Sjung om studentens lyckliga dagar

Jag har så jäkla mycket känslor i kroppen just nu och jag pendlar fram och tillbaka ifrån jätteglad och lycklig, till jävligt ledsen, sen alldeles livrädd och sen tillbaka till lycklig och förväntansfull. I söndags låg jag och grät i flera timmar, utan anledning, det var skönt. Sen skrattade jag åt mig själv, så det löste sig fint. 

Jag har varit med om så mycket under dessa tre år här i Karlstad. Jag har varit sambo med tre stycken olika människor. Jag har lärt känna mig själv, blivit trygg med mig själv, även lärt känna så sjukt fina människor som jag aldrig kommer släppa. Jag har lärt mig så jäkla mycket och generellt sett har jag varit så himla glad och lycklig här. Har dock inte lärt mig att laga och handla mat än, så det är nog kört i vilket fall. Men så mycket annat. Och nu ska jag snart flytta härifrån och lämna min klass och några av mina bästa vänner, som också börjar om på nytt härifrån. Fasen vad känsligt det här är. Men samtidigt är jag så taggad för att springa ut ur nobelgymnasiet en aning berusad av både alkohol, lycka och glädje - med några av mina bästa vänner någonsin. Det ska bli kul det här, men ärligt talat så är det inte bara fina känslor att tänka på det. Och det är väl det som är meningen antar jag, att börja ett nytt kapitel här i livet och träffa nya såna där fantastiska människor och skaffa ännu fler såna där bästa vänner. För det finns många såna och jag kommer ju faktiskt ha kvar dom vid min sida, fast jag byter land och fast det kommer va sjukt många mil emellan oss. 

Herregud, nu gråter jag igen. Jag är världens töntigaste människa. 




Underbara lov










Vilket jäkla fantastiskt lov detta har varit. Har verkligen haft det så himla fint. I fredags agerade jag chaffis återigen, till Stockholm! Jisses Amalia vad arg jag var när jag snurrade runt mitt i stan, gpsen var jag sjukt nära att kasta ut genom fönstret. Vilken skit. Men hem kom jag och jävligt duktig var jag dom klara det där alldeles själv. 
Igår hade jag nog lovets bästa dag. Jag drack drinkar, var på marten, åt kanderad äpple, åt mongolisk buffé, traskade runt i fina Karlstad och var på bio med Olle. Så lycklig och så glad. 
Idag fick jag dock migrän och har skrikit och gråtit för jag har haft så ont, det är verkligen en sjuk smärta det där. Men skitsamma, nu ser jag på Beck så nu mår jag bra igen. 

Vi hörs hörni, ja det gör vi. Hoppas ni har haft det lika fint som jag har haft. 

älskling'




Ni vet när man har såna stunder och perioder i livet då man ständigt går runt och ler, när man bara vill skrika ut sin glädje och sprida den vidare till alla andra, sån period har jag nu.
Älskar det här, att ha lov i den här värmen, att ha såna bra människor runt sig ständigt, herregud vad jag är lyckligt lottad. 

Idag tog jag och Olivia en roadtrip till charlottenberg och sen vidare till Norge, det har varit en underbar dag även idag. Har även hunnit med att sola och fikat hos min gulliga mormor. Och nu ska jag vidare upp till skogen återigen. Kan inte bli bättre än såhär.

☀️











Kan man vara något annat än typ superlycklig och glad när det är sånt här väder? Nej, allting blir så mycket bättre med lite sol och värme. Det här har varit min dag, bara ben tills klockan blev 21.00, hur fantastiskt är inte det? Jisses. Plus fina vänner och grillat liksom, fantastiskt bra.

En av de finare söndagarna






Vilket jäääkla väder! Underbart. Så efter jobbet idag drog jag med mig Erica på picknick, det var så jäkla gött. Blir så lycklig i kroppen. Och nu har jag jobbat klart fram till studenten och det mina vänner, är också så jäkla gött. Nu ska jag ta vara på varje helg framöver. 
Förövrigt, vilken jäkla pingla Erica är, finns ingen som jag kan skratta så mycket med som henne. En sån vän bör alla ha i sitt liv. 

Fin dag








Herregud, jag har nog gått upp några klädstorlekar idag. Men det var det fan värt, älskar påsk/julmat. Har hunnit med en massa saker idag och nu ska jag jobbaaaaaaa, idag skulle jag göra vadsomhelst för att slippa det. Idag är en sån dag då jag skulle ha druckit vin och grillat i kvällssolen. Men snart åker jag utomlands och där ska jag bannemej dricka vitt vin, pussas, lära mig dricka öl, sola alldeles för många timmar, tvinga Olle gå på romantiska kvällspromenader på stranden xP xD osv osv 

Lååååång jävla fredag








Några bilder från de senaste dagarna bjuder jag på, varsågoda. Jag har haft mycket att göra, jisses. Igår somnade jag 19.30, sååååå jävla trött var jag. Idag  har det fan varit en lång fredag ni. Började dagen med en promenad, sen åkte jag mot skogen för födelsedagsmiddag hos Hanna och nu har jag agerat chaufför vilket är andra gången denna veckan. Jag är verkligen fantastisk och jävligt gammal och bitter som inte klarar av bakfyllan, så jag väljer att stanna nykter och ordentlig. Ja, men det är trevligt det med. 

Hoppas ni får en fin påsk mina vänner! Jag känner mig för första gången på jävligt länge ganska hel och glad. Saker går bra nu helt enkelt. Och jag är så kär. Hihi. Imorgon ska jag äta mig fet eller fetare och vara barnvakt åt världens finaste bebis. 

Nöjd er aldrig med att det är "helt okej"





Man ska bara nöja sig med att ha det helt jävla fantastiskt bra och att man får all kärlek som finns, för det är man värd. 

Fintfintfint






I lördags var jag ute för första gången på alldeles för länge och igår var jag död hela dagen. Jag är för gammal för alkohol helt enkelt :P 

Hursomhelst så åkte jag till Karlstad till mina två absoluta favoriter. Vi hade det fint. Som vi alltid har. Så tacksam för dom där typerna. Får verkligen ont i magen av att veta att vi kommer va på helt olika ställen om några månader, fan jag kommer ju inte ens vara i samma land. Jisses. Men, det tar vi då. 

Bra pigment




Fick en bild av Erica förut, förbannat vad brun jag var. Eller röd eller någonting, skönt också att hon har valt att placera den där gubbbajsen mitt i ansiktet också. Fast skönast är ju att det faktiskt är fredag och en helt ledig helg. Det var länge sen sist. 

True




- ge bort presenter alldeles spontant. 
- göra människor nöjda och glada.
- när man slutar jobbet/skolan på fredagar. 
- känna "fyfan vad jag är bra". 



för bra

 
 
 
alltså åh! Jag svävar verkligen på moln nu. Jag beställde en resa helt galet spontant till mig och olle om en månad. Sånt gör mig alltid väldigt lycklig. Att de sen ringde från norge igår och jag fick jobbet känns också helt jäkla otroligt bra. Jag är så stolt över mig själv. Jag har alltid sagt att jag ska till Norge och jobba på en stor kedja, jobba mycket med modefärger och trender osv och nu ska jag det. Och mina vänner, man får vara stolt över sig själv, så va det vettja. 
Erica föreslog att jag skulle börja skriva en bok också, om mitt liv. Men jag känner att jag skiter i det, dels för jag har ett ganska ointressant sådant och för att jag inte ens kan skriva ett blogginlägg normalt så hur skulle jag kunna skriva en hel jäkla bok? Nej erica tyvärr, det blir i mitt andra liv. 

det här är också okej att sakna

 
 
 
 
nu har jag tömt hela albumet för er här. Jag älskar att kolla igenom bilder och jag älskar mig själv för att jag är så äckligt beroende av min telefon och kameran på den, så att jag dokumenterar precis allt. Det är något som är väldigt bra med mig tycker jag.
 

hon är min kung

 

det här är det okej att sakna

 
 
bilder från min bästa sommar någonsin. Så mycket fina stunder jag var med om och roliga. Herregud, får ont i magen av att veta att det inte kommer bli likadant den sommaren som kommer. Men jag vet att det kommer bli bra ändå och det lugnar magen lite ändå.

Ja





det är helg och snart väntas två veckor av enbart praktik sen lov. Det känns skönt det här. Inatt har jag bott i Olivias hus, har nämligen varit hundvakt. Jag tyckte jag skötte mig bra. 

Idag känner jag att jag vill gå ut, skratta, dansa och ha kul men nej, istället ska jag jobba. Ännu en gång måste jag säga att jag är väldigt duktig. Japp.

*




Alltså herregudars, veckorna går så fort, är redan hemma i Torsby igen. Imorgon ska jag iväg på intervju i Norge som sagt, ska bli spännande. Och jag ska ställa 40 alarm, jag har en förmåga att vara lite segväckt på morgonen. Det är en av mina sämre egenskaper faktiskt. Snälla vänner och ovänner, håll era tummar för min skull. 

Ska även köpa några kilo räkor också, det är typ min passion här i livet. Det och ljuslyktor alltså, det spenderar jag alldeles för mycket pengar på. Nog om ingenting, godnatt nu ska jag kramas samt kolla på pretty Little liars, som förövrigt har tagit över mitt liv -totalt. 

RSS 2.0