Allt är ju så jävla myyys

Såja, nu var klippningen klar helt lagom till idoool. Så nu blir det att kika, åka till min snos och sen även lyssna på bror's nya podcast. Det kommer ju lätt att vara veckans höjdpunkt, yeah så är det. Och imorgon är jag leeeedig och då ska jag ta en hejdundrans lång sovmorgon och sen ta med mig Henrik på en höstpicknick. Gosiiigos Puss.


The last day

Gjort sista dagen på praktiken idag, trååååkigt. Nu, kvällsfikar med mammi och väntar på dreas som ska klippas. Hörs sen, ciao


how to safe a lifeImorgon gör jag min sista dag på salongen, hör och häpna, det känns jättetråkigt. Skulle vilja stanna minst en månad till ungefär, för jag har lärt mig en massa under dessa dagar. Och visst, det är jobbigt och lite smådrygt att vara där ifrån 09.00 till 18.00 men herrejisses vad det är roligt och herrejisses vad jag har hamnat rätt.

Är inte det härligt?

back
Jag förstår inte, om man verkligen trivs med sitt umgänge och med det man gör tillsammans, varför låter man det rinna bort? Varför låter man det bara blir minnen kvar att leva på?
När jag ser på dessa bilder blir jag glad, får tillbakablickar och får samtidigt ett obehag i magen och tänker, det var det förflutna och det kommer aldrig återvända. Allt det där fina vi hade med varandra, det vill jag ha tillbaka.
Jag saknar den vänskapen som jag hade med en massa tjejer, och jag saknar gemenskapen. Visstvisst det är skitkul att ha flyttat och gått vidare men jag vill fortfarande uppleva alla de där skratten och galenskaperna vi gjorde.

Så tjejer, nu får vi dra fingrarna ut våra stumpirumpor och umgås och inte låta allt förbli minnen. Bra.

från förrrrrVem är detta kan ni ta och fråga er. Jag kan ta och fråga mig själv det också. Jag hade ben som var smalare än mina nuvarande armar och mina armar fanns mer eller mindre inte. Jag hade rent ut sagt inga bröst heller.
Men hur det än är så trivs jag mycket bättre med några extrakilon..och med större bröst givetvis.

Skitsamma, lång förtext. Idag har jag fasen lärt mig att klippa en killfrisyr, så alla mina läsare i det motsatta körnet, ring mig så klipper jag av er håreeeet. Bra, det gör jag med nöje. Givetvis blev henkeponken min försökskanin och ja, han ser fortfarande ganska normal ut så jag lyckades. Imorgon är det dreas som blir offret. Can't wait. Godnatt.

save the world tonight.

Första dagen på praktiken är gjord, jag förväntade mig inte så mycket av den faktiskt. Som en etta på frisörlinjen kan man inte så mycket, mest bara grunder och lite permanent. Så det är väl det jag har gjort idag, på en docka givetvis.
Träffat erica, mamma, mormor och pappa, det hör verkligen inte till vanligheterna någon av dom ska jag säga er. Tråkigt nog. Så vad gör jag ikväll då? Jo, jag dricker te som vanligt. Saknar camillisen, jättemycket. Kan inte få likadana skrattanfall när jag är här, de är oslagbara. Men men, jag blir väl aldrig riktigt nöjd I guess. Ching ching.

Du är så mycket vackrare än vad du tror
tittade på när henrik spelade handboll i deje med andreas.
var på kinan med henrik.
och nu ligger vi i sängen, han spelar tv:spel jag läser bloggar och taggar inför praktiken imorgon. Vill ha te, som förövrigt jag och julia bråkar om, vilken smak som är godast. Jahapphapp, ska tjata till mig lite te som henrik ska gå upp och göra nuuuu.

från dag ett till två

Idag är det lördag och jag gillar lördagar. Jag gillar även att jag nu har förflyttat mig till torsby för en vecka, ja det gillar jag. Jag gillar även att Faijtas, det åt jag, dreas och henrik igår. Det var gott.
Jag tyckte det var trevligt att ha de två grabbarna i huset, faktiskt. Men nu är jag hemma, eller ja vad menar jag med hemma? Jag bor i Karlstad under veckorna, bor ibland hos mamma i torsby och ibland hos pappa i torsby och väldigt ofta hos henrik i Bjälverud. Så med andra ord har jag fyra olika hem. Men nu är jag i vilket fall i Bjälverud, mår gött samtidigt som jag ligger och tittar på henrik när han spelar NHL. Han är så koncentrerad så koncentrerad, måste störa honom på något sätt, ska testa att bita honom i ryggen, brotta ner honom på golvet, ruffsa till honom i håret och peta honom i ögat, så får han se vem det är som har makten. Ciao.


you and me together, nothing is better
det är jag som drömmer drömmarna, det är jag som ska uppfylla drömmarna. men det är vi som ska leva i drömmarna - tillsammans.


salongen hela dagen imorgon, sen fika med julia, sen besök av sis och slutligen så kommer dreas och henrik till mig. Kan ju helt enkelt inte bli en bättre fredag. Vänta på henrik, krypa ner i hans famn och sen sova.  


från mitt rum
Frågan är ju varför jag egentligen tar såna här bilder på mig själv och framförallt varför jag lägger ut dom. Jaja, well well, det klassiska 'det är min blogg och jag lägger ut vad jag vill' haha.
Det ser ut som fan i mitt rum, som vanligt det. Och som vanligt orkar jag verkligen inte göra någonting åt det.
Det är ganska jobbigt det där med att bo hemifrån, att man verkligen måste göra allt själv. Men och andra sidan så kan man lika gärna låta det vara, eftersom det är jag själv som får leva i skiten...och henrik då förstås.


vettigt trams

Jaha, vad jag har ägnat mig åt de senaste dagarna? Jo, jag har lärt mig sju sorters flätor. om det var svårt? Nej, inte speciellt, tänkte faktiskt ta och visa er dom sju någon dag, om jag orkar. Ytterst tveksamt men.
Jag åkte upp till torsby idag, bakade muffins som blev totalt misslyckade och ligger nu i soporna.

Och kanske det roligaste under det senaste dygnet, lyssnat på Linus och hans två kompisars Podcast. Vet ni inte vad det är, googla. Nejdå, men det är lite som ett radioprogram, man lyssnar när dom pratar om oviktiga och meningslösa saker likaväl som lite intressanta och seriösa. Men, misstolka inte. De oviktiga, oseriösa och meninglösa ämnena är de roligaste och man får sig ett gott skratt, inte en gång, inte två gånger utan en hel del sådana. Mest skrattar man åt dom, men det var väl skitsamma. Roligt är det i vilket fall och jag gillar det dom för. Och om ni tyckte min kära brors inlägg var roligt, lyssna förfasen på detta då.
Själv har jag lyssnar tre gånger och är påväg in på min fjärde. Ha det nice, och skratta. Sedärja, nu ska jag ha 25% av förmögenheten om dom blir kända...

http://vettigttrams.wordpress.com/

sommarminnen
underbara sommar, bästa i mitt liv

kära kära du

gråter floder, är överlycklig. Gullemikael i idol gick vidare, det otroligt löjliga programmet gör mig så rörd.
Han är ju så söt, den där mikael. ♥

nevermind I'll find someone like youu
Nästa vecka har jag praktik, i torsby! Ska bli skönt att va i torsby en hel vecka, tänker fika på wiener varje dag som förr. Som förr..låter som en femtio plusare. Fast ärligt talat känner jag mig som det ibland, speciellt idag.
Fast innan det, ska jag vara i Karlstad hela helgen förhoppningsvis, då jag får besök av ingen mindre än Dreas. Och henrik då, fast han är ju mer eller mindre min sambo han också. Det ser jag fram emot, det kan ju sluta hursomhelst med dom två grabbarna i huset.
Nu, ska jag slå mig ner i camillas soffa helt själv och bli ännu mera smygkär i mikael, han är ju så go.

hemmafru

Diskat i en halvtimme, känner mig minst sagt bäst. Men nu är det slut på hemmafrulivet för nu ska jag ta bussen in till stan för att träffa olivisen. Ska nog unna mig ett par jeans också och kanske något mer.
På så sätt är det bra att bo i stan, bara att gå in och köpa om det behövs något, eller om det inte behövs något också. Det går självfallet lika bra det. Som dom där jeansen, dom är kanske inte välbehövliga men ack så jävla snygga. Jepphepp.

born this way

Sitter och läser hundratals med bloggar, det är sånt jag gör när jag har tråkigt. Blir så insatt i deras liv och igår tog det slut mellan en av mina favoritbloggerskor och hennes pojkvän som har varit tillsammans i 4 år. Blev jätteberörd och kände en klump i magen. Men en annan av mina kära favoriter skrev igår ut att hon väntar barn, då blev jag glad igen. Kikar idol också och ensam mamma söker, för ute regnar det och jag fryser. Då är det liksom helt okej att ligga under täcket ett tag, har jag bestämt.


i klassrummet

haha här sitter gänget längst bak i klassrummet och tar såna här fina bilder istället för att skriva ett brev till oss själva som vi ska läsa om tre år. Det är jättetråkigt, så istället bloggar jag och sitter här och ser ut som en mupp. Men det är väl likt sig. Detta är förövrigt mina närmaste homies, jag vet att ni torsbybor är väldigt nyfikna på vilka jag leker cool med i skolan. Detta är då mitt svar på den frågan.
Vill hem och sova, blev väckt av en rörmokare imorse som kom in i mitt fina rum, buhu. Så gör man inte mot amanda.


finaste h

För ganska exakt fem månader sen träffade jag henrik för första gången. Då var jag ganska blyg inombords, men skrattade och flamsade som aldrig förr ändå, för att inte visa min nervositet. Jag minns första gången jag träffade honom väl, jätteväl. Vet exakt vad jag hade på mig och exakt vad jag hade för känslor i magen. Pirr.
Nu har det som sagt gått fem månader och vi har varit ifrån varandra max fem dagar sen dess. Lite skrämmande hur fast man kan bli i en person på så kort tid. Men det har utan tvekan varit det bästa.
Nu klarar vi inte vara utan varandra en enda natt och när detta händer, då pratar vi i telefon i timmar och skriver sms konstant.
Det känns overkligt och för bra, men jag är så jävla lycklig med den knäppa pricken. Och vi blir kärare och kärare för varje liten dag som går, vi blir även starkare och starkare tillsammans.
Som om det vore igår ♥

söndagsmysLång sovmorgon och nu inväntar jag en låååång frukost. Älskar söndagar som ni kanske vet, speciellt på morgonen. Så nu har vi tändt ljus och lyxat till det med såna där godigoda frallor som henrik har åkt och köpt.
Till det ska vi se på Stockholm-Båstad. Det är det perfekta avslutet på helgen tycker jag, innan jag åker tillbaka till mitt karlstad. Imorgon är det skolkort och jag kommer i all säkerhet försova mig och se ut som en vilsen och hemlös pudel.
Det är ju som en flygskit i rymden som vickan skulle ha sagt, puss herra.

lördagsmys

Jag älskar iallafall helgen till tusen, pirrar i magen av att göra ingenting. Älskar att inte planera någonting, bara vara med min kärlek. Fredagar och lördagar är underbara, känslan att inte behöva göra något som man inte måste, det är lovely. Jag och henrik myser ofta till det, ni ser väl själva på bilden. Detta var gårdagens fredagsmys plus maria wern. Kan ni tänka er att henrik pettersson är en sån romantiker och gör mig salamihjärtan? haha, nu är han ännu mer romantisk och sitter och spelar nhl, min älsklingspöjk det. Själv ligger jag i sängen och dricker kaffe samt kikar på sista minuten resor, 1248 kronor till rhodos, imorgon! Ja varför inte.

idag är en bra dagIdag älskar jag allting. Det höstmysiga vädret, Karlstad, Torsby, Bon Jovi. Ja allting. Hur skönt tror ni inte att det är? Så förbannat, kan inte förklara knappt. Jag har energi till att göra något idag för första gången på två veckor.
Jag njuter av att vara i torsby men jag älskar fortfarande Karlstad. Allting som har med stan att göra. Och det var väl ingen skräll att jag skulle trivas?

Mår så bra idag att jag inte orkar sitta här. Så jag ska må ännu bättre med henrik sen, fredagsmyset är det allra bästa. Fast jag är rätt bra på att vardagslyxa också, men skitsamma.

godkväll.

Jag hade två val. Antingen stänga ner den här sidan eller klicka på nytt inlägg.
Självfallet valde jag andra alternativet. Det är inte alltid man får den här chansen, att göra en "blogrape" som amandas bror så fint kallade det för. Nu tänker ni, jaha? Och varför pratar amanda om sig själv i tredje person?
Då kan jag trösta er med att NEJ AMANDA HAR INTE BLIVIT SCHIZZO, inte ännu iaf.

hihi, endel av er kanske förstått redan nu att det här är camilla.
camilla som i amandas sambo. och gullig som jag är tänkte jag skriva några rader om amandisen.
Hade jag inte amanda i rummet brevid hade den här flytten inte blivit alls lika spännande och rolig.
Fan va jag hade tur, jag menar hon kunde ju ha varit världens bittertant. Men icke, hon är faan så bra.
Vi har våra myskvällar, dricker te och äter rostat bröd (shit va vi äter bröd, INSANE!), skriker oss döva åt småkryp, skrattar tills vi varken kan andas eller stå upp, diskar ikapp, och är paranoida som fan.  ja, det är nog en ganska bra beskrivning.

men jag gillar det,


Hur det är att leva själva, Del 2

Haha åh gud. Ni fick läsa en dag hur det är att leva själv om man heter Amanda Carle, idag ska ni få Del 2. Hur det är att leva själva om man heter Amanda Carle och Camilla Pernerfur.
Det är mycket roligt, mycket knäppt och mycket farligt. Jag kan berätta en händelse som slog till för några minuter sen. Vi skulle följa våra strikta kvällsrutiner som består av mackor, samt te och tv, det måste vi göra annars blir allting mycket fel. Så vi gick till köket som vanligt, började bre mackor och koka tevatten. Sen skulle jag öppa bestickslådan, och där inne knallar det runt en......silverfisk!! Jag skriker, camilla fattar ingenting, jag skriker lite till och då sticker camilla ner hela ansiktet i lådan och kikar och dååå fattar hon att det är ett djur. Då skriker hon också, hoppar till och slår i taket av rädsla. Så där står vi, eller ja hoppar vi omkring och skriker. Funderar på hur fasen vi ska göra och vi kommer bara fram till en sak.. han ska dööö den jäveln!! Okej, då är det beslutet taget tänkte vi. Frågan är bara hur vi ska döda den, det finns ju många metoder liksom. Ingen av oss ville ju ta i den jäveln, så vi tog en sopkvast först, sen insåg vi att den inte var vass nog. Då tänkte vi bränna upp den, men nej då kunde ju det sluta riktigt illa.
Vi fann ingen lösning, så vi tänkte att vi kanske kunde...dränka den i kokande vatten. Men hmm, eftersom de heter silverfiskar kan de säkert de simma. Så det gick inte.
Då fick vi helt enkelt tänka om...igen! Och sen kom vi på det, vi skulle dränka honom i diskmedel, för det är ju en seg smörja. Så, det slutade vi med. Och gissa vad? Han dog. Så nu är vi jättelyckliga för nu är han död, och vi kan ha våra bestick ifred, dock är de dränkta i diskmedel, men whatever. We did it! Det mina vänner, det är girlpower om något är.
Ett tag övervägde vi dock att ringa räddningstjänsten, men det enda som stoppade oss till det var..att vi inte kunde numret. Hehe.
skitsnack

Min blogg glöder inte precis, det har inte jag heller gjort. Nu däremot, nu är det eld i rumpan på mig. Så kan det gå efter cirka två veckor av noll energi. Det är skönt att må bättre igen, så det har jag firat med kaffe med camillisen och olivis, sen lite minishopping med mig själv.
Pangpang boom boom vad veckorna går snabbt, och pangpang boom boom vad helgerna går ännu fortare. Haha, förövrigt tycker jag det är megaroligt att sitta och vänta på min buss vid drottninggatan. McDonalds är liksom Karlstads svar på Quikly i Torsby. Där hänger man, så är det bara. Där skriker man, fjortisslår varandra och går runt med en hallonsoda och låtsas, eller ja kanske inbillar sig att det är en alkoholhaltig dryck istället för den sockerbombade hallongrejen. Det är roligt att titta på när de vinglar runt där, med sin hallonsoda i ena handen och en kompis hängande över andra armen. Haha, sånt roar jag mig med ibland. Det skrattar jag åt länge länge, ofta ofta.
Godnatt, godkväll nu ska jag äta en ostfralla, sen middag hej? Eller gills det ens som middag? Ja.

från det ena till det andra

okej, vilka dygn det har varit. Mått fysiskt dåligt, igår log jag inne på sjukhuset hela dagen, fick blod, de stack mig i armvecket, en gång, två gånger, tio gånger. Sen stack de mig i fingret, två gånger. Jag hatar sprutor, jättemycket.
I vanliga fall gråter jag och får panik när någon sticker mig, men igår var jag modig.
Hatar sjukhus förövrigt, men det finns gulliga sjuksköterskor där som ger mig äckligt kaffe för jag såg så ledsen ut.
Jag var ledsen. Men då kom henrik och gav mig presenter, bara för han är den gulligaste pojkvännen som finns. Ärligt talat. Och ärligt talat så vill jag må bättre nu, jag är värd det. Ärligt talat.

inte utan min kärlek

Jaha, då var denna Mârtenshelg över, jag har endast spenderat cirka en halvtimme nere i byn och det var idag. Har varit krasslig som fasen sen i onsdags, då besökte jag sjukhuset, ska jag även göra imorgon.
Har varit ett helvete minst sagt och jag hade verkligen sett fram emot att träffa mina vänner, men men. Har haft världens bästa sällskap under helgen iallafall, henrik min fina har stått ut med mitt gnäll hela helgen. Haha min pöjk det. Så istället för att vara ute hela nätterna har vi sett på film och haft mjukisbyxor på oss.
Så det bästa med denna helg var mitt kanderade äpple jag köpte förut och henrik och mammi. Ikväll åker jag och henrik till karlstad och taggar för sjukhusbesöket imorgon. Jättekul.

hur det är att leva själv om man heter amanda carle

I mitt rum står det tre kaffekoppar men kallt kaffe i. Dom har stått här ett tag, det ligger en massa kläder i soffan. För jag har ingen byrå än. Henrik's två t-shirtar ligger på golvet, för jag hade inget annat att torka mig med när jag duscha förut. Smart som jag är, kasta jag in alla handdukar i tvättmaskin samtidigt. Smart tjej.
Det ligger tjugotals med tuggummipapper på soffbordet för jag har ingen papperskorg i mitt rum och jag orkar inte gå och slänga dom varje gång jag tar ett tuggummi. Det tar för mycket av min dyrbara energi, som jag förövrigt har noll av just nu.
Jag har lagat mat cirka tre gånger på tre veckor, resten av dagarna har jag antingen, ej varit hungirg, ätit smörgås, eller havrefras, eller havregrynsgröt eller helt enkelt tagit med henrik till statoil för en korv i baugette. Som jag förövrigt skulle kunna livnära mig på.
Mina gardiner är alltid igentäckta för fönstret. För jag hatar tanken på att någon jävel står och glor på mig när jag ligger i min sköna nya säng och äter lila vindruvor.
Jag diskar ganska ofta, eller ja det måste man göra när man har världens minsta diskho och när man inte har någon diskmaskin. Jag och min kära sambo camilla brukar kriga om vem som ska diska, för vi båda tycker det är så roligt. Det slutar med att vi dänger ner varandra och har blåtiror. Allt för disken, ungefär.
I våran frys finns det glass, det finns lax, kyckling och kött, grönsaksgrejs och bröd. Laxen, kycklingen och köttet har mamma köpt till mig, för jag är för snål för att köpa det själv. Fast som sagt, jag orkar aldrig laga iordning dom, men bara tanken på att det finns känns lite lyx. Och jag gillar lyx, typ därför jag äter nudlar ibland också. Hehe.

Som ni kan läsa här och kanske kan komma fram till själv, så är jag inte så vuxen av mig, eller ordentlig. Ganska slapp faktiskt. Men jag är duktig. För jag är duktig på att diska.


tar han över min blogg nu eller

Hmm, är lite förvirrad. De två senaste dagarna har jag inte rört en dator eller tänkt på bloggen överhuvudtaget. Min käre bror skötte ju det så bra åt mig ändå. Men, jag har haft sån jävla bra statistik under dessa två dagar så det är nästan skrämmande. Varför frågar jag mig själv? Är det så att när min bror drar till sig mer läsare än vad jag gör?
Kanske. Har även fått ett och annat sms ' haha älskar din bror', 'åh vilket roligt inlägg, hohoh rolig han är' och så vidare och så vidare. Okej, jag erkänner att inlägget han skrev var roligt och knäppt.
Men jag är roligare och så mycket bättre. Ja, just det. Tänkte väl det, ni tycker också det ja. Ja, men vi säger så, ska dricka mitt svarta kaffe nu, vill ha mjölk men äh, när man bor själv får man inte vara kräsen.


Blogrape

Bloggarna motsvarighet till facebookens "facerape" bör ju kallas "blogrape", om inte så myntar jag det uttrycket i detta nu. Det kan faktiskt vara så att jag nu gör ett viktigt avtryck i historien och kommer kanske om några tusen år att beskrivas som geniet, frälsaren och Guds son som uppfann detta utomordentliga ord. Man vet aldrig.

Min ena syster var alltså hemma hos mig förut. Jag kallar henne även för "den andra systern", eftersom hon logiskt nog är den andra i ordningen. Om du nu har några fler hjärnceller än fågeln som nyss flög in i min fönsterruta, så har du förhoppningsvis listat ut att jag även har en första syster. Grattis till dig, det stämmer bra. Henne kallar jag för "den första systern".

Men nu var det alltså min andra syster som var och hälsade på mig. Hon lånade min dator, skrev ett blogginlägg och sedan försvann hon. Och då menar jag bokstavligt talat försvann, hon gick upp i rök rakt framför ögonen på mig. Jag är ganska säker på att det gick till så, eller så ligger förklarningen i att jag glömde ta min medicin imorse.

Hur som jävla helst, hon "glömde" att logga ut från sin blogganvändare. Citationstecknet använder jag då jag tror att hon medvetet lämnade användaren inloggad då hon vet att jag inte skulle klara av att låta bli att använda mina äckliga fingrar till att komponera detta fantastiska alster.

Ni sitter säkert framför era dataskärmar och undrar vad det är för jävla fåntratt som skriver detta blogginlägg. Fåntratt är för övrigt ett ord som folk bör använda betydligt oftare. Men jag är då alltså brodern till den andra systern, och otroligt nog även till den första systern. Hur detta går ihop har jag aldrig riktigt lyckats få ihop... Kallas jag för "den första brodern" eller möjligtvis "den femtiosjunde brodern" sitter ni säkert nu och funderar. Varken eller kan jag säga, jag kallar mig själv för "mig själv" eller "den fantastiske". Den första systern och den andra systern kallar mig dock för "den enda brodern" eftersom jag helt sonika är deras enda broder.

Mina föräldrar har dock alltid kallat mig för "den äcklige sonen" och det har jag väl fällt en och annan tår över i min ungdom. Ung, det är jag dock inte längre. Förra veckan fann den andra systern ETT grått hårstrå på min hjässa, så jag kan ju bara anta att mina glansdagar är över. Jag fick givetvis panik över detta och färgade håret direkt.
Ett annat tecken på att jag börjar bli gammal är att jag har börjat använda väldigt märkliga uttryck och ord. När jag frågade en vän häromveckan om han ville gå ut och festa snart så frågade jag om vi skulle gå på något "diskotek". Vid ett annat tillfälle så beskrev jag en sak jag tyckte var fin som "tjusig".

Skrämmande.

Nu kom en helt annan vän hem till mig och sa "Hej Äcklet" till mig. Jag går ofta under det namnet då fler människor än mina föräldrar anser att jag är ett äckel. När jag är ute och går på stan så pekar folk på mig och ger förskräckta blickar åt mitt håll, väldigt ofta får jag även mottaga glåpord. Inte ens när jag är hemma i min lägenhet, där jag kan tycka att jag inte stör någon, så terroriserar folk mig. Mina grannar visar genom mtt brevinkast "Äckel, jävla äckel. Tvätta dig ditt förbannade äckel".

Men jag har börjat vänja mig.

Nu ska jag gå ner och hämta mina nytvättade kläder, HA, där ser ni att jag inte är så jävla äckliga. Så jag lämnar er nu. Men vi hörs kanske, eller kanske inte. Jag vet inte.

Hej.

elektropop

lång skoldag, fika med mina två homies Olivia och Camilla. Riktigt mysigt, gillar dom tjejerna som fan. Ikväll ska vi mysa till idol plus att jag ska ännu en gång agera frisör åt olivia. Färga och klippa blir det. Så just därför kanske jag ska dra mig hemåt snart, är nämligen och våldgästar brorsan. Fan nu går min buss om fem minuter, skynda amanda-

slå huvudet högt

Har så otroligt mycket tankar i huvudet som aldrig tar slut. Mår inte så bra idag, men kan inte riktigt sätta ord på vad det är, eller hur det känns. Så jag är hemma, svettas och rullar runt i sängen. Väldigt osmickrande men väldigt sant.
Har ätit tre vindruvor idag och druckit en halv kopp te, vill inte ha något. Tappat matlusten totalt.
Det är okej att klaga idag och det är okej att ha dåliga dagar ibland. Så idag är det jag, vindruvorna, vaniljte och oth. Kan ju inte bli något annat än bättre då iallafall. Take care.


den finaste delen
Det är i detta skede som jag är som lyckligast, det är då jag inser vad det fina i livet är. Jag älskar varje liten minut med henrik och det är ganska många minuter per dag som vi spenderar med varandra. Kan inte vara utan honom. Två dagar är det mesta på fyra månader som vi har varit ifrån varandra. Helt sjukt.  Och helt otroligt fint.
Jag har då aldrig varit så lycklig och kär som jag är nu.


brunettttt
jaha, sådär ser jag ut nuförtiden. Supertrivs verkligen som brunett. Nu längtar jag lite till skolan på onsdag och fredag och till min praktik om någon vecka. Ska bli så jäkla kuuuuuuul!

om och om igen
Både ogillar och gillar söndagar. Jag ogillar det för jag inser hur fort helgen har gått och jag vill göra så mycket mer än jag gör. Samtidigt är det mysigt att åka till karlstad och komma hem till en lägenhet som är alldeles sådär mysigt mörk. Där tänder jag ljus, gör mig vaniljte och mår gött. Sen taggar man om till skolan imorgon. Och så träffar man alla snygga klasskompisar och klagar över den lilla engelskan vi har, eller att no:n är dryg.
Sen är det helg igen. Och jag kommer hem till älskade torsby. Och den kommande helgen ska bli så otroligt jävla rolig, pirrar nästan i magen när jag tänker på att jag kommer få träffa alla vänner igen. Åååååh.

mörkhåriiiiiiig

Detta är då resultatet på min impulsiva tankar. Är supernöjd, trivs i det faktiskt. Men blir lika chockad varje gång jag tittar mig i spegeln och ser mig själv. Hoho, det trodde ni då inte?
Nej, inte jag heller. Nuuu ska jag baka med henrik min fina.


på tågeeet

haha oh jisses mina vänner, nu har jag gjort något drastiskt. Precis som jag ville, vad det är, det visar jag sen. Haha skitkul är det, för ingen vet om det och ingen kommer känna igen mig. Hoho, spännande huuuuh?

fick ännu två frågor, som jag nuuu ska svara på innan jag glömmer bort liksom.

måste man ha mvg i idrott för att komma in på frisör?

Icke heller, du kan ha g, vg eller mvg, bara du samlar ihop de poäng i helhet som du behöver. Jag hade vg i alla ämnen utom ett där jag hade mvg, så att det går att samla ihop poäng på andra sätt om du nu inte har mvg.
Haha bra förklarat, men hoppas du fattar.

Var har du köpt fanta strawberry?

Jag chansar på att du har sett en bild som jag la ut för ett tag sen, just den bilden är tagen i Thailand. Så ja, enda sättet är väl att du helt enkelt får ta ett direktflyg till thai och köpa ett flak eller två. Nerra, men jag såg även på pekås för ett tag sen, även netto i karlstad hade såg jag.svaaaar

jag har fått två frågor för några dagar sen som jag tänkte ta och svara påååå.

krävs det höga betyg för att komma in på frisörlinjen?

haha nej, jag kom ju faktiskt in så helt omöjligt höga poäng kunde det ju inte ha varit. Men jaa, vet tyvärr inte hur mycket poäng den sista hade som kom in. Men ja, skulle gissa på ungefär 220-230 ungefär.

As fin lägenhet ju, hur många rum är det i den?

hoho tack, kuuuuul att du tycker det. Den är rätt mysig faktiskt. Hmm, jag och camilla har varsitt ganska stort rum, sen så delar vi på ett kök och sen är det som en kort korridor med typ förråd och toalett samt dusch och grejs. Så ungefär en tvåa tänker jag.


hair

henrik ska laga mat åt mig undertiden jag sitter och spelar fruit ninja och kika oth. Det mina vänner, det är vardagslyx det. Har nyss klippt honom också, hohoh en riktig frisör alltså.
Imorgon är det en heldag i salongen som gäller och sen tar jag tåtåtåget till torsbycity! Så hallå någon, lek med mig då under helgen, jag saknar er!
fint hår (läs lejonman) jag hade för någon månad sen, haha herrejisses.

det är torsdag idag hörde jagjag måste göra något drastiskt, jaaa.
jag måste städa lägenheten, jaaaa.
jag måste lära mig alla lanza's produkter, jaaa.
jag måste tvätta idag för första gången i mitt liv, jaaaa.
jag måste ärligt talat bädda min säng och ha kul, jaaa.
jag vill ärligt talat att det ska bli nästa helg nununu, jajajajaaja.
herra, ska börja med den andra punkten.

RSS 2.0