nu och då



Sitter här och funderar på om jag ska börja med håret eller sminket först. Det är en ganska svår sak om man är tjej eller iaf är det svårt för mig. För jag antar att det är dags att börja nu, det är bannemej lika bra. Det ser inte ut att bli regn iaf och det är ju förbannat skönt. Ah, toppen.
Nä, får nog bli att börja med sminket nu, aa.

oh yeahaa



Hej&hå. Jag är en aning trött faktiskt, men jag klagar inte för jag hade rätt kul igår faktiskt. Dock kanske det inte var värt 260 spänn eftersom vi var där inne i en timme kanske? Yeeah, men det skiter vi i. För som sagt, vi hade rätt så kul. Och ikväll smäller det igen, denna gång med lite fler folk som vi faktiskt känner.
Jag tror det kommer bli grymt. Klockan sex kommer fina tjejer hit och fixar sig, sen drar vi!!

bye



Jag har packat ner ungefär hela min garderob i min stora väska, sminket, hårgrejerna och allt det där är med. För om en timme åker jag och Fia ner till Sunne. Åker till syrran och gör något, fixar oss och sen ikväll blir det Kolsnäs. Yes, vi hörs imorgon!!

that's okey baby






Oh herregud, jag är så sjukt trött. Har inte sovit många timmar i natt, jobbigt. Eftersom det kommer bli två sena nätter nu också, men jaja. Jag ska ha jävligt kul i vilket fall, så det spelar ingen roll.
Igår jobbade jag iaf, göttgött. Det är väldigtväldigt slappt måste jag säga, så jag ska bannemej inte klaga.
Så ikväll blir det sunnää. Oh yes.

hej blond



Oh yeah! Sitter här och taggar jobb genom att lyssna på Timo Räisänen eftersom det blir Kolsnäs imorgon. Yes.
Så det är väl det jag får tänka på när jag går runt och diskar, tar betalt och serverar mat ikväll, pengaaaaaar.
Jag är förresten nyklippt och nyfärgad, som ni kanske ser på bilden.  Gött att få bort utväxt och slitna äckliga toppar.




nyyyyyy header



Och så hade man en ny design igen. Jag ville ha något annat, så ja.
Förövrigt så är jag ganska trött på vädret redan, vill ha solsolsol. Men enligt yr.no ska det vara uppehåll imorgon och på lördag kväll, så jippi! Då får sommarklänningen och bara ben åka på, oh yes.

sommarens regniga dagar...




Otroligt fint väder idag, kul. Jag kommer gå runt i sov t-shirt hela och trosor hela dagen. Eller iallafall tills jag måste ta på mig jobbkläderna och dra mig mot jobbet. För yes, ikväll blir det jobb. Ganska skönt att få lite extra klirr i plånboken, kanske får bli så att dom går till Kolsnäs imorgon. Egentligen är det för dyrt att gå dit två dagar, men jo, ska ju jobba idag så. Visst, vi säger så.

götet









Some black&white pictures från Göteboooooorg. Åh, fin minnen vi fick därifrån. Men nu vill jag mest använda mina nya kläder som jag fyndade. Jag glömde dock att köpa en skitsnygg tröja som jag såg, åh.
Trots att klockan bara är kvart i tolv, så har jag hunnit med en massa. Slingat mamma t.ex, skrivit dagbok, tehe. Och druckit kaffe såklart. Jag har även kikat in H&M, Nelly, Din sko och Have2have, i hopp om att hitta något snyggt.

tomorrow comes




Jag ska träna ikväll, jag ska även umgås lite med min syster. Jag ska bli svettig, bli trött och jag ska plåga mig själv i värmen. Yes. Trots detta har jag gjort flätor i mitt solblekta hår, jag har på mig en av mina nya sommarklänningar och jag har rakat benen jättenoga. Som om jag skulle bort, som om jag skulle dra till Sunne ikväll, precis som många andra av brudarna. Men det ska jag ju inte, jag ska träna, jag ska bli svettig, trött och jag ska plåga mig själv i värmen.
Så, varför har jag gjort mig i ordning för att träna? Måste vara att jag egentligen vill till Sunne och ha kul.

looooooooooooove



Fint väder.
På bra humör.
Gott kaffe.
Pirr i magen.
Fjärilar i magen.
Sommar.
Ledig.
Bra musik ur högtalarna.
Perfekta hallon på hallonbusken.
Fryksdalsdansen närmar sig.
Snygga brudar till vänner.
Fin R.


Jag har det ganska så bra faktiskt. Rätt så förbannat bra.

shooooppp



Åh jobbigt det är att packa upp allt, hänga upp alla kläder på min fina klädsak som hänger i mitt rum.
Har jag shoppat mycket då? Nja, det var mest en massa trasor i affärerna, men jo jag hittade väl endel fint.
Såklart köpte jag inga underdelar, det gör jag aaaaldrig. Men däremot två klänningar, en massa toppar, finfina underkläder (♥), en bustier eller vad det nu heter, en transparent skjorta och jo, ett par skor såklart!!!! Som har dödat mina fötter redan och nej det är inga klackar heller.


åh vad fint



Pigga och glada när klockan var runt omkring sju. Gaah, då hade vi varit uppe i cirkus 2 timmar, det ni!!



Och så var det dags att bädda osv. efter lite shopping. Det var ett ganska stort problem för mig faktiskt, det där med att bädda.



Sen fixade vi till oss för att gå ut på staaaaan igen. Jag körde på hatt för första gången iår också, värt en tummen upp.



Påväg till the city, så vi passade på att fota lite och ja det gick väl rätt bra.



Vi gick genom avenyn och njöt av solen. Sen bestämde vi oss för att ta en fika och ja det var gött.



Tummen upp för Göteborg.



Yeah, med solen i ryggen och en massa gothiakillar som tyckte om oss svenskor.



Sen gick vi tillbaka till vandrarhemmet efter att jag har blivit erbjuden en femma för min finfina hatt av några killar i en bil. Aldrig i livet! Hatten är värd en förmögenhet, den kostade mig dock ingenting. Men jaja.
Så lördagkväll avslutades med mys, prat, skratt och sms.

Ja, fler bilder kommer upp på facebook, så kika in där också vettja!

GÖTEBOOOORG!




Oh yeeeah! Vi är tillbaka ifrån finstaden och vi har med oss en massa fina minnen och givetvis endel kläder. Of course. Det har varit toppenbra där nere, vi har gjort en massa finfina saker som vi antagligen kommer ha kvar inom oss for a long time.
Direkt vi kom till Götet blev det givetvis shopping, dock var vi lite trötta, äckliga och ja inte på humör för shopping. Så det blev inte så mycket nya plagg med till vandrarhemmet. Sen väntades en lååång promenad med rullväskor till vandrarhemmet som var ganska fint faktiskt och nära Liseberg, kan inte bli så mycket bättre.
Vi fixade till oss lite innan vi gick ut igen. Kaffe på ett myscafè, eller ja iaf drack jag kaffe. Så gick vi runt lite varstans och pratade givetvis med lite Gothiakillar, tehe. Vi hade bokat det perfekta datumet, nästan iaf.
På söndag, vaknade vi av huuuuuuur mycket regn som helst och aj vad det gjorde ont då vi skulle tillbringa timmar på Liseberg, men vi köpte fina ponchos och hade väldigt roligt ändå.
Och igår blev det en massa shopping och en lång bussresa hem. Oj vad jag har babblat, men nu vet ni vad vi har gjort och nu väntar cirkus 150 bilder på att bli redigerade så att ni ska få se dom. Yeeah, snart så.



och så säger vi hejdå



Jag har packat inför den kommande helgen, imorgon klockan sju går bussen ifrån Karlstad. Herregud, klockan fem ska jag vara uppe. Hur ska detta gå?! Äh, det gör inte så mycket, för jag ska tillbringa några dagar i finfinstaden med Johanna och Fia. Det kommer bli så grymt, det vet jag.
Nu ska jag ta mig en cykeltur till Breeeevika. Blir toppen det, jaaaao.

KLAAAAAAR!!



Jag har nu gjort min sista jobbardag, det är otroligt skönt. Det har gått så förbannat fort, men det har liksom inte varit några problem, helt okej. Jag har lärt mig endel faktiskt, göra fina bullar t.ex. Men även har jag spelat lite golf. Dagarna har bestått av bullbak, vara-övertrevlig-kassa-tant, plock, lyssna på golfprat, disk, disk, disk.
Men jag är nu ganska lättad över att slippa gå upp sju varje morgon, att slippa ha håret i en tofs, att lukta stekos hela tiden och känna sig så förbannat äcklig.

Så, kommer pengarna snart eller? Jag känner mig lite ivrig, fast bara lite.

favoritstad ja







Göteborg the last time och ååååh det var så underbart. Satt på takterassen i en jacuzzi. Rätt okej va?
Enda jag saknade var Liseberg, men det blir det denna gång. Och denna gång har jag ju ett sällskap som är toppentoppen. Åh love it!

Nä, nu har jag gjort mig lite fräsch igen och ska nu dra till, ja skitsamma.

todaaay



Idag är jag:
ganska ful i håret.
trött som fan.
glass-sugen.
osminkad.
sa jag trött?

Så nu ska jag nog äta glass och sova lite. Kanske även fixa mitt hår och sminka mig..

alltså nä



Det enda som är bra med hösten är att det är så sjukt fina kläder då, stora stickade koftor, tights, boots och halsdukar. Underbart.

Fast tro nu inte att jag längtar till hösten, ni får inte ens tänka den hemska tanken.

paj? nej



Jag hade ansträngt mig, gått till hallonbusken och plockat hur mycket hallon som helst för att baka en paj åt min kära familj och mig själv givetvis. Så jag hade som gott gjort klart pajen, då jag ångade allt och bytte tänk..  Jag sprang ner och satte på mig träningskläderna istället. För nu jävlans ska jag träna, så-himla-gött.
Så pajen skiter jag i, den står där på diskbänken och väntar, men nejnejnejnej.

Vi hörs väl när jag är trött, svettig och ja, trött.

men åååååååh

Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret



Dessa är helt okej faktiskt. Fast skor liksom, som om jag inte har nog. Nä förresten, jag kommer aldrig få nog av skor, man kan aldrig få för många. Underbara underbara skor.



the fire in my heart




Jag har fjärilar i magen, det pirrar när jag hör hans namn och att jag känner till tusen att det är värt att satsa på. Det är så himlahimlahimla ljuvligt, fint och alldeles underbart.
Jag kan inte sluta tänka, det har gjort mig så glad, så fruktansvärt glad och även om det fina bara har varit i en kort tid, så slår det allt. Precis allt och just nu känns det som fjärilarna i magen har ett fått spratt på något vis. De vet inte vart de ska ta vägen, så de yrar bara runt och gör det jobbigt för mig. Deras drivkraft är din doft.

Min drivkraft är din doft.

let me know babe



Jag tycker det är gryyyymt att blogga, även om jag ibland inte har något att blogga om. Som nu t.ex. Men det kvittar, för bara att jag slänger in ett inlägg är inte dåligt. Jag vet väl själv hur roligt det är att gå in på en blogg och ha en massa inlägg att kika in, det är great.
Fast nu har jag lite lust att göra om min blogg helt och hållet, byta design. Till en enkel och snygg, men åh jobbigt. Då måste jag fota en massa nya bilder och ja, ni vet väl. Och som jag skrev häromdagen så kanske jag ska sluta skriva så mycket om mig själv här, mest för mina kära gullepluttars skull. Fast ja, de tål kanske.
För jag tål, jag älskar som sagt när ni läser om mitt upp&ner ljuva liv, som just nu (som ni antagligen har märkt) är så förbannat bra.

så fiiiiiiini




And no need to worry
That's wasting time
And no need to wonder what's been on my mind
It's you
It's you
It's you



En av dom finaste låttexterna, låten då? Jo, den är rätt fin den också. Vad den heter? Paperweight med Joshua Radin.

the story



Jag sitter här och funderar på om jag ska dra och spela vollyboll med lite folk, eller om jag ska stanna hemma, lyssna på musik och bli galen. För ja, stannar jag hemma kommer jag bli galen. Så för mitt eget bästa ska jag nog gå till vollybollplanen, ha kul med mina vänner och skratta. Skratta, ja det är för fint.
Fast samtidigt skulle jag behöva prata ut med Fia, jag behöver det. För gör jag inte det, har jag kvar alla dumma tankar och ja, blir galen. Fast det får nog vänta.

Jag vill liksom dra in din doft i mina lungor, förstår du? Fint.

grymt varre



Sitter och lyssnar på gladmusik, tänker på hur bra det är nu och på hur jävla skönt det är att det bara är tre dagar kvar av jobbet. Ah, det är så himlahimla skönt, herregud. Och på lördag åker jag till Göteborg med världens bästa sällskap. Det kan man kalla grymt ni.

blooooooogg



Jag har aldrig funderat på att sluta blogga för jag gillar det, det är liksom jag. Jag älskar att skriva om vad jag gör om dagarna, vad jag tänker och om saker jag gillar. Så bloggen är konstigt nog en del av mig och jag har som sagt aldrig funderat på att ta en paus eller sluta helt.
Däremot så har jag funderat på att sluta vara så privat som jag är, sluta skriva så mycket namn osv. Jag vill heller inte skriva så himla mycket om känslor och dra in dom människorna i bloggen, för det blir så mycket missförstånd hela tiden. Bara för jag skriver ett namn på bloggen, så vips så tror runt omkring 100 olika människor att jag har något ihop med den personen. Det är lite synd faktiskt.

Men som sagt, jag kommer kanske fortsätta på samma bana som tidigare, eller så byter jag helt. Vi får se, men nu ska jag dra till R. Tehe, vi fortsätter på samma bana va? Bra.

jobbbbbb




Jag är ärligt talat lite mammasjuk, har inte sett henne sen i torsdags. Ojojoj. Jobbigt, men antagligen kommer hon hem idag, oh yes.
Igår hade jag som sagt en minipicknick med Vickan och Fisan och åh vad jag tycker dom. Sen gick jag och myste lite. Tehe. Och idag har jag väl haft en tråkig jobbdag, som vanligt. Ååååh vad jag vill att skiten ska vara slut och att pengarna kommer in på mitt konto. Yes, pengarna ja.

picknicko



Ändrade planer hörni. Det blir antagligen en picknick med Vicko och Fisan. Ah, dom på bilden. Så nja, ingen Vickantime imorgon, men vad fasen gör det när jag ska träffa henne snart!! Oh, vad jag har saknat henne.
Nä, kanske borde platta mitt fula risiga fakeblonda hår och kanske dra på lite mascara. Och kanske sätta på sig kläder. Eller så kan jag fortsätta gå runt i trosor och bh resten av kvällen. Fast nä.

piiiiiiic



En av dom foton jag har tagit som jag är riktigt nöjd över. Nä, jag vill verkligen ta tag i mitt största intresse för det finns inget som är roligare än att fota och leka i photoshop.
Ahja, skitsamma. Just nu sitter jag här nyduschat, dricker kaffe och ler. Imorgon ska jag äntligen få prata ut med min kära Vickan, som jag inte har sett på tre veckor och herregud vad mycket det har hänt på tre veckor. Oh.

pussssss



Hmm, bilden är konstig men det är mina tjejer. Det var en fin kväll det där, väldigt väldigt fin. På många sätt, åååååh!

Ja, kvällen igår blev inte som planerad, men den blev absolut bra ändå. Jag tillbringade mina timmar med Fisan, vi hann med en massa. Som att sova vid Kollsberg, bli myggbitna, skratta, äta jordgubbar, cykla och givetvis prata.
Men nu vill jag bara att tiden ska gå fort till imorgon, snälla.

love you









Med dessa bilder kan vi väl nästan säga att vi är redo för, gissa vad? Ja, precis kinamat. Toppen, vi säger så.
Med världens bästa låtar sitter vi här och klagar över vädret. Men nä, nu borde vi gå.






nämen så tungt




Jag vet inte, kanske vaknade jag på fel sida eller så är det vädret. Iaf så är jag inte på topp, konstigt för egentligen borde jag vara glad. Väldigt glad. Eller förresten, jag är glad fast det är ett skal på mig som är sådär grått och trist.
Jag är ganska så hungrig, väldigt hungrig när jag tänker efter. Fast jag orkar inte laga mat, eller jag kan inte laga mat. Jag kan nästan inte ens koka makaroner, slår ni det så vet jag inte.

Kinamat skulle sitta fint. Väldigt väldigt fint. Finast.



det spelar ingen roll, för det är du




Jag har inte tränat på en evighet. Alltså, förut har jag tränat rätt mycket, iaf jämnfört med nu. Nu har jag blivit en bekväm person. Hade det varit för ett år sen hade jag nog begravt mig själv om jag inte hade tränat på en vecka.
Men nä, det är inte så nu. Jag borde verkligen gå ut och springa nu, eller gå till gymmet eller vad som helst. Men nä, gött att inte göra det också. Men det sköna är att jag inte känner mig ovanligt äcklig, tjock eller ful. Jag känner mig helt okej och det är ju otroligt. Jag känner mig ganska okej som sagt.

Och lyckligare än någonsin ♥



lovely



Åh yes! Jag är så gott som ensam hemma hela helgen och I just love it!! Broder är på Arvikafestivalen och har kul och det hoppas jag att han har. Mammi åkte tydligen till Småland imorse, kul att jag fick säga hejdå. Pappa jobbar, nähmen. Syrran behöver man inte räkna med, för hon bor inte här ändå.
Så, jag har redan börjat att njuta. Jag har kokat en hel kaffekanna, jag har inpackning i håret, jag har höjt volymen och tagit på min favoritlista på spotify. Pappa har köpt paj åt mig och jag har fått pengar till att köpa kinamat!! Men herregud, detta kommer bli toppen.

Kan ju i stort sett göra vad jag vill, slå det ni.

men gött





Denna klänning i vit är alldeles underbart fin, den vill jag ha!!! Jag har liksom börjat att kika in på alla olika sidor efter kläder, pengarna känns inte alls så långt bort nu faktiskt. Jag har redan bestämt att jag ska beställa ett par skor direkt jag får pengarna om dom inte är slut då. Hade varit vääääldigt jobbigt.
Eller förresten, jag åker till Göteborg nästa helg, herregud jag åker till götebooooooooooorg om en vecka. Min älsklingsstad! Liseberg och en hejdundrans mycket shopping. Toppen.
Herregud, kommer pengarna vara slut efter en helg?! Oh no.

ledig




Igår var jag på tutbingo och fyfasen så tråkigt. Jag har ju tyckt att det har varit spännande förut, men inte igår. Kanske för att jag alltid var hur många ifrån när det blev bingo. Ah, kanske.
Så, vad gör jag hemma när klockan halv tolv en fredag? Är jag sjuk eller? Nejdå, jag är ledig hela dagen idag och det är så fruktansvärt gött så ni anar inte. Dock jobbar jag imorgon, men det ska nog gå det också.
Så ikväll ska jag umgås med mina friends Dreas, Carl och Fisan. Kommer nog bli bra, skulle jag tro.

solo time




Dumt, om 45 minuter är det slut på ledigheten för min del. Dumt dumt dumt, för jag vill vara ledig! Bada, skratta, lyssna på musik och vara glad. Allt det där som jag inte kan när jag jobbar.. Får väl helt enkelt stå ut i det sista nu. Sista, mhm alltså i 1,5 vecka till.
Sluta klaga Amanda och tänk på pengarna, ja tänk på pengarna. Iaf, så har jag som sagt badat med Dreeeeas och ja jag badade!! Trodde jag inte, men jodå. Det gjorde min dag ska ni veta. Nä, om jag skulle ta och göra mig lite jobbarfräsch nu, dvs. upp med håret i en tofs, på med lite mascara och sen är jag redo för att... diska.

onsdaaag




Yeah, sovmorgon och det är ju för skönt alltså. Dock jobbar jag kvällen ikväll, grillkväll tydligen. Grymt!
Ahja, så nu ska jag nog dra till Kollsberg med Dreas och bada. Eller nä, han ska bada och jag ska bara sitta och titta på. Tehe, vart har mitt vattendjur tagit vägen? Jag har blivit en badkruka, fan.
Nä, nu borde jag verkligen gå ner till Kollsberg, ah det borde jag. Så hej! ♥

couse I hate the way you lie babe




Låtarna som går om och om igen. Låtarna som får mig att tänka, som får mig att le och som får mig att tänka på det fina. Låtarna som helt enkelt är förbannat bra!! ♥

Kent – Kärleken Väntar
Eminem – Love The Way You Lie
Petter – Längesen
Erik Hassle – Standing Where You Left Me
Kent – Gravitation

mmmmmm <3




Jag har suttit här länge och försökt att hitta en bild som visar glädje, men ikke. Jag hittade ingen, men jag är så himla glad nu. Så himla himla glad och jag vet inte hur många jag ska tacka för det. Några speciella finns det och utan dom vore jag nog som en litet jävla sandkorn i Sahara eller nått.
Jag antar att det är bara att se till att njuta så förbannat nu, varje minut av det fina ska jag dra in och se till att det stannar där. Det ska stanna där, in my boooody.
För jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu


oh så fint




















Hehe, bilder man kanske borde skämmas över, kanske vara arg för eller bara tänka att man ska bjuda på sig själv. Ja, det är precis vad vi gör på dessa bilder. Dom tre första är ifrån midsommar, he. Galen kväll det där.
Sen så är det en massa gamla bilder men ack så söta.
Bjuda på sig själv var det ja.

tögööö



Vilken jävla natt hörni! Har aldrig varit med om något hemskare, okej jo det har jag men herregud! Alla vet väl vad jag pratar om, ja det var väl det jag tänkte.
Så med för lite sömn inatt så gick jag upp, på ganska dåligt humör och trött så ojoj. En dag på jobbet väntade, like always och ja det dög väl förutom att jag höll på att dö av värmeslag. Så nja.
Nu ska jag ta en lång dusch, så jag kanske kan bli lite fräsch igen om det går, för just nu är jag rätt så skabbig ska ni veta. Bra, vi säger så.

vadå fint?

http://elleadore.bpreducer.com/img/editorial/articles/2009_12/twilight3-580400.jpg


Jag var ju som sagt på Eclipse häromdagen. Jag har inte längtat jättemycket, eftersom nja jag tycker inte New Moon var något wow-jävlans-vilken-klockren-film. Men mja, jag gick dit ändå.
Och denna film var ju också fin på sitt sätt, men ändå ingen, wow-jävlans-vilken-klockren-film. Men vilken otroligt fin kärleksberättelse det är, åh man får ju nästan fjärillar i mage av tanken på sån kärlek.
Jag skulle dock inte vilja välja mellan snyggingarna i filmen.

Så jag är glad att jag slipper välja mellan vampyr och varulv.

mina små





Har ni någon gång sett oss vackrare än vi var på denna bild? Nä, det var precis det jag tänkte. För det har nämligen inte jag heller.
Ha, det var en grym kväll detta. Vi blev fem år igen, klädde ut oss och gick runt i stugorna. Lite grymt var det faktiskt. En av alla våra finfina kvällar. Även om vi såg ut som jag vet inte vad och även om det tog cirkus en timme att få bort allt smink och få ur tupperingen ur håret, så var det så himla bra.

bekymmer




Ja, jag är en aning bekymrad som ni kanske kan se på bilden. Klockan är halv sex, jag har varit vaken i alldeles för kort tid, jag sitter i tshirt och trosor än (?) och känner mig ganska ful, äcklig och trött.
Egentligen borde jag tycka det är skönt att inte göra någonting en dag som denna, men ikke. Åh, skönt det skulle vara att sova nu. Eller se på Dear John eller The blind side, som jag aldrig får möjligheten att se. Men nä. Har nog inte den möjligheten idag heller.
Nä, nu får jag nog ta tag i saken och göra nått. Gå till kylskåpet och hämta vindruvor? Men ja, vilken strålande idè.

Fan vad det regnar förresten...

lördag vetniii














Bilder från igår vet ni. Det var en ganska fin kväll ändå, dock inte som i fredags men. Heh, det skiter vi i.
Vi tog det ganska lugnt igår, satt mest och prata osv. Sen så gick Dreas, Carl, jag och Fisan till mig på nattfika. Ja, så kul var det ute på Torsby. He.
Men iaf, det var rätt mysigt och ja. Idag är jag dock världens tröttaste och jag tänker verkligen inte göra något annat än att slappa idag. Fint väder är det ju btw.

Nä, om jag borde stänga av datorn nu. Mhm, jag tror det va.

sofiiiiiiiiiiiia <3




Sofia Emilsson och Amanda Carle. Ja, det är nog så vi heter, vi som alltid håller ihop och alltid kommer göra. Vi som brukar skrika mycket, skratta mycket och letar ni efter oss någon gång skulle jag nog rekommendera att kika vid ett cafè.
Vi älskar gamla kärringcyklar, att steka, att prata strunt och någon enstaka gång kanske även prata lite vett. Dock allt för sällan. Men vi är ganska bra ändå, åtminstonde tycker vi själva det.
Ah, iaf tycker vi det och det är ju det viktigaste.
Vi är viktigast.

your love is my drug













Får väl nästan berätta lite om min kväll igår, heh. Ja det var picknick som stod på schemat och det blev det också. Himla mysigt var det, men sen blev det kallt, vi blev lite rastlösa och kände att vi var tvungen att röra på benen.
Senare på kvällen blev det häng vid tööööörg vettni. En som jag älskar att tillbringar flera timmar där, mhm fast nä. Fast denna gång var det lite skillnad, skulle inte vilja befinna mig någon annanstans än just där. Ingen annanstans.
Så med andra ord, kvällen blev alldeles toppenfin, som jag antagligen kommer minnas ett bra tag.
Sista bilden kan få visa hur himla glad jag var igår, hur jag kände mig och ja. Vi kan väl sätta punkt där. Tehe.


koooooort



Okej, jag har nog endel att göra förresten. Eftersom klockan är lite för tidigt för att skicka ett sms till Fisan eller Emms, så får jag helt enkelt underhålla mig själv.
Så, jag får väl helt enkelt sätta in alla mina 100 bilder i mitt alldeles jättefina fotoalbum. Det kan ju ta sin lilla tid.
Men en fundering, vad fasen för man med de fotona som står upp? Dom kan man ju inte sätta in i ett vanligt fotoalbum, dumt dumt dumt dumt.

bööööp




Men vadå konstigt, jag har klagat över att jag har varit så förbannat trött hela veckan, att jag inte orkar gå upp sju varje morgon. Men herregud, idag vaknade jag halv åtta och kunde inte somna om. Vadfan var det bra för? Så jag gick väl upp, drack kaffe, skrev dagbok (för ja, jag skriver dagbok), halvsov i soffan och ja nu är klockan elva och jag har hunnit med huuuuur mycket som helst. Toppen.
Men trötter.

call you baaack




Guuuud vilket toppenväder det är hörni! Känner på mig att detta kommer bli en toppentoppentoppenkväll. Ja och blir det inte det, så gör jag den till toppen.
För jag är ledig, jag ska vara med brudarna, det är sommar och det är fint väder!! Men fyfasen vad bra.

mandiiiis




Amanda är :
en dålig bloggerska.
en grym jävel.
ganska glad, nä väldigt glad.
trött.
hungrig.

Amanda har :
sett på eclipse, helt okeej. Fin kärlekssaga det ni.
druckit alldeles för lite kaffe den senaste veckan.
tråkigt.

Amanda ska :
träffa brudarna för att ha picknick ikväll.
gå och handla.

Amanda borde :
träna.
träna.
träna.
köpa sig en jordgubbsliter så hon blir lite piggare.
ha jävligt kul ikväll.



heeeeeeeeelg!!




Men fyfan vad gött med helg! Har nog aldrig varit så glad över att vara ledig i två dagar, det ska bli så himla skönt. Speciellt med att sova hur länge jag vill, vara uppe på nätterna och ja, ni vet allt sånt man inte kan när man jobbar. Men iaf, det har varit en helt okej vecka och nu väntas två till, sen är det klart!

Kvällen bjuder på picknick med några brudisar, vilket kommer bli myyyyyys.

ännu tröttareeee




Skön såkallad bildbrist jag har just nu, som ni kanske märker. Ingen vidare bloggning har jag heller, men ja, ni förstår. Yes.
Min jobbardag har bestått av stress, ingen-mat-magen vilket leder till en grinig Amanda. Men jag kan ju hålla masken så bra, så yes jag klarade det. Jag har även fått sett lite kortlekstrick som gjorde mig mer eller mindre galen. Jaja.

trötteeer



Ahja, vilken fullspäckad dag. Jobbade en timme längre idag och det kändes! Nu är jag rätt så tämle trött i huvudet kan jag lova och det enda jag vill är att sovasova.
Vi har även varit och firat min syster, yeeah tårta! Fast nä, tårta är inte och kommer aldrig bli gott.
Nä, jag ska nog ta och lägga mig i min sköööööna säng nu. Fint blogginlägg jag fick till, mhm jättebra...

Toho, jag är nog gladaaaast!!!



Åh, jag är på världens absolut bästa humör. Jag kan inte sluta le och jag ska strax gå och möta Emms och sen Fisan för att se på lite fotboll som sagt. Himla bra.
Jag lovar, jag ska njuta varje minut av denna glädje som jag har inuti mig. För den är så jävla bra, oj förlåt. Men förstår ni hur bra det känns eller? Bra, jag tror ni fattar. Om inte, nähä okej synd.

konstig bild, men jaojao




Och så var ännu en jobbdag klar, detta går ju finfint ju. Jag har absolut ingenting att klaga på om man säger så, fast visst så längtar man lite extra till helgen då man är ledig of course.
Ikväll har jag tänkt att titta på lite fotboll kanske, nä inte fotbolls VM, för jag bryr mig fortfarande inte om det. Men däremot ska jag titta på grabbsen som spelar. Oh yeah!

så ja biffAmandaaa




Amanda Carle har tagit sin lilla (läs ganska stora) Nikon D90 på en liten fotopromenad och det var bannemej på tiden tycker jag.

Men ja hallå, den som vill bli fotograferad tycker jag ska höra av sig till mig! För jag är så himla sugen på att fota porträtt!! Se så, släng in en kommentar här vettja. Jag är inte så farlig faktiskt, fast jag vet väl att ni är lite rädda för mina muskler och det förstår jag faktiskt. Hehe.



Som sagt, jag förstår att ni är lite rädda. Fast jag använder bara mina muskler när någon tar min bulle, dricker upp mitt kaffe eller när mobilen krånglar. Så, så länge ni inte gör något av detta, kommer ni inte att få känna på mina muskler. Vilken otrolig biff jag är egentligen. Tehe.

asså ni är så bra! <3




Man kan väl nästan se hur glada vi var denna kväll, hur fin denna kväll var och hur mycket vi tycker om varandra också för den delen. Så därför snodde jag bilder från Norling, puss!!
Yeeah, första jobbdagen klar och nu är det bara 14 kvar. Hehe, men jag tror denna kommer gå galant.

Nä, nu saknar jag min bästa kompis mer än någonsin. Fisan! ♥

jag och Ryyyyan!




Har egentligen ingenting att skriva här, så fråga mig inte varför jag slänger in ett inlägg nu. Jag brukar vara lite smått allergisk mot inlägg som innehåller ingenting. Vadfan babblar jag om?
Äh skitsamma, jag ska strax titta på världens bästa serie, givetvis är det O.C jag menar, vad skulle jag göra utan mina fyra säsonger? De tröstar mig när jag är ledsen, de skrattar med mig när jag är glad och de är ett förbannat bra tidsfördriv. Och nu sitter jag och lyssnar på musiken från serien, också grym. Jag ska nog gifta mig med O.C.
Eller flytta till Orange County, eller nä jag gifter mig med Ryan. Aa, vi kommer få det så fint tillsammans och våra barn kommer bli så söta.

Bra vi säger så.

jag vandrar mot det fina



3 veckor har gått av sommarlovet och tro mig, jag har aldrig njutit så mycket av ledigheten som jag har gjort dessa veckor. Jag har inte slarvat bort värst många dagar, jag har bara njutit. Har levt sommarlivet, med sol, kompisar, musik och jordgubbar.
Men jag tror ändå att det är bra för mig att jobbet drar igång imorgon, så jag inte sitter uppe hela nätterna, sover till 12 varje dag och ja ni vet. Och jag behöver pengarna, heh.

Som sagt, fina veckor har jag haft. Pirr i magen, en hejdundrans många leenden och lycka och det hoppas jag för allt att jag kommer fortsätta ha i min 175 cm långa kropp ett bra tag till.

give meeee

















Den som köper mig detta, ska få en puss och nybakna bullar. Kan ni motstå? Nä, tänkte väl det. Så, bara att klicka hem, allt i storlek 36 förutom skorna då, som passar i storlek 37-38. Bra.



yteeth



Jao, söndag, jao regn. Fast det gör mig ingenting för då kan jag sitta inne och se på O.C hela daaaagen. Underbart. Kan även äta en massa nybakade bullar och dricka mjölk. Jag kan sitta vid datorn utan att få dåligt samvete. Jag kan gå ut och gå när jag vill, utan att svettas ihjäl. Så ja, en dag som denna gillar jag regn.

För imorgon börjar jag jobbbbbba! Toppen..

fyfan vilken tråkig kväll



Åh herregud, vilken otroligt tråkig lördag. Jag vill gå och lägga mig nu nu nu! Men herregud, halv åtta? Nä, det går inte. Så jag får väl helt enkelt hålla ut ett tag till.
Kanske en film? Kanske göra ett minispa? Kanske lägga sig i solstolen och lyssna på musik? Eller vad ska jag göra?! Jag blir nog galen snart.

igår kväääääll







Jag har faktiskt inga fler vettiga bilder från igår, så ja ni får nöja er med dessa så länge och så kanske jag snor några av Norlingen sen.
Aa, så vad har jag gjort idag? Jo, jag vaknade ganska sent åkte sen till stranden med mammi och ja jag badade!
Annars blir det en såndär tråklördag skulle jag tro. Blä, men jaja.

I'm only gonna break your heart



Nyss hemkommen från en mycket fin kväll. Det blev ingen badning, men däremot en massa annat.
Ahja, iaf vill jag att helgen ska gå fort på ett sätt, så att Fia kommer hem ifrån Höljes och ja så att allt är som vanligt igen. Tehe ;$ Ojsan, en sån där ful gubbe.
Men efter helgen börjar jag också att jobba, men skitsamma. Jag kommer överleva.

Tack Oliven för stjussen hem btw! ♥

jag har bestämt mig och det är dig jag vill ha



En liten stekbild från tidigare idag. Nu är jag redo att dra mot Ällenprällen. Jag tänkte ha en mysig kväll med några av de bästa, så då kan ni väl ni också försöka att ha det? Yes, bra.
Jag håller på att välja ut hundra bilder som jag ska framkalla också och fy vad det tog lång tid! Blä.

Nä, nu ska jag nog dra kanske. Hej!

Waka waka ey ey









Som jag skrev igår så hade jag en toppendag på stranden med mammi och fia. Kvällen blev också toppen, även denna gång tillbringades den med fia. Vi gick på kvällspromenad till en finfin badplats.
Och som ni ser var det himla fint, dock blev vi nog rikare på myggbett men vad gör det när kvällen blev mysig och fin? Nä ingenting.

sooooool



Hela dagen har jag suttit solstolen med bra musik i örat och en kaffekopp brevid mig. Nu tror jag dock att jag har bränt mig lite på axlarna, aj. Så jag får nog hålla mig inne ett tag.
Annars då? Vad ska jag göra idag egentligen? Jopp, jag ska till Ällenbruden på lite mys med några brudar. Grillning, bad och lite tjejsnack lär det väl att bli. Så nä, inge Höljes för mig inte. Även om jag skulle vilja dit imorgon men jag tror jag skiter i det. Jao. Nä, kanske få bli lite till solning.

blingbling



Ny blingbling-bikini! Jag kan ju faktiskt inte göra något annat än älska denna. Gillar den myyyyycket!
Hö, vad gör jag med munnen på bilden? Är den större på ena sidan eller är jag sned eller vad håller jag på med?

Skitsamma, nu har ni sett en av mina nya bikinisar, finns en till.

oh yeah












Min finfina dag i bilder. För det har verkligen varit toppen måste jag säga. Trots att jag vaknade tidigt. Jag och mammi packade strandväskan och drog till beachen. Toppen!
Sen kom fialotta och höll mig sällskap, världens bästa fia säger jag bara! ♥ Så vi har gjort sånt som vi är experter på, sola, prata, gungat, ätit glass, badat (!!!!) och självklart framtidsdrömmar like always.
Vi har även kommit i ett minibråk med ett par smågrabbar, som tyckte det var kul att göra bomben precis där vi log och solade. Bläääää!

Nähmen, jag glömde det roligaste, två små norska grabbar flörtade med mig och Fia. De kunde knappt prata, de kanske var tre år eller nått och skrek " vijka schnyyga bjudaaaar" och pekade på oss. Yeeah!

tidig morgon



Okej, vad gör jag uppe när klockan är tio egentligen? Och jag har dessutom varit vaken en halvtimme, ojoj. Vaknade till och kunde inte somna om är väl svaret antar jag.
Yeeah I know, dålig bloggning igår men hade annat för mig. Emms blev nog inte den gladaste skulle jag tro, hee nu blir hon nog glad på mig.

Nä, ge mig en latte ifrån espresso house, wayne's eller varför inte starbucks? Ja, varför inte starbucks egentligen.

RSS 2.0