.
Men nu känns det bra och imorgon klockan 07.00 åker jag härifrån. Ska bli så skönt så när jag tänker på det, skrattar jag högt.

hård dag idag





Idag är det dags att säga hejdå till Dig. Känns jobbigt och fint på samma gång. Det kommer göra så ont, så himla ont för idag kommer antagligen verkligheten komma ikapp mig.  ♥


why don't you make me feel like I'm the only girl in the world?



Tjenareee manneeen, så säger Ove Sundberg och även om jag hatar den mannen från botten så kan man inte göra något annat än att älska honom ändå. Han är jobbig och dryg, men så jävla klockren ändå.
Haha och förresten så blev jag tydligen matförgiftad igår också. Mmm kyckling som är rosa ♥
Jaja skitsamma cola och solsidan får iallafall mig på bättringsvägar.

tjoho vad jag mår bra idag..



Äh, jag drog på med ännu lite sovtimmar. Är uppe i ganska många nu och det har varit så fruktansvärt skönt så herregud.. Resten av kvällen ska jag kolla O.c och Sex and the city. Världens.bästa.tidsfördriv.och.medicin.



värsta ever




Ojojoj, jag har nu det värsta dygnet i mitt liv bakom mig. Som jag skrev igår, så mådde jag otroligt dåligt. Så jag
la mig och sov och sen så, ja fick jag ju svar på varför jag mådde så dåligt. Skitsamma vad som hände.
Nu mår jag iallafall bättre och är framförallt jävligt utvilad efter 17 timmars sömn. Så, I'm back.

jobbigt



Karlstads utbud var okej, likaså teatern och dagen i sig. Men nu mår jag så äckligt dåligt, så sängen hela kvällen.
Så jag återkommer när jag inte mår illa, skakar, hostar och den enda jag vill är att sova.
Är så positiv idag.

då finns du kvar, då finns du kvar



Igår somnade jag gråtandes till Lars Winnerbäcks's - kom ihåg mig då, den lugna versionen. När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då.
Och nu har jag börjat dagen med en kaffekopp och läsa mammabloggar. Bästa sättet att ladda upp inför en heldag i stan. Fan, kommer säkert missa bussen idag också, bäst att dra.

finns då inget att klaga pååå



Imorgon slipper vi tråkiga lektioner i skolan och får istället åka till Karlstad. Riktigt skönt säger jag, teaterfreak som jag är. Skämt och sido, men skönt att slippa skolan.
Att jag kommer stanna i storstan efteråt är också dumt att klaga på. Och ja, mycket möjligt att något plagg följer med mig hem.

den branta vägen upp som stärker mig



Vi har alla svackor, de där neråtgångarna som svider och värker. Det känns som hålet grävs längre och längre ner och man tänker, att snart bär det uppåt. Snart täcks hålet igen och man kan börja le igen.
Ja, hålet täcks igen, inom en viss tid.. Man måste bara ha den där jävla tålamoden. Och man måste hitta sin tröst i det hela, i det svartvita och i det som gör så fruktansvärt ont. Saker gör ont, väldigt ont vissa gånger.
Och man får gråta, man får skrika och man får gräva ner sig. Men man får inte fastna i de sakerna. För då kommer man aldrig uppåt. Man måste sträcka på sig och hitta sina sätt att läka sig själv. Sy ihop de sår som har rivits upp. För alla sår läker. Och för varje sår man får, ju starkare blir man.
Jag har haft ont, det har svidit många gånger och svedan kommer ibland tillbaka, men nu kan jag fan sträcka på mig. Sträcka på mig och se mig själv som stark. Tack vare mig själv och tack vare mina sår som jag sakta ha fått sytt ihop.

För saker gör ont ibland. Förbannat jävla ont också.

det gör liksom ont i mig





Tisdag. Simma med klassen, lockigt hår, dåligt spanskaprov som jag förövrigt inte kunde göra klart, resultatet från nationella, leka rockband på musiken, kaffe med Erikis och nu packa och ett besök på gymmet.
Och ingen semla, för jag är duktig.

ja det är väl min dag eller nått...




Går och lägger mig och gråter över min huvudvärk. Måste ha varit alla de barnen i 'familjen annorlunda' som har orsakat det.. Jaja, dom är väl söta, precis som jag. Så nu går jag och lägger mig i hopp om att va på strålande humör imorgon och förbannat redo för grammatikproveeeet. Nattinattnatt.

jävlans trött




Har ett spanskaprov imorgon, kan i princip allt men borde plugga lite mer. Orkar jag det? Nä verkligen inte..
Istället måndagsmyser jag som fan med mammi, kaffe och mor&dotter's snack inför det kommande.
Sjukgymnasten idag var mycket bra, hon var trevlig och jag gick därifrån med en massa nya övningar som ska göra att mitt knä ska bli friskt igen. Efter min jävla klanthändelse i innebandyn.

hits for kids






Sitter hos Emms och dricker kaffe och snor musik från henne. Nu är min vackra mp3 fylld med en massa toppenmusik. Första skoldagen efter lovet var förbannat dryg, bra då vet ni det.


från de vackra delarna










From the best part.

this is the end, you know




Nyss kommit hem från ett gympass som fick mig på jävligt bra humör. Ikväll är det mina favoriter på tv:n, Solsidan och Wallander. I just love it!
Jag älskar söndagar och jag vet att jag är jävligt ensam om det. Och just därför älskar jag dom ännu mer.

lite av mitt sportlov









Jag har mått gött under mitt lov jag. Och jag har kommit fram till att sova på dagen och vara vaken på natten är min grej. Och att jag har fina människor runt omkring mig. Och att jag älskar att gå på bio. Och att mina syskon är förjävla bra.

det är utan dig jag är som svagast



Givetvis somnade jag alldeles för sent igår och givetvis sov jag alldeles för länge idag. Och hoppsan sa, imorgon är det skolan. Det för mig ingenting, jag har haft ett jätteskönt och ganska roligt lov. Imorgon ska jag till sjukgymnasten och skit och packa all day. Tre dagar i skolan till veckan, sen sol och värme. Ja, dumt att klaga. Nu ska jag dricka kaffe, mm gott.

bland det finaste ni har sett






Vi har väl inget större till liv denna lördagkväll, men det gillar vi ändå. Och ni gillar dessa oerhört vackra bilder, ja herra och godnatt.

lika fula båda två, men du är så bra min vickiticktack









"Caaaarle, inga bilder ut på bloggään nu förfan"

Varsågod Vickan, detta är min hämnd för att du kastar pilatesbollar på mig. Och för att du släpper ut hönor, så jag måste klättra upp på släpkärror för att inte bli attackerad. Och för att du är så puttinutti dryg! ♥

hahaha sean banan



Hemma från hästarna, skogen och min galna vän. Nu laddar jag om för en vindruv och ansiktsmaskskväll med Fia. Och räkor, avokado och mango. Alltså myskväll hejhej.

men tjenaaa



Tjena, jag är ungefär världens tröttaste efter en kväll med mina bonner. Vi sysselsatte oss med sånt som man gör här uppe i skogen, faktiskt riktigt roligt. Men ikke, nu ska vi ut och gosegosa med hästarna. Tjoho, här passar jag in.


när kniven går sakta sakta längre in i kroppen och benen inte orkar stå mer



it's hard when we say nothing at all.

och jag är för svag för att orka stå emellan.

knattedisco





Ut i solen med min favoritkopp fylld med kaffe. Sen ikväll drar jag mig mot skogen, yes. Somnade runt sex inatt.. Ge mig en applåd. Taaaaaaack.

every word you say, I think I should write down






mess up my bed with me, kick of the covers. I'm waiting.

01.57




Jag har hunnit med mycket denna natt, som att prova en massa outfits, tränat lite här på mitt golv, sett på film, ätit nötter, skrivit med min fina Nilsson som älskar att vara vaken på natten lika mycket som mig och lyssnat på Teddybjörnen Fredriksson. Varför är allt så mycket mysigare på nattetid?

som ett litet barn





Är som ett litet barn när jag får en tablettask, jag älskar såna godisar. Speciellt salta björnar eller zoo. Jag blir jätteglad när jag får en sån. Och själva känslan att det ligger i en ask också, det gör ju allt.
Så nu sitter jag här, med en minimini tablettask och ska strax titta barnfilm. Ålder är bara en siffra har jag hört.

hejhej solen, vi gillar deeeeej




Kaffe och skitsnack med Emms. Check.
Sitta i solen och ännu lite mer kaffe. Check.
Köpa nya sminkborstar. Check.

Rätt bra dag ändå.

mmm yoggi





Solen fortsätter att göra alla glada, inklusive mig. Jag började morgonen med en baugettefrukost, dock lyckades jag bränna dom. Kan bli så när jag gör två saker samtidigt.
Nu ska jag strax gå och möta Ems för en kaffe och kolla in byns utbud, vilket tar ungefär fem minuter. Hehe.

nattbloooooooggar



Ligger och lyssnar på musik under mitt underbart sköna duntäcke. Jag har precis sett ett antal avsnitt av Sex and the city. Jag har kommit fram till att jag älskar att vara vaken på natten. Och så har jag en stor förkärlek till nattmackor. Har jag förresten nämnt att jag sover upp och ner i sängen också? Nähä, nu vet ni det iallafall. Det är såååå mycket mysigare att vakna upp i fotändan. Så, nu har jag babblat färdigt.

Godnatt.


finns ingen du är värd




Lagade världens godaste mat idag, kycklingwok. Den var ärligt talat inte att leka med, otroligt god. Och nu ska jag dra till gymmet för ett pass.

do you ever feel lika a plastic bag? Ja men varje dag herregud






Cool idag jag.

lovely day





Jag hade en toppenmorgon med en toppenfrukost. Med safari, kaffe och vindruvor blir liksom allt bra. Resten av dagen har förövrigt varit toppen. Varför gjorde jag smörgåsen format till ett hjärta förresten? Har inget bättre svar än, idag är jag på gullehumör.
Och varför äter jag pumpafrun bara sådär? För att få det hela att kännas och se hejdundrans mycket nyttigare ut.

RSS 2.0