förlorat

nu är det över. jag vet inte vad man ska säga eller hur man ska va eller reagera. det är hårt helt enkelt. hårdaste jag har varit med om. man delar allt varje dag, att ha levt tillsammans med honom var eviga dag i vår gemensamma lägenhet till det här - ingenting.
det finns inga genvägar, jag måste gå igenom det här, hur vet jag inte. det är svårt att lämna men tusen gånger svårare att Bli lämnad ensam kvar. speciellt när mina känslor är där dom är och hans är borta. då gör det speciellt ont i hjärtat.
jag blir arg och jag blir ledsen på mig själv att jag inte har sett det här, att jag har varit så upptagen med framtiden att jag inte har levt för där vi är nu. trött helt enkelt. trött och sårad. för jag har just förlorat min allra bästa vän och min andra halva. och det ska inte va lätt.

ni får stå ut med det här nu.


Kommentarer
Postat av: Julia

De flesta har gått igenom något liknande så man förstår att du behöver tid att ta dig upp igen. Och det kommer du göra även om det inte känns så. Vi förstår, vi står ut! Massa kramar!

2012-12-08 @ 11:41:11
URL: http://juliabarremyr.blogg.se
Postat av: c

men herregud, jag har alltid sett er två som oskiljaktiga. paret som skulle gifta sig och få barn och allt detdära så det känns konstigt att tänka på att det inte kommer bli så nu. jag kan inte ens fantisera om hur du måste känna dig just nu, men jag vet hur det känns att bli lämnad. man överlever tillslut, fast innan det blir bra igen så är det okej att vara ledsen och besviken och allt sånt innan man börjar klättra uppåt igen. du har hur mycket stöd som helst från jättemånga för du är en otroligt bra och go tjej som lärt mig otroligt mycket! tack för det, hoppas du står på dig och att det blir bättre snart! kram

2012-12-08 @ 14:18:06
URL: http://iconnie.blogg.se
Postat av: Snoor

finaste amanda!! kramar <3<3

2012-12-08 @ 14:42:04
URL: http://aepplepaj.blogg.se
Postat av: elise sandberg

världens bästa amanda, vi fixar det här tillsammans.
du,jag & alla andra som älskar dig, du är så jäkla bra
och stark hoppas du vet de. världens finaste tjej är du.
du fixar detta <3 älskar dig hjärtat

2012-12-08 @ 14:47:03
URL: http://elisesandberg.devote.se
Postat av: Johanni

Finaste Teddy, du är stark ♥ kramar till tusen!

2012-12-09 @ 12:12:23
URL: http://monkamoop.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0