vettigt trams

Jaha, vad jag har ägnat mig åt de senaste dagarna? Jo, jag har lärt mig sju sorters flätor. om det var svårt? Nej, inte speciellt, tänkte faktiskt ta och visa er dom sju någon dag, om jag orkar. Ytterst tveksamt men.
Jag åkte upp till torsby idag, bakade muffins som blev totalt misslyckade och ligger nu i soporna.

Och kanske det roligaste under det senaste dygnet, lyssnat på Linus och hans två kompisars Podcast. Vet ni inte vad det är, googla. Nejdå, men det är lite som ett radioprogram, man lyssnar när dom pratar om oviktiga och meningslösa saker likaväl som lite intressanta och seriösa. Men, misstolka inte. De oviktiga, oseriösa och meninglösa ämnena är de roligaste och man får sig ett gott skratt, inte en gång, inte två gånger utan en hel del sådana. Mest skrattar man åt dom, men det var väl skitsamma. Roligt är det i vilket fall och jag gillar det dom för. Och om ni tyckte min kära brors inlägg var roligt, lyssna förfasen på detta då.
Själv har jag lyssnar tre gånger och är påväg in på min fjärde. Ha det nice, och skratta. Sedärja, nu ska jag ha 25% av förmögenheten om dom blir kända...

http://vettigttrams.wordpress.com/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0