lite från det senaste

 
 
 
jag har haft galet roligt det senaste, ända sen i typ Januari har det varit full rulle och jag är så jäklans glad för det eftersom jag ruttnar upp och blir galen om jag är hemma ensam. Imorgon är det valborg sen är det min favoritmånad då jag har en massa inplanerat, det rullar fasen på nu

Apr. 28, 2013

haha jisses vilken rolig kväll jag hade igår, alltså verkligen galet roligt. Tåg, pizza, Karlstad, pinglor, Maria Wern och helgen blir 10/10


Dagens roligaste syssla

tog mig en tripp med pappa hem till Karlstad, bleker tänderna och lyssnar på dansband. Dä ä grejer dä


vet inte hur jag ska ta den här kommentaren, hjälp


Apr. 25, 2013

jag har varvat top cats och Kent i två dagar nu. 1. Jag förstår inte varför jag lyssnar på Top Cats, det är inte min musik för fem jävla ynka ören. 2. Varför kan jag typ alla deras låtar nu? 3. Varför blir jag så jäkla glad av den musiken? 4. Jag måste på Kent i sommar. Jag har inte råd med fler grejer egentligen, eller jo det tar man sig råd till tamejfasen. 5. Varför är jag så jäkla glad och skrattig för? Fattar ingenting.


Apr. 25, 2013

det har varit en mycket bra dag idag också. Skolan regerar, jag kan stå ut med det här alltså. Roligt projekt. Jag och Sofie var modeller för vår grupp, Sofie är någon slags grekisk gudinna och jag är då en modern version av den. Ja, mycket roligt.

Men gudars skymning vilket seriöst inlägg, det var väl på tiden kanske. Sola skiner för gött i Karlstad också. Ja gu se gött jä mår. Nu ska jag och bästa vän laga mat. Japp ni läste rätt


show som hud för Guds skull

minishopping gör mig glad i hjärtat, det var jag värd. Jaaara


fint rosa yeah

går man frisörlinjen ska man fasen inte vara feg tycker jag, så idag blandade vi en toning och drog i mitt hår. Rosa och grått, originellt och fint. I like it.


Sann Torsbybo

Men Amanda, skärp dig nu förfan....


onsdag och jag är duktig

åh så ursäkta jävla skönt det är när man kan checka av saker i skolan. Idag har varit en sån dag, en massa saker ute ur världen och nu ska jag bara klara av nationella och den dreten, sen så.

Jag har även städat min lägenhet, Sofie om du läser detta, jag är ingen Ior längre. Jag har tagit tag i mitt liv lite grann nu. Bra va. Tack tack ska ni ha.
För att vara extra duktig ska jag åka till skolan vid 17.00, vem gör så? Inte en Ior iallafall. Nej. Känns gött i hjärtat.


Fina milla

 

Blabla för jag är lyckligare nu

 
ja och nu ska jag ta med mig grannen för en årets första glass. Namnam smarre smaskens yummie.

some pics

 
 
här får ni några fina bilder från i fredags. Det var en rolig kväll som gjorde mig väldigt väldigt trött. Eller nej, jag är tamejfan alltid trött. Ja, men det är inge mer med det. Så jag sov några timmar förut, innan jag åkte till stan och spenderade några timmar med fia. Det är en bra måndag det, jag borde plugga. Det är många saker man borde, men man inte orkar. Plugga är en sån dag. Igår sa sofie att jag är som Ior. Det var en söt komplimang, Ior är söt. Och tar livet med en klackspark. Vet inte om det var en pik på något sätt. Orkar inte fundera över det.

Dä ä vår gött fölk

 
 
Hej på er igen. Söndag i all ära, right? För första gången på denna blogg så är det ingen ironi i det. Jag gillar verkligen söndagar och det har varit en bra sådan. skönt att slippa åka tåg, skönt med sol, skönt med picknick och jävligt skönt med vår. Men än är inte min helg över, snart ska jag åka och träffa min vickis. Bra avslut jajjemän. Ja då. Hejjhej 

världens bästa amigo

 
Blev ingen utgång till Hammarö för mandis. Missade nämligen bussen. det var ju en stor fet skräll. Var lite bitter tills jag prata med Fia i några timmar, tills jag såg på barnfilm och tills jag somnade så himla skönt. Hihi ibland ni. Ibland är man glad. Och ibland ni, är man ledsen. Men det det är inte jag. 

Dagens humörbild

 
Glad, en gnutta knepig och löckli som en köckling.
 

huvudbonaden

 
 
hej på er fina och fula. Ja, ni såg ju lite bilde från igår. Var otäckt nära en orm, jag hatar ormar så jag kan knappt fatta själv att jag var så nära den jäveln. en kanin gosade jag även med, men det fattar jag själv. Fint djurkalas i kil var det iallafall, hade superroligt med frisörbrudarna.
 
jag har alltid en huvudbonad på mig när jag är ute, alltid. Gårdagens ser ni på bilden, ett bra val amanda. En av mina favoriter faktiskt. Ikväll får vi se om det blir huvudbonad eller ej, men någon fin grej kommer jag säkert hitta. Ska förövrigt till Hammarö, det är inte varje dag. En fartfylld helg genom värmland. Kunde väl ha valt några vackrare ställen än Kil och Hammarö kanske, typ Torsby.

bra kväll med en orm och en kanin


Såhär fin har jag varit idag


Apr. 18, 2013

Rolig dag i skolan, bakat en alldeles för vacker tårta, fällt en glädjetår, firat vår alldeles egna artonåring och nu ligger jag och funderar på om jag ska se på solsidan eller Breaking Dawn. Det var min torsdag det, en av dom bättre faktiskt.


sling/klipp

Ett av mina fina verk. Stavas det med ä? Skitsamma ni fattar. Titta så fint det blev. Nöjd. Även min kära älsklingssofia blev nöjd tror jag, hoppas jag.


Apr. 17, 2013

jag är så otroligt lycklig idag. Det är en sån dag idag. Och jag skrattar åt mig själv för att jag pendlar i humöret så jävla snabbt. Men då vet ni det, jag är glad idag.


Just nu

vi gör varandra fina i håret, det är kul.


Testa ej hemma barnis

Såhär barn får man inte göra, men det gjorde jag för att jag är en väldigt busig tjej som gör som man inte får. Och för att jag inte gillar när folk somnar under filmer!!!


Fin fin fin dag

idag har det var en väldigt fin vårdag. Jag har som vanligt inte så mycket att skriva och ja jag vet att jag är dålig på att uppdatera men 1. Jag har väldigt väldigt ont i min arm. (Okej jag vet att jag har en vänsterarm också men nej, den tänker jag ej trötta ut för att blogga. 2. Jag har annat roligt för mig. Ja jag har faktiskt ett liv. 3. Jag har slarvat bort min förmåga att kunna skriva. 4. Jag är måste koncentrera mig på lite mer vardagliga saker i livet, för annars kan saker gå fel har jag lärt mig. Plus att jag är i en dålig fas i livet, där allt går lite fel.


Apr. 15, 2013

Hej på er. Jag mår bra, har hängt med de som jag alltid hänger med här, har skrattat ovanligt mycket, ätit bröd och druckit kaffe. Jag är glad, väldigt glad och skrattig. Man blir glad av bröd.

Ja. Japp. Fått tillbaka min dator igen, det är också någonting att vara glad över. Gubben som laga den sa att jag var klantig. Jag håller ej med :) oj en smiley. Var inte meningen. Flummig och rolig, ska nog sova nu.


tråkigt tidsfördriv

Vart bor du?  Karlstad och Torsby 
 Bor tillsammans med?
 mig själv och våfflan.

 Vilket år tar du studenten? - nästa år. och varför blir det kursiv helt plötsligt? Fult. 
 När gick du upp i morse? - runt 13.00, idag inte i morse. 
 Kramat någon idag?- nej det har jag icke.

 Pussat någon idag? - 
nej det har jag icke.
 Dagens sötnos? - mig själv. 
 Dagens roligaste? - har inte skrattat så mycket idag, det är söndag.
 Vem kramade du senast? -  vet ej. 
Har du pojk-/flickvän? -
  nej gudars skymning nej.

 Mat? - vadå mat? Om jag vill ha mat? Nej är inte speciellt hungrig faktiskt.
 
senaste:
 Personen du tänkte på? -
 mamma
 Gången du spydde? – det var länge sen det ojoj
 Gången du var i Göteborg? - 
 jävligt länge sen, måste tänka.. ja typ förra jul.
 Gången du var i Stockholm? -  Gången du var full? - olagligt att vara full om man är minderårig..
 

antal:
Personer du älskar? - väldigt jävla många faktiskt. har dock bara sagt det till typ tre

Personer du hatar? - ojojoj det tar vi då inte här gott folk..

 Festivaler du varit på/ska på detta året? ska på två eller tre under sommaren har jag tänkt mig.
 Personer du saknar just nu? –  en, två kanske. tre kanske. eller ja jävligt många är det nog. jaha fetstil nu också. jahaja.

 Gånger ditt hjärta brustit? - en stor äcklig gång. 

 

vem:

 Vill du kyssa nu? - ingen, så gullegull är jag.
 Sjöng du senast för? - oj, hela oleby folkets hus. 
 
Spelade du tvspel med senast? – jaaaaaaaaaaaru vet ej.
 Vill du kasta en sten i huvudet på? - gudars, det är några stycken det. men ni behöver ej vara oroliga, att jag vill är inte samma sak som att jag ska. 
 Är söt? - jag själv är väl rätt söt ibland
 Vill du sova jämsides med i natt? - jag tycker det är jobbiga frågor faktiskt. 

 


 

 

 

Apr. 14, 2013

söndag söndag söndag. Det är lite roligt, för varje helg kommer det ett blogginlägg i form av " hade det galet igår, för sent blev det och nu är jag tröttare än någonsin..". Ja, det är så mina helger ser ut. Dansar och har roligt helt enkelt. Så blev det även denna helg. Dock fick jag med mig en rejält stukad arm och en nackspärr på vägen, japp. Så var det med det.


Galet

 
igår hade jag världens roligaste, sjukaste, knäppaste kvällen på länge. tänkte bara säga det och att jag nu ska gå och äta Kinamat med mina favorittjejer. 

Apr. 11, 2013

Att det ska vara så jävla svårt att få till en bra normal bild på oss. Gött med tacos iallafall

https://cdn3.cdnme.se/733322/6-3/pic_5166eb74ddf2b33114ddf760.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/733322/6-3/pic_5166eb84ddf2b33121430a8e.jpg" class="image">


Apr. 11, 2013

Jag är på otroligt roligt och bra humör. Har skjorta på mig, är väldigt obekväm i det. Det är för elegant för mig, jag är liksom mer smutsig. Ja det lät bra, smutsig och elegant. Bra ordval Amanda.


haha så rolig

jag har blivit rättad, Sveriges Mästerkock menade jag givetvis. Herregud så fel det kan bli ibland. Påtal om mat, jag längtar till helgen då jag får komma hem och äta pappas mat igen. Jag äter verkligen för en hel vecka när jag är hemma hos honom, så jag liksom inte behöver laga någon mat här i Karlstad. Det är verkligen ingenting för mig det där med matlagning, det är dyrt, svårt, tidskrävande, jobbigt och tråkigt. Blir så när man är ensam. Jag är som en ungkarl som säger 'det är så tråkigt att laga mat till sig själv' JAA det är det faktiskt, ensam helt enkelt.... jätteensam. Ynklig, lämnad, övergiven, helt utan mat.. 
 
Skoja bara, jag har mat på fönstret t.o.m. Så det går ingen nöd på mig.
 

Apr. 10, 2013

På onsdagar är Amanda Carle alltid mer sovande än hon är vaken. Inget undantag idag heller. Så efter premiären på uteserveringen så somnade jag och vaknade nu, fyra timmar efter. Ja det var skönt även denna onsdag. Måste hålla mig vaken nu, måste måste måste. Greys och matkockkampen eller vad det nu heter, viktig tvdag


Frisördag


Tre svartvita

klippt bror, riktigt riktigt bra. Nu skrattar jag åt Morgan och Ola-Conny och äter mitt älsklings vitlöksbröd som alla andra dagar.


Några otroligt viktiga saker

När blev jag för feg för att kolla på Maria Wern ensam? Jag har checkat så att dörren är låst sju gånger, jaaaa Amanda förfan den är låst och det har den varit från första gången du kolla det.

Min lägenhet brukar ju faktiskt vara ganska stökig, men nu ni. Nu är den ännu mera stökig. Ja jag är dålig.

Jag vill helst ha lov några veckor till, jag är otroligt skoltrött och väntar därför in praktiken jävligt mycket.

Snart ska jag på den traditionella roadtripen till Ullared. Viktig.

Snart blir jag gammal. På olika sätt. Den ni, är spännande.

Jag är trött. Så jag ska nog sova snart.


Här är den eleganta manda

Mormor sa att jag var elegant idag, håller verkligen med. Elegant är det rätta orden.


Apr. 07, 2013


Såhär ful är jag idag 2

Fia blogga förut ja, det är bra att hon finns så ni vet att jag mår bra. För ja jag mår bra. Trött som fan, påväg till Karlstad, ser ut som fan själv men annars mår jag bra som sagt. Det var en konstig och rolig kväll igår, bra avslutning på ett bra påsklov japp godnatt


Apr. 07, 2013

hej jag mår bra

 


Apr. 06, 2013

Karlstad fram och tillbaka, spelkväll och temys, sol, panik, häng med Fia. Det var min dag igår det. Idag är det lördag, imorgon söndag och då åker jag till karlstaden igen. Snabbt allting går, en massa plugg har jag efter mig också, men ingen dator har jag så det skiter sig ganska snabbt ändå.

Jaja nu ska jag visa min far vilken duktig bilkörare jag är. Jättekul.


10.

1. Jag insåg alldeles förut att jag har lagt upp tre inlägg i rad med bara en bild och sen inget mer. Så gör inte en bra bloggerska, ni får ursäkta mig. 
2. Jag gillar människor, vi är roliga, fantastiska och vackra. Men sen finns det ju såna som är jävligt jobbiga och såna gillar jag inte. 
3. om jag hade enbart ett dygn kvar att leva, så skulle jag äta mos. 
4. Jag tycker det är väldigt roande att läsa dåliga bloggar. 
5. Därför borde det vara väldigt roande för er att läsa min blogg.
6. Jag har inget mer roligt att skriva.
7. Inte för de andra punkterna var speciellt roliga, men ja. 
8. Godnatt på er, inte för att jag ska sova utan mest för att ni borde göra det. 
9. Nu ska jag se på solsidan, det ska bli kul. 
10. Här får ni en bild på mig och Amanda, ja jag posar på bilden. Gör ett såkallat duckface. 
 
 

lämna en sak för att släppa in en annan


Såhär ful är jag idag hehe


Estocolmo

jag älskar den här staden. Jag älskar att traska runt här och störa mig på alla idioter. Jag älskar hur fint det är, hur mycket roliga saker det finns att göra och ja typ allt. Förutom tunnelbanan för den är äcklig, stressig, smutsig och jobbig. Och där yrar jag varje gång.

Det har varit en bra dag. Om jag har shoppat? Nej.


Apr. 02, 2013

På topp eller inte, jag klarar då inte av att inte blogga iaf. Lite av ett aprilskämt det där med att sluta blogga. Ett undermedvetet. Japp nu ska jag shoppa efter ett varmt men jävligt fint konditionspass.


Apr. 01, 2013

Ibland är saker och ting svåra. Just nu är de där sakerna och tingen svåra för mig, så ja. Tillbaka på toppen snart, återkommer nog då. Chang ching hejjhej.


Apr. 01, 2013

Jaha hej på er igen. Just i detta nu sitter jag på bilen påväg till Stockholm igen. Jag är ute på färd ganska ofta, det är bra och väldigt skönt. Så då vet ni vad jag gör och vart jag befinner mig, bra jättebra finfint.


RSS 2.0