Haha
Har fått en ny vana, en ganska skön vana. De senaste dagarna har jag legat i sängen i flera timmar med musik i öronen och kollat igenom gamla bilder. Läser igenom gamla blogginlägg och inser vilket bra liv jag har och har haft. 

Som när jag bodde i Karlstad, vilken jäkla tid. Jag var jävligt ostabil mestadels av tiden där, inte konstigt kanske när jag blev dumpad och var 17 år, ingen lätt tid. Försov mig varje dag och såg ut som fan själv när jag väl kom till skolan alltid några minuter försenad. Var världens lataste människa när det gällde skolan men jag klarade mig igenom det där också, haha kan inget annat skratta när jag tänker tillbaka på den tiden. Så himla rolig ändå, levde på 1000 kronor varje månad, var kär ibland, ledsen ibland, snygg ibland, ful oftast, fattig men oftast väldigt glad. 
Jag är ju en sån person som är jävligt slarvig, planerar ingenting och kan inte tänka ekonomiskt för fem öre, gör det jag känner för, kan inget om matlagning och vet inte hur man byter påse på dammsugaren. Ändå fan klarade jag av den där tiden också. Ingenting har ändrats än idag, jag är fortfarande lika slarvig och oansvarig, vilket jag får höra både en och två gånger per dag. Det är det som är så härligt med mig, jag bara är jag, slarvig som fan och okapabel till de mesta vuxensakerna. Men rolig är jag. Och sentimental, nu ska jag lägga mig och gråta ett tag, för det är den tiden på månaden. 

Hejhej. 

Ni är bäst
Låt mig bara får hylla dessa två i ett alldeles eget inlägg. Jag hyllar dom nästan i varje inlägg men nu ska ni få ett eget. För det ni gör mot mig gör mig varm i hela hjärtat helt ärligt. 

När jag fyllde 20 så ordnade dom en överraskningsfest till mig, fixade allting bakom min rygg och det är ganska svårt när vi är med varandra all ledig tid. Dagen efter kom dom på mitt kalas med släkten och förgyllde även den dagen. 
Och igår stod dom helg seriöst parkerade vid gränsen när jag kom hem från Norge, med blommor. Jag kan inget annat än skratta ihjäl mig att dom verkligen gjorde det. Det tyder liksom på vilka jävla hjältar dom är. 

Att dom skriver "nu kommer vi" när jag ligger helt totalt stendöd dagen efter en festnatt och jag vill inte prata med någon utan helst gå i ide, då kommer dom fast jag säger nej, lägger sig bredvid mig i sängen och får mig att skratta ändå. Kan egentligen fortsätta hur länge som helst, ni är för bra. Alla borde få ha såna som er i sin närhet. 

Kan aldrig bestämma mig
Men givetvis klarar jag inte av att se likadan ut mer än i 2 månader, så nej nu blev jag lila igen. Har fått höra av alla att jag inte är mig själv utan mitt lila hår och det håller jag med om, så därför gick jag tillbaka till det lila återigen. Och pappa blev lika onöjd som jag hade trott! 

Jaja, nu är jag iaf tillbaka i Sverige efter en Norgevecka, det är sååå skönt. Jag är ju så van att träffa mina älsklingar varje dag liksom, låter som jag har ett förhållande med dom. Isf världens bästa förhållande. Jag gillar trots att Torsby, det måste jag nog ändå erkänna. 

Men nu längtar jag efter en ledig helg framförallt, jag är sååå trött. Norgelivet vänder upp och ner på mina rutiner så hela jag blir helt utsliten. Jag är nog en rutinmänniska trots allt. Äta mat senast klockan 19, lägga sig i soffan en kort stund, invänta mina kompanjoner för något litet bus, ligga i sängen vid 23 och se på serier tills klockan är 00.00 sen måste jag sova. Så ser mina dagar ut i Sverige, i Norge äter vi middag när klockan är 00.00 och somnar inte förens långt in på natten. Ja ni hör själva, inte konstigt jag blir trött. Nej så godnatt. 

Update

Hej på er! Ja vad har hänt sen sist? Jag har kommit hem från Norge, jobbat här hemma i snart en vecka vilket har varit såååå skönt. Haft tacosmiddag hos frugan, sett på nostalgifilmer. Åkte iväg till Oslo i lördags, var på årsfest och bodde på hotell med mina norska kollegor. Årsfest är någonting som är så otroligt roligt, alla anställda i Hairport samlas, blir bjuden på 3 rätters och umgås med de 300 personerna som är på festen. Sen dansar vi hela natten lång och är skitdåliga dagen efter. Det är standard. 

Annars då? Hatar snö så in i bomben och gick och spontanköpte en ny telefon förut. Det var jag värd tycker jag, slösmaja som jag är. Ikväll ska jag äta middag med mina tjejer, livet är bra som vanligt. 

Hest
Sedärja, mitt nya liv som norsk och hästtjej har börjat. Härligt tycker jag, tror jag kommer komma överens med dom där filurerna snart. Annars då? Jo det är bra, har ätit norsk lasagne och blivit lite hemmastadd i huset. Tror detta kommer bli bra även om jag redan saknar pappi, djuren och mina kompanjoner som jag ser varje dag i vanliga fall. Haha även fast det bara är en halv vecka jag är borta så är detta ett ganska stort steg för Amanda Carle. Det var väl på tiden med något nytt och ursäkta mig men faaaaaaaaaaaan vad gött att slippa åka 18 mil per dag. 

2016
Igår pratade vi om vad vi vill ha ut av detta nya år, inga större löften egentligen och absolut inte några dumma "ska sluta äta godis och börja träna" löften. Utan mer mål, vad vi vill åstadkomma 2016. Och mål är bra, det gillar jag att sätta upp. Vi kom alla överens om att jag ska bli mer självständig, egentligen var det Erica och Emma som påpekade det från första början, men jag kan inte mer än att hålla med. Jag är inte alls speciellt självständig, alltså på det sättet att jag gillar att bara vara ensam. Jag har länge haft svårt för det och jag vet att mamma har påpekat det några gånger för många många år sen. Jag behöver alltid ha någonting att göra, efter jobbet så klarar jag liksom inte bara att komma hem och ta det lugnt. 

Men, efter denna julruschen som jag har haft på jobbet, så har jag märkt av att det har blivit bättre. Men det är ju enbart för jag är väldigt trött. Så, jag ska alltså försöka bli mindre rastlös och försöka vara bättre på att bara ta det lugnt. Hur jag ska göra det och hur jag ska gå tillväga har jag ingen aning om. Men jag har ju några dagar på mig att lyckas. 

Annars ska jag bara fortsätta på samma spår för jag är väldigt nöjd. Jag har ju rott i-land jobbfrågan och må säga att jag har lyckats väldigt bra med det. Jag har världens bästa vänner och familj som jag har väldigt roligt med. Så annars är det väl bara egen bostad och en kärlek som fattas haha. Men det har jag inte så bråttom med. En sak i taget. 

❤️❤️❤️❤️


Alltså förlåt mig men vilket jäkla nyår jag hade! Det var nog en av de bästa kvällarna under 2015 för att va helt ärlig. Vi började med att checka in på hotellet, sen bubblade vi och badade bastu, drack gott och var väldigt glada. Sen fixade vi oss och drack ännu lite mera. Sen drog vi och åt tre rätters som var såååå himla god! Sen firade vi tolvslaget vid sandgrund med sjukt myxket folk. Träffade Sofia och var allmänt lycklig, efter det så blev det hotellet med min pyjamas på givetvis. Lugn och helt perfekt nyårsafton. Men herregud vad roligt jag har haft, jag älskar mina kompanjoner så mycket. Dom skrattar jag så sjukt mycket med, dom kan jag faktiskt prata med om ganska vettiga saker, dom är ärliga och ja dom kan jag skratta med fult ut. Sen är vi ganska sjuka i huvudet allihopa också, vilket gör det egentligen ännu roligare. 

Så tack för bästa nyåret hittills i mitt liv och tack till mig själv för att jag kom på denna strålande idé ifrån ingenstans. Att jag även hann med att träffa många av mina andra vänner är ju också helt perfekt OCH fick äta trerätters och bada bubbelpool.plus att jag inte är bakfull idag, ja ni hör ju själva, perfekt.

RSS 2.0